Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dilara koçak tv de dediki;

tek tip beslenmek doğru değildir. sabah kalk istediğin kadar yumurta ye et ye çerez ye ama ekmek meyve yeme bu olmaz. beyin yalnız karbonhidratlarla çalışır. eğer karbonhidrat(glikoz du galiba bileşeni) vucuda alınmazsa kaslardakine ihtiyaç duyar . 1 gr kas 3 gr su tutar. 1 kg kas kaybederseniz 3 kilo da su gideceyi için haftada 4kilo verdiğinizi sanırsınız. ama kaslar vucudun kalorı yakan işçileri gibidir. ne kadar çok o kadar hızlı metobolizma. eğerki kaslar kaybolursa kilo çok verilmiş gibi gözükülse de tartıda, yağlar olduu gibi durduğu için yüz çoker kollar incelir ama örneğin vucut için en tehlikeli göbek yağları olduğu gibi kalır.

kolay gelsin canım, tek kişi bile olsa misafir misafirdir.
bence zeytinyağlı taze fasulye yapabilirsin. her zaman kurtarıcı sebzi yemeğidir. lezzetlide oluyor.

evet iyi fikir. banada yiyecek birşeyler çıkar.

canım eşim soğan sarmısak yaprak lahana pırasa gibi sağlıklı şeyleri sevmez daha önce hiç pırasa pişirmedim. ayrıca ben zeytinyağlısını severim. gel buyur başımla birlikte ama sen pişir biz yiyelim

gel gel nolcak hep yapıyonuz kaçamak birde benim yüzümden yap nolcak sankim.
bakıyım bide onu deneyim tamba tumba zumba zumba

asuman ablacım bu leslie cdsini nerden alabilirim (abla die hitab ediyorum arkadaşların yazılarından etkilenerek :) kusura bakmayın ) yada cd cilere sölesem komik olurmu:) evimde internet yok ta

canım nete nerden giriyorsan googledan ara. siteyi bul. net cafeye siteyi ve indirilecek kısımları göster onlar indirir sana.

gebe kalamadımki dogum yapayım canım 2 ci yılım ama pco hastasıyım

bende daha bebiş sahibi olmadım 1,5 yıllık evliyim yani demekki evlilik sendromu var sende de benim gibi:18:
en çokta bu yüzden istiyorum kilo vermeyi bu kiloyla hamile kalınırmı kapılardan sığılmaz... burada sürekli takipçi ve paylaşımcı olursan farkı göreceksin. beraber vereceğiz kiloları inşallah.

aa ben onu bir araştırıyim sadece 2 öğün diye duymuştum.
eğer öyleyse doyulur tabi. 4 saat arayla zaten normakl 3 öğün arası oluyor.

araştır canım kk da yapanların bölümü var ama bende okumadım daha, yani gayet normal bencde öğün sayısı,şu insülinin düşmesi için bu aralık şartmış zaten, 3meleğimvarın dediği gibi annelerimiz bizi 3 öğünle büyütmedi mi aradada meyve yedik ,bu kadında arada yiyin ama çok değil dedi ve sabahtan yiyin akşama meyve bırakmayın ki harcayın şekeri akşama kadar dedi....

evet iyi fikir. banada yiyecek birşeyler çıkar.

canım nete nerden giriyorsan googledan ara. siteyi bul. net cafeye siteyi ve indirilecek kısımları göster onlar indirir sana.

çok teşk.ederim ya iyikide girdim bu sayfaya kendimi çok mutlu hissediyorum şuan sanki sürekli bi kilo veriş içinde gibi hissetmeye başladım bile pskolojik

allahım hayırlısıyla verip bi bebiş sahibi oluruz inş.canım kilolarımız çok yakın aynı zaman da bakalım nekadar gidecek bendende peki sen günlük ögününü yazarmısın bana bende ona göre hareket etsem
:78:

ben biraz araştırdım nette örnek listelerede baktım, açıkçası kararsızım.
keşke doğumdan hemen sonra diyete başlasaydım canım ya nasıl pişmanım anlatatmam. doğumda alınan kilolara katladım vereceğime...
şimdi etrafımda doğum yapanlar var onlar hemen vermeye başladılar. bende diyet seçmeye çalışıyorum pöfff....
ara öğüne gelince doğru aslına bakarsan ben ara öğün yersem daha çok acıkıyorum. ağzıma bişey sürmezsem yiyesim gelmiyor.

asuman ablacım bu leslie cdsini nerden alabilirim (abla die hitab ediyorum arkadaşların yazılarından etkilenerek :) kusura bakmayın ) yada cd cilere sölesem komik olurmu:) evimde internet yok ta

canım abla diyebilirsin tabii yaş 37 olacak 10 güne kadar
leslieyi de internetten indirdim canım cd ciler bilmiyo ben de daha önce indirememiştim aradım ama kimse tanımıyor bizim leslie ablayı

asuman maşallah canım bayıldım resmine çok güzel inclemişsin...bende yapamadım canım sancım çoğaldı bugün ,ama uyuyamadımda ağrıdan...
ilbatum beklerim canım...
3 meleğim var bayıldım azmine canım üç çocukla tekrar tebrik etmek istiyorum seni....

bebiş uyanınca çıkmak durumunda kaldım neyse babamız geldide teslim ettim :)
birazdan mamalarımızı yeriz :)

valla gelsem kaçamak yapmadan kalkamam o sofradan ,mantı falan oyyyy bayılırım ,şimdiden ellerine sağlık...
ben 1 hafta falan denemek istiyorum aslında hani becerebilirsem devam ederim diye, ya aslında işin özü sadece ekmek yok yoksa herşey ölçüsüz ye yani... canım ya zararın neresinden dönülse kardır sende şimdi başladın hayıflanma bence ,başlamak değil mi asıl amaç tamam işte...
bende senin gibiyim yemezsem aklıma gelmez yiyince coşuyorum ya....

gelirdimde uzaksın bana sanırım

aminnn. canım ben unlu mamüllerde çalışıyorum gıda mühendisiyim ben gün içinde kontrol amaçlı neler yediğimi yazsam beni burdan kovalarsınız:18: düzenli bir listem yok maalesef şöyle yapıyorum.

sabah kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği ile işte peynir domates çay vs... ama öncesinde 3 tane kuru kayısı ve büyük bir bardak ılık su.

11 gibi bir elma
öğlen menüde ne varsa genelde ekmeksiz yoğurt yada salata ile.

15,30da meyve
5-5,30 gibi ceviz yiyorum.

akşam yemek yerine ğer gün içinde kaçamaklarım varsa nesfit yiyorum. meyvede yiyorum. günde iki fincan yeşil çay 2,5-3 lt su kesin içiyorum.

ben sporsuz kilo veremiyorum maalesef.o yüzdende akşamları vakit bulabildiğim kadar leslie ile evde yürüyüş var onu yapıyorum 45 dk.

eğer kaçamak yapmazsan ki benim için gerçekten zor düzenli spor ile ayda 4-5 kili gider ben az veriyorum ama olsun öyle yada böyle gidecek. artık kaçamakları sıfıra indiriyorum. yardımcım var ona tatırıyorum.uzak durmaya çalışıyorum.

sende kendine kilo çizelgesi yap. hergün takip et istersen yarışalım.ben burda gerçekten kilo vermeyi kafama yerleştirdim...kızlar hepinize teşekkürler

öncelikle hoşgeldin sürekli okuyorum ama bir türlü yazamamıştım. senin şu yazdığın çok dikkatimi çekti aynı şeyi yaşıyorum. mesela gün içinde iş yerinde hiç bir şeye elimi sürmedim o zaman yiyesim gelmiyor. ama bir tane yesem arkası geliyor ne acayipya acaba ağzımızda kalan tat beynimize sinyalmi, gönderiyor:18:

teşekkürler derincim darısı sizlere inşallah motive olun diye ekliyorum ben bu kadar olabildiysem hepimiz oluruz
kum dökmek çok zormuş demek yaa Allah acil şifa versin canım inşallah iyileş yaparsın yine sporunu
ben de şimdi yapmaya gidiyorum artık ne kadar yapabilirsem akşam da eşimle yürüyecez bugün söz vermiştim düzenli yiyecem diye ama malesef olmadı simit beni bozdu bari spora asılayım

bende gördüm resmini cnm cok guzel olmussun bu gidisle manken gibi hatun olacan ne yazik bende kacirdigim icin sporumu yapiyorum bu guzel yaz havalarini yakinda bulamayiz yaptigimiz yürüyüsler kardir

canım benim allah yardımcın olsun. Inşallah hiç bişey çıkmaz sonuçlarında.iyi haberlerini bekliyoruz...
saol cnm allah razı olsun

saol cnm kendime gelince msj atarım hemen nete giremem çünkü
akşama eşim getirse pc yi ancak girerim o da zor biraz :)
ayşecik nasıl siz ne zmn geliceksiniz hbr verirsiniz bana ok ufaklık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…