sağolasın canım benimilk önce kocaman gülümseyerek :101: Slmlarrrr kizlarrrr
cnm gecmis olsun
sağol canım ilbatumcum ben uzun zamandır montignac diyeti yapıyorum birazcık karatay diyetine benziyor...meyve sadece sabah aç karnına yeniyor..( üzüm,muz,kavun ,karpuz hariç ) ara öğün yok..ekmek sadece kahvaltıda ve tam buğday ekmeği...pirinç yasak makarna da sadece çubuk makarnaya izin var ama 0 yağsız...şeker ve şekerli bütün ürünler beyaz un ve beyaz undan yapılan herşey yasak...patates havuç yasak...birde karbonhidratla proteini bir arada yemiyoruz..vs .vs....ablacım çok geçmiş olsun yalnız aç kalmakta mide asidinin salgılanıp yine zarar görmene sebep olur aç kalma fazal, madem sana zarar veriyorlar çıkar hayatından içecek olarak bitkilerden faydalan, meyveleri haşla tarçın falan ek ye, komposto falan yap, yağı azaltman hem kilo vermenide kolaylaştırır, makarnaya soslar yap yoğurt, domates gibi
beyaz ekmek yiyebiiyormuşsun zaten, sanırım bir diyet daha duydum monti :))) eğer bunların yapman gerekse diyetini montiye göre değil kendine göre düzenle ,tekrar çok geçmiş olsun
midesi sağlam olanlar denesinkizlar bu aralar cok istahim acikti netten okudum hemen basladim ve faydasini gördüm sizede paylasmak isdedim
sabahlari ac karnina yarim cay kasigi cörek otunu cigniyorum iyice ve yutuyorum üstüne su iciyorummm yarim saat sonra yemek yiyorum sanki önceki gibi deil istahim faydasi var bence yemeklerden yarim saat önce diye okudum aklima geldikce yapiyorum he cigneyince aci ama ne yapalim 2dakka aciya tahammül ediyorum yemekden iyidir :112:
canım ben bu diyetlerin sadece adını duydum ama nedir bilmyorum, karatay dün tv8de bugünde kanald de çıktı izledim ,ben eti pek sevmem açıkçası ama ceviz falan cezbetti ne bileyim, sen çok ekmek yiyormuşsun gerçekten ben sevmem pek ekmeği yani bu diyet bana göre gibi gibide makarna ve pilav olmayınca uymuyor ama dayanırım ya ne olacak, bulgur varmış nasılsa, bulguru ne kadar veriyor ve ne zaman yeniyor? sen ne kadar zamanda 118den 102ye düştün bu dyetle mi sadece?
meyveleri her öğün farklı mı yiyoruz sabah şeftali,öğlen karpuz,akşam erik gibi mi? yoksa sabahtan akşama elma gibi mi? hazır şeftali karpuz falan varken yapmalı...
canım onu ecede yapıyordu bayağıda faydasını görmüştü hala yapıyor sanırım görürse yanıtlar :) bende yapacağım diyorum benim velet aklımı başımdan alıyor unutuyorum gözmün önüne koyayım bari :)kizlar bu aralar cok istahim acikti netten okudum hemen basladim ve faydasini gördüm sizede paylasmak isdedim
sabahlari ac karnina yarim cay kasigi cörek otunu cigniyorum iyice ve yutuyorum üstüne su iciyorummm yarim saat sonra yemek yiyorum sanki önceki gibi deil istahim faydasi var bence yemeklerden yarim saat önce diye okudum aklima geldikce yapiyorum he cigneyince aci ama ne yapalim 2dakka aciya tahammül ediyorum yemekden iyidir :112:
bu sabahda yürüyüse ciktik kizimla artik yoruldummu bilmem ama halsizdim bu gün sade 40dakk yürüdüm+420dakk toplam 460dakkk :112:
bu hafta hic tartilmadimmmm ay cok heyacanla bekliyorummmm cumayi belkide 66kg düsmüsümdür he ne dersiniz cnm 66kg düsmesemde 66.9kg olsamda dokuz takla atarim 2gündür fena deil saglikli beslenme insallah cumaya kadar böyle giderse belkiiiiiiiiiiiiii
banu canım nazda çok öksürüyor bende bugün çok kötüydüm sancılandım ,hatta annemler kvler buradaydı nazla ilgilendiler iyi oldu...
Şuan önümde koca göbeğimi gördüm sinir oldum bir azmedip eritemedim pis boğazlığımdan istediğimde çok değil 15 kilo gitse yeticek inşallah bu sefer başarırım ama resmen ip üstündeyim biri biraz boşver dese koyuvericem gene sürekli aklıkmda güzel yemekler tatlılar bu işi naslı götürücem bilmiyorum beni bir tek zayıflatabilen eski dietisyenim onada kızdım küstüm gitmiyorumki küsmesemde çok pahalıcı uçurmuş adam fiyatları 6 ay için 3500 4000 arası bişey istiyor bende onun listelerini çıkardım ama bakalım nereye kadar gider.Artık utanıyorum eşimden ciddi anlamda para harcadı dietlerim için ama bende iş yok ne tuhaf bir insanım ben ya valla şuan gece yarısı iyice uykum kaçtı içimi dökmek istedim sizlere kimseler yok ama olsun milletin dertleriyle o kadar çok ilgiliyimki unutuyorum kendimi geçen bir doktorda demişti kendini ikinci plana atarsan kilo vermezmişin ilk iş galiba benim kendime değer vermem lazım neyse şarjı bitiyor herkese iyi geceler.
günaydınlar bol gülücüklü birgün tabi önce kendimize :)))
Ilk Kendine Günaydin De Uyanirken
Ve Ilk Kendine Gülümse Aynalarda
Bir Tatli Söz Söyle, Tebessüm Et
Ve Umursa Kendini, Teşekkür Et
Sevmekle Başla Her şeye, Kendini Sev
... .Dost Ol Kendine dürüst Ol!
Bir Sevda Sun, Yalansiz
Ilk Kendine Günaydin De Uyanirken
Ve Ilk Kendine Gülümse Aynalarda
Sonra Göreceksin binlerce Yüzde Yansimani
Kişisel Gelişim ve OLumlamalar ( alıntı )
kızlar iki gündür midem kötü yemek yemeye korkar oldum ne kadar aç durursam o kadar rahat ediyorum...(((
netten araştırdım gastriti ( mide duvarı iltihabı + yara ) olanlar nasıl beslenmeli...
çay,kahve,sigara,kola,soda,hazır meyve suları,hatta portakal suyu bile asit içerdiği için yasak...((
salata,kızartma,çiğ meyve yasak....((
az yağlı makarna ve pilav yemeliymişim...beyaz ekmek yemeliymişim...
bütün bunlar montiye yasak...
benim kafam çok karıştı yardım istiyorum....((
sağolasın canım benim
sağol canım ilbatumcum ben uzun zamandır montignac diyeti yapıyorum birazcık karatay diyetine benziyor...meyve sadece sabah aç karnına yeniyor..( üzüm,muz,kavun ,karpuz hariç ) ara öğün yok..ekmek sadece kahvaltıda ve tam buğday ekmeği...pirinç yasak makarna da sadece çubuk makarnaya izin var ama 0 yağsız...şeker ve şekerli bütün ürünler beyaz un ve beyaz undan yapılan herşey yasak...patates havuç yasak...birde karbonhidratla proteini bir arada yemiyoruz..vs .vs....
midesi sağlam olanlar denesin
bende alayım bir kitap bari bakayım bulabilirsem, ben ekmeksiz yaşarımda hadi makarnayıda geç ama pilav neyse alışırız inşallah, bu sebze meyve diyeti nasıl ki hiç mi et flanda yok o çok zor o zaman ya... dukan çok uzun gibi geldi bana hep aynı tip o kadar uzun beslenemem ki...cnm ben dukan yapıorm su an ama kratayı de biraz inceledim ama kitabını almanı öneririm ben dukanın kitabını aldım ordan bakıorm
inan bir süre sonra makrna pilav yememeye alısıosun bi 10 kilo ver inanki tutarsın kendini
ben o kadar abur cubur yiyen bol makrna pilav yiyen ekmeksiz doymayan biri olarak dayandım sen de dayanırsn
su an ekmeği falan aramıyorum alıstım artkk
ben 2 ayda verdim 15 kiloyu ama bu diytle değil sebze + meyve yiyerek bence meyve+sebze daha zor cünkü etle doyuyorsun sebze ile ben cok doymuodum
su an alıstım tabi bi tabak yemek yesem 10 tabak yemiş gibi oluorm
meyveleri her öğün farklı yiyosun mesela sabah seftali (istedgin adet) öğlen karpuz ve aksam istediğin meyve yediğin sırada sınır yok istersen 3 tane seftali ye ama bi sonraki öğüne kadar arada yemiosun meyve. bol su ve yesil cay form cay iciosun tabi. sabahtan aksama kadar elma gibi değil yani canım.
o gn bi de 45 dk yürüsen tempolu faydasını görürsün inş ben gördm sahsen tabi giden yag değil su ama toksin atıosun bu arada meyvenin kendisini yiyosun suyu yasak.
aslında sana uygun mu tabi bilemem karbonhidrat diyetini bi incele istersen orda belli bir puana göre yiyosun simit falan yiyen arkadaslarda vardı onda sabahları
Sana yardımcı oluyorum,
montiyi bırakıyorsun...
kızlar bişe sorcam ben şekersiz çay içemiyorum tek kahvaltıda büyük kupama 3 tatlandırıcı atıyorum diyetisyen kullanabilirsin dedi ama hergün tv bişe çıkıyo kafam karışıyo kullanan varmı başka kullanmıyorum yeşil çayımı şekersiz içiyorum yanında kepekli form bisküviyle dr vermişti
senimi kıracam hemen bırakırım
kızlar bişe sorcam ben şekersiz çay içemiyorum tek kahvaltıda büyük kupama 3 tatlandırıcı atıyorum diyetisyen kullanabilirsin dedi ama hergün tv bişe çıkıyo kafam karışıyo kullanan varmı başka kullanmıyorum yeşil çayımı şekersiz içiyorum yanında kepekli form bisküviyle dr vermişti
nbr fadime abla diyetine tam uyuyorsun sanırım fark varmı kilo verebildinmi?
:) Uslu kız seni..
BAşım ağırıyor çok fena..Regl oldum canım sıkkın,tadım tuzum yok..
Müslüm baba dinleyip dünyanın gelimişine geçmişine iltifat edesim var..:))))
İbo dinliyorum, yanlızım dostlar diyo.:) Elimde şekersiz çay kadehi..efkarlandım çok.:))
aynen yena, basım ağrıyor, karnım ağrıyor. oğlan da bayaa hasta oldu7. isal, burun çesme. düngece 30 dk bir kalktık. süperi evcek.
:) Uslu kız seni..
BAşım ağırıyor çok fena..Regl oldum canım sıkkın,tadım tuzum yok..
Müslüm baba dinleyip dünyanın gelimişine geçmişine iltifat edesim var..:))))
İbo dinliyorum, yanlızım dostlar diyo.:) Elimde şekersiz çay kadehi..efkarlandım çok.:))
Batı Virginia’daki Marshall Üniversitesi araştırmacılarının belirttiğine göre, günde iki avuç ceviz tüketimi, kadınlarda göğüs kanseri riskini yarıya indirmektedir ve mevcut tümörlerin de aynı ölçüde büyüme hızını azaltmaktadır.
gece gece bittim kızlar hakkat yaa el kadarlar ama parmaklarında oynatıyolar
ANNE BABALARIN SAÇLARI NEDEN BEYAZLAR..:))
Büyük şirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon etmesi gerekir.
Adamın evine telefon eder ve karşı taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der.
Patron sorar "Baban evde mi?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Evet"
Patron sorar "Onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Hayır"
Patron şaşırarak "Peki annen evde mi?"
Çocuk fısıldayarak "Evet"
Patron , "Peki onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk yine fısıldayarak "Hayır"
Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar,
"Orada başka kimse var mı?"
"Evet" der çocuk fısıldayarak , "Bir polis memuru var"
Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar
"Memur beyle konuşabilir miyim?"
"Hayır" der ufaklık, "Şu anda meşgul"
İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?"
Çocuk fısıldayarak cevaplar: " Annemle babamla ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor"
Meraklanan ve endişelenen patron , telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar "Bu ses de ne? Diye sorar.
"Bir helikopter" der çocuk, hala fısıldayarak.
Panikleyen patron: "Neler oluyor orada" diye sorar
Çocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi"
Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyide neyi arıyorlar"
Küçük çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir "Beniiiii":)))
Şuan önümde koca göbeğimi gördüm sinir oldum bir azmedip eritemedim pis boğazlığımdan istediğimde çok değil 15 kilo gitse yeticek inşallah bu sefer başarırım ama resmen ip üstündeyim biri biraz boşver dese koyuvericem gene sürekli aklıkmda güzel yemekler tatlılar bu işi naslı götürücem bilmiyorum beni bir tek zayıflatabilen eski dietisyenim onada kızdım küstüm gitmiyorumki küsmesemde çok pahalıcı uçurmuş adam fiyatları 6 ay için 3500 4000 arası bişey istiyor bende onun listelerini çıkardım ama bakalım nereye kadar gider.Artık utanıyorum eşimden ciddi anlamda para harcadı dietlerim için ama bende iş yok ne tuhaf bir insanım ben ya valla şuan gece yarısı iyice uykum kaçtı içimi dökmek istedim sizlere kimseler yok ama olsun milletin dertleriyle o kadar çok ilgiliyimki unutuyorum kendimi geçen bir doktorda demişti kendini ikinci plana atarsan kilo vermezmişin ilk iş galiba benim kendime değer vermem lazım neyse şarjı bitiyor herkese iyi geceler.
günaydın kızlar her sabah aç karnına yeşil çay içiyorum ılıdıktan sonra yarım limon sıkıyorum dün beni görenler sen zayıflamışsın dediler tartıda eksilme olmasada sıkılaşma olmuş
Şimdi facede okudum gülmekten öldüm
Hanımlar!!!
Spor yapmadan ve istediğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak ister misiniz? İstersiniz tabi. Fakat öyle olmuyor işte.
:86: :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?