günaydın kk nın tombiş kızları ben geldim. kociş gelmeden iki laf sokuşturuyum araya
sanki bazı arkadaşlar yalnız buraya kendi istediklerinde yalnız kendi dertlerini anlatmak, deşarz olmak için giriyor. o yüzden haftada 1-2 kere girip aaa meraba "geçmiş pek okuyamadım ama şu oldu bu oldu" sonra 3 gün yok tekrar aynı cumle "kusurabakmayın geçmişi okuyamadım...." hatta "ya ben spor yapıyorum ama yazamıyorum" var o da ilginç. yazdığın isimlere en az 10 isim daha ekleyebilirsin aslında paylaşım yapmayıp kilo yazanlara, bunu hepimiz biliyoruz. elbette o senin bileceğin bişi. paylaşım yapmayanları hepberaber karar verelim istersen, bence siline bilirler. ama nasıl takip ederiz bilemiyorum.
biliyosunuz ben spor listesini dilenciden devir aldım onun sistematiğini beceremedim ama sporun faydalarını bence kilo ve spor listelerini karşılaştırdığımızda net olarak gördüyoruz. istikrarla spor yapanlar en iyi kilo verenler hemen hemen. yani elbette listelerde olmak mühim çünkü ben bazen tam 10 ay önceki bir listeye bakıp "bak ozaman böyleymişim" diye gözden geçirebiliyorum. ama herkesin kendi bileceği iş 2 kere mazeretsiz bildirimde bulunmayanı ben listemden sileceğim.
bak nediyeceğim sana, benimki de 1-2 ay baya laf etti hatta fix bir lafı vardı pc başında zayıflanır mıymışşşş ne ise sonra baktı ben bayaaa motive oldum bura da hem de arkadaşlar edimdim sosyalleştim(bebek yüzünden 1.5 senedir çalışmıyorum ve evden de çıkamıyorum tahmin edersin.) kilo vermeye de başlayınca sustu. birde kadınlar klübü olduğunu sık sık belirt. bu arada ismin ne böyle yts beni çok zorluyor benim adım mutlu
gece benimkininde burnu tıkanmış bir ağladı bi ağladı uyumadı neredeyse tüm gece. 4 de operasyonla açtık burnu. sonra saat 7 de ayakta oyyyyyyyyy. tulum giydiriyorum ben o kese gibi olanlardan o zaman pek açıldımı üşüdümü merak etmiyorum. yaz kış 21 derece olacakmış çocuk odası diyorlar bence çok souk. neyse kışın açıcaz bol bol kombi gene göcecez.bu arada oğluşumda öküsürerek uyandı bugün çoooook korktum şimdi uyuyor öksürmesi yok inşallah olmaz.
havalarda soğudu bu bizim evimizde ilk kışımız oğluşumla.
gece benimkininde burnu tıkanmış bir ağladı bi ağladı uyumadı neredeyse tüm gece. 4 de operasyonla açtık burnu. sonra saat 7 de ayakta oyyyyyyyyy. tulum giydiriyorum ben o kese gibi olanlardan o zaman pek açıldımı üşüdümü merak etmiyorum. yaz kış 21 derece olacakmış çocuk odası diyorlar bence çok souk. neyse kışın açıcaz bol bol kombi gene göcecez.
yst oğlumun adı yavuz selim. benimkide hatice. tekrardan memnun oldum mutlucum. bana diyonda senin nickte çok kolay değil.
selam fıstıklar nasılsınız bakalım ?
dün bahsetmiştim adet öncesi şöyle böyle diye hayret ki bende hiçbir belirti olmadı karın ağrısı dışında yani kavanozun dibini falan görmedim hatta canım tatlı bile istemiyor, eee ben daha ne isterim :) ama her yerim şiş sanki yüzüm 2 beden büyük gibi geliyor :)
yaaa sorma ben hamile iken kk yı buldum erken doğum endişem vardı oradaki kadınları takip ediyordum. sonra gerçekten erken doğurdum34 hafta5 günlük neyse burayı okurken doum sonrası zayıflama platformlarını gördum. üye olurken bunun devamlı bişi ve değişmeyen bişi olduğunu anlamayıp bu garip ve anaç niki yazdım çünkü ne yazsam kabul etmedi. sonra çooook pişman oldum ama geç o yuzden adımı kullanıyorum. hatice yaşasın artık unutmam seni. böyle isim olunca pek seviyorum sanki daha gerçek oluyor.
inşallah canım ya sen başaracaksın ben inanıyorum ,kıskançlıktan çatlasın onlarda,sakın sende anlatma nasıl zayıfladığını iyice çıldırsınlar :)))hep beraber inşallah :)
daha çok yazın görüştüğümüz arkadaşlar var onları yazın incecik olup karşılarına çıkınca yolucam ben heheheheeee
hele bi tanesi var çok fena haketti bakalım hayırlısı
neyse al bakalım belki faydası olur canım ya...banada para tuzağı gibi geliyor ama kafaya taktımya
ben görmedim canım nerede?kızlar resim ekledim dedim görmediniz sanırım
benimde kardeşimin vardı o da bayağı faydasını görmüştü...ben o kremlere pek inanmıyorum. daha önce ben kullanmadım ama annem kullanmıştı hiç faydası olmadı. ama teknoloji gelişiyor tabi belki bunun faydası olur. bu güne kadar faydasını gördüğüm tek şey sauna belt denen bir aletti daha doğrusu bir kuşak belinize ve karnınıza sarıyorsunuz ısıyla terleterek inceltiyordu ve ben onunla acayip incelmiştim. evlendikten sonra eşyalarımın arasında katlanmış elektrik kaçırır diye korkup kullanmadım attım. ama şimdi tekrar bulsam alırım. süperdi valla hanımlar.
baksın ablan tabi sen işine gücüne bak, benim eşimde sağolsun hiç yormaz beni destekler ,buraya girmeyince hayrıdır diyen cinsten yani :))evet haklısın aslında.kendimi yoğurt soda fln şişiririm iyice
çok geçmiş olsun canım
benim eşimde destek verir buralara takılmama.hatta yalnız kalmoyrm diye sevinir.iş güç yapamamşsam da bişi demez sağolsun.evet bende bugünlerde çok yavaş yiyorum zararlı şey varsa .mesela misafirlere yaptığım poğçayı sadece 1 tane yeidm 1 satten fazla oturduk sofra başında.öyle salatayla çayla oyalanıp karnımı doyurdum.arkadaşlar konuşurken 4 tane yiyip bi de ekmek yediler.çikolata da çocuklara verirken bazen çok az atıyorum ağzıma.ablm hiç yürüyüş fln sevmez.ama çocukları ona bırakıp akşmaları eşimle yürürüz belki eşimde sevmez gerçi ya yürümeyi.görsün bakalım 3 çocuk bakmak nasılmış sevgili ablam...zamanında ben onunkine çoook baktım:)))
kızlar bende de insülin direnci var.yazmıştım burada.diyetisyenim diyet listesi verirken bana ayrıca pirinç,makarna,kırmızı biber,üzüm,kavun,karpuz,bezelye ve patetesi de yasakladı.ama benim iştahım acaip açıktı ve doyma hissim yoktu.acaip abur cubur yemek ne varsa götürüyordum.kendime hakim olamıyordum.hergün mutlaka 30-60 dk arasa yürüyüş önerdi.neyseki ben çöreklen.com diye bir siteden çörek otunu keşfettim.ondan sorna iştahım azaldı.tatlıya olan ilgim azaldı.doyma hissim oluştu.ben şu şekilde tüketiyorum.her yemekten yarım saat önce yarım çay kaşığından azcık fazala çiğniyorum.hemen yutmuyorsunuz yoksa ağzınıda acılık hissi oluyor.ağızda gezdirip baya bi öğüttükten sonra yutuyorsunuz.az da suiçin.yarım saat hiç bişi yemeyin sonra.zaten tokluk hiis oluşuyor.bunun yan etkisi yok.istediğniz kadar devam edebilirsiniz.yalnız ağrı kesici,antibiyotik içiyorsanız kullanmayın.ben bu çöreklen.com sitesinde baya biyorumlar okudum.nasıl yendiği,ne kadar yeneceği bile tarif edilmiş.biçok kişi iyi kilo verdiklerini de yazmışlar.benim dönüm noktam oldu zaten çörek otu şekeri düşürüyormuş.1 haftadır kullanamadığım halde(ağrı kesici alıyorum arada dişim tutuyor hala) eski isteğim gitmiş.demekki direncim bi 9 kilo verince baya kırılmış çok şükür.çocuklar içinde çiğnemesi zor olur onun yerine çörek otu yağı kullanabilir aynı şekilde.ben aldım dün tadına baktım çok kötü değil ama biraz kötü çocuk için.ilaç niyetine suyla verebilirsinz bence.öğütülmüş halde kesinlikle almayın .çok tehlikeliymiş.ya hergün kendiniz taze öğütün yada normal haliyle çiğneyin diyor sitede.
bi kullanmaya başlayım bakalım faydası olursa zaten alın diye başınızın etini yerim elma diyeti gibiböö gelmişti hepinize elma duymaktan
ay ama çoğumuz 30 40 yaş aralığındayız hemen hemen bu halimiz yakışmıyorr bizeee en güzel yaşlarda.
2 sorum olcak ne iş yapıyorsun ve bebeğin ne kadarlık.
ayrıca ben çok üşüyen biriyim. kombi beni nasıl ısıtır bilmiyorum. babamların evide yozgatta görev yaptığım yerdeki bekar evimde merkezi sistemli kaloriferliydi. kombi beni pek kesmiyor ama bakalım.
sorun değil mutlu diyorum adımı aklında tutanlarla o isimle tutamayanları dalokaysmom olarak görüşürüz...oğlumun adı dalokay okadar uzak değil.benim iş yerimdekiler sağolsun bana problem yarattılar yok evrak yok rapor dediler. gönderdiğim evrak kabul olmaz dediler. bende fıttırdım. apar topar doktora gittik. ağlama krizleri, nefes darlığı, çarpıntı. 200 lerde tansiyon vs vs. ertesi gün sezeryana alındım. 20 gün vardı daha. normal doğum istiyordum. sonra iş yerini aradım sizin yüzünüzden böyle oldu dedim. niye o kadar sitres yaptın dediler bana. ölürmüsün öldürürmüsün.
yöneticilerden ricada bulunsan olmuyormu? yardımcı olmazlarmı?
canım bunu yazman çok iyi oldu ben sadece sabahları aç karnına diye biliyorum demek her yemekten yarım saat önce yarım çay kaşığı.. ben buna yarından itibaren başlıyoruml.
bu arada doktorun sana yasakladığı yiyecekler karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler ve ne kadar az karbonhidrat alırsan o kadar az acıkıyorsun. bunu bu tarz diyet yaparak denemiştim ve gerçekten insanın canı tatlı bile istemiyor öyle beslenince.
çocuk içinde belki robottan geçirip yemeğine karıştırırm bir deniyim belki yer.
çok sağol paylaştıkların için :)
benim için inanılmaz tatlısız bir hayat... ama mesela dün söylemesi ayıp elmalı muhallebii tatlı yaptım evde elma çoktu hediye geldi.çürümesin dedim.bi yandan kendime metobolizma hızlandırıcı bir karışım yapıyorum elmalı yinedün tadına baktım çok az çatalla.bugün de meyve yerine aklımda kalırmiki endişesi ile yarım dilim yeidm ama çok tatlı geldi.yani bana çok tatlı gelmezdi hiç bişi.hatta şerbetli tatlıları bile aç karna ardarda yiyebilirm normlde.demekki tatlıyı çıkarınca öyle bir histe olabiliyormuş
bişi değil canım.dr kavun karpuz kırmızı biber diyince çok üzüldüm yaz günü yapamadım zaten herks iştahlı iştahlı karpuz yerken duramazdım bi de emziriken.ama şimdi 4 haftadır daha rahat yapıyorum.kırmızı biberde bana pek bi masum gelridi .onuda yasakladı hain dr
düşürdüünüz vallaHeveslenme kuzum biz size gelicez
Başımla buyur gel.
Kıyamam bak aklınada düşürdük.
Bende deniycem yarın hemen.
Asuman fıstısın kız süper bırak rejimi falan sen şaka bir yana süpersin valla.
tşk ederim canım inş bakalımm şimdi sağlıklı beslenme zamanı inş vereceğiz hep birlikte geri kalan kilolarımızı
bilmiyorum canım ama benim hemen doktora gitmem gerekiyor onu biliyorumm bakalım herşeyin hayırlsı diyete ara vermiyorum ki sadece diyetisyene gitmeyeceğimmmm onun sorumluluğunu bırakıyorum o kadar yeniden başlayacağımmm
canım benim hakkında hayırlısı sen en iyisini bilirisin canım :)
aaa sen ankaradaydın değil mi ? uygun bir zamanda olursa bende varım ya çankırı dediğin yer 1,5 saatlik yol, benim ailem zati orada :) hatta ben buraya beklerim evimde müsait ,2 aileyi ağırlamakta ne var zaten hepsi diyette :)çok fark var maşallah size :)darısı bu guruptaki herkese:))) bizde bi ankara buluşması yapalım kim var bizden başka?ben şu istanbulluları çok kıskandım:)))
benimdeeeeeeeBenimde aslında midem kötü.
hanaaa sende mi oyyy bende geleceğim ama uygun bir zamanda olmalı bu ,ben her daim gelemeyebilirim...canım bir sen bir de ben
bu istanbulluları kıskanmamak elde değil çok fazlalar
ben ankaradakilerle buluşamadım vardı bikaç kişi yok oldular
semiranımla buluştuk ankarada samsundan gelmişti
senle ne zaman istersen buluşabiliriz canım hatta istanbullulardan önce olabilir
tabi olacağız ne engelimiz var ki?olacağız canım hepimiz çıtır fıstıklar olacağız
belki olabilir ama birbirimizi dürtükler dururuz o zamanda :)))yok canım öyle değil 5 kişilik gruplar yapılsın cuma günü her gurup toplu bir mesaj şeklinde bildirim yapsın belli saate kadar. yenacımda genel tabloyu düzenlesin. biz kendi gurubumuzdakini dürtükleriz böylece bildir diye. yena herkesin peşinde koşmaz. hani ilkokulda el ele tutuştururlardıda birbirlerine zimmetlerdiler(kelimeyi kuramadım :78:) çocukları. onun gibi. yoksa şuanki düzen devam. hatta guruplar arası yarışmaya bile dönebilir.
ayyy bende çok severim bizde göbi ya da hamur kızartması deriz :)biz hamur kızartması deriz ama izmirli arkadaşım vardı ondan biliyorum o da pişi derdi
eskiden bende çok yapardım peynirli felan yada yanında peynir domates süper olur.....du tabii
mmmmmmm mis gibi kokusu geldi , tarçın-zencefil ve karanfilde ekle ohhhhhhhh yenibaharıda unutmamak gerek .:)yenacım barışın ilaçsız atlatmasına sevindim canım
ben de ıhlamur sezonunu açtım artık bizim evden eksik olmaz kış boyu
canım bencede haklısın zor gerçekten 40 kişi az mı ,istersen msj yollamak zor olmazsa senin için özelden atalım bundan sonra ne dersin? hem sonuçları görmek bizede süpriz olur ,kim ne kadar verdi ilk sen bilirsin bizde merakla bekleriz :))))Arkadaşlar kiloyu takip etmek mesele diil benim için...benim derdim mazeretsiz bildirim yapmamak ve sık sık bunu tekrarlamak..hiiç paylaşımda bulunmayıp cuma günleri gelip benim kilom diye mesaj yazmak..
Özka82 diye bir arkadaş arada uğrayıp bişeyler paylaşırdı sonradan benide listeye alın dedi..Listeye alındı sadece bir kez paylaşım yaptı haftaya yapmazsa listeden çıkarıcam...
Biz burda bir ekipsek,aynı davanın insanlarıysak saygı duymalıyız birbirimize...
gusel,yasemen şu an haıtrlamıyorum pek paylaşımda bulunmuyorlar....
ben bile bu halde bırakmadım bak :)Evet bayağı fazla sayımız..
Zaten sürekli muhabbet edenler belli kişiler burda.:)
Cidden etrafımdaki sıskaları düşündümde hepsi fesat yaaaa.Napsak zayıflamasakmı acaba::))))))
bende bendeeeee ne var ya yaparız öğreniriz bizde :)ayyy fesat olmak istiyorum artııık... içim içimi yesin a dostlaaaar incecik olayım bendeeee
bencede beklenmemeli ,ay ben o kadını hiç sevmiyorum çok itici geliyor, tvde çıkınca bile kanalı değiştiriyorum o derece kılım ama neden bilemiyorum :)bence sıkılaşmak için zayıflama beklenmemli zayıflayana kadar bir sürü sarkma olur
sarkma olduktan sonra toparmaka daha zor ve uzun
şimdiden sıkılaşmak için kasların çalışması lazım
spor salonuna gidemeyernler paltes lastığını denesin derim
hareketlerin nasıl yapıldığı uzman tv de var
ebru şallının 134. bölümü sanırım hep lastik üstüne
bende hastalıktan gözümü açarsam yapacağım...dün spor yapamadım
bugün 45 dakka yaptım
canım ya benim oğluşumda burnu dolu, öksürüyor inşallah bir an önce iyileşirler biz olalım onların yerine ya kıyamıyorum.... ayy biizmde ilk kışımız :)))bu arada oğluşumda öküsürerek uyandı bugün çoooook korktum şimdi uyuyor öksürmesi yok inşallah olmaz.
havalarda soğudu bu bizim evimizde ilk kışımız oğluşumla.
ben ağustos 29da olmuştum şimdide bu gece oldu, bendede ağrı çok eskiden hiç olmazdı bu neyin nesi bilemedim ya... evet bitter en iyisi dondurma yemek artık içimden gelmiyor zati...ben ayın başında oldu 20 gün kadar sürdü(doğum sonrası olunca). üstünden 2 hafta geçti yine adet oldum. ağrılarım sanırım birazda ondan bu kadar çok. ne bileyim bilemedimki. tatlı isteğim yok. olsada zaten diyetisyenciğim ara öğünlere sütlü tatlı bitter çikolata ve dondurma yazdı.
belki ondandır. zayıf olduğum günleri pek hatırlamıyorum çünkü. gerçi ben sivaslıyım sivaslılar çok üşür.
hatta sivaslının biri cehenneme düşmüşte kapatın kapıları soğuk geliyor demiş.
aslında mantıklı yağ katmanlarının arasında kan dolaşımı yok denecek kadar az. buda ısıtmıyor haliyle. petekler küçük geliyor:))
neyse kociş geliyor iş yapıyomuş gibi yapıyım
görüşürüz. çok yazmayın yaa okuması zor oluyo
bende bendeeeee ne var ya yaparız öğreniriz bizde :)
bencede beklenmemeli ,ay ben o kadını hiç sevmiyorum çok itici geliyor, tvde çıkınca bile kanalı değiştiriyorum o derece kılım ama neden bilemiyorum :)
bende hastalıktan gözümü açarsam yapacağım...
canım ya benim oğluşumda burnu dolu, öksürüyor inşallah bir an önce iyileşirler biz olalım onların yerine ya kıyamıyorum.... ayy biizmde ilk kışımız :)))
ben ağustos 29da olmuştum şimdide bu gece oldu, bendede ağrı çok eskiden hiç olmazdı bu neyin nesi bilemedim ya... evet bitter en iyisi dondurma yemek artık içimden gelmiyor zati...
iş yapıyormuş gibi yapacaksın ha güzelmiş ,bende evi silip süpüreyim bari işim çok
evet ya oku oku bitmedi gece kuşları yazmış da yazmış maşallah ama güzel oluyor ya bomboş daha kötü
sanki bazı arkadaşlar yalnız buraya kendi istediklerinde yalnız kendi dertlerini anlatmak, deşarz olmak için giriyor. o yüzden haftada 1-2 kere girip aaa meraba "geçmiş pek okuyamadım ama şu oldu bu oldu" sonra 3 gün yok tekrar aynı cumle "kusurabakmayın geçmişi okuyamadım...." hatta "ya ben spor yapıyorum ama yazamıyorum" var o da ilginç. yazdığın isimlere en az 10 isim daha ekleyebilirsin aslında paylaşım yapmayıp kilo yazanlara, bunu hepimiz biliyoruz. elbette o senin bileceğin bişi. paylaşım yapmayanları hepberaber karar verelim istersen, bence siline bilirler. ama nasıl takip ederiz bilemiyorum.
biliyosunuz ben spor listesini dilenciden devir aldım onun sistematiğini beceremedim ama sporun faydalarını bence kilo ve spor listelerini karşılaştırdığımızda net olarak gördüyoruz. istikrarla spor yapanlar en iyi kilo verenler hemen hemen. yani elbette listelerde olmak mühim çünkü ben bazen tam 10 ay önceki bir listeye bakıp "bak ozaman böyleymişim" diye gözden geçirebiliyorum. ama herkesin kendi bileceği iş 2 kere mazeretsiz bildirimde bulunmayanı ben listemden sileceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?