Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun ayşe temiz çıktığına sevindim şükür.....

saol cnm benim evet sonunda yaptırdım da bitti 1 sene rahatım seneye tekrar yaptırcaz bakalım
ah cnm bizde aynen öyleyiz emir patates muz dahil hiç bişey yemiyo üstelik ilacı reflor veriyorum onuda içmiyo napıcaz bilmiyorum

ayşecim çok sevindim temiz çıkmasına..
Emir'e tekrar geçmiş olsun..
saol cnm çok şükür atlattık

ayşecim geçmiş olsun sonucun temiz çıkmasına çok sevindim
günaydın kızlar mutlu sabahlar herkese
günaydınnnnnnnnnnn
günaydınlarr
herkese güzel bir gün diliyorum...
ayşecim hadi onunla geçmiş olsun bişi çıkmamış sevindim...
günaydınnnnnnnnnnn
5 i biyerde çayı neye iyi geliyor bilen varmı

5 i biryerde çayı ödeme iyi geliyor canım içindeki mate bitkisi iştahı ve tatlı isteğini azaltıyormuş...biberiye yağ yakımını hızlandırıyormuş...yeşilçay ve funda ödem attırıyormuş...
ben içemiyorum kaç kere denediysem acaip sivilce bastı yüzümü kollarımı hatta sırtımı...herkeste aynı etki olurmu bilmiyorum:26::26::26:

çok sevindim canım temiz çıkmasına.tekrar geçmiş olsun.Allah şifa versin herkese...

kilo vermek için kullanılan yapay tatlandırıcılar, canevimizden vurdu! Tatlandırıcıların kilo verdirmediği gibi, kilo alınmasına da davetiye çıkarttığı tespit edildi. Özellikle kilo problemi yaşayan kadınların elinden düşürmediği "yapay tatlandırıcıların" gerçek yüzünü, "Liverpool Üniversitesi" ortaya çıkarttı. Prof. Soraya Shirazi-Beechey, ince bağırsaklardaki sindirim süreci üzerinde yaptığı incelemede, şekeri tanıyarak bağırsaktan kana geçmesini sağlayan hormonları salgılayan hücreleri belirledi. Bu hücrelerin yapay tatlandırıcılarla karşılaştığında aynı hormonları salgıladığı görüldü.

ŞEKER ETKİSİ
Araştırma sonuçlarına göre, insan vücudu kalorisiz yapay tatlandırıcılar ile gerçek şekeri ayırt edemiyor. Bu bağlamda tatlandırıcılar, tıpkı şeker gibi, glikozun emildiği bağırsaklardaki sensörleri harekete geçirerek şekerle aynı etkiyi gösteriyor. Bu nedenle rejim yapan bir kişide kilo kaybı görülmüyor. Aksine kişi, kilo almadığı düşüncesiyle sürekli bu yapay tatlandırıcıyı kullandığı için kilo bile

'AZ TÜKETİN'
Lİverpool Üniversitesi'nden Prof. Dr. Shirazi-Beechey, yapay tatlandırıcıların glikoz sensörlerini harekete geçirdiğini ve bağırsağın daha fazla şeker emme kapasitesini artırdığını söyledi. Beechey, "Yapay tatlandırıcıların kilo kaybetmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünmüyorum.
Benim tavsiyem doğal gıdalar alsınlar, bunları az miktarda tüketsinler" dedi

TAKVİM GAZETESİNDEN ALINTI....

Hos geldin ablacim
Gelininize geçmis olsun

Masallah tebrik ederim guzel kilo vermissin ha 9 ha 10 nefarkeder gitsin kilolar

bozma moralini zaman zaman hepimiz yasiyoruz bunlari yanliz degilsin sende basarabilirsin basaricaksinda insallah 2,3ay içinde verebilirsin yilmak yok yolumuz uzun

Geçmis olsun canim ortalikta salgin var valla bende çok korkuyorum çocuklar hastalanir diye:18:
Geçmis olsun sen bilirsin ama montiye bisure ara versen iyi olur gibi

Şimdi facede okudum gülmekten öldüm

Hanımlar!!!
Spor yapmadan ve istediğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak ister misiniz? İstersiniz tabi. Fakat öyle olmuyor işte.

:86: :90:
evet oyle olmadigi kesin

Geçmis olsun ablacim bene ayni durumdayim bas agrim yok ama regl den dolayi tadim yok cumaya moralim duzelir insallah

aynen yena, basım ağrıyor, karnım ağrıyor. oğlan da bayaa hasta oldu7. isal, burun çesme. düngece 30 dk bir kalktık. süperi evcek.
Geçmis olsun oglusuna mutlu

Dukani bayramdan sonra dusunuyordum ama vaz caydim gibi :44::44:bu yazidan sonra kafam karisti
Tesekkur ederim bilgiler için

Geçmis olsun ablacim ALLAH im birdaha yasatmasin(Amiiiiiinnnnnn)

Geçmis olsun yagmurgozlum

ay ona neymiş ya allah allah hadi ben zayıflar güzelliğime güzellik katarımda sen ne yapacaksın deseydin :))))
İlbatum,
oğluşun nasıl,iyi artık değilmi.?
sağol canım allaha şükür daha iyi ....
maşallahhhhhhh sana bu akşam rekor kırmışsın bu ne azim böyle maşallahhhhhhhh
canım ya harikasın valla, bu hafta ben zor girerim listeye reglden dolayı şişim bakalım ne kadar gidecek.....
çok geçmiş olsun temiz çıkmasına sevindim ,allah beterinden korusun.....

evet acayip pimpirik bi haldeyim, şimdi yarın keseyi görebilecek miyim heyecanı var, sonra kalp atışını duyabilecek miyim, miyim miyim miyim bitmez, ilk sınav yarın yarını bi atlatayım hayırlısıyla :26: :26:

Bugünlerde herkes gitmek istiyor.
Küçük bir sahil kasabasına,
Bir başka ülkeye, dağlara, uzaklara…
...
Hayatından memnun olan yok.
Kiminle konuşsam aynı şey…
Herşeyi, herkesi bırakıp gitme isteği.

Öyle “yanına almak istediği üç şey” falan yok.
Bir kendisi.
Bu yeter zaten.
Herşeyi, herkesi götürdün demektir.
Keşke kendini bırakıp gidebilse insan.
Ama olmuyor.

Hadi kendimize razıyız diyelim, öteki de olmuyor.
Yani herşeyi yüzüstü bırakmak göze alınmıyor.

Böyle gidiyoruz işte.
Bir yanımız “kalk gidelim”,
öbür yanımız “otur” diyor.

“Otur” diyen kazanıyor.
O yan kalabalık zira…
İş, güç, sorumluluk, çoluk çocuk, aile,
Güvende olma duygusu…
En kötüsü alışkanlık.
Alışkanlığın verdiği rahatlık,
Monotonluğun doğurduğu bıkkınlığı yeniyor.
Kalıyoruz…
Kuş olup uçmak isterken, ağaç olup kök salıyoruz.

Evlenmeler…
Bir çocuk daha doğurmalar…
Borçlara girmeler…
İşi büyütmeler…
Bir köpek bile bizi uçmaktan alıkoyabiliyor.

Misal ben…
Kapıdaki Rex’i bırakıp gidemiyorum.
Değil bu şehirden gitmek,
İki sokak öteye taşınamıyorum.
Alıp götürsem gelmez ki…
Bütün sokağın köpeği olduğunun farkında,
Herkes onu, o herkesi seviyor.
Hangi birimizle gitsin?

“Sırtında yumurta küfesi olmak” diye bir deyim vardır;
Evet, sırtımızda yumurta küfesi var hepimizin,
Kendi imalatımız küfeler.

Ama eğreti de yaşanmaz ki bu dünyada.
Ölüm var zira.
Ölüme inat tutunmak lazım,
İnadına kök salmak lazım.

Bari ufak kaçışlar yapabilsek.
Var tabii yapanlar, ama az.
Sadece kaymak tabakası.
Hepimiz kaçabilsek…
Bütçe, zaman, keyif… Denk olsa.
Gün içinde mesela…
Küçücük gitmeler yapabilsek.

Ne mümkün.
Sabah 9, akşam 18
Sonra başka mecburiyetler
Sıkışıp kaldık.
Sırf yeme, içme, barınmanın bedeli
Bu kadar ağır olmamalı.

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma…
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

Ben her bahar aşık olmam ama
Her bahar gitmek isterim.
Gittiğim olmadı hiç,
Ama olsun…
İstemek de güzel

Can YÜCEL

günaydın canım ben anlatayım sana ki bende bayağı teknoloji özürlüyümdür :)))
yanıtlamak istediğin mesajları önce seçeceksin bu nasıl olacak,mesajın alt kısmında alıntı yap gibi bir şey var dikkatini çektiyse, onun sağ tarfında küçük bir kutu ve yanında artı işareti var yanıtlamak istediğin her mesajı ona tıklayarak işaretle ,sonra en son mesajında alıntı yapı işaretle böylelikle sana mesaj yazacağın alan çıkacak ve sen tıkır tıkır yazacaksın :))) umarım anlatabilmişimdir...........

kızlarrrrrrrrrr eşim bana sen hadeflediğin kiloya in sana araba alacağım dedi
ama benim ehliyetim yok yakalanırsam hiç affetmezler ,ay bu adam benden kurtulmaya mı çalışıyor yoksa
her neyse benim ilk hedefim 12 şubata 70 kilo ya da altında olabilmek doğum günüm çünkü
sonra nisan sonu evlilik yıldönümümüz ben gelinliğimi giymek istiyorum:123:
bunun içinde dans,spor herşey ne varsa yapacağım:124:
öööööööyle homini gırtlak yemek yok gariiiiiiiii:125:

canım asla stres yapma allahın izniyle hepsini göreceksin ,sen rahat ol ki bebişinde öyle olsun, bendede hiç bulantı olmamıştı ama uyku çok sonra başladı kısa sürdü, et yiyemedim ben ,süt,yoğurt ,peynir midemi ekşitti, hep tatlı yedim şimdide bu haldeyim amaaaaan deyim sana

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.ee hadi hayırlı olsun araban şimdiden diyelim.bişeybolmaz allahın izniyle kullanırsın..

kızlar bugunkü menümü paylaşayım:

sabah

kepekli sandeviç ekmeği arasına zytin ezmesi (lıght) peynir domates salatalık
1 kupa açık çay

ara 1 süt
1 tane etiform mısır pirinç patlağı

öğle
6 kaşık patlıcan yemeği
1 tane küçücük biber dolması (ekmek yerine)

ara
süt ve 2 adet mısır pirinç patlağı

akşamda
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık patlıcan yemeği
1 küçük biber dolması yerim

ee yorum yapın bakalım menüm nasıl

Geçmiş olsun canım diş çıkarmak ne zordur yavrum yaa.

Semiran tertemiz olmuş kız eline sağlık::))))Korkma çıkardım ayakkabılarımı süper kırdın inadı hadi inşallah hep öyle gider.

slmlarrr kizlarrr cnm dismi virusmu bilmiyorum belirti yok sade ateş var bu gecede ateşlendi hiç durmuyorki yerinde heryeri elliyor karistiriyor hastanede hortum gibi diyorlardı gerçekten hortumgibi dagitiyor heryeri allahima bin şükür sagligi yerinde olsunda dagitsin ben toplarim peşinden
hatta bazen diyorumki peşinden kosabilmek için zayifladim
rabbim sanada benim kız gibi yerinde durmayan evin neşesi bir çocuklar versin aminnnnnn

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.ee hadi hayırlı olsun araban şimdiden diyelim.bişeybolmaz allahın izniyle kullanırsın..
rica ederim canım eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....

çok geçmiş olsun canım ya gözümden kaçmış kusura bakma, inşallah kolayca atlatırsınız ....

afferım kız sana sende b surede ehlıyet kursuna basvurr ozamana kadarr alırsınn sonrada gezersın bı güzel

çok güzel cnm dıyetısyene gıdınce hangı yönden bakacagımı ogrendımm
gayet güzel

aksama yogurt ve bol salata yesen olur

yagmur gozlu paylasımın ıcın teşekkürlerr

bende yazayım aysecımm

sabah;
şekersiz cay 2 dılım kepek ekmek 1kk peynır 2-3tane zeytın salatalık domates
ara
yarım koçan mısır tuzsuz
ögle
4yk taze fasulye kıymalı
1kase mercımek corbası
50 gr yogurt
bol yeşil salata yagsız
2 dılım kepek ekmek
ıkındı
1 şeftali
aksam
4yk bamya yemegi
50gr yogurt
2köfte kadar et
2yk pilav
bol salata yagsız
1dılım kepek ekmek

gece 1porsıyon meyve 1sb süt
yemegi düşünüyorum

ve diyetisyenın verdıgı lıste bu 1500 cal.

bugun 3. gün ve hersey gayet yolundaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…