Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gece gece bittim kızlar hakkat yaa el kadarlar ama parmaklarında oynatıyolar

ANNE BABALARIN SAÇLARI NEDEN BEYAZLAR..:))

Büyük şirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon etmesi gerekir.
Adamın evine telefon eder ve karşı taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der.
Patron sorar "Baban evde mi?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Evet"
Patron sorar "Onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Hayır"
Patron şaşırarak "Peki annen evde mi?"
Çocuk fısıldayarak "Evet"
Patron , "Peki onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk yine fısıldayarak "Hayır"
Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar,
"Orada başka kimse var mı?"
"Evet" der çocuk fısıldayarak , "Bir polis memuru var"
Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar
"Memur beyle konuşabilir miyim?"
"Hayır" der ufaklık, "Şu anda meşgul"
İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?"
Çocuk fısıldayarak cevaplar: " Annemle babamla ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor"
Meraklanan ve endişelenen patron , telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar "Bu ses de ne? Diye sorar.
"Bir helikopter" der çocuk, hala fısıldayarak.
Panikleyen patron: "Neler oluyor orada" diye sorar
Çocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi"
Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyide neyi arıyorlar"
Küçük çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir "Beniiiii":)))

iyi geceler kızlar bende duşumu alayım yatayım artık
YENA yarın kayınvalideme gidiyoruz 2 günkalabiliriz
orada internete girebilirmiyi bilmiyorum
girmeye çalışacam ama giremezsem beni aynı yazarmısın

banu canım nazda çok öksürüyor bende bugün çok kötüydüm sancılandım ,hatta annemler kvler buradaydı nazla ilgilendiler iyi oldu...
Hay Allah ya ana kız hasta oldunuz iyiki gelmişler insan hastayken birilerinin yardım etmesi çok iyi oluyor.

Şuan önümde koca göbeğimi gördüm sinir oldum bir azmedip eritemedim pis boğazlığımdan istediğimde çok değil 15 kilo gitse yeticek inşallah bu sefer başarırım ama resmen ip üstündeyim biri biraz boşver dese koyuvericem gene sürekli aklıkmda güzel yemekler tatlılar bu işi naslı götürücem bilmiyorum beni bir tek zayıflatabilen eski dietisyenim onada kızdım küstüm gitmiyorumki küsmesemde çok pahalıcı uçurmuş adam fiyatları 6 ay için 3500 4000 arası bişey istiyor bende onun listelerini çıkardım ama bakalım nereye kadar gider.Artık utanıyorum eşimden ciddi anlamda para harcadı dietlerim için ama bende iş yok ne tuhaf bir insanım ben ya valla şuan gece yarısı iyice uykum kaçtı içimi dökmek istedim sizlere kimseler yok ama olsun milletin dertleriyle o kadar çok ilgiliyimki unutuyorum kendimi geçen bir doktorda demişti kendini ikinci plana atarsan kilo vermezmişin ilk iş galiba benim kendime değer vermem lazım neyse şarjı bitiyor herkese iyi geceler.

Banucum merak etme yalnız değilsin bu serüvende.Benim eşimde çok paralar ve emekler harcadı ama olmayınca olmuyor.İnşallah bu sefer olacak.Sonuçta biz nasıl onların her şeyine katlanıyorsak onlarda bizim bu kilo hallerimize katlanacaklar yoksa ne anlamı var ki eş olmalarının.İyi günde kötü günde değilmiydi bu olay?Kendine kızmayı bırak canım,insanız zaaflarımız var düşün ki cennetten kovulmamız bile bir elma yüzünden genetik bir şey demek ki bu

herkeze günaydin dün kizimi krese yazdirmak icin gittim bugün gelin dediler hayirlisiyla onu bi yazdirayim sonra is aramak istiyorum

herkese günaydın nefsimize hakim olup sağlıklıca beslenip sporla taçlandırdığımız güzel mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah hepimize

hatırlıyormusun canım çok istekliydim ama başarabilirmiyim bilmiyordum çok şükür bugünleri görebildim daha yolum var tabii ama çok mutluyum tabii
darısı size olur inşalah sen de bir an önce iyileş ve sporuna başla canım

ayşem şimdi hastanededie Allahım yardım etsin inşallah ağrısız sızısız atlatsın

katılıyorum cnm sana ömür boyu boyle yasayamayacagımız için mantıksız cnmm

günaydın kızlar her sabah aç karnına yeşil çay içiyorum ılıdıktan sonra yarım limon sıkıyorum dün beni görenler sen zayıflamışsın dediler tartıda eksilme olmasada sıkılaşma olmuş

iyi haberini bekliyoruz canım ...

günaydın kızlar herkes birbirine alışmış ne güzel sohbet etiyo ben yabancı aklıyombişi sorcam diyet çi<elgemi nasıl değiştircem

günaydın kızlar herkes birbirine alışmış ne güzel sohbet etiyo ben yabancı aklıyombişi sorcam diyet çi<elgemi nasıl değiştircem

ilk kurarken yaptıklarını tekrar yapıcaksın her seferinde yani ben böyle yapıyorum

............................

Son düzenleme:
değiştirdim canım moralim düzeliyo yrn tartı günüm inş 2 kilo daha gitmişse 10 kilo vermiş olcam ..89 olunca resimde paylaşcam inş.

galiba yanlış yapmışsın çizelgenin altındaki yazıda bi gariplik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…