- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Valla kızlar yapamasam ben yapamazdım bence kitabı alıp okuyun ve mutlaka deneyin.Adet dönemim diye şiş çıkmıştım akşam tartılıp ama cuma sabahı bir tartıldım 91.400 e düşmüşüm.Ben 100.400 ile başlamıştım düz olsun diye 100 yazdım çizelgeme.10 kilo vermişim demek oluyor bu da.Daha 2 ay bile olmadı ve ben 10 kilo verdim.Cidden aç kalmıyorum ve diyette gibi hissetmiyorum kendimi.Tabiki arada çok çok az kaçamakta yaptım her diyette olduğu gibi.Ama bu benim hayat boyu planladığım yeme biçimim o yüzden kasamam kendimi fazla da.1 yılda gitmezse 2 yılda gitsin kilolar ama gitsinler yani...
(matematiğime tüküreyim 9 kilo vedim ya( )
aman ha 9 ha 10 ne fark eder dediğin gibi gitsinler de. Ya Şok diyetler katagorisine girmediği kesin ama dediğin gibi kitabı alıp okumadan tam olarak fikir sahibi olamaz insan.
Valla bazen kendimi çok dengesiz gibi görüyorum. Bazen bişey ters geliyor yok öyle olmaz diyorum kendi kendime sağlıklı beslenme konusunda sonra birileri ya yok şu şöyle iyi bu böyle iyi dediğinde de bir an acabamı diye düşünüyorum
Artık nasıl bıktıysam bu kilolardan bir an önce kurtulmak istiyorum ama tabi şok diyetlerden ve katı kurallardan uzak duruyorum.
Valla birinde bulsam cevremdekilerden o kitabı okumak isterim ama her duyduğum beslenme bicimi için kitap alırsam batarım
D&R den 12 tl ye aldım canım batmazsın merak etme :))))
3 meleğim var tekrardan maşallah canım bizde seni çokm seviyruz
asumancım maşallah canım geldiğin günü hatırlıyorumda ne kadar değiştin nasıl büyük br mutluluk değilmi.....
tebessüm idrardan zıplayabilsem leslie yapacağım aslında ama..
beyzus ablacım çok sağol bak sen bile anladın kum döktüğümü bu dr anlamadı...sizede çok geçmiş olsun...
yst canım demekkiyollarınız çok bozuk tamam geliyorum yeterki dökülsün şu kumlar artık bugün çok sancılandım wcye gitmekten yoruldum 20 gündür...
kaynımda taş var. temmuzda buraya geldiler. haliyle valizler filan arabanın en arkasına oturmuşlar. adamcağız 3 gün evin içinde zıpladı durdu. oğlum şaşkın şaşkın bakıyor. gerçekten ağrısı zor. voltaren verdi bize doktor. en iyisi oymuş. hatta bir ürologa gittik. o bildiğiniz çok paralı doktorlar bil solda sıfır. buyur oğlum geçmiş olsun otur şöyle. bende geçirdim bilirim zordur filan. bir ilgi alaka tane tane güzel güzel anlatmalar. ben sağlıkçıyım diye serumları filan hastaneden verdi. eve gönderdi evde takın diye. onun bulantıları filanda olmuştu. ağrı gelince rengi değişiyordu adamın. bu arada bu anlattığım doktor gebze fatih devlet hastanesinin doktoru. gıyabında tşk ederim. eşim bile adamı görünce insann hasta olası geliyor diyo :))
allah korusun aman aman
taş daha zormuş öle söylüyorlar . ben o kadar çok çekmiyorum ama bugün epeyce sancılandım yanii ,bizim burada düzgün dr bulmak mesele burada usgye gireyim dedim özelde 100ytl dediler birde hiçbişeyden anlamıyorlar zaten bir kaç gün daha bekleyip özel bir dr araştıracağım artık ...kızım benden başkasında durmaz uyumaz yemek yemez hep onu düşünüyorum yoksa bize izmir çok yakın orya gideceğim ama biraz daha bekliyeyim bakalım..
Bende çok düşündüm sonra vazgeçtim şimdi eski dietisyenimin listelerini yapıyorum ciddi kilolar verdim kendisiyle şuand afiyatları tavana vurmuş gidemiyorum zaten kendisine küsümde.kızlar ya karatay diyeti yapayım diyorum ama çokta mantıklı gelmedi araştırdım da, ne ekmek var e makarna,ne pilav böyle hayat mı olur ya bulgura bile 2-3 kaşık demiş ya ,1 gün denesem mi? becerebiliyor muyum acaba diye?
Naber derin nasıl oldun naz iyileştimi bari.yst ayvalık canım balkesirin ilçesi....
3 meleğim var tekrardan maşallah canım bizde seni çokm seviyruz
asumancım maşallah canım geldiğin günü hatırlıyorumda ne kadar değiştin nasıl büyük br mutluluk değilmi.....
tebessüm idrardan zıplayabilsem leslie yapacağım aslında ama..
beyzus ablacım çok sağol bak sen bile anladın kum döktüğümü bu dr anlamadı...sizede çok geçmiş olsun...
yst canım demekkiyollarınız çok bozuk tamam geliyorum yeterki dökülsün şu kumlar artık bugün çok sancılandım wcye gitmekten yoruldum 20 gündür...
Kadınlar sevmek için 3 şey ister: 1-Güven 2-İlgi 3-Sevgi ve dürüstlük ve para ve sadakat ve iltifat ve çiçek ve ayakkabı....♥ :)
Kadınları mutlu etmenin 20 yolu;
1-Bir kadın size aşıksa zaten her halükarda yanınızda mutludur.
2-Değilse,geri kalan 19 yol icin boşuna uğraşmayın :)))
bu gece biraz değişiklik yapalım. aman erkekler duymasın. neyse çook uykum geldi ve yarın için hiç bişi yapmadım off
banu canım nazda çok öksürüyor bende bugün çok kötüydüm sancılandım ,hatta annemler kvler buradaydı nazla ilgilendiler iyi oldu...
tebessüm sağol canım ..iyi geceler herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?