Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bişey daha paylaşayım sizinle..kızım Özdemir Asaf sevmeye başladı bu ara..Şiir hiiç sevmezdi şimdi onun sözlerini yazıp çalışma masasına yapıştırmış..
Bende NAzım aşığıyım övüp duruyorum yanında ama tınlamıyor pek.:))
Onun büyümesini heyecanla takip ediyorum çak farklı ve duygulu bişey..

Daha dün sihirli annem izleyip,betüşü taklit ederdi..-gerçi hala izliyorda.:)-
Şimdilerde boş zamanlarında müzik dinlemesi vs. değişimini gösteriyor..Birde cümle kurarken o kadar havalı cümleler kuruyorki çok hoşuma gidiyor.:)

geçen hafta anne bana kitap öner dedi evdeki kitaplıktan..okulda derse girdiklerinde ilk yarım saat kitap okuma zorunluluğu var..

Klasikleri sevmesini aşırı arzu ederdim ama hiç sevmiyor..tiyatroya gittiği için zorla da olsa tolstoy falan okutuyorlar sinir oluyor çok...

Neyse bende Buket Uzuner iki yeşil su samurunu önerdim başladı çok sevdi, bakalım devam edecekmi..
Şimdiye kadar favirisi Muzaffer İzgü idi..

Son düzenleme:
derin hep söyliycem unutuyorum sirkeli suyla yıkamak iyi geliyormuş dr söylemişti bana anladın sen

Son düzenleme:

canını sıkma tatlımmm neyı takıyorsun kafana toparlanırsın inş. kısa sürede

nasılsınız neler yapıyorsunz
az önce ben mutfagı toparlarkenn kızım ellerını akvaryuma sokup iyice bir su oynamışş hiç sesi cıkmıyordu bende abısıyle oynuyor sanıyorumm eve gırdım bır baktımm üst tarafı komple ıslak hemen banya yaptırdım artıkk üzerinize afıyett grip oldum bende her yerimm dökülüyorr

Gulma,
balıklarda varmı bişey.:)
Nasıl eğlenmiştir şimdi.:)

Mutlu,

slm kızlar nasılsınız
biz ailecek yatıştayız
3 gündür emire bişe yediremiyorum su dahi içmiyo ishal ilacı var onuda veremiyorum nasıl geçicek ishali bilmiyorum
evim darmadağın kalkıp temizlemem lazım ama hiç gücüm yok
ve yrn böyle nasıl işe gidicem bilmiyoum
bi yandan da yrn dr.a gidicem stres sardı şimdiden oyy oyyy
moralim de bozuk bi huzursuzluk var üzerimde rabbim hayırları nasip etsin inşallah

kulaklarım çınladı ama pazar pazar ancak gelebildim
ben hiç fesat değilim ama artık fesatmı olmuşum ben bu yaştan sonra olmaz benden fesat neyim
mutlu sen de süpersin canım ya ne fark varki aramızda
ayşem çok geçmiş olsun biz atlattık gibi ama senin zor emir küçük ilaç vermek zor patates felan haşlasan yermiki

haşladım cnm patates ama yemedi leblebi falan vermeye çalıştım yok
3 gündür toplasam 1 kase çorba yemedi düşün yani

emir uyandığında yatak batmış oluyo 2 gündür kaç kere çarşaf değiştirdim unuttum sayısını
üstüne bi de halıyı kirletti neyse ki haftaiçi yıkamaya vericektim ztn
bir an önce bitse paşamın ishali yaa çoktan bir buçuk kilo zayıflamış garibim

Son düzenleme:

saol ebrucum malesef içmiyo ne verirsem verim yemiyo da
sıvı almazsa serum takacaklar ztn bakalım napıcaz
uyanmak üzere dicktim sesi geliyo uyandı :)

uyandı emir tatası azcık koyulaşmış gibi yani su değil en azından ve ilk kez üstünede yataga da bulaşmamış :)
iyi olucak oğlum inş. su verdim şimdi ama içmedi normalde uykusunda bile uyanır su içer emir

ayy çok sevindim hadi bakalım demek yavaş yavaş düzelecek... şu suya karıştırılan ishal ilacı vardı adını unuttum onu vermeye çalışsan zorlada olsa bir kaşık yuttursan çok iyi gelir. zaten az suyla yapılıyor o adını hatırlayamıyorum şimdi ama ayşeye onu vermiştim. hatırlarsam yazarım canım.

çok geçmiş olsun ortalıkta herkes grip ya, demek balıklarla oynamak istemiş :)
sanada çok geçmiş olsun, bende evi falan temizleyemedim her yerim kirli gibi geliyor süpürdü eşim sağolsun yarın siler toz alırım artık,
ishal için bol bol su içirmeye çalış içmiyor demişsin ama ,muz ve patates benimde aklıma ilk gelenler, birde toz şeker ve tuzu karıştırıp verirler ama ben oranını bilemiyorum araştır bir istersen, çok geçmiş olsun emir beye...

Olalım canım yolu buysa olalım olmadıkda ne oldu sanki.
Zaman ne kadar hızla akıp gidiyon gözünün önünde büyüyolar kocaman oluyolar ne güzel her çocuk şiirden hoşlanmaz kitap okumaz maşallah.
Hay Allah çok üzüldüm valla inan yakın olsaydık sana yardıma gelirdim zaten ailede arkadaşlar arasında adım 112 banu
İlerleyen sayfalarda okudum emir biraz düzelmiş neyse yarın içinde çok stres yapma inşallah temiz çıkıcak belkide sadece strestendir ağrıların

doğru valla olmadıkta ne oldu olalım fesat zayıflayalım ya :)))):44::93::97:

doğa sirkeli sumu hiç duymamıştım ama epeyce azaldı mantar , bir krem aldım eczaneden iyi, geldi şükür hemde çok yakıcı idi..önemli olan idrar sorunum berbat bakalım sabah dr ne diyecek...

Merhaba,
+90 lılarda olan ve 99,9 olmayı bayadır bekleyen biri olarak bende size katılabilirmym, dukan diyetine 2 gün önce başladım ben, farklı bir diyetten geçiş yaptım, hepimize başarılar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…