Ben platesi yapamam hele topla asla valla yuvarlanırım::))))
İyi geceler asuman.
Düşünsenize beni bu kiloda plates yapıyorum heralde hastahanelik olurum hastahaneye giderken hangi halde olurum bilemiycem ::)))))
Sanada canım tatlı rüyalar.sabah 5te kalktı ben kaçıyorum kızlar bu saatte beni kimse allahın emriyle istemez nede olsa. gidip uyuyum tatlı yiyemiyoz bari tatlı uyuyalım.
tatlı uykular tatlı rüyalar herkeslere
Ahahah zayıflayamıyoruz işte..:)) NAsıl mükemmel varlıklarsak olmiii olmiiii..:))
Ebru büyük 13 ay var aramızda ama bana göre 13 yaş dermişim ablamı kızdırımışım yarında beni balık diye kızartırmış.Banu,
senmi büyüksün ebrumu büyük.?
sen ne tarafa yuvarlandığını söyle ben seni tutarım kardeşim :)))
derlerki fesat insan yağ tutmazmış. bak bizde fesatlık yok
Cidden etrafımdaki sıskaları düşündümde hepsi fesat yaaaa.Napsak zayıflamasakmı acaba::))))))
İyi geceler yenacım bende seni öptüm.İYi geceler hanımlar...Öptüm sizi..
Sana doğru geliyorum yakala beni ablacımmm....[/QUOTE]Ebru büyük 13 ay var aramızda ama bana göre 13 yaş dermişim ablamı kızdırımışım yarında beni balık diye kızartırmış.
büyük tava aldım senin için yarın yalnız gel sen bize
ufalda cebime gir 13 yaşmış heheheeee....
gerçekten öyle valla buna kesin inanıyorum... bizde çok iyi niyetliyiz ama yaaa
iyi niyet iyidir ama kilo yapıyoooo
allah korusun
Sana doğru geliyorum yakala beni ablacımmm....
Tamam canım söylerim gelirsek geliriz gelmessek zaten gelmeyiz::::))))Güle güle gidip gelsinler inşallah.bundan önceki mesajımda benim yazdıklarımla alıntılar birbirine girmiş ben bile ne yazdığımı anlamadım.
banucum özelime baktım şimdi... yarın gidiyorlar saat 12 gibi bineriz arabaya dediler bende erken kalkıp kahvaltı hazırlarım isterseniz sizde gelin.
ben şimdi çıkıyorum daha ayşe uyumadı dolanıp duruyodu babası odaya soktu inşallah uyur...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar....
geçmiş olsun acil şifalarhastalara acil şifalar diliyorum, bende çok hastalandım dün ateşler içinde yattım,karın ağrısı, baş dönmesi,mide bulantısı,ishal yani halim kalmadı ,bugün biraz daha iyiyim ama ağrı ve ateş hala var((
benbim kızda oldu süründü valla yavrum iğne yedi durduayyy kıyamam barışıma yaaa, allah bir daha yaşatmasın inşallah çok zor ,inş rahat uyumuştur barış...
pazartesi gidicem canım ilaçlar bitince çağırdı çünki nasıl bir hastalıkmış mahvetti beni...
vallahi sorma banucum üst üste geldi çok gerildim allahtan kızım bugün daha iyi yaramazlıklar tam gaz devam ediyor...aman iyi olsunda
geçmiş olsunslm kk milleti:))
kkyı okumaya fırsatım olmadı henüz pek, hem biraz rahatsızdım baya bi üşütmüşüm dün geceden beri, hemde akşama
kayınvaldemgille görümcemgil geliyo 2-3günlüğüne yatılı olarak, onun koşuşturması var bende.
misafirlerim gider gitmez kkyı okuyacam hemen. misafirler varken nete pek giremem heralde.
hepinizi öpüyorum...
görüşürüz
sende katıldın hasta kervanınaslm kızlar nasılsınız
dün akşam nete girecem diyeeşimden laptop u istedim ama nerdeee
akşamdan beri ishal istifar mide bulantısı baş ağrısı üşüme mahvoldum
emir ve eşimden bana da geçti valla hepimiz hastayız bakıcak ta kimse yok ya moralimde sıfırlandı
kalktım duş falan aldım kendime gelim biraz diye
karın agrısı ve bulantı devam bakalım ne zmnn düzelicez gerçekten felaket salgın var kayunvalidem falan da öyle
offffffff kızıyorum ben bu laflara eşim bana 10 mislini söylüyor. ama şunu söylemeliyim bizim yaptıklarımıızn 10 da birini yapamazlar ama akıl vermeye çok bol. ben hamile kalınca durmadan laf söylediği sigarayı anında bıraktım. hamilelik zaten kadını alaşağı eden bişi herşeyi bir kenara atıp önce bir yaratığa konak olmak sonra fulll sorumluluğunu almak zorundasın. neyse ki içgüdülerimiz sayesinde tüm bu değişimlerle (ki bazen çok yıpratıcı olsa da ) uyum sağlıyoruz. 30 senelik hayatım 2 sene dir farklı bir yönde ilerliyor. değişmesinden yine korkuyorum bu düzene yeni adapte oldum.
ama eşime bir sigarayı bırak oda oğlumuz için diyorum. 1 ay ilaç kullanarak bıraktı hayatındaki ilk dalgalanmada başladı. lafta hazır o streste dayanamamış. bizim için yemek de bir bağımlılık hüznümüz sevincimiz döner dolaşır mamalara bağlanır. ama bizden hemen kesmemizi tüm hayatımızı değiştirmemeizi beklerler. hayatlarındaki en küçük taşı bile oynatmazlar ama.
canım benim kilo vermek iyi gelirde inşallah ilaca gerek kalmazcanım internette araştırdım çörek otu insülin direncine çok iyi geliyormuş, ayrıca kilonun yüzde 5 ini vermek ve gün içinde yürüyüş yapmakta çok faydalıymış. bende bu arada gidip tahlillerimi yaptırayım.
ayşeciğime gelince iyi gidiyor diyet bu gün çikolata yedi ama çocuk o arada canı çekiyor işte ne yapsın versen bi türlü vermesen bi türlü... ama işin enteresanı eskiden tabak tabak yemek isteyen çocuk artık çabuk doymaya başladı. inşallah şu kilolardan beraber kurtulucaz.
senin bebişin nasıl oldu hala düzelmedi mi? çok üzüldüm valla. iyileşti artık yaz şuraya da sevinelim öpüyorum canım
biraz mola ver hatta bir iki günü geçmeden diyetede ara vermutluuu diyetisyeni bıraktım birde ağladım üstüne orda çok duygulandımm ama artık yola kendim devam etmeliyim ara vermem gerekiyordu bugün kendimi kötü hissediyorummm ama ole olması gerekiyorduuuu
iyi gezmeleroffffffff allahıma şükürler olsun uyudu , ne kadar yorucu bir gündü babaanneye gittik bugün kızım hiç durmadı orada babaanneye naz yaptığından ağladı durdu herşeye , uyumak istemedi zorla yarım saat uyudu uykuyu alamayıncada delirdi durdu artık....neyse sabır sabır dedim durdum..
yraın eşim kozak yaylasına kahvaltıya götürüyor bizi çok istiyormuş oraya gitmeyi artık kıramadım bende umarım çok kaçırmam , banada büyük değişiklik olacak
bende geçen hafta dondurma yemiştim nasıl tatlı geldi dilim damağım yapıştı durdubenim için inanılmaz tatlısız bir hayat... ama mesela dün söylemesi ayıp elmalı muhallebii tatlı yaptım evde elma çoktu hediye geldi.çürümesin dedim.bi yandan kendime metobolizma hızlandırıcı bir karışım yapıyorum elmalı yinedün tadına baktım çok az çatalla.bugün de meyve yerine aklımda kalırmiki endişesi ile yarım dilim yeidm ama çok tatlı geldi.yani bana çok tatlı gelmezdi hiç bişi.hatta şerbetli tatlıları bile aç karna ardarda yiyebilirm normlde.demekki tatlıyı çıkarınca öyle bir histe olabiliyormuş
bişi değil canım.dr kavun karpuz kırmızı biber diyince çok üzüldüm yaz günü yapamadım zaten herks iştahlı iştahlı karpuz yerken duramazdım bi de emziriken.ama şimdi 4 haftadır daha rahat yapıyorum.kırmızı biberde bana pek bi masum gelridi .onuda yasakladı hain dr
kolay gesin vallaKAhvaltıya misafirim vardı bugün...saat üçte gittiler...
Akşam çaya ayrı bir grup misafir geldi ve ben dökülüyorum .Esneyip durdum zaten yanlarında..
barışın düzelmesine sevindimBanucum düzel artık..En büyük zararı yine sen görüyorsun..
Ben iyi sayılırım ayakta geçiyor işte..
Barışta iyi şükür dün öksürük nöbetinden eser kalmadı..
Bütün gün su ve iki kez adaçayı içirdim çok faydası oldu..Bir tatlı kaşığıda zeytinyağı içirmiştim.:)
Antibiyotiğe gerek kalmadı ona seviniyorum..
İyi geceler....
Plates birde slimm biliyorum ben evde yapabileceğimiz..Özellikle platesden sonuç alanlar epey fazla..
Ebru Şallı'ının programını takip ediyor yapanlar...
Ben platesi yapamam hele topla asla valla yuvarlanırım::))))
Arkadaşlar kiloyu takip etmek mesele diil benim için...benim derdim mazeretsiz bildirim yapmamak ve sık sık bunu tekrarlamak..hiiç paylaşımda bulunmayıp cuma günleri gelip benim kilom diye mesaj yazmak..
Özka82 diye bir arkadaş arada uğrayıp bişeyler paylaşırdı sonradan benide listeye alın dedi..Listeye alındı sadece bir kez paylaşım yaptı haftaya yapmazsa listeden çıkarıcam...
Biz burda bir ekipsek,aynı davanın insanlarıysak saygı duymalıyız birbirimize...
gusel,yasemen şu an haıtrlamıyorum pek paylaşımda bulunmuyorlar....
yaaa ben fesatımda (bkz. kv savaşlarıAhahah zayıflayamıyoruz işte..:)) NAsıl mükemmel varlıklarsak olmiii olmiiii..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?