Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman ha 9 ha 10 ne fark eder dediğin gibi gitsinler de. Ya Şok diyetler katagorisine girmediği kesin ama dediğin gibi kitabı alıp okumadan tam olarak fikir sahibi olamaz insan.
Valla bazen kendimi çok dengesiz gibi görüyorum. Bazen bişey ters geliyor yok öyle olmaz diyorum kendi kendime sağlıklı beslenme konusunda sonra birileri ya yok şu şöyle iyi bu böyle iyi dediğinde de bir an acabamı diye düşünüyorum
Artık nasıl bıktıysam bu kilolardan bir an önce kurtulmak istiyorum ama tabi şok diyetlerden ve katı kurallardan uzak duruyorum.
Valla birinde bulsam cevremdekilerden o kitabı okumak isterim ama her duyduğum beslenme bicimi için kitap alırsam batarım

D&R den 12 tl ye aldım canım batmazsın merak etme :))))

3 meleğim var tekrardan maşallah canım bizde seni çokm seviyruz
asumancım maşallah canım geldiğin günü hatırlıyorumda ne kadar değiştin nasıl büyük br mutluluk değilmi.....
tebessüm idrardan zıplayabilsem leslie yapacağım aslında ama..
beyzus ablacım çok sağol bak sen bile anladın kum döktüğümü bu dr anlamadı...sizede çok geçmiş olsun...
yst canım demekkiyollarınız çok bozuk tamam geliyorum yeterki dökülsün şu kumlar artık bugün çok sancılandım wcye gitmekten yoruldum 20 gündür...

D&R den 12 tl ye aldım canım batmazsın merak etme :))))

Bizim buralarda D&R yok ama Foruma gittiğimde bir ara bakarım. Kızıma da Ömer Seyfettinin Pembe İncili Kaptan Kitabını alıcaktım nasılsa benimkinide araya sokuştururum

kaynımda taş var. temmuzda buraya geldiler. haliyle valizler filan arabanın en arkasına oturmuşlar. adamcağız 3 gün evin içinde zıpladı durdu. oğlum şaşkın şaşkın bakıyor. gerçekten ağrısı zor. voltaren verdi bize doktor. en iyisi oymuş. hatta bir ürologa gittik. o bildiğiniz çok paralı doktorlar bil solda sıfır. buyur oğlum geçmiş olsun otur şöyle. bende geçirdim bilirim zordur filan. bir ilgi alaka tane tane güzel güzel anlatmalar. ben sağlıkçıyım diye serumları filan hastaneden verdi. eve gönderdi evde takın diye. onun bulantıları filanda olmuştu. ağrı gelince rengi değişiyordu adamın. bu arada bu anlattığım doktor gebze fatih devlet hastanesinin doktoru. gıyabında tşk ederim. eşim bile adamı görünce insann hasta olası geliyor diyo :))
allah korusun aman aman

taş daha zormuş öle söylüyorlar . ben o kadar çok çekmiyorum ama bugün epeyce sancılandım yanii ,bizim burada düzgün dr bulmak mesele burada usgye gireyim dedim özelde 100ytl dediler birde hiçbişeyden anlamıyorlar zaten bir kaç gün daha bekleyip özel bir dr araştıracağım artık ...kızım benden başkasında durmaz uyumaz yemek yemez hep onu düşünüyorum yoksa bize izmir çok yakın orya gideceğim ama biraz daha bekliyeyim bakalım..

siz nerdesinizki şimdi. izmirin ilçesindemi?

Bana müsaade sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Bir şey yap... Güzel olsun. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle. Dilin mi dö...nmüyor? Güzel bir şey gör. Veya; güzel bir şey yaz. Beceremez misin? Öyleyse güzel bir şeye başla... Ama hep güzel şeyler olsun. Çünkü: " Her insan ölecek yaşta..." Geç kalmayasın!
[Şems-Tebrizi

Bende çok düşündüm sonra vazgeçtim şimdi eski dietisyenimin listelerini yapıyorum ciddi kilolar verdim kendisiyle şuand afiyatları tavana vurmuş gidemiyorum zaten kendisine küsümde.
Sabah
1 dilim ekmek peynr domates salatalık 1 tk reçel
Öğlen mercimekli çorba 1 dilim ekmek
Akşam karnıbahar yemeği salata 1dilim ekmek 1 yk yoğurt
Ara karpuz akşamüstüde 1 avuç leblebi akşamda 1avuç kabak çekirdeği
Listemide yazmış oldum ama su olayı yok işte.

Batı Virginia’daki Marshall Üniversitesi araştırmacılarının belirttiğine göre, günde iki avuç ceviz tüketimi, kadınlarda göğüs kanseri riskini yarıya indirmektedir ve mevcut tümörlerin de aynı ölçüde büyüme hızını azaltmaktadır.

allah kolaylık versin canım bol suyu ihmal etme umarım çabuk atlatırsın

Kadınlar sevmek için 3 şey ister: 1-Güven 2-İlgi 3-Sevgi ve dürüstlük ve para ve sadakat ve iltifat ve çiçek ve ayakkabı....♥ :)

Kadınları mutlu etmenin 20 yolu;
1-Bir kadın size aşıksa zaten her halükarda yanınızda mutludur.
2-Değilse,geri kalan 19 yol icin boşuna uğraşmayın :)))

bu gece biraz değişiklik yapalım. aman erkekler duymasın. neyse çook uykum geldi ve yarın için hiç bişi yapmadım off

Son düzenleme:
banu canım nazda çok öksürüyor bende bugün çok kötüydüm sancılandım ,hatta annemler kvler buradaydı nazla ilgilendiler iyi oldu...

banu canım nazda çok öksürüyor bende bugün çok kötüydüm sancılandım ,hatta annemler kvler buradaydı nazla ilgilendiler iyi oldu...

geçmiş olsun onuda dr. a gösterdinmi algın var bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…