Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohhh çok şükür çok sevindim..

derin cnm gecmis olsun amannn dikkat et kendine
aysecim okudum bu arada kolonoskopi sonucu çok şükür temiz çıkmış cok sevindim rahatlamissin cnm
ibatum cnm sporun hepsini yazacaksin sade yürüs olurmu kiz :112:

sağol canım benim yazarım bundan sonra :))))
bu hafta zaten çok yapamadım hastalık peşimi bırakmadı ama haftaya bomba gibi gelirim ....

Derin'cim valla mutlu hakli kesin nazar var sizde...
Çünkü sen uzun zamandır hep terslikle uğraşıyorsun..Allah beterinden korusun ama okut üflet bişey yap..

sağol canım benim yazarım bundan sonra :))))
bu hafta zaten çok yapamadım hastalık peşimi bırakmadı ama haftaya bomba gibi gelirim ....

İlbatum,
oğluşun nasıl,iyi artık değilmi.?

galeyana gelmeyelim en güzel cevap sağlıklı beslenerek zayıflayıp gözlerine sokmakkkkkk ahanda boleeee diyeee

galeyana gelmeyelim en güzel cevap sağlıklı beslenerek zayıflayıp gözlerine sokmakkkkkk ahanda boleeee diyeee

İnşallah canım..Olacak o günlerde gelecek elbet..

Sen nasılsın,toparlanabildinmi.?
Endokrine gitmedin hala değilmi.?

sağol canım , bakalım yarın kaç çıkacak....çok fazla bir stresim yok ama inş biran önce düzelir...

sağol canım...
Derin'cim valla mutlu hakli kesin nazar var sizde...
Çünkü sen uzun zamandır hep terslikle uğraşıyorsun..Allah beterinden korusun ama okut üflet bişey yap..

bencede canım yaaa aslında ben sürekli okurum ama en iyisi kurşun döktürmek

Ceco,
yeşilçayı bende sallama alıyorum..açık içemiyorum bir iki kez denedim acaip kafa yaptı bende..bi hoş oldum ve midemi rahatsız etti..:)
sallama daha hafif oluyor,zaten zorla içiyorum öğüre böğüre..:) hiiç sevmem çünkü.

Son düzenleme:
İnşallah canım..Olacak o günlerde gelecek elbet..

Sen nasılsın,toparlanabildinmi.?
Endokrine gitmedin hala değilmi.?

iyiyim canım gayet iyiim devamm yok hala gitmedim salı gidecektim sabah kalktım grip olmuşum kalkamadım erken gitmesem de sıra yok 7 de burda olun dediler kaldım haftaya inş gideceğim ama kendim gayet iyiym tartıda kımıldama oldu çok şükür binlerce kereeeee hem deee

slm kizlar

ben bugün 115 dk yürüdüm alisveris merkezine gittim yine iyi oldu ucuzlukta varmis baya bi kac bi sey aldim bebegime
simdide kalkayimda biraz sauna esofmanimla yürüyeyimde yaglari eriteyim listedende cikmayayim dimi

İyi günlerde kullanın aldıklarınızı..

Çok sevindim canım...

kayınvaidemerdeyim
bigisayar bir garip geçmişi ökuyana kadar bazı tuşarda çaışmıyör aıntı yapamadım
derin tansiyönun böbrektendir , idrarını tam yapamıyrsunya vucutta kaınca şişme ve tansiyn yapar
büyük bir hastanede köntröa git

semiran tartıda fark ömasına sevindim devam

ayşe snuçarın iyi çıkmasına çök sevindim

atadıkarım varsa kusa bakmayın
burada tartı yk inşaııah yarına kaçabiirim evede cuma bidirimini yapabiirim
bugün spör yapamadım

Son düzenleme:
Ceco canım hala düzelemedilermi ama eşin sıkı bir tansiyon takibi yaptırsın limonla olmaz.
Sıskalar çok iyi bilrler ya acaba bir gün diet yaptımı?

yağmurgözü kardeşimde senin gibi mide pröbemi yaşadı hatta na üIser başIangıcı dedier aynı seninki gibi nerdeyse herşey yasaktı ama dikkat etti 1 aya akImadı iyeşti

hadi hayırlı haberini bekliyoruz tabi olcak halsizlik can taşıyorsun sinirde hormonlardir cnm

Son düzenleme:
hayırlı geceler tebessüm cnm
ceco geçmiş olsun eşine ve kizina insallah şimdi daha iyilerdir benim kızda bu gün ateşlendi heralde dislerdendir :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…