Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok ya ben o kadının zayıflığını hiç kıskanmam çok çirkin çünkü .... ben zamanında takmışım bir şeye ama hala bulamadım
canım oğluşuna çok geçmiş olsun
canım kum mu döküyormuşsun çok geçmiş olsun yazında kardeşimde çıkmıştı, bol bol su tüketmeye çalış ....
bazen bende diyorum aç kaldım ama gram gitmedi diye ben bugün tartıldım ve cuma günü ile aynıyım gram desen gitmemiş insaf ya
bende gerçi ben dün kalorili hiçbir şey yemedim normal yedim ama nedense midem tuhaf....
saat 9da gastroenteroloji de randevum var bakalım dualarınızı eksik etmeyin kızlar
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
kızlarr kanal d insülin idrenci şeker has anlatıyor

eee ne dedi? ama şeker hastası değiliz ki biz....

günaydınnnnnn...

gününüz güzel geçsin. sporuma dün başladım çok şükür
10 gündür yapmıyordum resmen hamlamışım.bırakmıcam çok mecbur kalmadıkca. zaten havalar soğudu bi miskinlik var...

mutlu
canım sen o kadar kiloyu verdin pis boğazlık yapman normaldir.ben yolun başındayım yine pis boğazlık yapıyorum... işyerinde hafif kaçıyor yine yeni bişe yapıldı tadına bak derken yine ekstra 200 kalori alıyorum o yüzden akşam yemeği yemiyorum ama gevrek yiyorum. yinede olmuyor bu sefer metabolizmam dengesizleşiyor...

ay ben yerimde olsam varya aman aman heralde 1-2 saniyede tezgahı bitiririm aa ne oldu ki derim üstüne.

ay ben yerimde olsam varya aman aman heralde 1-2 saniyede tezgahı bitiririm aa ne oldu ki derim üstüne.

gerçekten çok zor birde kontrol etmesi gereken kişisin adama getiriyor yok ben diyetteyim yiyemem diyemiyorum dalaga konusu olmakta var erkek yoğunluklu ortamda. ama eskiye nazaran çok iyiyim reddediyorum yeni ürün olmadıktan sonra yada yardımcı eleman var zayıff bir çocuk ona yediriyorum kremalı ürünleri kontrol etsin diye. sonu yok valla ekler,parfe,yaş pasta kreması tartlar hergün kontrol edilmeli...

yalnız şunuda anladımki yemedikçe bünye istemiyor tatlı bağımlısıydım resmen şimdi iyiyim... zayıf günler görecekmiyiz? sizi gördükçe umutlanıyorum ama yediğim zamanda kendime olan inancımı kaybediyorum. iradesizim....

Derin'cim, Beyzuş demişti değilmi kum dökmüş olabilirmisin diye.Neyapacaksın peki bişey önerdilermi.?

Ceco canım,ne üzüldüm kızına,arkadaşına..Allah sabır versin ailesine ve sevdiklerine..Keşke gitmiş olsaydınız hast.ziyaretine...

Son düzenleme:
İstanbullular buluşakmışsınız..Ama ama..

KEşke beyzuşta olsaydı gelirdi belki..

Mutlu'cum,
herşeyin hayırlısı iş konusunda..Şimdi bin kat daha fazla düşünüp irdeleyeceksin oğlun var çünkü..
Olursa eğer iş, çocuklu ilk çalışma tecrüben olacak değilmi.?

Mutlu'cum,
herşeyin hayırlısı iş konusunda..Şimdi bin kat daha fazla düşünüp irdeleyeceksin oğlun var çünkü..
Olursa eğer iş, çocuklu ilk çalışma tecrüben olacak değilmi.?

3 aylııken proje revizyonu gelmişti geceleri yaptım 1 hafta ama geleceksin derhal falan lafları ucusunca anormal tepem attı. yaptığım halde bir de paramı vermediler. böyle sıkıntılıydı yani. şimdi durum başka tabi. daloki 1.5 yaşına yaklaştı, ek gıda alıyor(ben hala emziriyorum)
haftanın 3 gününü geçmeyecek bir şekilde ayarlarsam yapıcam. istanbuldan bandırmaya geçicem günübirlik. akşam dönecem. eskiden 7 de klakardı istanbuldan bandırmadan akşam 6 da tabi çok yorucu olacak ama bakıcaz şartlara falan değermi değmezmi. yoksa ben de pek istemiyordum 2 yaşından önce çalışmayı ama yaza hamile kalmak için çalışmalara başlıyacam. 35 olmadan doğum yapmak istiyorum kısmetse. sonrası bakıcaz 2 çocuk nasıl zaten kafadan 2 sene 1 sene hamilelik 2 sene buyumesi bebeğin hopppp 3 sene daha gitti. bilemiyorum. kafam karışık. tabi kader kısmet hep.

dün
sapıttım gece
pizza sufle kek çikolata cips hepsini yedim
canım çok sıkkındı
eşim gitti biraz önce 4 ay yok en az
:84::84:
ALLAH kavustursun canim
4ayda 15,20 kilo verirsin fistik gibi olursun esinde boyle olur ayyy neguzel olur

slm bende fardında olmadan birsenede 75 kilodan 98 olanlardanımbenide alırmısınız aranıza çok ihtiyacım var morele ve motiveye
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

olur arada boyle seyler sen yinede moralini yuksek tutmaya çalis kendini zayif hayal et insallah çabuk atlatirsin ve tekrardan bomba gibi donersin aramiza

CECO kizinin arkadasina uzuldum ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun ALLAH annesine babasina sabir versin

AYSE canim dualarim seninle insallah sonuçlarin temiz çikar
ALLAH im herkesin yardimcisi olsun(Amiiiiiinnnnnn)

hoşgeldin aramıza topiğe sık sık gelip paylaşımda bulunursan moral motivasyon garanti canım zaten kiloların yeni alınmış tez zamanda giderler inşallah

slm asumanzeynep çok teşk.ederim inş. birde sen cetveline bakıldığında çok güzel kilo vermiş görünüyorsun nekadar sürede verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…