iyi akşamlar herkese, bir kaç gündür yazamıyorum. girip yazdıklarınızı okuyorum ama kızım bir türlü müsade etmiyor bilgisayar başında oturmama. ne yapıyım canı sağolsun.
diyet devam tabi ki...x
bu arada ayşe cepten mesaj atmış, kolonoskopi sonucu çok şükür temiz çıkmış. ama yorgun ve bitkin olduğu için nete giremiyor. zor bir gün geçirmiş. ama iyiymiş şimdi.
derin cnm gecmis olsun amannn dikkat et kendine
aysecim okudum bu arada kolonoskopi sonucu çok şükür temiz çıkmış cok sevindim rahatlamissin cnm
ibatum cnm sporun hepsini yazacaksin sade yürüs olurmu kiz :112:
sağol canım benim yazarım bundan sonra :))))
bu hafta zaten çok yapamadım hastalık peşimi bırakmadı ama haftaya bomba gibi gelirim ....
Canım sinir olduğum konuyla alakalı veya hayatla alakalı hiç bir donanımı olmayanların fikir üretmeleri delirtiyor beni..
Tanıdığım bir kadın var ben yaşlarda çirkin ama zayıf.:)
Geçen konu oldu hepte olur konu..Diyorki bana nilüüü,soğan suyu zayıflatıyormuş duydunmu.? Yok lahana suyu zayıflatıyormuş..
Delirdim delirdim gırtlaklıyacaktım az kalsın..
galeyana gelmeyelim en güzel cevap sağlıklı beslenerek zayıflayıp gözlerine sokmakkkkkk ahanda boleeee diyeee
sağol canım , bakalım yarın kaç çıkacak....çok fazla bir stresim yok ama inş biran önce düzelir...Derin, canım geçmiş olsun. şu tansiyon illeti çok fena bendede var malesef günde iki kez ilaç alıyorum. kilo en büyük sebebi, ama bunun yanında stres te çok etkili. en kısa zamanda iyi bir doktora görünüp kontrol ettir. inşallah en kısa zamanda düzelir.
sağol canım...derin cnm gecmis olsun amannn dikkat et kendine
aysecim okudum bu arada kolonoskopi sonucu çok şükür temiz çıkmış cok sevindim rahatlamissindir cnm
ibatum cnm sporun hepsini yazacaksin sade yürüs olurmu kiz :112:
Derin'cim valla mutlu hakli kesin nazar var sizde...
Çünkü sen uzun zamandır hep terslikle uğraşıyorsun..Allah beterinden korusun ama okut üflet bişey yap..
İnşallah canım..Olacak o günlerde gelecek elbet..
Sen nasılsın,toparlanabildinmi.?
Endokrine gitmedin hala değilmi.?
slm kizlar
ben bugün 115 dk yürüdüm alisveris merkezine gittim yine iyi oldu ucuzlukta varmis baya bi kac bi sey aldim bebegime
simdide kalkayimda biraz sauna esofmanimla yürüyeyimde yaglari eriteyim listedende cikmayayim dimi
iyiyim canım gayet iyiim devamm yok hala gitmedim salı gidecektim sabah kalktım grip olmuşum kalkamadım erken gitmesem de sıra yok 7 de burda olun dediler kaldım haftaya inş gideceğim ama kendim gayet iyiym tartıda kımıldama oldu çok şükür binlerce kereeeee hem deee
Ceco canım hala düzelemedilermi ama eşin sıkı bir tansiyon takibi yaptırsın limonla olmaz.Anaaa o kadar yürüyüşten sonra bide minderlik halinmi kalıyor
Ben bugün bütün koğuş evde olduğu için ancak 30 dk yapabildim. Toplamıda yazayımda karışıklık olmasınbugüne kadar toplam 130 dk oldu yarında inşallah 60 dkadan fazla yaparsam vasattın az üstü olurum inşallah bu hafta
Cumayı iple çekiyorum inşallah fark vardır sırf daha heycanlı olsun diye hiçç tartılmıyorum
Kimsecikler yokken bende kapıyı çekip kaçayım bari. Baba ve kızı ( büyük olanı ) bengayladım salon leş gibi kokuyor havalandırayımda öyle yatayım bende
Herkese hayırlı geceler kendinize iyi bakın
Sıskalar çok iyi bilrler ya acaba bir gün diet yaptımı?Canım sinir olduğum konuyla alakalı veya hayatla alakalı hiç bir donanımı olmayanların fikir üretmeleri delirtiyor beni..
Tanıdığım bir kadın var ben yaşlarda çirkin ama zayıf.:)
Geçen konu oldu hepte olur konu..Diyorki bana nilüüü,soğan suyu zayıflatıyormuş duydunmu.? Yok lahana suyu zayıflatıyormuş..
Delirdim delirdim gırtlaklıyacaktım az kalsın..
selam kızlar, umarım sizde durumlar iyidir, arada bir uğrayıp okuyorum ama bu aralar bi keyifsizim bir şey yazamıyorum. cuma günü doktora gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim, şimdilik ben de havadis bu kadar bide sinirliyim maşallahım var sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?