mutluuu diyetisyeni bıraktım birde ağladım üstüne orda çok duygulandımm ama artık yola kendim devam etmeliyim ara vermem gerekiyordu bugün kendimi kötü hissediyorummm ama ole olması gerekiyorduuuu
aaaaa, şaşırdım en az 2 sene giderim diyordun. mali nedenlerden mi bıraktın psikolojik mi. elbette hakkında hayırlısı olsun. ama iyi gidiyordun aslında o kadınla, elbette sen doğrusunu düşünmüssündür. ama az anlat ne oldu sıkındın ne yahu en azından biraz hafifler belki.
ya biraz maddi biraz manevi kilo vermem durdu 3 aydırr ve bu diyetisyenle alakalı değil benle alakalı ruhen değiştiimmm sebebini bilmiyorum bulamadım biraz araa vermeliyim bunu biliyorum dün gece düşündüm bugüne almıştık diyetisyen gününü karar verdim ara vermeliyim diye gittim bugün konuştum ara verdiğim sürece ki çok uzamazsaa eğer diye bir liste verdi arada gel tartıl konuşalım dedi diyete ara vermedimm yola devam ama kendi kendime stili biliyorumm kesmem gereken yeri salı günü endokrine gidiyorumm karnım ağrıyor saçlarım çok dökülüyor kendimi iyi hissetmiyorumm sanki hastaymışım gibi biraz dinlenmek istiyorum buaraay sürekli geleceğimm kafam iyi değil sebep yok bilmiyorumm bakalımm neler olaccak bundan soraa :26::26::26:
yani evet biraz diyetteyim modundan çıkmalıyım diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeye devam bırakmak yok kaçamak yok ama bu hafta ne yaptım diyetisyene gidince ne olacak heyecanım kalmadı o yok durdummm bekliyorum bu arada da maddi açıdan sıkıldım biraz onuda hafifletmek için biraz gitmeyim dedim beklemedeyim doktor işlerim bitsinn hemde kendim neler yapıyorum ona bakacağım bakalım yola devam sizinle inş ay sonu istdayım inş konuşuruz bol bolya anlıyorum semoş, hayatın bayaa değişti ister istemez tatilden sonra bir türlü oturmuyor taşlar yerine. ben bu sıkıntılarının bir bölümünü buna bağlıyorum, ayrıca düzenle giderken birden kesilmesi de kötü oluyor bu zayıflama işinin. ama yine de bırakmasan kadını yeri. istersen şöyle bi mart ortasından bu yana paylaştıklarımızı gözden geçir. 5 ay önceki hislerini ve amaçlarını, sana belki biraz güç verecek ayrıca çok buyuk bir başarı yakaladın o da ortada semoşum 10 kilo versek oki zaten. bizden sakın ama sakın vazgeçme. şu işlerde en kısa zamanda inşallah düzene girer. ben bu başladığımız isi bitiriceğimize eminim. bence dr islerini bi bitir. bir haftasonu da bi kaçamak yap 1-2 günlük değişik bi yere gidip ye iç düşün, taşın. bir yol çiz önümüzdeki 3-5 ay için sonrasında yaz için. umarım istediğin ilhama sahip olacaksın.
canım ya şu çörekotu işini açar mısın biraz bendede pko var ama dr hiç bu dirençten bahsetmedi, buradaki arkadaşlardan duyduğum ise pko varsa dirençte vardır, çörekotu bu direnci kırıyor mu nasıl kullanılması gerekiyor açıklar mısın sana zahmet...
maşallah kızımıza minicik bedeniyle o da savaşıyor, benden kocaman bir aferin tatlımızabiz dayanamıyoruz o nasıl dayansın çikolataya.......
bende aynıısnı dedim resmen evrim geçirmiler ya
darısı kesin başımıza
ekleyelimde ben eklemeyi bilmiyorum ne olacak
sağol canım benim allah razı olsun, ne zamandır sana yazacağım unutuyorum ,sanırım fotoğraftakiler sen ve kızın değil mi? ikinizde çok tatlısınız ama bir farkla kızın çok şeker, ben dayanamam kız çocuklarına :) ben mi oğluşuma alsam hazır zenginde oluyorlarmış :)) bizdede öyle derler.:)
derincim kız isteme meselesine girince unutmuşum :) sizede çok geçmiş olsun prenses yaramazlıklara başladıysa bu iyiye delalettir :)
yani evet biraz diyetteyim modundan çıkmalıyım diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeye devam bırakmak yok kaçamak yok ama bu hafta ne yaptım diyetisyene gidince ne olacak heyecanım kalmadı o yok durdummm bekliyorum bu arada da maddi açıdan sıkıldım biraz onuda hafifletmek için biraz gitmeyim dedim beklemedeyim doktor işlerim bitsinn hemde kendim neler yapıyorum ona bakacağım bakalım yola devam sizinle inş ay sonu istdayım inş konuşuruz bol bol
canım sağol valla minik kızımda da insülin direnci çıktı. bende hep araştırıyorum nasıl kurtuluruz bundan diye hatta eğer daha yüksek çıkarsa doktorumuz ilaç başlayabilirim demişti ama allahıma şükür düşmüş biraz.
3 kilo verdi o bile çok etkili direnci düşürmekte.
çörek otunu daha öncede duymuştum ama araştırdım sanırım sabahları aç karnına bir çay kaşığı yiyorsun. ben bu gün arada denedim aslında fena da değil. sanki poğaça yiyormuşsun gibi ama kızıma yediremedim o herşeyin üzerinden ayıklıyor malesef.
bana doktorum ilaç vermişti. benim geceleri elim ayağım titriyordu uyanıp tatlı ne bulursam yiyip yatıyordum. çok kötüydü ama şimdi düzeldi. sende kan tahlili yaptırıp öğrenebilisin. birde yürüyüş önemliymiş çok düşürüyorumuş canım.
evet canım resimdekiler ben ve kızım ,bende dayanamazdım kız çocuklarına çok severdim , ama çocuğum olmadığı için kız olsun erkek olsun ayrım yapmadım allahtan 5 aylıkken öğrendiğimde kızım olacağını havalara uçmuştum.....vallahi ben veririm ama babamız biraz zor verecek onu daha yeni doğduğunda b,ile ben kızımı kimöselere vermem diyordu adam sanki isteyen varmış gibi.....
sağol canım hemde ne yaramazlık vallahi hastalıkla dahada arttı , hiç yerinde durmuyor çocuk...
bekliyorum bi buluşma kesin organıze edecez bu kez. yektaa nerelerde görüşüyomusunuz.yani evet biraz diyetteyim modundan çıkmalıyım diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeye devam bırakmak yok kaçamak yok ama bu hafta ne yaptım diyetisyene gidince ne olacak heyecanım kalmadı o yok durdummm bekliyorum bu arada da maddi açıdan sıkıldım biraz onuda hafifletmek için biraz gitmeyim dedim beklemedeyim doktor işlerim bitsinn hemde kendim neler yapıyorum ona bakacağım bakalım yola devam sizinle inş ay sonu istdayım inş konuşuruz bol bol
inanmıyorum ya minicik çocuktada mı oluyormuş bendede var kesin o zaman...
şükür düşmüş sizin ne güzel bende 8 kilo verdim ama düşer mi acep:26:
sabahları aç karna yiyorsunda taneli mi yoksa öğütüpte mi ,bazıları ezin havanda falan diyorda
burada ece var o da kullanıyor bayağı kilo verdi, sanırım kilo vermeyede yararlı
kızına başka şeyleirn içnde versen peynir falan yemez mi?
ben tatlı yemem dediğimde yemiyorum valla ha çok mu canım çekti yiyorum o zaman,bence tatlıyı ne kadar çok yersek o kadar canımız istiyor bende öyle en azından, yemeyince zamanla aramıyor insan, bendede adet öncesi kavanozun dibini görürdüm ama o da yok artık alıyorum ağzıma yapıştırıyorum damağıma yavaş yavaş eriyor bende fazla yememiş oluyorum, hımmm tahlille öğreniliyor demek peki hangi dr a gitmem gerek? yürüyüş yapıyordumda dünden beri çok hastayım karın ağrısı,bulantı,ishal ne ararsan var malesef
canım yardımın için çok teşekkür ederim
offffffff allahıma şükürler olsun uyudu , ne kadar yorucu bir gündü babaanneye gittik bugün kızım hiç durmadı orada babaanneye naz yaptığından ağladı durdu herşeye , uyumak istemedi zorla yarım saat uyudu uykuyu alamayıncada delirdi durdu artık....neyse sabır sabır dedim durdum..
yraın eşim kozak yaylasına kahvaltıya götürüyor bizi çok istiyormuş oraya gitmeyi artık kıramadım bende umarım çok kaçırmam , banada büyük değişiklik olacak
Ne yazıkki canım balık denize düştü::)Ama sen gel ben sana balık yaparım.afiyet olsun canım bende bugün verdiğim kiloların şerefine ve hastalığıma derman olsun diye kocişe sucuklu yumurta yaptım eee bende yedim azcıkta olsa :)))
akşama balık mı varrrrrrr ayyyy dayanamam bende mi gelsem bayılırım ya:104:
Kolay gelsin canım evlilik zor iş kotur dur::)))slm kk milleti:))
kkyı okumaya fırsatım olmadı henüz pek, hem biraz rahatsızdım baya bi üşütmüşüm dün geceden beri, hemde akşama
kayınvaldemgille görümcemgil geliyo 2-3günlüğüne yatılı olarak, onun koşuşturması var bende.
misafirlerim gider gitmez kkyı okuyacam hemen. misafirler varken nete pek giremem heralde.
hepinizi öpüyorum...
görüşürüz
Sanada geçti sonunda ayşe çok geçmiş olsun bari evdekiler biraz düzeldimi.slm kızlar nasılsınız
dün akşam nete girecem diyeeşimden laptop u istedim ama nerdeee
akşamdan beri ishal istifar mide bulantısı baş ağrısı üşüme mahvoldum
emir ve eşimden bana da geçti valla hepimiz hastayız bakıcak ta kimse yok ya moralimde sıfırlandı
kalktım duş falan aldım kendime gelim biraz diye
karın agrısı ve bulantı devam bakalım ne zmnn düzelicez gerçekten felaket salgın var kayunvalidem falan da öyle
Ne kadar doğru yazmışsın hepimizin başına gelmiştir bu olay bende sinir oluyorum bazı insanlarada lafı geçiriyorum biliyorumki hinlikle söylüyor hep bunlar beni gaza getiriyor ama sonrası neden gelmiyor bende bilmiyorum çok pişmanım dietisyenime küstüm ve onca verdiğim paramı yaktım verdiklerimide geri aldım şu hesaba döndü tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok....sizinki yi yine, peki şuna nedersiniz. eski zayıf bir fotonuzu gören "aaa sen baya güzelmişsiinnn". şimdi bişeye benzemiyosunun daha az kabası. işin kötüsü ise sen buna zaten inanıyorsun .cevabın" ahhh evetttt ozamanlar o kadar güzeldim kiiiiii) bu da haklısınız kiloluyken ayıdan az daha güzelim demek. eşim de o fotoyu görenlere şöyle der " aaaaa evet beni 60 kiloluk haliyle kandırdı". bu da bugünkü halinde olsa çıkmak değil dönüp bakmazdım aslında peeek zevkliyimdir...
İnşallah kullanıcan ilaçlarla geçer inşallah pazartesi güzel haberler al dualarımdasın ayşecim.geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlar saolun tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
p.tesi gastroenteroloji pol. gidicem bakalım ne dicek tahlillere
bu arada insülini yüksek olan bi kaç kişi vardı aramızda
kaç arkadaşlar insülininiz merak ettim benim ki 18.2 çıkmış
Ne güzel işte derin yazda bitiyor herşeyde ye ama az ye iki dilimden fazlada eklmek yemessen işi güzel kapatmış olursun şimdiden afiyet olsun iyi eğlenceler.offffffff allahıma şükürler olsun uyudu , ne kadar yorucu bir gündü babaanneye gittik bugün kızım hiç durmadı orada babaanneye naz yaptığından ağladı durdu herşeye , uyumak istemedi zorla yarım saat uyudu uykuyu alamayıncada delirdi durdu artık....neyse sabır sabır dedim durdum..
yraın eşim kozak yaylasına kahvaltıya götürüyor bizi çok istiyormuş oraya gitmeyi artık kıramadım bende umarım çok kaçırmam , banada büyük değişiklik olacak
geçmiş olsun canım çok kötü bir salgın var herkeste aynı sorun karın ağrısı bulantı kusma ishal hepimiz atlattık. ama çok uzun sürüyor malesef.
bu arada çörek otunu karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz topiğinde arkadaşlar kullanmıştı. hem iştahı kesiyor hemde canın tatlı çekmiyor. çok enteresan ama faydasını gören arkadaşlarım var. ben insülin direncinede iyi geldiğini yeni öğrendim. orda kızlar bir kaşığı ağızlarına atıp yiyorlardı ama öğütülürse daha mı iyi olur bilmiyorum. onu soruşturmak lazım.
birde tatlı krizlerini önlemenin en güzel yolu az karbonhidratla beslenmek ben onun faydasını çok gördüm. deneyebilirsin.
insülin direncini öğrenmek için dahiliye uzmanın bakması yeterli heryer de yaptırabilirsin tahlili.
hepimiz bildiğimiz denediğimiz şeyleri burda paylaşıyoruz ve bu çok güzel bir şey, inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulaşıcaz canım sağlıkla sıhhatle inşallahhh.
maşallah allah nazarlardan saklasın pek cici ,pek şekerbende çok severim kız çocuklarını ama benimde dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu ,şimdi diyorum 10 kızım olsa yine değişmem, hepsinin tadı farklı oluyormuş inan, ahh o kıyafetler yok mu beni benden alan onlar yoksa erkek -kız ne fark eder, sağlıklı ve hayırlı olsunlarda, benimkide erkek babası olmasına rağmen kimselere vermem diyor, sanki bizi istemeye gelecekler
ee adı naz olurda kendi nazlı olmaz mı :) uykularını alamayınca çok fenalar gerçekten bizimki 5 aylık neler yapıyor naz'ı düşünemiyorum bile....
şimdiden afiyet olsun yayla havasıda iyi yedirir ha :) aman dikkat derim
Ne yazıkki canım balık denize düştü::)Ama sen gel ben sana balık yaparım.
Kolay gelsin canım evlilik zor iş kotur dur::)))
Sanada geçti sonunda ayşe çok geçmiş olsun bari evdekiler biraz düzeldimi.
Ne kadar doğru yazmışsın hepimizin başına gelmiştir bu olay bende sinir oluyorum bazı insanlarada lafı geçiriyorum biliyorumki hinlikle söylüyor hep bunlar beni gaza getiriyor ama sonrası neden gelmiyor bende bilmiyorum çok pişmanım dietisyenime küstüm ve onca verdiğim paramı yaktım verdiklerimide geri aldım şu hesaba döndü tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok....
İnşallah kullanıcan ilaçlarla geçer inşallah pazartesi güzel haberler al dualarımdasın ayşecim.
Ne güzel işte derin yazda bitiyor herşeyde ye ama az ye iki dilimden fazlada eklmek yemessen işi güzel kapatmış olursun şimdiden afiyet olsun iyi eğlenceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?