Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzz ben de istiyorum 6 lı kiloları 8 leri bile yarılayamadım o da ayrı tabi. oldun manken gibi tabi at havanı bakalım.

dışarı çıkamadık yemeğe malesef hoca geldi dışardan istedik
herkes et döner yedi ekmek arası bende
porsiyon tavuk döner aldım
yanında pilav ve patatese dokunmadım :)

allah yüzünü kara çıkarmasın inş. cnm

cnm ebruyu ayşeciği de alır gelirsin sen de bahçeşehirdemiydin

ayşecim bu haftasonu bandırmaya gitme olasılığım var. tabi net değil. bilemedim. şimdi yer olarak bu yaka elbet bana daha uygun. ama karşıdakiler gelirse bakırköy civarı da olur.beylikdüzü en mantıklı nokta öbür türlü. migrosu hepimiz biliyoruz. ceco34 falanda gelsin onlar da orada bi grup

ayyyy çıldıracağımmmmmm bende balık istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
gerçi kokusunu sevmiyorum evde ama neyseeeeeee

canımmm balığı çok severim ama kokusu yüzünden almıyordum bizde balık annemde yenir...terasta oturuyor eski fırınlı ocağını da koydu balkona o kızartır biz yeriz...ama daha memleketten dönmediler...(( geçen hafta çok canım istedi dayanamadım hamsi aldım...bir güzel ayıkladım kılçıklarını çıkarttım...2 hamsiyi birbirine yapıştırıp mısır ununa buladım...:))))
kızarttım....ocağın bir gözündede cezveyle biraz su biraz çamaşır yumuşatıcısı karışımını kaynattım...

işim bitince de ocağı falan hemen çamaşır suyuyla sildim hiç koku olmadı tavsiye ederim...:)))

artık balık yemek için annemi beklemek zorunda değilim....))

sezon acıldı artık bundan sonra bol bol yerız cnm saol ıyı dıleklerın için
ayy bu sezon burada neden açılamadı nedennnn:84:
canım sen başaracaksın inşallah ben inanıyorum sana hiç sıkma canını

vayyyy benim idol kendini aşmış demek, baksana herkes dediğine göre sen manken gibi olmuşsun ,allahımmmmmmmmm duy sesimi darısı bana inşallahhhhh, ve tüm topikdaşlarıma
sen öyle deyince ben bile gaza geldim ya kendimi hayal ediyorum da ahhhh inşallah hayalde kalmaz

valla cnm migrosta mantıklı evet ama çoğunluk ne dicek bakalım
akşama gelmek isteyenler bildirsin burdan bakarız duruma göre olmadı gelmek isteyenler gelir ama sen olmadan olmaz söylim

efferim sakın bozmadan devam kıralım kiloların beliniiiii

97,5 ları görüyorum azaldıkça da daha hırslanıyorum cnm döner yemek istemiyodum malesef yedim

ayyy ben o dediğini çok severim bizde onun içine otlar, soğan falanda konur taze soğan çok severim ben onu bak öylede dene :)))
hımmm pratik bir bilgi eee o zaman çok güzel kokmuştur mutfak yumuşatıcı gibi değil mi?
bende bakacağım ya bulurum bir umut
ya öyle biryer ki tatlı su balığı falanda yok alabalığa bile razıyım ama yooooooooooooook
gelir herhalde bu ay itibariyle inşallah tabi :)

cnm gecmis olsun hepinize zor durum insallah ben cevap yazana kadar iyilesmisinizdir sonuclar icinde takma kafana insallah temiz cikacak cnmmmm
kızzz ben de istiyorum 6 lı kiloları 8 leri bile yarılayamadım o da ayrı tabi. oldun manken gibi tabi at havanı bakalım.

yok cnm ne havasi hava deil ama motive olur sizede banada daha verilecek 5kilom var ama az önce düsündümde bu pis bogazla bu haftada kilomu korusam allahami sükürler olsun dicem offfff essek gibi yürüyorummmm tut su pis bogazi daaaa

inşallahh banum sonunda muradıma ererımm bayrama bıraz daha az gırerımm

canım devlet hastanelerinde de var neden para veriyorsun kii 15 kiloyu vermişsin senin için zor olmaz inşallah istediğin gibi olur

cnm henüz gidemedim dr.a bekliyorum arkadaş haber vericekti unuttu galiba bi arım olmazsa şimdi ayaklarım hiç gitmiyo ztn

ama fena yapmışsın sen de . eline sağlık. bizim burda salaş biyer açıldı. kilo ile balık satılıyor. ordan seciyosun pisirmeye 5 lira alıyolar, içecek, salata neyse masa da oturup yiyorsun çok pahalı olmuyor istersen pişirt evde ye. iyi geldi bana bu fikir. ben balıktan hiç anlamam eşime zorla yaptırıyorum o da sıkılasıkıla yapıyordu. şimdi arada yaptırırım diyo iyi oldu.

allah yüzünü kara çıkarmasın inş. cnm

cnm ebruyu ayşeciği de alır gelirsin sen de bahçeşehirdemiydin
Biz başakşehirdeyiz ayşe
dışarı çıkamadık yemeğe malesef hoca geldi dışardan istedik
herkes et döner yedi ekmek arası bende
porsiyon tavuk döner aldım
yanında pilav ve patatese dokunmadım :)
Afiyet olsun çok güzel bir diet yemeği olmuş.
Bakırköy olsa tabi çok daha süper olur aslında

Biz başakşehirdeyiz ayşe

evet cnm başakşehir ters buraya eşime sordum nasıl gelinir diye ancak ticari taksi dedi
ama oyun bozanlık yok ebru sen ve ayşecik gelicek ona göre :)

afiyet olsun canım...bana yakın yerde de var balıkçı istersen orda yiyebiliyorsun istersen ayıklayıp pişiriyorlar alıp evde yiyebiliyorsun...

kızlar bu haftasonu buluşalım mı ne dersiniz :)

merhaba kızlar nasılsınız hasta olan ve hastası olan herkese geçmiş olsun salgın var bu aralar aman dikkat

bende cok isterim gelmeyi ama istanbulu pek bilmiyorum oğrenemedim daha sema ablamla(yagmurgozlu) gidiyorum genelde boyle yerlere onunda hafta sonu işi var eger planı değişirde burda olursa ve oda gelirse takılıp gelirim bende peşine ne guzel olur

evet cnm başakşehir ters buraya eşime sordum nasıl gelinir diye ancak ticari taksi dedi
ama oyun bozanlık yok ebru sen ve ayşecik gelicek ona göre :)

şimdi nasıl yapsak ki. bakırköy olabilir eşimle konusurum beni daloki ile bırakır bi terslik olmazsa ama o zaman karşı tayfa da gelir bir deniz otobüsü.

Biz başakşehirdeyiz ayşe

inşallah bekleriz cnm
çoğunlugu sağlarsak ki az da olsak gelmek isteyenler akşama belirtirse buluşucaz gelenlerle birlikte azcık dedikodu etcez inş. :)

tamam kuzen....)) plan değişirse ben götürürüm seni...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…