Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banu,
senmi büyüksün ebrumu büyük.?

Ben platesi yapamam hele topla asla valla yuvarlanırım::))))

sen ne tarafa yuvarlandığını söyle ben seni tutarım kardeşim :)))

derlerki fesat insan yağ tutmazmış. bak bizde fesatlık yok [/QUOTE]

gerçekten öyle valla buna kesin inanıyorum... bizde çok iyi niyetliyiz ama yaaa

İyi geceler asuman.

Düşünsenize beni bu kiloda plates yapıyorum heralde hastahanelik olurum hastahaneye giderken hangi halde olurum bilemiycem ::)))))

allah korusun

sabah 5te kalktı ben kaçıyorum kızlar bu saatte beni kimse allahın emriyle istemez nede olsa. gidip uyuyum tatlı yiyemiyoz bari tatlı uyuyalım.
tatlı uykular tatlı rüyalar herkeslere
Sanada canım tatlı rüyalar.
Ahahah zayıflayamıyoruz işte..:)) NAsıl mükemmel varlıklarsak olmiii olmiiii..:))

Banu,
senmi büyüksün ebrumu büyük.?
Ebru büyük 13 ay var aramızda ama bana göre 13 yaş dermişim ablamı kızdırımışım yarında beni balık diye kızartırmış.
sen ne tarafa yuvarlandığını söyle ben seni tutarım kardeşim :)))

derlerki fesat insan yağ tutmazmış. bak bizde fesatlık yok

gerçekten öyle valla buna kesin inanıyorum... bizde çok iyi niyetliyiz ama yaaa

allah korusun [/QUOTE]
Sana doğru geliyorum yakala beni ablacımmm....

İYi geceler hanımlar...Öptüm sizi..

Sana doğru geliyorum yakala beni ablacımmm....[/QUOTE]

sakin olalım yavrum allahım korusun otur sen oturduğun yerde spor mpor plates milates boşveeeeeeeeer dermişim :)

bundan önceki mesajımda benim yazdıklarımla alıntılar birbirine girmiş ben bile ne yazdığımı anlamadım.
banucum özelime baktım şimdi... yarın gidiyorlar saat 12 gibi bineriz arabaya dediler bende erken kalkıp kahvaltı hazırlarım isterseniz sizde gelin.
ben şimdi çıkıyorum daha ayşe uyumadı dolanıp duruyodu babası odaya soktu inşallah uyur...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar....

Tamam canım söylerim gelirsek geliriz gelmessek zaten gelmeyiz::::))))Güle güle gidip gelsinler inşallah.

geçmiş olsun acil şifalar

benbim kızda oldu süründü valla yavrum iğne yedi durdu

geçmiş olsun
kolaygelsin
sende katıldın hasta kervanına
ne mikrop ama hepinizi kırdı geçirdi

aynen katılıyorum

canım benim kilo vermek iyi gelirde inşallah ilaca gerek kalmaz

mutluuu diyetisyeni bıraktım birde ağladım üstüne orda çok duygulandımm ama artık yola kendim devam etmeliyim ara vermem gerekiyordu bugün kendimi kötü hissediyorummm ama ole olması gerekiyorduuuu
biraz mola ver hatta bir iki günü geçmeden diyetede ara ver
vucudunu şaşaırt
moralini yüksek tut
dün gece taylan kümeliden duydum kiloyu korumakta çok önemli veremedim diye üzülmeyin almamak önemli diyor

iyi gezmeler
nerde imiş orası

bende geçen hafta dondurma yemiştim nasıl tatlı geldi dilim damağım yapıştı durdu
normalde 1 kutu dondurma yer üzerinede çikolata yerim banamısın demem

yazın meyvenin en bol olduğu zamanda gerçekten yemeden durmak çok zor... ama artık havalar soğuyıor meyvelerde elma portakal mandalina olacak o zaman daha kolay oluyor.
canımız tatlı isteyince elmalarla hafif kalorisiz tatlı yapabiliriz...
mesela ben elmaları dilimleyip çok az suda pişiriyorum. suyunu çekip cızırdamaya başlayınca tabağa alıp üzerine tarçın azcık hindistan cevizi birazda ceviz koyup yiyorum süper bir tatlı oluyor valla tavsiye ederim.[/QUOTE]
deniycem

KAhvaltıya misafirim vardı bugün...saat üçte gittiler...
Akşam çaya ayrı bir grup misafir geldi ve ben dökülüyorum .Esneyip durdum zaten yanlarında..
kolay gesin valla

barışın düzelmesine sevindim

Plates birde slimm biliyorum ben evde yapabileceğimiz..Özellikle platesden sonuç alanlar epey fazla..
Ebru Şallı'ının programını takip ediyor yapanlar...

Ben platesi yapamam hele topla asla valla yuvarlanırım::))))

ben geçen hafta plates lastiği aldım ve intenetten kullanışını öğrendim denedim süper ve kolayda kasları çok iyi çalıştırıyor
baya incelme oldu
top için birşey diyemem
lastik ucuzda 9 tl

bence sıkılaşmak için zayıflama beklenmemli zayıflayana kadar bir sürü sarkma olur
sarkma olduktan sonra toparmaka daha zor ve uzun
şimdiden sıkılaşmak için kasların çalışması lazım
spor salonuna gidemeyernler paltes lastığını denesin derim
hareketlerin nasıl yapıldığı uzman tv de var
ebru şallının 134. bölümü sanırım hep lastik üstüne

sanki bazı arkadaşlar yalnız buraya kendi istediklerinde yalnız kendi dertlerini anlatmak, deşarz olmak için giriyor. o yüzden haftada 1-2 kere girip aaa meraba "geçmiş pek okuyamadım ama şu oldu bu oldu" sonra 3 gün yok tekrar aynı cumle "kusurabakmayın geçmişi okuyamadım...." hatta "ya ben spor yapıyorum ama yazamıyorum" var o da ilginç. yazdığın isimlere en az 10 isim daha ekleyebilirsin aslında paylaşım yapmayıp kilo yazanlara, bunu hepimiz biliyoruz. elbette o senin bileceğin bişi. paylaşım yapmayanları hepberaber karar verelim istersen, bence siline bilirler. ama nasıl takip ederiz bilemiyorum.

biliyosunuz ben spor listesini dilenciden devir aldım onun sistematiğini beceremedim ama sporun faydalarını bence kilo ve spor listelerini karşılaştırdığımızda net olarak gördüyoruz. istikrarla spor yapanlar en iyi kilo verenler hemen hemen. yani elbette listelerde olmak mühim çünkü ben bazen tam 10 ay önceki bir listeye bakıp "bak ozaman böyleymişim" diye gözden geçirebiliyorum. ama herkesin kendi bileceği iş 2 kere mazeretsiz bildirimde bulunmayanı ben listemden sileceğim.

Ahahah zayıflayamıyoruz işte..:)) NAsıl mükemmel varlıklarsak olmiii olmiiii..:))
yaaa ben fesatımda (bkz. kv savaşları) olmuyorrrrrrrr. dozajını arttırıım bari. (şimdi tam olarak ne yapıyoruz kızlar örneğin asuyu kıskanıyom ben ama bünyede bi incelma olmadı)
yok değil fesatlıkla da olmaz kızım.

günaydın kk nın tombiş kızları ben geldim. kociş gelmeden iki laf sokuşturuyum araya

bu arada oğluşumda öküsürerek uyandı bugün çoooook korktum şimdi uyuyor öksürmesi yok inşallah olmaz.
havalarda soğudu bu bizim evimizde ilk kışımız oğluşumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…