Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar gunaydin nasilsiniz bn hala hasta hasta dolaniyorum telefonu esim kesfettigi icin elinden alamiyorum biliyorum cok ihmal ediyorum topisimizi ozur diliyorum sizden hatta yenacim ve mutlucum isterseniz beni listeden cikartabilirsiniz cunku diyet namina bi paylasimda bulunamiyorum kilo desek ki o da gram gram gidiyo bu araalar yemek yiyesim de yok ama yine de gitmiyo iste az bucuk spor yapabiliyorum o da koca vucuta ne etki etsin ki neyse sizi seviyorum buralardayim ben gitmiyorum yani benden kutulus yok:))))

pınarcım daha iyileşemediniz demek dikkat et canım kendine
biz de seni seviyoruz eşine kaptırma telefonunu

günaydınlar bol gülücüklü birgün tabi önce kendimize :)))

Ilk Kendine Günaydin De Uyanirken
Ve Ilk Kendine Gülümse Aynalarda
Bir Tatli Söz Söyle, Tebessüm Et
Ve Umursa Kendini, Teşekkür Et
Sevmekle Başla Her şeye, Kendini Sev
... .Dost Ol Kendine dürüst Ol!
Bir Sevda Sun, Yalansiz
Ilk Kendine Günaydin De Uyanirken
Ve Ilk Kendine Gülümse Aynalarda
Sonra Göreceksin binlerce Yüzde Yansimani

Kişisel Gelişim ve OLumlamalar ( alıntı )

günaydın ablacım..

sende yaptın yani ,yok canım ya benim ekmekle aram zaten yok arada sırada bir işte, uzun vadede dediğin gibi hiç pilavsız makarnasız olmaz ekmek neysede... peki kilo verdin mi bununla sen?
dadlu yinmez mi yavvvv :))) ama benim ilk hedefim 90ı görmekti eşim dayanamadı 91de bana bir ayakkabı aldı, 80de çanta alacağım öyle yemek falan yok :)))
sen hedefine ulaşınca bunların hiçbirini yapamazsın bak ne zor gidiyor kilolar bunu düşün....
sen karatay mı yapıyorsun canım ,nasıl bir diyet bu ben ne yenileceğini beilemiyorum, mesela bakliyat falan var mı varsa ne zaman yeniyor? bende 1 ay mı denesem o zaman ya ,eşimin pzr doğum günü o günü atlatalım sonra bende başlayayım o zaman ,senden bol bol bilgi alırım bak :)))
dene ve gör ne kadar ter atıyorsun :)))
bugün 30 dakka spor yaptım kızım hala uyumadı o oyusun biraz daha yapıcam
ben yapamadım ya 20 dk zumba sonra cumba yatak :)))
sen benim yerimede ye canım afiyet olsun ,ha benim yerime ye derken 1 kaşık daha ye yani :)))

canım ben bu diyetlerin sadece adını duydum ama nedir bilmyorum, karatay dün tv8de bugünde kanald de çıktı izledim ,ben eti pek sevmem açıkçası ama ceviz falan cezbetti ne bileyim, sen çok ekmek yiyormuşsun gerçekten ben sevmem pek ekmeği yani bu diyet bana göre gibi gibide makarna ve pilav olmayınca uymuyor ama dayanırım ya ne olacak, bulgur varmış nasılsa, bulguru ne kadar veriyor ve ne zaman yeniyor? sen ne kadar zamanda 118den 102ye düştün bu dyetle mi sadece?
meyveleri her öğün farklı mı yiyoruz sabah şeftali,öğlen karpuz,akşam erik gibi mi? yoksa sabahtan akşama elma gibi mi? hazır şeftali karpuz falan varken yapmalı...

sen nasıl yapıyorsun oğluşunla benimki tuvalete zor gönderiyor :)
ben 1 ay yapayım diyorum bakalım faydası olursa yazarım ,sen eski diyet listelerini çıkar bence o kadar parayı tekrardan vermene gerek yok ,listen bence gayet iyi....
karataya 10 ekimde başlıyorummmmmmm duyurulur tabi önce kitabı bulmam gerek :)
kesinlikle doğru ya :))))
40 dakka daha spor yaptım 30 dakkada sabah
bugün 70 dakka oldu 210 daha
toplam 280 dakka oldu

süpersin canım ya.....

Doğru söylüyosun canım ama işte insan veremedikçe isyan edesi geliyor.Ah şu pis boğazlıktan başımıza neler geliyor::))
Günaydın yağmurgözlü kocaman bir gülümsemeyle))))))

kızlar iki gündür midem kötü yemek yemeye korkar oldum ne kadar aç durursam o kadar rahat ediyorum...(((

netten araştırdım gastriti ( mide duvarı iltihabı + yara ) olanlar nasıl beslenmeli...

çay,kahve,sigara,kola,soda,hazır meyve suları,hatta portakal suyu bile asit içerdiği için yasak...((

salata,kızartma,çiğ meyve yasak....((

az yağlı makarna ve pilav yemeliymişim...beyaz ekmek yemeliymişim...

bütün bunlar montiye yasak...

benim kafam çok karıştı yardım istiyorum....((

Sende bu dönem için montiyi bırak benim eski dietisyenim haftalık menüler verirdi ve ben 1 hafta yağsız makarna yiyerek kilo verdim sabahlarıda az yağlı peynir ve 2dilim ekmekle kahvaltı yap meyvalarınıda pişir ye benimde midem ağrıdı dönemlerde salata olarakta semizotunu pişirip az yoğurtla yiyorum istersen bir dene çok geçmiş olsun.

Facede parladığın gibi burda da ışıldıyorsun yağmurgözlüm oğlun geldi mi ? aldı mı teskereyi

Şimdi facede okudum gülmekten öldüm

Hanımlar!!!
Spor yapmadan ve istediğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak ister misiniz? İstersiniz tabi. Fakat öyle olmuyor işte.

:86: :90:

teşekkür ederim banucum bir süre öyle denesem iyi olacak
facede parladığın gibi burda da ışıldıyorsun yağmurgözlüm Oğlun geldi mi ? Aldı mı teskereyi

baharcım canım teşekkür ederim....)) oğlum geleli aylar oldu güzelim aldım teskereyi hemde her türlüsünden....

Asumanzeynep maşallah çok güzel kilo vermişsin nasıl ve ne kadar zamanda verdin bu kiloları acaba?

ilk önce kocaman gülümseyerek :101: slmlarrrr kizlarrrr
cnm gecmis olsun

Son düzenleme:

ablacım çok geçmiş olsun yalnız aç kalmakta mide asidinin salgılanıp yine zarar görmene sebep olur aç kalma fazal, madem sana zarar veriyorlar çıkar hayatından içecek olarak bitkilerden faydalan, meyveleri haşla tarçın falan ek ye, komposto falan yap, yağı azaltman hem kilo vermenide kolaylaştırır, makarnaya soslar yap yoğurt, domates gibi
beyaz ekmek yiyebiiyormuşsun zaten, sanırım bir diyet daha duydum monti :))) eğer bunların yapman gerekse diyetini montiye göre değil kendine göre düzenle ,tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…