Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kk nın tombiş kızları ben geldim. kociş gelmeden iki laf sokuşturuyum araya

bak nediyeceğim sana, benimki de 1-2 ay baya laf etti hatta fix bir lafı vardı pc başında zayıflanır mıymışşşş ne ise sonra baktı ben bayaaa motive oldum bura da hem de arkadaşlar edimdim sosyalleştim(bebek yüzünden 1.5 senedir çalışmıyorum ve evden de çıkamıyorum tahmin edersin.) kilo vermeye de başlayınca sustu. birde kadınlar klübü olduğunu sık sık belirt. bu arada ismin ne böyle yts beni çok zorluyor benim adım mutlu

valla ben geçeen hafta düştüm spor yapamıyorum beni izinli sayın demiştim. gerçi sizde haklısınız onca yazı. 1 gün içinde 4-5 sayfa yazı çıkıyor. hangisini takip edeceksinizki. yine çabalıyorsunuz bizim için. ellerinize emeğinize sağlık. insan sabırsızlıkla bekliyor listeler açıklansada ne oldum nere gittim görsem diyor. bu arada hala spora başlayamadım ağrılarım geçmedi. eşimin işlerini denk getirip bir doktora gidemedim. kırık yokturda sanırım et kesiği oldu.

valla benim büyük hızla kilo vermem gerek benim verdiğim kadar oğluş alıyor. e kucaktada geziyor oy oy oy.

yst oğlumun adı yavuz selim. benimkide hatice. tekrardan memnun oldum mutlucum. bana diyonda senin nickte çok kolay değil.

bu arada oğluşumda öküsürerek uyandı bugün çoooook korktum şimdi uyuyor öksürmesi yok inşallah olmaz.
havalarda soğudu bu bizim evimizde ilk kışımız oğluşumla.
gece benimkininde burnu tıkanmış bir ağladı bi ağladı uyumadı neredeyse tüm gece. 4 de operasyonla açtık burnu. sonra saat 7 de ayakta oyyyyyyyyy. tulum giydiriyorum ben o kese gibi olanlardan o zaman pek açıldımı üşüdümü merak etmiyorum. yaz kış 21 derece olacakmış çocuk odası diyorlar bence çok souk. neyse kışın açıcaz bol bol kombi gene göcecez.

selam fıstıklar nasılsınız bakalım ?
dün bahsetmiştim adet öncesi şöyle böyle diye hayret ki bende hiçbir belirti olmadı karın ağrısı dışında yani kavanozun dibini falan görmedim hatta canım tatlı bile istemiyor, eee ben daha ne isterim :) ama her yerim şiş sanki yüzüm 2 beden büyük gibi geliyor :)

2 sorum olcak ne iş yapıyorsun ve bebeğin ne kadarlık.
ayrıca ben çok üşüyen biriyim. kombi beni nasıl ısıtır bilmiyorum. babamların evide yozgatta görev yaptığım yerdeki bekar evimde merkezi sistemli kaloriferliydi. kombi beni pek kesmiyor ama bakalım.

yst oğlumun adı yavuz selim. benimkide hatice. tekrardan memnun oldum mutlucum. bana diyonda senin nickte çok kolay değil.

yaaa sorma ben hamile iken kk yı buldum erken doğum endişem vardı oradaki kadınları takip ediyordum. sonra gerçekten erken doğurdum34 hafta5 günlük neyse burayı okurken doum sonrası zayıflama platformlarını gördum. üye olurken bunun devamlı bişi ve değişmeyen bişi olduğunu anlamayıp bu garip ve anaç niki yazdım çünkü ne yazsam kabul etmedi. sonra çooook pişman oldum ama geç o yuzden adımı kullanıyorum. hatice yaşasın artık unutmam seni. böyle isim olunca pek seviyorum sanki daha gerçek oluyor.

ben ayın başında oldu 20 gün kadar sürdü(doğum sonrası olunca). üstünden 2 hafta geçti yine adet oldum. ağrılarım sanırım birazda ondan bu kadar çok. ne bileyim bilemedimki. tatlı isteğim yok. olsada zaten diyetisyenciğim ara öğünlere sütlü tatlı bitter çikolata ve dondurma yazdı.

benim iş yerimdekiler sağolsun bana problem yarattılar yok evrak yok rapor dediler. gönderdiğim evrak kabul olmaz dediler. bende fıttırdım. apar topar doktora gittik. ağlama krizleri, nefes darlığı, çarpıntı. 200 lerde tansiyon vs vs. ertesi gün sezeryana alındım. 20 gün vardı daha. normal doğum istiyordum. sonra iş yerini aradım sizin yüzünüzden böyle oldu dedim. niye o kadar sitres yaptın dediler bana. ölürmüsün öldürürmüsün.

yöneticilerden ricada bulunsan olmuyormu? yardımcı olmazlarmı?

inşallah canım ya sen başaracaksın ben inanıyorum ,kıskançlıktan çatlasın onlarda,sakın sende anlatma nasıl zayıfladığını iyice çıldırsınlar :)))
hakedenin gözüne gözüne sok ,sık sık çık karşısına
banada para tuzağı gibi geliyor ama kafaya taktımya
neyse al bakalım belki faydası olur canım ya...
kızlar resim ekledim dedim görmediniz sanırım
ben görmedim canım nerede?
benimde kardeşimin vardı o da bayağı faydasını görmüştü...
baksın ablan tabi sen işine gücüne bak, benim eşimde sağolsun hiç yormaz beni destekler ,buraya girmeyince hayrıdır diyen cinsten yani :))
çiğnemek daha kolay zaten bende çörekotu yağıda var bebişe gaz sorunu için almıştık onuda kullanabilirimde nasıl kullanacağım?
ya bu insülin direnci ne canım ya belirtisi falan var mı bende var mı acaba ya?

senin o elma diyetini ben bu ay sonu 2 gün yapacağım sanırım :) tabi dayanabilirsem...

ben mimarım, bebeğim 17. ayında. tulumları heralde 4 aylıkken kullanmaya başladım alıştı o yuzden.1.5 senedir ev hanımı ve anneyim. öyle işte. kombiyle böyle bir serin oluyor ev ama ben memnunum. ben özellikle şişmanlayınca üşür oldum. resmen yağ katmanlarım donuyor. kas olan kısımlar sıvak ne tuhaf.

sorun değil mutlu diyorum adımı aklında tutanlarla o isimle tutamayanları dalokaysmom olarak görüşürüz...oğlumun adı dalokay okadar uzak değil.

belki ondandır. zayıf olduğum günleri pek hatırlamıyorum çünkü. gerçi ben sivaslıyım sivaslılar çok üşür.
hatta sivaslının biri cehenneme düşmüşte kapatın kapıları soğuk geliyor demiş.
aslında mantıklı yağ katmanlarının arasında kan dolaşımı yok denecek kadar az. buda ısıtmıyor haliyle. petekler küçük geliyor:))

neyse kociş geliyor iş yapıyomuş gibi yapıyım
görüşürüz. çok yazmayın yaa okuması zor oluyo

benim için inanılmaz tatlısız bir hayat... ama mesela dün söylemesi ayıp elmalı muhallebii tatlı yaptım evde elma çoktu hediye geldi.çürümesin dedim.bi yandan kendime metobolizma hızlandırıcı bir karışım yapıyorum elmalı yinedün tadına baktım çok az çatalla.bugün de meyve yerine aklımda kalırmiki endişesi ile yarım dilim yeidm ama çok tatlı geldi.yani bana çok tatlı gelmezdi hiç bişi.hatta şerbetli tatlıları bile aç karna ardarda yiyebilirm normlde.demekki tatlıyı çıkarınca öyle bir histe olabiliyormuş
bişi değil canım.dr kavun karpuz kırmızı biber diyince çok üzüldüm yaz günü yapamadım zaten herks iştahlı iştahlı karpuz yerken duramazdım bi de emziriken.ama şimdi 4 haftadır daha rahat yapıyorum.kırmızı biberde bana pek bi masum gelridi .onuda yasakladı hain dr[/QUOTE]
kırmızı biberde mi suçlu şimdi ya ((

yazın meyvenin en bol olduğu zamanda gerçekten yemeden durmak çok zor... ama artık havalar soğuyıor meyvelerde elma portakal mandalina olacak o zaman daha kolay oluyor.
canımız tatlı isteyince elmalarla hafif kalorisiz tatlı yapabiliriz...
mesela ben elmaları dilimleyip çok az suda pişiriyorum. suyunu çekip cızırdamaya başlayınca tabağa alıp üzerine tarçın azcık hindistan cevizi birazda ceviz koyup yiyorum süper bir tatlı oluyor valla tavsiye ederim.[/QUOTE]
hımmm güzel tarif denemek lazım, hatta bebişe püre bile yaparım ben bundan....
düşürdüünüz valla

çok fark var maşallah size :)darısı bu guruptaki herkese:))) bizde bi ankara buluşması yapalım kim var bizden başka?ben şu istanbulluları çok kıskandım:)))
aaa sen ankaradaydın değil mi ? uygun bir zamanda olursa bende varım ya çankırı dediğin yer 1,5 saatlik yol, benim ailem zati orada :) hatta ben buraya beklerim evimde müsait ,2 aileyi ağırlamakta ne var zaten hepsi diyette :)
Benimde aslında midem kötü.
benimdeeeeeee
hanaaa sende mi oyyy bende geleceğim ama uygun bir zamanda olmalı bu ,ben her daim gelemeyebilirim...
olacağız canım hepimiz çıtır fıstıklar olacağız
tabi olacağız ne engelimiz var ki?
belki olabilir ama birbirimizi dürtükler dururuz o zamanda :)))
bende sınıf öğretmeniyim ama hiç öğrencilerimi zimmetlemedim ne halleri varsa görsünler ,kim kimle istiyorsa oynasın ya aaa ben zorla biriyle arkadaş oluyor muyum canım onlarda seçsinler :)
biz hamur kızartması deriz ama izmirli arkadaşım vardı ondan biliyorum o da pişi derdi
eskiden bende çok yapardım peynirli felan yada yanında peynir domates süper olur.....du tabii
ayyy bende çok severim bizde göbi ya da hamur kızartması deriz :)
yenacım barışın ilaçsız atlatmasına sevindim canım
ben de ıhlamur sezonunu açtım artık bizim evden eksik olmaz kış boyu
mmmmmmm mis gibi kokusu geldi , tarçın-zencefil ve karanfilde ekle ohhhhhhhh yenibaharıda unutmamak gerek .:)
canım bencede haklısın zor gerçekten 40 kişi az mı ,istersen msj yollamak zor olmazsa senin için özelden atalım bundan sonra ne dersin? hem sonuçları görmek bizede süpriz olur ,kim ne kadar verdi ilk sen bilirsin bizde merakla bekleriz :))))
girmeyenleride çıkar 1 hafta bile olsa mazeretsiz çıkar dediğin gibi 1 gün bildirim sonra yoklar....
Evet bayağı fazla sayımız..

Zaten sürekli muhabbet edenler belli kişiler burda.:)
ben bile bu halde bırakmadım bak :)
Cidden etrafımdaki sıskaları düşündümde hepsi fesat yaaaa.Napsak zayıflamasakmı acaba::))))))

amannnnnnn fesat olalım daha iyi :) onlar daha kıymetli değil mi?

ayyy fesat olmak istiyorum artııık... içim içimi yesin a dostlaaaar incecik olayım bendeeee
bende bendeeeee ne var ya yaparız öğreniriz bizde :)
bencede beklenmemeli ,ay ben o kadını hiç sevmiyorum çok itici geliyor, tvde çıkınca bile kanalı değiştiriyorum o derece kılım ama neden bilemiyorum :)
dün spor yapamadım
bugün 45 dakka yaptım
bende hastalıktan gözümü açarsam yapacağım...
bu arada oğluşumda öküsürerek uyandı bugün çoooook korktum şimdi uyuyor öksürmesi yok inşallah olmaz.
havalarda soğudu bu bizim evimizde ilk kışımız oğluşumla.
canım ya benim oğluşumda burnu dolu, öksürüyor inşallah bir an önce iyileşirler biz olalım onların yerine ya kıyamıyorum.... ayy biizmde ilk kışımız :)))
ben ağustos 29da olmuştum şimdide bu gece oldu, bendede ağrı çok eskiden hiç olmazdı bu neyin nesi bilemedim ya... evet bitter en iyisi dondurma yemek artık içimden gelmiyor zati...

iş yapıyormuş gibi yapacaksın ha güzelmiş ,bende evi silip süpüreyim bari işim çok
evet ya oku oku bitmedi gece kuşları yazmış da yazmış maşallah ama güzel oluyor ya bomboş daha kötü

böyle alıntılı yazılınca kafam karışıyor. ama ben de bu gruplaşmayı doğru bulmadım. normalde 5 ay önce bir badi sistemi yapmıştık benim badim örneğin ayşe, leah, cherrypie. aslında 2 li olacaktı biz 4 lü olduk nasıl oldu hatırlamıyorum. neyse bu gruplar bribirini daha iyi tanıdı ilk etapta daha fazla konuştular ama sonrasında herkez bu diyologlar sayesinde birbirini tanıdı. sonradan badilerin bir çoğu yalnız kaldı. ama önemi yok çünkü hepimiz artık birbirimizi tanıyor ve iyi anlaşıyoruz. yani kendine bir badi seçebilirsin. o da isterse ikili çekişmeler olur, ama şakadan tabi. daha böyle yarışlar falan gruplarda bana garip geliyor ama.

ben adeti 7. ay da oldum doğumdan sonra ağır ağır duzene girdi. emziriyorum ben hala o yuzden 7 aya kadar sürdü. ama daha fazla olmadı. neyse normal doğum yaptım ben ama adet sancım devam ediyor 2-3 gün öncesinden ağrı sızı başlıyor. ilk 1-2 de devam nasıl şeyse.

sıkılaşma konusunda da ben yalnızca yürüyorum ama anormal yumuşadım. bir spor hocamız var tanıdık normal kilona inene kadar yürü dedi. 75 civarı yani olmam lazım ama 86 da takıldım kaldım heralde 80 altına iner inmez başlıyacağım mekik sınav gibi şeylere yürümeye devam. 75 civarı da tam sıkılaşma anca yaza olur heralde.

slm kızlar pazar günleri fazla kimse yok topikte aslında bende olmazdım ama eşim evde yok şimdi rahat girdim yoksa rahat giremiyorum

Evet mutlu doğru tespit..Sadece kendi sorunları varmış gibi davranıyor bir kaç kişi..Oysa biz geneli düşünüp üzülüyoruz..
Örneğin dün gece semiran'ı ve ayşe'yi okuduğumda onlar için kaygılandım..Yani ben pc yi kapattığımda bile sizleri düşünebiliyor ne syazsamda bir nevi yardımcı olsam diye kafa yoruyorum...
Çünkü burası farklı bir platform şişkoluk zor bişi..

Sen 180 dk. altında spor yapmayalım demiştin ben 180 i tamamlamaya çalışıyorum..yani her alanda sistemli olmak gerekiyor işte...

Son düzenleme:
Sıkılaşma konusunda ideal kiloya yaklaştığında o tür egsersizlerin yapılmasının doğru olduğunu duymuştum..
Bizler için en ideali yürüyüş..gittiğim 3 diyetisyende sadece yürüyüş demişti özellikle dışarıda yürüyüşü öneriyorlar..

Çünkü en doğalı o..devamlı dışarı çıkıp yürüyebiliriz diye..

--

Bende yanlızım şu an..Kızı dersaneye bıraktık eşim oğlanı alıp bir arkadaşının bilgisayarını kurmaya gitti..Bende ortalığı toparlıyayım dünün enkazı duruyor hala.:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…