Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlar saolun tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
p.tesi gastroenteroloji pol. gidicem bakalım ne dicek tahlillere
bu arada insülini yüksek olan bi kaç kişi vardı aramızda
kaç arkadaşlar insülininiz merak ettim benim ki 18.2 çıkmış

gerçekten insanlar bir acayip kilolu birini gördülermi aşağılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. etrafımda böyle insanlar var aslında güzellikte zerafette elime su dökemeyecek kadar vasat tipler sırf zayıf oldukları için kendilerini bişey sanıyorlar. hadlerini bildirmek lazım valla... ben önümüzdeki yaza kadar kendimi bakıma çekiyorum. zayıflayıp kendime geliyim de görsünler bakalım.
canım ne zaman bişey yemek istese aklıma bunları getiriyorum. iştahım kaçıyor o zamanda :)

ayşecim çok geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce iyi olun ailece...
benimde geçen sene yüksek çıkmıştı sanırın 22 civarıydı. doktor sabah akşam şeker ilacı vermişti. 1 seneden az kullanıp bıraktım aslında devam etmem gerekiyordu içmek zor geldi. ama epeydir baktırmadım.
düştüğünü tahmin ediyorum ama çünkü geceleri elim ayağım titreyerek uyanıyordum artık bunu yaşamıyorum. merak etme çaresi var bir de tatlı şekerli yiyeceklerden tamamen uzak durursan ve çok karbonhidratlı pilav patates gibi yiyecekleri hayatından uzaklaştırırsan düşüyor.

saol cnm inş.
bakalım bana da vericek mi ilaç 7 olması lazımmış en yüksek
bu arada ayşecik ne yapıyo nasıl gidiyo diyeti

Son düzenleme:
MAŞŞALAHHHHHHHHH
DARISI BAŞIMA...
sağol canım inşallah hepimiizn başına :)

iyi akşamlar
hafta sonu sakinliği var yine
ben bugün kardeşime gittim bebişimizi görmemiştim uzun süredir çoooook tatlı olmuş mis gibi kokuyor
kahvaltıda canım istemedi çok az yedim öğlen kardeşimde epey bir doyurdum karnımı çok acıkmıştım fazla oldu ama hala acıkmadım bişey yemem artık en fazla süt içerim inşallah artıya geçmem haftaya 7leri göresim var spor da yapamadım 20dk felan yürüdüm ancak biraz halsizlik var
yarın telafi ederim inşallah
yenacım sana çok sorun olmuyorsa bırakma lütfen liste işini ama listeye girmeyi zorlaştıralım bence bildirim yapmayanı da çıkaralım listeden bildirim yapmaya bile üşenen yada ciddiye almayan dan zaten bir cacık olmaz sen bizim için her hafta zaman verip uğraşıp listeyi yapıyorsan biz de zamanında bildirim yapmak zorundayız bir de sadece bildirim değil paylaşımda şart olsun haftada bir girip ben şu kiloyum demek listeye girmeye yetmesin bence

valla hiç öyle düşünmemiştim damacana vay be:84:

aslında çok kalabalığız küçük guruplarmı oluştursak aramızda. yada problem olmazsa özelden msj atalım ayrıca. yena için çok zor oluyordur onca kişi tek tek topla

saol cnm inş.
bakalım bana da vericek mi ilaç 7 olması lazımmış en yüksek
bu arada ayşecik ne yapıyo nasıl gidiyo diyeti

canım internette araştırdım çörek otu insülin direncine çok iyi geliyormuş, ayrıca kilonun yüzde 5 ini vermek ve gün içinde yürüyüş yapmakta çok faydalıymış. bende bu arada gidip tahlillerimi yaptırayım.
ayşeciğime gelince iyi gidiyor diyet bu gün çikolata yedi ama çocuk o arada canı çekiyor işte ne yapsın versen bi türlü vermesen bi türlü... ama işin enteresanı eskiden tabak tabak yemek isteyen çocuk artık çabuk doymaya başladı. inşallah şu kilolardan beraber kurtulucaz.
senin bebişin nasıl oldu hala düzelmedi mi? çok üzüldüm valla. iyileşti artık yaz şuraya da sevinelim öpüyorum canım

bebekler mis gibi kokar bizim evimizin kokusu değişti eskiden spreyler vardı şimdi onlar yok bebiş kokusu var ve herşeyden çok daha güzel kokar :)
afiet olsun yemişsin artık değil mi neyse akşamı az birşeylerle kapatırsın :)

YENA canım bende aynı asuman arkadaşım gibi düşünüyorum 2 hafta paylaşımla olmasın biraz daha zorlaştıralım ,dediği gibi aslında herkes girmiyor ,girip burayı çeviren kişi sayısı çok az, bence öenmli mazeretler dışında mazerette olmasın tamam herkes hergün zaten giremeyebilir ama haftada 1-2 de çok az değil mi? hem istersen bildirimleri özelden atalım hem tüm sayfaları okumamış olursun ne dersin? gerçi bu kezde mesaj sorunu mu ortaya çıkar senin devamlı msj silmen gerekebilir, sen nasıl dersen öyle olsun bana hepsi uyar....

varya ben soldaki kadından daha kilolu idim. inşallah sağdaki olup böyle bir foto cekerim.

inşallah canım inşallah...
kadınlar nasıl değişmişler gençleşip güzelleşmişler. hele sağdakinin saç şekli şişmankende zayıfkende aynı ama resmen birinde anneanne gibi ötekinde seksi genç bir hatun duruyor. kilonun yarattığı değişim inanılmaz valla...

mutluuu diyetisyeni bıraktım birde ağladım üstüne orda çok duygulandımm ama artık yola kendim devam etmeliyim ara vermem gerekiyordu bugün kendimi kötü hissediyorummm ama ole olması gerekiyorduuuu

valla hiç öyle düşünmemiştim damacana vay be:84:
yani :) öyle değil mi ama 1 damacana 19lt hadi sen 20 de yarısı ne eder 10 etti mi 30lt etti mi sana vermen gereken kilo (((
düşünsene adamlar eve su getiriyor ben onu kaldırmaya zorlandığım için içeri alamıyorum ve kaldırmaya zorlandım dediğimin + %50sinide hergün taşıyorum
düşün bak ne kadar eziyet ediyoruz allahın bize emaneti vücudumuza
aslında çok kalabalığız küçük guruplarmı oluştursak aramızda. yada problem olmazsa özelden msj atalım ayrıca. yena için çok zor oluyordur onca kişi tek tek topla
nasıl olacak o gruplar peki? bence o zaman bölük pörçük olunur ve burada olmanın anlamı olmaz, o zaman her zayıflayan bir alt basamağa geçsin mesela 80-89 topiğine böylelikle boş çoğunluk olmaz, hem giden bizi orada bekler, bizde bir an önce eski arkadaşlarımızla buluşmak için can atar ve daha çabuk vermeye çalışırız hem daha azimli olur ne dersiniz? mesela ben gitsem sen özlemez misinnnn yooooo dermişsin :)))))

ay bunlar resmen evrim geçirmiş ya ,bizde verelim gitsin damacanalar :)))):78::95:

canım ya şu çörekotu işini açar mısın biraz bendede pko var ama dr hiç bu dirençten bahsetmedi, buradaki arkadaşlardan duyduğum ise pko varsa dirençte vardır, çörekotu bu direnci kırıyor mu nasıl kullanılması gerekiyor açıklar mısın sana zahmet...
maşallah kızımıza minicik bedeniyle o da savaşıyor, benden kocaman bir aferin tatlımıza biz dayanamıyoruz o nasıl dayansın çikolataya.......
resmen evrim geçirmişler maşallah...
darısı hakikaten başımıza... tahminen önümüzdeki yaz başı bizlerde böyle resimlerimizi ekliycez buraya inşallaaaahhhhhh
bende aynıısnı dedim resmen evrim geçirmiler ya
darısı kesin başımıza
ekleyelimde ben eklemeyi bilmiyorum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…