Afiyet olsun yena bizde yiyemedik onun yerine faydası tartışılır şeyler yedik.Ceco,
akşam balık yedik biz.
Geçmiş olsun ceco neler oluyor topicimize ya büyük küçük hepimiz hastayız.Kızlarrr bana müsaade küçük civcivim ikide bir mıyaklıyor hafif ateşide var uyutabilirsem bende yatarım olmadı ana kız sahlarız ki bence son seçeneğin ihtimali daha yüksek
hepinize hayırlı geceler
Saferancım çok alçak gönüllüsün..:))
Birşey diyeceğim dukan diyeti çok zor değilmi.?
sen bir ara diyetisyen listesini deniyordun pizzan bile vardı ve sen kilo veriyordun..Diyeceğim yolun-yolumuz çok uzun yaa..Hedefine az kaldığında dukanı denesen daha iyi olmazmı.?
öyleyim demiiiii..........Ceco,[/COLOR][/B]
akşam balık yedik biz.
benimkilerede komşum baktı ve ben hiç tanımıyordum aradaki tanıştıranıda 2-3 aydır tanıyordum çok şükür pişman olmadım ve maaşımın yarısını neredeyse veriyordum ....canım senin çalışman lazım mmaşın düşük bile olsa çalış offf her şeye maydanoz olmasalar olmaz senin çocuğunada bakarsa her şeye karışma haklarını bulurlar sakınnnnn iyilikle eşine anlat yumuşak yumuşak inatlaşma ters teper hem annen baban sana o kadar emek vermiş okutmuşlar evde oturmak içinmi onların emeğini boşa çıkarmakızlarrr,
dün işle ilgili bi gelişme oldu, ben sevindim falan çalışma hayatıma dönebilirim hem de iyi bir fırsatla ancak iş bandırma da ve proje dışında en az kontrollük istenecektir. özetle hafta en az 3 günü bebeğe bakılması lazım en az sabah 6 dan akşam 9 kadar olamam yanında. günübirlik gidersem o da. neyse kp yi gördük bugün ağzımdan kaçırdım. adamın ifadesi birden değişti. nasıl olacak mış ooo, kaç saat sürecek yol falan girdi konuya ben de ne kadar sevindiğimi hastanenin ana binasını yaptığım için çocuğum gibi o proje falan derken adam tak kesti lafımı "kızım bunlar beni ilgilendirmez beni torunum ilgilendirir ona kim bakacak" dedi. ben de heyecanla alt komsumun bakacağını falan anlattım.(daha önce çocuk bakmış kadın ve dalokiyi çok seviyor 1 senedirde görüşüyoruz. tek komsum diyebilirim.) adam "orda durrrr" dedi el bakamazmış torununa kv bakacakmış olmadı o bakacakmış. kazanacağım uc kurusu da heba etmeyecekmişim ayrıca. yani bir anda beni nasıl gördülklerinin özeti. ben de acaip sinirlendim kusura bakmayın ama ben anlaştım dedim çocuğa bakıcak kişi var. adamın bakışları döndü. neyse eşim zaten haber geldiinden beri asık suratla dolaşıyor. niye açtın lafı falan dedi. bizim kv ile durumlar ortada birde bu iş için onunla aynı çatı altına giricem bi de minnet edecem. işin olması halinde 3-4 ay projelendirme 1 sene inşaat sürer 1.5 sene neredeyse. bilemiyorum durumlar bunlar sevincim kursağımda kaldı.
evet canım sistit olduğumda kurum dr mız söylemişti bayandı rahat rahat konuşuyorduk)doğa sirkeli sumu hiç duymamıştım ama epeyce azaldı mantar , bir krem aldım eczaneden iyi, geldi şükür hemde çok yakıcı idi..önemli olan idrar sorunum berbat bakalım sabah dr ne diyecek...
canım suyla nişe (nişasta) maması yapıyoruz az şekerli iyi gelir kesiyor bi kaç defadan sonrahaşladım cnm patates ama yemedi leblebi falan vermeye çalıştım yok
3 gündür toplasam 1 kase çorba yemedi düşün yani
bu tür durumlarda ben uykusunda veriyorum az da olsa biberonu emiyoruyandı emir tatası azcık koyulaşmış gibi yani su değil en azından ve ilk kez üstünede yataga da bulaşmamış :)
iyi olucak oğlum inş. su verdim şimdi ama içmedi normalde uykusunda bile uyanır su içer emir
Ayy sirkeli su yakmazmı yaa...:44:
Peki sen denedinmi.?
hastalara acil şifalar diliyorum, bende çok hastalandım dün ateşler içinde yattım,karın ağrısı, baş dönmesi,mide bulantısı,ishal yani halim kalmadı ,bugün biraz daha iyiyim ama ağrı ve ateş hala var((
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu arada herkes hasta yaa..
ayy çok sevindim hadi bakalım demek yavaş yavaş düzelecek... şu suya karıştırılan ishal ilacı vardı adını unuttum onu vermeye çalışsan zorlada olsa bir kaşık yuttursan çok iyi gelir. zaten az suyla yapılıyor o adını hatırlayamıyorum şimdi ama ayşeye onu vermiştim. hatırlarsam yazarım canım.
ayşecim,
nasıl oldunuz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?