Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm senin icin insallah hayirli olur ve diyetsiyenin sana guzel motivasyon verir
cok ilginc

cnm sende zayiflama potansiali var cnm neden hayal kalacakmis sen isdedikden sonra olur evden bebekden sebeb cikamiyorsan evdede spor yaparsin ben ki$in evde aciyordum muzigi yada lesliyi ve evde yapiyordum kizim durmadimi aliyordum omuzuma ve öyle ziplayip hopluyordummmm acikdimi kizim yatiyordum yere kizim karnini doyurken ben bacak sporu karin sporu yapiyordummmm simdi kizda alisti ben yattimmi kizimda yatiyor ve ayaklarini kaldirip indiriyor benle beraber

şimdi nasıl yapsak ki. bakırköy olabilir eşimle konusurum beni daloki ile bırakır bi terslik olmazsa ama o zaman karşı tayfa da gelir bir deniz otobüsü.

o zmn BAKIRKÖY olsun yer herkes bi şeklide oraya daha kolay gelir
ben emiri getirme konusunda napıcam bakalım uyku saati oluyo tam ve uyumazsa da çok huysuz oluyo beyimiz
ya onu bırakıp ben gelicem ama dalokiyle onları tanıştırmakta çok istiyorum orası ayrı tabi :)

tamam kuzen....)) plan değişirse ben götürürüm seni...:))

cok guzel keyıflı olur ee bizde gelemezsek artık dedikoduları burdan anlatırsınız bizde dinleriz

gönül isterki sizde gelin hep beraber dedikodu yapalım

ben daloyu bırakacak yer bulsam anına kacarım da zor. ama ortalıı karıştırmiim ctesi bandırma işi çıkabilir benim.

ben daloyu bırakacak yer bulsam anına kacarım da zor. ama ortalıı karıştırmiim ctesi bandırma işi çıkabilir benim.

çıkmasın mümkünse çıkarsa erteleriz dicem ama annem geliyo haftaya ya lütfen çıkmasın cuma çıksın p.tesi çıksın ama cçtesi çıkmasın lütffeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutlucum cnm sende bu azimle hedefine ulascana inaniyorummm bende kendime ceza (dünkü yediklerim icin )verip aksama firsatim olursa yürücem 1saat kadar yine

Ayşecim buluşmaya gelmeyi çok istiyorum ama bende maltepedeyim baya uzağım bir yana c.tesi çalışıyorum maalesef...ee bol bol foto çekinip koyarsınız artıknapalım bir gün kısmet olursa bende gelirim...

Ayşecim buluşmaya gelmeyi çok istiyorum ama bende maltepedeyim baya uzağım bir yana c.tesi çalışıyorum maalesef...ee bol bol foto çekinip koyarsınız artıknapalım bir gün kısmet olursa bende gelirim...

hmm keşke gelebilseyidn cnm yaaa
c.tesi de çalışmak ne kötü bi durum hele kadınsan hele anneysen çok zor çok
inş. cnm bi aksilik olmazda toplaşırsak atarız resimleri de buraya :)

ara
2 kuru kayısı
1 paket (200 ml) lıght süt

sabahta çavdar ekmek arası beyaz peynir domates ve kıvırcık ile sandeviç yedim
1 bardak şekersiz açık çay ile birlikte

ay maşallah güzeller sayfaları oku oku bititremedim.hemde yemek yetiştirecem diye cevap yazamıyom kimseye çocukları almaya çıkacam 4 ü biraz geçe bakalım.gece bakayım bi daha yazabilirsem o zaman yazarım.öptüm şekerler:)))
benm haftasonu bir gün iyiydi 2.gün kötü.pikniğe gittik sabah kahvaltısına ve akşmada yorgunluktan yemek yapamayıp piknikte tükettiklerimizden yedim.aslında kendimi tuttum biraz doymadım yani.sağlıklı beslenirken ne güzel doyuyorum .böyle olunca doyamadım ama spor yaptım toplamda 150 dk oldu bakalım bugün yapabilecekmiyim?

bandırmalı falanmısın canım bende orda dogup buyudum 4 sene oncesine kadarda orda yasıyordum evlenınce ıstanbula geldim

bandırma özel hastanesi varya yukarıda subay konutlarının karşısında tam, devlet hastanesininde üst tarafında. oranın yenilemesini yaptım. proje ile başladım santiye sefliyi ile devam ettim 2007 eylülden 2008 mart a kadar eken otelde kaldım. sonra bir daha gitmedim. ctesi ek bina için gel görüşelim dediler bakalım kısmetse olur.

ben çıkıyorum kızlar haftasonu gelebilecek durumda olanlar katılacak olanlar lütfen bildirsinler
bakırköy de olacak buluşma :)

oleyyyyy benim idolüm bana bunu dedikten sonra demek potansyelim var ,
inşallah canım ya... bende bugün ara ara zumba yapıyorum benimkide gözlerini kocaman açmış bana bakıyor şaşkın şaşkın , ne oldu anneme ne yapıyor bu delirdi mi diye düşünüyor sanırım garibim :)))) sanırım benimkide bir kaç aya kadar becerir :) vereceğim ne kadar sürerse sürsün kararlıyım ,kendimi hep eski kıyafetlerimin içinde düşünüyorum da ahhh ahhhh kesin gireceğim kesinnnnnn, yenileride ekleyaceğim tabi :)

ayyy 10 dk zumba yaptım sucuk gibi oldum bu nasıl bir dans ya, sabahtanda 10 dk yapmıştım bence bununla kilo milo kalmaz ama ne kol kaldı ne bacak, yarına yürürsem iyi valla.... et kesiği olmayayımda... çok zevkli ama çok zor ya yada tombişim diye mi oldu acep ....

selam arkadşlar nasılsınız keyifler nasıl kaç gündür girememiştim bugun hastaneye gittim geldim kan verdim yarında ultrason çekineceğim bakalım sonuçlar nasıl olacak. gecen hafta topiğe katıldım hemen hemen 5 gündürde dışardaydım sürekli yürüyerek bi yerlere gidip geldim bugunde gelince bi tartılayım dedim sonuç

29 eylül başlangıç : 93.7
5. gün: 91.7
2 kg

ciddi anlamda ekmeği, yemeği, arada atıştırmaları azalttım siyah çayı azalttım meyve elma yiyorum bol su ve YEŞİL ÇAY içiyorum inşallah bu şekilde devam eder

hakkında hayırlısı sen eşinle konuş birsürü arkadaşımın cocuğuna komşusu bakıyor

geçmiş olsun canım

zeynep ablam allah kolylık versin sabrına hayranım

ilginç

hoşgeldin iyi kilo vermişşin
Herkese gunaydin hasta hsta yine bir is gunune basladim kizimin haala sumukleri akiyo ben yine ayniyim hasta olan herkese ozellikle kuzucuklrimiza acil sifalar diliyorum
aysem emirin de haasta olmus gecmis olsun canim benim
geçmiş olsun

iyi yapmışşın
bende öyle bir karı koca patronla çalışmıştım
karı koca kavga ederler herkezden hıncını alırlardı

istanbuldaki arkadaşlar 10 Ekim Cumartesi günü buluşalım mı ne dersiniz :)))

ayşecim ne güzel oluryaa ama siz karşıdasınız bende gelmek istiyorum kadıköyde buluşsak:):):)))
size çok uzak olur değilmi?
bende anadolu yakasındayım
[sıze=3]arkadaşlar özür dilerim 8 ekim cumartesi üzerinde düzeltme de yapamadım [/sıze]
tamam bana uyar

inşallah iyi sonuç alırsın

şimdi nasıl yapsak ki. bakırköy olabilir eşimle konusurum beni daloki ile bırakır bi terslik olmazsa ama o zaman karşı tayfa da gelir bir deniz otobüsü.
bakırköy bana uyar karşıdan kolay gelirim
ben çıkıyorum kızlar haftasonu gelebilecek durumda olanlar katılacak olanlar lütfen bildirsinler
bakırköy de olacak buluşma :)
tama bana uyar
ama kızımda benimle gelecek bırakacak kimsem yok

tebrikler

dün
sapıttım gece
pizza sufle kek çikolata cips hepsini yedim
canım çok sıkkındı
eşim gitti biraz önce 4 ay yok en az
:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…