slm kizlarrr nasilsiniz beni sorarsaniz ben cok yogun bir hafta sonu gecirdimmmmm
cumartesi aksam size yazdim ama telden gitmedi silindi bende cok yorgundum tekrardan yazmadim yenacim baris hastaymis ama antibiotiksiz gecirmissiniz sevindim
cumartesi günü mangal partisindeydim cok kalabaliktik beni görenler cok degisik tepkiler verdi biri bayadir görmemisdi görünce kiz ne olmussun mezar kackini gibi olmussun daha kilo vermeee dedi kizida ayyyy yengeee ne yaptin sen 2012nin mankenimi olcan dedi ...... devam ediyor nasil verdin felan diye...... bende dedimki evet 2012 ufak boylu mankeni olcam dedimmmyani bana cok motivasyon oldu demistim bu hizla 65 altina inerim diye düsündüm ama öle olmadi dün hayvanat bahcesindeydik gezdik sonra yine kermese ugradik yediklerimi yazmayayimmmm hic
gelelim sporumu
cuma 80dakkk +cumartesi 80dakk+pazar 60dakk+pazartesi80dakk toplam 300dakkk
allah yüzünü kara çıkarmasın inş. cnm
cnm ebruyu ayşeciği de alır gelirsin sen de bahçeşehirdemiydin
ayyyy çıldıracağımmmmmm bende balık istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
gerçi kokusunu sevmiyorum evde ama neyseeeeeee
efferim sakın bozmadan devam kıralım kiloların beliniiiiidışarı çıkamadık yemeğe malesef hoca geldi dışardan istedik
herkes et döner yedi ekmek arası bende
porsiyon tavuk döner aldım
yanında pilav ve patatese dokunmadım :)
ayy bu sezon burada neden açılamadı nedennnn:84:sezon acıldı artık bundan sonra bol bol yerız cnm saol ıyı dıleklerın için
slm kizlarrr nasilsiniz beni sorarsaniz ben cok yogun bir hafta sonu gecirdimmmmm
cumartesi aksam size yazdim ama telden gitmedi silindi bende cok yorgundum tekrardan yazmadim yenacim baris hastaymis ama antibiotiksiz gecirmissiniz sevindim
cumartesi günü mangal partisindeydim cok kalabaliktik beni görenler cok degisik tepkiler verdi biri bayadir görmemisdi görünce kiz ne olmussun mezar kackini gibi olmussun daha kilo vermeee dedi kizida ayyyy yengeee ne yaptin sen 2012nin mankenimi olcan dedi ...... devam ediyor nasil verdin felan diye...... bende dedimki evet 2012 ufak boylu mankeni olcam dedimmmyani bana cok motivasyon oldu demistim bu hizla 65 altina inerim diye düsündüm ama öle olmadi dün hayvanat bahcesindeydik gezdik sonra yine kermese ugradik yediklerimi yazmayayimmmm hic
gelelim sporumu
cuma 80dakkk +cumartesi 80dakk+pazar 60dakk+pazartesi80dakk toplam 300dakkk
ayşecim bu haftasonu bandırmaya gitme olasılığım var. tabi net değil. bilemedim. şimdi yer olarak bu yaka elbet bana daha uygun. ama karşıdakiler gelirse bakırköy civarı da olur.beylikdüzü en mantıklı nokta öbür türlü. migrosu hepimiz biliyoruz. ceco34 falanda gelsin onlar da orada bi grup
efferim sakın bozmadan devam kıralım kiloların beliniiiii
canımmm balığı çok severim ama kokusu yüzünden almıyordum bizde balık annemde yenir...terasta oturuyor eski fırınlı ocağını da koydu balkona o kızartır biz yeriz...ama daha memleketten dönmediler...(( geçen hafta çok canım istedi dayanamadım hamsi aldım...bir güzel ayıkladım kılçıklarını çıkarttım...2 hamsiyi birbirine yapıştırıp mısır ununa buladım...:))))
kızarttım....ocağın bir gözündede cezveyle biraz su biraz çamaşır yumuşatıcısı karışımını kaynattım...
işim bitince de ocağı falan hemen çamaşır suyuyla sildim hiç koku olmadı tavsiye ederim...:)))
artık balık yemek için annemi beklemek zorunda değilim....))
cnm gecmis olsun hepinize zor durum insallah ben cevap yazana kadar iyilesmisinizdir sonuclar icinde takma kafana insallah temiz cikacak cnmmmmslm kızlar nasılsınız
biz ailecek yatıştayız
3 gündür emire bişe yediremiyorum su dahi içmiyo ishal ilacı var onuda veremiyorum nasıl geçicek ishali bilmiyorum
evim darmadağın kalkıp temizlemem lazım ama hiç gücüm yok
ve yrn böyle nasıl işe gidicem bilmiyoum
bi yandan da yrn dr.a gidicem stres sardı şimdiden oyy oyyy
moralim de bozuk bi huzursuzluk var üzerimde rabbim hayırları nasip etsin inşallah
kızzzben de istiyorum 6 lı kiloları 8 leri bile yarılayamadım o da ayrı tabi. oldun manken gibi tabi at havanı bakalım.
inşallahh banum sonunda muradıma ererımm bayrama bıraz daha az gırerımm
cnm gecmis olsun hepinize zor durum insallah ben cevap yazana kadar iyilesmisinizdir sonuclar icinde takma kafana insallah temiz cikacak cnmmmm
yok cnm ne havasi hava deil ama motive olur sizede banada daha verilecek 5kilom var ama az önce düsündümde bu pis bogazla bu haftada kilomu korusam allahami sükürler olsun dicem offfff essek gibi yürüyorummmm tut su pis bogazi daaaa
canımmm balığı çok severim ama kokusu yüzünden almıyordum bizde balık annemde yenir...terasta oturuyor eski fırınlı ocağını da koydu balkona o kızartır biz yeriz...ama daha memleketten dönmediler...(( geçen hafta çok canım istedi dayanamadım hamsi aldım...bir güzel ayıkladım kılçıklarını çıkarttım...2 hamsiyi birbirine yapıştırıp mısır ununa buladım...:))))
kızarttım....ocağın bir gözündede cezveyle biraz su biraz çamaşır yumuşatıcısı karışımını kaynattım...
işim bitince de ocağı falan hemen çamaşır suyuyla sildim hiç koku olmadı tavsiye ederim...:)))
artık balık yemek için annemi beklemek zorunda değilim....))
Biz başakşehirdeyiz ayşeallah yüzünü kara çıkarmasın inş. cnm
cnm ebruyu ayşeciği de alır gelirsin sen de bahçeşehirdemiydin
Afiyet olsun çok güzel bir diet yemeği olmuş.dışarı çıkamadık yemeğe malesef hoca geldi dışardan istedik
herkes et döner yedi ekmek arası bende
porsiyon tavuk döner aldım
yanında pilav ve patatese dokunmadım :)
Bakırköy olsa tabi çok daha süper olur aslındaayşecim bu haftasonu bandırmaya gitme olasılığım var. tabi net değil. bilemedim. şimdi yer olarak bu yaka elbet bana daha uygun. ama karşıdakiler gelirse bakırköy civarı da olur.beylikdüzü en mantıklı nokta öbür türlü. migrosu hepimiz biliyoruz. ceco34 falanda gelsin onlar da orada bi grup
Biz başakşehirdeyiz ayşe
Afiyet olsun çok güzel bir diet yemeği olmuş.
Bakırköy olsa tabi çok daha süper olur aslında
ama fena yapmışsın sen de . eline sağlık. bizim burda salaş biyer açıldı. kilo ile balık satılıyor. ordan seciyosun pisirmeye 5 lira alıyolar, içecek, salata neyse masa da oturup yiyorsun çok pahalı olmuyor istersen pişirt evde ye. iyi geldi bana bu fikir. ben balıktan hiç anlamam eşime zorla yaptırıyorum o da sıkılasıkıla yapıyordu. şimdi arada yaptırırım diyo iyi oldu.
kızlar bu haftasonu buluşalım mı ne dersiniz :)
evet cnm başakşehir ters buraya eşime sordum nasıl gelinir diye ancak ticari taksi dedi
ama oyun bozanlık yok ebru sen ve ayşecik gelicek ona göre :)
Biz başakşehirdeyiz ayşe
Afiyet olsun çok güzel bir diet yemeği olmuş.
Bakırköy olsa tabi çok daha süper olur aslında
merhaba kızlar nasılsınız hasta olan ve hastası olan herkese geçmiş olsun salgın var bu aralar aman dikkat
bende cok isterim gelmeyi ama istanbulu pek bilmiyorum oğrenemedim daha sema ablamla(yagmurgozlu) gidiyorum genelde boyle yerlere onunda hafta sonu işi var eger planı değişirde burda olursa ve oda gelirse takılıp gelirim bende peşine ne guzel olur
merhaba kızlar nasılsınız hasta olan ve hastası olan herkese geçmiş olsun salgın var bu aralar aman dikkat
bende cok isterim gelmeyi ama istanbulu pek bilmiyorum oğrenemedim daha sema ablamla(yagmurgozlu) gidiyorum genelde boyle yerlere onunda hafta sonu işi var eger planı değişirde burda olursa ve oda gelirse takılıp gelirim bende peşine ne guzel olur
inşallah bekleriz cnm
çoğunlugu sağlarsak ki az da olsak gelmek isteyenler akşama belirtirse buluşucaz gelenlerle birlikte azcık dedikodu etcez inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?