Eşim çok geç geldi birde beni bekle balık yiycez diyor saat olmuş dokuz bende doyurdum karnımı oh oldu onada artık kısmetse yarın inşallah iyi sayılırım yenacım bu aralar canım biraz sıkkın ama sebebi hem var hem yok böyle oluncada benim rejim ataklarım hep hüsranla sonuçlanıyor.
Sen nasılsın barış nasıl oldu?
Yooo sen pişiricen ben beceremem dermişim::)))))))Şakaaaaaa
Pişirtipte alırım canım.
çok fark var maşallah size :)darısı bu guruptaki herkese:))) bizde bi ankara buluşması yapalım kim var bizden başka?ben şu istanbulluları çok kıskandım:)))
resmen evrim geçirmişler maşallah...
darısı hakikaten başımıza... tahminen önümüzdeki yaz başı bizlerde böyle resimlerimizi ekliycez buraya inşallaaaahhhhhh
saumancim cok güzel fark var süper kilo vermissin ben senin verdogin kilonun yarisi versem daha ne ostwrim ama yapicaz ins incecik bayanlar olucaz
Bende şimdi diyecektim nerden biliyorsun eşimin sabaha karşı balığa gideceğini sonra jeton düştü adaşıma diyorsun diye
Valla 250 grlık aklım vardı onuda eller aldı
ay çok iyi geldi söyledikleriniz benimde az gaza ihtiyacım var da ama görenler de aynı yorumu yapsada ben inanmıyorum sanki hala tamam tartıda eksilme var ama karşıdan görmek farklı sürekli aynaya bakayım bari değişik bir durum yeni kıyafetler alayım bari o zaman inanıyorumalışverşe de bahane lazımdı
aynı gün zor olmuştur sana neler döktürdün bakalım yaptınmı yağmurgözlünün kurabiyesinden
Geliriz canım..........neyse yaaw korktum birden ben pişiricem diye :)))))) yok yok valla üşenmem biliyorsun gelin siz kuşum :)
yani :) öyle değil mi ama 1 damacana 19lt hadi sen 20 de yarısı ne eder 10 etti mi 30lt etti mi sana vermen gereken kilo(((
düşünsene adamlar eve su getiriyor ben onu kaldırmaya zorlandığım için içeri alamıyorum ve kaldırmaya zorlandım dediğimin + %50sinide hergün taşıyorum
düşün bak ne kadar eziyet ediyoruz allahın bize emaneti vücudumuza
nasıl olacak o gruplar peki? bence o zaman bölük pörçük olunur ve burada olmanın anlamı olmaz, o zaman her zayıflayan bir alt basamağa geçsin mesela 80-89 topiğine böylelikle boş çoğunluk olmaz, hem giden bizi orada bekler, bizde bir an önce eski arkadaşlarımızla buluşmak için can atar ve daha çabuk vermeye çalışırız hem daha azimli olur ne dersiniz? mesela ben gitsem sen özlemez misinnnnyooooo dermişsin :)))))
ay bunlar resmen evrim geçirmiş ya ,bizde verelim gitsin damacanalar :)))):78::95:
Geliriz canım..........
Eşim çok geç geldi birde beni bekle balık yiycez diyor saat olmuş dokuz bende doyurdum karnımı oh oldu onada artık kısmetse yarın inşallah iyi sayılırım yenacım bu aralar canım biraz sıkkın ama sebebi hem var hem yok böyle oluncada benim rejim ataklarım hep hüsranla sonuçlanıyor.
Sen nasılsın barış nasıl oldu?
Yooo sen pişiricen ben beceremem dermişim::)))))))Şakaaaaaa
Pişirtipte alırım canım.
Kızlar banada müsaade geç oldu yarın sabah erkenden benim kızçeler yatağa damlar beni uyandırmak için
Kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
yarın görüşürüz inşallah
asuman canım baktım resimlerine çok farklı süpersin ve 80 li kilolarda bile çok daha ince duruyorsun maşallah... sakın diyetini bozma çok az yolun kalmış bence darısı başıma inşallah :)
biz hamur kızartması deriz ama izmirli arkadaşım vardı ondan biliyorum o da pişi derdi
eskiden bende çok yapardım peynirli felan yada yanında peynir domates süper olur.....du tabii
yenacım barışın ilaçsız atlatmasına sevindim canım
ben de ıhlamur sezonunu açtım artık bizim evden eksik olmaz kış boyu
Asuuu,sen 70 lere göz kırptığında artık sıkılşma egsersizleride yapabilirsin..
Örneğin haftada 2 gün cardio,2 gün sıkılaşma süper olur...
ben nasip olursa öyle yapmayı düşünüyorum...
asla bırakmak yok artık 60lara diktim gözümüsende başarırsın canım bende bundan sadece 7 ay önce 113 kiloydum ve 10 seneden fazladır da hep 100 kg üstündeydim malesef
en kötüzü evlendiğimde 57 kilodum kendimi resmen ikiye katlamışım bahanem ne 2 çocuk doğurdum aslında ne 4tane çocuğu olanlar biliyorum incecik en başta benim kardeşim 2.yi doğurdu daha kırkı çıkmadı 74 kiloymuş bugün sordum
Çok haklısın aslında ama bende böyle acayip bir tpim herşeye takılıyorum ama kararlıyım hayatımda bir devrim yapıcam inşallah bu hem diet için hemde herşey için geçerli olucak inşallah.Banucum düzel artık..En büyük zararı yine sen görüyorsun..
Ben iyi sayılırım ayakta geçiyor işte..
Barışta iyi şükür dün öksürük nöbetinden eser kalmadı..
Bütün gün su ve iki kez adaçayı içirdim çok faydası oldu..Bir tatlı kaşığıda zeytinyağı içirmiştim.:)
Antibiyotiğe gerek kalmadı ona seviniyorum..
İyi geceler....
Bende ıhlamuru severim içine limon tarçın karanfil elma ayva atıtorum çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim.ben içemiyorum pek ıhlamur ama eşim ve büyük kızım severler bazen içine kabuk tarçın da atıyorum güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?