sizinki yi yine, peki şuna nedersiniz. eski zayıf bir fotonuzu gören "aaa sen baya güzelmişsiinnn". şimdi bişeye benzemiyosunun daha az kabası. işin kötüsü ise sen buna zaten inanıyorsun .cevabın" ahhh evetttt ozamanlar o kadar güzeldim kiiiiii) bu da haklısınız kiloluyken ayıdan az daha güzelim demek. eşim de o fotoyu görenlere şöyle der " aaaaa evet beni 60 kiloluk haliyle kandırdı". bu da bugünkü halinde olsa çıkmak değil dönüp bakmazdım aslında peeek zevkliyimdir...
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlar saolun tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
p.tesi gastroenteroloji pol. gidicem bakalım ne dicek tahlillere
bu arada insülini yüksek olan bi kaç kişi vardı aramızda
kaç arkadaşlar insülininiz merak ettim benim ki 18.2 çıkmış
ayşecim çok geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce iyi olun ailece...
benimde geçen sene yüksek çıkmıştı sanırın 22 civarıydı. doktor sabah akşam şeker ilacı vermişti. 1 seneden az kullanıp bıraktım aslında devam etmem gerekiyordu içmek zor geldi. ama epeydir baktırmadım.
düştüğünü tahmin ediyorum ama çünkü geceleri elim ayağım titreyerek uyanıyordum artık bunu yaşamıyorum. merak etme çaresi var bir de tatlı şekerli yiyeceklerden tamamen uzak durursan ve çok karbonhidratlı pilav patates gibi yiyecekleri hayatından uzaklaştırırsan düşüyor.
sağol canım inşallah hepimiizn başına :)MAŞŞALAHHHHHHHHH
DARISI BAŞIMA...
aman ya ne bilecekler gerçi benimki sever hakkını yemeyeyim ama bazı tanıdıklarım beraber çıkmazlar bile, sen biraz zayıfla işe başlamaya yakın bakarsın....aaa aşkolsun var diye almayacak mıyız canımmmmm tabiki en son moda neyse onlarda eklenecek :))))
sağol canım bebiş allaha şükür daha iyi ,ben hastalandım soğuk sğuk ter atıyorum halayaa aynı mıydık biz hiç fark etmemişim canım sende verirsin hiç takılma ,maşallah de :)))QUOTE]
işe başlayana kadar yeni kıyafet almasam diyorum. ama istediğim şekilde zayıflarsam bunlar üstümden düşer. kociş hiç bilmiyor benim sevincimi off
bu arada bir diyetisyen demişti. tatlı krizi gelince herhangi bir meyvayı kakao ya batırıp yiyin diye. özellikle muz ve çilek
kakaoya mı bak bunu hiç duymamıştım nasıl olur ki tadı:26::26:
bencede burada birbiirmize karşı sorumlu hissediyoruz ve kendi adıma söyleyeyim ne derim kızlara diyorum :) biz verelimde onlar anlamasın verince nasılsa anlarlar, benim kociş şimdilik destek veriyor ,hatta sabahtan aferin bile aldım :)))ya biz burda motive oluyorz biraz anlayış dimi???zaten kendileri çok anlamıyorlar hanımlar ne hissederler ne yaparlar???400 gr vermenin sevincini bile onlar anlayamaz.kiloları hiiiç dert etmezler zaten önde koca bi göbişleri de olsa...boşver sen onu anlat ben böyle mutlu oluyorm diye.daha çok katıl aramıza yalnız kalma.birbirimizden çok şeyde öğreniyoruz.ben leslie yi burda öğrendim.herkes çabalıyor diye sporumu da yapmaya çabalıyorum herşeye rağmen.birbirimize destek oluyorz üzgünsek,hastaysak ....Allah Allah yaaa ...bi araştırmada gurup halinde dayanışma yaparak kilo vermeye çabalaynların tek başına vermeye çalışanlardan daha mutlu bir şekilde daha çok kilo verdiklerini okumuştum ki bu doğru.bi davete gidince pasta ,poğça yemezsek bile kimse takdir etmez ne demek olduğnu kilo problemi olmayan anlamaz ama biz burda anlıyoruz birbirimiziii.
çok geçmiş olsun canım.dereceye 2 kere girdim zaten hiiiç birinci olamadım prenses:)))benim kurbana kadar hırsım vardı özellikle 85 altına inmek istiyordum ama planlar değişti.21 ekimde ablam gelecek ankaraya tatile.kendisi 174 boyunda 73 kilo ve yedeikçe yer yedikçe yer ama çok sigarada içer.kilosı aynı kalır.şimdi o gelince mecbur evde daha çok yiyecek alacağız,spor desen yapmaya çabalayacağım ama azalacak(inşallah azaltmam) gezecez tozacaz.ikide bir gece gece pasta ister,helva yapalım der ,kuruyemiş çok sever ki ben bunlara bayılırım.işte ondan 3 haftaya 85 olsm iyi diyorum.sonra ne ederim bilmem.kilo almayı kesinlekle istemiyorum ama o varken kilom durabilir.sonrada memlekete gitçez birlikte kurbandan 1 hafta önce.anacımın yanında spor diyet fln daha da zor yani.ondan iyice ksaıyorum ama sütüm de azalacak diye korkyuorm.
aaaa bak ben 1. oldum ölsemde gam yemem gariiiiii :))) canım ya bayrama kadar bence sen çok daha fazlasını verirsin, ablan gelincede bu kiloları ne kadar zor verdiğini aklından çıkarmayarak yiyeceksin o 10 yiyorsa sen 1 yiyeceksin oyala ağzında bence en iyisi bu 1 dilimde yesen 5 dilimde yesen tadı aynı ,onun yedikleri farklı değil inan :) ee ablanla çıksana spora sevmez mi hem bol bol özlem giderirsiniz olmaz mı? anacığın zorlar ona birşey diyemeeyeceğim :))) sütü etkiler tabi benimki emmiyor bıraktı o nedenle hız verdim bende...
Ah ah bir de tesettürlü olunca o şişman anneanne kıyafetlerine daha sevimsiz ve pahalıları ekleniyor.ben kurtulmak istiyorum...bugün başladım uzay mekiğine 40 dk umarım devam ederım misafir gelecek bugun kek kurabıye börek yaptım ....oy oy ne güzel koktular....
başarmalıyız...
sen çektir kocişine hak etmiş o ,hele verince kiloları görsün o afet-i devranıııııııı :))))Merhaba kızlarrrrrr ben geldimmm
Dünden beri evdeki herifi protesto ediyorum ya bu sabahta aynen devam
Dün geceden beri kendi kendime diyorum ulen ben şu kilolardan bir kurtulayım bak ondan sonra nasıl süründürüyorum herifi diye
Eşim sabah kendini affettirmek için çok uğraştı ama yemezler sen önce kızına affettir kendini dedim.
Birlikte dışarda bir işimi hallettik ve sonra küçük kuzuyla beni eve bırakıp baba kız eminönüne gittiler
Kızım çok mutlu oldu tabikiAllahtan kinci değil.
Şimdi bende küçük kuzuyu uyutmadan sizlere bir bakayım dedim. Onu uyuttuktan sonrada bir aksilik olmazsa sporumu da yapıcağım.
Uyuz keçi verdiğim kiloların sevincini bile yaşatmadın bana dedim eşime bir ara
Neyse akşam kesin yine uğrarım ....
Helalllllll
Doğru söze ne denir bundan başka
Kralice olmasamda olur ben taze çıtır prenses olayım bana yeter
İnşallah bu haftada güzel kilolar vericeğiz elbirliği ile
Seninde Yenanında ağzına sağlık. Ben kendi adıma söyliyeyim eğer bildirim bir kere bile mazeretsiz yapmazsam beni listeden çıkarsanızda haklısınız derim ve itirazda etmem. Bişeylere niyetlendiysek herşeyi doğru yapalımki daha güzel ve daha hızlı hedefimize ulaşalım. Bildirim yapmayınca insan biraz daha rahat davranıyor sonrada bir bakmışsın kaçmaklar çoğalıyor spor azalıyor.
Ben kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum zaten ve kendi adıma söz veriyorum her hafta zamanında bilridim yapacağıma
kızının gönlünü almasına sevindim çocuklar helede kızlar çok hassas
sen zaten olsan olsan çıtır prenses olursun canım :)
inşallah canım verelim gitsinler artık yeter bu kadar taşıdık ya ,hergün 1,5 damacana taşınmaz ki
sen çektir kocişine hak etmiş o ,hele verince kiloları görsün o afet-i devranıııııııı :))))
kızının gönlünü almasına sevindim çocuklar helede kızlar çok hassas
sen zaten olsan olsan çıtır prenses olursun canım :)
inşallah canım verelim gitsinler artık yeter bu kadar taşıdık ya ,hergün 1,5 damacana taşınmaz ki
saol cnm inş.
bakalım bana da vericek mi ilaç 7 olması lazımmış en yüksek
bu arada ayşecik ne yapıyo nasıl gidiyo diyeti
iyi akşamlar
hafta sonu sakinliği var yine
ben bugün kardeşime gittim bebişimizi görmemiştim uzun süredir çoooook tatlı olmuş mis gibi kokuyor
kahvaltıda canım istemedi çok az yedim öğlen kardeşimde epey bir doyurdum karnımı çok acıkmıştım fazla oldu ama hala acıkmadım bişey yemem artık en fazla süt içerim inşallah artıya geçmem haftaya 7leri göresim var spor da yapamadım 20dk felan yürüdüm ancak biraz halsizlik var
yarın telafi ederim inşallah
yenacım sana çok sorun olmuyorsa bırakma lütfen liste işini ama listeye girmeyi zorlaştıralım bence bildirim yapmayanı da çıkaralım listeden bildirim yapmaya bile üşenen yada ciddiye almayan dan zaten bir cacık olmaz sen bizim için her hafta zaman verip uğraşıp listeyi yapıyorsan biz de zamanında bildirim yapmak zorundayız bir de sadece bildirim değil paylaşımda şart olsun haftada bir girip ben şu kiloyum demek listeye girmeye yetmesin bence
varya ben soldaki kadından daha kilolu idim. inşallah sağdaki olup böyle bir foto cekerim.
yani :) öyle değil mi ama 1 damacana 19lt hadi sen 20 de yarısı ne eder 10 etti mi 30lt etti mi sana vermen gereken kilovalla hiç öyle düşünmemiştim damacana vay be:84:
nasıl olacak o gruplar peki? bence o zaman bölük pörçük olunur ve burada olmanın anlamı olmaz, o zaman her zayıflayan bir alt basamağa geçsin mesela 80-89 topiğine böylelikle boş çoğunluk olmaz, hem giden bizi orada bekler, bizde bir an önce eski arkadaşlarımızla buluşmak için can atar ve daha çabuk vermeye çalışırız hem daha azimli olur ne dersiniz? mesela ben gitsem sen özlemez misinnnnaslında çok kalabalığız küçük guruplarmı oluştursak aramızda. yada problem olmazsa özelden msj atalım ayrıca. yena için çok zor oluyordur onca kişi tek tek topla
canım ya şu çörekotu işini açar mısın biraz bendede pko var ama dr hiç bu dirençten bahsetmedi, buradaki arkadaşlardan duyduğum ise pko varsa dirençte vardır, çörekotu bu direnci kırıyor mu nasıl kullanılması gerekiyor açıklar mısın sana zahmet...canım internette araştırdım çörek otu insülin direncine çok iyi geliyormuş, ayrıca kilonun yüzde 5 ini vermek ve gün içinde yürüyüş yapmakta çok faydalıymış. bende bu arada gidip tahlillerimi yaptırayım.
ayşeciğime gelince iyi gidiyor diyet bu gün çikolata yedi ama çocuk o arada canı çekiyor işte ne yapsın versen bi türlü vermesen bi türlü... ama işin enteresanı eskiden tabak tabak yemek isteyen çocuk artık çabuk doymaya başladı. inşallah şu kilolardan beraber kurtulucaz.
senin bebişin nasıl oldu hala düzelmedi mi? çok üzüldüm valla. iyileşti artık yaz şuraya da sevinelim öpüyorum canım
bende aynıısnı dedim resmen evrim geçirmiler yaresmen evrim geçirmişler maşallah...
darısı hakikaten başımıza... tahminen önümüzdeki yaz başı bizlerde böyle resimlerimizi ekliycez buraya inşallaaaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?