- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ceco cnm dr.lara soracaktım ama fırsatım olmadı bugun kendim için koşturmaktan ne zmn istersen bizegetir başka yere götürme ben varken :)
öğleden sonraları tahlil yapılmıyo ama o yüzden sabah gelmek şart şimdiden söylim cnm
bu arada kaç yaşındaydı unuttum ben
allah bağışlasın canım analı babalı büyütsün, şansı açık olsun inşallah...Şifa niyetine iç gitsin biliyorum o ilaçları ama napıcan.İnşallah yarın ağız tadıyla yiyicen inşallah kısara gelince dur bakalım ordaa::)))
Kız canım bizim aile kızlardan gidiyor:)
Çok geçmiş olsun beyzuş abla çok özledik valla seni yokluğun çokkk belli öpüyorum seni.
selam kızlar
diyete baslayalı 2 ay oldu 15 kilodan fazla verdim ama hala regl olmadım (bekarım)
acaba vucudumun kilo verdiğim için dengeleri değişmiş olabilirmi :26:
Geçmiş olsun Derinciğim.....Kısa zamanda iyileş inşallah...tebessüm allah kavuştursun canım....
3mleğim var geçmiş olsun dileklerin iin teşekkürler canım....
yst canım mantarım geçti sayılır travazol kullandım iyi geldi...
bugün yine tahlil yaptırdım meğersem ben kum döküyormuşum . dr söylemiyor bana aile drumuz söyledi.senden usg istemedimi fian dedi öylesine yaşıyoruz burada işte,sinirlendim çok fena dra en güzeli izmire gideceksin büyük yer yine başka...psikolojikmi bilmiyorum ama sırtlarımda böbreklerimde ağrıda başladı bugün...sürekli idrar yapma isteği sürekli hiç durmadan fenalık geldi wcye gitmekten artık...
sanki diyette değilim dün kahvaltıda süper geçti ne yalan söyliyeyim hiç dikkat etmedim , bugünde gezmeğe haberliydim orda yedim akşamada anneme gittim yemeğe ordada karışık kızartma varmış köfte ile berabber, yedim gitti bile, sanki kızartma yemiyorumda noluyor sanki 50 kiloyamı düştüm, çok özlemiştim ....
Ahh canım Zeynebim;senin işin az geldi de birde yatılı misafirmi çıktı başına...Ayakkabısının içine tuz dök;çabuk gider derler...kızlar iyi geceler..bugün kaynım erken sızdı da aranıza katıldım..buralarda hava geceleri bayağı soğumaya başladı.ama yarın sıcaklıklar biraz artacakmış.aranızda hipotiroidi olan vardır..aynı ilacı mı verdiler?ne kadar zamanda hormonlar yoluna girdi..
asumanzeynep,ceco32,tebessüm 77,dolakismumy ve daha nicelerinize teşekkürler..sakın beni listeden çıkarmayın.ben sporumu yapamıyorum.ama söz misafirimi uğurluyayım(sanki buraları fazla sevdi gibi???gitmeye pek niyeti yok gibi)daha çok ilgileneceğim.ev çok küçük.sauna eşorfmanlarımı giyip spor yapsam çok çabuk koku yapıyor.bende banyo yapamıyorum..gece o uyuyunca nete giriyorum.bunlar topik falan anlamaz..hasta kocasını bırakıp,nette chatleşiyor diye yayar..
yalnız bir iyiliği var..ev yaşamı düzene girdi.sabah ona kahvaltı hazırlamak için erken kalkıyorum.o arada ilacımı alıp yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum.kahvaltı ona hazırladıklarımdan bir kaç çatal bir kenara ayırmak.
bugün..elma suyu ve bir dilim ekmek peynir ve domatesten oluşan kahvaltı.
ikindi..taze fasulye 1 dilim ekmek.
akşam biraz geç oldu.pilav ve taze fasulye..1 dilim ekmek..aralarda çay,kahve..gece elma sirkesi karışımını içiyorum.meyve olarak 1 incir ve küçük bir salkım siyah üzüm..
su olayı yine zorluyor.havalar soğuyunca su içemiyorum..
ve tüm bunlaeı yazqarken aklımın bir yerinde böbrek yetmezliğinden ölen o küçük kız var..ceco32 sanırım senin kızının arkadaşıydı..o aileyi düşündüm..biz bir kaç gün sonra unutacağız..ama ailesi..rabbim sabrını versin..mekanı zaten cennettir..
Allah hayırlı sonuçlar duymak nasip etsin inşallah Ayşeciğim...kızlar öldüm bittim hastanede dolanmaktan
kolonoskopi yapılan 2 ayrı yer var hastanede biri dahiliye diğeri cerrahide
cerrahide arkadaşım var diye oraya gittim dr.a gösterdik sonucu acil dedi açıklama yapmadı sordum yinede yapmadı
git randevu al dedi ve 3 kasıma randevu verdiler
sonra yerime geldim bizim hocaya dedim köpürdü sonra gittik dahiliyedeki gastroya
ordaki dr.a da gösterdik o da acil kolonoskopi yapıcaz dedi ve yrn sabaha randevu aldık saat 8:30 a hayırlısı bakalım inş. bişey çıkmaz
sabah tahıl ekmek arası sandeviç yedim artık bişey yemek yasak saat 3te de o iğrenç ilaçlara başlıcam
o yüzden 2de çıkıcam yarında izinliyim
ayrıca bugun tartıda 97.200leri gördüm yaşasın :)))
çok geçmiş olsun beyzuş ablacım
canım sen nerelerdesin burada yeni olmama rağmen seni gözüm arıyor ne yalan söyleyeyim:)
çok geçmiş olsun ,inşallah daha sık girersinde bizde özlem gideririz
Şifa niyetine iç gitsin biliyorum o ilaçları ama napıcan.İnşallah yarın ağız tadıyla yiyicen inşallah kısara gelince dur bakalım ordaa::)))
Kız canım bizim aile kızlardan gidiyor:)
Çok geçmiş olsun beyzuş abla çok özledik valla seni yokluğun çokkk belli öpüyorum seni.
Allah razı olsun canım mutlaka yanına gelirim zaten.
Benim kız 11 yaşında birde kilo sorunumuz var ondan da olabilirmi acaba 1.49 boyunda 67 kilo :26:
Buluşma varmışşşşşşşşş
Nerede ve nezaman konusu hala kesin değil galiba.Allahtan bir mani olmazsa ben de gelirim inşallah...
allah bağışlasın canım analı babalı büyütsün, şansı açık olsun inşallah...
olabilir canım ,2 ayda nasıl verdin ya benim 1,5 ayda 8 ancak gitti, gerçi ben diyetin 1. ayı emzirdiğim için çok bir şey yapmadım ama olsun istesemde senin kadar veremezdim sanırım, sen neler yaptın anlatsana biraz.....
sağol canımAyşeciğim, yarın için Allah yardımcın olsun..
Mutluu,nerdee ben mümkün değil gelemem..Yakın bir il olsa hiiç düşünmeden atlar gelirim..
belki yazın olabilir istiyorum çok..
Tebessüm, eşine hayırlı yolculuklar diliyorum..
süpersinİyiyim canım bende..
Yemek yapıyorum bir yandan..Ne hamaratım değilmi.?
karnıbahar graten yaparım benellerine sağlık hamarat hatun
benim büyük kızım çok sever bende markette barbunya ve fasulye arasından fasulye seçtim aldım pişecek bekliyor biraz bulgur pilavım var
kardeşim karnabahar haşlamış getirmiş birazını yumurtalı yedik kalanını ben yerim yoğurtla benden başka kimse yemez bizim evde
bir sürede olsa iyi olurarkadaşlar çok oluyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum ben sizce diyetisyene gitmelimiyim yoksa 3 gündür yaptıgım gibi dikkatli beslemmem yetermi
biraiyi bol su iç aç karnına ve zıpla der annem hemşiredeyenacım beyzus ablam bile anlamıştı kum döküyor olabilirsin demişti evt bizim dr anlamadı yada bana söylemedi ltihap dedi...aile drumuz usg çektirsen iyi olur dedi ama burada yok olsada bişey anlamıyorlar zaten...
bende kıymalı biber kırmızı biber dolması yaptım birde yanına buğdaylı nohutlu yoğurt çorbasından akşama annemlerde burada beraber yeriz artık birde yanına miss gibi cacık...
asuıman sağol canım bende senin gibi kızı uyuttum lesliemi yapsam yatsammı diyorum ama yatacağım heralde ağrılarım var biraz birde kızım uyurken sesini açamıyorum zevkli olmuyor leslie kalkınca yaparım artık...
banucum demek adaçayı iyi geliyor çok sağol zatn çok hareketliyim hiç oturmuyorum ki benim ağrılarım az beni daha çok rahatsız eden sürekli idrarımın olması...
kizlar bu gün sabah yürüyüsümü yaptim 90dakkk+330dakk toplam 420dakk ama artik 90dakk cok oluyor sonuna DOGRU BENDE SIKILIYORUM KIZIMDA oturmak istemiyor arabasinda eve gelene kadar otur annem otur diyorummm eline yiyecek biseyler verirsem zamanla onlardanda SIKILYIOR
cnm ben nerdeyse hiç kaçamak yapmadan sebze + meyve yiyerek verdm 15 günde bir meyve detoksu yaptm(butun gun meyve yani)
et haftada birdi dr um cok önermiodu ayrıca hergün en az 1 saat yürüdm bazen 2 saat bile oldu
simdi de dukana basladım 3 gün oldu ama şu regl konusunu taktım kafama daha öncede diyet yaptgmda böle olmustu uf ya
kızlar ya karatay diyeti yapayım diyorum ama çokta mantıklı gelmedi araştırdım da, ne ekmek var e makarna,ne pilav böyle hayat mı olur ya bulgura bile 2-3 kaşık demiş ya ,1 gün denesem mi? becerebiliyor muyum acaba diye?
ne güzel hepiniz tanışacaksınız kızlar bende gelip tanışmak isterdim .iyi eğlenceler şimdiden.ama o gün dietleri bozun ya ilk tanışma hatrına.
Bir saniye ne tanışması ne kaçırdım ben yine((( kimler buluşuyor nerde merak ettim :44:
Valla kızlar yapamasam ben yapamazdım bence kitabı alıp okuyun ve mutlaka deneyin.Adet dönemim diye şiş çıkmıştım akşam tartılıp ama cuma sabahı bir tartıldım 91.400 e düşmüşüm.Ben 100.400 ile başlamıştım düz olsun diye 100 yazdım çizelgeme.10 kilo vermişim demek oluyor bu da.Daha 2 ay bile olmadı ve ben 10 kilo verdim.Cidden aç kalmıyorum ve diyette gibi hissetmiyorum kendimi.Tabiki arada çok çok az kaçamakta yaptım her diyette olduğu gibi.Ama bu benim hayat boyu planladığım yeme biçimim o yüzden kasamam kendimi fazla da.1 yılda gitmezse 2 yılda gitsin kilolar ama gitsinler yani...Bence bir gün denemekten birşey anlamazsın yani sıkılmazsın belki bir gün okadar yemekten ama insanın arada canı makarnada istiyor pilavda istiyor.
Ben geçen akşam 3 yk da olsa pirinç pilavı yedim dayanamadım. Bende çok düşündüm karatay diyetini hatta denedim ama kahvaltıda ekmek yemeyince bütün gün canım bişeyler yemek istedi. Belki piskolojik ama ille sabah 2 dilim çavdar ekmeğimi yiycemsonra bütün gün ağzıma ekmek sürmüyorum ancak akşam bana göre bişey yoksa olanın yanına bir dilim
Bir yandan ne kadar mantıklı gelsede uzun vadede beni kasar açıkcası sonuçta arada da olsa bi dadlu yemiyelimmi yada ne bilim hedefe ulaştıktan sonra bir kremalı patates falan
Anam hedefe ulaştımda düzeni bozmayı bile düşünüyorumAllahım sen şu beynimden sil sakıncalı düşünceleri .... Aminnnn
Buluşmayı planlıyorunz da :122: :122: :122: istanbullular olarak
Herkese acık bir davet canım bir buluşma bu haftasonu olucak ama ileri bir tarihe ertelendi bir buluşmada hafta içi olucak yanılmıyorsam pazartesi denmişti İstanbul Forumda olabilir daha kesin değil yer sanırım.
Sen istanbulun neresindensin ?
bende denemek istiyorum20 dk zumba yaptım valla hamama gitsem bu kadar terleyemezdim :)))
sabret iç ilacınıvalla cnm deli kısır istiyo kalkıp yapsam mı :))))
yrnöğlen ancak yerim yemek offf offf açııııımmmmmgerçekten çok acıktım yaa
dün akşam mercimek çorbası biber dolması ve patlıcan yemeği yapmştım daha tadına bakmak nasip olmadı
ayrıca saat 9 olmasın ilaç vakti iğrenç ötesi yaaa
özledik seniİyi akşamlar güzel hanımlar;
Umarım hepiniz iyisinizdir....
Ben perşembe günü evime dönüyorum;nasipse daha sık görüşeceğiz...
Ablamın gelininin tırnağını çektirmek zorunda kaldık;perişan oldu kızcağız..Gelin bu durumdayken ben de nete girmedim,ayıp olurdu kıza karşı..Şimdi biraz daha iyi şükür...
Biraz geçmişe bakayım....
selam kızlar
diyete baslayalı 2 ay oldu 15 kilodan fazla verdim ama hala regl olmadım (bekarım)
acaba vucudumun kilo verdiğim için dengeleri değişmiş olabilirmi :26:
cnm yemekleri az az yap yoksa hepsi sana kalir zumba ben yapmaya calisiyordum onlarin yaptigini yapmaya calisiyordum vucudun bütün kaslarini calistiriyormus yapabildigin kadar yap bence
valla gelsem kaçamak yapmadan kalkamam o sofradan ,mantı falan oyyyy bayılırım ,şimdiden ellerine sağlık...
bu leslie satılıyor mu ? gerçi ben zumba yapıyorum ama şöyle uzun bir video bulamadım daha.
kızlar çok kötüyüm
baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı ve aşırı üşüme var
wc den de gelemiorum
ilaçlar iğrenç ötesi
eşim emiri aldı kv ye gitti orda kalıcak emir bu gece
sabah erkenden çıkıcakeşimde benimle çünkü
ordan da abisine gidecekti yemek yemeye
benim yanımda yemedi cnm ister diye düşünceli kocam
AMA BEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK ACIKTIM YAA
yasak oldugunu bildiğim için mi bu kadar acıktım acaba
neyse yrn ziyafet çekicem kendime yani en sağlıklısından inş.
mutlu cnm acayip kısır istiyo şimdi
anladım canım sağol bende böyle besleniyorum aslında evde ne varsa özellikle sebze yaparım zaten ama vermedim, sen kaç kiloydun canım? bütün gün meyve mi peki tek çeşit mi yoksa çeştli mi, dukan çok uzun sürüyor sanki ya baktım onada bende karatay mı yapsam diyorum fındık fıstık var işin ucunda :)))
evet canım malesef diyet regl dönemini olumsuz etkiliyor sen maşallah hızlıda vermişsin o nedenle olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?