Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol .bende ondan korkuyorum tansiyon hastası olmaktan .bana yol göründü artık...

geçmiş olsun canım....inş..düzelirsin............

tşk saferan inş biran önce geçer....

çok çok geçmiş olsun ama ihmal etme...

ya ben ne diyeceğim derin
yahu sen nazara geldin galiba oldukça pozitif ilim insanı görünsem de sen bana aksini kanıtlayacaksın sonunda. gerçekten git okut, kursun döktür bu ne. kem gözlüler var cevrende galiba.binlerce masallah hem kızına hem sana.

Derincim çok geçmiş olsun tatlım...
Bayağı yükselmiş tansiyonun,dikkat et kendine..

Zayıflamamız lazım,yaşımızda ilerliyor. artık fazla kilonun ekstra zararını göreceğiz zayıflamazsak..

anennem kiloluydu epeyde hastalık çekti ensonda felç oldu yatağa bağlandı abim her gördüğünde söyler kilo ver annen gibi olursun (şeker-kalp)kaldıramayızda falan sinirim bozuluyor ama haklı (((

canım bence tansiyonun yüksek olduğu için çarpıntın olmuştur...
kilolarını takma bak veriyorsun yavaş yavaş hepsi gidecek, kızına da kızma şükret seninle oldugu için üzme kendini çocuktur yaramazlık da olacak kırıp dökecekler de...
sadece görüntü de değil biraz da manen geniş olmak lazım ama bunu başarabilene tabii ben de hiç değilimdir çok takar çok üzerim kendimi..niye boşuna ....

Asumanzeynep maşallah çok güzel kilo vermişsin nasıl ve ne kadar zamanda verdin bu kiloları acaba?

martta başladım canım hiç listem olmadı dengeli ve sağlıklı beslenip yürüdüm sadece

derincim geçmiş olsun benim de tansiyonum 14 9 dan aşağı olmazdı 16 17 olduğu çok olmuştur kilo verince hiç çıkmıyor tansiyonum tabii bunda yanlış beslenmememin de rolu çoktur

e oyle.
bir yemeğe içmeye sözümüz gecer olunca,
rahatca 5 akika bişi düşünmeden dinlendiyimiz yer yemek masası olunca,
o da hiç zamanını yakalayamadan muhtemelen bir işle uğraşmaktan ya geç, yahut uğraşmak için erkenden kalkmak durumunda kalınca,
olduk obez.
sonra da bir boğazını tutamayan iradesiz...

Son düzenleme:

evet zevkle değişlki görev gibi yemek yemek.birde laf sokanlar yokmu içimizde olup biteni sorgulayan yok.uff bugün bunalım takılyorum zaten iştende soğudum. mutlu boşver çalışma otur evinde 3 kuruşluk adamların çenesini çekeceğine

çok geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin, korusun inşallah... evet yaşanılan yer küçük olunca herşey sorun malesef allaha emanet yaşıyoruz. sen kendine dikkat et rabbim seni kızına ve tüm sevdiklerine bağışlasın canım....

ceco canım sen yaşilçayı aktardan al yap o poşetler gerçekten çok tatsız ,doğalı daha lezzetli ,üstünede bol limon seveceksin bak...

aslında en güzel diyet kişinin kendi zevklerine göre oluşturacağı diyettir ama insanlar bir an önce fazlalıklarından kurtulmak isteyince bocalıyor ve hangisini yapsam diye başlıyor araştırmaya ki buna en güzel örnek kendimi verebilirim, tamam çoğu diyet sağlıksız zaten ,birinde olan öbüründe yok ama neden denenmesin ki? ben bugün buradakilerden çok şey öğrendim ve bana içlerinde en yakın gelen karatay diyeti oldu ben bu ayın onunda allahın izniyle başlamayı düşünüyorum ,ha bu başladım uzun zaman yapacağım anlamına gelmiyor bana ters gelen ya da yapamadığım noktada yine eski sistemim olan herşeyden az az yemeye geçeceğim ama bu kiloda aylarca bekleyipte yok kastan yok yağdan diye hesap tutamayacağım araştırdım okudum ve bu diyetle kilo verenler hep yağdan vermiş, zaten her gün az ya da çok spor yapıyoruz sağlığımız el verdiği sürece kasta oluşturuyoruz ve bu kaslar yağ yakımını hızlandırıyor, 5-6 ayda 30 kilo verenlerden ne farkımız var bence hiç,eee o zaman aynı şeyleri yapıp neden aynı yerde dolanıp duruyoruz bence denemekten zarar gelmez ,yine söylüyorum zorlarsa zaten sana uymadığı için bırakırsın aldığın ya da verdiğin kilolarda yanına kar kalır :)
ben bu aralar o kadar yorgun, isteksizim ki anlatamam içimden hiçbir şey yapasım gelmiyor ,üstüne birde regl olunca dahada keyifsiz, sözde dün evi temizleyecektim ama canım hiç istemedi,inşallah bugün, birde bu diyeti yapanlar kendilerini çok enerjik hissediyorlarmış bakalım deneyip göreceğim ,kendime 1 hafta veriyorum seversem devam edeceğim yok olmadı dersem döneceğim ,beni tek zorlayan her sabah yumurta olayı zaten çok sevmem, yerine peynir olur mu ki?

ne oldu canım ya bu ara burada hemen hemen herkes bunalım takılıyoruz :) sen boşver o laf sokanları ya zamanı gelincede sen yaparsın, zamanımızda çalışma olmadan olmuyor insan sıkılıyor evde....

..

belimden rahatsızlandığımda ayak bileklerimdeki aşırı şişlik içinde doktora gitmiştim venöz yetmezliği teşhisi koydu...

toplardamarlardaki kapaklarda kaçak varmış ondan şişiyormuş...

daflon diye bir ilaç yazdı...biraz faydasını gördüm...

ayaklarımı mümkün olduğunca yerden yüksekte tutmam gerekiyormuş...masanın altında kimse görmüyor pc kasasının üstüne uzatıyorum...

eve gittiğimde en az bir yarım saat kalp hizasından yükseğe kaldırıp dinlenmem lazımmış...

birde soğuk suyla ya yıkayacam yada leğende bekleticem ki genişleyen damarlar daralsınmış....))

[/COLOR]
tam tespit

bir de şunu tespit ettim
örneğin, şişmanım, çirkinim, aptalım , düşüncesizim falan dersin ya bazen. anında bunu duyan kişi senin için düşüncesiz, şişman aptal der sesli yahut içinden. 3 gün sonra bir olay olur "ya mutlu senin düşüncesizliğin çok aptalca davranmışsın" ı duyar üzülürsün, direk endirek. oysa bunu ilk başlatan sensin. başta karşındakine kendin demedin ben aptalm çirkinim vs diye e niye üzülüyosun o diyince.

o yuzden durmadan özellikle eşlerinizin yanında olumlama ile kendinizden bahsedin o bile işe yarıyor. e zeki kadınım, çok güzelim, yahu bir elbise bu kadar mı yakışır. benim saçlarımda zaten hep çok güzeldir. inanmasanız bile asla ağzınızdan kendinizle ilgili kötü bir sıfat çıkarmayın. bir süre sonra eşinizden pat diye ummadığınız bir ortamda kendinizin bile inanmadığı bir iltifat duyarsınız.(ya mutlunun saçları çok güzeldir....)

çıkmadan bugünki menümüde yazayım...

sabah 1 bardak yy süt ( mide,tiroid,varis ilaçlarım )

kahvaltı
yağsız peynir,tam buğday ekmek,çay

öğle
sütlü şehriye çorbası,çeyrek simit ( müdürümüz ısrar edince almak zorunda kaldım )

akşam
zeytinyağlı fasülye

aralarda papatya çayı içtim gastrite iyi geliyormuş

çok doğruuuuu

Biraz evvel cıkıp aldım yine sallamalardan ama yarın yada öbür gün aktardan tazesinide alıp bir deneyeyim bari madem test ettin onayladın
Annem hep der ne kadar iyide olsa tazenin yerini tutmaz diye.

Canım çok geçmiş olsun....Allah acil şifa versin.
Gerçekten sağlığımız elden gitmeden kendimiz içinde birşeyler yapmamız gerekiyor.

Bizdede tam tersidir genelde ana kız biz bekleriz. O hadi birazdan cıkalım der biz anında giyinir kapıya dizilir biz hazırızzzzzz hadiiii diye sesleniriz
Eşim hep der gezmek oldumu ak çiğerin gözüküyor diye hatta kızıda kendine benzetmişin der
Ufaklık bile hadi atta dediğimiz an dış kapının önüne oturup bekler
Ben kızın sırt çantasını daima hazır tutarım. Yedek kıyafetleri olsun bezi olsun ıslak mendili olsun. Her gece olmasa bile arada kontrol ediyorum eksik varmı diye. Sanki adam her an hadi kalk gidelim diyecekmiş gibi hazıroldayım anlıyacağın. Eşim bile şaşırıyor ne çabuk giyindinde hazırlandın diye. Bende hep derim bana gezmek olsun valla mankenlerden çabuk giyinirim o zaman diye
Tespit bencede çok doğru eğer ben kendime değer vermezsem neden başkasının değer vermesini bekliyorum ki.

ceco canım sen yaşilçayı aktardan al yap o poşetler gerçekten çok tatsız ,doğalı daha lezzetli ,üstünede bol limon seveceksin bak...

Demin laptobu açık bırakıp gittim az daha sonra cıksaydım kesin tazesini alırdım ama neyse nasılsa yarın yada en geç öbür gün aktara giderim o zaman alırım tazesinden. Peki onu nasıl demliyorsunuz normal çay gibimi yoksa çezve içinde kaynar suyumu koyup 5 dakka demleniyor ?

e öyle tabi sonra keşke hiç bozmasaydım rahatımı diyecek bile olsam kıçımı kaldırmam sart bir taraftan. çünkü kendimi yıpratıyorum zamanla biyerden başlamam sart. çalışmasan daha kötü bu seferde 3 gün sonra bir işe yaramıyor, bir iş de tutunamadı lafı olur. kendi sevdiklerine sinir olursun. ben yıllarca kısın çalıştım haziranda istifa ettim. bizim işlerde 10 gün tatil alamazsın sene de aldıında patronun ağzına bakar yok derse otursun. öyle çözüm getirdim ben de eylüle kadar tatil sonra tekrar iş.5-6 yıl ama hiç zam alamdım. yine de ilk işe başlarken eski işime göre 300-500 üstüne koyuyordum maaş isterken. al sana zam. erkek kardeşimin yorumu bir yerde hiç 1 sene çalıştın mı mutlu oldu kibarca kabaca hiç bi yerde dikiş tutturamadın.

Ardına dönüp baktığında insan şunu neden yapmamışım dememeli...birileri için kendi mutluluğunu sağlayacak güzelliklerden ise asla vazgeçmemeli....çünkü birileri için vazgeçtiğin o mutluluğu gün gelir ararsın....fakat o birileri senin yanında olmaz.....

( alıntı )

yazdım ama önce kendim yapmam lazım

şimdiye kadar hep başkaları için yaşadım inş bundan sonra kendim için yaşamayı öğrenicem...

Arkadaşlarım sizleri cok özledim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Benim okadar yoğun geçiyorki bir dakika zor boşluk buluyorum nefes almak için kendime diyebilirim. Keşke çoğunuz gibi bende ev hanımı olabilseydim ozaman ne güzel muhabbetinize katılabilirdim istediğim zaman. Şimdi gerçekten aklım hep bir yandan burda :) kilo verme durumum sıradan. 87-88 lerdeyim. uzun bir zaman bu kilodaydım şimdi bir gram inmiyor aşağılara. Diyete devam ediyorum ama birazda fazla kaçırıyorum sanırım bir kaç haftadır. aralığın 3 ünde diyetisyenimle 6 ayımız dolacak. kendisinin tek isteği tabii benimde :) 79 ları görebilmek. eğer 79 ları görebilirsem çok mutlu olacağım. kendisi sonra 6 ay korumaya alalım diyete ara verelim koruma programı uygulayayım dedi. 6 ay sonra tekrar başlarız dedi. ama ben ara vermek istemiyorum!!! ara verirsem salarım iyice gibi geliyor. hepinize sevgiler selamlar yine yazmaya calısırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…