Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar geçmişi okumadan daldım .dereceye girenleri kutluyorum .ben malesef hep yerimde sayıyorum .metobalizma çayı yaptım bu hafta onu denicem bakalım tartıya yansıcakmı .sporu dr fazla yapma dedi günlük en fazla 45 dakika.YENACIM MUTLUCUM ELLERİNİZE SAGLIK

günaydın bacılar sabahın köründe oturdum yazdıklarınızı okudum. valla moraller harap bakıyorumda. allah sabır versin.
bu aralar salgın varmış okulda çocuğu olanlara dikkat dikkat.:94:

dünkü menümü eklememiştim şimdi ekliyorum:

sabah aç karnına ılık suya limon
kahvaltıda (saat.10.00)yarım kk kadar peynir, 1 dilim kaşar, teflonda yağsız yumurta, çay, 5 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği (evde sebze yoktu. istediğim kadar domates, salatalık, biber yiyebiliyorum)
ara(11-12) 10 fındık
öğlen(14.00) zy taze fasülye, 2 dilim çavdar ekmeği, yarım demet dere otu(normalde yoğurdum ve istediğim kadar salatam var ama evde yoktu)1çb süt (isterseniz 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içebilirsiniz)
ara(14-15)1 elma, 1çb süt
ara(16-17)1 kase hazır meyveli yoğurt
akşam(17.30)havuçlu tavuk sote, 1 bardak ayran, salata, 1 dilim ekmek(ekmek 2 dilim normalde)
ara(21-22) 1 kutu probiyotik yoğurt(yatmadan 2 saat önce)
3 bardak siyah çay, 3bardak yeşil çay, 1.5lt su

diyetisyenim tartılmayı yasakladı ama ben duramadım gene bugün tartıldım.
ama ne yapayım gram gramda gitse mutlu oluyorum. 400 gramcık gitmiş.
sevindim eşime söyledim ve yine sevincim kursağımda kaldı.
"diyetisyen sana tartılam demedimi??"
çokmu şey bekliyorumki?

dün aslında menümü ekliyordum ama eşimle biraz tersleştik nete niye bu kadar özen gösteriyorsun filan diye.
özelliklede şu net üstünden insanların duygularıyla oynayan sahtekarları duydukça ona hak vermemi istiyor sanırım.
onun gözüne batmayacak şekilde buralarda olmaya çalışacağım.
sizin sohbetlere yetişemiyorum valla ne olcak bilmiyom. geçmişi okuyamadan pat diye düşcem yollara.

Günaydın,

yst38, profilindeki kuzuyla olan resmine bayıldım..Çok tatlısınız ikinizde..Çok şeker ya minicik.MAşallah..

Son düzenleme:
Diyeti, seni boğan ve sıkan kurallar olarak düşünme. Sağlıklı yaşamın gerekliliği olduğunu bil. Diyet yapma, bu yeme biçimini tüm yaşamında uygula. İşin istediğin kiloya ulaştığında bitmeyecek. Yine eski kilolarınla karşılaşmamak için, sağlıklı yaşamı seç.

canım ya kızmakta haklısın bende öyle yapsa kızardım eşime ,neyse bu günlerde geçecek ama kızına üzüldüm o bunu asla unutmyacak...
evet bu hafta tacı ben aldım ,ne bileyim bilseydim seni geçer miydim prenses :)))
aslında ben ne diyet ne spor yaptım allah düşürmesin eksikliğinide göstermesin ama hastanede gitti hepsi, stresten ... bakalım bu hafta ne kadar gidecek göreceğiz.....

evet ya sen nasıl başarıyorsun her hafta listeye girmeyi bana da söyle şunun yolunu ....
ay canım ya yıyorum ama tavuk sebze yemeklerınıde ekledım .sporada başlıyorum bakalım.aylardır kapalı olan yurume bandını acıyorumm sonunda
eee bir kurdela kesme töreni şart olmuş
Dün marketden küçük bir lahana aldım..yarın sarıcam en zeytinyağlısından.:)
epeyidir canım çekiyor,yemezsem fena olacak.:)
ooooo bende bayılırım ama hiç yapmadım daha doğrusu nasıl yapıldığını bilmiyorum annem sevmediği için hiç yapmazdı hep yaprak sarardı o nedenle öğrenemedim, kv yapıyorda ayda yılda bir yiyorum :)

benimde öyle güzel kıyafetlerim var ki hepsi şimdi yatak altlarında. her sene bakıp seneye bunların hepsini giyicem diyorum ama o sene malesef hiç gelmiyor. yepyeni bekliyorlar beni. kıyıp kimseye de veremiyorum. ama bu defa yok kesin kararlıyım bende seneye yaza öyle güzel kıyafetlerim var ki hepsini giyip salına salına gezmezsem ben de ebru değilim valla...
sırf zayıf olduğu için karşıma geçip hava atan 1 2 hatun var onlarada kapak olacak inşallah [/QUOTE]
bendede bekleyen bir yığın var, inşallah yaza giyeceğiz hepsini...
sende kapak yaparsın inşallahhhhhh

aaa canım o kadarda değil ya kendine bak yinede her kiloda şık olunabilir illa kıyafet şart mı kendini bu kadarda cezalandırma hem eşini düşün, hem tombiş hem bakımsız olmaz ,en azından bakımlı ol....

hastalara acil şifalar diliyorum, bende çok hastalandım dün ateşler içinde yattım,karın ağrısı, baş dönmesi,mide bulantısı,ishal yani halim kalmadı ,bugün biraz daha iyiyim ama ağrı ve ateş hala var ((

Günaydın,

yst38, profilindeki kuzuyla olan resmine bayıldım..Çok tatlısınız ikinizde..Çok şeker ya minicik.MAşallah..

canım ben profil kısmında göremiyorum. o resimlerimiz çok eski şimdi 10 aylık bir tosuncuk oldu.

evet bu kilolarla yaşamak istemiyorum.Hele ki son on yılda neredeyse iki katına katlandığımı düşünürsek.

içinizde en şanslı benim :))
hiç öyle kıyıda köşede bekleyen kıyafetim yok. hepsini yeni gıcır gıcır alcam :))

Herkese günaydın...

ilbatum nasılsın bebişin nasıl oldu? çok çabucak geçer inşallah.2 kilo vermişsin tebrikler..sen benle aynıydın daha hızlı gidiyorsun maşallah..

Çok geçmiş olsun bende merak ettim seni.
Bende çok sinir oluyorum bu tarz insanlara ister eşim olsun ister babam sana gücü yetmiyecek insanlardan hırs almak çok korkunç bence neyi ispatlamaya çalışıyolar çok iyi yapmışsın konuşma tabi keşke çocuğun yanında değilde onu yatırdıktan sonra tepkini verseydin ama sende çok haklısın bende dayanamazdım ki böyle olaylar bizdede yaşanıyor bende dayanamıyorum.
Geçmiş olsun derin bu ara herşey üstüste geldi inşallah biran önce iyileşin ana kız.
Ne güzel yazmışsın yena bende çok üzüldüm o bebeciğe ne suçu vardıki...Ne yazıkki zengin çocukları değil deniz kenarında hiç askerlik yapmıyolar vah garibanın haline bu ülkede.
Neden listeyi bırakıcanki bildirim yapmayanı çıkar listeden kendi kendinide sinir etme.
Geçmiş olsun ilbatum ıhlamur iç bol limonlu.

Günaydın arkadaşlar şimdi kahvaltımı yaptım.
1.5 dilim ekmek domates salatalık peynir 4 zeytin 1 tk reçel öğlende çorba içmeyi planlıyorum akşamda balık

ayyy kıyamam barışıma yaaa, allah bir daha yaşatmasın inşallah çok zor ,inş rahat uyumuştur barış...

pazartesi gidicem canım ilaçlar bitince çağırdı çünki nasıl bir hastalıkmış mahvetti beni...

vallahi sorma banucum üst üste geldi çok gerildim allahtan kızım bugün daha iyi yaramazlıklar tam gaz devam ediyor...aman iyi olsunda

içinizde en şanslı benim :))
hiç öyle kıyıda köşede bekleyen kıyafetim yok. hepsini yeni gıcır gıcır alcam :))
aaa aşkolsun var diye almayacak mıyız canımmmmm tabiki en son moda neyse onlarda eklenecek :))))
Herkese günaydın...

ilbatum nasılsın bebişin nasıl oldu? çok çabucak geçer inşallah.2 kilo vermişsin tebrikler..sen benle aynıydın daha hızlı gidiyorsun maşallah..
sağol canım bebiş allaha şükür daha iyi ,ben hastalandım soğuk sğuk ter atıyorum hala yaa aynı mıydık biz hiç fark etmemişim canım sende verirsin hiç takılma ,maşallah de :)))

ıhlamur mu iyi gelir eşimde nane limon yapmıştı ondanda yapayım bari sağolasın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…