tşk ederim canımm ben de sevindim 89 görmekten sıkılmıştım artıkkkk
Çok sevindim canım...
tşk ederim canım ben de mutlu oldum 89 90 arası gittim geldimm 3 ay oldu artık bıkkınlık gelmişti şükür yaradanaa diyorum başkada bişey demiyorum öptm sizleri kimsede kalmamış bir ara girdim site bakımdaydı giremedimmm şimdi de ben kalmışım sadece süpürdüm sildim topiğimizi mis gibi oldu sabah ayaklarınızı silin de girin taammııııı hadin görüşürükkk byeeeeeee anektarrrrr halının altındaaaaa anektarrrrr hihihihihkayınvaidemerdeyim
bigisayar bir garip geçmişi ökuyana kadar bazı tuşarda çaışmıyör aıntı yapamadım
derin tansiyönun böbrektendir , idrarını tam yapamıyrsunya vucutta kaınca şişme ve tansiyn yapar
büyük bir hastanede köntröa git
semiran tartıda fark ömasına sevindim devam
ayşe snuçarın iyi çıkmasına çök sevindim
atadıkarım varsa kusa bakmayın
burada tartı yk inşaııah yarına kaçabiirim evede cuma bidirimini yapabiirim
bugün spör yapamadım
Geçmiş olsun canım diş çıkarmak ne zordur yavrum yaa.hayırlı geceler tebessüm cnm
ceco geçmiş olsun eşine ve kizina insallah şimdi daha iyilerdir benim kızda bu gün ateşlendi heralde dislerdendir :44:
Semiran tertemiz olmuş kız eline sağlık::))))Korkma çıkardım ayakkabılarımı süper kırdın inadı hadi inşallah hep öyle gider.tşk ederim canımm ben de sevindim 89 görmekten sıkılmıştım artıkkkk
tşk ederim canım ben de mutlu oldum 89 90 arası gittim geldimm 3 ay oldu artık bıkkınlık gelmişti şükür yaradanaa diyorum başkada bişey demiyorum öptm sizleri kimsede kalmamış bir ara girdim site bakımdaydı giremedimmm şimdi de ben kalmışım sadece süpürdüm sildim topiğimizi mis gibi oldu sabah ayaklarınızı silin de girin taammııııı hadin görüşürükkk byeeeeeee anektarrrrr halının altındaaaaa anektarrrrr hihihihih
orti bilmiyorum bu sinir nereye kadar ama hormonlar tavan yaptı o kesin...hadi hayırlı haberini bekliyoruz tabi olcak halsizlik can taşıyorsun sinirde hormonlardir cnm
tek tek alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın burası yoklugumda bayagı karışmış sabah sabah kafamı bozdular sanki keyfi izin almışım hey allahım sabır yaaa
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim
ebrucum sana ayrıca teşekkür ederim
bu arada mutlucum ve derincim sizede geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlara da geçmiş olsun rabbi acil şifalar versin
mutlucum emirin ishal hala devam 1 hafta oldu geçmek bilmedi çocuk 2 kilo zayıfladı yemiyo içmiyo halsiz garibim
günaydın kızlar...
derin ve ayşe canım ikinize de geçmiş olsun
orti bilmiyorum bu sinir nereye kadar ama hormonlar tavan yaptı o kesin...
hayır mutlucum bulantım yok ama uyku hali yavaş yavaş başlıyo gibi, şimdi 4 haftalık, yarın da yeni bi doktora gidicem bakalım neler söyleyecek. ha bir de çok tuvalete gidiyorum ve çok üşüyorum, ara ara da baş dönmelerim oluyo ama biraz uzanınca geçiyo3 ay sürüyor en az ben de uyku hali de vardı. eşim sen napıyorsun bütün gün diyordu. parttime çalışıyordum haftada 3 gün diğer günler uyuyırdum sanki. ben hamile olduğumu 6-7 haftalıkken anladım da... bulantı var mı?
hayır mutlucum bulantım yok ama uyku hali yavaş yavaş başlıyo gibi, şimdi 4 haftalık, yarın da yeni bi doktora gidicem bakalım neler söyleyecek. ha bir de çok tuvalete gidiyorum ve çok üşüyorum, ara ara da baş dönmelerim oluyo ama biraz uzanınca geçiyo
Yenacım ben yarın akşam safranboluya gidicem kısmetse o yüzden kilo bildirimimi bu günden yapmak istiyorum,yarın da kuzenimin bebek mevlüdü var gündüz,belki girmeye fırsat bulamam şimdiden yapayım bildirimimi.Umarım sorun olmaz...
Geçen hafta : 92.700 (600 gr almıştım reglden dolayı)
Bu hafta : 90.900 (bu sabahkini yazıyorum mecbur)
Fark : 1.800
Spor : 720 dk
Giremezsem cumaya kadar şimdiden kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum,özellikle spor ve kilo 1.lerini.Devam edip azmedenleri de ayakta alkışlıyorummaşallah topiğimize
günaydınlar herkese
dün kolonoskopi yapıldı ve sonucum temiz çıktı çok şükür ama cnm çok acıdı bayıltmadılar
diğerinde anestezi ile yapılmıştı rahhtı bu seferki çok kötüydü
hala popom acıyo ve kan geliyo sanırım tahriş ettiler neyseki sonucum temiz bu acı geçicek sonuçta
:) şöyle bi geçmişe göz atayım geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?