yok ya ben o kadının zayıflığını hiç kıskanmam çok çirkin çünkü .... ben zamanında takmışım bir şeye ama hala bulamadımzolaksı tavsiye ederim ama doktoruna danışman en iyisi tabiki
hoşgeldin umarım hayırsızlardan çıkmazsın
çocuk doğurduğu halde hala kemikleri sayıldığı için
herkeslere iyi geceler. oğluşum hasta oluyor bakalım yarında böyle giderse doktora gidicez.
canım kum mu döküyormuşsun çok geçmiş olsun yazında kardeşimde çıkmıştı, bol bol su tüketmeye çalış ....tebessüm allah kavuştursun canım....
3mleğim var geçmiş olsun dileklerin iin teşekkürler canım....
yst canım mantarım geçti sayılır travazol kullandım iyi geldi...
bugün yine tahlil yaptırdım meğersem ben kum döküyormuşum . dr söylemiyor bana aile drumuz söyledi.senden usg istemedimi fian dedi öylesine yaşıyoruz burada işte,sinirlendim çok fena dra en güzeli izmire gideceksin büyük yer yine başka...psikolojikmi bilmiyorum ama sırtlarımda böbreklerimde ağrıda başladı bugün...sürekli idrar yapma isteği sürekli hiç durmadan fenalık geldi wcye gitmekten artık...
sanki diyette değilim dün kahvaltıda süper geçti ne yalan söyliyeyim hiç dikkat etmedim , bugünde gezmeğe haberliydim orda yedim akşamada anneme gittim yemeğe ordada karışık kızartma varmış köfte ile berabber, yedim gitti bile, sanki kızartma yemiyorumda noluyor sanki 50 kiloyamı düştüm, çok özlemiştim ....
bende gerçi ben dün kalorili hiçbir şey yemedim normal yedim ama nedense midem tuhaf....kızlar bugün saçma sapan yemeyeceğim inşallah mümkün olduğu kadar düzenli yemeye çalışacağım leslie yada yürüyüş mutlaka yapacağım bu cuma o7li rakamları görmek için elimden geleni yapacağım ahan da size benden söz gerisi rabbime kalmış ben gerekeni yapayım cuma olmazsa pazartesi olur değilmi
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahsaat 9da gastroenteroloji de randevum var bakalım dualarınızı eksik etmeyin kızlar
kızlarr kanal d insülin idrenci şeker has anlatıyor
ay ben yerimde olsam varya aman aman heralde 1-2 saniyede tezgahı bitiririm aa ne oldu ki derim üstüne.günaydınnnnnn...
gününüz güzel geçsin. sporuma dün başladım çok şükür
10 gündür yapmıyordum resmen hamlamışım.bırakmıcam çok mecbur kalmadıkca. zaten havalar soğudu bi miskinlik var...
mutlu canım sen o kadar kiloyu verdin pis boğazlık yapman normaldir.ben yolun başındayım yine pis boğazlık yapıyorum... işyerinde hafif kaçıyor yine yeni bişe yapıldı tadına bak derken yine ekstra 200 kalori alıyorum o yüzden akşam yemeği yemiyorum ama gevrek yiyorum. yinede olmuyor bu sefer metabolizmam dengesizleşiyor...
ay ben yerimde olsam varya aman aman heralde 1-2 saniyede tezgahı bitiririm aa ne oldu ki derim üstüne.
E haftaya p.tesi yapalim o zaman bulusmayi ne dersiniz?
Mutlu'cum,
herşeyin hayırlısı iş konusunda..Şimdi bin kat daha fazla düşünüp irdeleyeceksin oğlun var çünkü..
Olursa eğer iş, çocuklu ilk çalışma tecrüben olacak değilmi.?
ALLAH kavustursun canimdün
sapıttım gece
pizza sufle kek çikolata cips hepsini yedim
canım çok sıkkındı
eşim gitti biraz önce 4 ay yok en az
:84::84:
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinslm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye
olur arada boyle seyler sen yinede moralini yuksek tutmaya çalis kendini zayif hayal et insallah çabuk atlatirsin ve tekrardan bomba gibi donersin aramizaArkadaşlar selam,
Diyete devam ediyorum ama bişi itiraf etcem size,nedense son zamanlarda bir şeyler yazıp paylaşmak gelmiyor hiç içimden.Aslında sadece burda değil gerçek hayatta da kimseyle konuşmak özellikle de diyeti konuşmak gelmiyor içimden.Kendimi hasta gibi hissediyorum konuştukça.Size de oldu mu hiç böyle dönemler durumlar?Çoğu zaman okuyorum yazılanları evde oldukça ama yazmak gelmiyor içimden((( Bana noluyor böyle anlamıyorum.Halbuki koşarak gelirdim buraya aslında yine geliyorum ama paylaşmaktan çok okuyup gidiyorum.Offffff yine sonbahar depresyonu mu anlamadım gitti!!! Lütfen kızmayın bana bu yazdıklarım için,içinizde varsa böyle zamanları olanlar lütfen anlatsın da kendimidaha da kötü hissetmiyim
İstanbullular buluşakmışsınız..Ama ama..
KEşke beyzuşta olsaydı gelirdi belki..
hoşgeldin aramıza topiğe sık sık gelip paylaşımda bulunursan moral motivasyon garanti canım zaten kiloların yeni alınmış tez zamanda giderler inşallah
ALLAH kavustursun canim
4ayda 15,20 kilo verirsin fistik gibi olursun esinde boyle olurayyy neguzel olur
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
hoş bulduk çok teşk.ederim inş. bende sizler gibi kiloverebilirim
verirsin neden veremeyesinki istedikten sonra olmayacak bisey yok ALLAH in iziyleALLAH kavustursun canim
4ayda 15,20 kilo verirsin fistik gibi olursun esinde boyle olurayyy neguzel olur
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
hoş bulduk çok teşk.ederim inş. bende sizler gibi kiloverebilirim
ama spor sart diyebilirim vermek için kendimden biliyorum nekadar spor yaparsam okadar çok veriyorum ha diyeceksinki yapmadiginda noluyor kilo vermiyorum almiyorumda fazla kaçirdigimda +500,1000gram oynuyor arada tabiki ama hemen dengeliyorum insallah sende verirsin
nezaman gelir olmazsa 1 hafta atalım ileri. sen nezaman gelicektinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?