Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceco,
akşam balık yedik biz.
Afiyet olsun yena bizde yiyemedik onun yerine faydası tartışılır şeyler yedik.
Geçmiş olsun ceco neler oluyor topicimize ya büyük küçük hepimiz hastayız.

canlarım hepinize iyi geceler.benim başımda yatılı misafir var.akşam 6 gibi içkiye oturuyor.ta ki gece ikilere kadar.eşimin kardeşi.bir kaçay evvel boşanmıştı.şimdi yanımızda.15 gün kadar kalacak.biri yatalak diğeri sarhoş iki erkeğin hizmetindeyim.güya bana yardıma geldi.neyse bugün biz denize götürdü ,bugün baya sıcaktı.komşumuz karı kocayı da alıp deni kenarında piknik yaptık.biz ve bir kaç bekar erkeken başka kimse yoktu..giderken patlıcan güveç yapmıştım.onu götürdüm.birde başıma mangal çıkmasın diye.

bir ara dayanamayıp denize atladım.ohhh be ..stresimi attım.akşama güç toplamam lazım.dır dır gece ikiye kadar onların hikayesini dinliyorum.eltimde gündüz anlatıyor.ikisinin arasında kaldım.boşanmışlar ama daha hesaplaşma bitmemiş.kaynım tutturmuş bana burdan birtane bul diye.sanki elimin altında hazır bayanlar var.olsa bile aracı olmam.birinin hayatını karartmış.
ben dört gündür levotirion diye bir ilaca başladım.hipotroid için verdiler.sanki iyi geldi gibi.vücudumun düzene girmesi bir ayı bulurmuş.
aslında yazacak çok şey var ama kendi kendime zor oluyor.şimdilik bu kadar.hepinizi öptüm..

Ceco,[/COLOR][/B]
akşam balık yedik biz.
öyleyim demiiiii..........

yenam canım inan zorlanmıyorum protein çok tok tutuyor bide artık sebzede var ondan iyi gidiyor yapabildiğim kadar yapıcam sonra sına bakıcaaz artık...bu yola baş koyduk dönmek yok......

afiyet olsun...........

günaydın kızlar hayırlı bir hafta diliyorum herkese bol sporlu stressiz kalorisiz günler hepimizin olur inşallah.......... AMİN........

:79: :79: günydınlar herkese :79:
herkesler iyidir umarım , haftasonunuz nasıl geçti ? olmaz olmaz oluncada hepsi biraraya geldi 2 günde oturmalardaydım ve kendime çok da hakim olabildiğimi söyleyemem, bilmem tartıya nasıl yansıyacak.bu sabah cumaya göre -200 çıktım ama bilemedim artık ...ama bende koşturdum temizlik yaptım oturmalara yetişdim, 3-4 çeşit pasta börek yaptım gittiğim yerler için...
cumadan beri giremedim nete bi bakayım geçmişe...

benimkilerede komşum baktı ve ben hiç tanımıyordum aradaki tanıştıranıda 2-3 aydır tanıyordum çok şükür pişman olmadım ve maaşımın yarısını neredeyse veriyordum ....canım senin çalışman lazım mmaşın düşük bile olsa çalış offf her şeye maydanoz olmasalar olmaz senin çocuğunada bakarsa her şeye karışma haklarını bulurlar sakınnnnn iyilikle eşine anlat yumuşak yumuşak inatlaşma ters teper hem annen baban sana o kadar emek vermiş okutmuşlar evde oturmak içinmi onların emeğini boşa çıkarma
doğa sirkeli sumu hiç duymamıştım ama epeyce azaldı mantar , bir krem aldım eczaneden iyi, geldi şükür hemde çok yakıcı idi..önemli olan idrar sorunum berbat bakalım sabah dr ne diyecek...
evet canım sistit olduğumda kurum dr mız söylemişti bayandı rahat rahat konuşuyorduk)
haşladım cnm patates ama yemedi leblebi falan vermeye çalıştım yok
3 gündür toplasam 1 kase çorba yemedi düşün yani
canım suyla nişe (nişasta) maması yapıyoruz az şekerli iyi gelir kesiyor bi kaç defadan sonra
bu tür durumlarda ben uykusunda veriyorum az da olsa biberonu emiyor
Ayy sirkeli su yakmazmı yaa...:44:
Peki sen denedinmi.?

denemişimdir de aklıma gelmiyor direk sirke deil suyla karıştırıyorsun antiseptikmi ne denir ondan görev görüyormuş

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu arada herkes hasta yaa..

Günaydıııınnnn...

Efem herkeşlere güzel,huzurlu,hareketli,neşeli,az enerji alımı fekat çok enerji yakımı geçireceğimiz bir hafta temenni ediyor huzurlarınızdan ayrılıyorum,ayrılmadan önce size muuahh diye sesli buse bırakıyorum ehiii....

günaydınnnnnnnn....

hayırlı haftalar herkese....

ayşecim....ailece çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir..asitli içeceğe aspirin ishale birebir aklında olsun...

dalokaysmom....iş teklifi almışsın hayırlı olsun...inş herşey istediğin gibi olur

zeynep ablacım....Allah kolaylık versin sana...işin çok zor ablacım sabrına fedakarlığına hayranım

ceco...eşine geçmiş olsun...

yenacım...

ilbatum...canım sana da çok geçmiş olsun herkes hasta bu ne salgın mı var

yağmurgözlüm nasılsın canım..
Bende şimdi seni düşünüyodum görünmüyosun diye..
İyisin değilmi.?

Ayyy dün akşam çok ilginç birşey oldu hanımlar...
Şimdi akşam ben yemek için hazırlık yapıyorum..KArşı komşumun 22 yaşında kızı var beni çok sever..bende onunla sohbet etmeyi çok severim. ara ara uğrar bana kahve içer sohbet ederiz..
Dün eşimin maçı vardı..Sonra geldi komşu kızı ben yemeği hazırlıyorum oda yanımda konuşuyoruz..
Yeni başladığı işi soruyorum ben nasıl memnunmusun diye...
nilüfer abla hiiç memnun değilim dedi ayrılabilirim her an patron çok dengesiz,tutarsız vs.
bende iş bulmadan sakın ayrılma,çalışırken araştırman daha iyi olur vs. dedim..

Sonra buna mesaj geldi mesajı okudu dumur bir şekilde nilüfer abla bakarmısın mesaja dedi..

PAtronu mesaj atmış.. kusura bakmayın sizin işinize son vermek zorundayım diye yazmış..

Böyle kaldık ikimizde adamı düşünüp eleştirirken oda boş durmamış aynı anda düşünüyormuş çok ilginç bir durum...

ayşecim,
nasıl oldunuz.?

merhaba arkadaşlar,ben ilbatumun arkadaşıyım aranıza katılmak istiyorum.50kilo ile seyreden hayatımda başımdan bir gebelik geçmesiyle 85le doğuma gittim,inanılmaz kilo aldım,buzamana kadarda belli bir beslenme düzenim olmadı,doğumdan eve geldiğimde 75e inmiştim ama 2-3hafta içimde 77lerdeydim,sonrasında daha fazla aladım,sanırım emzirmek verdirmesede kilo aldırmıyor.şuan kızım 16aylık oldu ve ben 1,5aydır evde 2mil leslie yapıyorum,geceleride mekik falan çekiyorum,yediklerimede çok dikkat ediyiyorum,69kilo oldum,en az bi 15kilo daha vermem gerek,azimliyim vericem ama bakalım,inş.hiçkimse şişman olmaz,gerçekden berbat bir duygu...

cnm reflor senin dediğin ilaç

ayşecim,
nasıl oldunuz.?

günaydın yenacım
ben iyiyim şimdi eşimle konuştum o da iyiyim dedi
emiri sordum sabah tata yapmış ama öyle çok su değil diyo yine ishal ama su gibi değil en azından dedi
leblebi yedirdik o fayda etti galiba
bide azda olsa içti ilacından 60 cc kadar :)

Son düzenleme:
Herkese gunaydin hasta hsta yine bir is gunune basladim kizimin haala sumukleri akiyo ben yine ayniyim hasta olan herkese ozellikle kuzucuklrimiza acil sifalar diliyorum
aysem emirin de haasta olmus gecmis olsun canim benim

günaydınlar arkadaşlar hepinize nasılsınız ben iyiyim eşim ve oğlumda daha iyi bugun çok şükür

öğleden sonra da dr.a tahlillerimi göstericem bakalım
haftaiçi bigün ayarlayıp kolonoskopimi yaptırıcam
2 hafta sonra falan da endoskopiyi yaptırırım :)

diyetimde iyi gidiyo
haftasonu spor sıfır ama
sabah yine yürüdüm topkapıda inip :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…