Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar şimdi kahvaltımı yaptım.
1.5 dilim ekmek domates salatalık peynir 4 zeytin 1 tk reçel öğlende çorba içmeyi planlıyorum akşamda balık

afiyet olsun canım bende bugün verdiğim kiloların şerefine ve hastalığıma derman olsun diye kocişe sucuklu yumurta yaptım eee bende yedim azcıkta olsa :)))
akşama balık mı varrrrrrr ayyyy dayanamam bende mi gelsem bayılırım ya:104:

ilbatum sizede geçmiş olsun canım...

sağol canım benim allah razı olsun, ne zamandır sana yazacağım unutuyorum ,sanırım fotoğraftakiler sen ve kızın değil mi? ikinizde çok tatlısınız ama bir farkla kızın çok şeker, ben dayanamam kız çocuklarına :) ben mi oğluşuma alsam hazır zenginde oluyorlarmış :)) bizdede öyle derler.:)

derincim kız isteme meselesine girince unutmuşum :) sizede çok geçmiş olsun prenses yaramazlıklara başladıysa bu iyiye delalettir :)

ya biz burda motive oluyorz biraz anlayış dimi???zaten kendileri çok anlamıyorlar hanımlar ne hissederler ne yaparlar???400 gr vermenin sevincini bile onlar anlayamaz.kiloları hiiiç dert etmezler zaten önde koca bi göbişleri de olsa...boşver sen onu anlat ben böyle mutlu oluyorm diye.daha çok katıl aramıza yalnız kalma.birbirimizden çok şeyde öğreniyoruz.ben leslie yi burda öğrendim.herkes çabalıyor diye sporumu da yapmaya çabalıyorum herşeye rağmen.birbirimize destek oluyorz üzgünsek,hastaysak ....Allah Allah yaaa ...bi araştırmada gurup halinde dayanışma yaparak kilo vermeye çabalaynların tek başına vermeye çalışanlardan daha mutlu bir şekilde daha çok kilo verdiklerini okumuştum ki bu doğru.bi davete gidince pasta ,poğça yemezsek bile kimse takdir etmez ne demek olduğnu kilo problemi olmayan anlamaz ama biz burda anlıyoruz birbirimiziii.

çok geçmiş olsun canım.dereceye 2 kere girdim zaten hiiiç birinci olamadım prenses:)))benim kurbana kadar hırsım vardı özellikle 85 altına inmek istiyordum ama planlar değişti.21 ekimde ablam gelecek ankaraya tatile.kendisi 174 boyunda 73 kilo ve yedeikçe yer yedikçe yer ama çok sigarada içer.kilosı aynı kalır.şimdi o gelince mecbur evde daha çok yiyecek alacağız,spor desen yapmaya çabalayacağım ama azalacak(inşallah azaltmam) gezecez tozacaz.ikide bir gece gece pasta ister,helva yapalım der ,kuruyemiş çok sever ki ben bunlara bayılırım.işte ondan 3 haftaya 85 olsm iyi diyorum.sonra ne ederim bilmem.kilo almayı kesinlekle istemiyorum ama o varken kilom durabilir.sonrada memlekete gitçez birlikte kurbandan 1 hafta önce.anacımın yanında spor diyet fln daha da zor yani.ondan iyice ksaıyorum ama sütüm de azalacak diye korkyuorm.

yena 2 hafta bildirim yapmayanı sil bence sonra DA en az 2 hafta bildirim yapmadan alma. o işte takip gerektiriyor tabiii. ama sıkıcı gerçekten, anlıyorum seni. kendi listemi seninki ile kontrol ediyorum bazen, olmadı iki kere tek tek okuyorum. çoğu kişi okunur şekilde yazmaya üşeniyor gelmeyenlerin mazereti yok. ama herkes hemen listeye alınmak istiyor. bazen neden şişman olduğumuzu çokkkk net anlıyorum.

sağol canım desteğin için. bu arada yemiş filan olaylarına girince akşam yemeğinden kıs yemişlerin yanında soda yoğurt gibi şişkinlik yapacak şeyler tüket. böylece dengeleyebilirsin birazcık. emeklerin boşa çıkmasın yazık valla

slm kk milleti:))
kkyı okumaya fırsatım olmadı henüz pek, hem biraz rahatsızdım baya bi üşütmüşüm dün geceden beri, hemde akşama
kayınvaldemgille görümcemgil geliyo 2-3günlüğüne yatılı olarak, onun koşuşturması var bende.
misafirlerim gider gitmez kkyı okuyacam hemen. misafirler varken nete pek giremem heralde.
hepinizi öpüyorum...
görüşürüz

o kadar haklısın ki. normalde h&m de kotlar 25-70 arası 36-44 kadar, 44-48 arası ki galiba daha büyük yok kotların modelleri birden değişiyor, anne pzntolonu dedikleri türden oluveriyorlar ve fiyatları 60 dan başlıyor. ki bayyaa ucuz, diğer sezon açanlara göre. bi firma çocuk istismarına son sloganı ile çocuk kıyafetlerine haksız fiyat istendiği üzerine reklam yaptı ya şişman istismarına son demek istiyorum ben de. ama bişi demeliyim 3 sene önce ben42-44 giyordum ve bir tek şey bulamıyordum üstüme göre. hiçbir mağazada yoktu.Allah a çok şükür mağazalar hem beden sklalarını açtılar(42 den 46 çıkanlar var hem de sayı arttı parksbravo da kaban denedim şaşırdım olunca.

geçen yıl ca ve lcw kurtarıcım oldu. bu sene daha bişi almadım üstüme, hamilelik öncekiler olduu için rahatladım biraz ama 85 altına inersem bir bot ve kaban alıcam. inşallah. ben daha yeni 44-46 giyorum 87 kilo dayım 172 boyum(kilover sormuş bir ara) bayramlık almak istiyorum belki 1000 yıldır almamıştım. inşallah en azından 80 yaklaşırım. o civarda raht rahat 44 olur.

ben de hemen ayy doğumdan çıktım diyorum, fark ettim her mağazada. kadın bilse ben 94le hamile kaldım, öncesi hazırlıkmıydı hanfendi der heralde. ondan ötesi olmuş oğlan 17 aylık heralde 17 olana kadar doğum özrünü kullanıcam...

Ah ah bir de tesettürlü olunca o şişman anneanne kıyafetlerine daha sevimsiz ve pahalıları ekleniyor.ben kurtulmak istiyorum...bugün başladım uzay mekiğine 40 dk umarım devam ederım misafir gelecek bugun kek kurabıye börek yaptım ....oy oy ne güzel koktular....
başarmalıyız...

slm kızlar nasılsınız
dün akşam nete girecem diyeeşimden laptop u istedim ama nerdeee
akşamdan beri ishal istifar mide bulantısı baş ağrısı üşüme mahvoldum
emir ve eşimden bana da geçti valla hepimiz hastayız bakıcak ta kimse yok ya moralimde sıfırlandı
kalktım duş falan aldım kendime gelim biraz diye
karın agrısı ve bulantı devam bakalım ne zmnn düzelicez gerçekten felaket salgın var kayunvalidem falan da öyle

offffffff kızıyorum ben bu laflara eşim bana 10 mislini söylüyor. ama şunu söylemeliyim bizim yaptıklarımıızn 10 da birini yapamazlar ama akıl vermeye çok bol. ben hamile kalınca durmadan laf söylediği sigarayı anında bıraktım. hamilelik zaten kadını alaşağı eden bişi herşeyi bir kenara atıp önce bir yaratığa konak olmak sonra fulll sorumluluğunu almak zorundasın. neyse ki içgüdülerimiz sayesinde tüm bu değişimlerle (ki bazen çok yıpratıcı olsa da ) uyum sağlıyoruz. 30 senelik hayatım 2 sene dir farklı bir yönde ilerliyor. değişmesinden yine korkuyorum bu düzene yeni adapte oldum.

ama eşime bir sigarayı bırak oda oğlumuz için diyorum. 1 ay ilaç kullanarak bıraktı hayatındaki ilk dalgalanmada başladı. lafta hazır o streste dayanamamış. bizim için yemek de bir bağımlılık hüznümüz sevincimiz döner dolaşır mamalara bağlanır. ama bizden hemen kesmemizi tüm hayatımızı değiştirmemeizi beklerler. hayatlarındaki en küçük taşı bile oynatmazlar ama.

Merhaba kızlarrrrrr ben geldimmm

Dünden beri evdeki herifi protesto ediyorum ya bu sabahta aynen devam
Dün geceden beri kendi kendime diyorum ulen ben şu kilolardan bir kurtulayım bak ondan sonra nasıl süründürüyorum herifi diye
Eşim sabah kendini affettirmek için çok uğraştı ama yemezler sen önce kızına affettir kendini dedim.
Birlikte dışarda bir işimi hallettik ve sonra küçük kuzuyla beni eve bırakıp baba kız eminönüne gittiler
Kızım çok mutlu oldu tabiki Allahtan kinci değil.
Şimdi bende küçük kuzuyu uyutmadan sizlere bir bakayım dedim. Onu uyuttuktan sonrada bir aksilik olmazsa sporumu da yapıcağım.
Uyuz keçi verdiğim kiloların sevincini bile yaşatmadın bana dedim eşime bir ara
Neyse akşam kesin yine uğrarım ....

Helalllllll
Doğru söze ne denir bundan başka

Kralice olmasamda olur ben taze çıtır prenses olayım bana yeter
İnşallah bu haftada güzel kilolar vericeğiz elbirliği ile

Seninde Yenanında ağzına sağlık. Ben kendi adıma söyliyeyim eğer bildirim bir kere bile mazeretsiz yapmazsam beni listeden çıkarsanızda haklısınız derim ve itirazda etmem. Bişeylere niyetlendiysek herşeyi doğru yapalımki daha güzel ve daha hızlı hedefimize ulaşalım. Bildirim yapmayınca insan biraz daha rahat davranıyor sonrada bir bakmışsın kaçmaklar çoğalıyor spor azalıyor.
Ben kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum zaten ve kendi adıma söz veriyorum her hafta zamanında bilridim yapacağıma

sizinki yi yine, peki şuna nedersiniz. eski zayıf bir fotonuzu gören "aaa sen baya güzelmişsiinnn". şimdi bişeye benzemiyosunun daha az kabası. işin kötüsü ise sen buna zaten inanıyorsun .cevabın" ahhh evetttt ozamanlar o kadar güzeldim kiiiiii) bu da haklısınız kiloluyken ayıdan az daha güzelim demek. eşim de o fotoyu görenlere şöyle der " aaaaa evet beni 60 kiloluk haliyle kandırdı". bu da bugünkü halinde olsa çıkmak değil dönüp bakmazdım aslında peeek zevkliyimdir...

ben alışveriş yapacaksam yada kendime birşeyler baksam eşim hemen mağazanın başka tarafına geçiyor ben bu kadını tanımıyorum dermişçesine. söyleyincede ben ne anlarım kadın kıyafetinden oluyor. ona bir çorap alcak olsak hep birlikte gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…