kolay gelsin canım, tek kişi bile olsa misafir misafirdir.
bence zeytinyağlı taze fasulye yapabilirsin. her zaman kurtarıcı sebzi yemeğidir. lezzetlide oluyor.
Pirasa yemegine bayilirim bol etli uzerine bide limon immm yaparsan bende geliyimtepsi mantida çok guzel oluyo kayserili bi arkadasim yapmisti bende mantinin etini ustune yapiyorum oda çok guzel oluyor kuçuk kuçuk kesiyorum nekadar desem yesil mercimek kadar yada azcik buyuk nohut kadar yok yani kapatiyorum sonra hasliyorum uzerine yagda kiymayi kavurup uzerine salça baharat koyup karistirip dokuyorum daha sonrada yogurdunu koyuyorum istege gore çoook guzel oluyor tavsiye ederim
menun gayet guzel ama çok degilmi? pek hamatsin masallah
ooo ben sana mı gelsem ki yooook sende kalori çok, 1kişi demişsin orduya yemek yapar gibi yapacaksın ya....yap mantıyı doysun gözüde ,mideside :)
ben yapıyorum canımo lesliye de baktım anacım zumba ona bin basar hiçbir şeyin kalmaz valla o daha yavaş geldi bana....
asuman ablacım bu leslie cdsini nerden alabilirim (abla die hitab ediyorum arkadaşların yazılarından etkilenerek :) kusura bakmayın ) yada cd cilere sölesem komik olurmu:) evimde internet yok ta
gebe kalamadımki dogum yapayım canım2 ci yılım ama pco hastasıyım
aa ben onu bir araştırıyim sadece 2 öğün diye duymuştum.
eğer öyleyse doyulur tabi. 4 saat arayla zaten normakl 3 öğün arası oluyor.
evet iyi fikir. banada yiyecek birşeyler çıkar.
canım nete nerden giriyorsan googledan ara. siteyi bul. net cafeye siteyi ve indirilecek kısımları göster onlar indirir sana.
bende daha bebiş sahibi olmadım 1,5 yıllık evliyim yani demekki evlilik sendromu var sende de benim gibi:18:
en çokta bu yüzden istiyorum kilo vermeyi bu kiloyla hamile kalınırmı kapılardan sığılmaz... burada sürekli takipçi ve paylaşımcı olursan farkı göreceksin. beraber vereceğiz kiloları inşallah.
araştır canım kk da yapanların bölümü var ama bende okumadım daha, yani gayet normal bencde öğün sayısı,şu insülinin düşmesi için bu aralık şartmış zaten, 3meleğimvarın dediği gibi annelerimiz bizi 3 öğünle büyütmedi mi aradada meyve yedik ,bu kadında arada yiyin ama çok değil dedi ve sabahtan yiyin akşama meyve bırakmayın ki harcayın şekeri akşama kadar dedi....
asuman ablacım bu leslie cdsini nerden alabilirim (abla die hitab ediyorum arkadaşların yazılarından etkilenerek :) kusura bakmayın ) yada cd cilere sölesem komik olurmu:) evimde internet yok ta
şu zambamı zumbamı neyse onu yapanınız varmı??
önerirmisiniz?
valla gelsem kaçamak yapmadan kalkamam o sofradan ,mantı falan oyyyy bayılırım ,şimdiden ellerine sağlık...evet iyi fikir. banada yiyecek birşeyler çıkar.
canım eşim soğan sarmısak yaprak lahana pırasa gibi sağlıklı şeyleri sevmez daha önce hiç pırasa pişirmedim. ayrıca ben zeytinyağlısını severim. gel buyur başımla birlikte ama sen pişir biz yiyelim
gel gel nolcak hep yapıyonuz kaçamak birde benim yüzümden yap nolcak sankim.
bakıyım bide onu deneyim tamba tumba zumba zumba
canım nete nerden giriyorsan googledan ara. siteyi bul. net cafeye siteyi ve indirilecek kısımları göster onlar indirir sana.
ben 1 hafta falan denemek istiyorum aslında hani becerebilirsem devam ederim diye, ya aslında işin özü sadece ekmek yok yoksa herşey ölçüsüz ye yani... canım ya zararın neresinden dönülse kardır sende şimdi başladın hayıflanma bence ,başlamak değil mi asıl amaç tamam işte...ben biraz araştırdım nette örnek listelerede baktım, açıkçası kararsızım.
keşke doğumdan hemen sonra diyete başlasaydım canım ya nasıl pişmanım anlatatmam. doğumda alınan kilolara katladım vereceğime...
şimdi etrafımda doğum yapanlar var onlar hemen vermeye başladılar. bende diyet seçmeye çalışıyorum pöfff....
ara öğüne gelince doğru aslına bakarsan ben ara öğün yersem daha çok acıkıyorum. ağzıma bişey sürmezsem yiyesim gelmiyor.
asuman maşallah canım bayıldım resmine çok güzel inclemişsin...bende yapamadım canım sancım çoğaldı bugün ,ama uyuyamadımda ağrıdan...
ilbatum beklerim canım...
3 meleğim var bayıldım azmine canım üç çocukla tekrar tebrik etmek istiyorum seni....
ayy canim guldurdun beni ALLAH da seni guldursun gundem oldum bile ALLAh im surekli soruyorlar soyluyorlar biz boyle yapsak veremeyiz falan neler yaptin diye bende leslie baciyi soyluyorum fazla hareket diyorum sonuç ortada daha nediyim istedikten sonra azmin elinden bisey kurtulamaz ALLAH in izniyle tabiitesekkur ederim canim ALLAH razi olsun
canım benim ya çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazmışsın çokta güzel anlatmışsın ve çok haklısın eskisi yemek asla kilo aldırmaz biz annelerimizin avindeyken şişmanmıydık sanki , bende senin yaptığın gibi yapsam doğum günüme kadar 4-5 ay var 25 kilo versem süper olur ,inşallah bende başaracağım,senin azmine hayranım o kadar çocuğa rağmen gerçekten harikasın ,toksin birde sen benim idolümsünüz, demek ki isteyince olabiliyormuş bunun en güzel kanıtlarısınız ve bende öyle olmak istiyorum, dediklerini yapıyorum ,akşam 6-6,30dan sonra yeşilçay hariç hiçbir şey yiyip içmiyorum, müsli almadım alayım dediğin gibi en azından tozuttuğumda akşamı dengelerim bende... canım tekrar çok ama çok teşekkür ederim, annen seni görünce kesin şaşıracak ,komşularında halaaaa bu kafayla giderlerse hayran hayran bakacaklar, belki orada gündem bile olursun ne dersin :))))
Tesekkur ederim darisi sana ve topigimizin butuuuuun guzellerineasuman maşallah canım bayıldım resmine çok güzel inclemişsin...bende yapamadım canım sancım çoğaldı bugün ,ama uyuyamadımda ağrıdan...
3 meleğim var bayıldım azmine canım üç çocukla tekrar tebrik etmek istiyorum seni....
bende buraya girince çok motive oluyorum sizleri seviyorum iyi dileklerin için tekrar saol
allahım hayırlısıyla verip bi bebiş sahibi oluruz inş.canım kilolarımız çok yakın aynı zaman da bakalım nekadar gidecek bendendepeki sen günlük ögününü yazarmısın bana bende ona göre hareket etsem
:78:
ben biraz araştırdım nette örnek listelerede baktım, açıkçası kararsızım.
keşke doğumdan hemen sonra diyete başlasaydım canım ya nasıl pişmanım anlatatmam. doğumda alınan kilolara katladım vereceğime...
şimdi etrafımda doğum yapanlar var onlar hemen vermeye başladılar. bende diyet seçmeye çalışıyorum pöfff....
ara öğüne gelince doğru aslına bakarsan ben ara öğün yersem daha çok acıkıyorum. ağzıma bişey sürmezsem yiyesim gelmiyor.
asuman maşallah canım bayıldım resmine çok güzel inclemişsin...bende yapamadım canım sancım çoğaldı bugün ,ama uyuyamadımda ağrıdan...
teşekkürler derincim darısı sizlere inşallah motive olun diye ekliyorum ben bu kadar olabildiysem hepimiz oluruz
kum dökmek çok zormuş demek yaa Allah acil şifa versin canım inşallah iyileş yaparsın yine sporunu
ben de şimdi yapmaya gidiyorum artık ne kadar yapabilirsem akşam da eşimle yürüyecez bugün söz vermiştim düzenli yiyecem diye ama malesef olmadı simit beni bozdu bari spora asılayım
ne güzel güldürebildysem sağol canım allah hepimizi güldürsün inşallah, sorsunlarda nasıl yapılırmış öğrensinler :) dediğin doğru canım aslında ne kadar hareket edersek o kadar iyi.... inşallah canım inşallah darısı bizlere..ayy canim guldurdun beni ALLAH da seni guldursun gundem oldum bile ALLAh im surekli soruyorlar soyluyorlar biz boyle yapsak veremeyiz falan neler yaptin diye bende leslie baciyi soyluyorum fazla hareket diyorum sonuç ortada daha nediyim istedikten sonra azmin elinden bisey kurtulamaz ALLAH in izniyle tabii
Tesekkur ederim darisi sana ve topigimizin butuuuuun guzellerine
bende buraya girince çok motive oluyorum sizleri seviyorum iyi dileklerin için tekrar saol
canım ya senin işin zormuş valla nasıl dayanır insan ya ,yanına zayıf birini al bari gariban kilo alsın :))) bu leslie satılıyor mu ? gerçi ben zumba yapıyorum ama şöyle uzun bir video bulamadım daha....aminnn. canım ben unlu mamüllerde çalışıyorum gıda mühendisiyim ben gün içinde kontrol amaçlı neler yediğimi yazsam beni burdan kovalarsınız:18:düzenli bir listem yok maalesef şöyle yapıyorum.
sabah kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği ile işte peynir domates çay vs... ama öncesinde 3 tane kuru kayısı ve büyük bir bardak ılık su.
11 gibi bir elma
öğlen menüde ne varsa genelde ekmeksiz yoğurt yada salata ile.
15,30da meyve
5-5,30 gibi ceviz yiyorum.
akşam yemek yerine ğer gün içinde kaçamaklarım varsa nesfit yiyorum. meyvede yiyorum. günde iki fincan yeşil çay 2,5-3 lt su kesin içiyorum.
ben sporsuz kilo veremiyorum maalesef.o yüzdende akşamları vakit bulabildiğim kadar leslie ile evde yürüyüş var onu yapıyorum 45 dk.
eğer kaçamak yapmazsan ki benim için gerçekten zor düzenli spor ile ayda 4-5 kili gider ben az veriyorum ama olsun öyle yada böyle gidecek. artık kaçamakları sıfıra indiriyorum. yardımcım var ona tatırıyorum.uzak durmaya çalışıyorum.
sende kendine kilo çizelgesi yap. hergün takip et istersen yarışalım.ben burda gerçekten kilo vermeyi kafama yerleştirdim...kızlar hepinize teşekkürler
teşekkürler derincim darısı sizlere inşallah motive olun diye ekliyorum ben bu kadar olabildiysem hepimiz oluruz
kum dökmek çok zormuş demek yaa Allah acil şifa versin canım inşallah iyileş yaparsın yine sporunu
ben de şimdi yapmaya gidiyorum artık ne kadar yapabilirsem akşam da eşimle yürüyecez bugün söz vermiştim düzenli yiyecem diye ama malesef olmadı simit beni bozdu bari spora asılayım
canım ya sende çok kilo vermişsin sen ne kadar zamanda verdin? kusura bakma herkese soruyorum şubata zayıflamam gerek :)
saol cnm allah razı olsuncanım benim allah yardımcın olsun. Inşallah hiç bişey çıkmaz sonuçlarında.iyi haberlerini bekliyoruz...
arkadaşlar herkese merhabalar, oku oku bitiremedim geçmişi bir de bilgisayarım iyice ağırlaşmış sayfalar öyle yavaş açılıyor ki...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, inşallah hep beraber kilolarımızdan kurutuluruz.
bu arada ayşecim çok geçmiş olsun. inşallah yarın sonuçların temiz çıkacak canım. ben dua ediyorum senin için.
bize mutlaka haber ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?