geçmiş olsun migren varmı sende regl olunca çogalıyo başagrısı
Ayy senin çifte kavrulmuş oldu...
Geçmiş olsun çok..
gripal durumu bizdede var..ne tam iyileşiyoruz nede yataklık ouyoruz..Kızım iyileşti çok şükür..ben ve oğlan sümüklü bir şekilde fır fırk dolanıyoruz ..
Dailymotion - Nilüfer - Ta Uzak Yollardan ([url]www.ineboluda.com) - Müzik Kanalı[/url]
Birinden duymuştum..Uçak anonsunda oksijn maskesini önce siz takın sonrada çocuğunuza takın diyorlar.. nedenide siz iyi olmazsanız çocuğuna veya sevdiklerinize nasıl faydalı olacaksınız...Çok doğru ama ben ısrarla hep en son kendimi düşünürüm..
slm kızlar...bugün sabah 7 30 civarında uyandım wcye gittim ,sonra tekrar yatağıma uzandığımda bir kalp çarğpıntısı başladı bende ama hiç böylesi görülmedi sanki kalbim yerimden çıkacak gibiydi. 1 saat sürdü geçmedi nasıl ağlıyorum korkuyorum yavruma kim bakacak doyamadn ölüyorum diyorum ,hemn acile gittik tansiyonum 16 9 dil altı verdiler o kadar başkada hiçbişey yapmadılar..allahtan kalple ilgili bir sorun yokmuş yarım saat sonrada çarpıntım azaldı ,hiç ilgilnemediler bile...
neyse eve geldim dünden beri geçmeyen mide karın ağrısı şikayetlerim tekrarladı bu seferde evimin yanındaki sağlık ocağına gittim ilaç yazdı, 10 gün boyunca tansiyonumu ölçtürmemi söyledi....bir taraftanda böbreklerimin ağrısı devam ediyor , neyim var bilmiyorum drlarda ilgilenmiyor küçük yer olduğu için...neyse yaşadığıma şükrediyorum sürekli dua ediyorum çok korktum çünki.....hiç birşeye üzülmedim , birşeye üzülmüşsün dedi okadar...bundan sonra ufacık şeyleri kafama takmayacağım
Karbonhidrat almadan protein tüketimi, protein yıkımına yol açıyor , bu da kanda '' keton '' denilen maddeyi arttırıyor, kolesterol yükseliyor , kalp krizi riski artıyor . Ayrıca ürik asit seviyesi , normal oranın 25 katına çıkıyor , sonuç olarak gut hastalığı başlıyor .Gut hastalığı eklem ağrılarına yol açıyor. Yüksek ürik asit böbrek taşı oluşturuyor , böylece bu diyetten böbreklerimizde nasibini alıyor .Yüksek proteinle beslenmek , kemiklerden kalsiyum çekilmesine neden oluyor , bu da kemik erimesinde artışa sebep oluyor . Günde 50-100 gram arası karbonhidrat alınmazsa sinir sistemi harap oluyor .Beyin fonksiyonlarında bozulma başlıyor.Beyin özellikle meyve ve sebzeden alınan karbonhidratla çalışıyormuş , bu diyette meyvede olmadığı için , depresyon riski kat kat artıyor.
Başka bir araştırmada bu diyetin kısırlıktan yüksek tansiyona, karaciğer ve kalp hastalıklarına yol açtığı yazılıyor.
Dukan diyeti yapan 5000 kişi üzerinde yapılan bir arastırmada , %80 ninin eski kilolarına geri döndüğü , verdikleri tüm kiloyu geri aldıkları ortaya çıkmış. Fransız doktorların yaptıkları araştırmalarda bu diyetin , kısırlık , uyku apnesi ,yüksek tansiyon , tip 2 diyabet, karaciğer ve kalp sorunlarına yol açtığını kanıtlamış .
ALINTIDIR..
slm kızlar...bugün sabah 7 30 civarında uyandım wcye gittim ,sonra tekrar yatağıma uzandığımda bir kalp çarğpıntısı başladı bende ama hiç böylesi görülmedi sanki kalbim yerimden çıkacak gibiydi. 1 saat sürdü geçmedi nasıl ağlıyorum korkuyorum yavruma kim bakacak doyamadn ölüyorum diyorum ,hemn acile gittik tansiyonum 16 9 dil altı verdiler o kadar başkada hiçbişey yapmadılar..allahtan kalple ilgili bir sorun yokmuş yarım saat sonrada çarpıntım azaldı ,hiç ilgilnemediler bile...
neyse eve geldim dünden beri geçmeyen mide karın ağrısı şikayetlerim tekrarladı bu seferde evimin yanındaki sağlık ocağına gittim ilaç yazdı, 10 gün boyunca tansiyonumu ölçtürmemi söyledi....bir taraftanda böbreklerimin ağrısı devam ediyor , neyim var bilmiyorum drlarda ilgilenmiyor küçük yer olduğu için...neyse yaşadığıma şükrediyorum sürekli dua ediyorum çok korktum çünki.....hiç birşeye üzülmedim , birşeye üzülmüşsün dedi okadar...bundan sonra ufacık şeyleri kafama takmayacağım
:) Uslu kız seni..
BAşım ağırıyor çok fena..Regl oldum canım sıkkın,tadım tuzum yok..
Müslüm baba dinleyip dünyanın gelimişine geçmişine iltifat edesim var..:))))
İbo dinliyorum, yanlızım dostlar diyo.:) Elimde şekersiz çay kadehi..efkarlandım çok.:))
ya var öyle bir durum ben de de. yani çoook fedakarlık değilde. o hal olsun bu yarım kalmasın. o beklemesin bu darılmasın derken derken unutuyoruz kendimizi. kimse sormaz oluyor sonra sen nasılsın diye. biz de kanıksıyoruz. dün düşündüm oğlum olduundan beri hiç hastalanmadım, aslında hastalandım da yatmadım. eşimin 15 gün de bir yok başı ağrır yok karnı, yok atesi çıkar dön dur çevresinde. o da olmadı böyle sıkıntı çöker içine bunalım. dışarı çıkarken benim adamı alıştırmıştım. 5 dk yolda olmaya, şimdi bebekle olda göreyim 1 saat hatta geceden başlıyorum hazırlığa yedek kyafet yemek suyu bezi mendili. ayakkabısı çorabı battaniyesi. başlarda ben arabada bekliyorum diyip çıkıyordu surat 5 karış ama ben morarmışım hazırlanana kadar, ne giydiğimi ne saçımı başımı görmeden, bir elimde bebek bir elimde puset, sırtımda kocaman çanta hala aklımda o mu eksik bumu diye düşündur. bir de ustune adamın nerde kaldın muhabbeti. neyse akıllandım artık. yine aynı şekilde hazırlansamda sokak çantam var hazırda oğlanı hazırlayıp veriyorum eline ister in ister bekle ben hazırlanacam 20-30 dk diyorum. makyaj, saç baş kıyafet secip giyorum ohhhh. bakıyorum adamda surat falan kalmamış. ilginç olan ne biliyomusunuz kendine değer vermeyene kimse değer vermiyor. sen kendini sevip saygı duyunca seni sevip sayıyorlar.
yenacım çok sağol canım izmire gelirsem eğer görüşmek isterim canım inşallah bayramda sağlıklı bir şekilde olur bu hastalık için değil....tabii ihtiyacı olursa muhakkak ararım seni canım...Derincim çok geçmiş olsun tatlım...
Bayağı yükselmiş tansiyonun,dikkat et kendine..
Zayıflamamız lazım,yaşımızda ilerliyor. artık fazla kilonun ekstra zararını göreceğiz zayıflamazsak..
çok geçmiş olsun tam teşekküllü bi hastaneye gitsen çok iyi olur
ya var öyle bir durum ben de de. yani çoook fedakarlık değilde. o hal olsun bu yarım kalmasın. o beklemesin bu darılmasın derken derken unutuyoruz kendimizi. kimse sormaz oluyor sonra sen nasılsın diye. biz de kanıksıyoruz. dün düşündüm oğlum olduundan beri hiç hastalanmadım, aslında hastalandım da yatmadım. eşimin 15 gün de bir yok başı ağrır yok karnı, yok atesi çıkar dön dur çevresinde. o da olmadı böyle sıkıntı çöker içine bunalım. dışarı çıkarken benim adamı alıştırmıştım. 5 dk yolda olmaya, şimdi bebekle olda göreyim 1 saat hatta geceden başlıyorum hazırlığa yedek kyafet yemek suyu bezi mendili. ayakkabısı çorabı battaniyesi. başlarda ben arabada bekliyorum diyip çıkıyordu surat 5 karış ama ben morarmışım hazırlanana kadar, ne giydiğimi ne saçımı başımı görmeden, bir elimde bebek bir elimde puset, sırtımda kocaman çanta hala aklımda o mu eksik bumu diye düşündur. bir de ustune adamın nerde kaldın muhabbeti. neyse akıllandım artık. yine aynı şekilde hazırlansamda sokak çantam var hazırda oğlanı hazırlayıp veriyorum eline ister in ister bekle ben hazırlanacam 20-30 dk diyorum. makyaj, saç baş kıyafet secip giyorum ohhhh. bakıyorum adamda surat falan kalmamış. ilginç olan ne biliyomusunuz kendine değer vermeyene kimse değer vermiyor. sen kendini sevip saygı duyunca seni sevip sayıyorlar.
sabahtan beri sayfam açık rahat vermiyorlarki gelip yazıyım. yeşil çayı bende içiyorum.
ceco canım sallma yeşil çay yerine demleme yap inanki fark var arasında ben de test ettim onayladım.hatta şuan demliyorum.
mutlu yena yağmur gözlü ceco ve hasta olan hastası olan herkese çok geçmiş olsun.allah şifa versin...
bende de kırgınlık var korkuyorum hasta hasta iş hiç çekilmiyor.bir de izin istemek zorunda kalıyorsun ne kadar hasta olduğunu görselerde burun kıvıran patronlar ıyyy...:2:
geçmiş olsun tansiyonunuz böbreğinizdeki sorun yüzünden çıkmış olabilir...annemden biliyorum daha önce hiçbir rahatsızlığı yokken taş ve kum düşürdüğünde tansiyonu çıkmıştı...şimdi sürekli tansiyon hastası ve ilaç kullanıyor...ihmal etmeyin bir büyük hastaneye gidin...slm kızlar...bugün sabah 7 30 civarında uyandım wcye gittim ,sonra tekrar yatağıma uzandığımda bir kalp çarğpıntısı başladı bende ama hiç böylesi görülmedi sanki kalbim yerimden çıkacak gibiydi. 1 saat sürdü geçmedi nasıl ağlıyorum korkuyorum yavruma kim bakacak doyamadn ölüyorum diyorum ,hemn acile gittik tansiyonum 16 9 dil altı verdiler o kadar başkada hiçbişey yapmadılar..allahtan kalple ilgili bir sorun yokmuş yarım saat sonrada çarpıntım azaldı ,hiç ilgilnemediler bile...
geçmiş olsun, bu zamana kadar tansiyonla ilgili bi sıkıntı yoktu herhalde değilmi.. 10 gün ölçtür o civarda çıkarsa ilaç başlanır çünkü bi de mümkünse aynı satte gider ve önce dinlenir sonra ölçtürürsen iyi olur.. hayatta hiçbir şeyi takmamak gerekiyor bazen incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için ne çok üzüyoruz kendimizi ...birazrahat olmak lazım..
tekrar geçmiş olsun inşallah aynı şeyi bir daha yaşamazsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?