bencede haklısın çıkar canım listedensanki bazı arkadaşlar yalnız buraya kendi istediklerinde yalnız kendi dertlerini anlatmak, deşarz olmak için giriyor. o yüzden haftada 1-2 kere girip aaa meraba "geçmiş pek okuyamadım ama şu oldu bu oldu" sonra 3 gün yok tekrar aynı cumle "kusurabakmayın geçmişi okuyamadım...." hatta "ya ben spor yapıyorum ama yazamıyorum" var o da ilginç. yazdığın isimlere en az 10 isim daha ekleyebilirsin aslında paylaşım yapmayıp kilo yazanlara, bunu hepimiz biliyoruz. elbette o senin bileceğin bişi. paylaşım yapmayanları hepberaber karar verelim istersen, bence siline bilirler. ama nasıl takip ederiz bilemiyorum.
biliyosunuz ben spor listesini dilenciden devir aldım onun sistematiğini beceremedim ama sporun faydalarını bence kilo ve spor listelerini karşılaştırdığımızda net olarak gördüyoruz. istikrarla spor yapanlar en iyi kilo verenler hemen hemen. yani elbette listelerde olmak mühim çünkü ben bazen tam 10 ay önceki bir listeye bakıp "bak ozaman böyleymişim" diye gözden geçirebiliyorum. ama herkesin kendi bileceği iş 2 kere mazeretsiz bildirimde bulunmayanı ben listemden sileceğim.
yenada çıkarsın
çok haklısınız
birde size özel msg atsak daha kolay olurmu
inşallah hastalanmazbu arada oğluşumda öküsürerek uyandı bugün çoooook korktum şimdi uyuyor öksürmesi yok inşallah olmaz.
havalarda soğudu bu bizim evimizde ilk kışımız oğluşumla.
valla ben 22-23 derce diye biliyorumgece benimkininde burnu tıkanmış bir ağladı bi ağladı uyumadı neredeyse tüm gece. 4 de operasyonla açtık burnu. sonra saat 7 de ayakta oyyyyyyyyy. tulum giydiriyorum ben o kese gibi olanlardan o zaman pek açıldımı üşüdümü merak etmiyorum. yaz kış 21 derece olacakmış çocuk odası diyorlar bence çok souk. neyse kışın açıcaz bol bol kombi gene göcecez.
kombiyigecegündüz yuksek dercede yakıyorum kışın faturada bizi yakıyor ama olsun ev sıcacık,
ebru şallıyı bende pek sevmeem neden bilmemebende bendeeeee ne var ya yaparız öğreniriz bizde :)
bencede beklenmemeli ,ay ben o kadını hiç sevmiyorum çok itici geliyor, tvde çıkınca bile kanalı değiştiriyorum o derece kılım ama neden bilemiyorum :)
bende hastalıktan gözümü açarsam yapacağım...
canım ya benim oğluşumda burnu dolu, öksürüyor inşallah bir an önce iyileşirler biz olalım onların yerine ya kıyamıyorum.... ayy biizmde ilk kışımız :)))
ben ağustos 29da olmuştum şimdide bu gece oldu, bendede ağrı çok eskiden hiç olmazdı bu neyin nesi bilemedim ya... evet bitter en iyisi dondurma yemek artık içimden gelmiyor zati...
iş yapıyormuş gibi yapacaksın ha güzelmiş ,bende evi silip süpüreyim bari işim çok
evet ya oku oku bitmedi gece kuşları yazmış da yazmış maşallah ama güzel oluyor ya bomboş daha kötü
uzman tv de var yapılışı
şiir sevmeye başlaması süperBişey daha paylaşayım sizinle..kızım Özdemir Asaf sevmeye başladı bu ara..Şiir hiiç sevmezdi şimdi onun sözlerini yazıp çalışma masasına yapıştırmış..
Bende NAzım aşığıyım övüp duruyorum yanında ama tınlamıyor pek.:))
Onun büyümesini heyecanla takip ediyorum çak farklı ve duygulu bişey..
Daha dün sihirli annem izleyip,betüşü taklit ederdi..-gerçi hala izliyorda.:)-
Şimdilerde boş zamanlarında müzik dinlemesi vs. değişimini gösteriyor..Birde cümle kurarken o kadar havalı cümleler kuruyorki çok hoşuma gidiyor.:)
geçen hafta anne bana kitap öner dedi evdeki kitaplıktan..okulda derse girdiklerinde ilk yarım saat kitap okuma zorunluluğu var..
Klasikleri sevmesini aşırı arzu ederdim ama hiç sevmiyor..tiyatroya gittiği için zorla da olsa tolstoy falan okutuyorlar sinir oluyor çok...
Neyse bende Buket Uzuner iki yeşil su samurunu önerdim başladı çok sevdi, bakalım devam edecekmi..
Şimdiye kadar favirisi Muzaffer İzgü idi..
nazım için bence biraz yaşı küçük kendi haline bıraksen öner kendisi karar versin
birde kalsiklerin dili ağır geliyor olabilir valla okurken ben bile bazen sıkılırım
çok sevindim gençler artık diğil şiir kitap bile okumuyor
benimki akvaryum görünce direk elini sokup balığı yakalamaya çalışırcanını sıkma tatlımmm neyı takıyorsun kafana toparlanırsın inş. kısa sürede
nasılsınız neler yapıyorsunz
az önce ben mutfagı toparlarkenn kızım ellerını akvaryuma sokup iyice bir su oynamışş hiç sesi cıkmıyordu bende abısıyle oynuyor sanıyorumm eve gırdım bır baktımm üst tarafı komple ıslak hemen banya yaptırdım artıkk üzerinize afıyett grip oldum bende her yerimm dökülüyorr
slm kızlar nasılsınız
biz ailecek yatıştayız
3 gündür emire bişe yediremiyorum su dahi içmiyo ishal ilacı var onuda veremiyorum nasıl geçicek ishali bilmiyorum
evim darmadağın kalkıp temizlemem lazım ama hiç gücüm yok
ve yrn böyle nasıl işe gidicem bilmiyoum
bi yandan da yrn dr.a gidicem stres sardı şimdiden oyy oyyy
moralim de bozuk bi huzursuzluk var üzerimde rabbim hayırları nasip etsin inşallah
ishal maması varya aptamil hn 25var ister kaşık ister biberonla verilebiliyor başka markalarında var o işe yarıyor
ishal ilacı refloru ben yoğurdakarıştırıp veriyorum
suyuda pipetle yada şişede vs dene ama su içmemesi iyi değil tekrar bşr dr. a götür istersen
geçmiş olsun artık bitsin hastalığınız