Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uzun bır aradan sonra merhaba dıyete devam edıyorum bakalım ne olucak geçtiğimiz ay hüsranla sonuclanan bır ay gecırdım ama dıyetısyenımın gulur yuzluluğu tekrardan gaza gelmeme moralımın yerıne gelmesıne neden oldu ramazandan berı yazmıyorum cunku cok yoğun bır tempo ıcerısındeydım toplamda 4 kılo verebıldım ıkı ay ıcerısınde uzucu oldu ama olsun yola devam suanda 88,15 yım hadı hayırlısı 85 lere duserım inşallah

Kolay gelsin az işin varmış gibi birde böyle bir misafir eklenmiş bende kullanıyorum levotron 1.5 tane inşallah sanada iyi gelir.
Günaydın ne güzel bir açılış olmuş bende seni öpüyorum nanaktan
Nanaktan yazınca aklıma ekşi sözlük geldi ama genede yazdım:)
Aralarında nasıl bir negatif çekim varsa ilginç yani.Benim kuzende mutlunun patronu gibi bi deliyle çalıştı kızı sinir hastası etti çıksa çıkamadı çok zordu hergün gelip anlatıp ağlardı valla psikopat dolu memleket üç kuruş ver eziyet etme yetkisi al....
Çok şükür iyisiniz canım.
kızlar bu haftasonu buluşalım mı ne dersiniz :)
Bana uyarda nerde mesala mutlular buluşmuştu forum istanbulda galiba orası olsa nasıl olur?.
iki tane yesen bişey yapmazki ayşe canın çektiyse.
istanbuldaki arkadaşlar 10 Ekim Cumartesi günü buluşalım mı ne dersiniz :)))
10 ekim cumartesi yazınca eyvah dedim eşimin randevusu vardı yanlış vermişler diye kalktım kağıtlar çıkardım Allah iyiliğini versin erken nisan 1 yaptın bana::)))))))))

cnm yaa ben eylül takvimine bakmışım özür dilerim
bu arada daha önce beykent demiştik ama bilmiyorum neye karar veririz

merhaba kızlarr

sonunda diyetisyene gidiyorumm bugun 4 de randevum varr ılk defa gıdecegım bakalım nasıl olacak eşim bbenim durumuma cok uzuluyorr maddı durumlardan gıtmek ıstemedım benım akıllı kocacım acıbademden randevu almayı düşünmüşş aradı sordu 150 tl cık dedıler sonra daha uygun bır hasteneden randevu aldık bakalım ınşallah iyi olurr

bana dıyorkı senın boyle uzulmene dayanamıyorum artık hergun ona sayıyorum yedıklerımı yaptıklarımı sızden bahsedıyorum gerekirse dedi altın bozdururum yınede senı götürürüm doktora dedı inşallah yüzünü kara cıkarmam
sanırım ılk etapta tahlıl vermemiz gerekiyor

doktordan gelınce yazarım sıze yınee

Ceco,
akşam balık yedik biz.
ama ama amaaaaaa olmaz ki bana yapılmaz kiiiiiiiiiiiiii
oyyy canım hemşom ya çalışmışsın sen bayağı ,neyse yediklerini vermişsindir misliyle :)
ayyy çok güzel dilekler sağol canımmmmmmm
sağol canım geçecek inşallah çok üşüyorum ya salgın sanırım tüm türkiyeyi sarmış nereden haber alsam hepsi hasta...
gerçekten çok ilginçmiş ya :)

bende çok ağrılı oluyorum doğumdan sonra bu 2. oluşum içim parçalanıyor resmen ya benim hiç böyle olmazdı neden böyle acaba ? bende zumba yaptım azcık bugün ama ne yoruyor ya bacaklarım ağrıdı

İnşallah gittiğin dietisyenle anlaşırsın canım çok sevindim sen bu kadar kilo verdiğine göre dietisyenle çok daha güzel kilolar vericeksin.

bencede sen eşini düşünerek zayıfla bakasana adamcağız ne kadar yardımcı, inşallah olacak canım sen umutla devam et....

canım benim hoşgeldin
sen bu gruba pek girmiyorsun ama neyse senden daha zayıfımızda var toksin kendisi benim idolüm olur :)
yalnız ben sana bazı şeyleri baştan söyleyeyimde sen devam edip etmeyeceğine öyle karar ver, burada belli bazı kurallar var, mesela 2 hafta üstüste spor yapmayan spor listesinden,kilo bildirimide yapmayan listeden çıkıyor ,sen bu kurallara uyarım diyorsan olur ve burada paylaşım şart sadece cuma ceee deyip kilom şu deyip kaçmak yok, mazeretsiz bildirim yapmazsanda olmaz ,tamam mı şekerrrrrrr, hadi kolay gelsin muckkkkssssss

ayy yenacım dün cvb yazdım ama acil kapattım cvb gelmemışş balıklarda bırsey sukurde kendısı mahvolmuşş

bende balık yedım epeydır canım ıstıyordu sonunda dun yaptım yedımm

ayyyy çıldıracağımmmmmm bende balık istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
gerçi kokusunu sevmiyorum evde ama neyseeeeeee

ayy yenacım dün cvb yazdım ama acil kapattım cvb gelmemışş balıklarda bırsey sukurde kendısı mahvolmuşş

bende balık yedım epeydır canım ıstıyordu sonunda dun yaptım yedımm

ayyyy çıldıracağımmmmmm bende balık istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
gerçi kokusunu sevmiyorum evde ama neyseeeeeee

allah yüzünü kara çıkarmasın inş. cnm

Aşk olsun ne özürü ayşe beykent bana çok ters ama çoğunluk ne derse o olur.

cnm ebruyu ayşeciği de alır gelirsin sen de bahçeşehirdemiydin

allah yüzünü kara çıkarmasın inş. cnm

Aşk olsun ne özürü ayşe beykent bana çok ters ama çoğunluk ne derse o olur.

cnm ebruyu ayşeciği de alır gelirsin sen de bahçeşehirdemiydin

yaaaa, niye o kadar uzuluyosun yarın inşallah tahlillerinde temiz çıkar, güzel de bir listen olur başlarsın. ben hiç diyetisyen kontrolü olmadan 25 kilo verdim. sen de verirsin motivasyon önemli. üzülecek bişi yok. bizim sorunumuz çözümsüz değilki canım üzülüyosun. yalnız hırs yap kendine güven ne olur. yürüyüş de çok faydalı istersen 45 dk yürü her gün. ya üzüldüm sen öyle yazınca.

slm kizlarrr nasilsiniz beni sorarsaniz ben cok yogun bir hafta sonu gecirdimmmmm
cumartesi aksam size yazdim ama telden gitmedi silindi bende cok yorgundum tekrardan yazmadim yenacim baris hastaymis ama antibiotiksiz gecirmissiniz sevindim
cumartesi günü mangal partisindeydim cok kalabaliktik beni görenler cok degisik tepkiler verdi biri bayadir görmemisdi görünce kiz ne olmussun mezar kackini gibi olmussun daha kilo vermeee dedi kizida ayyyy yengeee ne yaptin sen 2012nin mankenimi olcan dedi ...... devam ediyor nasil verdin felan diye...... bende dedimki evet 2012 ufak boylu mankeni olcam dedimmm yani bana cok motivasyon oldu demistim bu hizla 65 altina inerim diye düsündüm ama öle olmadi dün hayvanat bahcesindeydik gezdik sonra yine kermese ugradik yediklerimi yazmayayimmmm hic

gelelim sporumu
cuma 80dakkk +cumartesi 80dakk+pazar 60dakk+pazartesi80dakk toplam 300dakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…