kızlar resim ekledim dedim görmediniz sanırım
ya biraz maddi biraz manevi kilo vermem durdu 3 aydırr ve bu diyetisyenle alakalı değil benle alakalı ruhen değiştiimmm sebebini bilmiyorum bulamadım biraz araa vermeliyim bunu biliyorum dün gece düşündüm bugüne almıştık diyetisyen gününü karar verdim ara vermeliyim diye gittim bugün konuştum ara verdiğim sürece ki çok uzamazsaa eğer diye bir liste verdi arada gel tartıl konuşalım dedi diyete ara vermedimm yola devam ama kendi kendime stili biliyorumm kesmem gereken yeri salı günü endokrine gidiyorumm karnım ağrıyor saçlarım çok dökülüyor kendimi iyi hissetmiyorumm sanki hastaymışım gibi biraz dinlenmek istiyorum buaraay sürekli geleceğimm kafam iyi değil sebep yok bilmiyorumm bakalımm neler olaccak bundan soraa :26::26::26:
derin hep söyliycem unutuyorum sirkeli suyla yıkamak iyi geliyormuş dr söylemişti bana anladın sen
canını sıkma tatlımmm neyı takıyorsun kafana toparlanırsın inş. kısa sürede
nasılsınız neler yapıyorsunz
az önce ben mutfagı toparlarkenn kızım ellerını akvaryuma sokup iyice bir su oynamışş hiç sesi cıkmıyordu bende abısıyle oynuyor sanıyorumm eve gırdım bır baktımm üst tarafı komple ıslak hemen banya yaptırdım artıkk üzerinize afıyett grip oldum bende her yerimm dökülüyorr
yaaa ben fesatımda (bkz. kv savaşları) olmuyorrrrrrrr. dozajını arttırıım bari . (şimdi tam olarak ne yapıyoruz kızlar örneğin asuyu kıskanıyom ben ama bünyede bi incelma olmadı)
yok değil fesatlıkla da olmaz kızım.
kulaklarım çınladı ama pazar pazar ancak gelebildim
ben hiç fesat değilim ama artık fesatmı olmuşum benbu yaştan sonra olmaz benden fesat neyim
mutlu sen de süpersin canım ya ne fark varki aramızda
ayşem çok geçmiş olsun biz atlattık gibi ama senin zor emir küçük ilaç vermek zor patates felan haşlasan yermiki
inşallah canım ya sen başaracaksın ben inanıyorum ,kıskançlıktan çatlasın onlarda,sakın sende anlatma nasıl zayıfladığını iyice çıldırsınlar :)))
hakedenin gözüne gözüne sok ,sık sık çık karşısına
bende kendime inanıyorum artık. hele bu sabah tartıya çıkmama kararı almama rağmen dayanamayıp çıktım 1 kilo daha esik görünüyorum... inanamıyorum süper çok mutluyum çooookkkk :)
slm kızlar nasılsınız
biz ailecek yatıştayız
3 gündür emire bişe yediremiyorum su dahi içmiyo ishal ilacı var onuda veremiyorum nasıl geçicek ishali bilmiyorum
evim darmadağın kalkıp temizlemem lazım ama hiç gücüm yok
ve yrn böyle nasıl işe gidicem bilmiyoum
bi yandan da yrn dr.a gidicem stres sardı şimdiden oyy oyyy
moralim de bozuk bi huzursuzluk var üzerimde rabbim hayırları nasip etsin inşallah
bozma moralini ayşecim ya valla çok üzüldüm. su içmemesi kötü mutlaka içirmeye çalış. ishalde sıvı alımı çok önemli. ayşede ishal olduğunda su içmemişti 2gün üstüste serum verdiler. evdede mutlaka içirmeye çalışın dediler. bir de muz seviyorsa muz ver o da iyi geliyor... çok geçmiş olsun.
uyandı emir tatası azcık koyulaşmış gibi yani su değil en azından ve ilk kez üstünede yataga da bulaşmamış :)
iyi olucak oğlum inş. su verdim şimdi ama içmedi normalde uykusunda bile uyanır su içer emir
çok geçmiş olsun ortalıkta herkes grip ya, demek balıklarla oynamak istemiş :)canını sıkma tatlımmm neyı takıyorsun kafana toparlanırsın inş. kısa sürede
nasılsınız neler yapıyorsunz
az önce ben mutfagı toparlarkenn kızım ellerını akvaryuma sokup iyice bir su oynamışş hiç sesi cıkmıyordu bende abısıyle oynuyor sanıyorumm eve gırdım bır baktımm üst tarafı komple ıslak hemen banya yaptırdım artıkk üzerinize afıyett grip oldum bende her yerimm dökülüyorr
sanada çok geçmiş olsun, bende evi falan temizleyemedim her yerim kirli gibi geliyor süpürdü eşim sağolsun yarın siler toz alırım artık,slm kızlar nasılsınız
biz ailecek yatıştayız
3 gündür emire bişe yediremiyorum su dahi içmiyo ishal ilacı var onuda veremiyorum nasıl geçicek ishali bilmiyorum
moralim de bozuk bi huzursuzluk var üzerimde rabbim hayırları nasip etsin inşallah
inşallah canım ya sen başaracaksın ben inanıyorum ,kıskançlıktan çatlasın onlarda,sakın sende anlatma nasıl zayıfladığını iyice çıldırsınlar :)))
hakedenin gözüne gözüne sok ,sık sık çık karşısına
bende kendime inanıyorum artık. hele bu sabah tartıya çıkmama kararı almama rağmen dayanamayıp çıktım 1 kilo daha esik görünüyorum... inanamıyorum süper çok mutluyum çooookkkk :)
bozma moralini ayşecim ya valla çok üzüldüm. su içmemesi kötü mutlaka içirmeye çalış. ishalde sıvı alımı çok önemli. ayşede ishal olduğunda su içmemişti 2gün üstüste serum verdiler. evdede mutlaka içirmeye çalışın dediler. bir de muz seviyorsa muz ver o da iyi geliyor... çok geçmiş olsun.
ooo sen şimdiden hafta şampiyonu oldun desene :) daha şimdiden 1 kilo ise cumayı düşünemiyorum bile :) taç senin bu hafta ben merasimle devrederim artıkın :)))) hani şu güzellik yarışmalarında oluyor ya... bende bazen dayanamayıp çıkıyorum bazen mutlu bazen mutsuz oluyorum
Olalım canım yolu buysa olalım olmadıkda ne oldu sanki.aaa sen ankaradaydın değil mi ? uygun bir zamanda olursa bende varım ya çankırı dediğin yer 1,5 saatlik yol, benim ailem zati orada :) hatta ben buraya beklerim evimde müsait ,2 aileyi ağırlamakta ne var zaten hepsi diyette :)
benimdeeeeeee
hanaaa sende mi oyyy bende geleceğim ama uygun bir zamanda olmalı bu ,ben her daim gelemeyebilirim...
tabi olacağız ne engelimiz var ki?
belki olabilir ama birbirimizi dürtükler dururuz o zamanda :)))
bende sınıf öğretmeniyim ama hiç öğrencilerimi zimmetlemedim ne halleri varsa görsünler ,kim kimle istiyorsa oynasın ya aaa ben zorla biriyle arkadaş oluyor muyum canım onlarda seçsinler :)
ayyy bende çok severim bizde göbi ya da hamur kızartması deriz :)
mmmmmmm mis gibi kokusu geldi , tarçın-zencefil ve karanfilde ekle ohhhhhhhh yenibaharıda unutmamak gerek .:)
canım bencede haklısın zor gerçekten 40 kişi az mı ,istersen msj yollamak zor olmazsa senin için özelden atalım bundan sonra ne dersin? hem sonuçları görmek bizede süpriz olur ,kim ne kadar verdi ilk sen bilirsin bizde merakla bekleriz :))))
girmeyenleride çıkar 1 hafta bile olsa mazeretsiz çıkar dediğin gibi 1 gün bildirim sonra yoklar....
ben bile bu halde bırakmadım bak :)
amannnnnnn fesat olalım daha iyi :) onlar daha kıymetli değil mi?
Zaman ne kadar hızla akıp gidiyon gözünün önünde büyüyolar kocaman oluyolar ne güzel her çocuk şiirden hoşlanmaz kitap okumaz maşallah.Bişey daha paylaşayım sizinle..kızım Özdemir Asaf sevmeye başladı bu ara..Şiir hiiç sevmezdi şimdi onun sözlerini yazıp çalışma masasına yapıştırmış..
Bende NAzım aşığıyım övüp duruyorum yanında ama tınlamıyor pek.:))
Onun büyümesini heyecanla takip ediyorum çak farklı ve duygulu bişey..
Daha dün sihirli annem izleyip,betüşü taklit ederdi..-gerçi hala izliyorda.:)-
Şimdilerde boş zamanlarında müzik dinlemesi vs. değişimini gösteriyor..Birde cümle kurarken o kadar havalı cümleler kuruyorki çok hoşuma gidiyor.:)
geçen hafta anne bana kitap öner dedi evdeki kitaplıktan..okulda derse girdiklerinde ilk yarım saat kitap okuma zorunluluğu var..
Klasikleri sevmesini aşırı arzu ederdim ama hiç sevmiyor..tiyatroya gittiği için zorla da olsa tolstoy falan okutuyorlar sinir oluyor çok...
Neyse bende Buket Uzuner iki yeşil su samurunu önerdim başladı çok sevdi, bakalım devam edecekmi..
Şimdiye kadar favirisi Muzaffer İzgü idi..
Hay Allah çok üzüldüm valla inan yakın olsaydık sana yardıma gelirdim zaten ailede arkadaşlar arasında adım 112 banuslm kızlar nasılsınız
biz ailecek yatıştayız
Olalım canım yolu buysa olalım olmadıkda ne oldu sanki.
Zaman ne kadar hızla akıp gidiyon gözünün önünde büyüyolar kocaman oluyolar ne güzel her çocuk şiirden hoşlanmaz kitap okumaz maşallah.
Hay Allah çok üzüldüm valla inan yakın olsaydık sana yardıma gelirdim zaten ailede arkadaşlar arasında adım 112 banu
İlerleyen sayfalarda okudum emir biraz düzelmiş neyse yarın içinde çok stres yapma inşallah temiz çıkıcak belkide sadece strestendir ağrıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?