Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok doğru bakalım bir görüşücem tam zamanlı bişi zaten olmayacak. haftada 2-3 gün maximum evden ayrılırım diye düşünüyorum. projelendirme de 15 günde 1-2 çıkarım en fazla. neyse bu proje mühim benim için tek başıma yaptığım 2. iş ve sıfırdan ilk iş olacak. hastane işleri de kolayca çıkmıyor. neyse denge kuramazsam zaten öncelik daima dalokinin. projeyi verir otururum evimde.

hafta içi buluşmasınada katılırım perşembe olursa yine ablamla gelirim hatta. dalokiyle kolay olur. ctesi bakırköye de giderim iş çıkmazsa.

selam kızlar
ne zamandır tartılmıodm bugun itibariyle 99,6 yım hemen cetvelimi düzeltmeliyim

evet cnm başakşehir ters buraya eşime sordum nasıl gelinir diye ancak ticari taksi dedi
ama oyun bozanlık yok ebru sen ve ayşecik gelicek ona göre :)
İnşallah gelmek istiyoruz.
şimdi nasıl yapsak ki. bakırköy olabilir eşimle konusurum beni daloki ile bırakır bi terslik olmazsa ama o zaman karşı tayfa da gelir bir deniz otobüsü.
Süper olur valla.
Tamamdır inşallah pasta varmıı ::))))))))
çıkmasın mümkünse çıkarsa erteleriz dicem ama annem geliyo haftaya ya lütfen çıkmasın cuma çıksın p.tesi çıksın ama cçtesi çıkmasın lütffeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Olmazsa öteki hafta olur kızlar.
ben çıkıyorum kızlar haftasonu gelebilecek durumda olanlar katılacak olanlar lütfen bildirsinler
bakırköy de olacak buluşma :)
Benn ebruuu
dün
sapıttım gece
pizza sufle kek çikolata cips hepsini yedim
canım çok sıkkındı
eşim gitti biraz önce 4 ay yok en az
:84::84:
Allah kavuştursun canım ama ne demiştin o gelene kadar zayıflıycam bunu unutma.

hayirlisi olsun cnm cocugun icin en iyi karari sen kendin verirsin cnm he aklima gelmisken sen benden fazla kilo verdin :nazar masallahhh
insallah cnm
dün
sapıttım gece
canım çok sıkkındı
:eşim gitti biraz önce 4 ay yok en az
cnm allah kavustursun ,zamani iyi degerlendirip 4ay icinde 20kilo verirsin esin geldiginde 70kg incecik seni gördügünde $ok olur

cnm 23 kg vermissin arada koyvermeyi hak ediyoruz diye düsünüyorum tabi pesinden hemen toplanmak sartiyla

bu gün 1saat yürüyüs yaparim demisdim ama malesef 30dakk yapabildim +300dak toplam 330dakk
yediklerim erimisdir dimi kizlarrrr

allah kavuştursun bu seferlk böyle olsun :)
sağol canım bu sondu zaten

tebessüm eşin gitmiş Allah kavuştursun canım
sağol canım
Allah kavuştursun canım güle güle gitsin güle güle gelsin.
inşallah sağol canım

slm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye
hoşgeldin düzenli paylaşım yap sporda yap günde 30 dakka inşallah sorunsuz verirsinkiloları

sağol canım bu son kaçırmaydı bir daha yok

merhaba kızlar iyi akşamlar herkese.bütün evi süpurdum ter içinde kaldım.aslında temizlik iyi oluyor hareket açısından.
ohhh mis gibi

valla hedfim oogelene kadar zayıflıycam yılmak yok

sağol canım
4 ayda 20 kilo veremem ama heefim 75 e inmek bakalım başarabilecekmiyim

bu gün 1saat yürüyüs yaparim demisdim ama malesef 30dakk yapabildim +300dak toplam 330dakk
yediklerim erimisdir dimi kizlarrrr

ohhhh birde yemeklerde kaçırmasan manke olursun valla

ne güzel hepiniz tanışacaksınız kızlar bende gelip tanışmak isterdim .iyi eğlenceler şimdiden.ama o gün dietleri bozun ya ilk tanışma hatrına.

merhabalar nasılsınızzz kızlarr ben geldim 2 günlük aradan soraaa iyiyim şükürr sizler nasılsınızz kotayı doldurmuşum biraz az giriyorum nete 21 den sora 8 gb ye çıkarttım o zamana kadarda az gireceğimm üzgünümmm

Arkadaşlar selam,

Diyete devam ediyorum ama bişi itiraf etcem size,nedense son zamanlarda bir şeyler yazıp paylaşmak gelmiyor hiç içimden.Aslında sadece burda değil gerçek hayatta da kimseyle konuşmak özellikle de diyeti konuşmak gelmiyor içimden.Kendimi hasta gibi hissediyorum konuştukça.Size de oldu mu hiç böyle dönemler durumlar?Çoğu zaman okuyorum yazılanları evde oldukça ama yazmak gelmiyor içimden ((( Bana noluyor böyle anlamıyorum.Halbuki koşarak gelirdim buraya aslında yine geliyorum ama paylaşmaktan çok okuyup gidiyorum.Offffff yine sonbahar depresyonu mu anlamadım gitti!!! Lütfen kızmayın bana bu yazdıklarım için,içinizde varsa böyle zamanları olanlar lütfen anlatsın da kendimidaha da kötü hissetmiyim

Efsunlu bu aylarda bu tarz depresyonlar normal artık güneş azaldı ve onun etkisiyle insanlarda huzursuzluk isteksizlik artıyor bu arada sakın dietini bozma yada çok kaçırmamaya çalış bol bol yürüyüş yap sevdiklerinle beraber ol benimde senden farkım yok yalnız değilsin yani.

ne komik diyecek laf yokmuşş patronaaaaaa hak etmiş vallaaaa
dün
sapıttım gece
canım çok sıkkındı
Allah kavuştursun canım benim yediklerine gelince denegelersin olur biterr
canım benim ben de ole oldum ya ama resmen kendime asıldım yaşanıyor yaşıyoruz sırf o yüzden diyetisyeni bıraktım kendimi iyi hissetmediğimden ama diyeti bırakmadım diyet değil de dikkat etmek diyelimm kendimce bir listeye bağlı kalmadan napim birazda bole olsun sora bakacağım belki sonbaharın etkisiyle girdik ama geeçecekkkkk saağlık olsun kendine dikkat etttt

doğa sirkeli sumu hiç duymamıştım ama epeyce azaldı mantar , bir krem aldım eczaneden iyi, geldi şükür hemde çok yakıcı idi..önemli olan idrar sorunum berbat bakalım sabah dr ne diyecek...

zolaksı tavsiye ederim ama doktoruna danışman en iyisi tabiki

Merhaba,
+90 lılarda olan ve 99,9 olmayı bayadır bekleyen biri olarak bende size katılabilirmym, dukan diyetine 2 gün önce başladım ben, farklı bir diyetten geçiş yaptım, hepimize başarılar ...

hoşgeldin umarım hayırsızlardan çıkmazsın

çocuk doğurduğu halde hala kemikleri sayıldığı için

herkeslere iyi geceler. oğluşum hasta oluyor bakalım yarında böyle giderse doktora gidicez.

tebessüm allah kavuştursun canım....
3mleğim var geçmiş olsun dileklerin iin teşekkürler canım....
yst canım mantarım geçti sayılır travazol kullandım iyi geldi...

bugün yine tahlil yaptırdım meğersem ben kum döküyormuşum . dr söylemiyor bana aile drumuz söyledi.senden usg istemedimi fian dedi öylesine yaşıyoruz burada işte,sinirlendim çok fena dra en güzeli izmire gideceksin büyük yer yine başka...psikolojikmi bilmiyorum ama sırtlarımda böbreklerimde ağrıda başladı bugün...sürekli idrar yapma isteği sürekli hiç durmadan fenalık geldi wcye gitmekten artık...

sanki diyette değilim dün kahvaltıda süper geçti ne yalan söyliyeyim hiç dikkat etmedim , bugünde gezmeğe haberliydim orda yedim akşamada anneme gittim yemeğe ordada karışık kızartma varmış köfte ile berabber, yedim gitti bile, sanki kızartma yemiyorumda noluyor sanki 50 kiloyamı düştüm, çok özlemiştim ....

çok geçmiş olsun canımmmmm iyi gecelerrr

Herkese hayırlı gecelerrrr kızlarrrr

Maşallah bugün çok güzel paylaşımlar olmuş geçmiş baya birikmişti dünden beri ama ben herzamanki gibi çok büyük bir zevkle ve merakla okudum hepsini
Bugün benim ve kızım için maalesef pekte iyi geçmedi gün. Kızımın sınıf arkadaşı geçen hafta böbrek yetmezliğinden hastaneye yatmıştı oda 3 gün evvel bana anne ziyaretine gidermiyiz demişti. Hastanenin adını öğrenince gidicektik ama bugün maalesef acı haber almışlar.
Öğretmeni arkadaşlarının ölüm haberini verdiğinde doğal olarak hepsi ağlamışlar gün boyunca. Kızım çok üzgün geldi hatta bana anlatırken bile yine gözleri doldu anne tam 4 saat ağladık hala inanamıyorum diye.
O an bende herşeyin ne kadar boş olduğunu düşündüm. Bizim derdimiz dert değil sonuçta o acılı annenin yanında. Hepimiz evlatlarımız birkaç gündür ateşleniyor yada nesleler, ishaller diye üzülüyoruz ya ben o an şükrettim çünkü beterin beteri var Rabbim bize dermansız dert vermesin diye dua ettim.

Birde kızlar benim kızımın kollarında ve bacaklarında devamlı irinli sivilceler var bunlar iki hatta üç senedir var. Defalarca doktora götürdük ilkten hep yağlı yiyor ondan denmişti sonra alerjik dedi aile hekimimiz hap ve şurup verdi ama hiç biri geçirmedi. GEçen bir arkadaşım kız böbreğinden ileri gelmesin hani dışa vuruyor olmasın birşeyi demişti ben önemsemedim hani ne anlar sonuçta doktor öyle birşey demedi diye ama bugün arkadaşının böbrek yetmezliğinden vefatını duyunca öğleden beri kafama takıldı.
Acaba hangi doktora gitmem gerekirki böbreklerini bir kontrol ettirmek için aranızda bilgisi olan varmı :44:
Ayşeciğim sen hastanede calışıyordun yanlış hatırlamıyorsam sen bilirsin diye umut ediyorum.

Benim yüreği güzel melek ablam Allah yardımcın olsun. Sabrına ve o güzel yüreğine hayranım. Keşke çevremizde senin gibileri daha çok olsa

Bir de utanmadan kiloluyum diyor yaaa ( şaka şaka )
Umarım sende bir an önce hedefine ulaşırsın. Aramıza hoşgeldin sefalar getirdin!
Bu arada devamsızlık yapmadığın sürece motivasyon konusunda burada tavan yaparsın

istanbuldaki arkadaşlar 10 Ekim Cumartesi günü buluşalım mı ne dersiniz :)))

Bendeeeeeeeeeee istiyorummmmmmmmmmmm
Hafta sonu eşim çalışmıyor ama nasılsa KV onu benimle bırakmaz yanına çağırır gel babana yardım et diye
Benimki aslında biraz kılcıktır netten buluşma konusunda ama uzun zamadır sizlerden bahsettiğim için artık biraz daha ılımlı o konuda ama kesin Nisa ablanıda al yanına der
Yarın sabah ben hemen Nisa ablamı kafaya alayımda cumartesi için plan yapmasın ondan sonra koca kolay
Allah nasip kısmet ederde bir aksilik olmaza bende Bakırköye gelirim

Kız senin ayağına ip bağlasak sen ipide koparır yinede sporda bize tur bindirirsin
Daha pazartesi ayol acelen ne olmuşun pıstık gibi hala koşuyorsun
Senin sayende sporda taç hayal oluyor bize
Şaka şaka maşallahın var allah nazardan saklasın aynen devam yetişemesekte arkandayız

ben daloyu bırakacak yer bulsam anına kacarım da zor. ama ortalıı karıştırmiim ctesi bandırma işi çıkabilir benim.

Mutlucum daloyu bırakırsan benim küçük kızım kiminle oynayacak Zaten büyük ihtimalle gelirsem çoluk çombalak gelicem benim büyük kızda tecrübeli kardeşinden üstlik çocuklara deli olur emin ol ikisinide oyalar rahat ederiz

dün
sapıttım gece
canım çok sıkkındı

Tabi okadar çok avatarını koşturursan acıkırsın
Bir kereden bişey olmaz ama 4 ay boyunca sık kendinide eşin geldiğinde evdeki afette kim diye şaşırsın
Bu arada Allah kavuştursun canım.

arkadaşlar aranızda pkolu olan varmı,kilo vermeyi zorlaştırıyor diyorlar,bilgi verirmisinizz????

Ben de pkoluyum ve inan kilo vermeyi çok zorlaştırıyor en azından benim için ama endokrin doktoruna gittim ve şu an insülin direncimi düşürecek ilaç kullanıyorum zayıflamaya yardımcı olacak.
Pko zayıfladıkca kendiliğinden bile yok olabiliyormuş çoğu zaman.

slm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye

Aramıza sende hoş geldin. Umarım geçici değilde kalıcısındır ve bol paylaşımda bulunup hedefine bizimle birlikte yürürsün

Forum istanbul buluşmasında heleki hafta içiyse ben kesin varım :122: :122:
Bu arada patrona çok iyi olmuş bir daha önyargılı yaklaşmamayı öğrenmiştir bence.
Hafta sonu hangimiz sapıtmıyoruz ki okadar çatlak su kaçırmaz
Nasılsa sen mutlaka ipin ucunu kendini azda olsa salsan bile kaçırmazsın

Kendini fazla özletme ama yaa gece gel ama gel

Havalarda insanda bir melankolik durum yaratabiliyor o yüzden bence çokta takılma bir kaç güne kadar eminim geçer. Bu zamanlarda bende de ara ara oluyor kimseyi canım istemiyor ama bir yandanda yanlızlıktan sıkılıyor insan tuhaf birşey. Bir an önce kendini toparlayacağına eminim.
Heee bu arada devamsızlık yapma sınıfta kalırsın yoğsam
Kendini iyi hissettiğinde zaten yine daha büyük bir zevkle herşeye sarılırsın

herkeslere iyi geceler. oğluşum hasta oluyor bakalım yarında böyle giderse doktora gidicez.

Haticeciğim oğluşuna çok geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce iyileşirde doktora gerek kalmaz.
Benim küçük cadı dün gece sabah 5e kadar uyutmadı ve ateşide vardı ama sabahdan beri bu saate kadar hiç birşeyi yok sanki sadece burnu akıyor çok şükür.

Son düzenleme:

geçmişolsun, seninkiyle aynıyız bizde. sabah iyi gece bir sapıtma oluyor, burun tıkanması uyumama. ates çok olmadı ama ılık normalden.

bakırköyde bulusucakların sayısı baya artıyor ozaman forum dakine de min 3-4 oluruz gibi.

yst38
hoşgeldin umarım hayırsızlardan çıkmazsın

yok yok çıkmıcam ben cok yazmasadam bu topiği takip ediordm ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…