cnm senin icin insallah hayirli olur ve diyetsiyenin sana guzel motivasyon verirmerhaba kızlarr
sonunda diyetisyene gidiyorumm bugun 4 de randevum varr ılk defa gıdecegım bakalım nasıl olacak eşim bbenim durumuma cok uzuluyorr maddı durumlardan gıtmek ıstemedım benım akıllı kocacım acıbademden randevu almayı düşünmüşş aradı sordu 150 tl cık dedıler sonra daha uygun bır hasteneden randevu aldık bakalım ınşallah iyi olurr
bana dıyorkı senın boyle uzulmene dayanamıyorum artık hergun ona sayıyorum yedıklerımı yaptıklarımı sızden bahsedıyorum gerekirse dedi altın bozdururum yınede senı götürürüm doktora dedı inşallah yüzünü kara cıkarmam
sanırım ılk etapta tahlıl vermemiz gerekiyor
doktordan gelınce yazarım sıze yınee
cok ilgincAyyy dün akşam çok ilginç birşey oldu hanımlar...
Şimdi akşam ben yemek için hazırlık yapıyorum..KArşı komşumun 22 yaşında kızı var beni çok sever..bende onunla sohbet etmeyi çok severim. ara ara uğrar bana kahve içer sohbet ederiz..
Dün eşimin maçı vardı..Sonra geldi komşu kızı ben yemeği hazırlıyorum oda yanımda konuşuyoruz..
Yeni başladığı işi soruyorum ben nasıl memnunmusun diye...
nilüfer abla hiiç memnun değilim dedi ayrılabilirim her an patron çok dengesiz,tutarsız vs.
bende iş bulmadan sakın ayrılma,çalışırken araştırman daha iyi olur vs. dedim..
Sonra buna mesaj geldi mesajı okudu dumur bir şekilde nilüfer abla bakarmısın mesaja dedi..
PAtronu mesaj atmış.. kusura bakmayın sizin işinize son vermek zorundayım diye yazmış..
Böyle kaldık ikimizde adamı düşünüp eleştirirken oda boş durmamış aynı anda düşünüyormuş çok ilginç bir durum...
vayyyy benim idol kendini aşmış demek, baksana herkes dediğine göre sen manken gibi olmuşsun ,allahımmmmmmmmm duy sesimi darısı bana inşallahhhhh, ve tüm topikdaşlarıma
sen öyle deyince ben bile gaza geldim ya kendimi hayal ediyorum da ahhhh inşallah hayalde kalmaz
tamam kuzen....)) plan değişirse ben götürürüm seni...:))
şimdi nasıl yapsak ki. bakırköy olabilir eşimle konusurum beni daloki ile bırakır bi terslik olmazsa ama o zaman karşı tayfa da gelir bir deniz otobüsü.
tamam kuzen....)) plan değişirse ben götürürüm seni...:))
cok guzel keyıflı olur ee bizde gelemezsek artık dedikoduları burdan anlatırsınız bizde dinleriz
o zmn BAKIRKÖY olsun yer herkes bi şeklide oraya daha kolay gelir
ben emiri getirme konusunda napıcam bakalım uyku saati oluyo tam ve uyumazsa da çok huysuz oluyo beyimiz
ya onu bırakıp ben gelicem ama dalokiyle onları tanıştırmakta çok istiyorum orası ayrı tabi :)
gönül isterki sizde gelin hep beraber dedikodu yapalım
ben daloyu bırakacak yer bulsam anına kacarım da zor. ama ortalıı karıştırmiim ctesi bandırma işi çıkabilir benim.
ben daloyu bırakacak yer bulsam anına kacarım da zor. ama ortalıı karıştırmiim ctesi bandırma işi çıkabilir benim.
Ayşecim buluşmaya gelmeyi çok istiyorum ama bende maltepedeyim baya uzağım bir yana c.tesi çalışıyorum maalesef...ee bol bol foto çekinip koyarsınız artıknapalım bir gün kısmet olursa bende gelirim...
bandırmalı falanmısın canım bende orda dogup buyudum 4 sene oncesine kadarda orda yasıyordum evlenınce ıstanbula geldim
cnm senin icin insallah hayirli olur ve diyetsiyenin sana guzel motivasyon verir
cok ilginc
cnm sende zayiflama potansiali var cnm neden hayal kalacakmis sen isdedikden sonra olur evden bebekden sebeb cikamiyorsan evdede spor yaparsin ben ki$in evde aciyordum muzigi yada lesliyi ve evde yapiyordum kizim durmadimi aliyordum omuzuma ve öyle ziplayip hopluyordummmm acikdimi kizim yatiyordum yere kizim karnini doyurken ben bacak sporu karin sporu yapiyordummmm simdi kizda alisti ben yattimmi kizimda yatiyor ve ayaklarini kaldirip indiriyor benle beraber
hakkında hayırlısı sen eşinle konuş birsürü arkadaşımın cocuğuna komşusu bakıyorkızlarrr,
dün işle ilgili bi gelişme oldu, ben sevindim falan çalışma hayatıma dönebilirim hem de iyi bir fırsatla ancak iş bandırma da ve proje dışında en az kontrollük istenecektir. özetle hafta en az 3 günü bebeğe bakılması lazım en az sabah 6 dan akşam 9 kadar olamam yanında. günübirlik gidersem o da. neyse kp yi gördük bugün ağzımdan kaçırdım. adamın ifadesi birden değişti. nasıl olacak mış ooo, kaç saat sürecek yol falan girdi konuya ben de ne kadar sevindiğimi hastanenin ana binasını yaptığım için çocuğum gibi o proje falan derken adam tak kesti lafımı "kızım bunlar beni ilgilendirmez beni torunum ilgilendirir ona kim bakacak" dedi. ben de heyecanla alt komsumun bakacağını falan anlattım.(daha önce çocuk bakmış kadın ve dalokiyi çok seviyor 1 senedirde görüşüyoruz. tek komsum diyebilirim.) adam "orda durrrr" dedi el bakamazmış torununa kv bakacakmış olmadı o bakacakmış. kazanacağım uc kurusu da heba etmeyecekmişim ayrıca. yani bir anda beni nasıl gördülklerinin özeti. ben de acaip sinirlendim kusura bakmayın ama ben anlaştım dedim çocuğa bakıcak kişi var. adamın bakışları döndü. neyse eşim zaten haber geldiinden beri asık suratla dolaşıyor. niye açtın lafı falan dedi. bizim kv ile durumlar ortada birde bu iş için onunla aynı çatı altına giricem bi de minnet edecem. işin olması halinde 3-4 ay projelendirme 1 sene inşaat sürer 1.5 sene neredeyse. bilemiyorum durumlar bunlar sevincim kursağımda kaldı.
geçmiş olsun canımKızlarrr bana müsaade küçük civcivim ikide bir mıyaklıyor hafif ateşide var uyutabilirsem bende yatarım olmadı ana kız sahlarız ki bence son seçeneğin ihtimali daha yüksek
hepinize hayırlı geceler
zeynep ablam allah kolylık versin sabrına hayranımcanlarım hepinize iyi geceler.benim başımda yatılı misafir var.akşam 6 gibi içkiye oturuyor.ta ki gece ikilere kadar.eşimin kardeşi.bir kaçay evvel boşanmıştı.şimdi yanımızda.15 gün kadar kalacak.biri yatalak diğeri sarhoş iki erkeğin hizmetindeyim.güya bana yardıma geldi.neyse bugün biz denize götürdü ,bugün baya sıcaktı.komşumuz karı kocayı da alıp deni kenarında piknik yaptık.biz ve bir kaç bekar erkeken başka kimse yoktu..giderken patlıcan güveç yapmıştım.onu götürdüm.birde başıma mangal çıkmasın diye.
bir ara dayanamayıp denize atladım.ohhh be ..stresimi attım.akşama güç toplamam lazım.dır dır gece ikiye kadar onların hikayesini dinliyorum.eltimde gündüz anlatıyor.ikisinin arasında kaldım.boşanmışlar ama daha hesaplaşma bitmemiş.kaynım tutturmuş bana burdan birtane bul diye.sanki elimin altında hazır bayanlar var.olsa bile aracı olmam.birinin hayatını karartmış.
ben dört gündür levotirion diye bir ilaca başladım.hipotroid için verdiler.sanki iyi geldi gibi.vücudumun düzene girmesi bir ayı bulurmuş.
aslında yazacak çok şey var ama kendi kendime zor oluyor.şimdilik bu kadar.hepinizi öptüm..
ilginçAyyy dün akşam çok ilginç birşey oldu hanımlar...
Şimdi akşam ben yemek için hazırlık yapıyorum..KArşı komşumun 22 yaşında kızı var beni çok sever..bende onunla sohbet etmeyi çok severim. ara ara uğrar bana kahve içer sohbet ederiz..
Dün eşimin maçı vardı..Sonra geldi komşu kızı ben yemeği hazırlıyorum oda yanımda konuşuyoruz..
Yeni başladığı işi soruyorum ben nasıl memnunmusun diye...
nilüfer abla hiiç memnun değilim dedi ayrılabilirim her an patron çok dengesiz,tutarsız vs.
bende iş bulmadan sakın ayrılma,çalışırken araştırman daha iyi olur vs. dedim..
Sonra buna mesaj geldi mesajı okudu dumur bir şekilde nilüfer abla bakarmısın mesaja dedi..
PAtronu mesaj atmış.. kusura bakmayın sizin işinize son vermek zorundayım diye yazmış..
Böyle kaldık ikimizde adamı düşünüp eleştirirken oda boş durmamış aynı anda düşünüyormuş çok ilginç bir durum...
hoşgeldin iyi kilo vermişşinmerhaba arkadaşlar,ben ilbatumun arkadaşıyım aranıza katılmak istiyorum.50kilo ile seyreden hayatımda başımdan bir gebelik geçmesiyle 85le doğuma gittim,inanılmaz kilo aldım,buzamana kadarda belli bir beslenme düzenim olmadı,doğumdan eve geldiğimde 75e inmiştim ama 2-3hafta içimde 77lerdeydim,sonrasında daha fazla aladım,sanırım emzirmek verdirmesede kilo aldırmıyor.şuan kızım 16aylık oldu ve ben 1,5aydır evde 2mil leslie yapıyorum,geceleride mekik falan çekiyorum,yediklerimede çok dikkat ediyiyorum,69kilo oldum,en az bi 15kilo daha vermem gerek,azimliyim vericem ama bakalım,inş.hiçkimse şişman olmaz,gerçekden berbat bir duygu...
geçmiş olsunHerkese gunaydin hasta hsta yine bir is gunune basladim kizimin haala sumukleri akiyo ben yine ayniyim hasta olan herkese ozellikle kuzucuklrimiza acil sifalar diliyorum
aysem emirin de haasta olmus gecmis olsun canim benim
allahım ne hasta insanlar var işin kötüsü onlarla uğraşmak zorundasın. ben kaç kişiyle çalıştım böyle bi tanesi çalışanlarına küfür ederdi, sana etmese bile yanında birine edilmesi insanı acaip savunmasız bırakıyor. yahut bir bağrış çağrış ağlama. sekretere resmen ağzına geleni sayıyor. neyse bir gün bana da telefon açtı altta biz üstte çalışıyoruz. mutlu hnm şu bu değip ben açıklama yapmadan tak suratıma kapattı. ben de delirdim. direk mesaj attım benim yüüzüme telefon kapatamazsın diye. adam yemek yiyoruz 30 dk ne yapacağını düşündü galiba ben de herkese anlattım hakkınızı helal edin bu işteki son günüm falan diye. 10 kişi yemek yiyoruz girdi odaya mutlu hnm yemekten sonra odama gelin derhal dedi. herkes el sallıyor, güle güle diye. okadar sinir bozucu ortam ki gülüyoruz artık. tabi mimar ve 27 yaşında olunca tam bilemedi, orada kovamadı odasına çağırdı. yedim yemeğimi çayımı da içtim son yemek hesabı oldum. neyse odaya girdim. otur dedi yuvarlak masaya çat yanıma oturdu. sakin olmaya çalışıyor sesi titriyor. neyse bir başladı söylenmeye. ben de başladım gülmeye. adam öyle kaldı. özetle sallamayınca yahu kov kovma sana muhtaç değilim duruşu adamı bir anda o muhteşem kovma zevkinin içine etti. ama konuşurken ben size 9-6 para veriyorum istediğimi söylerim, karıma bile bağırıyorum, buranın kralı benim noktasına vardı. o gün kovulmadım hatta pek iyi oldu aramız 2 ay ama ilk iş bulduğumda yine beni çağırıp bişiler gevelemeye başlamıştı ki ben istifa ediyorum bu sözleri unutmayın karınıza söylersiniz diyesim oldu, istifa ediyorum bu şartlarda çalışamamla kaldım.
istanbuldaki arkadaşlar 10 Ekim Cumartesi günü buluşalım mı ne dersiniz :)))
bende anadolu yakasındayımayşecim ne güzel oluryaa ama siz karşıdasınız bende gelmek istiyorum kadıköyde buluşsak:):):)))
size çok uzak olur değilmi?
tamam bana uyar[sıze=3]arkadaşlar özür dilerim 8 ekim cumartesi üzerinde düzeltme de yapamadım[/sıze]
inşallah iyi sonuç alırsınmerhaba kızlarr
sonunda diyetisyene gidiyorumm bugun 4 de randevum varr ılk defa gıdecegım bakalım nasıl olacak eşim bbenim durumuma cok uzuluyorr maddı durumlardan gıtmek ıstemedım benım akıllı kocacım acıbademden randevu almayı düşünmüşş aradı sordu 150 tl cık dedıler sonra daha uygun bır hasteneden randevu aldık bakalım ınşallah iyi olurr
bana dıyorkı senın boyle uzulmene dayanamıyorum artık hergun ona sayıyorum yedıklerımı yaptıklarımı sızden bahsedıyorum gerekirse dedi altın bozdururum yınede senı götürürüm doktora dedı inşallah yüzünü kara cıkarmam
sanırım ılk etapta tahlıl vermemiz gerekiyor
doktordan gelınce yazarım sıze yınee
bakırköy bana uyar karşıdan kolay gelirimşimdi nasıl yapsak ki. bakırköy olabilir eşimle konusurum beni daloki ile bırakır bi terslik olmazsa ama o zaman karşı tayfa da gelir bir deniz otobüsü.
tama bana uyarben çıkıyorum kızlar haftasonu gelebilecek durumda olanlar katılacak olanlar lütfen bildirsinler
bakırköy de olacak buluşma :)
selam arkadşlar nasılsınız keyifler nasıl kaç gündür girememiştim bugun hastaneye gittim geldim kan verdim yarında ultrason çekineceğim bakalım sonuçlar nasıl olacak. gecen hafta topiğe katıldım hemen hemen 5 gündürde dışardaydım sürekli yürüyerek bi yerlere gidip geldim bugunde gelince bi tartılayım dedim sonuç
29 eylül başlangıç : 93.7
5. gün: 91.7
2 kg
ciddi anlamda ekmeği, yemeği, arada atıştırmaları azalttım siyah çayı azalttım meyve elma yiyorum bol su ve YEŞİL ÇAY içiyorum inşallah bu şekilde devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?