Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok kötüyüm
baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı ve aşırı üşüme var
wc den de gelemiorum
ilaçlar iğrenç ötesi

eşim emiri aldı kv ye gitti orda kalıcak emir bu gece
sabah erkenden çıkıcakeşimde benimle çünkü
ordan da abisine gidecekti yemek yemeye
benim yanımda yemedi cnm ister diye düşünceli kocam
AMA BEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK ACIKTIM YAA
yasak oldugunu bildiğim için mi bu kadar acıktım acaba
neyse yrn ziyafet çekicem kendime yani en sağlıklısından inş.

mutlu cnm acayip kısır istiyo şimdi

bundan sonra kendime program çizeceğim 1 saat yürüyüş, yarım saat bisiklet, ve 20 dk zumba yapacağım ,yarın nasipse başlayacağım azar azar bakalım....

ilbatum ben martta başladım canım 113 kiloyla yürüyüşü hiç bırakmadım dersem yalan olmaz yani 7 ayı geçti ben başlayalı son 2 aydır epey yavaşlasada gram gram da olsa devam ediyorum işte gördüğünüz üzere
bu arada 5mil leslie yaptım birazdanda eşimle yürüyeceğiz inşallah

Olur valla bari ticarete dökelim bu işi.::)))
bugün ev temizliği yapmam gerek offffff çok sıkıcı...

sağol canım iyiyim tam gidiyordum gördüm neyseki
minik yeğenim geldi 40 çıkarmaya az önce gittiler diğer yeğenimi de uyuttum leslimi yapsam yan gelip yatsammı diye düşünüyordum
Yarında kardeşimin kuzusunun kırkı Kırklıycaz artık onu.
zeytinyağlı barbunya pişti..Akşam pilavda yaparım kızım pek sevmiyor pilavla yer azıcıkta olsa..
birde salata..
Hıım güzel bir menü severim barbunyayı ama pilavıda severim:)
Hiç zor değil canım ben çok iyi bilirim anlamadan geliyor ama vermesi ......
İnşallah biran önce iyileşirsin derincim.
Ayşe ya açlıktandır canım çok uzun bir açlık süresi yarın ne istersen ye valla hakkettin.

ablacım çok güzel olmuşsun kilolu halini merak ettim şimdi:) bu bana gerçekten motive oldu peki sen ne yiyorsun günlük menü olarak

valla cnm deli kısır istiyo kalkıp yapsam mı :))))
yrnöğlen ancak yerim yemek offf offf açııııımmmmmgerçekten çok acıktım yaa
dün akşam mercimek çorbası biber dolması ve patlıcan yemeği yapmştım daha tadına bakmak nasip olmadı
ayrıca saat 9 olmasın ilaç vakti iğrenç ötesi yaaa

az önce aklıma zerin özer geldi nereden geldi demeyin zayıflamayı düşünüyoruz ya işte ,benim çocukluğumdan beri o kadın hep 100 kilonun üstünde biriydi ve kadın 1 sene içinde karar verdi ve gitti kiloları yani demem o ki o bile yıllar sonra karar verip verebildiğine göre ki çoğumuz ona göre genciz biz neden veremeyelim ya, çevreme diyorum zaten bir sibel can,bir ışın karaca,bir deniz seki birde ben kaldım diye ,zerrin aramızdan sıyrıldı diye :))) gerçi benim hedefim onu çooooooooook sollamak 75 yetmez bana o sayıyı tam tersine çevirmem gerek....

valla ticarete dökülür mü dökülür zengin bile oluruz ya baksana ali ağaoğluna adam paraya para demiyor :)

ayyy yerim ben onu demek kırkı çıkıyor maşallah kuzuya, kız mıydı erkek miydi?

İyi akşamlar güzel hanımlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir....

Ben perşembe günü evime dönüyorum;nasipse daha sık görüşeceğiz...

Ablamın gelininin tırnağını çektirmek zorunda kaldık;perişan oldu kızcağız..Gelin bu durumdayken ben de nete girmedim,ayıp olurdu kıza karşı..Şimdi biraz daha iyi şükür...

Biraz geçmişe bakayım....

canım benim ya maşallah valla sanada darısı başıma inşallah ya sizleri görmek beni öyle motive etti ki bugün anlatamam, olsun vererlimde önemli değil bir ara duraklar sonra yine hızla gider inşallah....
hadi o zaman bol kalori yakmalar :)

çok geçmiş olsun beyzuş ablacım

canım sen nerelerdesin burada yeni olmama rağmen seni gözüm arıyor ne yalan söyleyeyim:)
çok geçmiş olsun ,inşallah daha sık girersinde bizde özlem gideririz

Şifa niyetine iç gitsin biliyorum o ilaçları ama napıcan.İnşallah yarın ağız tadıyla yiyicen inşallah kısara gelince dur bakalım ordaa::)))
valla ticarete dökülür mü dökülür zengin bile oluruz ya baksana ali ağaoğluna adam paraya para demiyor :)

ayyy yerim ben onu demek kırkı çıkıyor maşallah kuzuya, kız mıydı erkek miydi?
Kız canım bizim aile kızlardan gidiyor:)
Çok geçmiş olsun beyzuş abla çok özledik valla seni yokluğun çokkk belli öpüyorum seni.

ahh ahhh banucum yemicem ztn kısır merak etme
azcık zayıflayalım ebru yapıcak bize o zmn yicez :)))

şu totomu kaldırıp ilacımı içip gelim ben

KIzlarrrrrrr hepinize hayırlı akşamlar

Geçmişide büyük bir zevkle okuyup geldim.
Bugün kendi çapımda bir rekora imza attım ve tam 1 saat spor yaptım dün de 30 dakka yürüyebildim ancak yoğunluktan ama bunada çok şükür. Toplam 90 dakika oldu ama inşallah cumaya kadar bu hızda devam etmek istiyorum.
Küçük civcivim hala sümüklü böcük şeklinde dolanıyor ama şükür başka bir sıkıntımız yok. Bugün spor yaparken çok terledim ve duş almadan yıkadığım nevresimleride geç olmadan serip öyle duş alayım dedim ve o 10 dakka balkonda rüzgarı yemek bana hapşırık olarak geri dönmüş bulunuyor şu anda
Olsun civi civiyi söker yarında sporumu yapar terler sıcak bir duş alırsamda birşeyciğim kalmaz

Amin canım.... Annem hep der insan eşini hatta anne babasını bile kayıp etse bukadar ciğeri yanmaz diye sonuçta evlat canından bir parça. Bende dünden beri hep o anneyi düşünüyorum. Rabbim sabır versin kimseyede dediğin gibi evlat acısı yaşatmasın.

Valla ne bileyim görüntü acısından sorun yok bence ama işte dalakmı böbrekmi karaciğermi hepsini en kötü ihtimalle 15 tatilde bir kontrolden geçireyim istiyorum. Hem içim rahat etsin hemde genel bir kontrolden geçmiş olsun.
Onun kollarının üst tarafı, göğüs bölgesi ve bacaklarında var ve irin oluşuyor. İlk önce bir alerji testi yaptırayım diyorum belki birşeye alerjisi vardır. Maalesef Aile hekimleri bu konuda yetersiz kalıyorlar çünkü Sağlık ocağında genelde çoğu tahlili yapamıyorlar en azından bizimki öyle.
Öğrtmenimizde sağ olsun bir gün gitme hemen başka zaman gidemedinnizmi yada öğleden sonra gitseydiniz der. Tatilde inşallah devlet hastanelerinden birinden randevu alayımda bir kaç kere gitmek gerekirse en azından sıkıntı olmaz.

Avrasya Maratonuna katılmayı Boğaz Köğrüsünden yürüyerek geçmek içinde çok istiyorum. Üzerinde hatıra bir fotograf çektirsek ne güzel olurdu dimi ama. Nasip belki seneye gerçekten katılırım

E haftaya p.tesi yapalim o zaman bulusmayi ne dersiniz?

Bana uyar hele bir de Forum İstanbulda olursa koşa koşa gelirim yakın nasılsa

Ceco canım,ne üzüldüm kızına,arkadaşına..Allah sabır versin ailesine ve sevdiklerine..Keşke gitmiş olsaydınız hast.ziyaretine...

Öğrendikten iki gün sonra zaten aldık acı haberi. Öğretmen biliyormuş hastanede olduğunuda çocuklar üzülür diye söylememiş. Nasip değilmiş aslında iyikide gitmemişiz diyorum şu anda çünkü Kızımın Arkadaşını sağlıklı ve gülen yüzüyle hatırlaması daha iyi bence.

Sorma haticeciğim benimde annem ne zaman bu tip bir haber Tvde deng gelse hemen beni arar şu kanalı aç diye. Ne olur artık dikkat et bak doktora da başladın ben herşeye razıyım yeterki sağlıklı bir kiloya düş ödüm kopuyor bunları gördükce der durur.
Doğrusu bende o haberlere hem şükrediyorum hemde bir yandan dua ediyorum allahım sen koru yarabbim diye.

Samsunlu arkadas ( semra galiba) da geliyormus, bulusma ertelendi o zaman. Yagmurgozlu, gulma, beyzus.... Bekliorz...

Valla ertelenmesine en çok ben sevindim Cumartesi için misafirim geleceğini unutmuşum bu sabah eşime haberin olsun kızlarla bulucağız dediğimde tamamda akşam üzere misafir var unutma dedi Ertelenmemiş olsaydı herhalde bütün gün sinirden kudururdum
Herkes toplansında ondan sonra çok daha keyifli geçer buluşmamız

gebe kalamadımki dogum yapayım canım 2 ci yılım ama pco hastasıyım

Merak etme cnm kilolar gittikce pkoda gider sende bebişine kavuşursun. Ben pkolu olduğum halde 2.ci bebişime normal yolla hamile kalmıştım hatta doktor bile imkansız yoksa tüp bebek yada aşılamamı demişti de bende Allahın işi işte nasip kısmet olduktan sonra hiç bir şey engel değildir demiştim
Herşeyin zamanında ve hayırlsını istemek lazım. Demekki senin daha vaktin var sende o vakti zayıflayarak değerlendir ki fıstık gibi bir annesi olsun bebişin

He valla azalt tabi hem sen sıkılma hemde spor taçını arada bizlerde alabilme imkanı yakalayalım
Zaten nereye kadar koşcan fıstık gibi olmuşsun zaten bize kaçıncıya tur bindiriyorsun bizimde yetişme şansımız olsun
Şaka bir yana Allah nazardan saklasın bence sen bir aya kalmaz hedefine ulaşmış olursun sonrada her gün gelir bize gaz vermeye devam edersin

şu zambamı zumbamı neyse onu yapanınız varmı??
önerirmisiniz?

Zumba bencede çok faydalı olur ama henüz yapmaya başlamadım daha doğrusu bir damacanayı bırakayımda ondan sonra başlıyacağım inşallah. Şu anki kiloyla ilgili ne pek hoş bir görüntü olur nede ben dayanabilirim

selam kızlar
diyete baslayalı 2 ay oldu 15 kilodan fazla verdim ama hala regl olmadım (bekarım)
acaba vucudumun kilo verdiğim için dengeleri değişmiş olabilirmi :26:

ceco cnm dr.lara soracaktım ama fırsatım olmadı bugun kendim için koşturmaktan ne zmn istersen bizegetir başka yere götürme ben varken :)
öğleden sonraları tahlil yapılmıyo ama o yüzden sabah gelmek şart şimdiden söylim cnm
bu arada kaç yaşındaydı unuttum ben

sağol canım

ishal ilacını ben suya değil 1kaşık yoğurda karıştırıp yediriyorum daha çabuk oluyor yoksa yedireemem
düzelsin artık kıyamam ya bitti çocuk hastalıktan

GÜNAYDINNNNN
tebessüm canım eşin gitmiş allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin canım....
efe hoşgeldin aramıza,bu yolda başarılar....
sağol canım

valla senin yerinde olsam ben dayanamzdım
bravoo

bende bir verebilsem kiloları 2. yi düşünmeye başaladımama 35 e bir ay kaldı bakalım hayırlısı

sağol canım inşallah veririrm 15 kilo şaşırsın istiyorum

inşallah bir şey çıkmaz

hadi ben kaçtım herkesi öptm akşam görüşmek üzereeee kendinize iyi bakınnn
ohh yürüyüşünüde yapmışşın simdi nasılsın
sonuçların iyi çıkmasına sevindim
annen içinde allah beterinden saklasın şükür iyi olmuş

umarık kötğ çıkmaz röntgeni ihmal etme
bebeğinde umarım çabuk atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…