selam canım hosgeldın bende 2 hafta felan oldu ama buranın faydası cok oldu bana sen doğumdan sonramı aldın kilolarıarkadaşlar çok oluyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum ben sizce diyetisyene gitmelimiyim yoksa 3 gündür yaptıgım gibi dikkatli beslemmem yetermi
arkadaşlar çok oluyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum ben sizce diyetisyene gitmelimiyim yoksa 3 gündür yaptıgım gibi dikkatli beslemmem yetermi
hoşgeldin öncelikle. inşallah verimli geçer diyet çabaların.ben ik önce tahlillerimi yaptırdım ama diyetisyene bir kere gittim sonrasında devam etmedim kalıplara giremedim. eğer istikrarlı isen diyetisyen tabiki faydalıdır. ancak bazı tahlillerin yapılması şart kilo probleminin altında başka bişi yatıyormu? yoksa benim gibi aşırı tatlı düşkünlüğü, evlenince eve tıkılma sonucu yeyiptemi aldın bu kiloları?
ellerine sağlık hamarat hatun
benim büyük kızım çok sever bende markette barbunya ve fasulye arasından fasulye seçtim aldım pişecek bekliyor biraz bulgur pilavım var
kardeşim karnabahar haşlamış getirmiş birazını yumurtalı yedik kalanını ben yerim yoğurtla benden başka kimse yemez bizim evde
dün halime üzülsemmi sevinsemmi bilemedim kızlar.
burda bir itfaiyeci tanıdığımız var. dün dediki 150 kilolarda bir kadın 2. katta yaşıyormuş. hastalanmış ama hastaneye gidememiş. itfaiyeden yardım istemişler. emekliyerek sürünerek gidiyormuş. allahım çok şükür dedim. siz aklıma geldiniz çok şükür halimize. ellerimiz ayaklarımız bizi hala taşıyor. ihtiyaçlarımızı giderebiliyoruz. hamd olsun rabbim bugünlerimizi aratmasın.
bende sana katılıyorum bende gecen sene 108kılo olmustum dıyetısyene gıttım olmadı uyamadım kurallara kendı cabamla 99 oldum sonrada bu siteye uye oldum sımdı 92ydım en son ınsallah cuma tartılcam .akılda bıtırmek lazım dıytısyenle yapamıyorum.
ben107 ye cıkmıştım ilk işte öle böle 97 oldum ama spor yapmaya çok vaktim yok çalışıyorum. daha iyigidebilirdi. burdan kazandığımız çok sey var öncelikle incecik bir diyetisyendense benle aynı duyguları paylaşan arkadaşalrımın deneyimlerini kendime örnek almak daha faydalı diye düşünüyorum.
selam canım hosgeldın bende 2 hafta felan oldu ama buranın faydası cok oldu bana sen doğumdan sonramı aldın kiloları
gebe kalamadımki dogum yapayım canım2 ci yılım ama pco hastasıyım
yenacım beyzus ablam bile anlamıştı kum döküyor olabilirsin demişti evt bizim dr anlamadı yada bana söylemedi ltihap dedi...aile drumuz usg çektirsen iyi olur dedi ama burada yok olsada bişey anlamıyorlar zaten...
bende kıymalı biber kırmızı biber dolması yaptım birde yanına buğdaylı nohutlu yoğurt çorbasından akşama annemlerde burada beraber yeriz artık birde yanına miss gibi cacık...
asuıman sağol canım bende senin gibi kızı uyuttum lesliemi yapsam yatsammı diyorum ama yatacağım heralde ağrılarım var biraz birde kızım uyurken sesini açamıyorum zevkli olmuyor leslie kalkınca yaparım artık...
banucum demek adaçayı iyi geliyor çok sağol zatn çok hareketliyim hiç oturmuyorum ki benim ağrılarım az beni daha çok rahatsız eden sürekli idrarımın olması...
derin çok geçmiş olsun. babam 1 kere düşürmüştü ve bira içmişti. istersen deneyebilirsin. alkolsüz olanları var. sanırım malt suyu da yarar. tekrar geçmişolsun.
kızlar iyi geceler..bugün kaynım erken sızdı da aranıza katıldım..buralarda hava geceleri bayağı soğumaya başladı.ama yarın sıcaklıklar biraz artacakmış.aranızda hipotiroidi olan vardır..aynı ilacı mı verdiler?ne kadar zamanda hormonlar yoluna girdi..
asumanzeynep,ceco32,tebessüm 77,dolakismumy ve daha nicelerinize teşekkürler..sakın beni listeden çıkarmayın.ben sporumu yapamıyorum.ama söz misafirimi uğurluyayım(sanki buraları fazla sevdi gibi???gitmeye pek niyeti yok gibi)daha çok ilgileneceğim.ev çok küçük.sauna eşorfmanlarımı giyip spor yapsam çok çabuk koku yapıyor.bende banyo yapamıyorum..gece o uyuyunca nete giriyorum.bunlar topik falan anlamaz..hasta kocasını bırakıp,nette chatleşiyor diye yayar..
yalnız bir iyiliği var..ev yaşamı düzene girdi.sabah ona kahvaltı hazırlamak için erken kalkıyorum.o arada ilacımı alıp yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum.kahvaltı ona hazırladıklarımdan bir kaç çatal bir kenara ayırmak.
bugün..elma suyu ve bir dilim ekmek peynir ve domatesten oluşan kahvaltı.
ikindi..taze fasulye 1 dilim ekmek.
akşam biraz geç oldu.pilav ve taze fasulye..1 dilim ekmek..aralarda çay,kahve..gece elma sirkesi karışımını içiyorum.meyve olarak 1 incir ve küçük bir salkım siyah üzüm..
su olayı yine zorluyor.havalar soğuyunca su içemiyorum..
ve tüm bunlaeı yazqarken aklımın bir yerinde böbrek yetmezliğinden ölen o küçük kız var..ceco32 sanırım senin kızının arkadaşıydı..o aileyi düşündüm..biz bir kaç gün sonra unutacağız..ama ailesi..rabbim sabrını versin..mekanı zaten cennettir..
Gulma nereye gittin?
Samsunlu arkadas ( semra galiba) da geliyormus, bulusma ertelendi o zaman. Yagmurgozlu, gulma, beyzus.... Bekliorz...
bende doğum yapmadım bu haldede yapmayı düşünmüyorum .evlendıkten sonra yedıkce aldım gece yemeleri felan eşimle düzenım gıttı eskıden bır yer bın düşünürdüm evlenmeden önce yani butun kıyafetler 40 beden .ama bi arkadasım vrdı .pco vardı ondada kilo verince hiç bişeyi kalmadı.sen bu işe devam et mutlaka .bende evliliğimin 2.senesı 94 kıloydum sonra 3.5 yıl gecmıs baktım 108 olmus böle böle artıyor sakın dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?