Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 meleğim var çok geçmiş olsun
Zeynep ablacım çok geçmiş olsun ilaçlarını sakın ihmal etme bendede var ilacımı içiyorum çok güzel seviyelerde gidiyor tsh.
tesekkur ederim canim ALLAH razi olsun

hayirli olsun canim ALLAH saglicakla kucagina almayi nasip etsin (Aminnnnnnn)

HAFTANIN 1.si........ -1.8 kg........................İlbatum..............

HAFTANIN2.si.........- 1.7 kg.........................Ceco34..............

HAFTANIN 3.leri......- 1.6 kg..........Asumanzeynep & ece78..... :81:
geç oldu ama dereceye giren fistiklari tebrik ederim ellerine saglik YENA abla hakkini helal et

herkese iyi akşamlar
zeynep ablacım Allah sana kolaylık versin
bu hafta 79 u görmem zor sanki cumaya kadar tartılmayacağım bakalım bugün çokmu yedim hayır ama çok düzensiz yedim yine öğün felan belirsiz yani almam ama versem de az veririm akşam eşimle yürüyeceğiz neyseki yoksa gece de uyuyamadım leslie yapacak halde değilim

arkadaşlar aranızda pkolu olan varmı,kilo vermeyi zorlaştırıyor diyorlar,bilgi verirmisinizz????

slm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye

slm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye

hoşgeldin aramıza topiğe sık sık gelip paylaşımda bulunursan moral motivasyon garanti canım zaten kiloların yeni alınmış tez zamanda giderler inşallah

dün
sapıttım gece
pizza sufle kek çikolata cips hepsini yedim
canım çok sıkkındı
eşim gitti biraz önce 4 ay yok en az
:84::84:
neyse olsun bu seferlik ,allah kavuştursun canım, aaa desene 4 ay sonra geldiğinde seni tanıyamacak ayyy ne hoşşşşşşşş
bugün bende öyle kalorili şeyler yemedim ama düzensiz yedim çokta yemedim ama huzursuzum, bugün 20 dk zumba yaptım hanaaaa her yerim ağrıyoooooo ,birazdanda mekik falan yapayım bari :)
arkadaşlar aranızda pkolu olan varmı,kilo vermeyi zorlaştırıyor diyorlar,bilgi verirmisinizz????

ben varım ya :))))
canım bak burada başka poklu arkadaşlarda var onlardan öğrendiğim bir bilgiyi hemen paylaşayım, yemeklerden yarım saat önce 1 çay kaşığı çörekotunu ağzında çiğne üstüne 1 bardak su iç bunu her yemekten önce yap insülin drencini kırıyor ve kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş ,ben daha deneyemedim ama yarın yapayım bende çörekotunu gözümün önüne koyayımda :))))

merhaba kızlar iyi akşamlar herkese.bütün evi süpurdum ter içinde kaldım.aslında temizlik iyi oluyor hareket açısından.

ne yalan söleyim şu avatarıma seçtiğim resmede sinir oldum şahsen zayıflayıp bu kadar kurumak istememm.kurularada sinir olurum..

hoşgeldin canım neden 1 senede o kadar aldın doğum mu yaptın yoksa?
merhaba kızlar iyi akşamlar herkese.bütün evi süpurdum ter içinde kaldım.aslında temizlik iyi oluyor hareket açısından.

banada gelseydin daha çok kalori yakardın bende ev temizleyeceğimde şu hastalık bitmedi ya ama yarın yapayım bende , bende azcık ter atayım :)=

ne yalan söleyim şu avatarıma seçtiğim resmede sinir oldum şahsen zayıflayıp bu kadar kurumak istememm.kurularada sinir olurum..

ay ben o avatarı hiçbir zaman beğenmedim zati :))) çok kuruuuuuu
ya bugün drum programında vardı kilolu bir kadınla konuştular ve dedikleri çevresine karşı hep iyi olmak isteyenler kilolular diye ,yani geçen gün dediğimiz fesatlık olayı drlar tarafındanda onaylanmış oldu :)))) fesat olup kuruyacağız kızlar ....

valla 3-4 ev temizleyebilirim bi başlayınca döküyorum heryeri

ben o konudan kesinlikle eminim kurular fesattır.içlerini kemirmekten kilo kalmıyor şekerim.

biz sefadada cefadada yemek yiyenlerdeniz.hiç bir zaman canım sıkkınken iştahım kapanmadı.

Kislar naaaberrrr?

Bulusma varmis. Haftasonlari bana uymaz. Esimle birlikte, PARK ve BAHCELER MUDURU olatak cocuklari gezdirip eglendirmek zorundayiz.. Kizin bisuru faaliyetleri var.. Falan filan.. Ekiyorum yani ben...

Bu arada ben alternatif haftaici bulusma onermistim ama Umut donsun diye bekliorm. onu da alip İstanbul Forum'a gelirim. Nasil ?

Bir tane patron, laf cakma macerasi da benden.... Benim ilk calistigim isyerinde ( zaten bi orda calisip sonra hemen kendi isimi kurmustum..) yildizim pek bir parlakti. Yani 24 yasimda, patron beni 30 kisinin uzerine(50 yasindaki pazarlama mudur dahil) genel koordinator yapmisti. Her zaman ". Bu oturdugum koltuk bir gun senin" deyip durur, super gaz verir, iyi maas verir falandi. Bu arada benim bir sinif arkadasim da bizim sirkette calisiyordu. Bir gun patronla onemli bir toplanti yaptik ikimiz, isten cikarmalar, yeni yil planlari vb cok kritik ve gizli bir gorusme oldu. cikista ben sinif arkadasimla kahve icerken patron bana telefon edip odasina cagirdi...." beyza ben sana guvenip cok stratejik bilgiler paylasiyorum ama gordugum kadariyla sen yasinin verdigi cahillikle arkadasina bunlari yetistiriyor olabilir misin acaba" gibisinden biseyler dedi. Oyse biz sadece dedikodu yapiyorduk ama bu laf zoruma gitti. ben de onu utandirmak icin " hayir efendim, benim kadin hastaliklari ile ilgili bir problemim var, bir jinekolog hakkinda konusuyorduk" dedim sirf utansin diye... Nasil kizarip bozardi... Pardon filan... Cok gulmustum icin icin...

Bu arada hala diyetisyen bulmadim, hafiften de koyverdim desem yalan olmaz... Hafta sonu pizza, pasta filan..aramizda kalsin...

valla 3-4 ev temizleyebilirim bi başlayınca döküyorum heryeri
ayyy gel gel ben sana diyet yemeklerde yaparım bak :) ekmeğin aşın benden gel sen
ben o konudan kesinlikle eminim kurular fesattır.içlerini kemirmekten kilo kalmıyor şekerim.

biz sefadada cefadada yemek yiyenlerdeniz.hiç bir zaman canım sıkkınken iştahım kapanmadı.

evet şekerim bende katılıyorum sana fesatlıktan kurumuşlar ,acilen bizimde fesat olmamız gerek ,gerekte nasıl yapacağız yahu :)
alemsin ya benim kapanır bak almaz içim hiçbir şeyi ha sonra bir açılır pir açılır o ayrı :)

Mutlusum, bu firsattan istifade kv aileni avcunun icine alabilir.... Bence cok onemli bir proje deilse ise donme tarihini daloki 2,5 yasina gelip de yuvaya baslayana kadar ertele...

Ama herkesin kafasina iyice girene kadar : cocugum icin is tekliflerini reddettim, ona gore, istesem bugun is bulur calisisrim ama oglum icin kariyerimi dondurdum diye kak...

İslerin biri gelir biri gider, Dalokay sadece bir defa bu yasta olacak ve 2 yasina kadar ben mecbur kalinmadikca, cocuklara annenin veya aileden birinin bakmasinin en dogrusu oldugunu dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…