Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öldüm bittim hastanede dolanmaktan
kolonoskopi yapılan 2 ayrı yer var hastanede biri dahiliye diğeri cerrahide
cerrahide arkadaşım var diye oraya gittim dr.a gösterdik sonucu acil dedi açıklama yapmadı sordum yinede yapmadı
git randevu al dedi ve 3 kasıma randevu verdiler
sonra yerime geldim bizim hocaya dedim köpürdü sonra gittik dahiliyedeki gastroya
ordaki dr.a da gösterdik o da acil kolonoskopi yapıcaz dedi ve yrn sabaha randevu aldık saat 8:30 a hayırlısı bakalım inş. bişey çıkmaz
sabah tahıl ekmek arası sandeviç yedim artık bişey yemek yasak saat 3te de o iğrenç ilaçlara başlıcam
o yüzden 2de çıkıcam yarında izinliyim
ayrıca bugun tartıda 97.200leri gördüm yaşasın :)))

MERHABALAR BEN GELDİM:79::79::79::79: nasılsınız fıstıklarrr ben de iyiyim okula gitmeden bakayım dedim dikkat etme konusunda iyiyim dün yürüdüm 1 saat güzeldi bugünde iş çıkışı pazar var oraya gideceğim yürürmüyüm bilmem geç oluyor ama:26::26::26:
asumanımmmm ha gayret bu azimle bırak 70 leri sen 50leri göreceksinnn aanammmm süpersinnn
senin azmin var ya 1 kutu dondurmada yesen bişicik olmaz maraton yarışmacısı olacazzzzz hihihihi
mutluu çalışacak mısın yoksaaaa ne sevindim inş hayırlı olur çocukta yaparım kariyerde ben de evlensem çocuk yapmak hikaye olduu bana bu saatten sora nasıl bebek yaparım bilememmmmm ama olsun hele o günleri görelim daha var sanırım ortada bole bişi yok ama
bu arada buluşacakmışsınızz ben de geleceğim gelin erteleyin 27 sine bu ayınnnn ben kimle buluşacammm

ayşecim inş canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine annemde geçen sene yaptırmıştı bişi çıkmadı sende de çıkmayacağına inanıyorum

ayşecim hadi hayırlısı inş iyi haberlerle döneceksin

insallah bisey çikmaz canim ALLAH yardimcin olsun sonuçlardan haberdar et bizi
masallahin var ayse bayrama 93leri gorursun insallah boyle gidersen Ayse hastenede ne is yapiyorsun canim (bilmiyorum daha once sormusmuydum)

sonuç demisken benimde sonuçlarim temiz çikti akdeniz atesi tasiyicisi degilmisim babam dada çikmamis demekki baba tarafina çekmisim çunki annanemde teyzemde annemde var bende yokmus kolestrol yok seker yok ençokta bunlarin olmamasina sevindim sadece biraz kansiz çiktim onada 1ay ilaç kullanip birakicam tekrar tahlil gerekmez dedi demekki çok kotu degil bunada sukur
Ama anneme ve kizkardeslerime çok uzuluyorum ilaci omur boyu kullanacaklar erkek kardeslerim henuz yaptirmadi insallah onlardada çikmaz
neyseki Annem iyi oldu çok sukur insallah bidaha bukadar hastalanmaz

AYSE canim dualarim seninle insallah sonuçlarin temiz çikar
ALLAH im herkesin yardimcisi olsun(Amiiiiiinnnnnn)

amin cnm çok saol

ayşecim inş canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine annemde geçen sene yaptırmıştı bişi çıkmadı sende de çıkmayacağına inanıyorum

bende daha önce 1 kere yaptırdım bakalım cnm inş. hayırlısı ile temiz çıkar

ayşecim hadi hayırlısı inş iyi haberlerle döneceksin

saol cnm benim inş.

ayşe bişey çıkmıycak inşallah sonuçlar ne zamana belli olucak?

saol cnm sizede çok geçmiş olsun
ben tıbbi sekreterim bu arada

benim pasalarimin saati geliyor yemek yapmam gerek tekrar geri okula birakinca girerim orda saat 3u bulur yani (spora yazdirmam gerek bide ona bakicam)
gelincede kilo çizelgemi yapiyim hedefimi 60a çekmek istiyorum insallah ogunleride gorurum buarada bu ay bisiklet yapmaya basladim hergun 40,50dk iç bacak ve popoyu eritmeye yariyormus aslinda oralarda fazla yok ama SIKILasmak için iyi olur diye dusunuyrum ne dersiniz?
bugunde hava kapali burda içim daraldi resmen regl oldum bide is yapasim yok

tünaydııın kızlaaaar ben geldiiiim. vallam yaz yaz yaz oku oku oku. hepinize verilcek bir cevap söyleyecek bir çift lafım varda unutuyorum kime ne diyeceğimi. neysem hastalara geçmiş olsun demekle başlayım öncelikle.
3melekli sitemizin meleği arkadaşım valla eskiden memlekete gidiyorduk ama evlenince gitmiyorum artık. ama babamların bir ayağı orda.
ceco banu canım böbrekten olmaz o tarif ettiğin şeyler karaciğerden kaynaklı olabilir. bence dahiliye ve cildiye ye birlikte görün.
motivasyon kaybı yaşayan arkadaşlarıma çuvalla parayı bir spor salonuna yada bir diyetisyene bağlayın bak motivasyon nasıl tavan yapıyor göreceksiniz.
o kaçamakçılara gelince hııııı diyorum ayrıca saçınızı başınızı yolarım bak bende istiyom
çokmu gergin oldu. neyse yolmamda şişko şişko derim karşınıza geçip. eee artık ben çıtırlığa doğru yol alıyorum ona göre. bir süre sonra görüşürüz. allahım büyük konuştuysam affet.

bu cevap olaylarından sonra günümü anlatıyım azcık
bugün sabah 5de kalktım eşime kahvaltı hazırladım yolculadım. birkaç parça ütü vardı onları bitirdim. yarın misafirimiz gelecek gibi kesin değil henüz. tam mantı hamuru hazırlayacaktımki oğluşun sesini duydum. emzirim uyusun dedim. uyurmu hiç. kalktı yine öksürük. baktım saat 8 giyindik çıktık dışarı. hala yaz saati uygulaması devam ediyormuş. kapıda kaldık. baktım parkta hanımlar yürüyor bir turda ben attım 20dk. tanıdık tanımadık herkes kızdı soğukta çocukla yürüyüşemi gelinir diye. bende hepsine sağlık ocağının açılmasını bekiyoruz diye açıklama yaptım.
sağlık ocağına gittiğimde ebe arkadaşlar yeni geliyordu. saat 9.20 geçe gibi doktor geldi. neyse sıramız geldi oğluşa antibiyotik başladı. bende düşmüştüm ya hala ağrılarım geçmedi. doktor tarifin kaburga kırığının tarifi git röntgen çektir dedi.
menümü yazayım hemen 1yumurtayla yumurta salatası yarım kk peynir 1 dilim kaşar 5 zeytin domates salatalık çay
ara 3 ceviz

dün halime üzülsemmi sevinsemmi bilemedim kızlar.
burda bir itfaiyeci tanıdığımız var. dün dediki 150 kilolarda bir kadın 2. katta yaşıyormuş. hastalanmış ama hastaneye gidememiş. itfaiyeden yardım istemişler. emekliyerek sürünerek gidiyormuş. allahım çok şükür dedim. siz aklıma geldiniz çok şükür halimize. ellerimiz ayaklarımız bizi hala taşıyor. ihtiyaçlarımızı giderebiliyoruz. hamd olsun rabbim bugünlerimizi aratmasın.

canım benim allah yardımcın olsun. Inşallah hiç bişey çıkmaz sonuçlarında.iyi haberlerini bekliyoruz...

gerçekten zor.o insanlarda o kiloda doğmadılar sonuçta yiyerek yada hastalıklarla aldılar. çok şükür kafamıza dank etti o hale gelmeyiz inşallah hiç bir zaman...

gerçekten zor.o insanlarda o kiloda doğmadılar sonuçta yiyerek yada hastalıklarla aldılar. çok şükür kafamıza dank etti o hale gelmeyiz inşallah hiç bir zaman...

şu kilodayken bile bazı şeyleri yapmakta zorlanıyorum geri kalıyorum. allahım yardım et verelim şu damacanalarımızı sağlıkla

allah yüzünü kara çıkarmasın inş. cnm

cnm ebruyu ayşeciği de alır gelirsin sen de bahçeşehirdemiydin

amın cnm saol sanada gecmıs olsun

inşallah cnm yürüsümü yapıyorum zaten bırakmayacagım da

canım devlet hastanelerinde de var neden para veriyorsun kii 15 kiloyu vermişsin senin için zor olmaz inşallah istediğin gibi olur

cnm tabıkı de acıbademe gitmedim dahauygun özel hastaneye gıttım 30 tl mal oldu
daha onceden devlt hastanesıne gıttım sadece elıme lısteyı tutusturdu yolladı

Gulma nereye gittin?

Samsunlu arkadas ( semra galiba) da geliyormus, bulusma ertelendi o zaman. Yagmurgozlu, gulma, beyzus.... Bekliorz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…