Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım ihtiyacım da var aslında varmı onların da videoları felan yapabilirmiyim kendim yoksa yılbaşından sonra sporamı gitsem

Plates birde slimm biliyorum ben evde yapabileceğimiz..Özellikle platesden sonuç alanlar epey fazla..
Ebru Şallı'ının programını takip ediyor yapanlar...

yenacım sen bu konuda hiç taviz verme hemen çıkar listeden sen iyi niyetlisin canım ama herkes çok ciddiye almıyo bu bildirim işini malesef
isteyen bir şekilde ulaşıp yapar bildirimini çok önemli istisnalar hariç
sadece bildirimden bildirime gelmek de olmaz tabii onları da silelim listemizden 40 küsür kişi az değil canım yaa sürekli paylaşım şart

İnşallah canım istikrarlı olalım verelim.
Çok haklısın yenacım mazeretsiz gelmeyenleri sil bildiğim gusel arkadaşımızın annesi ameliyat olmuştu ve onunla kalıyordu belki ondan gelemiyordur.

Plates birde slimm biliyorum ben evde yapabileceğimiz..Özellikle platesden sonuç alanlar epey fazla..
Ebru Şallı'ının programını takip ediyor yapanlar...

pilates ben de duydum ama ekrandan izleyerek ne derece yapabilirim pek bilemedim ama yapacaz bişeyler göbek bölgesi direniyor

Evet bayağı fazla sayımız..

Zaten sürekli muhabbet edenler belli kişiler burda.:)

canım beni yanlış anlama. yeni doğum yaptım 3 ay eşimden ayrı kaldım. sonra eve geldim. isteksizlik(herşeye karşı, eşimde dahil) hayattan bıkkınlık, moral motivasyon sıfır dünya başıma çökmüş gibi. diyetisyene gidince hormon istedi. meğer doğum sonrası tiroid bezlerinde enf sonucu hipotiroidi olmuşum. sıkıntılarımı anlattım. normal yapar dedi doktor. 3 aydır ilaç kullanıyorum. herşeyi psikolojiğe bağlama fizyolojik sebebleride olabilir. yinede biraz mola vermekten zarar gelmez.

yok yok inan bazıları şanslı az önce yazdım kimileri yiyor yiyor ama kilo almıyor valla kurtlu bunlar kurtlu

derlerki fesat insan yağ tutmazmış. bak bizde fesatlık yok

-Cesur yürek-var tv.de ne güzel filmdir o...
Zamanında kaç kez izledim hatırlamıyorum...

bu konudaki her icraatinde yanındayız canım
benim çok uykum geldi kızlar alışmışım erken yatmaya hepinize iyi geceler
İyi geceler asuman.
Banuucm zaten bu kiloda yapamayız. şöyle bi 30 kilo vereliim asuu gibi ondan sonra yaparız en sıkısından plates..:)
Düşünsenize beni bu kiloda plates yapıyorum heralde hastahanelik olurum hastahaneye giderken hangi halde olurum bilemiycem ::)))))

bu arada eşleriniz çok tutucuymuş canım. ben doğum yaptıktan sonra eşim hemen zengin gelin aramaya koyuldu. oğlanın geleceğini garantiye almak için. birkaç yere sözü var bakalım

derlerki fesat insan yağ tutmazmış. bak bizde fesatlık yok

Ben bu söze çok inanıyorum,doğru buluyorum...eşimin kızkardeşi benden bir yaş büyük..Çok severim kendisini her ne kadar kızsamda dönem dönem..

yiyip içip kilo almayanlardan..Çünkü o kadar şey düşünürki.. içinde neler dönüyor anlatamam..
O yüzden hep kıl kadardır..:)

kimseye deme benimde eltim öyledir. durduğun yerde kırk yıl aklına gelmeyen şeyler gelir aklına. aman allahım sen koru yarabbi.

sabah 5te kalktı ben kaçıyorum kızlar bu saatte beni kimse allahın emriyle istemez nede olsa. gidip uyuyum tatlı yiyemiyoz bari tatlı uyuyalım.
tatlı uykular tatlı rüyalar herkeslere

Cidden etrafımdaki sıskaları düşündümde hepsi fesat yaaaa.Napsak zayıflamasakmı acaba::))))))

Ahahah zayıflayamıyoruz işte..:)) NAsıl mükemmel varlıklarsak olmiii olmiiii..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…