Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın. hastası olanlara çok geçmiş olsun.salgın var...

nasıl yorucu bir haftasonu geçirdim. regl oldum ama nasıl birr sancı c.tesi akşamı işten çıktığımda ağlıyordum artık eşim acile götürdü iğne yapıldı ama ne çare 2 aat sonra ancak geçti.ağrıdan yorgun düşmüş uyukalmısım. 6 ayda bir vurur bana birde düğün dernek derkn üşlüttüm sanırım.pazarda günüde hafif ağrıdı. neyse bugün daha iyiym hamd olsun.10 gündür dikkateisz geçirdim bugün devam ediyorum artık mutlucum fegl den dolayı hafta sonu spor yalan oldu ama bugun yapıcam kesin kendimi kötü hissediyorum spor yapmayınca.

semiran canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun bende diyetisyene devam edemedim. ama sen güzel kilo vermişsin dyt gitmesende bırakmazsın.

mutlu canım iş teklifin hayırlı olur inşallah. senin ve bebişin için. hem bakıcak biri varmış ne şans olumlu bakabilirsin bence... kp ve kv anlamak ne mümkün illa herkesi yönlendirecekler..boşver onları bildiğini yap...eğer kv farklı biri olsa idi tabiki baktırıdın ama yaşattıklarından sonra zor hakkını kaybetti bence..

ve okuyupta cvp veremediğim bütün topikdaşlarıminşallah sağlıklı beslendiğimiz ve spor yaptığımız bir hafta olur....

amin canım hepimize inşallah...
bi buseden benden sana

allahım ne hasta insanlar var işin kötüsü onlarla uğraşmak zorundasın. ben kaç kişiyle çalıştım böyle bi tanesi çalışanlarına küfür ederdi, sana etmese bile yanında birine edilmesi insanı acaip savunmasız bırakıyor. yahut bir bağrış çağrış ağlama. sekretere resmen ağzına geleni sayıyor. neyse bir gün bana da telefon açtı altta biz üstte çalışıyoruz. mutlu hnm şu bu değip ben açıklama yapmadan tak suratıma kapattı. ben de delirdim. direk mesaj attım benim yüüzüme telefon kapatamazsın diye. adam yemek yiyoruz 30 dk ne yapacağını düşündü galiba ben de herkese anlattım hakkınızı helal edin bu işteki son günüm falan diye. 10 kişi yemek yiyoruz girdi odaya mutlu hnm yemekten sonra odama gelin derhal dedi. herkes el sallıyor, güle güle diye. okadar sinir bozucu ortam ki gülüyoruz artık. tabi mimar ve 27 yaşında olunca tam bilemedi, orada kovamadı odasına çağırdı. yedim yemeğimi çayımı da içtim son yemek hesabı oldum. neyse odaya girdim. otur dedi yuvarlak masaya çat yanıma oturdu. sakin olmaya çalışıyor sesi titriyor. neyse bir başladı söylenmeye. ben de başladım gülmeye. adam öyle kaldı. özetle sallamayınca yahu kov kovma sana muhtaç değilim duruşu adamı bir anda o muhteşem kovma zevkinin içine etti. ama konuşurken ben size 9-6 para veriyorum istediğimi söylerim, karıma bile bağırıyorum, buranın kralı benim noktasına vardı. o gün kovulmadım hatta pek iyi oldu aramız 2 ay ama ilk iş bulduğumda yine beni çağırıp bişiler gevelemeye başlamıştı ki ben istifa ediyorum bu sözleri unutmayın karınıza söylersiniz diyesim oldu, istifa ediyorum bu şartlarda çalışamamla kaldım.

çok tesekkür ederim canım.bi iş kesinlessin sonra net bir plan yapıcam artık.

canım hissiyatım fena feminist onlardan izin almak falan ban o kadar uzakki. bir de kızdığım oğlumu sanki benden daha çok düşünüyor pozlarına girilmesi, benden daha doğru kararlar verebileceklerine inanmaları.
dahası çok iyi bile anlaşsam ben anneminde kv nin de ben çalışıcam diye hayatlarını değiştirmelerini istemem. bence bencillik. 1-2 hafta annem canakkaleden geldiğinde mutlu ama 3. hafta belliki evini düzenini özluyor. kv çalısıyor zaten bırak işini gel torununa bak mı diyecem. hayır zaten bir 2. kadının ev de olması herzaman huzursuzluk yaratıyor. bizim kv haftanın 3-4 günü bizde idi bir ara en son bu eve kim gelir kim gelemez sen karar veremezsin noktasına varmıştı. hem de 17 aylık bebeğe kv 1 kere 1 gün baktı annem hiç tam gün bakmadı daha.1-2 saat baktı maximum.
bakıcı işi daha mantıklı en azından seni rahatsız eden seyi direk söylersin annene de kv ne de anlatamazsın derdini, biri darılır biri kinlenir.

günaydın kızlar hayırlı bir hafta diliyorum herkese bol sporlu stressiz kalorisiz günler hepimizin olur inşallah.......... AMİN........
günaydınnnnnnnn...
günaydınnnnnn....
sirkeli suyu bende duymuştum...hatta geçmeyen inatçı bebek pişiklerine bile iyi geliyormuş...bu yaz bir arkadaşımın bebeği isilik olmuştu bütün vücudu kabarmıştı görünce çok üzüldüm...doktora götürdüğünü bir sürü ilaç kullandığını ama geçmediğini anlattı....bende sirkeli suyla yıka iyi geliyormuş dedim...hemen denemiş teşekkür etti

yağmurgözlüm nasılsın canım..
Bende şimdi seni düşünüyodum görünmüyosun diye..
İyisin değilmi.?
kocaman bir öpücükte benden en sulusundan
iyiyim canım sen nasılsın...

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn......
Herkese gunaydin hasta hsta yine bir is gunune basladim kizimin haala sumukleri akiyo ben yine ayniyim hasta olan herkese ozellikle kuzucuklrimiza acil sifalar diliyorum
aysem emirin de haasta olmus gecmis olsun canim benim
günaydın canım geçmiş olsun....
günaydınnnnnnnnn...geçmiş olsun canım...topikçe dökülüyoruz herkes hasta....
günaydın kızlar...

günaydın canım........

bu cuma yapacağım bildirimi çooook merak ediyorum nedense
dün yağsız peynirli gözleme yedim akşam yemeği niyetine
bütün gün hiç ekmek yemedim ama
eşimin canı çok istedi de sahile indik yarm saat yedik geldik :)

doğacım elbette doğru olanı zaten çalışmam. dediğin gibi o kadar emek verdimki. okumakta çalışmakta çok zor bu meslekte. kar kış santiyede 100 tane herifle ki herifler zaten, normal de yüzüne bakmayacağın adamlarla iletişim kurmak zorundası bir de az değil 6-7 ay. son santiyemde wcye gitmiyordum adamların kullandığı olmaz 500 metre ileride bir kahveye gidiyordum. genelde yine adamların olduğu. neyse çok emek verdim. biryere gelmek için. şimdi kp burnunu kıvırdı diye bırakacak değilim elbette. ama oğlumun için tüm anneler gibi doğru olanı yapmak istiyorum. bakalım daha kesinleşmedi.1-2 haftaya netlesecek.

cnm sağol bulucaz bir çözüm daha net değil zaten. olsun bakalım. bu kız bulansın toza toprağa

mutlucum hayırlı uğurlu olsun inşallah ...

inşallah heyecanlandım bakalım, hayırlısı olur inşallah. teşekkürederim iyi dileklerin için.

teşekkürderim çok geçmiş olsun sizede. benim oğlanda kırık inşallah atlatırıa kazasız. sen nasılsın.

ben iyiym cnm çok saol
aman daloki de hasta olmasın sakın
bu arada anlamadığım bi şey var cnm sen işe başlarsan ist.da oturucan dimi yine ?
aman boşver kp falan ztn takmıyosun biliyorum
senin çalışman sadece eşini ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez ayrıca :) bu da onlara kapak olsun

evde yemeğim olmadığı için getiremedim buraya da dşarı çıkıcaz yine yemek yemeye
umarım yine düzgün bişeyler bulurum yemeye gerçi ev yemekler yapan bi yere gidicez sebze yemeyi planlıyorum
ama canımda çok kadınbudu köfte istiyo umarım yoktur :))))

bu arada dışarda yemek yemek hem boşuna masraf hemde kullandıkları yağ falan yemek sonrası çok dokunuyo

Tesekkur ederim aysecim bi kurtulamadik topikce su grip salginindan hastaliktan kurtulsak iyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…