Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum, nasılsın..

Balığa ne oldu merak ettim.:))

slm kizlar

yarin benim icin yorucu bi gün olucak galiba ya aslinda kendime biseyler almak istiyordumya baska bahara kaldi

yazın meyvenin en bol olduğu zamanda gerçekten yemeden durmak çok zor... ama artık havalar soğuyıor meyvelerde elma portakal mandalina olacak o zaman daha kolay oluyor.
canımız tatlı isteyince elmalarla hafif kalorisiz tatlı yapabiliriz...
mesela ben elmaları dilimleyip çok az suda pişiriyorum. suyunu çekip cızırdamaya başlayınca tabağa alıp üzerine tarçın azcık hindistan cevizi birazda ceviz koyup yiyorum süper bir tatlı oluyor valla tavsiye ederim.[/QUOTE]

tarif güzelmiş dneyeceğim sağol canım

Gördüm asucum gördüm..
ne diyeyim sana ..Fıstık olmuşsun Allah nazardan korusun arkadaşım seni...:81::81::81:

ay çok iyi geldi söyledikleriniz benimde az gaza ihtiyacım var da ama görenler de aynı yorumu yapsada ben inanmıyorum sanki hala tamam tartıda eksilme var ama karşıdan görmek farklı sürekli aynaya bakayım bari değişik bir durum yeni kıyafetler alayım bari o zaman inanıyorum alışverşe de bahane lazımdı

Banucum, nasılsın..

Bende şimdi diyecektim nerden biliyorsun eşimin sabaha karşı balığa gideceğini sonra jeton düştü adaşıma diyorsun diye
Valla 250 grlık aklım vardı onuda eller aldı

KAhvaltıya misafirim vardı bugün...saat üçte gittiler...
Akşam çaya ayrı bir grup misafir geldi ve ben dökülüyorum .Esneyip durdum zaten yanlarında..

KAhvaltıya misafirim vardı bugün...saat üçte gittiler...
Akşam çaya ayrı bir grup misafir geldi ve ben dökülüyorum .Esneyip durdum zaten yanlarında..

aynı gün zor olmuştur sana neler döktürdün bakalım yaptınmı yağmurgözlünün kurabiyesinden

Banucum, nasılsın..

Eşim çok geç geldi birde beni bekle balık yiycez diyor saat olmuş dokuz bende doyurdum karnımı oh oldu onada artık kısmetse yarın inşallah iyi sayılırım yenacım bu aralar canım biraz sıkkın ama sebebi hem var hem yok böyle oluncada benim rejim ataklarım hep hüsranla sonuçlanıyor.
Sen nasılsın barış nasıl oldu?
banuuuu sen pişirip mi geliceksin bize acabaaaa
Yooo sen pişiricen ben beceremem dermişim::)))))))Şakaaaaaa
Pişirtipte alırım canım.

canım ben resmini göremedik herhalde arkadaş listesinde olmadığımdan ama verdiğin kilo süper tebrik ederim valla. inşallah bende o kiloları görücem...

Kızlar banada müsaade geç oldu yarın sabah erkenden benim kızçeler yatağa damlar beni uyandırmak için

Kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
yarın görüşürüz inşallah

canım ben resmini göremedik herhalde arkadaş listesinde olmadığımdan ama verdiğin kilo süper tebrik ederim valla. inşallah bende o kiloları görücem...

inşallah canım istedikten sonra görürsün sen de tabii
bende mart ayında çizelgelere bakıp iç geçiriyorum 2haneli rakamlar bile çooook uzaktı bana

semiranım yazdım sana ama görmedin canım hakkında hayırlı olur kararın inşallah sen diğer işlerine öncelik ver ihmal etme canım

saumancim cok güzel fark var süper kilo vermissin ben senin verdogin kilonun yarisi versem daha ne ostwrim ama yapicaz ins incecik bayanlar olucaz

çok fark var maşallah size :)darısı bu guruptaki herkese:))) bizde bi ankara buluşması yapalım kim var bizden başka?ben şu istanbulluları çok kıskandım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…