Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse yaaw korktum birden ben pişiricem diye :)))))) yok yok valla üşenmem biliyorsun gelin siz kuşum :)

çok fark var maşallah size :)darısı bu guruptaki herkese:))) bizde bi ankara buluşması yapalım kim var bizden başka?ben şu istanbulluları çok kıskandım:)))

canım bir sen bir de ben
bu istanbulluları kıskanmamak elde değil çok fazlalar
ben ankaradakilerle buluşamadım vardı bikaç kişi yok oldular
semiranımla buluştuk ankarada samsundan gelmişti
senle ne zaman istersen buluşabiliriz canım hatta istanbullulardan önce olabilir

Bende şimdi diyecektim nerden biliyorsun eşimin sabaha karşı balığa gideceğini sonra jeton düştü adaşıma diyorsun diye
Valla 250 grlık aklım vardı onuda eller aldı

Kıyamam demek sizde balıklanıcaksınız.:)
En iyisi bizde alalım yarın sardalya çok severim..

aynı gün zor olmuştur sana neler döktürdün bakalım yaptınmı yağmurgözlünün kurabiyesinden

Çok zor oldu gerçekten..Sabah çok çeşit yapmadım klasik kahvaltıılık, birde pişi yaptım..başka ismi nedir bilmiyorum burda öyle deniyor..
Akşamda yemekten sonra geldikleri için bir tatlı birde tuzlu birde kuruyemiş,meyve..:)
Benimde midem bulandığı için abartmadan yedim...

asuman canım baktım resimlerine çok farklı süpersin ve 80 li kilolarda bile çok daha ince duruyorsun maşallah... sakın diyetini bozma çok az yolun kalmış bence darısı başıma inşallah :)

yok canım öyle değil 5 kişilik gruplar yapılsın cuma günü her gurup toplu bir mesaj şeklinde bildirim yapsın belli saate kadar. yenacımda genel tabloyu düzenlesin. biz kendi gurubumuzdakini dürtükleriz böylece bildir diye. yena herkesin peşinde koşmaz. hani ilkokulda el ele tutuştururlardıda birbirlerine zimmetlerdiler(kelimeyi kuramadım :78:) çocukları. onun gibi. yoksa şuanki düzen devam. hatta guruplar arası yarışmaya bile dönebilir.

biz hamur kızartması deriz ama izmirli arkadaşım vardı ondan biliyorum o da pişi derdi
eskiden bende çok yapardım peynirli felan yada yanında peynir domates süper olur.....du tabii

Banucum düzel artık..En büyük zararı yine sen görüyorsun..

Ben iyi sayılırım ayakta geçiyor işte..
Barışta iyi şükür dün öksürük nöbetinden eser kalmadı..
Bütün gün su ve iki kez adaçayı içirdim çok faydası oldu..Bir tatlı kaşığıda zeytinyağı içirmiştim.:)
Antibiyotiğe gerek kalmadı ona seviniyorum..

Kızlar banada müsaade geç oldu yarın sabah erkenden benim kızçeler yatağa damlar beni uyandırmak için

Kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
yarın görüşürüz inşallah

İyi geceler....

asuman canım baktım resimlerine çok farklı süpersin ve 80 li kilolarda bile çok daha ince duruyorsun maşallah... sakın diyetini bozma çok az yolun kalmış bence darısı başıma inşallah :)

asla bırakmak yok artık 60lara diktim gözümüsende başarırsın canım bende bundan sadece 7 ay önce 113 kiloydum ve 10 seneden fazladır da hep 100 kg üstündeydim malesef
en kötüzü evlendiğimde 57 kilodum kendimi resmen ikiye katlamışım bahanem ne 2 çocuk doğurdum aslında ne 4tane çocuğu olanlar biliyorum incecik en başta benim kardeşim 2.yi doğurdu daha kırkı çıkmadı 74 kiloymuş bugün sordum

yenacım barışın ilaçsız atlatmasına sevindim canım
ben de ıhlamur sezonunu açtım artık bizim evden eksik olmaz kış boyu

biz hamur kızartması deriz ama izmirli arkadaşım vardı ondan biliyorum o da pişi derdi
eskiden bende çok yapardım peynirli felan yada yanında peynir domates süper olur.....du tabii

Evet çok leziz oluyor...

yenacım barışın ilaçsız atlatmasına sevindim canım
ben de ıhlamur sezonunu açtım artık bizim evden eksik olmaz kış boyu

Ihlamur severim bende..

Asuuu,sen 70 lere göz kırptığında artık sıkılşma egsersizleride yapabilirsin..
Örneğin haftada 2 gün cardio,2 gün sıkılaşma süper olur...

ben nasip olursa öyle yapmayı düşünüyorum...

ben içemiyorum pek ıhlamur ama eşim ve büyük kızım severler bazen içine kabuk tarçın da atıyorum güzel oluyor

haklısın canım ihtiyacım da var aslında varmı onların da videoları felan yapabilirmiyim kendim yoksa yılbaşından sonra sporamı gitsem

başarırım inşallah canım bende kendime çok inanıyorum artık. seninde 60 lara ulaşacağına inanıyorum. ben hep kiloluydum. inişli çıkışlı oldu ama kendimi hiç çok zayıf hatırlamıyorum. hamileliğimde 28 kilo aldım. ve veremedim malesef... 120 kg civarında doğum yaptım. kızım 4,5 yaşında bu zamana kadar çoktan bu kiloları vermem gerekirdi ama başaramadım. ama yaza kadar hepsinden kurtulup eski halimden bile ince olucam inşallah :)

Arkadaşlar kiloyu takip etmek mesele diil benim için...benim derdim mazeretsiz bildirim yapmamak ve sık sık bunu tekrarlamak..hiiç paylaşımda bulunmayıp cuma günleri gelip benim kilom diye mesaj yazmak..

Özka82 diye bir arkadaş arada uğrayıp bişeyler paylaşırdı sonradan benide listeye alın dedi..Listeye alındı sadece bir kez paylaşım yaptı haftaya yapmazsa listeden çıkarıcam...
Biz burda bir ekipsek,aynı davanın insanlarıysak saygı duymalıyız birbirimize...

gusel,yasemen şu an haıtrlamıyorum pek paylaşımda bulunmuyorlar....

Son düzenleme:
Çok haklısın aslında ama bende böyle acayip bir tpim herşeye takılıyorum ama kararlıyım hayatımda bir devrim yapıcam inşallah bu hem diet için hemde herşey için geçerli olucak inşallah.
ben içemiyorum pek ıhlamur ama eşim ve büyük kızım severler bazen içine kabuk tarçın da atıyorum güzel oluyor
Bende ıhlamuru severim içine limon tarçın karanfil elma ayva atıtorum çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…