Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bakırköy Bakırköy olalı böyle buluşma görmedi dedirticeğiz herhalde
Bugün birde buluşma sözü geçince direk aklıma Avrasya Maratonu geldi
Bu sene belki olmaz ama seneye KK olarak Avrasya Maratonuna katıldığımızı düşünsenize kilolar gittikten sonra
valla şu kilolarımdan kurtulayımda seneye kesin maratona katılıcağım nasipse. Şimdiden kendimi o kalabalığın içinde çocuk arabasıyla koşarken görebiliyorum

senin şu avatara hastayım ha insanı gaza getiriyor :))))
evet valla bizde onun hızına yetişsek of bomba oluruz

sonbahar depresyonudur canım
canını sıma diyetine devam et spor yap spor mutluluk hormonu salgılatıyor iyi gelir

sağol canım sen nasılsın

geçmiş olsun salgın var valla
göster dr. a bAkalım

sağol canım
geçmiş olsun canım kum ağrıda yapr bol su iç
aklındaolsun idrar yolu şikayetlerinde böbrek ultrasonuda çekilir normalde ama dr. atlamış herhalde
umarım çabuk atlatırsın
naz nasıl

sağol canım
kızını dahiliyeye götürebilirsin bunlar geçmiyor ne yaptıysak de böbreklere bakılsın birde kantahlili karaciğer alt ast gibi enzimlerinede bakılsın
bende senlerce sivilceler geçmedi 27 yaşında falandım bir ilaç kullandım ancak geçti

valla ben hersen o maratona katılmak isterim ama hep pazarları çalıştığımdan gidemezdim ne güzel olur ama

kızlar iyi geceler..bugün kaynım erken sızdı da aranıza katıldım..buralarda hava geceleri bayağı soğumaya başladı.ama yarın sıcaklıklar biraz artacakmış.aranızda hipotiroidi olan vardır..aynı ilacı mı verdiler?ne kadar zamanda hormonlar yoluna girdi..
asumanzeynep,ceco32,tebessüm 77,dolakismumy ve daha nicelerinize teşekkürler..sakın beni listeden çıkarmayın.ben sporumu yapamıyorum.ama söz misafirimi uğurluyayım(sanki buraları fazla sevdi gibi???gitmeye pek niyeti yok gibi)daha çok ilgileneceğim.ev çok küçük.sauna eşorfmanlarımı giyip spor yapsam çok çabuk koku yapıyor.bende banyo yapamıyorum..gece o uyuyunca nete giriyorum.bunlar topik falan anlamaz..hasta kocasını bırakıp,nette chatleşiyor diye yayar..
yalnız bir iyiliği var..ev yaşamı düzene girdi.sabah ona kahvaltı hazırlamak için erken kalkıyorum.o arada ilacımı alıp yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum.kahvaltı ona hazırladıklarımdan bir kaç çatal bir kenara ayırmak.
bugün..elma suyu ve bir dilim ekmek peynir ve domatesten oluşan kahvaltı.
ikindi..taze fasulye 1 dilim ekmek.
akşam biraz geç oldu.pilav ve taze fasulye..1 dilim ekmek..aralarda çay,kahve..gece elma sirkesi karışımını içiyorum.meyve olarak 1 incir ve küçük bir salkım siyah üzüm..
su olayı yine zorluyor.havalar soğuyunca su içemiyorum..
ve tüm bunlaeı yazqarken aklımın bir yerinde böbrek yetmezliğinden ölen o küçük kız var..ceco32 sanırım senin kızının arkadaşıydı..o aileyi düşündüm..biz bir kaç gün sonra unutacağız..ama ailesi..rabbim sabrını versin..mekanı zaten cennettir..

menün iyi ablacım
birde sporunu yap ilacınıda alıyorsun ohhh veririsn
su konusunda ben bir buçuk litrelik bir şişe aldım gidip gelip o şişeden yudumluyorum
yinede zor geliyorsa bitki çaylarıda su yerine geçiyor ama normal çay değil bitki çayı

kızlar nereye kayboldunuz?mesajı yazana kadar herkesler kaybolmuş..ışıklar açık kalsın..

ben burdayım

Bende hazır benim küçük civcivim uyurken yatayım bari.
İki gece üst üste sabah 5 de yatınca insan iyice serseme dönüyor.
Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Allaha emanet olun
İyiki varsınız

anladım hayırlısı olsun canım
dün
sapıttım gece
pizza sufle kek çikolata cips hepsini yedim
canım çok sıkkındı
eşim gitti biraz önce 4 ay yok en az
:84::84:
allah kavustursun hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip ettin rabbım
arkadaşlar aranızda pkolu olan varmı,kilo vermeyi zorlaştırıyor diyorlar,bilgi verirmisinizz????
bende pkoluyum canım evet kılo vermek cok zor oluyor cunku pko ile birlikte insülin direnci olusuyor vucutta bunun içinde tahlillerini yaptırıp ilac kullanman gerekiyor insulın direnci cok sık acıktırıyor hatta benım ki cok yuksek cıkıyor dikkat etmeme ragmen acıktıgım zaman elim ayagım tıtrıyor glsemik indeksi dusuk beslenmek gerekiyor pkoyu yenmek içinde kilo vermek gerekiyor kilon azaldıkca pkoda geciyor
slm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye
hosgeldinnn
bende hipotrioid var levotiron kullanıyorum ben duzunli alınırsa 1 ay içinde en fazla 3 ay içinde normal seviyeye iniyor ama sureklı kullanılması gerektıgı için normal seviyeye inicede devam ediliyor birde ilaç alımında aksatma olursa yada cok streslli zaman gecirilirse o ay içinde hormanlar tekrar yukseliyor ilacın dozu az gelebiliyor ozaman kontrol yapılıp ilacın dozunun tekrar ayarlanması gerekiiyor ben cok sık değişiyor değerlerim ben kendim anlayabiliyorum cunku ialcımın dozu az gelmeye baslayınca kalp carpıntım falan oluyor hemen gidip tahlilimi yaptırıyorum dozunu ayarlıyor dr gecmiş olsun

sende iyiki varsın iyi geceler

Günaydınlar herkese
asucum günaydın erkecisin bu sabah
şöyle bi geçmişi okuyup gelim bende :)

ceco kızının arkadaşına çok üzüldüm ben de ortaokulda bir arkadaşımı kaybetmiştim çok etkilenmiştim hala düşündükçe içim sızlıyor Allah ailesine çok büyük sabır versin dayanmak çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

kızlar bugün saçma sapan yemeyeceğim inşallah mümkün olduğu kadar düzenli yemeye çalışacağım leslie yada yürüyüş mutlaka yapacağım bu cuma o7li rakamları görmek için elimden geleni yapacağım ahan da size benden söz gerisi rabbime kalmış ben gerekeni yapayım cuma olmazsa pazartesi olur değilmi

kesinlikle katılıyorum sana
ben emiri 2,5 aylıkken bırakıp işe başladım ve sırf bu yüzden 2. çocugu asla düşünmüyorum
neler çektim nasıl üzüldüm bu konuda ana kokusu alması gerkeirken yanında olamadım diye kendimi suçladım hep
ama geçinebilmek için çalışmam şarttı
eşim ticaret yapıyo kazancıda iyi şükür ama her zaman alamıyo parasını yada zamanında alamıyo yada çek alıp kırdırmak durumunda kalıyo ve zarar ediyo
ne bilim yani mümkünse yanında ol büyüt derim bende mutlucum

haftaiçi olursa da ben öğleden sonra işten izin alır kaçar gelirim yanınıza nasılım :))))))

pasta yok menüde ya ızgara yada salata takılcaz artık bakalım :)

cnm böbrek için çocuk nefroloji bölümü var oraya gitmek gerekir ama öyle böbrekten olur diye hiç duymadım
bizim dr.lar gelsin bi sorucam bakıcam tatlım tamam
hemen aklına kötü şeyler getirme o bahsettiğin sivilcelerden benim omuz başlarımda sürüsüyle var
ve sırtımda bçyopsi de yapıldı üstelik
sonuç: kıl kökü iltihabı çok çirkin bi görüntü ama napim

bu arada ben de lise sonda mezuniyet hazırlıkları yaparken son 2 ay kala mustafa adında arkadaşımı kaybettim ne çok etkilenmiştim ve halada aklımdan çıkmaz kalp hastası idi o da allah mekanını cennet etsin inş. (amin)

ayşecim sana da günaydın canım
büyük kzım erken gidiyor küçüğü uyandırmadan önce bakıyorum biraz işte
nasıl oldunuz ailecek iyimisiniz

ben iyiyim pazar günü düzeldim eşimde iyi çok şükür ama emir toparlanamıyo ne yazıkki
yemiyo ishal ilacı veremiyorum
napcaz bilmiyorum zayıfladı halsiz huysuz
öğretmeni ile müdüre diyoki çok üzüldük
emiri hiç böyle durgun görmemiştik falan
dedim iyi olması biraz zmn alıyo
bugun izlicem kameradan bakalım

GÜNAYDINNNNN
tebessüm canım eşin gitmiş allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin canım....
efe hoşgeldin aramıza,bu yolda başarılar....

yaparız kız neden olmasın yürürken düşünüyorum sürekli yaklaşık3 aydır yürüyorum haftada en az 3 gün bazen hergün yürüyorum yürürken hızlandığımı ve daha az yorulduğumu farettikçe acaba koşabilirmiyim diye düşünmeye başladım yaza doğru. ne güzel olur. maratona da girebiliriz. 5 km civarı yürüyoruz hergün en kötü ihtimal dura kalka bitiiririz.

günaydın yavruslar,

bu sabah adet oldum ve dün akşam dondurmakabının yarısını hüpledim hem 1-2 dk da. sanki yıllardır dondurma görmemiş gibi. offfffffffffff. ne zaman atıcam bu pisboğazlığı üzerimden. haftasonu zaten ayrıca sapıttım. pzt düzelmedim. böyle bir motvasyon lazım pek güzel giderken tak bozuldu herşey.

neyse sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…