sağol canım eşim öğretmen okutman olarak gidiyorgeçmiş olsun
istanbulda soğudu canım eşine geçmiş olsun acil şifalar salgın var sanırım herkeste ishal karın ağrısı kusma şikayeti var...az önce müdürümüz aradı bugün gelmeyecekmiş çocuğu ishal olmuş doktora gideceklermiş...
hoşgeldinnnnnnnn...
ayşecim eşine ve kuzucuğuna çok geçmiş olsun...sanada Allah kolaylık versin canım..
tebrikler kuzennn
banucum alemsin vallabende hiç sevmem o bulaşık makinesini boşaltmayı sağolsun oğluşum hallediyor... alışsın sonra evlendiğinde gelin hanım laf söylemesin
Allah kavuştursun canımsağlıkla sıhhatle gitsin dönsün inş..
mideye çok zararlı kızlar midesi hassas olanlar dikkatli olsun
teşekkürler canım...askerliğin faydalarıdaha bir tertipli düzenli olmuş zaten öyleydi ama mutfaağa pek girmezdi bulaşığa elini sürmezdi...şimdi su içtiği bardağı bile yıkayıp kapatıyor...yediği yemek bulaşıklarını makineye yerleştiriyor...arada süpriz yemek bile yapıyor
sorma canım işyerinde değilde yolda mahvoluyorum ben...8 yıl oldu bu yolu çekiyorum alıştım artıkahhh ahh şu tiroid belası olmasa tıkır tıkır gidecekte...metabolizma çalışmıyor 0
geçmiş olsun salgın var mide bulantısına tarçın çayı iyi geliyor..
hayatımızı ne güzel özetlemişin canım hepimizin yaşadıkları aynı...bende 14 gün sonra 40 olacağım...hiç incecik biri olmadım çocukluğumda dahil iri kemikliyim tamam genlerde var ama bunun üstüne birde hayat şartları hastalıklar ilaçlar vs eklenince sonuç bu oldu...evlendiğimde 76 kiloydum hemen hamile kaldım düşükle sonlandı...sonra ikinci hamilelik oğlum doğdu...evlilikte sorunlar başladı...sinir stresimi yemekten aldım...derken evdeki kötü şartlardan romatizma oldum... tedavi gördüm kortizon iğneleri falan... sonra ağır bir astım bronşit tedavisi.....13 yıllık evliğin bitmesi oğlumu alıp baba evine dönüş....boşanma....depresyon ilaçları içe kapanma kimseyle görüşmeme aynaya bile bakmamışım demekki ...kimliğimi değiştirmek için fotoğraf çektirdim...ve o resimde kendimi tanıyamadım...yolumun üstündeki bir eczaneye girdim tartıldım...130 kg o resim toparlanmama sebep oldu...
afiyet olsun canım emininm çok güzel olmuştur....meyveli yoğurda gelince...ben kuru kayısı doğruyorum çok güzel oluyor...
bizde belki gidecez 4-5 ay sonra
askerleik işeyarıyor demekki maşşallah oğluna
yok canım eşim öğretmenbu leslie ne ya bende mi yapsam:26:
oooo en çok sporu ben yaptım bu hafta :))))
eşin denizci falan mı ya allah kavuştursun ....
canım ben çankırıdayım köy pazarında oluyor oradan aldım sizin orada yok mu pazar?
çok ama çok geçmiş olsun canım ,geçen gün eşim olmuştu bugünde ben olmuşum ishalsanırım salgın bu ya....
harikasın canım ya maşallah sanaaaaaaaa.......
ayy o uzay yürüyüşü çok zor ne kol kalıyor ne bacak, ama bence çokta iyi ter attırıyor ve iyide kas yapıyor bence devam et bendede koşu bandı var ama o bana ben ona bakıyoruz :)))) dışarıda yürümek daha çok hoşuma gidiyor....
geçmiş olsun canımyenacım kilom 117
geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum okadar çok değiştiki hatta pazartesi sabahı 119 la başladım ancak aldıklarımı veriyordumki dün regl oldum birde üzerine grip olduk kızımla az önce sağlık ocağından geldik elim kolum kalkmıyor ...bu hafta hergün gezmeğe gittim oda çok etkliledi diyetimi ....
sporda ancak iki kez iki mille leslie yapabildim oda 1 saat oluyor .....
bende gelirim diycem ama ben anadolu yakasındayım siz sanırım avrupadasınızgeçmiş olsun dilerklerinde bulanan tüm arkadaşlarım saolun
mutlucum yaa yürümeye de başladı artık al gel ban bi gün dalokiyi emirle oynarlar bizde dedikodu ederiz azcık hem sarıcivcivim de yakın onuda çağırırız daha gelmek isteyen varsa buyursun gelsin banu145145 aysebru yağmurgözlü kim isterse gelsin buyursun :)
ateşindendir umarım çabuk iyleşirsinAman asu yok ya... Atesim var zaten, battaniye beni terletemedi bile... Kiz da sasirdi... ama pasif hakkaten iyi geliyor.gobegim sonunda adam olacak galiba... Bir 300 seans kadar sonra heralde...
Mutlu, tebrik ederim arkadasim, en azindan 90'i gormedin...Allah bana bir daha 90 lari kismet etmesin...
umarım bir şey çıkmazmoralim çok bozuk kızlar dün bi dünya tahlil yaptırmıştım şimdi bizim hocaya gösteridm bazı tahlillerim çok bozuk acil kolonoskopi yaptır dedi ihmal ettin falan diye kızdı durdu hoca
p.tesi dr.a gidicem bakalım allahım hayırlısını nasip etsin
ayrıca insülinimde yüksek çıktı pko var o yüzden galiba offf
neyse iyi bakın kendinize kızlar ben çıkıcam birazda eşimle emir gelicek
allaha emanet olun
sizi çoookkk seviyorum
erteleme hemen yaptır
ayyy geçmiş olsunbu hafta çok yogun geçti kusura bakmayin giremedim
benim buyuk oglum okulda merdivenlerden dusmus (arkadas kurabani) kolu incinmisti kafasi falan baya agriyordu onunla ilgilendim geçmeyince tekrar hataneye falan gittik derken bide benim kullandigim pcnin (leptop)tuslari bozulmus yazamiyorum bisey simdi digerini çikardim onla yaziyorum
bugun bildirim gunu ve ben yine geç kaldim insallah YENA ve Mutlu beni listeden çikarmazsiniz tekrar ozur diliyorum
ben yinede yaziyim kilomu
geçen hafta 78
bu hafta 77.5
sporum bu hafta yok ama haftaya telafi edicem insallah artik baslamayi dusunuyorum
listeden çikmak istemiyorum lutfen bu haftalik affedin
bugun esim evde geçmisi okuyamadim henuz(yarin okuyacagim) umarim herkes iyidir
benim aklıma geldide ilkokulda benide merdivenlerden ittirmişlerdi
korkmuştur yavrucak
ikinizde iyi olun önemli olan oselam kızlar bayağı yoğun bi cuma geçirdim ve şükür bitti.
yenacım benim mazeretim malum, sağlıklı beslenmeye devam edicem ama diyet yapamayacağım, canım sen beni listeden çıkar bi aksilik olursa tekrar dönerim zaten.
düşük riski olduğu için hareket etmeye bile korkuyorum, ilaçlarımı kullanıyorum hergün iğnem var yaptırıyorum. şimdilik iyiyiz yani
ellerine emeğine sağlık yenacımHAFTANIN 1.si........ -1.8 kg........................İlbatum..............
HAFTANIN2.si.........- 1.7 kg.........................Ceco34..............
HAFTANIN 3.leri......- 1.6 kg..........Asumanzeynep & ece78.....:81:
kızlar hepineze iii akşamlar ilk yazıyorum burayabende bir ay önce kiloma baktı malesef 91 kilo bu durumdan çok rahatsızım gebe kalmamı engelliyo hormonlar bozuk o yüzden bu
kilolar çok fazla talı ve tatlı çeşitleri tüketiyorum bazen oluyo tatlı krizi diyorlarya aynen öyle oluyom bu konuda önerilerinizi bekliyorum hepinize tşk
tarçın tatlı krizine engel oluyor
uygun kaloride diyet yap
aç kalma acıkmadan ye
tatlı krizi gelince birkuru kayısıyı emerek ye