Günaydın arkadaşlar şimdi kahvaltımı yaptım.
1.5 dilim ekmek domates salatalık peynir 4 zeytin 1 tk reçel öğlende çorba içmeyi planlıyorum akşamda balık
ilbatum sizede geçmiş olsun canım...
MAŞŞALAHHHHHHHHHsağol canım bebiş allaha şükür daha iyi ,ben hastalandım soğuk sğuk ter atıyorum halayaa aynı mıydık biz hiç fark etmemişim canım sende verirsin hiç takılma ,maşallah de :)))
...
aaa aşkolsun var diye almayacak mıyız canımmmmm tabiki en son moda neyse onlarda eklenecek :))))
sağol canım bebiş allaha şükür daha iyi ,ben hastalandım soğuk sğuk ter atıyorum halayaa aynı mıydık biz hiç fark etmemişim canım sende verirsin hiç takılma ,maşallah de :)))QUOTE]
işe başlayana kadar yeni kıyafet almasam diyorum. ama istediğim şekilde zayıflarsam bunlar üstümden düşer. kociş hiç bilmiyor benim sevincimi off
bu arada bir diyetisyen demişti. tatlı krizi gelince herhangi bir meyvayı kakao ya batırıp yiyin diye. özellikle muz ve çilek
dün aslında menümü ekliyordum ama eşimle biraz tersleştik nete niye bu kadar özen gösteriyorsun filan diye.
özelliklede şu net üstünden insanların duygularıyla oynayan sahtekarları duydukça ona hak vermemi istiyor sanırım.
onun gözüne batmayacak şekilde buralarda olmaya çalışacağım.
sizin sohbetlere yetişemiyorum valla ne olcak bilmiyom. geçmişi okuyamadan pat diye düşcem yollara.
hastalara acil şifalar diliyorum, bende çok hastalandım dün ateşler içinde yattım,karın ağrısı, baş dönmesi,mide bulantısı,ishal yani halim kalmadı ,bugün biraz daha iyiyim ama ağrı ve ateş hala var((
3meleğmvar,
geçmiş olsun çocuğuna..daha iyidir umarım..Lİsteden çıkmazsın tabiiki..sen düzenli bildirim yapıyorsun 3 çocuğuna rağmen..
Ama mazeretsiz bildirim yapmayanlara üzülüyorum açıkçası ve sıkılıyorum..
Bugün mesela o kadar rahatsız olmama rağmen listeyi hazırladım..Tabiiki gönüllü yapıyorum ama size ve kendime saygımıda gözardı edemeyiz..
Zaten bu düzensizlik devam ederse listeleme işini bırakıcam,kimseyi kıramıyorum,anca kendi içimde sinir oluyorum,sıkılıyorum..
ya biz burda motive oluyorz biraz anlayış dimi???zaten kendileri çok anlamıyorlar hanımlar ne hissederler ne yaparlar???400 gr vermenin sevincini bile onlar anlayamaz.kiloları hiiiç dert etmezler zaten önde koca bi göbişleri de olsa...boşver sen onu anlat ben böyle mutlu oluyorm diye.daha çok katıl aramıza yalnız kalma.birbirimizden çok şeyde öğreniyoruz.ben leslie yi burda öğrendim.herkes çabalıyor diye sporumu da yapmaya çabalıyorum herşeye rağmen.birbirimize destek oluyorz üzgünsek,hastaysak ....Allah Allah yaaa ...bi araştırmada gurup halinde dayanışma yaparak kilo vermeye çabalaynların tek başına vermeye çalışanlardan daha mutlu bir şekilde daha çok kilo verdiklerini okumuştum ki bu doğru.bi davete gidince pasta ,poğça yemezsek bile kimse takdir etmez ne demek olduğnu kilo problemi olmayan anlamaz ama biz burda anlıyoruz birbirimiziii.
çok geçmiş olsun canım.dereceye 2 kere girdim zaten hiiiç birinci olamadım prenses:)))benim kurbana kadar hırsım vardı özellikle 85 altına inmek istiyordum ama planlar değişti.21 ekimde ablam gelecek ankaraya tatile.kendisi 174 boyunda 73 kilo ve yedeikçe yer yedikçe yer ama çok sigarada içer.kilosı aynı kalır.şimdi o gelince mecbur evde daha çok yiyecek alacağız,spor desen yapmaya çabalayacağım ama azalacak(inşallah azaltmam) gezecez tozacaz.ikide bir gece gece pasta ister,helva yapalım der ,kuruyemiş çok sever ki ben bunlara bayılırım.işte ondan 3 haftaya 85 olsm iyi diyorum.sonra ne ederim bilmem.kilo almayı kesinlekle istemiyorum ama o varken kilom durabilir.sonrada memlekete gitçez birlikte kurbandan 1 hafta önce.anacımın yanında spor diyet fln daha da zor yani.ondan iyice ksaıyorum ama sütüm de azalacak diye korkyuorm.
inşallah en kısa zamanda 44 değil 42 beden giyersin canım. büyük beden satan mağazalara bende sinir oluyorum. kıyafetler çok pahalı, uyduruk bir bluz 100 lira, pantalon alıyım diyorsun 120 130 lira üstüne birde şişmanız diye bol, çirkin, anneanne kıyafetlerini diziyorlar önümüze. helede o aynaları yok mu... hileli oldukları için kıyafetleri giyince öyle güzel oldum sanıryor insan kendini ama eve gelince gerçekler kendi aynanda ortaya çıkıyor.
biliyorlar almak zorundayız onlardan, sayılı 3 5 mağaza var çünkü sömürüp duruyorlar bizi...
zayıflayıp kurtulucam bu çirkinliklerinden
gerçekten millet ucuza neler alıyor valla. geçen kış eşime mont almak istiyorum 150 falan dedim. saçmalama 30 40 lira onlar dedi. adam haklı normal insanlar için fiyatlar öyle ama bizimkiler malesef 3 4 katı fiyata... bende kıyafette göbeğim çıkınca adet dönemim ay ne çok şiştim yaaa diyorum ama o da benim göbişimin normal hali
inşallah, eşimle son alışverişe çıkışımız da çok üzüldüm. üzerime doğru düzgün bişey olmadı adam kaç para olsa alacaktı ama yok işte... mağzada bana artık zayıflasana sen, bıkmadınmı bu kilolardan ama yok yok hiç niyetin yok senin dedi. açıkçası çok üzüldüm ama onun da beni sevdiği için söylediğini biliyorum.
hakikaten zayıf hatunlar olalım alalım en güzelinden kıyafetleri yahu...
Diyeti, seni boğan ve sıkan kurallar olarak düşünme. Sağlıklı yaşamın gerekliliği olduğunu bil. Diyet yapma, bu yeme biçimini tüm yaşamında uygula. İşin istediğin kiloya ulaştığında bitmeyecek. Yine eski kilolarınla karşılaşmamak için, sağlıklı yaşamı seç.
canım ya kızmakta haklısın bende öyle yapsa kızardım eşime ,neyse bu günlerde geçecek ama kızına üzüldüm o bunu asla unutmyacak...
evet bu hafta tacı ben aldım ,ne bileyim bilseydim seni geçer miydim prenses :)))
aslında ben ne diyet ne spor yaptım allah düşürmesin eksikliğinide göstermesin ama hastanede gitti hepsi, stresten ... bakalım bu hafta ne kadar gidecek göreceğiz.....
yena 2 hafta bildirim yapmayanı sil bence sonra DA en az 2 hafta bildirim yapmadan alma. o işte takip gerektiriyor tabiii. ama sıkıcı gerçekten, anlıyorum seni. kendi listemi seninki ile kontrol ediyorum bazen, olmadı iki kere tek tek okuyorum. çoğu kişi okunur şekilde yazmaya üşeniyor gelmeyenlerin mazereti yok. ama herkes hemen listeye alınmak istiyor. bazen neden şişman olduğumuzu çokkkk net anlıyorum.
ya evet bide bu kilo sana çok yakışıyor diyenler var hakikaten. inan onlar sadece alay ediyorlar. yok ya barışık falan olmayalım kilolarımızla biz onlardan memnun değiliz biz kilolarımızla yaşamak istemiyoruz olay bu haksızmıyım?
offffffff kızıyorum ben bu laflara eşim bana 10 mislini söylüyor. ama şunu söylemeliyim bizim yaptıklarımıızn 10 da birini yapamazlar ama akıl vermeye çok bol. ben hamile kalınca durmadan laf söylediği sigarayı anında bıraktım. hamilelik zaten kadını alaşağı eden bişi herşeyi bir kenara atıp önce bir yaratığa konak olmak sonra fulll sorumluluğunu almak zorundasın. neyse ki içgüdülerimiz sayesinde tüm bu değişimlerle (ki bazen çok yıpratıcı olsa da ) uyum sağlıyoruz. 30 senelik hayatım 2 sene dir farklı bir yönde ilerliyor. değişmesinden yine korkuyorum bu düzene yeni adapte oldum.
ama eşime bir sigarayı bırak oda oğlumuz için diyorum. 1 ay ilaç kullanarak bıraktı hayatındaki ilk dalgalanmada başladı. lafta hazır o streste dayanamamış. bizim için yemek de bir bağımlılık hüznümüz sevincimiz döner dolaşır mamalara bağlanır. ama bizden hemen kesmemizi tüm hayatımızı değiştirmemeizi beklerler. hayatlarındaki en küçük taşı bile oynatmazlar ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?