Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar herkese merhabalar, oku oku bitiremedim geçmişi bir de bilgisayarım iyice ağırlaşmış sayfalar öyle yavaş açılıyor ki...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, inşallah hep beraber kilolarımızdan kurutuluruz.

bu arada ayşecim çok geçmiş olsun. inşallah yarın sonuçların temiz çıkacak canım. ben dua ediyorum senin için.
bize mutlaka haber ver.

arkadaşlar herkese merhabalar, oku oku bitiremedim geçmişi bir de bilgisayarım iyice ağırlaşmış sayfalar öyle yavaş açılıyor ki...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, inşallah hep beraber kilolarımızdan kurutuluruz.

bu arada ayşecim çok geçmiş olsun. inşallah yarın sonuçların temiz çıkacak canım. ben dua ediyorum senin için.
bize mutlaka haber ver.

hadi gözün aydın canım sende çıkmamış...
annenede tekrar geçmiş olsun....
tesekkur ederim canim ALLAH razi olsun

Son düzenleme:

hoşgeldin canım, inşallah sende kilolarından kurtulursun.
ama senin kiloların yeni alınmış kilolalar eminim çabuk kurtulursun. pko var yazmışsın eğer o varsa muhtemelen insülin direncide vardır. ama kesin anlamak için bir doktora gidip tahlil yaptırabilirsin. çözümüde var bende ve 4,5 yaşındaki kızımdada var. kilo vermeye başlayınca ve yürüyüş yapınca düşüyor.
ben hem kendim hem de kızım için eve çitos, çerez vs almıyorum. hayatımızdan çıkardık onları. meyve süt grisini stoklamaya başladık artık

diyetisyene ilk gittiğimde yemediğin sevmediğin birşey varmı dedi. bamya ve işkembeyi sevmem dedim. yığınla yemek var ve ben sadece bu ikisini sevmiyorum. çok sosyal bir insan değilim. vaktim çoğunlukla evde geçiyor haliyle bir zaman sonra ev işi tv pc kesmiyor. acıktığını yada vakit geçsin diye yemen gerektiğini düşünüyorsun. şimdi çocuk var. normal vakit yemeklerini bile zor sıkıştırıyorum araya. tabii birde siz. sağolun kızlar

büyük ihtimal yarın misafirim var.
sulu köfte, fırın mantı birde sebze yemeği düşünüyorum ama karar veremedim. yufka alp börek yapsam bide. kalbura bastı. biber dolduruyum bide. yeter demi. tek kişi gelcek ama ilkkez evimize gelcek. beni her görmesinde gelin sen mantı bilirmisin diye soruyor. eşimler kayserinin yillisi ama tepsi mantısını bilmiyor. misafirde bilmiyor olabilir. yapayımda değişiklik olsun.
evde pırasa ve patlıcan var. bana sebze yemeği önerin.

şu zambamı zumbamı neyse onu yapanınız varmı??
önerirmisiniz?

önerirmisiniz?

önerirmisiniz?

kolay gelsin canım, tek kişi bile olsa misafir misafirdir.
bence zeytinyağlı taze fasulye yapabilirsin. her zaman kurtarıcı sebzi yemeğidir. lezzetlide oluyor.

kızlar ya bizde karatay diyetini yapan var mı? ve bununla kilo veren? kadın anlattıda anlattı yapasım geldi valla :)

Pirasa yemegine bayilirim bol etli uzerine bide limon immm yaparsan bende geliyimtepsi mantida çok guzel oluyo kayserili bi arkadasim yapmisti bende mantinin etini ustune yapiyorum oda çok guzel oluyor kuçuk kuçuk kesiyorum nekadar desem yesil mercimek kadar yada azcik buyuk nohut kadar yok yani kapatiyorum sonra hasliyorum uzerine yagda kiymayi kavurup uzerine salça baharat koyup karistirip dokuyorum daha sonrada yogurdunu koyuyorum istege gore çoook guzel oluyor tavsiye ederim
menun gayet guzel ama çok degilmi? pek hamatsin masallah

kızlar ya bizde karatay diyetini yapan var mı? ve bununla kilo veren? kadın anlattıda anlattı yapasım geldi valla :)

canım ben yapmıyorum ama gün içinde sadece 2 öğün ve hiç ekmek yok diye duydum daha ayrıntısını bilemiyorum. 2 öğün sağlıklı olurmu ki... benim kafam karıştı.
hatta onu yapacağıma daha önce karbonhidrat diyeti yapmıştım ben bundan 9 sene önce falan 40 kilo falan vermiştim 3 4 ayda. hatta geçen senede yaptım 1 ayda 4 5 kilo verdim ve sanki 7 8 kilo vermişim gibi incelmiştim. kararsızım yani...

asuman ablacım bizim evdede yemek yok,işten çıkıcam 18,30 eve giderim 19,30 offoff. yapılanlardan yollasanız bana

yollayalım canım ne demek

derincim ne yatabildim nede leslie yapabildim
yeğenime sebze çorbası yaptım bizim fasulye pişiyor kızalr okuldan geldi bişeyler yediler daha çamaşırı asamadım bile
akşam eşimle yürüyeceğiz arada fırsatım olursa az da olsa leslie yapmak istiyorum bakalım bu hafta sporum az oldu daha birde kardeşim gelirken simit de almış yedim tabii neyse akşama hafif geçiştireceğim

Son düzenleme:
arkadaşlar çok oluyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum ben sizce diyetisyene gitmelimiyim yoksa 3 gündür yaptıgım gibi dikkatli beslemmem yetermi
yok canım ya olur mu? istersen önce diyetisyenle dene hem neyi nasıl yapman gerektiğini daha iyi öğrenirsin ...
oooo meü süper gelsem mi :)
çocukla çok zor olur ya ama maşallah sana
ooo ben sana mı gelsem ki yooook sende kalori çok, 1kişi demişsin orduya yemek yapar gibi yapacaksın ya....yap mantıyı doysun gözüde ,mideside :)
önerirmisiniz?

ben yapıyorum canımo lesliye de baktım anacım zumba ona bin basar hiçbir şeyin kalmaz valla o daha yavaş geldi bana....

]

yok canım ya kadın sınırlama getirmiyor 3 öğün diyor ve her öğün arası 4 saat olmalı diyor, ve kaşık hesabı yok istediğin kadar ye diyor öyle olunca doyulmaz mı?

]

yok canım ya kadın sınırlama getirmiyor 3 öğün diyor ve her öğün arası 4 saat olmalı diyor, ve kaşık hesabı yok istediğin kadar ye diyor öyle olunca doyulmaz mı?

aa ben onu bir araştırıyim sadece 2 öğün diye duymuştum.
eğer öyleyse doyulur tabi. 4 saat arayla zaten normakl 3 öğün arası oluyor.

asuman ablacım bu leslie cdsini nerden alabilirim (abla die hitab ediyorum arkadaşların yazılarından etkilenerek :) kusura bakmayın ) yada cd cilere sölesem komik olurmu:) evimde internet yok ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…