Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bu aralar cok istahim acikti netten okudum hemen basladim ve faydasini gördüm sizede paylasmak isdedim
sabahlari ac karnina yarim cay kasigi cörek otunu cigniyorum iyice ve yutuyorum üstüne su iciyorummm yarim saat sonra yemek yiyorum sanki önceki gibi deil istahim faydasi var bence yemeklerden yarim saat önce diye okudum aklima geldikce yapiyorum he cigneyince aci ama ne yapalim 2dakka aciya tahammül ediyorum yemekden iyidir :112:

bu sabahda yürüyüse ciktik kizimla artik yoruldummu bilmem ama halsizdim bu gün sade 40dakk yürüdüm+420dakk toplam 460dakkk :112:
bu hafta hic tartilmadimmmm ay cok heyacanla bekliyorummmm cumayi belkide 66kg düsmüsümdür he ne dersiniz cnm 66kg düsmesemde 66.9kg olsamda dokuz takla atarim 2gündür fena deil saglikli beslenme insallah cumaya kadar böyle giderse belkiiiiiiiiiiiiii

ilk önce kocaman gülümseyerek :101: Slmlarrrr kizlarrrr
cnm gecmis olsun
sağolasın canım benim
sağol canım ilbatumcum ben uzun zamandır montignac diyeti yapıyorum birazcık karatay diyetine benziyor...meyve sadece sabah aç karnına yeniyor..( üzüm,muz,kavun ,karpuz hariç ) ara öğün yok..ekmek sadece kahvaltıda ve tam buğday ekmeği...pirinç yasak makarna da sadece çubuk makarnaya izin var ama 0 yağsız...şeker ve şekerli bütün ürünler beyaz un ve beyaz undan yapılan herşey yasak...patates havuç yasak...birde karbonhidratla proteini bir arada yemiyoruz..vs .vs....
midesi sağlam olanlar denesin

cnm ben dukan yapıorm su an ama kratayı de biraz inceledim ama kitabını almanı öneririm ben dukanın kitabını aldım ordan bakıorm
inan bir süre sonra makrna pilav yememeye alısıosun bi 10 kilo ver inanki tutarsın kendini
ben o kadar abur cubur yiyen bol makrna pilav yiyen ekmeksiz doymayan biri olarak dayandım sen de dayanırsn
su an ekmeği falan aramıyorum alıstım artkk
ben 2 ayda verdim 15 kiloyu ama bu diytle değil sebze + meyve yiyerek bence meyve+sebze daha zor cünkü etle doyuyorsun sebze ile ben cok doymuodum
su an alıstım tabi bi tabak yemek yesem 10 tabak yemiş gibi oluorm

meyveleri her öğün farklı yiyosun mesela sabah seftali (istedgin adet) öğlen karpuz ve aksam istediğin meyve yediğin sırada sınır yok istersen 3 tane seftali ye ama bi sonraki öğüne kadar arada yemiosun meyve. bol su ve yesil cay form cay iciosun tabi. sabahtan aksama kadar elma gibi değil yani canım.
o gn bi de 45 dk yürüsen tempolu faydasını görürsün inş ben gördm sahsen tabi giden yag değil su ama toksin atıosun bu arada meyvenin kendisini yiyosun suyu yasak.
aslında sana uygun mu tabi bilemem karbonhidrat diyetini bi incele istersen orda belli bir puana göre yiyosun simit falan yiyen arkadaslarda vardı onda sabahları

canım onu ecede yapıyordu bayağıda faydasını görmüştü hala yapıyor sanırım görürse yanıtlar :) bende yapacağım diyorum benim velet aklımı başımdan alıyor unutuyorum gözmün önüne koyayım bari :)

harikasın canım ya bence düşmüşsündür......

banu canım nazda çok öksürüyor bende bugün çok kötüydüm sancılandım ,hatta annemler kvler buradaydı nazla ilgilendiler iyi oldu...

Derincim,İzmire gelirseniz yardım gerekirse beni her an,her saat arayabilirsin tamammı.?

Banucum, fedakar insanların çoğu obezmiş..

Sana yardımcı oluyorum,
montiyi bırakıyorsun...

hımmm evet benziyormuş ama sabah sabah aç karna meyve yemek zaten mideyi azdırmaz mı ablacım, ben bunu yapamam sanırım yine de sağol :)

bende alayım bir kitap bari bakayım bulabilirsem, ben ekmeksiz yaşarımda hadi makarnayıda geç ama pilav neyse alışırız inşallah, bu sebze meyve diyeti nasıl ki hiç mi et flanda yok o çok zor o zaman ya... dukan çok uzun gibi geldi bana hep aynı tip o kadar uzun beslenemem ki...
hımmm anladım canım meyve diyeti farklı meyvelerle demek tamam bunu ayda 1 kez yaparız artık :)
karbonhidrat diyeti mi onunla kilo verilir mi ya? bakayım zamanım olursa sağol canım

kızlar bişe sorcam ben şekersiz çay içemiyorum tek kahvaltıda büyük kupama 3 tatlandırıcı atıyorum diyetisyen kullanabilirsin dedi ama hergün tv bişe çıkıyo kafam karışıyo kullanan varmı başka kullanmıyorum yeşil çayımı şekersiz içiyorum yanında kepekli form bisküviyle dr vermişti

nbr fadime abla diyetine tam uyuyorsun sanırım fark varmı kilo verebildinmi?

senimi kıracam hemen bırakırım

:) Uslu kız seni..

BAşım ağırıyor çok fena..Regl oldum canım sıkkın,tadım tuzum yok..

Müslüm baba dinleyip dünyanın gelimişine geçmişine iltifat edesim var..:))))

İbo dinliyorum, yanlızım dostlar diyo.:) Elimde şekersiz çay kadehi..efkarlandım çok.:))

Ayşe nasıl oldu acaba.
Umarım herşey yolunda gider..

herşeyin hem zararı hemde yararı var..KEşke şekersize alışabilsen.
Ama dr. söylediyse içebilirsin..

Yengem şeker hastası doktoru günde 10 u geçmeyecek şekilde tüketirsen tatlandırıcıyı bir zararı olmaz demiş...

Son düzenleme:

aynen yena, basım ağrıyor, karnım ağrıyor. oğlan da bayaa hasta oldu7. isal, burun çesme. düngece 30 dk bir kalktık. süperi evcek.

aynen yena, basım ağrıyor, karnım ağrıyor. oğlan da bayaa hasta oldu7. isal, burun çesme. düngece 30 dk bir kalktık. süperi evcek.

Ayy senin çifte kavrulmuş oldu...
Geçmiş olsun çok..

gripal durumu bizdede var..ne tam iyileşiyoruz nede yataklık ouyoruz..Kızım iyileşti çok şükür..ben ve oğlan sümüklü bir şekilde fır fırk dolanıyoruz ..

geçmiş olsun migren varmı sende regl olunca çogalıyo başagrısı

Selam kızlar ben geldimmmmmmmm

Genelde ancak akşamları girebiliyordum ama bugün evi Revire çevirdiğim için hepsi uyuyunca fırsat buldum bir bakayım dedim
Sabah eşim işe diye cıktı yolda öksürmekten tıkanınca geri döndü. Küçük kızımda sırf nesle ateş falan yok ama sabahtan beri sersem gibiydi. Aslında eşim hastayken hiç çekilmiyor ama işte atsan atılmaz satsan satılmaz Kendisi yattığı yerden mütemadiyen bişeyler ister yok ateşimmi var, yok tansiyonumu ölçsene, yok limonlu su yapsana, yok çorba pişirsene, yok camı açsana, yok camı kapatsana, yok ihlamur kaynatsana...... bu böyle akşama kadar 10 dakka arayla sürer gider. Bazen gerçekten deli ediyor çünkü tam oturuyorum yine bişey istiyor mutfaktayken söyleseydin ya diyorum gelmeni bekledim diyor
Neyse bugün dinlensinde yarın inşallah yine işe gider. Şu an hepsi uyuyor da totoşum yer gördü

Paylaşım için çok teşekkürler canım. Ben bunu ilk senden duydum ama çevizin çok faydalı olduğunu ve cevizdeki yağın hafızaya iyi geldiğini bildiğim için ben uzun zamandır her gün bir avuç kadar yiyorum zaten.
Çocuklar içinde çok önemli ama benim ikiside sevmiyor daha doğrusu büyüğü ağzına sürmez küçüğüde sadece bir parça yer sonra ikincide eliyla ağzını kapatır

Süpermiş yaa koptum. Gerçekten şimdiki çocuklar hele ufacıktan işi biliyor ve parmaklarında oynatıyorlar

Adaşım senin doktor kilo verdikten sonra 5'i 1 yerde mi takıcak o ne fiyat öyle. Ben o parayı versem zati acımdan ölürüm
Şaka bir yana ama gerçektende uçmuş o bence. Ya benim endokrin uzmanına gel diyeceğim ama işte sana uzaklığı nasıl bilmiyorum. Özel G.o.P. Hastanesinde üstelik muayene 75 lira ve her ayda çağırmıyor. Gerçekten çok memnun kaldım ben ondan 1 aydan biraz fazla oldu ona gideli ve yaklaşık 5 kiloya yakın gitti üstelik hiç kasmadan aralarda kaçamaklarım olmasaydı bekli daha fazla bile giderdi. Bende ilk gittiğimde biraz hayatımla ilgili konuştuğumda banada doktorum dedi biraz bencil olmayı öğren arada da olsa kendi sağlığını düşün ve millete koşturacağına kendini iyi hissettirecek şeyler yap diye. Öncelik bizim sağlığımız olmalı ondan sonra tabiki eş dost akraba içinde koşuştururuz Eminim sende birkaç gün içinde kendini toparlar ve artık kendine hak ettiğin değeri verirsin canım. Unutma sonuçta biz bunu el birliği ile başaracağız

Günaydın güzelim.... Evet yeşil çay çok faydali bende daha birkaç aydır içmeye başladım ve gerçekten işe yarıyor. Ben BİMden hazır nane ve limonlusunu alıyorum içimide çok güzel oluyor hatta dün bitti bugün bir ara dışarı cıkıp alıcağım inşallah orada hem daha uygun hemde lezzetide güzel. ( Neredeyse her türlü bitki çayını denemiş biri olarak test ettim onayladım )

Şimdi facede okudum gülmekten öldüm

Hanımlar!!!
Spor yapmadan ve istediğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak ister misiniz? İstersiniz tabi. Fakat öyle olmuyor işte.

:86: :90:

Benimde eşimin facede bir iş arkadaşı var inanılmaz muzur bir tip kiloluda önümüzdeki ay evleniyor. Aslında emin olun bayan olupta buraya gelse gülmekten her an koparır bizi dur onun bir yazısı vardı onuda yazayımda güne neşeli devam edelim

"yine bekleriz" diyen Arby's kasiyerine, "hep biz geliyoruz, sıra sizde artık, annemin de çok selamı var bu arada" dedim, kilitlendi yaw kızcaaaaz :)))

Tava Arena'daki maç sonrası, kavurmayla güçledirilmiş kadrosuna rağmen yumurtaspor forvetlerinin, ekmekspor defansı arasına sıkıştığı görülmüştür. Sonuç ne olursa olsun kazanan taraftar Murat olmuştur :)

Adam devamlı bu tip muzip şeyler yayınlar durur Yazdıklarındanda anlaşılacağı gibi hayatı boyunca beslenme düzeninden vazgeçipte zayıflamaya niyetlenemiyecek biri
Belki evlendikten sonra eşi zayıflatır

Birinden duymuştum..
Uçak anonsunda oksijn maskesini önce siz takın sonrada çocuğunuza takın diyorlar.. nedenide siz iyi olmazsanız çocuğunuza veya sevdiklerinize nasıl faydalı olacaksınız...
Çok doğru ama ben ısrarla hep en son kendimi düşünürüm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…