Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceco çok üzüldüm kızının arkadaşına melekti zaten Allahım ailesine sabır varsin kimselerede böyle bir acı yaşatmasın.Kızını kolundakiler büyük ihtimal yağlı bir cildi varsa ondan kaynaklanır kuzenimde aynı durumdaydı bütün tahlilleri yapıldı hiç bişey çıkmadı ama sen için rahatlasın diye genede bir çocuk doktoruna götür tüm tahlilleri yapılsın.
Valla sen yaparsın.....
Benimde var zeynep abla ilaçlarıı düzgün al ve sabahları erken içmeye gayret et 1 ay sonra tekrarla testini ondan sonrda 3 ayda bir.
saat 9da gastroenteroloji de randevum var bakalım dualarınızı eksik etmeyin kızlar
İnşallah güzel haberlerle gel.
Afiyet olsun ama bu aralar çok kaçırmaya başladın bak ben senin gazınla dietime tam uyuyorum sen napıyosun hadi yine eski mutlu ol.
günaydınnnnnnnnnnn
Günaydın.
İstanbullular buluşakmışsınız..Ama ama..

KEşke beyzuşta olsaydı gelirdi belki..
Keşke sende olsannn inşallah beyzuş ablada olur.
Ayşe inşallah yarın güzel haberlerle gel ki ben bişey olmadığını hissediyorum inşallah sakın bize haber vermeden gitme eve yada birimize tefon aç.
Canım senin için gözün aydın ama tabi insanın en sevdiklerinde bişey olunca insan kendine sevinemiyor bile inşallah onlarda biran önce sağlıklarına kavuşurlar.
Kırık olsa duramazsın ama ihmal etme muhakkak git film çektir bebişinede çok geçmiş olsun.
Amin canım çok şükür.

hadi gözün aydın canım sende çıkmamış...
annenede tekrar geçmiş olsun....

DERİN canım kum döküyomuşsun bol bol su iç adaçayı iç birde sürekli hareketli ol mümkünse benim böbrek taşımı kırarlarken kum gibi küçük parçalar oluyordu doktor demişti çok geçmiş olsun bilirim ağrısını benimde taşım 8 seans girdim kırmaya kırılmadı anca çok ufak darbeden dolayı kumlar döküldü.

ne dayanıklıymış senin taş ev yapsak yıkılmazmış ha :)
şaka bir yana sanada çok geçmiş olsun canım ağrısı çok kötü diyorlar allah yaşatmasın bir daha sağlık sıhhat versin ....
kum ocağı mı kursak sizden paraya para demezdik :))))

Ayşeciğim, yarın için Allah yardımcın olsun..

Mutluu,
nerdee ben mümkün değil gelemem..Yakın bir il olsa hiiç düşünmeden atlar gelirim..
belki yazın olabilir istiyorum çok..

Tebessüm, eşine hayırlı yolculuklar diliyorum..

Asuuu,
nasılsın canım...

ayşecim geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz canım haberlerini bekliyoruz
derincim sana da geçmiş olsun canım

ne leslie ne yatak yemek yapmam çamaşır asmam lazım ev hanımlığı zor

Son düzenleme:
ne leslie ne yatak yemek yapmam çamaşır asmam lazım ev hanımlığı zor

Çamaşır işinden nefret ediyorum birde okullar açıldı forma ütülemek canımdan bezdiriyor beni..Pileleri bozulmasın diye uğraş dur..

zeytinyağlı barbunya pişti..Akşam pilavda yaparım kızım pek sevmiyor pilavla yer azıcıkta olsa..
birde salata..

ellerine sağlık hamarat hatun
benim büyük kızım çok sever bende markette barbunya ve fasulye arasından fasulye seçtim aldım pişecek bekliyor biraz bulgur pilavım var
kardeşim karnabahar haşlamış getirmiş birazını yumurtalı yedik kalanını ben yerim yoğurtla benden başka kimse yemez bizim evde

arkadaşlar çok oluyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum ben sizce diyetisyene gitmelimiyim yoksa 3 gündür yaptıgım gibi dikkatli beslemmem yetermi

kızlar aranızda karatay diyeti yapan varsa kanal 8i açsın. yazıcısımı kurucusumu neyse o kadın çıkacak şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…