Hay Allah ya ana kız hasta oldunuz iyiki gelmişler insan hastayken birilerinin yardım etmesi çok iyi oluyor.banu canım nazda çok öksürüyor bende bugün çok kötüydüm sancılandım ,hatta annemler kvler buradaydı nazla ilgilendiler iyi oldu...
Şuan önümde koca göbeğimi gördüm sinir oldum bir azmedip eritemedim pis boğazlığımdan istediğimde çok değil 15 kilo gitse yeticek inşallah bu sefer başarırım ama resmen ip üstündeyim biri biraz boşver dese koyuvericem gene sürekli aklıkmda güzel yemekler tatlılar bu işi naslı götürücem bilmiyorum beni bir tek zayıflatabilen eski dietisyenim onada kızdım küstüm gitmiyorumki küsmesemde çok pahalıcı uçurmuş adam fiyatları 6 ay için 3500 4000 arası bişey istiyor bende onun listelerini çıkardım ama bakalım nereye kadar gider.Artık utanıyorum eşimden ciddi anlamda para harcadı dietlerim için ama bende iş yok ne tuhaf bir insanım ben ya valla şuan gece yarısı iyice uykum kaçtı içimi dökmek istedim sizlere kimseler yok ama olsun milletin dertleriyle o kadar çok ilgiliyimki unutuyorum kendimi geçen bir doktorda demişti kendini ikinci plana atarsan kilo vermezmişin ilk iş galiba benim kendime değer vermem lazım neyse şarjı bitiyor herkese iyi geceler.
3 meleğim var tekrardan maşallah canım bizde seni çokm seviyruz
asumancım maşallah canım geldiğin günü hatırlıyorumda ne kadar değiştin nasıl büyük br mutluluk değilmi.....
tebessüm idrardan zıplayabilsem leslie yapacağım aslında ama..
beyzus ablacım çok sağol bak sen bile anladın kum döktüğümü bu dr anlamadı...sizede çok geçmiş olsun...
yst canım demekkiyollarınız çok bozuk tamam geliyorum yeterki dökülsün şu kumlar artık bugün çok sancılandım wcye gitmekten yoruldum 20 gündür...
dilara koçak tv de dediki;
tek tip beslenmek doğru değildir. sabah kalk istediğin kadar yumurta ye et ye çerez ye ama ekmek meyve yeme bu olmaz. beyin yalnız karbonhidratlarla çalışır. eğer karbonhidrat(glikoz du galiba bileşeni) vucuda alınmazsa kaslardakine ihtiyaç duyar . 1 gr kas 3 gr su tutar. 1 kg kas kaybederseniz 3 kilo da su gideceyi için haftada 4kilo verdiğinizi sanırsınız. ama kaslar vucudun kalorı yakan işçileri gibidir. ne kadar çok o kadar hızlı metobolizma. eğerki kaslar kaybolursa kilo çok verilmiş gibi gözükülse de tartıda, yağlar olduu gibi durduğu için yüz çoker kollar incelir ama örneğin vucut için en tehlikeli göbek yağları olduğu gibi kalır.
kızlar çok kötüyüm
baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı ve aşırı üşüme var
wc den de gelemiorum
ilaçlar iğrenç ötesi
eşim emiri aldı kv ye gitti orda kalıcak emir bu gece
sabah erkenden çıkıcakeşimde benimle çünkü
ordan da abisine gidecekti yemek yemeye
benim yanımda yemedi cnm ister diye düşünceli kocam
AMA BEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK ACIKTIM YAA
yasak oldugunu bildiğim için mi bu kadar acıktım acaba
neyse yrn ziyafet çekicem kendime yani en sağlıklısından inş.
mutlu cnm acayip kısır istiyo şimdi
günaydın kızlar herkes birbirine alışmış ne güzel sohbet etiyo ben yabancı aklıyombişi sorcam diyet çi<elgemi nasıl değiştircem
ilk kurarken yaptıklarını tekrar yapıcaksın her seferinde yani ben böyle yapıyorum
amann dah kolay yolu yokmuymuş ..bunu zaten zor yapmıştım .. teşekkürler .. kilo verdim kilo verdim yupiii
amann dah kolay yolu yokmuymuş ..bunu zaten zor yapmıştım .. teşekkürler .. kilo verdim kilo verdim yupiii
tebrikler ama üşenmeyin değiştirin çizelgenizi ne mutlu olacaksınız bakın
değiştirdim canım moralim düzeliyo yrn tartı günüm inş 2 kilo daha gitmişse 10 kilo vermiş olcam ..89 olunca resimde paylaşcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?