çok sağol .bende ondan korkuyorum tansiyon hastası olmaktan .bana yol göründü artık...
geçmiş olsun tansiyonunuz böbreğinizdeki sorun yüzünden çıkmış olabilir...annemden biliyorum daha önce hiçbir rahatsızlığı yokken taş ve kum düşürdüğünde tansiyonu çıkmıştı...şimdi sürekli tansiyon hastası ve ilaç kullanıyor...ihmal etmeyin bir büyük hastaneye gidin...
geçmiş olsun canım....inş..düzelirsin............
sağol canım yoktu evt şimdiye kadar ne düşerdi ne çıkardı hep normaldi, çarpıntıylamı lgili oldu yada çok korktum belkide ondan,aslında şu anda kilodan başka stresim yok birazda kızım çok yoruyor beni çok inatçı dediği olana kadar ağlıyor....amin canım inş tekrarlamaz..
slm kızlar...bugün sabah 7 30 civarında uyandım wcye gittim ,sonra tekrar yatağıma uzandığımda bir kalp çarğpıntısı başladı bende ama hiç böylesi görülmedi sanki kalbim yerimden çıkacak gibiydi. 1 saat sürdü geçmedi nasıl ağlıyorum korkuyorum yavruma kim bakacak doyamadn ölüyorum diyorum ,hemn acile gittik tansiyonum 16 9 dil altı verdiler o kadar başkada hiçbişey yapmadılar..allahtan kalple ilgili bir sorun yokmuş yarım saat sonrada çarpıntım azaldı ,hiç ilgilnemediler bile...
neyse eve geldim dünden beri geçmeyen mide karın ağrısı şikayetlerim tekrarladı bu seferde evimin yanındaki sağlık ocağına gittim ilaç yazdı, 10 gün boyunca tansiyonumu ölçtürmemi söyledi....bir taraftanda böbreklerimin ağrısı devam ediyor , neyim var bilmiyorum drlarda ilgilenmiyor küçük yer olduğu için...neyse yaşadığıma şükrediyorum sürekli dua ediyorum çok korktum çünki.....hiç birşeye üzülmedim , birşeye üzülmüşsün dedi okadar...bundan sonra ufacık şeyleri kafama takmayacağım
Derincim çok geçmiş olsun tatlım...
Bayağı yükselmiş tansiyonun,dikkat et kendine..
Zayıflamamız lazım,yaşımızda ilerliyor. artık fazla kilonun ekstra zararını göreceğiz zayıflamazsak..
sağol canım yoktu evt şimdiye kadar ne düşerdi ne çıkardı hep normaldi, çarpıntıylamı lgili oldu yada çok korktum belkide ondan,aslında şu anda kilodan başka stresim yok birazda kızım çok yoruyor beni çok inatçı dediği olana kadar ağlıyor....amin canım inş tekrarlamaz..
Asumanzeynep maşallah çok güzel kilo vermişsin nasıl ve ne kadar zamanda verdin bu kiloları acaba?
ya gerçektende bu kiloları bu yüzden almış olabilirmiyiz=??? ciddiciddi düşünmeye başladım. şimdi geçmişe bakıyorum ne kadrda kendimden vermişim. annem mutlu olsun diye istemediğim bir bölümde okudum evimden ayrılmamak için.kardeşim mutlu olsun diye onun karısının bütün şımarıklıklarına katlanıyorum.eşim mutlu olsun diye kendimi paralıyorum çalışıyorum diye bişeyi eksik kalmasın diye.şimdi yazarken bile içim acıdı işte kendim için yapacağım şey kilo vermek olacak sadece kendim için...
e oyle.
bir yemeğe içmeye sözümüz gecer olunca,
rahatca 5 akika bişi düşünmeden dinlendiyimiz yer yemek masası olunca,
o da hiç zamanını yakalayamadan muhtemelen bir işle uğraşmaktan ya geç, yahut uğraşmak için erkenden kalkmak durumunda kalınca,
olduk obez.
sonra da bir boğazını tutamayan iradesiz...
slm kızlar...bugün sabah 7 30 civarında uyandım wcye gittim ,sonra tekrar yatağıma uzandığımda bir kalp çarğpıntısı başladı bende ama hiç böylesi görülmedi sanki kalbim yerimden çıkacak gibiydi. 1 saat sürdü geçmedi nasıl ağlıyorum korkuyorum yavruma kim bakacak doyamadn ölüyorum diyorum ,hemn acile gittik tansiyonum 16 9 dil altı verdiler o kadar başkada hiçbişey yapmadılar..allahtan kalple ilgili bir sorun yokmuş yarım saat sonrada çarpıntım azaldı ,hiç ilgilnemediler bile...
neyse eve geldim dünden beri geçmeyen mide karın ağrısı şikayetlerim tekrarladı bu seferde evimin yanındaki sağlık ocağına gittim ilaç yazdı, 10 gün boyunca tansiyonumu ölçtürmemi söyledi....bir taraftanda böbreklerimin ağrısı devam ediyor , neyim var bilmiyorum drlarda ilgilenmiyor küçük yer olduğu için...neyse yaşadığıma şükrediyorum sürekli dua ediyorum çok korktum çünki.....hiç birşeye üzülmedim , birşeye üzülmüşsün dedi okadar...bundan sonra ufacık şeyleri kafama takmayacağım
evet zevkle değişlki görev gibi yemek yemek.birde laf sokanlar yokmu içimizde olup biteni sorgulayan yok.uff bugün bunalım takılyorum zaten iştende soğudum. mutlu boşver çalışma otur evinde 3 kuruşluk adamların çenesini çekeceğine
[/COLOR]
tam tespit
bir de şunu tespit ettim
örneğin, şişmanım, çirkinim, aptalım , düşüncesizim falan dersin ya bazen. anında bunu duyan kişi senin için düşüncesiz, şişman aptal der sesli yahut içinden. 3 gün sonra bir olay olur "ya mutlu senin düşüncesizliğin çok aptalca davranmışsın" ı duyar üzülürsün, direk endirek. oysa bunu ilk başlatan sensin. başta karşındakine kendin demedin ben aptalm çirkinim vs diye e niye üzülüyosun o diyince.
o yuzden durmadan özellikle eşlerinizin yanında olumlama ile kendinizden bahsedin o bile işe yarıyor. e zeki kadınım, çok güzelim, yahu bir elbise bu kadar mı yakışır. benim saçlarımda zaten hep çok güzeldir. inanmasanız bile asla ağzınızdan kendinizle ilgili kötü bir sıfat çıkarmayın. bir süre sonra eşinizden pat diye ummadığınız bir ortamda kendinizin bile inanmadığı bir iltifat duyarsınız.(ya mutlunun saçları çok güzeldir....)
sabahtan beri sayfam açık rahat vermiyorlarki gelip yazıyım. yeşil çayı bende içiyorum.
ceco canım sallma yeşil çay yerine demleme yap inanki fark var arasında ben de test ettim onayladım.hatta şuan demliyorum.
mutlu yena yağmur gözlü ceco ve hasta olan hastası olan herkese çok geçmiş olsun.allah şifa versin...
bende de kırgınlık var korkuyorum hasta hasta iş hiç çekilmiyor.bir de izin istemek zorunda kalıyorsun ne kadar hasta olduğunu görselerde burun kıvıran patronlar ıyyy...:2:
ya var öyle bir durum ben de de. yani çoook fedakarlık değilde. o hal olsun bu yarım kalmasın. o beklemesin bu darılmasın derken derken unutuyoruz kendimizi. kimse sormaz oluyor sonra sen nasılsın diye. biz de kanıksıyoruz. dün düşündüm oğlum olduundan beri hiç hastalanmadım, aslında hastalandım da yatmadım. eşimin 15 gün de bir yok başı ağrır yok karnı, yok atesi çıkar dön dur çevresinde. o da olmadı böyle sıkıntı çöker içine bunalım. dışarı çıkarken benim adamı alıştırmıştım. 5 dk yolda olmaya, şimdi bebekle olda göreyim 1 saat hatta geceden başlıyorum hazırlığa yedek kyafet yemek suyu bezi mendili. ayakkabısı çorabı battaniyesi. başlarda ben arabada bekliyorum diyip çıkıyordu surat 5 karış ama ben morarmışım hazırlanana kadar, ne giydiğimi ne saçımı başımı görmeden, bir elimde bebek bir elimde puset, sırtımda kocaman çanta hala aklımda o mu eksik bumu diye düşündur. bir de ustune adamın nerde kaldın muhabbeti. neyse akıllandım artık. yine aynı şekilde hazırlansamda sokak çantam var hazırda oğlanı hazırlayıp veriyorum eline ister in ister bekle ben hazırlanacam 20-30 dk diyorum. makyaj, saç baş kıyafet secip giyorum ohhhh. bakıyorum adamda surat falan kalmamış. ilginç olan ne biliyomusunuz kendine değer vermeyene kimse değer vermiyor. sen kendini sevip saygı duyunca seni sevip sayıyorlar.
ceco canım sen yaşilçayı aktardan al yap o poşetler gerçekten çok tatsız ,doğalı daha lezzetli ,üstünede bol limon seveceksin bak...
evet zevkle değişlki görev gibi yemek yemek.birde laf sokanlar yokmu içimizde olup biteni sorgulayan yok.uff bugün bunalım takılyorum zaten iştende soğudum. mutlu boşver çalışma otur evinde 3 kuruşluk adamların çenesini çekeceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?