- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
değiştirdim canım moralim düzeliyo yrn tartı günüm inş 2 kilo daha gitmişse 10 kilo vermiş olcam ..89 olunca resimde paylaşcam inş.
galiba yanlış yapmışsın çizelgenin altındaki yazıda bi gariplik var
inşallah ulaşırsın hedefine bekliyoruz resimleri
inşallah ulaşırsın hedefine bekliyoruz resimleri
Kizlar gunaydin nasilsiniz bn hala hasta hasta dolaniyorum telefonu esim kesfettigi icin elinden alamiyorum biliyorum cok ihmal ediyorum topisimizi ozur diliyorum sizden hatta yenacim ve mutlucum isterseniz beni listeden cikartabilirsiniz cunku diyet namina bi paylasimda bulunamiyorum kilo desek ki o da gram gram gidiyo bu araalar yemek yiyesim de yok ama yine de gitmiyo iste az bucuk spor yapabiliyorum o da koca vucuta ne etki etsin ki neyse sizi seviyorum buralardayim ben gitmiyorum yani benden kutulus yok:))))
günaydınlar bol gülücüklü birgün tabi önce kendimize :)))
Ilk Kendine Günaydin De Uyanirken
Ve Ilk Kendine Gülümse Aynalarda
Bir Tatli Söz Söyle, Tebessüm Et
Ve Umursa Kendini, Teşekkür Et
Sevmekle Başla Her şeye, Kendini Sev
... .Dost Ol Kendine dürüst Ol!
Bir Sevda Sun, Yalansiz
Sonra Göreceksin binlerce Yüzde Yansimani
Kişisel Gelişim ve OLumlamalar ( alıntı )
sende yaptın yani ,yok canım ya benim ekmekle aram zaten yok arada sırada bir işte, uzun vadede dediğin gibi hiç pilavsız makarnasız olmaz ekmek neysede... peki kilo verdin mi bununla sen?Bence bir gün denemekten birşey anlamazsın yani sıkılmazsın belki bir gün okadar yemekten ama insanın arada canı makarnada istiyor pilavda istiyor.
Ben geçen akşam 3 yk da olsa pirinç pilavı yedim dayanamadım. Bende çok düşündüm karatay diyetini hatta denedim ama kahvaltıda ekmek yemeyince bütün gün canım bişeyler yemek istedi. Belki piskolojik ama ille sabah 2 dilim çavdar ekmeğimi yiycemsonra bütün gün ağzıma ekmek sürmüyorum ancak akşam bana göre bişey yoksa olanın yanına bir dilim
Bir yandan ne kadar mantıklı gelsede uzun vadede beni kasar açıkcası sonuçta arada da olsa bi dadlu yemiyelimmi yada ne bilim hedefe ulaştıktan sonra bir kremalı patates falan
Anam hedefe ulaştımda düzeni bozmayı bile düşünüyorumAllahım sen şu beynimden sil sakıncalı düşünceleri .... Aminnnn
sen karatay mı yapıyorsun canım ,nasıl bir diyet bu ben ne yenileceğini beilemiyorum, mesela bakliyat falan var mı varsa ne zaman yeniyor? bende 1 ay mı denesem o zaman ya ,eşimin pzr doğum günü o günü atlatalım sonra bende başlayayım o zaman ,senden bol bol bilgi alırım bak :)))Valla kızlar yapamasam ben yapamazdım bence kitabı alıp okuyun ve mutlaka deneyin.Adet dönemim diye şiş çıkmıştım akşam tartılıp ama cuma sabahı bir tartıldım 91.400 e düşmüşüm.Ben 100.400 ile başlamıştım düz olsun diye 100 yazdım çizelgeme.10 kilo vermişim demek oluyor bu da.Daha 2 ay bile olmadı ve ben 10 kilo verdim.Cidden aç kalmıyorum ve diyette gibi hissetmiyorum kendimi.Tabiki arada çok çok az kaçamakta yaptım her diyette olduğu gibi.Ama bu benim hayat boyu planladığım yeme biçimim o yüzden kasamam kendimi fazla da.1 yılda gitmezse 2 yılda gitsin kilolar ama gitsinler yani...
(matematiğime tüküreyim 9 kilo vedim ya( )
dene ve gör ne kadar ter atıyorsun :)))bende denemek istiyorum
sabret iç ilacını
yarına ye afiyetle
ama az yağ koy
özledik seni
bende ilkokulda falan tırnağımı çektirmiştim çokmu acımıçtı unuttum valla
hızlı kilo vermişşin hızlı kilo verince adat aksar
ben yapamadım ya 20 dk zumba sonra cumba yatak :)))bugün 30 dakka spor yaptım kızım hala uyumadı o oyusun biraz daha yapıcam
sen benim yerimede ye canım afiyet olsun ,ha benim yerime ye derken 1 kaşık daha ye yani :)))herkeslere iyi geceler kızlar. geçmişe bi bakındım geldim. derin gebzeye gel bir mahalle arabasının en arka koltuğuna otur ne taş kalır ne kum ne böbrek ne iç organ. valla düşük yapmadığıma hala sevinirim.
öyle yapcam canım. mantıyla zaten çok uğraşamam 1 bezi. ben diyet olayına girdiğimden beri doğrudüzgün bişi yapmıyorum. kocişinde gözü gönlü açılsın. zaten bana zararlı sadece mantı ve börek. böreğide milföymü yapsam acaba 4 tane. kişi başı gibi.
gel kız gel altı üstü küçük borcamla mantı yapcam. 2 kaşık alırsın ekmek niyetine. neyse 2 kaşık kendi adıma 2 kaşık senin adına alırım
cd si kitabı filan var canım net üstünden gördüm ama niye indirmiyorsunki. bazı sitelerde 5mile kadar var
bulgur pilavı yap. yanına güzel bir salata. içinede azcık suda bekletilmiş turşu. al sana kısır. hem diyeti bozmazsın hemde isteğini körlersin
cnm karatay mantık olarak dukanla aynı et yiyosn bol pastırmalı yumurta döner fln var :) ama dukan dan daha rahat ceviz var bakliyat var
dukanda bunlar yok
bence dene ayrıca ben eskiden makarna ile bile ekmek yerdm önceki diyetmde sabah sadece 2 dilim yiyodm ögle aksam yok simdi hiçbi öğünde yok ben bile alıstıysam herkes alısır bence karatayı bi hafta dene
118den 102 e düştüm srn evvelsi gün 99,9 ama snr gene 101 bucuk öle ki karnımda bi haftdır şiş regl olamadım die
sabah öglen aksam tek cesit istediğin kadar yiyosun meyve sabah sadece şeftali istedign adet öğlen karpuz istediğin kadar ama karısık yemiosun bi tip yani benden her dfa 900 gram - 1 kilo fln gitti ama 15 günde bi yaptım bi de form cayı iciodum o günler
sen nasıl yapıyorsun oğluşunla benimki tuvalete zor gönderiyor :)off mantıyı güzelce çiğneye çiğneye yaptım eti çıkardım aa etin rengi kokusu değişmiş. şimdi et çıkardım çözülsünde sıkayım bari. yarın öğlene gelecekler oglan beni bırakmazki yapayım.
ben 1 ay yapayım diyorum bakalım faydası olursa yazarım ,sen eski diyet listelerini çıkar bence o kadar parayı tekrardan vermene gerek yok ,listen bence gayet iyi....Bende çok düşündüm sonra vazgeçtim şimdi eski dietisyenimin listelerini yapıyorum ciddi kilolar verdim kendisiyle şuand afiyatları tavana vurmuş gidemiyorum zaten kendisine küsümde.
Sabah
1 dilim ekmek peynr domates salatalık 1 tk reçel
Öğlen mercimekli çorba 1 dilim ekmek
Akşam karnıbahar yemeği salata 1dilim ekmek 1 yk yoğurt
Ara karpuz akşamüstüde 1 avuç leblebi akşamda 1avuç kabak çekirdeği
Listemide yazmış oldum ama su olayı yok işte.
karataya 10 ekimde başlıyorummmmmmm duyurulur tabi önce kitabı bulmam gerek :)Batı Virginia’daki Marshall Üniversitesi araştırmacılarının belirttiğine göre, günde iki avuç ceviz tüketimi, kadınlarda göğüs kanseri riskini yarıya indirmektedir ve mevcut tümörlerin de aynı ölçüde büyüme hızını azaltmaktadır.
kesinlikle doğru ya :))))Kadınlar sevmek için 3 şey ister: 1-Güven 2-İlgi 3-Sevgi ve dürüstlük ve para ve sadakat ve iltifat ve çiçek ve ayakkabı....♥ :)
Kadınları mutlu etmenin 20 yolu;
1-Bir kadın size aşıksa zaten her halükarda yanınızda mutludur.
2-Değilse,geri kalan 19 yol icin boşuna uğraşmayın :)))
bu gece biraz değişiklik yapalım. aman erkekler duymasın. neyse çook uykum geldi ve yarın için hiç bişi yapmadım off
40 dakka daha spor yaptım 30 dakkada sabah
bugün 70 dakka oldu 210 daha
toplam 280 dakka oldu
Doğru söylüyosun canım ama işte insan veremedikçe isyan edesi geliyor.Ah şu pis boğazlıktan başımıza neler geliyor::))Banucum merak etme yalnız değilsin bu serüvende.Benim eşimde çok paralar ve emekler harcadı ama olmayınca olmuyor.İnşallah bu sefer olacak.Sonuçta biz nasıl onların her şeyine katlanıyorsak onlarda bizim bu kilo hallerimize katlanacaklar yoksa ne anlamı var ki eş olmalarının.İyi günde kötü günde değilmiydi bu olay?Kendine kızmayı bırak canım,insanız zaaflarımız var düşün ki cennetten kovulmamız bile bir elma yüzündengenetik bir şey demek ki bu
Günaydın yağmurgözlü kocaman bir gülümsemeyle))))))günaydınlar bol gülücüklü birgün tabi önce kendimize :)))
Bir Sevda Sun, Yalansiz
Sende bu dönem için montiyi bırak benim eski dietisyenim haftalık menüler verirdi ve ben 1 hafta yağsız makarna yiyerek kilo verdim sabahlarıda az yağlı peynir ve 2dilim ekmekle kahvaltı yap meyvalarınıda pişir ye benimde midem ağrıdı dönemlerde salata olarakta semizotunu pişirip az yoğurtla yiyorum istersen bir dene çok geçmiş olsun.kızlar iki gündür midem kötü yemek yemeye korkar oldum ne kadar aç durursam o kadar rahat ediyorum...(((
netten araştırdım gastriti ( mide duvarı iltihabı + yara ) olanlar nasıl beslenmeli...
çay,kahve,sigara,kola,soda,hazır meyve suları,hatta portakal suyu bile asit içerdiği için yasak...((
salata,kızartma,çiğ meyve yasak....((
az yağlı makarna ve pilav yemeliymişim...beyaz ekmek yemeliymişim...
bütün bunlar montiye yasak...
benim kafam çok karıştı yardım istiyorum....((
günaydınlar bol gülücüklü birgün tabi önce kendimize :)))
Bir Sevda Sun, Yalansiz
teşekkür ederim banucum bir süre öyle denesem iyi olacaksende bu dönem için montiyi bırak benim eski dietisyenim haftalık menüler verirdi ve ben 1 hafta yağsız makarna yiyerek kilo verdim sabahlarıda az yağlı peynir ve 2dilim ekmekle kahvaltı yap meyvalarınıda pişir ye benimde midem ağrıdı dönemlerde salata olarakta semizotunu pişirip az yoğurtla yiyorum istersen bir dene çok geçmiş olsun.
facede parladığın gibi burda da ışıldıyorsun yağmurgözlümOğlun geldi mi ? Aldı mı teskereyi
herkese günaydın nefsimize hakim olup sağlıklıca beslenip sporla taçlandırdığımız güzel mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah hepimize
hatırlıyormusun canım çok istekliydim ama başarabilirmiyim bilmiyordum çok şükür bugünleri görebildim daha yolum var tabii ama çok mutluyum tabii
darısı size olur inşalah sen de bir an önce iyileş ve sporuna başla canım
ayşem şimdi hastanededie Allahım yardım etsin inşallah ağrısız sızısız atlatsın
kızlar iki gündür midem kötü yemek yemeye korkar oldum ne kadar aç durursam o kadar rahat ediyorum...(((
netten araştırdım gastriti ( mide duvarı iltihabı + yara ) olanlar nasıl beslenmeli...
çay,kahve,sigara,kola,soda,hazır meyve suları,hatta portakal suyu bile asit içerdiği için yasak...((
kızlar iki gündür midem kötü yemek yemeye korkar oldum ne kadar aç durursam o kadar rahat ediyorum...(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?