asumanımmmm ha gayret bu azimle bırak 70 leri sen 50leri göreceksinnn aanammmm süpersinnnkızlar bugün saçma sapan yemeyeceğim inşallah mümkün olduğu kadar düzenli yemeye çalışacağım leslie yada yürüyüş mutlaka yapacağım bu cuma o7li rakamları görmek için elimden geleni yapacağım ahan da size benden söz gerisi rabbime kalmış ben gerekeni yapayım cuma olmazsa pazartesi olur değilmi
senin azmin var ya 1 kutu dondurmada yesen bişicik olmaz maraton yarışmacısı olacazzzzz hihihihiyaparız kız neden olmasın yürürken düşünüyorum sürekli yaklaşık3 aydır yürüyorum haftada en az 3 gün bazen hergün yürüyorum yürürken hızlandığımı ve daha az yorulduğumu farettikçe acaba koşabilirmiyim diye düşünmeye başladım yaza doğru. ne güzel olur. maratona da girebiliriz. 5 km civarı yürüyoruz hergün en kötü ihtimal dura kalka bitiiririz.
mutluu çalışacak mısın yoksaaaa ne sevindim inş hayırlı olur çocukta yaparım kariyerde ben de evlensem çocuk yapmak hikaye olduu bana bu saatten sora nasıl bebek yaparım bilememmmmm ama olsun hele o günleri görelim daha var sanırım ortada bole bişi yok ama3 aylııken proje revizyonu gelmişti geceleri yaptım 1 hafta ama geleceksin derhal falan lafları ucusunca anormal tepem attı. yaptığım halde bir de paramı vermediler. böyle sıkıntılıydı yani. şimdi durum başka tabi. daloki 1.5 yaşına yaklaştı, ek gıda alıyor(ben hala emziriyorum)
haftanın 3 gününü geçmeyecek bir şekilde ayarlarsam yapıcam. istanbuldan bandırmaya geçicem günübirlik. akşam dönecem. eskiden 7 de klakardı istanbuldan bandırmadan akşam 6 da tabi çok yorucu olacak ama bakıcaz şartlara falan değermi değmezmi. yoksa ben de pek istemiyordum 2 yaşından önce çalışmayı ama yaza hamile kalmak için çalışmalara başlıyacam. 35 olmadan doğum yapmak istiyorum kısmetse. sonrası bakıcaz 2 çocuk nasıl zaten kafadan 2 sene 1 sene hamilelik 2 sene buyumesi bebeğin hopppp 3 sene daha gitti. bilemiyorum. kafam karışık. tabi kader kısmet hep.
kızlar öldüm bittim hastanede dolanmaktan
kolonoskopi yapılan 2 ayrı yer var hastanede biri dahiliye diğeri cerrahide
cerrahide arkadaşım var diye oraya gittim dr.a gösterdik sonucu acil dedi açıklama yapmadı sordum yinede yapmadı
git randevu al dedi ve 3 kasıma randevu verdiler
sonra yerime geldim bizim hocaya dedim köpürdü sonra gittik dahiliyedeki gastroya
ordaki dr.a da gösterdik o da acil kolonoskopi yapıcaz dedi ve yrn sabaha randevu aldık saat 8:30 a hayırlısı bakalım inş. bişey çıkmaz
sabah tahıl ekmek arası sandeviç yedim artık bişey yemek yasak saat 3te de o iğrenç ilaçlara başlıcam
o yüzden 2de çıkıcam yarında izinliyim
ayrıca bugun tartıda 97.200leri gördüm yaşasın :)))
cerrahide arkadaşım var diye oraya gittim dr.a gösterdik sonucu acil dedi açıklama yapmadı sordum yinede yapmadı
sonra yerime geldim bizim hocaya dedim köpürdü sonra gittik dahiliyedeki gastroya
ordaki dr.a da gösterdik o da acil kolonoskopi yapıcaz dedi ve yrn sabaha randevu aldık saat 8:30 a hayırlısı bakalım inş. bişey çıkmaz
sabah tahıl ekmek arası sandeviç yedim artık bişey yemek yasak saat 3te de o iğrenç ilaçlara başlıcam
verirsin neden veremeyesinki istedikten sonra olmayacak bisey yok ALLAH in iziyle
ama spor sart diyebilirim vermek için kendimden biliyorum nekadar spor yaparsam okadar çok veriyorum ha diyeceksinki yapmadiginda noluyor kilo vermiyorum almiyorumda fazla kaçirdigimda +500,1000gram oynuyor arada tabiki ama hemen dengeliyorum insallah sende verirsin
çok dogru diyorsun canım kendi çabalarımla 3 gündür leslie yapıyorumama çalışınca olmuyor pek oyüzden sizlerle tanışıp biraz azimli olmak istedim
çok teşk.ederim tekrar
insallah bisey çikmaz canim ALLAH yardimcin olsun sonuçlardan haberdar et bizikızlar öldüm bittim hastanede dolanmaktan
AYSE canim dualarim seninle insallah sonuçlarin temiz çikar
ALLAH im herkesin yardimcisi olsun(Amiiiiiinnnnnn)
ayşecim inş canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine annemde geçen sene yaptırmıştı bişi çıkmadı sende de çıkmayacağına inanıyorum
ayşecim hadi hayırlısı inş iyi haberlerle döneceksin
canım ya sen bu kiloları ne kadar sürede verdin? ve spor derken nelerden bahsediyorsun sadece yürüyüş değil değil mi? neler yaptın benimde acilen vermem gerek ya yeni yıla daha zayıf girmek istiyorum ....verirsin neden veremeyesinki istedikten sonra olmayacak bisey yok ALLAH in iziyle
ama spor sart diyebilirim vermek için kendimden biliyorum nekadar spor yaparsam okadar çok veriyorum ha diyeceksinki yapmadiginda noluyor kilo vermiyorum almiyorumda fazla kaçirdigimda +500,1000gram oynuyor arada tabiki ama hemen dengeliyorum insallah sende verirsin
çok geçmiş olsun inşalah birşey çıkmaz...
insallah bisey çikmaz canim ALLAH yardimcin olsun sonuçlardan haberdar et bizi
masallahin var ayse bayrama 93leri gorursun insallah boyle gidersenAyse hastenede ne is yapiyorsun canim (bilmiyorum daha once sormusmuydum)
sonuç demisken benimde sonuçlarim temiz çikti akdeniz atesi tasiyicisi degilmisim babam dada çikmamis demekki baba tarafina çekmisim çunki annanemde teyzemde annemde var bende yokmus kolestrol yok seker yok ençokta bunlarin olmamasina sevindim sadece biraz kansiz çiktim onada 1ay ilaç kullanip birakicam tekrar tahlil gerekmez dedi demekki çok kotu degil bunada sukur
Ama anneme ve kizkardeslerime çok uzuluyorum ilaci omur boyu kullanacaklar erkek kardeslerim henuz yaptirmadi insallah onlardada çikmaz
neyseki Annem iyi oldu çok sukur insallah bidaha bukadar hastalanmaz
çok geçmiş olsun inşalah birşey çıkmaz...
saol cnm inş.
kizim ek besinlere geçince baslamistim halada emiyo masalllahcanım ya sen bu kiloları ne kadar sürede verdin? ve spor derken nelerden bahsediyorsun sadece yürüyüş değil değil mi? neler yaptın benimde acilen vermem gerek ya yeni yıla daha zayıf girmek istiyorum ....
çok geçmiş olsun inşalah birşey çıkmaz...4buçuk ay oldu canim bol bol yuruyus yaptim arada leslie yaptim buayda bisiklete basladim sIKILasmak için spor yaparsam gidiyor kilolar kendimden biliyorum yapmadigim zaman gitmiyor gitse bile gram gram gidiyor aradaki kaçamaklarim olmasa 75 olmustum simdiye ama kaçamaksizda olmuyor benim hedefim yas gunume yeni yasima 60la girmek insallah olur
17kilo kaldi buaralar pek yapamadim yuruyus yazmistim olanlari moralimde yoktu zamanimda yoktu ama almadimda çok yani budemektirki ilerde yuruyusu biraksamda(birakmayi dusunmuyorumda)dikkat ettigim surece kilolarim hemen geri gelmiyecek gibi çunki herseyden yiyerek veriyorum hayatimdan tamamen çikarmiyorum olçulerini azalttim(kaçamaklar disinda)bol bol yuruyus yaptim inanirmisin dun oglumu muzige yazdirmak için ordan oraya kagit islemleri için yurudum (uzakti ve yokuslu yol) esim otobusle git gel dedi uzakya ben napptim yuruyerek gittim geldim dunde baya sicakti burda 30dereceydi kizda pusette bide onu yitele derken masallah oda 11kiloeve bigeldim -800gram inanamadim ama varya butun yorgunlugum gitti valla nerdeyse 1kilo (artik yuruyuslerde orayami gitsem ne baya yokuslu bir yol)
yuruyuslerden once ben tartiliyorum her yuruyusten sonra mutlaka fark oluyor yemeyede dikkat ettimmi tikir tikir gidiyor kilolar (ahhh bide kaçamaklar olmasa arada )super olur
bide aksamki yuruyuslerimde sauna esofmani giyyorum geçen ay aldim acayip terletiyor komsularim,arkadaslarim var onlarla yuruyoruz çikamadigim zamanlarda evde yapiyorum spor amaçli yuruyuse çikamasamda alisverise gidiyorum yuruyerek git gel enaz 1saatimi aliyor alicagim seyleri bikereden almiyrum en acilleri aliyorum kalanlara tekrar gidiyorum ertesi gunmarkette çalisan kizla(arap) arkadas oldum gide ele turk olsaydi iyi olurdu
yuruyusun faydasini gormeye basladim onceden dert ederdim korkardim sarkma olur diye surekli arastirirdim acele etmisim meger sIKILASmaya basladim geçen aksam arkadasim gelmisti(eslerimizde arkadas bize uzaklar baya 5haftada anca gorusuyoruz)karnimi elledi korsemi var dedi yok dedim(açtim gosterdim hatta) baya sert dedi yuruyerek verdigin için dedi yani fark baya belli eskiye ragmen
uzun oldu kusuma bakma
çikmam gerek gorusuruz
ordaki dr.a da gösterdik o da acil kolonoskopi yapıcaz dedi ve yrn sabaha randevu aldık saat 8:30 a hayırlısı bakalım inş. Bişey çıkmaz
dün halime üzülsemmi sevinsemmi bilemedim kızlar.
Burda bir itfaiyeci tanıdığımız var. Dün dediki 150 kilolarda bir kadın 2. Katta yaşıyormuş. Hastalanmış ama hastaneye gidememiş. Itfaiyeden yardım istemişler. Emekliyerek sürünerek gidiyormuş. Allahım çok şükür dedim. Siz aklıma geldiniz çok şükür halimize. Ellerimiz ayaklarımız bizi hala taşıyor. Ihtiyaçlarımızı giderebiliyoruz. Hamd olsun rabbim bugünlerimizi aratmasın.
gerçekten zor.o insanlarda o kiloda doğmadılar sonuçta yiyerek yada hastalıklarla aldılar. çok şükür kafamıza dank etti o hale gelmeyiz inşallah hiç bir zaman...
allah yüzünü kara çıkarmasın inş. cnm
cnm ebruyu ayşeciği de alır gelirsin sen de bahçeşehirdemiydin
inşallah cnm yürüsümü yapıyorum zaten bırakmayacagım dayaaaa, niye o kadar uzuluyosun yarın inşallah tahlillerinde temiz çıkar, güzel de bir listen olur başlarsın. ben hiç diyetisyen kontrolü olmadan 25 kilo verdim. sen de verirsin motivasyon önemli. üzülecek bişi yok. bizim sorunumuz çözümsüz değilki canım üzülüyosun. yalnız hırs yap kendine güven ne olur. yürüyüş de çok faydalı istersen 45 dk yürü her gün. ya üzüldüm sen öyle yazınca.
canım devlet hastanelerinde de var neden para veriyorsun kii 15 kiloyu vermişsin senin için zor olmaz inşallah istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?