Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım eşim öğretmen okutman olarak gidiyor
bizde belki gidecez 4-5 ay sonra
askerleik işeyarıyor demekki maşşallah oğluna

yok canım eşim öğretmen

geçmiş olsun canım

bende gelirim diycem ama ben anadolu yakasındayım siz sanırım avrupadasınız

ateşindendir umarım çabuk iyleşirsin

umarım bir şey çıkmaz
erteleme hemen yaptır

ayyy geçmiş olsun
benim aklıma geldide ilkokulda benide merdivenlerden ittirmişlerdi
korkmuştur yavrucak

ikinizde iyi olun önemli olan o

HAFTANIN 1.si........ -1.8 kg........................İlbatum..............

HAFTANIN2.si.........- 1.7 kg.........................Ceco34..............

HAFTANIN 3.leri......- 1.6 kg..........Asumanzeynep & ece78..... :81:
ellerine emeğine sağlık yenacım

tarçın tatlı krizine engel oluyor
uygun kaloride diyet yap
aç kalma acıkmadan ye
tatlı krizi gelince birkuru kayısıyı emerek ye

3meleğmvar,
geçmiş olsun çocuğuna..daha iyidir umarım..Lİsteden çıkmazsın tabiiki..sen düzenli bildirim yapıyorsun 3 çocuğuna rağmen..

Ama mazeretsiz bildirim yapmayanlara üzülüyorum açıkçası ve sıkılıyorum..
Bugün mesela o kadar rahatsız olmama rağmen listeyi hazırladım..Tabiiki gönüllü yapıyorum ama size ve kendime saygımıda gözardı edemeyiz..
Zaten bu düzensizlik devam ederse listeleme işini bırakıcam,kimseyi kıramıyorum,anca kendi içimde sinir oluyorum,sıkılıyorum..

kızlar acaba 44 gıyebılmemız ıcın kac kılo olmamız lazım.uzun zaman oldu kac kıloyken 44 gıydıgımı unuttum tabı herkese göre değişir tabı boy kıloya göre ama ne bılıyım 44 gıyesımm varrrrr büyük beden mağazalarına sinir oluyorumm artıkk

Boyun kaç.?

Ben 1.60 ım 75 kg.44 beden giyiyordum..

dilenciii,
ziyaretçilerin arasında arada bile olsa sen varsındır,okuyosundur umarım içimde öyle bir his var..:)
Seni çok özledim aykırı kız...

1. toksin 545dk
2. tebessüm77 425dk
3. asuman 420 dk

kraliçeeeeee toksinnnnnn

Eki Görüntüle 266146

Eki Görüntüle 266147

Eki Görüntüle 266148
ellerine emeğine sağlık

toksin tebrikler

geçmiş olsun acil şifalar dilerim

valla bence iyi yapmışşına çocuğun suçu neki

herşey üst üste geliyor valla
sistit için kontrole gittinmi

Tebessüm,
haftaya cuma 80 leri göreceksin ne güzel..

Haklısın bende genelde çocuğun yanında tartışmamaya çalışırım. Zaten o an çocuk bahaneymiş kV nasıl gaz verdiyse adam bayramlık ağzını açtı ben hesapta babasının hastalığını umursamıyormuşum hatta baştan beri ona hiç destek olmamışım falana gelince söz şalterlerim atmışken trafoyu yaktı adam
Neyse herkes içindekileri döktü sabah kesin hiç birşey olmamış gibi kalkıp kahvaltı bile hazırlamaya niyetlenir :44: tuhaf biri işte ne kadar büyük kavga edersek edelim ertesi gün hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor.

Çok haklsın aslında çoğu insan bizler gibi düşünsede bir türlü dile getiremez korkusundan. Malesef insanımızda bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı var ama sonuç olarak seneler sonrda olsa mutlaka o yılanla karşılaşma şansı yükseliyor.
Şu an bişeylere sessiz kalan insanlr sonradan çok pişman oluyor ama o sürü piskolojisinden de çıkabilen çok az insan var.
Rabbim bizleri kötü insanların şerrinden korusun ve evlatlarımıza bırakabileceğim daha güzel bir ülke oluşturma şansını versin.

ay canım ya yıyorum ama tavuk sebze yemeklerınıde ekledım .sporada başlıyorum bakalım.aylardır kapalı olan yurume bandını acıyorumm sonunda

MEsela kızım köy öğretmeni olmak istediğini söylüyordu geçen yıldan beri..
Ordaki çocukların çok ihtiyacı var diye..
Bunu söylediğinde ağladım,gurur duydum kızımla..

Şimdi vaz geçtim anne diyo..Öğretmenleri kaçırıyorlarmış..
Gözlerindeki o ışık sönmüş..
Bende sen büyüyünceye kadar düzelir herşey dedim..Kendim yüzde yüz inanmayarak..

Bu arada benim eşimde öyle..Şaşıyorum ona bazende kızıyorum..İnsan biraz uzatır küser filan.:)))

inşallah en kısa zamanda 44 değil 42 beden giyersin canım. büyük beden satan mağazalara bende sinir oluyorum. kıyafetler çok pahalı, uyduruk bir bluz 100 lira, pantalon alıyım diyorsun 120 130 lira üstüne birde şişmanız diye bol, çirkin, anneanne kıyafetlerini diziyorlar önümüze. helede o aynaları yok mu... hileli oldukları için kıyafetleri giyince öyle güzel oldum sanıryor insan kendini ama eve gelince gerçekler kendi aynanda ortaya çıkıyor.
biliyorlar almak zorundayız onlardan, sayılı 3 5 mağaza var çünkü sömürüp duruyorlar bizi...
zayıflayıp kurtulucam bu çirkinliklerinden

Dün marketden küçük bir lahana aldım..yarın sarıcam en zeytinyağlısından.:)
epeyidir canım çekiyor,yemezsem fena olacak.:)

ay evet ya zayıf olsak 10 lıra 20 lıraya ne kıyafetler oluyor ama ben bır elbıseye 100-150 lıra para verıyorum buda benı sınır edıyor .yada sacma sapan dedıgın gıbı babanne kıyafetlerı uzatıyolar.valla artık ben oyle bısey gösterınce dıyorum o ıncecık satıcı kızlara sence ben bunu gıyermıyım dıye ama ıcımdende ne beklıyosun dıyodur dıyorum off off dert cok hangı bırını yazayım hayatım.ayakkabıcı getırır olmaz getırır olmaz ay ayağım taraklı yada bugunlerde bıraz şiş ayaklarım demekten usandım halbuki o normal hali ayaklarımın hep şişş hepp şişşş

Valla olsada yesek
Eminim çok güzel yapıyorsundur. Bende kaç gündür yaprak sarıcam ama sağ olsun küçük civcivim rahat vermiyor ki. Bakalım belki yarın ablasıyla oyuna dalarsa sarma imkanı bulurum inşallah.

Bu arada inşallah bizim evlatlarımız bişeyleri değiştirme şansını yakalarlar. Benim büyükda doktor olmak istiyor ve fakirlerden para almam zenginleri kazıklarım nasılsa onlarda çok var diyor dürüstlüğün b.kunu çıkarmış derler ya o tarzda daha 11 yaşında ama ben diyorum üni yıllarında kesin kafa tutar eğer ortada bir haksızlık varsa.
Bazen diyor hiç kusura bakmayın yanlışı sizde yaparsanız karşı çıkarım diye. Bende hep diyorum inşallah ileride sende o koyunların arasına süzülmesin diye.

Neyse size ve sohbetlrinize doyum olmaz bana müsaade uykum gelmeye başladı kaçmadan yatayım bende. Sabah kuzucuklar erken kalkar

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
İyiki varsınız

ayy bende çok severim lahana sarmayı... ama zor geliyor sarmak bir de alıyorum lahanayı sarmalık çıkmıyor. bende dolma içi hazırlayıp lahanayı hafif haşlıyorum sonrada ince ince kesip karıştırıyorum harca öyle pişiriyorum. biraz üşengeç sarması oluyor ama tadı aynı

valla bu sıteye gırmemle bir azim geldiki bana hadi hayırlısı hesap vercemya size o yüzden korkup yiyemiyorumm

pazartesıde su termo aktif kremle cıtırdama kremınden getırtcem bırını sabah süreyım bırınıde akşam süreyim diyorum.faydası olursa tabi ki....2 ay üzerıme bişey almıcam eskilerımden giycem bakalım ne olcam

İyi geceler..bende saat yedide kesin kalkmam gerek kızın dersanesi var...Ama uyumak istemiyorum hiç.:)

Senin kız milenyum çocuğumu.? :)

Hehehe çok iyi fikir..aklımda bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…