Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim,İzmire gelirseniz yardım gerekirse beni her an,her saat arayabilirsin tamammı.?

Banucum, fedakar insanların çoğu obezmiş..

Sana yardımcı oluyorum,
montiyi bırakıyorsun...
Ne yazıkki....
Damar takılıyosun bende geliyim:)
Bende yapamam.
Canım çok geçmiş olsun tansiyonunu ihmal etme benimde var günde iki ilacım var çok şükür iyiym şidi.
Valla ben kendime ne kadar kızarsam kızıyım eşime hiç belli etmm ve aynen dediğin gibi övünürüm kendimle doğal olarakta ona laf bırakmam.

ben tam tersi bi olay olmadan özürüm hazır. öyle güvensizimki çoğu zaman. neyse ağırdan öğrenecem ben de

cecocuğum canım ben kaynamış suya atıyorum ve 2-3 dk demleniyor ,kaynatmıyorum yani :)

çok çok geçmiş olsun ama ihmal etme...
sağol canım....
vallahi bravo mutlucum..karşıdan bile olayı çözmüşsün, kendimi methetmek istemiyorum 118 kiloluk bir hatun olsamda sokağa çıktığımda baktırırım kendime girdiğim ortamda dikkat çekerim ,saçımla makyajımla her zaman bakımlı süslüyümdür. tabiki kızımıda aynı şekilde ...hatta daha 2 gün önce giydim şalvarımı üzeri,ne dantelli blkuzumu saçlarıma fön çektim full makyaj gezmekte herkezden iltifat aldım hatta uzun zamandır uğramadığuım bebek mağazasındakiler bile görünce beni iltifat yağmuruna tuttular inanki ertesi günü yani dün hemen yamuldum, bugünde bunlar oldu,eşimde süper bir insan çalışkan işi güzel sürekli onun hakkındada konuşurlar ,inan eşimin gözünün dibinde kocaman çıban çıktı resmen nazar yani yeni yeni geçmeye başladı ....
sağol canım... tabii kızımı bana verdiği için rabbime sürekli dua ediyorum çok mutluyum onunla ama çok inatçı dediği olana kadar ağlıyor olmuyacak şeyler istiyor.bende mükemmel olsun ev temiz olsun çamaşır olmasın ütü olmasın yemeğim hazır olsun derken ne spor yapabiliyorum nede onunla ilgilenebiliyoum oda hali ile sıkılıyor.....
doğrudur canım çok sağol....
amin canım amin...allah hepimizi ve evlatlarımızı korusun işalahh

yarın dahiliyeye gideceğim banucum bütün tahlillerimi yaptırayım bakalım....çokı sağol...

iyi akşamlar herkese, bir kaç gündür yazamıyorum. girip yazdıklarınızı okuyorum ama kızım bir türlü müsade etmiyor bilgisayar başında oturmama. ne yapıyım canı sağolsun.
diyet devam tabi ki...x

bu arada ayşe cepten mesaj atmış, kolonoskopi sonucu çok şükür temiz çıkmış. ama yorgun ve bitkin olduğu için nete giremiyor. zor bir gün geçirmiş. ama iyiymiş şimdi.

Derin, canım geçmiş olsun. şu tansiyon illeti çok fena bendede var malesef günde iki kez ilaç alıyorum. kilo en büyük sebebi, ama bunun yanında stres te çok etkili. en kısa zamanda iyi bir doktora görünüp kontrol ettir. inşallah en kısa zamanda düzelir.

Çok şükür onun adına çok sevindim Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah.
Eğer görüşür yada mesaj atarsan çok selam söyle hepimizden onu dört gözle bekliyoruz

Çok şükür onun adına çok sevindim Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah.
Eğer görüşür yada mesaj atarsan çok selam söyle hepimizden onu dört gözle bekliyoruz

söylerim tabi. kontörüm kalmadığı için ev telefonundan aradım ama açmadı. kayıtlı olmayan numaraları açmıyorum demişti. ya da müsait değildi. inşallah çabucak iyi olur.

ben tam tersi bi olay olmadan özürüm hazır. öyle güvensizimki çoğu zaman. neyse ağırdan öğrenecem ben de
Elbette öğrenirsin ve yaparsın sen çok güçlü iradeli bir bayansın.
Çok şükür benimde aklımdaydı neyse temizmiş herşeyi.

Ben yemeğimi yeni yedim valla bugün çok geç oldu ama mecburen yedim çok acıkmıştım
Sabah 1 dilim ekmek domates peynir 3 zeytin 1 tk reçel
Ara bir avuç leblebi
Öğlen 3 dilim karpuz azcık peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 yudum ama çok ufak kek 1 tane galeta birde değişik aralarda 2 parça ceviz 1 yudum peynir
Akşam 1 koca tabak ayşe kadın 1dilim ekmek 1 bardak ayran bolll salata
Yatmadanda karpuz yerim maşallah çok güzel gidiyor 3.günüm hiç spor yok çünkü halim yok ama oda olucak inşallah.

bugün 90 dk yazın sporaaaaaaa :) ya sadece yürüyüş mü sayılıyor yoksa minder hareketleri falanda dahil mi ben onu bilemedim:26: ben sadece yürüyüşü yazıyorum ama :)

bugün 90 dk yazın sporaaaaaaa :) ya sadece yürüyüş mü sayılıyor yoksa minder hareketleri falanda dahil mi ben onu bilemedim:26: ben sadece yürüyüşü yazıyorum ama :)

Anaaa o kadar yürüyüşten sonra bide minderlik halinmi kalıyor
Ben bugün bütün koğuş evde olduğu için ancak 30 dk yapabildim. Toplamıda yazayımda karışıklık olmasın bugüne kadar toplam 130 dk oldu yarında inşallah 60 dkadan fazla yaparsam vasattın az üstü olurum inşallah bu hafta

Cumayı iple çekiyorum inşallah fark vardır sırf daha heycanlı olsun diye hiçç tartılmıyorum

Kimsecikler yokken bende kapıyı çekip kaçayım bari. Baba ve kızı ( büyük olanı ) bengayladım salon leş gibi kokuyor havalandırayımda öyle yatayım bende

Herkese hayırlı geceler kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
merhabalar kızlar ben geldim dün okudum yazamadım çıktım bugünde okuldaydım geldim yürüdüm yemek derken komşuya gittim şimdi ancak gelebilidm herkes iyidir inş Ayşeyi duydum iyi çıkmış sonuçları çok şükür yaradanaaa rahatlamıştır sevindim.. Herkes nasıl iyimi geçmişi okuyummm herkesi öptm

derin cnm gecmis olsun amannn dikkat et kendine
aysecim okudum bu arada kolonoskopi sonucu çok şükür temiz çıkmış cok sevindim rahatlamissindir cnm
ibatum cnm sporun hepsini yazacaksin sade yürüs olurmu kiz :112:

Son düzenleme:
anennem kiloluydu epeyde hastalık çekti ensonda felç oldu yatağa bağlandı abim her gördüğünde söyler kilo ver annen gibi olursun (şeker-kalp)kaldıramayızda falan sinirim bozuluyor ama haklı (((

yaa evet doğru söylüyorlar ama insanında çok gücüne gidiyor.
Okudunuzmu bilmiyorum 250 kiloluk adam obezite tedavisi görürken ölmüş..
Zor taşımışlar..tabutu bile kocamandı resimde..

yok anacım yok ne minderi ben onu gün içinde yapmaya çalışıyorum ama hiç eklemiyorum spora ,sadece yürüyüş sanıyorum ben öyle değil miydi yoksa
ya bana bakma bazen 20 dk bazen daha uzun sonuçta hergün aynısı zaten olmuyor aslında 2 saate çıkarabilsem ben daha ne isterim ki...
olsun vasatın altı olsun hiç yapamamaktan daha iyidir bence
ben iple çekmiyorum bu hafta regl olduğum için çok fazla verebileceğim sanmıyorum, dikkat ediyorum ama sanmıyorum....
ayy ne kokar o da be aç aç heryeri aç, sizin koğuş ne alemde revir başı :)
sende kendine iyi bak tatlı iyi geceler.......

bende yavaştan kaçıyorum herkese iyi geceler

Canım sinir olduğum konuyla alakalı veya hayatla alakalı hiç bir donanımı olmayanların fikir üretmeleri delirtiyor beni..
Tanıdığım bir kadın var ben yaşlarda çirkin ama zayıf.:)
Geçen konu oldu hepte olur konu..Diyorki bana nilüüü,soğan suyu zayıflatıyormuş duydunmu.? Yok lahana suyu zayıflatıyormuş..
Delirdim delirdim gırtlaklıyacaktım az kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…