kızlar resim ekledim dedim görmediniz sanırım
benim için inanılmaz tatlısız bir hayat... ama mesela dün söylemesi ayıp elmalı muhallebii tatlı yaptım evde elma çoktu hediye geldi.çürümesin dedim.bi yandan kendime metobolizma hızlandırıcı bir karışım yapıyorum elmalı yinedün tadına baktım çok az çatalla.bugün de meyve yerine aklımda kalırmiki endişesi ile yarım dilim yeidm ama çok tatlı geldi.yani bana çok tatlı gelmezdi hiç bişi.hatta şerbetli tatlıları bile aç karna ardarda yiyebilirm normlde.demekki tatlıyı çıkarınca öyle bir histe olabiliyormuş
bişi değil canım.dr kavun karpuz kırmızı biber diyince çok üzüldüm yaz günü yapamadım zaten herks iştahlı iştahlı karpuz yerken duramazdım bi de emziriken.ama şimdi 4 haftadır daha rahat yapıyorum.kırmızı biberde bana pek bi masum gelridi .onuda yasakladı hain dr
Gördüm asucum gördüm..
ne diyeyim sana ..Fıstık olmuşsun Allah nazardan korusun arkadaşım seni...:81::81::81:
Banucum, nasılsın..
Balığa ne oldu merak ettim.:))
KAhvaltıya misafirim vardı bugün...saat üçte gittiler...
Akşam çaya ayrı bir grup misafir geldi ve ben dökülüyorum .Esneyip durdum zaten yanlarında..
Eşim çok geç geldi birde beni bekle balık yiycez diyor saat olmuş dokuz bende doyurdum karnımı oh oldu onada artık kısmetse yarın inşallah iyi sayılırım yenacım bu aralar canım biraz sıkkın ama sebebi hem var hem yok böyle oluncada benim rejim ataklarım hep hüsranla sonuçlanıyor.Banucum, nasılsın..
Balığa ne oldu merak ettim.:))
Yooo sen pişiricen ben beceremem dermişim::)))))))Şakaaaaaabanuuuu sen pişirip mi geliceksin bize acabaaaa
ay çok iyi geldi söyledikleriniz benimde az gaza ihtiyacım var da ama görenler de aynı yorumu yapsada ben inanmıyorum sanki hala tamam tartıda eksilme var ama karşıdan görmek farklı sürekli aynaya bakayım bari değişik bir durum yeni kıyafetler alayım bari o zaman inanıyorumalışverşe de bahane lazımdı
tşk ederim canım inş bakalımm şimdi sağlıklı beslenme zamanı inş vereceğiz hep birlikte geri kalan kilolarımızıevet biraz kafamı dinlemeliyim ama diyet modundan çıkarak değil sadece sağlıklı beslenme yoluyla devam kısarak zaten 3 aydır bunu yapıyorum o yüzden yerimde sayışım bundan hayırlısı diyorummmm
hayırlısı tabi canım. aslında böyle yaparak verdiğin kiloyu sabitlemiş olacaksın. koruma diyeti yapılıyor ya kilo verdikten sonra. böylece bir süre sağlıklı beslenip diyet yapmadan ve kilo almadan aynı kiloda kalıyorsun ki bu genelde 6 ay sürüyor. böylecede verdiğin kiloları geri almıyorsun.
aslında yerinde saymana üzülme bence çünkü diyetine tekrar başladığında daha hızlı ve düzenli kilo vereceksin.
anladım canım demek diyetisyenin gerçekten iyi niyetli biriymiş, sen kendin için en iyisini bilirsin ,yol uzun ,sıkıcı ve bir o kadarda yorucu,yıpratıcı biraz ara vermek sana iyi gelecektir muhakkak ama ne olur ipin ucunu kaçırma sonra pişman olmanı asla istemem, kuralcı olmak he çok iyi hemde çok zor ,herşeyin mükemmelini yapmaya çalışırsın-hep sorumluluk hissedersin- olmaması gereken birşey olduğunda illa kendini suçlarsın vs işte bunlar zamanla sıkıcı yapar herşeyi o nedenle sen şmdi keyfince yaşa bakalım, belli mi olur 2-3 aya derken 10 güne oradasın, dr işinide ihmal etme öğren sebeplerini saçların neden dökülüyor? gerçi diyetteykende dökülür derler ama acaba öyle mi
bilmiyorum canım ama benim hemen doktora gitmem gerekiyor onu biliyorumm bakalım herşeyin hayırlsı diyete ara vermiyorum ki sadece diyetisyene gitmeyeceğimmmm onun sorumluluğunu bırakıyorum o kadar yeniden başlayacağımmm
canım ben resmini göremedik herhalde arkadaş listesinde olmadığımdan ama verdiğin kilo süper tebrik ederim valla. inşallah bende o kiloları görücem...
ay çok iyi geldi söyledikleriniz benimde az gaza ihtiyacım var da ama görenler de aynı yorumu yapsada ben inanmıyorum sanki hala tamam tartıda eksilme var ama karşıdan görmek farklı sürekli aynaya bakayım bari değişik bir durum yeni kıyafetler alayım bari o zaman inanıyorumalışverşe de bahane lazımdı
Benimde aslında midem kötü.ben de balık istiyorum ama şu mideler felan iyice düzelsin ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?