haklısın canım ihtiyacım da var aslında varmı onların da videoları felan yapabilirmiyim kendim yoksa yılbaşından sonra sporamı gitsem
İnşallah canım istikrarlı olalım verelim.başarırım inşallah canım bende kendime çok inanıyorum artık. seninde 60 lara ulaşacağına inanıyorum. ben hep kiloluydum. inişli çıkışlı oldu ama kendimi hiç çok zayıf hatırlamıyorum. hamileliğimde 28 kilo aldım. ve veremedim malesef... 120 kg civarında doğum yaptım. kızım 4,5 yaşında bu zamana kadar çoktan bu kiloları vermem gerekirdi ama başaramadım. ama yaza kadar hepsinden kurtulup eski halimden bile ince olucam inşallah :)
Çok haklısın yenacım mazeretsiz gelmeyenleri sil bildiğim gusel arkadaşımızın annesi ameliyat olmuştu ve onunla kalıyordu belki ondan gelemiyordur.Arkadaşlar kiloyu takip etmek mesele diil benim için...benim derdim mazeretsiz bildirim yapmamak ve sık sık bunu tekrarlamak..hiiç paylaşımda bulunmayıp cuma günleri gelip benim kilom diye mesaj yazmak..
Özka82 diye bir arkadaş arada uğrayıp bişeyler paylaşırdı sonradan benide listeye alın dedi..Listeye alındı sadece bir kez paylaşım yaptı haftaya yapmazsa listeden çıkarıcam...
Biz burda bir ekipsek,aynı davanın insanlarıysak saygı duymalıyız birbirimize...
gusel,yasemen şu an haıtrlamıyorum pek paylaşımda bulunmuyorlar....
Plates birde slimm biliyorum ben evde yapabileceğimiz..Özellikle platesden sonuç alanlar epey fazla..
Ebru Şallı'ının programını takip ediyor yapanlar...
Ben platesi yapamam hele topla asla valla yuvarlanırım::))))Plates birde slimm biliyorum ben evde yapabileceğimiz..Özellikle platesden sonuç alanlar epey fazla..
Ebru Şallı'ının programını takip ediyor yapanlar...
yenacım sen bu konuda hiç taviz verme hemen çıkar listeden sen iyi niyetlisin canım ama herkes çok ciddiye almıyo bu bildirim işini malesef
isteyen bir şekilde ulaşıp yapar bildirimini çok önemli istisnalar hariç
sadece bildirimden bildirime gelmek de olmaz tabii onları da silelim listemizden 40 küsür kişi az değil canım yaa sürekli paylaşım şart
Evet bayağı fazla sayımız..
Zaten sürekli muhabbet edenler belli kişiler burda.:)
Ben platesi yapamam hele topla asla valla yuvarlanırım::))))
O zaman bu hafta geçen hafta gelmeyenler ve bu haftada bildirim yapmayanları sil en azından anlasınlar gerçekten kalabalık liste takibi çok zor.Evet bayağı fazla sayımız..
Zaten sürekli muhabbet edenler belli kişiler burda.:)
bu konudaki her icraatinde yanındayız canım
benim çok uykum geldi kızlar alışmışım erken yatmaya hepinize iyi geceler
ya biraz maddi biraz manevi kilo vermem durdu 3 aydırr ve bu diyetisyenle alakalı değil benle alakalı ruhen değiştiimmm sebebini bilmiyorum bulamadım biraz araa vermeliyim bunu biliyorum dün gece düşündüm bugüne almıştık diyetisyen gününü karar verdim ara vermeliyim diye gittim bugün konuştum ara verdiğim sürece ki çok uzamazsaa eğer diye bir liste verdi arada gel tartıl konuşalım dedi diyete ara vermedimm yola devam ama kendi kendime stili biliyorumm kesmem gereken yeri salı günü endokrine gidiyorumm karnım ağrıyor saçlarım çok dökülüyor kendimi iyi hissetmiyorumm sanki hastaymışım gibi biraz dinlenmek istiyorum buaraay sürekli geleceğimm kafam iyi değil sebep yok bilmiyorumm bakalımm neler olaccak bundan soraa :26::26::26:
yok yok inan bazıları şanslı az önce yazdım kimileri yiyor yiyor ama kilo almıyor valla kurtlu bunlar kurtlu
İyi geceler asuman.bu konudaki her icraatinde yanındayız canım
benim çok uykum geldi kızlar alışmışım erken yatmaya hepinize iyi geceler
Düşünsenize beni bu kiloda plates yapıyorum heralde hastahanelik olurum hastahaneye giderken hangi halde olurum bilemiycem ::)))))Banuucm zaten bu kiloda yapamayız. şöyle bi 30 kilo vereliim asuu gibi ondan sonra yaparız en sıkısından plates..:)
derlerki fesat insan yağ tutmazmış. bak bizde fesatlık yok
Ben bu söze çok inanıyorum,doğru buluyorum...eşimin kızkardeşi benden bir yaş büyük..Çok severim kendisini her ne kadar kızsamda dönem dönem..
yiyip içip kilo almayanlardan..Çünkü o kadar şey düşünürki.. içinde neler dönüyor anlatamam..
O yüzden hep kıl kadardır..:)
Cidden etrafımdaki sıskaları düşündümde hepsi fesat yaaaa.Napsak zayıflamasakmı acaba::))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?