kızlar evet bozmak yok yılmak yok yola devam yemesek bişey olmuyor nefsimize sahip olalımmm...hepınıze ıyı gecelerrvee hepimizeee değmesinnnnnn
Herkese iyi gecelerrrrrr
Kızlar valla inanılmaz canım sıkkındı ama dereceye girince az da olsa kendime geldim
1.ciliği 100 gr la kaçırdım ama neyse haftaya inşallah
Kilo veren yada sabit kalan herkesi tebrik ediyorum.
İnşallah haftaya el birliği ile çok daha güzel kilolar vericeğiz
Hepinizi çooook seviyorum gerçekten iyiki varsınız
Sinir olana değil sinirlendirene bak derim ben genelde
Bende birkaç gündür barut gibiyim yapılan haksızlıklara karşı ve sonunda bu gece patladım resmen
İnsanların bencilliklerine artık tahammül edemiyorum.
Heleki bu haksızlık evladıma yapılırsa eşimde olsa kimseyi gözüm görmüyor
Babasının rahatsızlığından beri eşim sırf sinir küpü bunda tabi KVnin bütün gün adamı yemesinin katkısı büyük.
Uzun zamandır hep aman sinirleri bozuk üzülme kızım diye teselli ettim evladımı ama bugün sırf bana kızdığı için kızıma durduk yere bağırıp üzerine şu zıp zıp gibi topunu tekmeyle atınca şalterlerim attı.
Benimde tek suçum kendimi iyi hissetmeyip bu geceye mahsus yemek yapmayıp yatmam.
Belki biraz ileri gittim ve ağzıma geleni saydım o an çünkü kızım neye uğradığını şaşırdı ve ağlamaya başladı üstelik hiç bir suçu yokken
Kendinden daha güçsüz olandan hıncını çıkartan insanlara sinir oluyorum ve benim gibi sakin insanı bile deliye çevirebiliyorlar.
Sonra o sinirle evde temizlemedik köşe bırakmadım kan ter içinde kaldım ama eşim kızından özür dilemediği sürece bende onunla konuşmayı düşünmüyorum acıkcası.
Ya kusura bakmayın sizide sıkmak istemezdim ama anlatmaya okadar çok ihtiyacım vardıki ilk aklıma sizler geldiniz.
İnşallah canınızı fazla sıkmamışımdır
Bende kafamı bıraktılar be güzelim ama bu gece kesin kararımı verdim ne olursa olsun artık kaçamak dahi yapmıycam ve şu kilolardan daha kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulup birilerini süründürmezsem banada banu demesinler
Ağzına ve eline sağlık ablacığım. Keşke şu duayı gündüz okuma fırsatım olsaydıda belki biraz daha güzel bir gün geçirmiş olurdum belki biraz daha sabırlı davranabilirdim.
Rabbim hepinize dilediklerinizi tez zamanda önünüze sunar inşallah
Çok geçmiş olsun Zeynep Ablacığım. İnşallah bundan sonra tedavin başlayınca çok daha güzel kilo verirsin.
Aklına kötü şeyler getiripte kendini kasma güzelim.
Allahın izniyle bebişin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak doğacaktır. Güzel düşün güzel olsun
Ellerine ve emeğine sağlık! Okadar işinin arasında listeylede uğraşıyorsun hakkın ödenmez.
Allah razı olsun
100 grla tahtan oldum görüyormusun
Tebrik ederim canım inşallah daha çooook birinci olursun sende bu azim varken
Rabbim herkese o zevki nasip etsin zaten taç bahane maksat sağlıklı bir hayata kavuşmak heee tabi motivasyon açısından çok yardımcı oluyor o ayrı
Mutlucuğum seninde ellerine ve emeğine sağlık canım. Senden de allah razı olsun dalokyden fırsat yaratıpta bizler için uğraşıyorsun.
Sporda birinci gelen Arkadaşlarıda çoooooooook tebrik ediyorum. Totoşuma motor taksam belki yetişirim size
evet ya sen nasıl başarıyorsun her hafta listeye girmeyi bana da söyle şunun yolunu ....listeyi hazırlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim bende..gene mi dereceye girdim hay Allah yaaa
bende dereceye giren tüm arkadaşlarımı,kilo verenleri,sabit kalanları,azmedenleri ama veremeyenleri de kutlarım.çabalamak bile çok işşşş çoook.hemde bu iştaha ,bu metobolizmaya ve kocaman olmuş mideye rağmen...ben de bugün tatlı yaptım evdekilere evde elma çoktu bi arkadaş getirdi.ama sadece tadına baktım.gerçi bu akşam çok yorulduğm içn salata yapamadım,sadece tarhana çorba ve biraz ekmek yedim(makarna yiyemiyorum hala yasak).ondan bi türlü doyamadım.az önce leblebi ve salatalık atıştırdım.daha da yeme isteğim gelmeden uyusam bari:)))
eee bir kurdela kesme töreni şart olmuşay canım ya yıyorum ama tavuk sebze yemeklerınıde ekledım .sporada başlıyorum bakalım.aylardır kapalı olan yurume bandını acıyorumm sonunda
ooooo bende bayılırım ama hiç yapmadım daha doğrusu nasıl yapıldığını bilmiyorum annem sevmediği için hiç yapmazdı hep yaprak sarardı o nedenle öğrenemedim, kv yapıyorda ayda yılda bir yiyorum :)Dün marketden küçük bir lahana aldım..yarın sarıcam en zeytinyağlısından.:)
epeyidir canım çekiyor,yemezsem fena olacak.:)
aynen katılıyorum
ben zayıflayana kadaren azından 75 olana kadar kıyafet alıycam kendime
zaten çok yok hamilelikten sonra ha veririm ha vericem diye erteledim o kıyafet mazalarına hiç gidesim gelmiyor
ama bu sfer son artık kilo falan kalmıyacak
geçen gün zayıf ıyafetlerimi kaldırdım senelerdir inatla kaldırmıyordum
inamadım kendime ozamanlar giydiğim eteğe şimdi tek bacağım zor sığar herşey resmen 2 karış kadar vericem kiloları ve o kıyafetler tekrar raflara dizileek
ahh ahh hemde ne kıyafetler beklıyorrr bızı dolaplarımızda ...ınsanın canı ne saç yaptırmak istıyor ne bişey kılolu olunca ..bazen makyaj bile yapasım gelmıyor (zayıfken markete bile makyajsız gıtmeyen ben)ınsanın zayıfken güvenı oluyor kendıne.
Günaydın,
yst38, profilindeki kuzuyla olan resmine bayıldım..Çok tatlısınız ikinizde..Çok şeker ya minicik.MAşallah..
ya evet bide bu kilo sana çok yakışıyor diyenler var hakikaten. inan onlar sadece alay ediyorlar. yok ya barışık falan olmayalım kilolarımızla biz onlardan memnun değiliz biz kilolarımızla yaşamak istemiyoruz olay bu haksızmıyım?
Çok geçmiş olsun bende merak ettim seni.
PEk iyi olduğum söylenemz asuucum..
sırayla hasta oluyoruz..hiiç tadım yok..halsizlik,başağrısı..barış bugün şiddetli öksürmeye başladı..
Öyle işte..
sizede geçmiş olsun..
Bu arada kilo çizelgen yıkılıyor..ne heyecanlı değilmi.? nerden nereye geldin harikasın.. hepimize umut ışığı oldun bu işin sağlıklı beslenerek ve yürüyüşle yapılacağının en büyük ve yakın tanığısın..:81:
Bende çok sinir oluyorum bu tarz insanlara ister eşim olsun ister babam sana gücü yetmiyecek insanlardan hırs almak çok korkunç bence neyi ispatlamaya çalışıyolar çok iyi yapmışsın konuşma tabi keşke çocuğun yanında değilde onu yatırdıktan sonra tepkini verseydin ama sende çok haklısın bende dayanamazdım ki böyle olaylar bizdede yaşanıyor bende dayanamıyorum.Herkese iyi gecelerrrrrr
Kızlar valla inanılmaz canım sıkkındı ama dereceye girince az da olsa kendime geldim
1.ciliği 100 gr la kaçırdım ama neyse haftaya inşallah
Kilo veren yada sabit kalan herkesi tebrik ediyorum.
İnşallah haftaya el birliği ile çok daha güzel kilolar vericeğiz
Hepinizi çooook seviyorum gerçekten iyiki varsınız
Sinir olana değil sinirlendirene bak derim ben genelde
Bende birkaç gündür barut gibiyim yapılan haksızlıklara karşı ve sonunda bu gece patladım resmen
İnsanların bencilliklerine artık tahammül edemiyorum.
Heleki bu haksızlık evladıma yapılırsa eşimde olsa kimseyi gözüm görmüyor
Babasının rahatsızlığından beri eşim sırf sinir küpü bunda tabi KVnin bütün gün adamı yemesinin katkısı büyük.
Uzun zamandır hep aman sinirleri bozuk üzülme kızım diye teselli ettim evladımı ama bugün sırf bana kızdığı için kızıma durduk yere bağırıp üzerine şu zıp zıp gibi topunu tekmeyle atınca şalterlerim attı.
Benimde tek suçum kendimi iyi hissetmeyip bu geceye mahsus yemek yapmayıp yatmam.
Belki biraz ileri gittim ve ağzıma geleni saydım o an çünkü kızım neye uğradığını şaşırdı ve ağlamaya başladı üstelik hiç bir suçu yokken
Kendinden daha güçsüz olandan hıncını çıkartan insanlara sinir oluyorum ve benim gibi sakin insanı bile deliye çevirebiliyorlar.
Sonra o sinirle evde temizlemedik köşe bırakmadım kan ter içinde kaldım ama eşim kızından özür dilemediği sürece bende onunla konuşmayı düşünmüyorum acıkcası.
Ya kusura bakmayın sizide sıkmak istemezdim ama anlatmaya okadar çok ihtiyacım vardıki ilk aklıma sizler geldiniz.
İnşallah canınızı fazla sıkmamışımdır
Bende kafamı bıraktılar be güzelim ama bu gece kesin kararımı verdim ne olursa olsun artık kaçamak dahi yapmıycam ve şu kilolardan daha kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulup birilerini süründürmezsem banada banu demesinler
Ağzına ve eline sağlık ablacığım. Keşke şu duayı gündüz okuma fırsatım olsaydıda belki biraz daha güzel bir gün geçirmiş olurdum belki biraz daha sabırlı davranabilirdim.
Rabbim hepinize dilediklerinizi tez zamanda önünüze sunar inşallah
Çok geçmiş olsun Zeynep Ablacığım. İnşallah bundan sonra tedavin başlayınca çok daha güzel kilo verirsin.
Aklına kötü şeyler getiripte kendini kasma güzelim.
Allahın izniyle bebişin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak doğacaktır. Güzel düşün güzel olsun
Ellerine ve emeğine sağlık! Okadar işinin arasında listeylede uğraşıyorsun hakkın ödenmez.
Allah razı olsun
100 grla tahtan oldum görüyormusun
Tebrik ederim canım inşallah daha çooook birinci olursun sende bu azim varken
Rabbim herkese o zevki nasip etsin zaten taç bahane maksat sağlıklı bir hayata kavuşmak heee tabi motivasyon açısından çok yardımcı oluyor o ayrı
Mutlucuğum seninde ellerine ve emeğine sağlık canım. Senden de allah razı olsun dalokyden fırsat yaratıpta bizler için uğraşıyorsun.
Sporda birinci gelen Arkadaşlarıda çoooooooook tebrik ediyorum. Totoşuma motor taksam belki yetişirim size
Geçmiş olsun derin bu ara herşey üstüste geldi inşallah biran önce iyileşin ana kız.dereceye giren arkadaşları kutluyorum..
yenacım geçmiş olsun sanada barışada canım...
aynı şikayetler bendede var dünden beri,halsizlik baş ağrısı birde adet oldum dün birde sistit sorunum daha devam ediyor geçmedi sinir oluyorum 15 gün olacak birde üzerine dün mantar oldum nasıl yanma ve kaşıntı var, birde kızım grip oldu nasıl huysuz anlatamam paçamda dolaşıyor , bunaldım iyice hepsi üst üste geldi...
Ne güzel yazmışsın yena bende çok üzüldüm o bebeciğe ne suçu vardıki...Ne yazıkki zengin çocukları değil deniz kenarında hiç askerlik yapmıyolar vah garibanın haline bu ülkede.Batman'da saldırıda annesinin karnından sezeryanla alınan bebekte ölmüş..annesiyle ablasının yanına defnedilmiş..
Çok fena bir durum..Çok üzücü,gözümün önünden gitmiyor bebeğin resmi..Minicik ağzında koca borular..yinede yaşayamadı.
Korkunç bir dram,vahşet yaşanıyor burnumuzun ucunda...
Düzeleceğine,bir arpa boyu bile yol alınmıyor..
Ne olacak böyle,kim nasıl düzeltecek..
NAsıl bir uçurum var,ülkenin doğusunda ve batısında..
Hangi ülke böyle burdan başka..
Bugün düşündümde biz gram peşindeyiz onlar hayatta kalma peşinde..Sokakta yürürken sırtından vuruluyosun..
KAnıksadık sanki olanları..Şaka gibi geliyor oysa ciddi ciddi insanlar ölüyor..
Oğlumu düşünüyorum şu an öksürüyor diye benim içim eriyor..Sonra büyüyecek..
Ensesi kalınların çocukları denizde ,orda burda vatani görevini yapıcak..
Bizim gibiler..Vatan canım sana feda mı diyeceğiz..
Eeeee sonra noolcak..
Yönetim ülke ülke geziyor,karısıyla,gerisiyle...
Olsun ne var değilmi ey insanoğlu..nasıl olsa zaafımız var bizim canımız feda herşeye..
Neden listeyi bırakıcanki bildirim yapmayanı çıkar listeden kendi kendinide sinir etme.3meleğmvar,
geçmiş olsun çocuğuna..daha iyidir umarım..Lİsteden çıkmazsın tabiiki..sen düzenli bildirim yapıyorsun 3 çocuğuna rağmen..
Ama mazeretsiz bildirim yapmayanlara üzülüyorum açıkçası ve sıkılıyorum..
Bugün mesela o kadar rahatsız olmama rağmen listeyi hazırladım..Tabiiki gönüllü yapıyorum ama size ve kendime saygımıda gözardı edemeyiz..
Zaten bu düzensizlik devam ederse listeleme işini bırakıcam,kimseyi kıramıyorum,anca kendi içimde sinir oluyorum,sıkılıyorum..
Geçmiş olsun ilbatum ıhlamur iç bol limonlu.hastalara acil şifalar diliyorum, bende çok hastalandım dün ateşler içinde yattım,karın ağrısı, baş dönmesi,mide bulantısı,ishal yani halim kalmadı ,bugün biraz daha iyiyim ama ağrı ve ateş hala var((
ayyy kıyamam barışıma yaaa, allah bir daha yaşatmasın inşallah çok zor ,inş rahat uyumuştur barış...Derincim nasılda üst üste gelmiş herşey..Çok geçmiş olsun...
Benim korkum barış'ın tıkanması,geçen sene hatırlarsan bir kaç kez acillik olduk o yüzden..
Şimdi uykuya daldı şükür öksürmüyor..İnşallah öksürmezde rahat rahat uyur..
Canım sistitin finali mantar maalesef..Çabucak atlatırsın inşallah...
sağol canım eşim öğretmen okutman olarak gidiyor
bizde belki gidecez 4-5 ay sonra
askerleik işeyarıyor demekki maşşallah oğluna
yok canım eşim öğretmen
geçmiş olsun canım
bende gelirim diycem ama ben anadolu yakasındayım siz sanırım avrupadasınız
ateşindendir umarım çabuk iyleşirsin
umarım bir şey çıkmaz
erteleme hemen yaptır
ayyy geçmiş olsun
benim aklıma geldide ilkokulda benide merdivenlerden ittirmişlerdi
korkmuştur yavrucak
ikinizde iyi olun önemli olan o
ellerine emeğine sağlık yenacım
tarçın tatlı krizine engel oluyor
uygun kaloride diyet yap
aç kalma acıkmadan ye
tatlı krizi gelince birkuru kayısıyı emerek ye
pazartesi gidicem canım ilaçlar bitince çağırdı çünki nasıl bir hastalıkmış mahvetti beni...ellerine emeğine sağlık
toksin tebrikler
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
valla bence iyi yapmışşına çocuğun suçu neki
herşey üst üste geliyor valla
sistit için kontrole gittinmi
Bende çok sinir oluyorum bu tarz insanlara ister eşim olsun ister babam sana gücü yetmiyecek insanlardan hırs almak çok korkunç bence neyi ispatlamaya çalışıyolar çok iyi yapmışsın konuşma tabi keşke çocuğun yanında değilde onu yatırdıktan sonra tepkini verseydin ama sende çok haklısın bende dayanamazdım ki böyle olaylar bizdede yaşanıyor bende dayanamıyorum.
Geçmiş olsun derin bu ara herşey üstüste geldi inşallah biran önce iyileşin ana kız.
Ne güzel yazmışsın yena bende çok üzüldüm o bebeciğe ne suçu vardıki...Ne yazıkki zengin çocukları değil deniz kenarında hiç askerlik yapmıyolar vah garibanın haline bu ülkede.
Neden listeyi bırakıcanki bildirim yapmayanı çıkar listeden kendi kendinide sinir etme.
Geçmiş olsun ilbatum ıhlamur iç bol limonlu.
aaa aşkolsun var diye almayacak mıyız canımmmmm tabiki en son moda neyse onlarda eklenecek :))))içinizde en şanslı benim :))
hiç öyle kıyıda köşede bekleyen kıyafetim yok. hepsini yeni gıcır gıcır alcam :))
sağol canım bebiş allaha şükür daha iyi ,ben hastalandım soğuk sğuk ter atıyorum halaHerkese günaydın...
ilbatum nasılsın bebişin nasıl oldu? çok çabucak geçer inşallah.2 kilo vermişsin tebrikler..sen benle aynıydın daha hızlı gidiyorsun maşallah..
Bende çok sinir oluyorum bu tarz insanlara ister eşim olsun ister babam sana gücü yetmiyecek insanlardan hırs almak çok korkunç bence neyi ispatlamaya çalışıyolar çok iyi yapmışsın konuşma tabi keşke çocuğun yanında değilde onu yatırdıktan sonra tepkini verseydin ama sende çok haklısın bende dayanamazdım ki böyle olaylar bizdede yaşanıyor bende dayanamıyorum.
Geçmiş olsun derin bu ara herşey üstüste geldi inşallah biran önce iyileşin ana kız.
Ne güzel yazmışsın yena bende çok üzüldüm o bebeciğe ne suçu vardıki...Ne yazıkki zengin çocukları değil deniz kenarında hiç askerlik yapmıyolar vah garibanın haline bu ülkede.
Neden listeyi bırakıcanki bildirim yapmayanı çıkar listeden kendi kendinide sinir etme.
Geçmiş olsun ilbatum ıhlamur iç bol limonlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?