Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar çok oluyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum ben sizce diyetisyene gitmelimiyim yoksa 3 gündür yaptıgım gibi dikkatli beslemmem yetermi
selam canım hosgeldın bende 2 hafta felan oldu ama buranın faydası cok oldu bana sen doğumdan sonramı aldın kiloları

arkadaşlar çok oluyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum ben sizce diyetisyene gitmelimiyim yoksa 3 gündür yaptıgım gibi dikkatli beslemmem yetermi

hoşgeldin öncelikle. inşallah verimli geçer diyet çabaların.ben ik önce tahlillerimi yaptırdım ama diyetisyene bir kere gittim sonrasında devam etmedim kalıplara giremedim. eğer istikrarlı isen diyetisyen tabiki faydalıdır. ancak bazı tahlillerin yapılması şart kilo probleminin altında başka bişi yatıyormu? yoksa benim gibi aşırı tatlı düşkünlüğü, evlenince eve tıkılma sonucu yeyiptemi aldın bu kiloları?

bende sana katılıyorum bende gecen sene 108kılo olmustum dıyetısyene gıttım olmadı uyamadım kurallara kendı cabamla 99 oldum sonrada bu siteye uye oldum sımdı 92ydım en son ınsallah cuma tartılcam .akılda bıtırmek lazım dıytısyenle yapamıyorum.

asuman ablacım bizim evdede yemek yok,işten çıkıcam 18,30 eve giderim 19,30 offoff. yapılanlardan yollasanız bana

ben yürürken hep bunu düşünüyorum. iki kişi var karşılaştığım 1 adam yaklaşık 1 metreyi 2 dk anca yürüyebiliyor zaaten ikibüklüm. ama hergün bir bankı var oraya kadar yuruyor dinlenip eve dönüyor. inanılmaz bir gayret. bir de yaşlı teyze var 75 rahat vardır ayağında 45 numara falan ayakkabı bulmuş spor ayakkabı üstünde basma entari hızlı hızlı yürüryor, bir ara sabah akşam karşılaşıyorduk çok azimli.
bizde bir bahane olsa da yürümesek diye bakıyoruz hele ben 4-5 ay önce offff ölüyorum bebekle uğraşmaktan deyip deyip yatıyordum her fırsatta. sonra başladım buradan bir arkadaşın gazı ile (dilenci kulakların çınlasın) şimdi severek yürüyorum hatta koşmak istiyorum ama 85 kilo zor neredeyse hiç kas yok vucudumda, zangır zangır heryerim. neyse hep aklımda yerden kalkamıyordum 110 kilo iken bir saat debeleniyordum yerde. çokkk zordu ama zorluğu bile insan fark etmiyor bazen.kör oluyorsun. 150 kilo olmak zor değil ayrıca 112-113 gördüm ben 6-7 sene önce dünyaları ben yarattım diye dolaşıyorken. 60 dan 110 çıktım Anlamadım 150 olmak zor değil özetle.

ben107 ye cıkmıştım ilk işte öle böle 97 oldum ama spor yapmaya çok vaktim yok çalışıyorum. daha iyigidebilirdi. burdan kazandığımız çok sey var öncelikle incecik bir diyetisyendense benle aynı duyguları paylaşan arkadaşalrımın deneyimlerini kendime örnek almak daha faydalı diye düşünüyorum.

evet canım bizi 50 kilo biri anlayamaz bize bizden fayda vr.bende çalışıyorum oyüzden spor biraz zor oluyor.ama olsun yinede devam yani bazen kendime üzülüyorum.bu yükü taşıyorum diye nerdeyse 40 kilo birini taşıyor bacaklarım yazıkkk

yenacım beyzus ablam bile anlamıştı kum döküyor olabilirsin demişti evt bizim dr anlamadı yada bana söylemedi ltihap dedi...aile drumuz usg çektirsen iyi olur dedi ama burada yok olsada bişey anlamıyorlar zaten...

bende kıymalı biber kırmızı biber dolması yaptım birde yanına buğdaylı nohutlu yoğurt çorbasından akşama annemlerde burada beraber yeriz artık birde yanına miss gibi cacık...
asuıman sağol canım bende senin gibi kızı uyuttum lesliemi yapsam yatsammı diyorum ama yatacağım heralde ağrılarım var biraz birde kızım uyurken sesini açamıyorum zevkli olmuyor leslie kalkınca yaparım artık...

banucum demek adaçayı iyi geliyor çok sağol zatn çok hareketliyim hiç oturmuyorum ki benim ağrılarım az beni daha çok rahatsız eden sürekli idrarımın olması...

gebe kalamadımki dogum yapayım canım 2 ci yılım ama pco hastasıyım

bende doğum yapmadım bu haldede yapmayı düşünmüyorum .evlendıkten sonra yedıkce aldım gece yemeleri felan eşimle düzenım gıttı eskıden bır yer bın düşünürdüm evlenmeden önce yani butun kıyafetler 40 beden .ama bi arkadasım vrdı .pco vardı ondada kilo verince hiç bişeyi kalmadı.sen bu işe devam et mutlaka .bende evliliğimin 2.senesı 94 kıloydum sonra 3.5 yıl gecmıs baktım 108 olmus böle böle artıyor sakın dikkat et canım

derin çok geçmiş olsun. babam 1 kere düşürmüştü ve bira içmişti. istersen deneyebilirsin. alkolsüz olanları var. sanırım malt suyu da yarar. tekrar geçmişolsun.

derin çok geçmiş olsun. babam 1 kere düşürmüştü ve bira içmişti. istersen deneyebilirsin. alkolsüz olanları var. sanırım malt suyu da yarar. tekrar geçmişolsun.

sağol mutlu ,birayı bende duymuştum aslında ama içemiyorumki alkolsuz olanı bir deniyeyim olmazsa iyi gelsin yeterki çok tşk.....

cnm yardima gelselerde herseyi gelenler yapsada yinede bütün yük sende oluyor rabbim sana sabirlar versin ablam banada yardima geleceklerdi ben istemedimmmmm devlett tarafindan kizim zaten yabanci birisinin kaldirmasini istemiyor yanlis tuttularmi biyerlerini acitiyorlar diye

derincim cnm gecmis olsun duyduguma göre cok zormus kum sancisi bir an önce dökersin kumlarini cnm
offf ya okudum gecmisi ama unuttum ne yazcaktimmm bebis emziriyom diyemi neden bilmiyorum ama acayip unutkanlik var gecende kayinbabama yemek isitiyom ocaga koydum cay yapip iceri geldim oturuyom sonradan aklima geldi anaaaaaaaa yemek yancaktiiii diye kosturdummmm yaslilik belirtelerimi nedir

evet bu sürekli böle oluyor ve nereye kadar dedim ilk defa kendime bu hafta daha çok takmaya başladım kafama çocuk olmadan böleyimki gebe kalsam nasıl olacagım bilemiyorum ben bekarken çok iyiydim boyum 1.70 oldugundan çok fazla kilolu durmuyorum ama baskül herşeyi ortaya döküyor malesef kendimi çok afedersiniz kepek danasına benzetiyorum önüme ne gelse yedim 2 senedir çitos çerez kola cabası

kizlar bu gün sabah yürüyüsümü yaptim 90dakkk+330dakk toplam 420dakk ama artik 90dakk cok oluyor sonuna DOGRU BENDE SIKILIYORUM KIZIMDA oturmak istemiyor arabasinda eve gelene kadar otur annem otur diyorummm eline yiyecek biseyler verirsem zamanla onlardanda SIKILYIOR

arkadaşlar herkese merhabalar, oku oku bitiremedim geçmişi bir de bilgisayarım iyice ağırlaşmış sayfalar öyle yavaş açılıyor ki...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, inşallah hep beraber kilolarımızdan kurutuluruz.

bu arada ayşecim çok geçmiş olsun. inşallah yarın sonuçların temiz çıkacak canım. ben dua ediyorum senin için.
bize mutlaka haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…