Ne yazıkki....Derincim,İzmire gelirseniz yardım gerekirse beni her an,her saat arayabilirsin tamammı.?
Banucum, fedakar insanların çoğu obezmiş..
Sana yardımcı oluyorum,
montiyi bırakıyorsun...
Damar takılıyosun bende geliyim:):) Uslu kız seni..
BAşım ağırıyor çok fena..Regl oldum canım sıkkın,tadım tuzum yok..
Müslüm baba dinleyip dünyanın gelimişine geçmişine iltifat edesim var..:))))
İbo dinliyorum, yanlızım dostlar diyo.:) Elimde şekersiz çay kadehi..efkarlandım çok.:))
Bende yapamam.Birinden duymuştum..
Uçak anonsunda oksijn maskesini önce siz takın sonrada çocuğunuza takın diyorlar.. nedenide siz iyi olmazsanız çocuğunuza veya sevdiklerinize nasıl faydalı olacaksınız...
Çok doğru ama ben ısrarla hep en son kendimi düşünürüm..
Canım çok geçmiş olsun tansiyonunu ihmal etme benimde var günde iki ilacım var çok şükür iyiym şidi.slm kızlar...bugün sabah 7 30 civarında uyandım wcye gittim ,sonra tekrar yatağıma uzandığımda bir kalp çarğpıntısı başladı bende ama hiç böylesi görülmedi sanki kalbim yerimden çıkacak gibiydi. 1 saat sürdü geçmedi nasıl ağlıyorum korkuyorum yavruma kim bakacak doyamadn ölüyorum diyorum ,hemn acile gittik tansiyonum 16 9 dil altı verdiler o kadar başkada hiçbişey yapmadılar..allahtan kalple ilgili bir sorun yokmuş yarım saat sonrada çarpıntım azaldı ,hiç ilgilnemediler bile...
neyse eve geldim dünden beri geçmeyen mide karın ağrısı şikayetlerim tekrarladı bu seferde evimin yanındaki sağlık ocağına gittim ilaç yazdı, 10 gün boyunca tansiyonumu ölçtürmemi söyledi....bir taraftanda böbreklerimin ağrısı devam ediyor , neyim var bilmiyorum drlarda ilgilenmiyor küçük yer olduğu için...neyse yaşadığıma şükrediyorum sürekli dua ediyorum çok korktum çünki.....hiç birşeye üzülmedim , birşeye üzülmüşsün dedi okadar...bundan sonra ufacık şeyleri kafama takmayacağım
Valla ben kendime ne kadar kızarsam kızıyım eşime hiç belli etmm ve aynen dediğin gibi övünürüm kendimle doğal olarakta ona laf bırakmam.bir de şunu tespit ettim
örneğin, şişmanım, çirkinim, aptalım , düşüncesizim falan dersin ya bazen. anında bunu duyan kişi senin için düşüncesiz, şişman aptal der sesli yahut içinden. 3 gün sonra bir olay olur "ya mutlu senin düşüncesizliğin çok aptalca davranmışsın" ı duyar üzülürsün, direk endirek. oysa bunu ilk başlatan sensin. başta karşındakine kendin demedin ben aptalm çirkinim vs diye e niye üzülüyosun o diyince.
o yuzden durmadan özellikle eşlerinizin yanında olumlama ile kendinizden bahsedin o bile işe yarıyor. e zeki kadınım, çok güzelim, yahu bir elbise bu kadar mı yakışır. benim saçlarımda zaten hep çok güzeldir. inanmasanız bile asla ağzınızdan kendinizle ilgili kötü bir sıfat çıkarmayın. bir süre sonra eşinizden pat diye ummadığınız bir ortamda kendinizin bile inanmadığı bir iltifat duyarsınız.(ya mutlunun saçları çok güzeldir....)
Ne yazıkki....
Damar takılıyosun bende geliyim:)
Bende yapamam.
Canım çok geçmiş olsun tansiyonunu ihmal etme benimde var günde iki ilacım var çok şükür iyiym şidi.
Valla ben kendime ne kadar kızarsam kızıyım eşime hiç belli etmm ve aynen dediğin gibi övünürüm kendimle doğal olarakta ona laf bırakmam.
cecocuğum canım ben kaynamış suya atıyorum ve 2-3 dk demleniyor ,kaynatmıyorum yani :)
sağol canım....çok çok geçmiş olsun ama ihmal etme...
vallahi bravo mutlucum..karşıdan bile olayı çözmüşsün, kendimi methetmek istemiyorum 118 kiloluk bir hatun olsamda sokağa çıktığımda baktırırım kendime girdiğim ortamda dikkat çekerim ,saçımla makyajımla her zaman bakımlı süslüyümdür. tabiki kızımıda aynı şekilde ...hatta daha 2 gün önce giydim şalvarımı üzeri,ne dantelli blkuzumu saçlarıma fön çektim full makyaj gezmekte herkezden iltifat aldım hatta uzun zamandır uğramadığuım bebek mağazasındakiler bile görünce beni iltifat yağmuruna tuttular inanki ertesi günü yani dün hemen yamuldum, bugünde bunlar oldu,eşimde süper bir insan çalışkan işi güzel sürekli onun hakkındada konuşurlar ,inan eşimin gözünün dibinde kocaman çıban çıktı resmen nazar yani yeni yeni geçmeye başladı ....ya ben ne diyeceğim derin
yahu sen nazara geldin galiba oldukça pozitif ilim insanı görünsem de sen bana aksini kanıtlayacaksın sonunda. gerçekten git okut, kursun döktür bu ne. kem gözlüler var cevrende galiba.binlerce masallah hem kızına hem sana.
sağol canım... tabii kızımı bana verdiği için rabbime sürekli dua ediyorum çok mutluyum onunla ama çok inatçı dediği olana kadar ağlıyor olmuyacak şeyler istiyor.bende mükemmel olsun ev temiz olsun çamaşır olmasın ütü olmasın yemeğim hazır olsun derken ne spor yapabiliyorum nede onunla ilgilenebiliyoum oda hali ile sıkılıyor.....canım bence tansiyonun yüksek olduğu için çarpıntın olmuştur...
kilolarını takma bak veriyorsun yavaş yavaş hepsi gidecek, kızına da kızma şükret seninle oldugu için üzme kendini çocuktur yaramazlık da olacak kırıp dökecekler de...
sadece görüntü de değil biraz da manen geniş olmak lazımama bunu başarabilene tabii ben de hiç değilimdir çok takar çok üzerim kendimi..niye boşuna ....
doğrudur canım çok sağol....martta başladım canım hiç listem olmadı dengeli ve sağlıklı beslenip yürüdüm sadece
derincim geçmiş olsun benim de tansiyonum 14 9 dan aşağı olmazdı 16 17 olduğu çok olmuştur kilo verince hiç çıkmıyor tansiyonum tabii bunda yanlış beslenmememin de rolu çoktur
amin canım amin...allah hepimizi ve evlatlarımızı korusun işalahhçok geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin, korusun inşallah... evet yaşanılan yer küçük olunca herşey sorun malesef allaha emanet yaşıyoruz. sen kendine dikkat et rabbim seni kızına ve tüm sevdiklerine bağışlasın canım....
Ne yazıkki....
Damar takılıyosun bende geliyim:)
Bende yapamam.
Canım çok geçmiş olsun tansiyonunu ihmal etme benimde var günde iki ilacım var çok şükür iyiym şidi.
Valla ben kendime ne kadar kızarsam kızıyım eşime hiç belli etmm ve aynen dediğin gibi övünürüm kendimle doğal olarakta ona laf bırakmam.
iyi akşamlar herkese, bir kaç gündür yazamıyorum. girip yazdıklarınızı okuyorum ama kızım bir türlü müsade etmiyor bilgisayar başında oturmama. ne yapıyım canı sağolsun.
diyet devam tabi ki...x
bu arada ayşe cepten mesaj atmış, kolonoskopi sonucu çok şükür temiz çıkmış. ama yorgun ve bitkin olduğu için nete giremiyor. zor bir gün geçirmiş. ama iyiymiş şimdi.
Çok şükür onun adına çok sevindimRabbim tez zamanda şifa verir inşallah.
Eğer görüşür yada mesaj atarsan çok selam söyle hepimizdenonu dört gözle bekliyoruz
Elbette öğrenirsin ve yaparsın sen çok güçlü iradeli bir bayansın.ben tam tersi bi olay olmadan özürüm hazır. öyle güvensizimki çoğu zaman. neyse ağırdan öğrenecem ben de
Çok şükür benimde aklımdaydı neyse temizmiş herşeyi.iyi akşamlar herkese, bir kaç gündür yazamıyorum. girip yazdıklarınızı okuyorum ama kızım bir türlü müsade etmiyor bilgisayar başında oturmama. ne yapıyım canı sağolsun.
diyet devam tabi ki...x
bu arada ayşe cepten mesaj atmış, kolonoskopi sonucu çok şükür temiz çıkmış. ama yorgun ve bitkin olduğu için nete giremiyor. zor bir gün geçirmiş. ama iyiymiş şimdi.
bugün 90 dk yazın sporaaaaaaa :) ya sadece yürüyüş mü sayılıyor yoksa minder hareketleri falanda dahil mi ben onu bilemedim:26: ben sadece yürüyüşü yazıyorum ama :)
anennem kiloluydu epeyde hastalık çekti ensonda felç oldu yatağa bağlandı abim her gördüğünde söyler kilo ver annen gibi olursun (şeker-kalp)kaldıramayızda falan sinirim bozuluyor ama haklı (((
Anaaa o kadar yürüyüşten sonra bide minderlik halinmi kalıyor
Ben bugün bütün koğuş evde olduğu için ancak 30 dk yapabildim. Toplamıda yazayımda karışıklık olmasınbugüne kadar toplam 130 dk oldu yarında inşallah 60 dkadan fazla yaparsam vasattın az üstü olurum inşallah bu hafta
Cumayı iple çekiyorum inşallah fark vardır sırf daha heycanlı olsun diye hiçç tartılmıyorum
Kimsecikler yokken bende kapıyı çekip kaçayım bari. Baba ve kızı ( büyük olanı ) bengayladım salon leş gibi kokuyor havalandırayımda öyle yatayım bende
Herkese hayırlı geceler kendinize iyi bakın
evet zevkle değişlki görev gibi yemek yemek.birde laf sokanlar yokmu içimizde olup biteni sorgulayan yok.uff bugün bunalım takılyorum zaten iştende soğudum. mutlu boşver çalışma otur evinde 3 kuruşluk adamların çenesini çekeceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?