ayşecim ne güzel oluryaa ama siz karşıdasınız bende gelmek istiyorum kadıköyde buluşsak:):):)))
size çok uzak olur değilmi?
istanbuldaki arkadaşlar 10 Ekim Cumartesi günü buluşalım mı ne dersiniz :)))
Kolay gelsin az işin varmış gibi birde böyle bir misafir eklenmiş bende kullanıyorum levotron 1.5 tane inşallah sanada iyi gelir.canlarım hepinize iyi geceler.benim başımda yatılı misafir var.akşam 6 gibi içkiye oturuyor.ta ki gece ikilere kadar.eşimin kardeşi.bir kaçay evvel boşanmıştı.şimdi yanımızda.15 gün kadar kalacak.biri yatalak diğeri sarhoş iki erkeğin hizmetindeyim.güya bana yardıma geldi.neyse bugün biz denize götürdü ,bugün baya sıcaktı.komşumuz karı kocayı da alıp deni kenarında piknik yaptık.biz ve bir kaç bekar erkeken başka kimse yoktu..giderken patlıcan güveç yapmıştım.onu götürdüm.birde başıma mangal çıkmasın diye.
bir ara dayanamayıp denize atladım.ohhh be ..stresimi attım.akşama güç toplamam lazım.dır dır gece ikiye kadar onların hikayesini dinliyorum.eltimde gündüz anlatıyor.ikisinin arasında kaldım.boşanmışlar ama daha hesaplaşma bitmemiş.kaynım tutturmuş bana burdan birtane bul diye.sanki elimin altında hazır bayanlar var.olsa bile aracı olmam.birinin hayatını karartmış.
ben dört gündür levotirion diye bir ilaca başladım.hipotroid için verdiler.sanki iyi geldi gibi.vücudumun düzene girmesi bir ayı bulurmuş.
aslında yazacak çok şey var ama kendi kendime zor oluyor.şimdilik bu kadar.hepinizi öptüm..
Günaydın ne güzel bir açılış olmuş bende seni öpüyorum nanaktanGünaydıııınnnn...
Efem herkeşlere güzel,huzurlu,hareketli,neşeli,az enerji alımı fekat çok enerji yakımı geçireceğimiz bir hafta temenni ediyor huzurlarınızdan ayrılıyorum,ayrılmadan önce size muuahh diye sesli buse bırakıyorum ehiii....
Aralarında nasıl bir negatif çekim varsa ilginç yani.Benim kuzende mutlunun patronu gibi bi deliyle çalıştı kızı sinir hastası etti çıksa çıkamadı çok zordu hergün gelip anlatıp ağlardı valla psikopat dolu memleket üç kuruş ver eziyet etme yetkisi al....Ayyy dün akşam çok ilginç birşey oldu hanımlar...
Şimdi akşam ben yemek için hazırlık yapıyorum..KArşı komşumun 22 yaşında kızı var beni çok sever..bende onunla sohbet etmeyi çok severim. ara ara uğrar bana kahve içer sohbet ederiz..
Dün eşimin maçı vardı..Sonra geldi komşu kızı ben yemeği hazırlıyorum oda yanımda konuşuyoruz..
Yeni başladığı işi soruyorum ben nasıl memnunmusun diye...
nilüfer abla hiiç memnun değilim dedi ayrılabilirim her an patron çok dengesiz,tutarsız vs.
bende iş bulmadan sakın ayrılma,çalışırken araştırman daha iyi olur vs. dedim..
Sonra buna mesaj geldi mesajı okudu dumur bir şekilde nilüfer abla bakarmısın mesaja dedi..
PAtronu mesaj atmış.. kusura bakmayın sizin işinize son vermek zorundayım diye yazmış..
Böyle kaldık ikimizde adamı düşünüp eleştirirken oda boş durmamış aynı anda düşünüyormuş çok ilginç bir durum...
Çok şükür iyisiniz canım.cnm reflor senin dediğin ilaç
günaydın yenacım
ben iyiyim şimdi eşimle konuştum o da iyiyim dedi
emiri sordum sabah tata yapmış ama öyle çok su değil diyo yine ishal ama su gibi değil en azından dedi
leblebi yedirdik o fayda etti galiba
bide azda olsa içti ilacından 60 cc kadar :)
Bana uyarda nerde mesala mutlular buluşmuştu forum istanbulda galiba orası olsa nasıl olur?.kızlar bu haftasonu buluşalım mı ne dersiniz :)
iki tane yesen bişey yapmazki ayşe canın çektiyse.evde yemeğim olmadığı için getiremedim buraya da dşarı çıkıcaz yine yemek yemeye
umarım yine düzgün bişeyler bulurum yemeye gerçi ev yemekler yapan bi yere gidicez sebze yemeyi planlıyorum
ama canımda çok kadınbudu köfte istiyo umarım yoktur :))))
bu arada dışarda yemek yemek hem boşuna masraf hemde kullandıkları yağ falan yemek sonrası çok dokunuyo
10 ekim cumartesi yazınca eyvah dedim eşimin randevusu vardı yanlış vermişler diye kalktım kağıtlar çıkardım Allah iyiliğini versin erken nisan 1 yaptın bana::)))))))))istanbuldaki arkadaşlar 10 Ekim Cumartesi günü buluşalım mı ne dersiniz :)))
Çok şükür iyisiniz canım.
Bana uyarda nerde mesala mutlular buluşmuştu forum istanbulda galiba orası olsa nasıl olur?.
iki tane yesen bişey yapmazki ayşe canın çektiyse.
10 ekim cumartesi yazınca eyvah dedim eşimin randevusu vardı yanlış vermişler diye kalktım kağıtlar çıkardım Allah iyiliğini versin erken nisan 1 yaptın bana::)))))))))
ama ama amaaaaaa olmaz ki bana yapılmaz kiiiiiiiiiiiiiiCeco,
akşam balık yedik biz.
oyyy canım hemşom ya çalışmışsın sen bayağı ,neyse yediklerini vermişsindir misliyle :):79: :79: günydınlar herkese :79:
herkesler iyidir umarım , haftasonunuz nasıl geçti ? olmaz olmaz oluncada hepsi biraraya geldi 2 günde oturmalardaydım ve kendime çok da hakim olabildiğimi söyleyemem, bilmem tartıya nasıl yansıyacak.bu sabah cumaya göre -200 çıktım ama bilemedim artık ...ama bende koşturdum temizlik yaptım oturmalara yetişdim, 3-4 çeşit pasta börek yaptım gittiğim yerler için...
cumadan beri giremedim nete bi bakayım geçmişe...
ayyy çok güzel dilekler sağol canımmmmmmmGünaydıııınnnn...
Efem herkeşlere güzel,huzurlu,hareketli,neşeli,az enerji alımı fekat çok enerji yakımı geçireceğimiz bir hafta temenni ediyor huzurlarınızdan ayrılıyorum,ayrılmadan önce size muuahh diye sesli buse bırakıyorum ehiii....
sağol canım geçecek inşallah çok üşüyorum yagünaydınnnnnnnn....
hayırlı haftalar herkese....
ayşecim....ailece çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir..asitli içeceğe aspirin ishale birebir aklında olsun...
dalokaysmom....iş teklifi almışsın hayırlı olsun...inş herşey istediğin gibi olur
zeynep ablacım....Allah kolaylık versin sana...işin çok zor ablacım sabrına fedakarlığına hayranım
ceco...eşine geçmiş olsun...
yenacım...
ilbatum...canım sana da çok geçmiş olsun herkes hasta bu ne salgın mı var
gerçekten çok ilginçmiş ya :)Ayyy dün akşam çok ilginç birşey oldu hanımlar...
Şimdi akşam ben yemek için hazırlık yapıyorum..KArşı komşumun 22 yaşında kızı var beni çok sever..bende onunla sohbet etmeyi çok severim. ara ara uğrar bana kahve içer sohbet ederiz..
Dün eşimin maçı vardı..Sonra geldi komşu kızı ben yemeği hazırlıyorum oda yanımda konuşuyoruz..
Yeni başladığı işi soruyorum ben nasıl memnunmusun diye...
nilüfer abla hiiç memnun değilim dedi ayrılabilirim her an patron çok dengesiz,tutarsız vs.
bende iş bulmadan sakın ayrılma,çalışırken araştırman daha iyi olur vs. dedim..
Sonra buna mesaj geldi mesajı okudu dumur bir şekilde nilüfer abla bakarmısın mesaja dedi..
PAtronu mesaj atmış.. kusura bakmayın sizin işinize son vermek zorundayım diye yazmış..
Böyle kaldık ikimizde adamı düşünüp eleştirirken oda boş durmamış aynı anda düşünüyormuş çok ilginç bir durum...
herkese günaydın. hastası olanlara çok geçmiş olsun.salgın var...
nasıl yorucu bir haftasonu geçirdim. regl oldum ama nasıl birr sancı c.tesi akşamı işten çıktığımda ağlıyordum artık eşim acile götürdü iğne yapıldı ama ne çare 2 aat sonra ancak geçti.ağrıdan yorgun düşmüş uyukalmısım. 6 ayda bir vurur bana birde düğün dernek derkn üşlüttüm sanırım.pazarda günüde hafif ağrıdı. neyse bugün daha iyiym hamd olsun.10 gündür dikkateisz geçirdim bugün devam ediyorum artık mutlucum fegl den dolayı hafta sonu spor yalan oldu ama bugun yapıcam kesin kendimi kötü hissediyorum spor yapmayınca.
semiran canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun bende diyetisyene devam edemedim. ama sen güzel kilo vermişsin dyt gitmesende bırakmazsın.
mutlu canım iş teklifin hayırlı olur inşallah. senin ve bebişin için. hem bakıcak biri varmış ne şans olumlu bakabilirsin bence... kp ve kv anlamak ne mümkün illa herkesi yönlendirecekler..boşver onları bildiğini yap...eğer kv farklı biri olsa idi tabiki baktırıdın ama yaşattıklarından sonra zor hakkını kaybetti bence..
ve okuyupta cvp veremediğim bütün topikdaşlarıminşallah sağlıklı beslendiğimiz ve spor yaptığımız bir hafta olur....
Aşk olsun ne özürü ayşe beykent bana çok ters ama çoğunluk ne derse o olur.cnm yaa ben eylül takvimine bakmışım özür dilerim
bu arada daha önce beykent demiştik ama bilmiyorum neye karar veririz
İnşallah gittiğin dietisyenle anlaşırsın canım çok sevindim sen bu kadar kilo verdiğine göre dietisyenle çok daha güzel kilolar vericeksin.merhaba kızlarr
sonunda diyetisyene gidiyorumm bugun 4 de randevum varr ılk defa gıdecegım bakalım nasıl olacak eşim bbenim durumuma cok uzuluyorr maddı durumlardan gıtmek ıstemedım benım akıllı kocacım acıbademden randevu almayı düşünmüşş aradı sordu 150 tl cık dedıler sonra daha uygun bır hasteneden randevu aldık bakalım ınşallah iyi olurr
bana dıyorkı senın boyle uzulmene dayanamıyorum artık hergun ona sayıyorum yedıklerımı yaptıklarımı sızden bahsedıyorum gerekirse dedi altın bozdururum yınede senı götürürüm doktora dedı inşallah yüzünü kara cıkarmam
sanırım ılk etapta tahlıl vermemiz gerekiyor
doktordan gelınce yazarım sıze yınee
Gulma,
balıklarda varmı bişey.:)
Nasıl eğlenmiştir şimdi.:)
Ceco,
akşam balık yedik biz.
bencede sen eşini düşünerek zayıfla bakasana adamcağız ne kadar yardımcı, inşallah olacak canım sen umutla devam et....merhaba kızlarr
sonunda diyetisyene gidiyorumm bugun 4 de randevum varr ılk defa gıdecegım bakalım nasıl olacak eşim bbenim durumuma cok uzuluyorr maddı durumlardan gıtmek ıstemedım benım akıllı kocacım acıbademden randevu almayı düşünmüşş aradı sordu 150 tl cık dedıler sonra daha uygun bır hasteneden randevu aldık bakalım ınşallah iyi olurr
bana dıyorkı senın boyle uzulmene dayanamıyorum artık hergun ona sayıyorum yedıklerımı yaptıklarımı sızden bahsedıyorum gerekirse dedi altın bozdururum yınede senı götürürüm doktora dedı inşallah yüzünü kara cıkarmam
merhaba arkadaşlar,ben ilbatumun arkadaşıyım aranıza katılmak istiyorum.50kilo ile seyreden hayatımda başımdan bir gebelik geçmesiyle 85le doğuma gittim,inanılmaz kilo aldım,buzamana kadarda belli bir beslenme düzenim olmadı,doğumdan eve geldiğimde 75e inmiştim ama 2-3hafta içimde 77lerdeydim,sonrasında daha fazla aladım,sanırım emzirmek verdirmesede kilo aldırmıyor.şuan kızım 16aylık oldu ve ben 1,5aydır evde 2mil leslie yapıyorum,geceleride mekik falan çekiyorum,yediklerimede çok dikkat ediyiyorum,69kilo oldum,en az bi 15kilo daha vermem gerek,azimliyim vericem ama bakalım,inş.hiçkimse şişman olmaz,gerçekden berbat bir duygu...
ayy yenacım dün cvb yazdım ama acil kapattım cvb gelmemışş balıklarda bırsey sukurde kendısı mahvolmuşş
bende balık yedım epeydır canım ıstıyordu sonunda dun yaptım yedımm
ayy yenacım dün cvb yazdım ama acil kapattım cvb gelmemışş balıklarda bırsey sukurde kendısı mahvolmuşş
bende balık yedım epeydır canım ıstıyordu sonunda dun yaptım yedımm
İnşallah gittiğin dietisyenle anlaşırsın canım çok sevindim sen bu kadar kilo verdiğine göre dietisyenle çok daha güzel kilolar vericeksin.
ayyyy çıldıracağımmmmmm bende balık istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
gerçi kokusunu sevmiyorum evde ama neyseeeeeee
merhaba kızlarr
Aşk olsun ne özürü ayşe beykent bana çok ters ama çoğunluk ne derse o olur.
merhaba kızlarr
Aşk olsun ne özürü ayşe beykent bana çok ters ama çoğunluk ne derse o olur.
merhaba kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?