Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim canım...
tşk ederim canımm ben de sevindim 89 görmekten sıkılmıştım artıkkkk
tşk ederim canım ben de mutlu oldum 89 90 arası gittim geldimm 3 ay oldu artık bıkkınlık gelmişti şükür yaradanaa diyorum başkada bişey demiyorum öptm sizleri kimsede kalmamış bir ara girdim site bakımdaydı giremedimmm şimdi de ben kalmışım sadece süpürdüm sildim topiğimizi mis gibi oldu sabah ayaklarınızı silin de girin taammııııı hadin görüşürükkk byeeeeeee anektarrrrr halının altındaaaaa anektarrrrr hihihihih

hayırlı geceler tebessüm cnm
ceco geçmiş olsun eşine ve kizina insallah şimdi daha iyilerdir benim kızda bu gün ateşlendi heralde dislerdendir :44:
Geçmiş olsun canım diş çıkarmak ne zordur yavrum yaa.
Semiran tertemiz olmuş kız eline sağlık::))))Korkma çıkardım ayakkabılarımı süper kırdın inadı hadi inşallah hep öyle gider.

Yenacım ben yarın akşam safranboluya gidicem kısmetse o yüzden kilo bildirimimi bu günden yapmak istiyorum,yarın da kuzenimin bebek mevlüdü var gündüz,belki girmeye fırsat bulamam şimdiden yapayım bildirimimi.Umarım sorun olmaz...

Geçen hafta : 92.700 (600 gr almıştım reglden dolayı)
Bu hafta : 90.900 (bu sabahkini yazıyorum mecbur)
Fark : 1.800

Spor : 720 dk

Giremezsem cumaya kadar şimdiden kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum,özellikle spor ve kilo 1.lerini.Devam edip azmedenleri de ayakta alkışlıyorum maşallah topiğimize

herkese günaydın mutlu ve sağlıklı günler olsun inşallah
ayşecim hayırlısıyla atlatmışın çok sevindim canım geçmiş olsun
ceco senin hastalar nasıl iyileştirebildinmi hemşire hanım size de çok geçmiş olsun

günaydınlar herkese
dün kolonoskopi yapıldı ve sonucum temiz çıktı çok şükür ama cnm çok acıdı bayıltmadılar
diğerinde anestezi ile yapılmıştı rahhtı bu seferki çok kötüydü
hala popom acıyo ve kan geliyo sanırım tahriş ettiler neyseki sonucum temiz bu acı geçicek sonuçta
:) şöyle bi geçmişe göz atayım geleyim

tek tek alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın burası yoklugumda bayagı karışmış sabah sabah kafamı bozdular sanki keyfi izin almışım hey allahım sabır yaaa

geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim
ebrucum sana ayrıca teşekkür ederim

bu arada mutlucum ve derincim sizede geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlara da geçmiş olsun rabbi acil şifalar versin

mutlucum emirin ishal hala devam 1 hafta oldu geçmek bilmedi çocuk 2 kilo zayıfladı yemiyo içmiyo halsiz garibim

günaydınlarr
herkese güzel bir gün diliyorum...
ayşecim hadi onunla geçmiş olsun bişi çıkmamış sevindim...

ayşe gözünaydın sonunda yaptırdın bu 4 aydır ilk kolonoskopi di mi orduda yaptıracam dediğin. iyi hadı bakalım şimdi şu ödemleri de bı baktır. ben de mememdeki kitleye baktıracam inşallah bir ara.
emir gittimi cnm dr benimki de isal devam ederse ben de götürüp kontrol ettiricem. inşallah mikrobik bişi değildir. dün rahat 10 bez değiştirdik. zor ya geçmişolsun şimdiden.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
derin ve ayşe canım ikinize de geçmiş olsun

orti bilmiyorum bu sinir nereye kadar ama hormonlar tavan yaptı o kesin...

3 ay sürüyor en az ben de uyku hali de vardı. eşim sen napıyorsun bütün gün diyordu. parttime çalışıyordum haftada 3 gün diğer günler uyuyırdum sanki. ben hamile olduğumu 6-7 haftalıkken anladım da... bulantı var mı?

hayır mutlucum bulantım yok ama uyku hali yavaş yavaş başlıyo gibi, şimdi 4 haftalık, yarın da yeni bi doktora gidicem bakalım neler söyleyecek. ha bir de çok tuvalete gidiyorum ve çok üşüyorum, ara ara da baş dönmelerim oluyo ama biraz uzanınca geçiyo

bir sabahları midem kalkıyordu benim de sonra bişi olmuyordu. çok güzel bir heyecan, ama durmadan endişe içinde olmak... ay öyle mi bu böylemi diyip durdum ben doğana kadar. sanki hiç geçmeyecek gibi hissetmiştim. ama öyle olmuyormuş hamilelik kısa bile. o süre olmasa çok zor insanın çocuk fikrine alışması bence. inşallah rahat bir hamileliğin olacak, doğumunda bir nefeste olur insallah elbette sağlıkla.

Tebrik ederim çok..
80 ler eli kulağında..

Ayşecim çok sevindim temiz çıkmasına..
emir'e tekrar geçmiş olsun..

günaydın güzel hatunlar... ya ben bir gerçeği itiraf edebilirmiyim bi sürü alıntı nasıl yapılıyorki??

utanıyorum valla teknoloji özürlüyüm.:78:

Mutlu canım ben sinirleniyorum çalışma koonusunda işin öbür tarafına bakınca bunca yıllık emek var diyorum sabret diyorum kendime.evde oturmak çok sıkıcı oluyor birde rehin alınma durumum var eşimin ailesi tarafından yok oraya gidelim yok şunu yapalım yok bize gel.ben mesafeyi seviyorum napıyım huyum kuruusun...inşallah senin işinde olur canım hayırlısı ile.

yena o çok bilmişleri sorma. iş yerinde teknik elemansan üni mezunusun diye 25 yaşında 50 yaşındaki adama amir gidiyorsun hazmedemiyorlar, ustabaşı engeli hep bu konuda beni sinir ediyor...saygısızlık yapmak istemiyorsun tabi ama bir yere kadar şimdi karar verdim ilk fırsatta kavga edicem.. heee o sıskalara gelince bende kaşılaşmadım değil çok bilirler ama karşındaki insanı ne kadar yaraladıklarını bilmezler. gösterelim günlerini onlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…