- 11 Mart 2011
- 133
- 3
- 116
dün
sapıttım gece
pizza sufle kek çikolata cips hepsini yedim
canım çok sıkkındı
eşim gitti biraz önce 4 ay yok en az
:84::84:
tesekkur ederim canim ALLAH razi olsun3 meleğim var çok geçmiş olsun
Zeynep ablacım çok geçmiş olsun ilaçlarını sakın ihmal etme bendede var ilacımı içiyorum çok güzel seviyelerde gidiyor tsh.
hayirli olsun canim ALLAH saglicakla kucagina almayi nasip etsin (Aminnnnnnn)selam kızlar bayağı yoğun bi cuma geçirdim ve şükür bitti.
yenacım benim mazeretim malum, sağlıklı beslenmeye devam edicem ama diyet yapamayacağım, canım sen beni listeden çıkar bi aksilik olursa tekrar dönerim zaten.
düşük riski olduğu için hareket etmeye bile korkuyorum, ilaçlarımı kullanıyorum hergün iğnem var yaptırıyorum. şimdilik iyiyiz yani
geç oldu ama dereceye giren fistiklari tebrik ederim ellerine saglik YENA abla hakkini helal etHAFTANIN 1.si........ -1.8 kg........................İlbatum..............
HAFTANIN2.si.........- 1.7 kg.........................Ceco34..............
HAFTANIN 3.leri......- 1.6 kg..........Asumanzeynep & ece78.....:81:
bence eğitimde disiplin şart ,sen fransada mı yaşıyorsun canım ben buradasın sanıyordum, inşallah canım korusun bebişini okulları tabi...
evet canim 10senedir fransada yasiyorum ALLAH im evlatlarimizi korusun (Amiiiiinnnnnnn)bundan sonra ileri geri yok hep ileri hep ileri durmak yok artık gitsin şu kilolar, valla ayıp öyleyse ne yedin yazın o kadar... ben veririm vermesinede şu pko beni zorlar gibi seni geçmem tamam :) ben ağustos 15 civaarıydı başladım 99dum 91 oldum yani 1,5 ayda 8 kilo gibi.... aslında hedefim 90dı ama 1.100 fazlayla kapattım bu ayı, her ay 5 diyorum nasipse.....
ucundan azcık alıyorsun ve ağzında eritiyorsun tamam mı?
ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsunsayı eylül spor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta 4. hafta
1 efsunlu 650 dk 600 dk 240dk 360dk
2 ibatum 380dk 0dk 35 dk
3 dalokaysmom 210 dk 360 dk 360dk 180dk
4 asumanzeynep 300 dk 450dk 390dk 420 dk
5 nevzamansız 240 dk 300dk 240dk 60 dk
6 nursena 60dk 200 dk 0dk 0dk
7 ceco34 210dk 200dk 200dk 220dk
8 toksin 300 dk 425dk 545dk
9 ayşec52 225dk 195 dk
10 yts38 365dk 150dk göremedim
11 ece78 270dk 385dk 215dk 310dk
12 semiran 420dk 0dk 250dk
13 derin 150dk 0dk 60dk
14 qusel 120 dk 100dk 0dk 0dk
15 fadime02 180 dk 150dk 180dk
16 gülma 265 dk 100 dk 200dk 200dk
17 yena 180dk 310dk 180dk
18 3melegmvar 760 dk 680dk 170dk 0dk
19 Umutttt 160dk 190dk 195dk izinli
20 Beyzuş 200dk 150dk 400dk
21 yasafat 300dk 0dk
22 tebessüm77 325dk 450dk 425dk
23 ervam 210 dk 500 dk 170dk 250dk
24 sarıcivcivim 370dk 390dk 0dk
25 gamze20 210dk 0dk 0dk
26 yağmurgözlü 130dk
27 ayşeebru 60dk
değerlendirelim kendimizi bu ay nasıl spor yapmısız. iki defa spor yapmayanları sileceğimi söylemiştim haftaya liste de olmayacaklar 2 hafta üst üste spor yapılınca tekrar listeye giriliyor.
yanlis hatirlamyorsam iki hafta ust uste spor yapmayanlari çikaracaktin ben sadece bu hafta yapamadim sebebini soyledim daha once haber vermem gerekirdi aslinda ozur dilerim ama pc(leptop)olani kafayi yedi harfler bir basiyorum 5çikiyordu duzeltemedik biturlu bende mecburen digerini çikardim ondan umudu kestik artik tamire yolluyacagiz oyuzden bugun yapilir yarin yapilir diye bekledim giremedim burayada birde oglumla ilgilendim derken bu hafta giremedim ama artik insallah buradayim sporumu yapiyorum hergun basladim simdi ben listeden çiktimmi? sana birakiyorum ama bidaha olmaz bildirimimi mutlaka yapicam(ALLAH nasip ederse)
saol canim evet ALLAH im korumus gerçekten ucuz atlatti bunada sukur ogretmeni aradiginda aklim gitti okula nasil gittigimi hatirlamiyorum sonrdan farkettim esarbimi ters ortmusum içine olan yer disarida kalmisyenacim ve mutlucum ellerinize saglik
3melegim var cocuguna gecmis olsun rabbim korumus
aysecim korkma insallah bisey cikmazama geçti çok sukur daha iyi simdi ALLAH im yavrularimizi korusun (Amiiiiiiinnnnnn)
çok geçmis olsun sana ve naz prensese insallah çabucak iyilesirsinizdereceye giren arkadaşları kutluyorum..
yenacım geçmiş olsun sanada barışada canım...
aynı şikayetler bendede var dünden beri,halsizlik baş ağrısı birde adet oldum dün birde sistit sorunum daha devam ediyor geçmedi sinir oluyorum 15 gün olacak birde üzerine dün mantar oldum nasıl yanma ve kaşıntı var, birde kızım grip oldu nasıl huysuz anlatamam paçamda dolaşıyor , bunaldım iyice hepsi üst üste geldi...
tesekkur ederim canim ALLAH razi olsun evet çok korkmustu gittigimde titriyordu yavrum ALLAH im birdaha yasatmasin boyle seyler(Amiiiiiinnnnnn)sağol canım eşim öğretmen okutman olarak gidiyor
bizde belki gidecez 4-5 ay sonra
askerleik işeyarıyor demekki maşşallah oğluna
yok canım eşim öğretmen
geçmiş olsun canım
bende gelirim diycem ama ben anadolu yakasındayım siz sanırım avrupadasınız
ateşindendir umarım çabuk iyleşirsin
umarım bir şey çıkmaz
erteleme hemen yaptır
ayyy geçmiş olsun
benim aklıma geldide ilkokulda benide merdivenlerden ittirmişlerdi
korkmuştur yavrucak
ikinizde iyi olun önemli olan o
ellerine emeğine sağlık yenacım
tarçın tatlı krizine engel oluyor
uygun kaloride diyet yap
aç kalma acıkmadan ye
tatlı krizi gelince birkuru kayısıyı emerek ye
çikmak istemiyorum bende insallah bidaha olmuyacak artik hergun girmeye çalisirim buaralar çok yogundum oyuzden bugunde oglumu muzige yazdirdim gitar istiyordu sabah kagit islerini hallettim oglende bikosu yazdirdim haftaya basliyacak insallah3meleğmvar,
geçmiş olsun çocuğuna..daha iyidir umarım..Lİsteden çıkmazsın tabiiki..sen düzenli bildirim yapıyorsun 3 çocuğuna rağmen..
Ama mazeretsiz bildirim yapmayanlara üzülüyorum açıkçası ve sıkılıyorum..
Bugün mesela o kadar rahatsız olmama rağmen listeyi hazırladım..Tabiiki gönüllü yapıyorum ama size ve kendime saygımıda gözardı edemeyiz..
Zaten bu düzensizlik devam ederse listeleme işini bırakıcam,kimseyi kıramıyorum,anca kendi içimde sinir oluyorum,sıkılıyorum..
sadece sporu kaldi onuda halledersem bitek gotur getir isi kalicak judo istiyor pasam bakalim yer bulabilirem yazdiracagim
arastir yazdir derken baya ugrastiriyor ama bitti çok sukur artik buralardayim yine
su anki kilondan 4er 4er in her 4kilo bir beden mis oyle duymustumkızlar acaba 44 gıyebılmemız ıcın kac kılo olmamız lazım.uzun zaman oldu kac kıloyken 44 gıydıgımı unuttum tabı herkese göre değişir tabı boy kıloya göre ama ne bılıyım 44 gıyesımm varrrrr büyük beden mağazalarına sinir oluyorumm artıkk
Masallah sizde siraya dizmissinizEvet 2000 doğumluönümüzdeki ayın 25inde doğum günü
Ben 11 biticek diyorum o yok daha neler 12 bitiyor diye inat ediyor.
20 yaşından sonra ufalmaya uğraşırsın diyorum bana seni bunalıma sokacak bişey söyliycem diyor sonrada '' Anneeee 31 yaşına girdin '' diyor
Bizim kurs haftaya başlıyor; Perşembe gitar kursu
cumartesi matematik, türkçe ve ingilizce
Cumartesi Volleybol
Bıraksak bütün kurslara katılıcak cadıNeyse bu sefer kesin kaçtım
Kendinize iyi bakın öptümbyeeeeeeeee
benim oglanda çarsamba gunleri matematik
haftaya hafta içi 3 gundu galiba gitar kursuna basliyacak sporu halledemedim daha judo istiyor yarin bi bakicam yer kalmissa yazdirmayi dusunuyorum
merak ettim turkiyede nekadar kur parasi ?
sakincsi yoksa tabi
geçmis olsun canim insallah daha iiyisinizdir bugunslm kızlar nasılsınız
dün akşam nete girecem diyeeşimden laptop u istedim ama nerdeee
akşamdan beri ishal istifar mide bulantısı baş ağrısı üşüme mahvoldum
emir ve eşimden bana da geçti valla hepimiz hastayız bakıcak ta kimse yok ya moralimde sıfırlandı
kalktım duş falan aldım kendime gelim biraz diye
karın agrısı ve bulantı devam bakalım ne zmnn düzelicez gerçekten felaket salgın var kayunvalidem falan da öyle
sanki bazı arkadaşlar yalnız buraya kendi istediklerinde yalnız kendi dertlerini anlatmak, deşarz olmak için giriyor. o yüzden haftada 1-2 kere girip aaa meraba "geçmiş pek okuyamadım ama şu oldu bu oldu" sonra 3 gün yok tekrar aynı cumle "kusurabakmayın geçmişi okuyamadım...." hatta "ya ben spor yapıyorum ama yazamıyorum" var o da ilginç. yazdığın isimlere en az 10 isim daha ekleyebilirsin aslında paylaşım yapmayıp kilo yazanlara, bunu hepimiz biliyoruz. elbette o senin bileceğin bişi. paylaşım yapmayanları hepberaber karar verelim istersen, bence siline bilirler. ama nasıl takip ederiz bilemiyorum.
biliyosunuz ben spor listesini dilenciden devir aldım onun sistematiğini beceremedim ama sporun faydalarını bence kilo ve spor listelerini karşılaştırdığımızda net olarak gördüyoruz. istikrarla spor yapanlar en iyi kilo verenler hemen hemen. yani elbette listelerde olmak mühim çünkü ben bazen tam 10 ay önceki bir listeye bakıp "bak ozaman böyleymişim" diye gözden geçirebiliyorum. ama herkesin kendi bileceği iş 2 kere mazeretsiz bildirimde bulunmayanı ben listemden sileceğim.bu aralar ihmal ettim farkindayim ama istemeden oldu yazmistim mazeretimi bidaha olmaz spor listesinden çikmak istemiyorum veee sporuma devam ediyorum
aaaaa senle hemserimiyiz bende sivasliyim nerde oturuyorsun sivasa geliyomusun? ben yazin gidecegim kismet olursa bizde bulusalimbelki ondandır. zayıf olduğum günleri pek hatırlamıyorum çünkü. gerçi ben sivaslıyım sivaslılar çok üşür.
hatta sivaslının biri cehenneme düşmüşte kapatın kapıları soğuk geliyor demiş.
aslında mantıklı yağ katmanlarının arasında kan dolaşımı yok denecek kadar az. buda ısıtmıyor haliyle. petekler küçük geliyor:))
neyse kociş geliyor iş yapıyomuş gibi yapıyım
görüşürüz. çok yazmayın yaa okuması zor oluyo
kiyamam canim ya aslinda zorlada olsa muz yese biraz iyi gelirslm kızlar nasılsınız
biz ailecek yatıştayız
3 gündür emire bişe yediremiyorum su dahi içmiyo ishal ilacı var onuda veremiyorum nasıl geçicek ishali bilmiyorum
evim darmadağın kalkıp temizlemem lazım ama hiç gücüm yok
ve yrn böyle nasıl işe gidicem bilmiyoum
bi yandan da yrn dr.a gidicem stres sardı şimdiden oyy oyyy
moralim de bozuk bi huzursuzluk var üzerimde rabbim hayırları nasip etsin inşallah
insallah çabucak iyilesirsiniz
hayirli olsun mutlu insallah istedigin gibi olur herseykızlarrr,
dün işle ilgili bi gelişme oldu, ben sevindim falan çalışma hayatıma dönebilirim hem de iyi bir fırsatla ancak iş bandırma da ve proje dışında en az kontrollük istenecektir. özetle hafta en az 3 günü bebeğe bakılması lazım en az sabah 6 dan akşam 9 kadar olamam yanında. günübirlik gidersem o da. neyse kp yi gördük bugün ağzımdan kaçırdım. adamın ifadesi birden değişti. nasıl olacak mış ooo, kaç saat sürecek yol falan girdi konuya ben de ne kadar sevindiğimi hastanenin ana binasını yaptığım için çocuğum gibi o proje falan derken adam tak kesti lafımı "kızım bunlar beni ilgilendirmez beni torunum ilgilendirir ona kim bakacak" dedi. ben de heyecanla alt komsumun bakacağını falan anlattım.(daha önce çocuk bakmış kadın ve dalokiyi çok seviyor 1 senedirde görüşüyoruz. tek komsum diyebilirim.) adam "orda durrrr" dedi el bakamazmış torununa kv bakacakmış olmadı o bakacakmış. kazanacağım uc kurusu da heba etmeyecekmişim ayrıca. yani bir anda beni nasıl gördülklerinin özeti. ben de acaip sinirlendim kusura bakmayın ama ben anlaştım dedim çocuğa bakıcak kişi var. adamın bakışları döndü. neyse eşim zaten haber geldiinden beri asık suratla dolaşıyor. niye açtın lafı falan dedi. bizim kv ile durumlar ortada birde bu iş için onunla aynı çatı altına giricem bi de minnet edecem. işin olması halinde 3-4 ay projelendirme 1 sene inşaat sürer 1.5 sene neredeyse. bilemiyorum durumlar bunlar sevincim kursağımda kaldı.
ALLAH yardimcin olsun ablacim kendine iyi bakcanlarım hepinize iyi geceler.benim başımda yatılı misafir var.akşam 6 gibi içkiye oturuyor.ta ki gece ikilere kadar.eşimin kardeşi.bir kaçay evvel boşanmıştı.şimdi yanımızda.15 gün kadar kalacak.biri yatalak diğeri sarhoş iki erkeğin hizmetindeyim.güya bana yardıma geldi.neyse bugün biz denize götürdü ,bugün baya sıcaktı.komşumuz karı kocayı da alıp deni kenarında piknik yaptık.biz ve bir kaç bekar erkeken başka kimse yoktu..giderken patlıcan güveç yapmıştım.onu götürdüm.birde başıma mangal çıkmasın diye.
bir ara dayanamayıp denize atladım.ohhh be ..stresimi attım.akşama güç toplamam lazım.dır dır gece ikiye kadar onların hikayesini dinliyorum.eltimde gündüz anlatıyor.ikisinin arasında kaldım.boşanmışlar ama daha hesaplaşma bitmemiş.kaynım tutturmuş bana burdan birtane bul diye.sanki elimin altında hazır bayanlar var.olsa bile aracı olmam.birinin hayatını karartmış.
ben dört gündür levotirion diye bir ilaca başladım.hipotroid için verdiler.sanki iyi geldi gibi.vücudumun düzene girmesi bir ayı bulurmuş.
aslında yazacak çok şey var ama kendi kendime zor oluyor.şimdilik bu kadar.hepinizi öptüm..
traji komik olmus birden bire issiz kalmasi kotu olmus uzuldum komik tarafi siz konusurken ustune bu mesajin gelmesiAyyy dün akşam çok ilginç birşey oldu hanımlar...
Şimdi akşam ben yemek için hazırlık yapıyorum..KArşı komşumun 22 yaşında kızı var beni çok sever..bende onunla sohbet etmeyi çok severim. ara ara uğrar bana kahve içer sohbet ederiz..
Dün eşimin maçı vardı..Sonra geldi komşu kızı ben yemeği hazırlıyorum oda yanımda konuşuyoruz..
Yeni başladığı işi soruyorum ben nasıl memnunmusun diye...
nilüfer abla hiiç memnun değilim dedi ayrılabilirim her an patron çok dengesiz,tutarsız vs.
bende iş bulmadan sakın ayrılma,çalışırken araştırman daha iyi olur vs. dedim..
Sonra buna mesaj geldi mesajı okudu dumur bir şekilde nilüfer abla bakarmısın mesaja dedi..
PAtronu mesaj atmış.. kusura bakmayın sizin işinize son vermek zorundayım diye yazmış..
Böyle kaldık ikimizde adamı düşünüp eleştirirken oda boş durmamış aynı anda düşünüyormuş çok ilginç bir durum...
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinmerhaba arkadaşlar,ben ilbatumun arkadaşıyım aranıza katılmak istiyorum.50kilo ile seyreden hayatımda başımdan bir gebelik geçmesiyle 85le doğuma gittim,inanılmaz kilo aldım,buzamana kadarda belli bir beslenme düzenim olmadı,doğumdan eve geldiğimde 75e inmiştim ama 2-3hafta içimde 77lerdeydim,sonrasında daha fazla aladım,sanırım emzirmek verdirmesede kilo aldırmıyor.şuan kızım 16aylık oldu ve ben 1,5aydır evde 2mil leslie yapıyorum,geceleride mekik falan çekiyorum,yediklerimede çok dikkat ediyiyorum,69kilo oldum,en az bi 15kilo daha vermem gerek,azimliyim vericem ama bakalım,inş.hiçkimse şişman olmaz,gerçekden berbat bir duygu...
ama masallahin var simdide bide ben 69 olsam neisterimki baska
isterim isterim 60 isterim
oncelikle Masallahselam arkadşlar nasılsınız keyifler nasıl kaç gündür girememiştim bugun hastaneye gittim geldim kan verdim yarında ultrason çekineceğim bakalım sonuçlar nasıl olacak. gecen hafta topiğe katıldım hemen hemen 5 gündürde dışardaydım sürekli yürüyerek bi yerlere gidip geldim bugunde gelince bi tartılayım dedim sonuç
29 eylül başlangıç : 93.7
5. gün: 91.7
2 kg
ciddi anlamda ekmeği, yemeği, arada atıştırmaları azalttım siyah çayı azalttım meyve elma yiyorum bol su ve YEŞİL ÇAY içiyorum inşallah bu şekilde devam eder
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
alinti yaptim sandim ama becerememisim
SEMIRAN bozma moralini lutfen biraz dinlen ve don aramiza fazla ayri kalma zaman zaman olur boyle bende takildim buaralar bir ileri bir geri gidiyorum once den guzeldi her hafta veriyordum 7ler beni surundurecek gibi ama yilmak yok pes etmek yok sende azimlisin masallah ben basaracagina inaniyorum hepimizde vericez kilolari 2012 bizim senemiz olucak ALLAHin izniyle
tovbe bidaha bukadar geçmis biriktirmem belim agridi yafff
dün
sapıttım gece
canım çok sıkkındı
slm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye
neyse olsun bu seferlik ,allah kavuştursun canım, aaa desene 4 ay sonra geldiğinde seni tanıyamacak ayyy ne hoşşşşşşşşdün
sapıttım gece
canım çok sıkkındı
bugün bende öyle kalorili şeyler yemedim ama düzensiz yedim çokta yemedim ama huzursuzum, bugün 20 dk zumba yaptım hanaaaa her yerim ağrıyoooooo ,birazdanda mekik falan yapayım bari :)herkese iyi akşamlar
zeynep ablacım Allah sana kolaylık versin
bu hafta 79 u görmem zor sanki cumaya kadar tartılmayacağım bakalım bugün çokmu yedim hayır ama çok düzensiz yedim yine öğün felan belirsiz yani almam ama versem de az veririm akşam eşimle yürüyeceğiz neyseki yoksa gece de uyuyamadım leslie yapacak halde değilim
arkadaşlar aranızda pkolu olan varmı,kilo vermeyi zorlaştırıyor diyorlar,bilgi verirmisinizz????
hoşgeldin canım neden 1 senede o kadar aldın doğum mu yaptın yoksa?slm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye
merhaba kızlar iyi akşamlar herkese.bütün evi süpurdum ter içinde kaldım.aslında temizlik iyi oluyor hareket açısından.
ne yalan söleyim şu avatarıma seçtiğim resmede sinir oldum şahsen zayıflayıp bu kadar kurumak istememm.kurularada sinir olurum..
hoşgeldin canım neden 1 senede o kadar aldın doğum mu yaptın yoksa?
banada gelseydin daha çok kalori yakardınbende ev temizleyeceğimde şu hastalık bitmedi ya ama yarın yapayım bende , bende azcık ter atayım :)=
ay ben o avatarı hiçbir zaman beğenmedim zati :))) çok kuruuuuuu
ya bugün drum programında vardı kilolu bir kadınla konuştular ve dedikleri çevresine karşı hep iyi olmak isteyenler kilolular diye ,yani geçen gün dediğimiz fesatlık olayı drlar tarafındanda onaylanmış oldu :)))) fesat olup kuruyacağız kızlar ....
ayyy gel gel ben sana diyet yemeklerde yaparım bak :) ekmeğin aşın benden gel senvalla 3-4 ev temizleyebilirim bi başlayınca döküyorum heryeri
ben o konudan kesinlikle eminim kurular fesattır.içlerini kemirmekten kilo kalmıyor şekerim.
biz sefadada cefadada yemek yiyenlerdeniz.hiç bir zaman canım sıkkınken iştahım kapanmadı.
mutlu iş konusunda bir gelişme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?