Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah razı olsun canım mutlaka yanına gelirim zaten.
Benim kız 11 yaşında birde kilo sorunumuz var ondan da olabilirmi acaba 1.49 boyunda 67 kilo :26:

allah bağışlasın canım analı babalı büyütsün, şansı açık olsun inşallah...
selam kızlar
diyete baslayalı 2 ay oldu 15 kilodan fazla verdim ama hala regl olmadım (bekarım)
acaba vucudumun kilo verdiğim için dengeleri değişmiş olabilirmi :26:

olabilir canım ,2 ayda nasıl verdin ya benim 1,5 ayda 8 ancak gitti, gerçi ben diyetin 1. ayı emzirdiğim için çok bir şey yapmadım ama olsun istesemde senin kadar veremezdim sanırım, sen neler yaptın anlatsana biraz.....

Geçmiş olsun Derinciğim.....Kısa zamanda iyileş inşallah...

Ahh canım Zeynebim;senin işin az geldi de birde yatılı misafirmi çıktı başına...Ayakkabısının içine tuz dök;çabuk gider derler...
İlacı ben de kullanıyorum canım...Hemen düşmüyor TSH maalesef...1-2 ayda düzene girer inşallah ve tüm ödem ve halsizliklerden kurtulursun.Kilo vermen de hızlanacak inşallah...

Allah hayırlı sonuçlar duymak nasip etsin inşallah Ayşeciğim...

çok geçmiş olsun beyzuş ablacım

canım sen nerelerdesin burada yeni olmama rağmen seni gözüm arıyor ne yalan söyleyeyim:)
çok geçmiş olsun ,inşallah daha sık girersinde bizde özlem gideririz

Allah razı olsun canım mutlaka yanına gelirim zaten.
Benim kız 11 yaşında birde kilo sorunumuz var ondan da olabilirmi acaba 1.49 boyunda 67 kilo :26:

Sağolun güzellerim ;geçmiş olsun dilekleriniz için...
Hoş buldum....Öpüyorum hepinizi.....

Buluşma varmışşşşşşşşş
Nerede ve nezaman konusu hala kesin değil galiba.Allahtan bir mani olmazsa ben de gelirim inşallah...

Buluşma varmışşşşşşşşş
Nerede ve nezaman konusu hala kesin değil galiba.Allahtan bir mani olmazsa ben de gelirim inşallah...

Vardıda Semiran ay sonuna doğru İstanbula gelicekmiş yanlış anlamadıysam o zamana ertelendi ama hafta içide buluşacak bir grup istanbullu var Yer İstanbul Forum olucak galiba artık coğunluk nereye derse
İnşallah fırat bulurda bir araya gelebiliriz Ablacığım sizlerle tanışmayı kanlı canlı çok istiyorummmmm :122: :122: :122:

cnm ben nerdeyse hiç kaçamak yapmadan sebze + meyve yiyerek verdm 15 günde bir meyve detoksu yaptm(butun gun meyve yani)
et haftada birdi dr um cok önermiodu ayrıca hergün en az 1 saat yürüdm bazen 2 saat bile oldu
simdi de dukana basladım 3 gün oldu ama şu regl konusunu taktım kafama daha öncede diyet yaptgmda böle olmustu uf ya

sağol canım

İyiyim canım bende..

Yemek yapıyorum bir yandan..Ne hamaratım değilmi.?
süpersin

karnıbahar graten yaparım ben
karnıbaharı haşla üstüne başemel dök fırınla
süper oluyor

arkadaşlar çok oluyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum ben sizce diyetisyene gitmelimiyim yoksa 3 gündür yaptıgım gibi dikkatli beslemmem yetermi
bir sürede olsa iyi olur

biraiyi bol su iç aç karnına ve zıpla der annem hemşirede

süpersin valla

kızlar ya karatay diyeti yapayım diyorum ama çokta mantıklı gelmedi araştırdım da, ne ekmek var e makarna,ne pilav böyle hayat mı olur ya bulgura bile 2-3 kaşık demiş ya ,1 gün denesem mi? becerebiliyor muyum acaba diye?

anladım canım sağol bende böyle besleniyorum aslında evde ne varsa özellikle sebze yaparım zaten ama vermedim, sen kaç kiloydun canım? bütün gün meyve mi peki tek çeşit mi yoksa çeştli mi, dukan çok uzun sürüyor sanki ya baktım onada bende karatay mı yapsam diyorum fındık fıstık var işin ucunda :)))
evet canım malesef diyet regl dönemini olumsuz etkiliyor sen maşallah hızlıda vermişsin o nedenle olabilir

Bence bir gün denemekten birşey anlamazsın yani sıkılmazsın belki bir gün okadar yemekten ama insanın arada canı makarnada istiyor pilavda istiyor.
Ben geçen akşam 3 yk da olsa pirinç pilavı yedim dayanamadım. Bende çok düşündüm karatay diyetini hatta denedim ama kahvaltıda ekmek yemeyince bütün gün canım bişeyler yemek istedi. Belki piskolojik ama ille sabah 2 dilim çavdar ekmeğimi yiycem sonra bütün gün ağzıma ekmek sürmüyorum ancak akşam bana göre bişey yoksa olanın yanına bir dilim
Bir yandan ne kadar mantıklı gelsede uzun vadede beni kasar açıkcası sonuçta arada da olsa bi dadlu yemiyelimmi yada ne bilim hedefe ulaştıktan sonra bir kremalı patates falan
Anam hedefe ulaştımda düzeni bozmayı bile düşünüyorum Allahım sen şu beynimden sil sakıncalı düşünceleri .... Aminnnn

Bir saniye ne tanışması ne kaçırdım ben yine ((( kimler buluşuyor nerde merak ettim :44:

Buluşmayı planlıyorunz da :122: :122: :122: istanbullular olarak
Herkese acık bir davet canım bir buluşma bu haftasonu olucak ama ileri bir tarihe ertelendi bir buluşmada hafta içi olucak yanılmıyorsam pazartesi denmişti İstanbul Forumda olabilir daha kesin değil yer sanırım.

Sen istanbulun neresindensin ?

Valla kızlar yapamasam ben yapamazdım bence kitabı alıp okuyun ve mutlaka deneyin.Adet dönemim diye şiş çıkmıştım akşam tartılıp ama cuma sabahı bir tartıldım 91.400 e düşmüşüm.Ben 100.400 ile başlamıştım düz olsun diye 100 yazdım çizelgeme.10 kilo vermişim demek oluyor bu da.Daha 2 ay bile olmadı ve ben 10 kilo verdim.Cidden aç kalmıyorum ve diyette gibi hissetmiyorum kendimi.Tabiki arada çok çok az kaçamakta yaptım her diyette olduğu gibi.Ama bu benim hayat boyu planladığım yeme biçimim o yüzden kasamam kendimi fazla da.1 yılda gitmezse 2 yılda gitsin kilolar ama gitsinler yani...

(matematiğime tüküreyim 9 kilo vedim ya ( )

Son düzenleme:

Ben Bahçeşehirdeyim canım...

20 dk zumba yaptım valla hamama gitsem bu kadar terleyemezdim :)))
bende denemek istiyorum

sabret iç ilacını
yarına ye afiyetle
ama az yağ koy

özledik seni
bende ilkokulda falan tırnağımı çektirmiştim çokmu acımıçtı unuttum valla

selam kızlar
diyete baslayalı 2 ay oldu 15 kilodan fazla verdim ama hala regl olmadım (bekarım)
acaba vucudumun kilo verdiğim için dengeleri değişmiş olabilirmi :26:

hızlı kilo vermişşin hızlı kilo verince adat aksar

herkeslere iyi geceler kızlar. geçmişe bi bakındım geldim. derin gebzeye gel bir mahalle arabasının en arka koltuğuna otur ne taş kalır ne kum ne böbrek ne iç organ. valla düşük yapmadığıma hala sevinirim.

cnm yemekleri az az yap yoksa hepsi sana kalir zumba ben yapmaya calisiyordum onlarin yaptigini yapmaya calisiyordum vucudun bütün kaslarini calistiriyormus yapabildigin kadar yap bence

öyle yapcam canım. mantıyla zaten çok uğraşamam 1 bezi. ben diyet olayına girdiğimden beri doğrudüzgün bişi yapmıyorum. kocişinde gözü gönlü açılsın. zaten bana zararlı sadece mantı ve börek. böreğide milföymü yapsam acaba 4 tane. kişi başı gibi.

valla gelsem kaçamak yapmadan kalkamam o sofradan ,mantı falan oyyyy bayılırım ,şimdiden ellerine sağlık...

gel kız gel altı üstü küçük borcamla mantı yapcam. 2 kaşık alırsın ekmek niyetine. neyse 2 kaşık kendi adıma 2 kaşık senin adına alırım

bu leslie satılıyor mu ? gerçi ben zumba yapıyorum ama şöyle uzun bir video bulamadım daha.

cd si kitabı filan var canım net üstünden gördüm ama niye indirmiyorsunki. bazı sitelerde 5mile kadar var

bulgur pilavı yap. yanına güzel bir salata. içinede azcık suda bekletilmiş turşu. al sana kısır. hem diyeti bozmazsın hemde isteğini körlersin

cnm karatay mantık olarak dukanla aynı et yiyosn bol pastırmalı yumurta döner fln var :) ama dukan dan daha rahat ceviz var bakliyat var
dukanda bunlar yok
bence dene ayrıca ben eskiden makarna ile bile ekmek yerdm önceki diyetmde sabah sadece 2 dilim yiyodm ögle aksam yok simdi hiçbi öğünde yok ben bile alıstıysam herkes alısır bence karatayı bi hafta dene
118den 102 e düştüm srn evvelsi gün 99,9 ama snr gene 101 bucuk öle ki karnımda bi haftdır şiş regl olamadım die
sabah öglen aksam tek cesit istediğin kadar yiyosun meyve sabah sadece şeftali istedign adet öğlen karpuz istediğin kadar ama karısık yemiosun bi tip yani benden her dfa 900 gram - 1 kilo fln gitti ama 15 günde bi yaptım bi de form cayı iciodum o günler

Son düzenleyen: Moderatör:
off mantıyı güzelce çiğneye çiğneye yaptım eti çıkardım aa etin rengi kokusu değişmiş. şimdi et çıkardım çözülsünde sıkayım bari. yarın öğlene gelecekler oglan beni bırakmazki yapayım.

bu arada bazı istibaratlardan aldığım kadarıyl karatay yarın doktoruma çıkcakmış ekmek şart diyen doktorlarla karşı karşıya daririra
dukan kolestrole kötü geliyo diyodu şu kadın diyetisyen adı neydi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…