Günaydıııınnnn...
Efem herkeşlere güzel,huzurlu,hareketli,neşeli,az enerji alımı fekat çok enerji yakımı geçireceğimiz bir hafta temenni ediyor huzurlarınızdan ayrılıyorum,ayrılmadan önce size muuahh diye sesli buse bırakıyorum ehiii....
Ayyy dün akşam çok ilginç birşey oldu hanımlar...
Şimdi akşam ben yemek için hazırlık yapıyorum..KArşı komşumun 22 yaşında kızı var beni çok sever..bende onunla sohbet etmeyi çok severim. ara ara uğrar bana kahve içer sohbet ederiz..
Dün eşimin maçı vardı..Sonra geldi komşu kızı ben yemeği hazırlıyorum oda yanımda konuşuyoruz..
Yeni başladığı işi soruyorum ben nasıl memnunmusun diye...
nilüfer abla hiiç memnun değilim dedi ayrılabilirim her an patron çok dengesiz,tutarsız vs.
bende iş bulmadan sakın ayrılma,çalışırken araştırman daha iyi olur vs. dedim..
Sonra buna mesaj geldi mesajı okudu dumur bir şekilde nilüfer abla bakarmısın mesaja dedi..
PAtronu mesaj atmış.. kusura bakmayın sizin işinize son vermek zorundayım diye yazmış..
Böyle kaldık ikimizde adamı düşünüp eleştirirken oda boş durmamış aynı anda düşünüyormuş çok ilginç bir durum...
çok tesekkür ederim canım.bi iş kesinlessin sonra net bir plan yapıcam artık.Öncelikle işin hayırlı olsun mutlu senin için çok iyi olucak çalışmaya alışıp bebekle birlikte eve kapanmak zor inşallah eşin ailesi için sorun çıkarmaz sende biraz alttan al ve komşunun güvenilir biri olduğuna inandır inşallah herşey istediğin gibi olur arkada kalan kişileride hiç kafana takma önemli olan sen çocuğun eşin.
Mutlucuğum bence hiçte sevincin kursağında kalmasın sen eşini ikna etmeye çalış sonuçta kendini iyi hissetirecek bir proje bu ve eşinde bunu elbet bir kaç gün içinde de olsa anlayacaktır.
Kv'n ve KP'n de zamanında sana Anne Baba gibi yakın ve içten davransalardı zaten sen onları saf dışı bırakmayı aklından bile geçirmezdin eminim.
Tamam bir müddet daloky seni özleyecektir ama sonuçta sen emin olmasan zaten o komşuna bebeğini emanet etmeye kalkışmazsın. Annemin hep söylediği gibi çoğu zaman Komşu insana akrabadanda yakındır diye. Ben buna çok inanırım. Sen sonuçta daloky doğana kadar çalışmış bir bayansın ve eşinde bunu daha evvel kabul ettiyse sen onu yine ikna edebilirsin bence.
Sabret ve hayırlısı neyse o olsun diye dua et eminim Rabbim sana yardımcı olucak ve cıkar yol göstericektir eşini ikna etme konusunda.
Ben eşime çok kızıyorum çalışmama engel oldu diye ama kendime de kızıyorum ona eyvallah dedim diye. İnsan oturmaya alışıncada artık belli bir zamandan sonra çalışmaya cesaret edemiyor. Pişmanlıklarla yaşamak çok zor o yüzden sen bence hem aklını hemde kadınlığını kullan eşini ikna etgerisini o halleder bence.
günaydınnnnnnnn...günaydın kızlar hayırlı bir hafta diliyorum herkese bol sporlu stressiz kalorisiz günler hepimizin olur inşallah.......... AMİN........
günaydınnnnnn....:79: :79: günydınlar herkese :79:
herkesler iyidir umarım , haftasonunuz nasıl geçti ? olmaz olmaz oluncada hepsi biraraya geldi 2 günde oturmalardaydım ve kendime çok da hakim olabildiğimi söyleyemem, bilmem tartıya nasıl yansıyacak.bu sabah cumaya göre -200 çıktım ama bilemedim artık ...ama bende koşturdum temizlik yaptım oturmalara yetişdim, 3-4 çeşit pasta börek yaptım gittiğim yerler için...
cumadan beri giremedim nete bi bakayım geçmişe...
sirkeli suyu bende duymuştum...hatta geçmeyen inatçı bebek pişiklerine bile iyi geliyormuş...bu yaz bir arkadaşımın bebeği isilik olmuştu bütün vücudu kabarmıştı görünce çok üzüldüm...doktora götürdüğünü bir sürü ilaç kullandığını ama geçmediğini anlattı....bende sirkeli suyla yıka iyi geliyormuş dedim...hemen denemiş teşekkür ettibenimkilerede komşum baktı ve ben hiç tanımıyordum aradaki tanıştıranıda 2-3 aydır tanıyordum çok şükür pişman olmadım ve maaşımın yarısını neredeyse veriyordum ....canım senin çalışman lazım mmaşın düşük bile olsa çalış offf her şeye maydanoz olmasalar olmaz senin çocuğunada bakarsa her şeye karışma haklarını bulurlar sakınnnnn iyilikle eşine anlat yumuşak yumuşak inatlaşma ters teper hem annen baban sana o kadar emek vermiş okutmuşlar evde oturmak içinmi onların emeğini boşa çıkarma
evet canım sistit olduğumda kurum dr mız söylemişti bayandı rahat rahat konuşuyorduk)
canım suyla nişe (nişasta) maması yapıyoruz az şekerli iyi gelir kesiyor bi kaç defadan sonra
bu tür durumlarda ben uykusunda veriyorum az da olsa biberonu emiyor
denemişimdir de aklıma gelmiyordirek sirke deil suyla karıştırıyorsun antiseptikmi ne denir ondan görev görüyormuş
Günaydıııınnnn...
Efem herkeşlere güzel,huzurlu,hareketli,neşeli,az enerji alımı fekat çok enerji yakımı geçireceğimiz bir hafta temenni ediyor huzurlarınızdan ayrılıyorum,ayrılmadan önce size muuahh diye sesli buse bırakıyorum ehiii....
kocaman bir öpücükte benden en sulusundanyağmurgözlüm nasılsın canım..
Bende şimdi seni düşünüyodum görünmüyosun diye..
İyisin değilmi.?
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn......merhaba arkadaşlar,ben ilbatumun arkadaşıyım aranıza katılmak istiyorum.50kilo ile seyreden hayatımda başımdan bir gebelik geçmesiyle 85le doğuma gittim,inanılmaz kilo aldım,buzamana kadarda belli bir beslenme düzenim olmadı,doğumdan eve geldiğimde 75e inmiştim ama 2-3hafta içimde 77lerdeydim,sonrasında daha fazla aladım,sanırım emzirmek verdirmesede kilo aldırmıyor.şuan kızım 16aylık oldu ve ben 1,5aydır evde 2mil leslie yapıyorum,geceleride mekik falan çekiyorum,yediklerimede çok dikkat ediyiyorum,69kilo oldum,en az bi 15kilo daha vermem gerek,azimliyim vericem ama bakalım,inş.hiçkimse şişman olmaz,gerçekden berbat bir duygu...
günaydın canım geçmiş olsun....Herkese gunaydin hasta hsta yine bir is gunune basladim kizimin haala sumukleri akiyo ben yine ayniyim hasta olan herkese ozellikle kuzucuklrimiza acil sifalar diliyorum
aysem emirin de haasta olmus gecmis olsun canim benim
günaydınnnnnnnnn...geçmiş olsun canım...topikçe dökülüyoruz herkes hasta....herkese günaydın. hastası olanlara çok geçmiş olsun.salgın var...
nasıl yorucu bir haftasonu geçirdim. regl oldum ama nasıl birr sancı c.tesi akşamı işten çıktığımda ağlıyordum artık eşim acile götürdü iğne yapıldı ama ne çare 2 aat sonra ancak geçti.ağrıdan yorgun düşmüş uyukalmısım. 6 ayda bir vurur bana birde düğün dernek derkn üşlüttüm sanırım.pazarda günüde hafif ağrıdı. neyse bugün daha iyiym hamd olsun.10 gündür dikkateisz geçirdim bugün devam ediyorum artık mutlucum fegl den dolayı hafta sonu spor yalan oldu ama bugun yapıcam kesin kendimi kötü hissediyorum spor yapmayınca.
semiran canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun bende diyetisyene devam edemedim. ama sen güzel kilo vermişsin dyt gitmesende bırakmazsın.
mutlu canım iş teklifin hayırlı olur inşallah. senin ve bebişin için. hem bakıcak biri varmış ne şans olumlu bakabilirsin bence... kp ve kv anlamak ne mümkün illa herkesi yönlendirecekler..boşver onları bildiğini yap...eğer kv farklı biri olsa idi tabiki baktırıdın ama yaşattıklarından sonra zor hakkını kaybetti bence..
ve okuyupta cvp veremediğim bütün topikdaşlarıminşallah sağlıklı beslendiğimiz ve spor yaptığımız bir hafta olur....
günaydın kızlar...
benimkilerede komşum baktı ve ben hiç tanımıyordum aradaki tanıştıranıda 2-3 aydır tanıyordum çok şükür pişman olmadım ve maaşımın yarısını neredeyse veriyordum ....canım senin çalışman lazım mmaşın düşük bile olsa çalış offf her şeye maydanoz olmasalar olmaz senin çocuğunada bakarsa her şeye karışma haklarını bulurlar sakınnnnn iyilikle eşine anlat yumuşak yumuşak inatlaşma ters teper hem annen baban sana o kadar emek vermiş okutmuşlar evde oturmak içinmi onların emeğini boşa çıkarma
mutlucum bir iş mevzusu okudum :))
hakkınızda hayırlısı olsun cnm ne diyelim :)
herkese günaydın. hastası olanlara çok geçmiş olsun.salgın var...
nasıl yorucu bir haftasonu geçirdim. regl oldum ama nasıl birr sancı c.tesi akşamı işten çıktığımda ağlıyordum artık eşim acile götürdü iğne yapıldı ama ne çare 2 aat sonra ancak geçti.ağrıdan yorgun düşmüş uyukalmısım. 6 ayda bir vurur bana birde düğün dernek derkn üşlüttüm sanırım.pazarda günüde hafif ağrıdı. neyse bugün daha iyiym hamd olsun.10 gündür dikkateisz geçirdim bugün devam ediyorum artık mutlucum fegl den dolayı hafta sonu spor yalan oldu ama bugun yapıcam kesin kendimi kötü hissediyorum spor yapmayınca.
semiran canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun bende diyetisyene devam edemedim. ama sen güzel kilo vermişsin dyt gitmesende bırakmazsın.
mutlu canım iş teklifin hayırlı olur inşallah. senin ve bebişin için. hem bakıcak biri varmış ne şans olumlu bakabilirsin bence... kp ve kv anlamak ne mümkün illa herkesi yönlendirecekler..boşver onları bildiğini yap...eğer kv farklı biri olsa idi tabiki baktırıdın ama yaşattıklarından sonra zor hakkını kaybetti bence..
ve okuyupta cvp veremediğim bütün topikdaşlarıminşallah sağlıklı beslendiğimiz ve spor yaptığımız bir hafta olur....
mutlucum hayırlı uğurlu olsun inşallah ...
teşekkürderim çok geçmiş olsun sizede. benim oğlanda kırık inşallah atlatırıa kazasız. sen nasılsın.
Tesekkur ederim aysecim bi kurtulamadik topikce su grip salginindan hastaliktan kurtulsak iyi valla
[sıze=3]istanbuldaki arkadaşlar 10 ekim cumartesi günü buluşalım mı ne dersiniz :)))[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?