Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yok çok acı değil hatta dediğim gibi poğaça yiyormuşsun gibi.
iyi yaparsın şimdiden başlarsan önceden tedbir almak daha doğru.
bende yapmıyorum artık hamur işi. hepimiz çok seviyoruz olunca da ipin ucu kaçıyor valla en iyi yapmamak nadiren yapıp ödül veriyoruz kendimize.

mutluuu diyetisyeni bıraktım birde ağladım üstüne orda çok duygulandımm ama artık yola kendim devam etmeliyim ara vermem gerekiyordu bugün kendimi kötü hissediyorummm ama ole olması gerekiyorduuuu

canım senin için hayırlı olur inşallah kendini dinle bakalım sen zaten ipin ucunu kaçırmazsın eminim sürekli diyetteyim verdimmi vermiycemmi diye kasmakta iyi gelmiyor bazen belki rahatlayınca toparlarsın tahlillerini de yaptır bakalım bu arada
dur senin için resim ekleyim pek beğenmedim ama bakın bi bugün çekti kızım

banuşum sizin balık yalan oldu benim tavuğa talim ettin heheheeee :)
yarın beraber yeriz bari pişirip haber ver kola alıp gelirim dermiiişiiiimm
bende mi gelsem ya balığa dayanamam, burada bulmak mucize ,ahh ahhh memlekette olacaktım ki vururdum dibine

sağol canım allah razı olsun, babalar bizlerden daha fena emin ol :)

evet 5 aylık daha herkes böyle diyor :) kimse o günlere dönmek istemiyor ama ben şöyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum bu benim bebeğim ve her anını görmeliyim, bir daha bu halde olmayacak istesem 2 aylık yapabiliyor muyum hayır ,o zaman en güzel şekilde geçirmek zamanı, zaten 2. dönem işe başlayacağım iyice doyayım diyorum :) daha diş maceramız başlamadı bakalım ne olacak? amin canım rabbim hepsine sağlık versin

merhaba kızlar yukardaki resimler beni öldürdü bir küçük çocuk çıkmış içlerinden

son resimdeki pantolon resmen iki kişilikmiş...
ya ne kötü şu şişmanlık valla nasıl farklılar yüzleri bakışları bile değişmiş zayıflayınca. kilolar dünya güzelini bile çirkinleştiriyor..

evet biraz kafamı dinlemeliyim ama diyet modundan çıkarak değil sadece sağlıklı beslenme yoluyla devam kısarak zaten 3 aydır bunu yapıyorum o yüzden yerimde sayışım bundan hayırlısı diyorummmm
caanım diyetisyenden ayrıldım diye ağladım yoksa başak sebep yok çok seviyorum kendisini emeği bende çok 2 3 ay ara verip geri döeneceğim ama şimdi dinlenmeliyim endokrine gideceğim saçlarım dökülüyor onu tedavi ettircem işte falan filan az dinleneyim diyetisyen için sorumluluklarımın çok üstüne giderim kuralcıyım diyetisyene gidilecekse bişi yapılacaksa harfiyen yapmalıyım yaparımda ama şimdi sıkıldım biraz sayıyla yemekten hesap yapmaktan az ara vermeliyim bakalım sora nasıl dönüş olacakkkkkk
bekliyorum bi buluşma kesin organıze edecez bu kez. yektaa nerelerde görüşüyomusunuz.

yaparızzz belkide sana gelirim bilmiyorum henüz bişi belli değil didemle de msn de görüşüyoruzz ahanda şimdiiii buraya da gelmişş onu alırızz bakalım hele o gün gelsinnnn

hımmm sorun değil yerim o zaman eğer tadı öyle olacaksa :)
değil mi ya tedbir elmış olurum bende önceden...
evet ödül olmalı hamurişleri yoksa yap yap ye nereye kadar

evet bencede öyle .ayrıcada suratına bakılmaz tiplerde sırf zayıflar diye zarif oluyolarr.adaletin yokmu dünya .ben bide kızlar yiyip yiyip kilo almayan kişilere inanmıyorum.inanın onlar yine bizim kadar yemiyor.yani ince gördüklerimiz hep aç geziyor yarı aç yani<

anladım canım demek diyetisyenin gerçekten iyi niyetli biriymiş, sen kendin için en iyisini bilirsin ,yol uzun ,sıkıcı ve bir o kadarda yorucu,yıpratıcı biraz ara vermek sana iyi gelecektir muhakkak ama ne olur ipin ucunu kaçırma sonra pişman olmanı asla istemem, kuralcı olmak he çok iyi hemde çok zor ,herşeyin mükemmelini yapmaya çalışırsın-hep sorumluluk hissedersin- olmaması gereken birşey olduğunda illa kendini suçlarsın vs işte bunlar zamanla sıkıcı yapar herşeyi o nedenle sen şmdi keyfince yaşa bakalım, belli mi olur 2-3 aya derken 10 güne oradasın, dr işinide ihmal etme öğren sebeplerini saçların neden dökülüyor? gerçi diyetteykende dökülür derler ama acaba öyle mi

hımmm sorun değil yerim o zaman eğer tadı öyle olacaksa :)
değil mi ya tedbir elmış olurum bende önceden...
evet ödül olmalı hamurişleri yoksa yap yap ye nereye kadar

çevremde tanıdıklarım var yemek üstüne hamur işleri yiyorlar, yarım saat sonra içleri kıyılıp tekrar yiyorlar ve inanılmaz zayıflar. biz haftada 2 kere börek yesek kilo alıyoruz. metabolizmalarımı fazla çalışıyor, allahın sevgili kullarımı yoksa kurtmu var bunlarda bilemiyorum valla
bizde kırk yılda bir ödül niyetine yapıyoruz kader ne diyim

yok yok inan bazıları şanslı az önce yazdım kimileri yiyor yiyor ama kilo almıyor valla kurtlu bunlar kurtlu

ay evet ya dediğin gibi çirkinler valla ama işte zarifler....
yok bu konuda sana katılmıyorum benim bir arkadaşım vardı ben 1 tabak yiyorsam o 3 yerdi ama çok zyıftı resmen kemikleri sayılırdı, bence o yapı meselesi kız fil gibi yerdi ya ki hala öyle

:))) bende az önce başka bir arkadaşa aynı yorumu yaptım, benimde fil gibi yediği halde kupkuru bir arkadaşım vardı :) bence allahın sevgili kulları onlar ya her nimetten yararlanıyorlar
off offf hiçbir şey deme

çünkü zayıf olunca güzel alımlı kıyafetler giyebiliyorlar, dekolte falanda yerinde oldumu tamamdır. eh çoğunlukta yüze bakmak yerine başka yerlere baktığı için onlar dünya güzeli muamelesi görürken bizler yüzümüz gözümüz güzelde olsa 2.sınıf vatandaş olup onların gölgesinde kalıyoruz. aslında bir omuzla devirirz onlarıda bir türlü boğazımızı tutamıyoruz.
çok kızıyorum onlara valla o kadar ye ye kilo alma otur 2 ekmek devir, ben ağzıma iki lokma atıyım aaaa sen yeme kız zayıfla biraz diyet yap de bana...
gelde yolma saçını

kendimi avutmak istemiştim ama olmadı....
kilo alma hıızımızla verme hızımızda aynı olsa ne güzel olurdu.ama olsun biz bu azimle incelicez.tartılmaktan korkmayacağımız günler geliyor.ben bi ara tartılmayı unutmustum.o dönem uzun sürdükçe kilolarr birikti.bu arada bugun şu çıtırdatan kremden spariş verdim.bakayım denicem faydası olursa sizlerde alın.pazrtesi gelcek bakalımm.:89::89::89::89:

haklısın canım beden sorunu olmayınca ne isterlerse alıyorlar giyiyorlar, bizde ne yakışacak diye aranıp duruyoruz çaresizce
valla ya o kadar yemelerine rağmen nasıl tığ gibi olunur ya, bence yol saçını ben geliyorum:78:

HAFTANIN 1.si........ -1.8 kg........................İlbatum..............

HAFTANIN2.si.........- 1.7 kg.........................Ceco34..............

HAFTANIN 3.leri......- 1.6 kg..........Asumanzeynep & ece78..... :81:

ellerine sağlık yenaa...kilo veren herkesi tebrik ediyoruuuuuuum...........ve tabii istikrarı hiç elden bırakmayan kendimide........

ahh ahhh keşkeeeeeee.....
bence hiç tartılmamak olmaz gerektiğinde tartılmak bizi frenler, ben çok yediğimi düşündüğümün ertesi günü mutlaka tartılıyorum ki o gün frenleyeyim kendimi :)
al bakalım inşallah faydası olur, ya bana hep para tuzağı gibi geliyor ama inşallah öyle olmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…