Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede haklısın çıkar canım listeden
yenada çıkarsın
çok haklısınız
birde size özel msg atsak daha kolay olurmu

bu arada oğluşumda öküsürerek uyandı bugün çoooook korktum şimdi uyuyor öksürmesi yok inşallah olmaz.
havalarda soğudu bu bizim evimizde ilk kışımız oğluşumla.
inşallah hastalanmaz

valla ben 22-23 derce diye biliyorum
kombiyigecegündüz yuksek dercede yakıyorum kışın faturada bizi yakıyor ama olsun ev sıcacık,

ebru şallıyı bende pek sevmeem neden bilmeme
uzman tv de var yapılışı

şiir sevmeye başlaması süper
nazım için bence biraz yaşı küçük kendi haline bıraksen öner kendisi karar versin

birde kalsiklerin dili ağır geliyor olabilir valla okurken ben bile bazen sıkılırım
çok sevindim gençler artık diğil şiir kitap bile okumuyor

benimki akvaryum görünce direk elini sokup balığı yakalamaya çalışır

ishal maması varya aptamil hn 25var ister kaşık ister biberonla verilebiliyor başka markalarında var o işe yarıyor
ishal ilacı refloru ben yoğurdakarıştırıp veriyorum
suyuda pipetle yada şişede vs dene ama su içmemesi iyi değil tekrar bşr dr. a götür istersen

geçmiş olsun artık bitsin hastalığınız

bugün eşim ve kızımla gezdik tam 4 saat dolandık ama arda yemeği falan fazla fazla çıkarıyorum 2 saat yürüdüm diyorum
kızım bisikletinde olduğundan hızlı yürüdüm yani tam spor yürüyüşü oldu hatta bazen bisikleti yakalamak içinkoştum

dönüştede tarfik vardı dur kalk ayaklarım bitti valla

doğa sirkeli sumu hiç duymamıştım ama epeyce azaldı mantar , bir krem aldım eczaneden iyi, geldi şükür hemde çok yakıcı idi..önemli olan idrar sorunum berbat bakalım sabah dr ne diyecek...
Derincim geçmedimi daha inşallah yarınki doktor iyi gelir.

böyle alıntılı yazılınca kafam karışıyor. ama ben de bu gruplaşmayı doğru bulmadım. normalde 5 ay önce bir badi sistemi yapmıştık benim badim örneğin ayşe, leah, cherrypie. aslında 2 li olacaktı biz 4 lü olduk nasıl oldu hatırlamıyorum. neyse bu gruplar bribirini daha iyi tanıdı ilk etapta daha fazla konuştular ama sonrasında herkez bu diyologlar sayesinde birbirini tanıdı. sonradan badilerin bir çoğu yalnız kaldı. ama önemi yok çünkü hepimiz artık birbirimizi tanıyor ve iyi anlaşıyoruz. yani kendine bir badi seçebilirsin. o da isterse ikili çekişmeler olur, ama şakadan tabi. daha böyle yarışlar falan gruplarda bana garip geliyor ama.

ben adeti 7. ay da oldum doğumdan sonra ağır ağır duzene girdi. emziriyorum ben hala o yuzden 7 aya kadar sürdü. ama daha fazla olmadı. neyse normal doğum yaptım ben ama adet sancım devam ediyor 2-3 gün öncesinden ağrı sızı başlıyor. ilk 1-2 de devam nasıl şeyse.

sıkılaşma konusunda da ben yalnızca yürüyorum ama anormal yumuşadım. bir spor hocamız var tanıdık normal kilona inene kadar yürü dedi. 75 civarı yani olmam lazım ama 86 da takıldım kaldım heralde 80 altına iner inmez başlıyacağım mekik sınav gibi şeylere yürümeye devam. 75 civarı da tam sıkılaşma anca yaza olur heralde.

iyi aksamlar kizlar bugun bekledigim ksdar yorucu olmadi iyiydi ama spor yamasamda haraketli gecti yari. yürüyüslere baslicam ins

biz bu kadını neden sevmiyoruz ki acaba düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ....
ohhh çok iyi olmuş valla benim yaptığım tek spor evde dolanmak, dışarı hastayım diye çıkamıyorum yarın kendimi iyi hissedersem evde yapacağım ....
yok banucum yaa geçmedi daha bakalım sabah ne diyecek kontrole gittiğimde.....
çok geçmiş olsun canım....

Herkese hayırlı akşamlarrrr

Kızlar valla bugün bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım ama aklım hep buradaydı hatta kullaklarınızı da cınlattım
Karşı komşum bugün bana yeşil çay içmeye geldi ( önceden türk kahvesiydi ama ikidir yeşil çaya döndük ) ve bol bol sizlerden bahsettik. Nisa Ablam ( komşu) benim evlendiğimden beri doğru dürüsst birileriyle arkadaşlık yapmadığımdan yakınır durur yani nerde bir yamuk varsa dengesiz varsa seni bulur diye
Bugün valla şu KK senin bu güne kadar yaptığın en doğru iş dedi yine. Asumancığım senin resimlerine bitti helal be dedi. İnşallah senede sen koyarsın tabi sporu aksatmıyacaksın yarın sabah yine tependeyim dedi
Valla bir siz bana iyi geliyorsunuz birde o Ablam

Kıyamam demek sizde balıklanıcaksınız.:)
En iyisi bizde alalım yarın sardalya çok severim..

Valla bizim balık suya düştü resmen
Eşimin dün tansiyonu yükseldi az da olsa sonra sabah 6ya kadar baş ağrısı çekti. Arkadaşına gece 1de mesaj attı gelemiycem diye. Bir ara ben cıldırıyordum başı ağrıyor ama devamlı yok limon sık, yok patates haşla, yok kolonya getir, yok nete bak ne iyi gelir....... Valla karı olsa yeminle adam aynı gece boşar okadar naza ve dırdıra çok şükür geçti sabahda olsa ama tabi her an yine ağrıyacakmış gibi tedirgin adamcağız.
Artık inşallah haftaya gider balığa olmadı yenikapı balık haline

yenacım barışın ilaçsız atlatmasına sevindim canım
ben de ıhlamur sezonunu açtım artık bizim evden eksik olmaz kış boyu

Bizde de öyle sabah öğlen akşam ıhlamur içilir havalar hafif serinlemeye başladığı andan itibaren.
Ben limon, tarcın kabuğu hatta arada elma bile doğruyorum içine. Küçük kuzu bile severek içiyor.
Bizim evde zaten en çok ihlamur ve tarhana gider ikiside şifa kaynağı bana göre.

Valla Mutluyla sen ne derseniz bende kabulüm. Sonuçta hem bizim iyiliğimize hemde madem birşeye varız dedik o zaman bildirimlerimizide düzenli yapalım.

derlerki fesat insan yağ tutmazmış. bak bizde fesatlık yok

He valla kaç tane fesat tanıyorsam hepsi kuru
Safinaz kılıklılar fesatlıklarından bir deri bir kemik kalmışlar derim hep
FEsatlık bize göre değil zaten istesekte yapamayız fesatlık

bu arada eşleriniz çok tutucuymuş canım. ben doğum yaptıktan sonra eşim hemen zengin gelin aramaya koyuldu. oğlanın geleceğini garantiye almak için. birkaç yere sözü var bakalım

ben küçük kızıma japon damat alıcam diyorum hep çünkü hem çok çalışkan hemde çok saygılı oluyorlar
Komşu Ablama diyorum söyle japon gelinine çoçuk yapsınlar damat alıcam oğlu olursa hem az kız büyük olursa zengin olurlar
Büyüğünden ümidim yok

Beğen tuşunu özlüyorum ben yaaaaaaaaaaaa
Doğru söze ne denir haklısın hatta yenayla birlikte haklısınız.
Kurallara uyalım uymayanları uyaralım olmadı artık listeden mecbur sileceksiniz cünkü öbür türlü kuru kalabalık olur sizin için.

Bende de tam aksine yaz kış kısa kolluyumdur. Arada uzun kollu giydiğimde desen ille o kolları toplayacağım. Balkon kapısı kapalı oldumu nefes alamıyorum. Arabada da aynı. Devamlı ateş bastı fenalık geldi daraldım der durum hatta eşim hep der şimdiden böylesin menapozunu düşünemiyorum diye.
Bana kalsa petekleri yakmam he çok üşürsem bir ince battaniye yeter ama işte çocuklar olunca olmuyor mecbur yağıyoruz o zamanda ben sık sık balkona kaçıyorum
Kışları hiç sevmiyorum sırf kendim için değil sokaklarda kalan onca insan için üzülüyorum. Rabbim kimseyi soğuklarda bırakmasın .... Amin

İnan bende buradaki arkadaşların dertlerini kendi derdimmiş gibi görüyorum ve seninde dediğin gibi ne söylesemde kendini o kişi daha iyi hissetse diye düşünürüm.
Her nekadar burası sanal alemde olsa insanlık önde geliyor ve ne olursa olsun hayatımızı paylaşıyoruz bir nevi. Sonuçta hedefimiz aynı! Tabiki dertleşeceğiz tabiki birbirimizden energide alacağız ama atıyorum haftada bir dert anlatıyorsak en azından haftada 4 kere beslenmeyle ilgili sıkıntımız yada iletmek istediğimiz bilgi paylaşılmalı.

Helal olsun ona Allah nazardan saklasın bu zamanda şiiri seven çocuk azdır. Hepsi ellerinde cep telefonları knk yada kank ( kanka ) diye birbirlerine mesaj atıp türkçe katliyamı yapıyorlar.
Benim kızımda 1 senedir şiir yazmaya merak sarmış ama genelde şiirleri o gün yaşadıklarıyla ilgili oluyor. Babamız daha bir kaç ay evvel kızının şiir yazıdığını öğrendi ve çok şaşırdı çünkü ona göre erkek fatma tarzında biri kızı.
Ne kadar sert bir görüntü çizsede fazla dobra olsada aslında bir okadarda duygusal ve duyarlı bir çocuktur.
Ben Necip Fazılın tüm Şiirlerimi okuyordum benden heves edip okudu ama anne bazılarını anlamadım dedi

Kitap okumayı oda daha yeni yeni alışkanlık haline getiriyor. Bizimde öğretmenimiz her hafta bir kitap biticek birde özeti çıkarılacak diyor hatta sırf onun için dünya klasikleriyle ve başka çoçuk kitablarıyla sınıfımıza kitaplık yaptık onlara özel.
Kendi kitaplığınada yeni kitap istiyordu madem önerdin bizde alalım bari iki yeşil su samurunu
Umarım hep okuyan ve kendini yetiştiren evlatlarımız olur.

Ayşeciğim sanada tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun... Benim küçük kuzuda nesle oldu ve iştah kapandı tabi. Bende annelik içgüdüsüyle de olsa hep ay sanki yüzümü ufaldı diyip duruyorum.
Gazoza bebe aspirinini denedinmi ishali çok çabuk kesiyor. Umarım bir an önce hepiniz şifa bulursunuz

Merhaba,
+90 lılarda olan ve 99,9 olmayı bayadır bekleyen biri olarak bende size katılabilirmym, dukan diyetine 2 gün önce başladım ben, farklı bir diyetten geçiş yaptım, hepimize başarılar ...

Arammıza hoş geldin! Umarım daim ve paylaşımcı olur bir an önce hedefine ulaşırsın

yok banucum yaa geçmedi daha bakalım sabah ne diyecek kontrole gittiğimde.....

Derinciğim sanada çok geçmiş olsun. Baya oldu rahatsızlığın inşallah doktor sana rahatsızlığını tamamen geçirecek bir tedavi uygular da sende rahat edersin cnm.
RAbbim tüm hastalara şifa versin .... Amin

kızlarrr,

dün işle ilgili bi gelişme oldu, ben sevindim falan çalışma hayatıma dönebilirim hem de iyi bir fırsatla ancak iş bandırma da ve proje dışında en az kontrollük istenecektir. özetle hafta en az 3 günü bebeğe bakılması lazım en az sabah 6 dan akşam 9 kadar olamam yanında. günübirlik gidersem o da. neyse kp yi gördük bugün ağzımdan kaçırdım. adamın ifadesi birden değişti. nasıl olacak mış ooo, kaç saat sürecek yol falan girdi konuya ben de ne kadar sevindiğimi hastanenin ana binasını yaptığım için çocuğum gibi o proje falan derken adam tak kesti lafımı "kızım bunlar beni ilgilendirmez beni torunum ilgilendirir ona kim bakacak" dedi. ben de heyecanla alt komsumun bakacağını falan anlattım.(daha önce çocuk bakmış kadın ve dalokiyi çok seviyor 1 senedirde görüşüyoruz. tek komsum diyebilirim.) adam "orda durrrr" dedi el bakamazmış torununa kv bakacakmış olmadı o bakacakmış. kazanacağım uc kurusu da heba etmeyecekmişim ayrıca. yani bir anda beni nasıl gördülklerinin özeti. ben de acaip sinirlendim kusura bakmayın ama ben anlaştım dedim çocuğa bakıcak kişi var. adamın bakışları döndü. neyse eşim zaten haber geldiinden beri asık suratla dolaşıyor. niye açtın lafı falan dedi. bizim kv ile durumlar ortada birde bu iş için onunla aynı çatı altına giricem bi de minnet edecem. işin olması halinde 3-4 ay projelendirme 1 sene inşaat sürer 1.5 sene neredeyse. bilemiyorum durumlar bunlar sevincim kursağımda kaldı.

Son düzenleme:
banucum nisa ablana teşekkürler ve selamlar
size azcık motive kaynağı olabildiysem ne mutlu bana siz de bana çok güzel moral verdiniz sağolun
ıhlamura ben de elma felan katıyorum güzel oluyor
benim büyük kızım okumayı çok sever küçüğün hiç arası yoktur nerdeyse hergün yatarken büyük azcık kitap okumak ister küçük ışığı söndür uyuyacam diye bağırır kzım sen de azcık oku diyorum ama nafile

mutlu işin yine zor canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

gerçekten hayırlısı olsun. ama işin ilginç tarafı çalışmayınca böyle adamlarda bi hava her konuda bir üstünlük taslama nasıl olsa sen cahil işe yaramayan bir kadınsın çalışmıyorsun bile, çalışıcam değince aaaa ne işin var otur evinde modu. ne garip, yani kadının hala adı yok.

Mutlucuğum bence hiçte sevincin kursağında kalmasın sen eşini ikna etmeye çalış sonuçta kendini iyi hissetirecek bir proje bu ve eşinde bunu elbet bir kaç gün içinde de olsa anlayacaktır.
Kv'n ve KP'n de zamanında sana Anne Baba gibi yakın ve içten davransalardı zaten sen onları saf dışı bırakmayı aklından bile geçirmezdin eminim.
Tamam bir müddet daloky seni özleyecektir ama sonuçta sen emin olmasan zaten o komşuna bebeğini emanet etmeye kalkışmazsın. Annemin hep söylediği gibi çoğu zaman Komşu insana akrabadanda yakındır diye. Ben buna çok inanırım. Sen sonuçta daloky doğana kadar çalışmış bir bayansın ve eşinde bunu daha evvel kabul ettiyse sen onu yine ikna edebilirsin bence.
Sabret ve hayırlısı neyse o olsun diye dua et eminim Rabbim sana yardımcı olucak ve cıkar yol göstericektir eşini ikna etme konusunda.
Ben eşime çok kızıyorum çalışmama engel oldu diye ama kendime de kızıyorum ona eyvallah dedim diye. İnsan oturmaya alışıncada artık belli bir zamandan sonra çalışmaya cesaret edemiyor. Pişmanlıklarla yaşamak çok zor o yüzden sen bence hem aklını hemde kadınlığını kullan eşini ikna et gerisini o halleder bence.

Benim küçük kuzu şu an çok ufak ama eminim 3 veya 4 sene sonra bizimkilerde başlar kapışmaya
Daha şimdiden istediğini ablası vermediğinde arka arkaya 10 kere hızlı hızlı anne diyor hani bak vermiyor sen müdahale et der gibi ablası da bir gün dövücem ama işte çok şirin kıyamıyorum diyor hep

Öncelikle işin hayırlı olsun mutlu senin için çok iyi olucak çalışmaya alışıp bebekle birlikte eve kapanmak zor inşallah eşin ailesi için sorun çıkarmaz sende biraz alttan al ve komşunun güvenilir biri olduğuna inandır inşallah herşey istediğin gibi olur arkada kalan kişileride hiç kafana takma önemli olan sen çocuğun eşin.

Canım geçmiş olsun..
Ben hiç denemedim ama kahve ve limon ishali keser diyorlar..

Ceco,
akşam balık yedik biz.

Ceco,
akşam balık yedik biz.

Afiyetler olsun bolbol omega 3,5,8.... olarak geri dönmüş olusun
buğlamamı yoksa izgaramı
yanınada bol maydanozlu ve naneli salata ohhhh valla tam ziyafet olmuş

Kızlarrr bana müsaade küçük civcivim ikide bir mıyaklıyor hafif ateşide var uyutabilirsem bende yatarım olmadı ana kız sahlarız ki bence son seçeneğin ihtimali daha yüksek

hepinize hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…