günaydınlar herkese
dün kolonoskopi yapıldı ve sonucum temiz çıktı çok şükür ama cnm çok acıdı bayıltmadılar
diğerinde anestezi ile yapılmıştı rahhtı bu seferki çok kötüydü
hala popom acıyo ve kan geliyo sanırım tahriş ettiler neyseki sonucum temiz bu acı geçicek sonuçta
:) şöyle bi geçmişe göz atayım geleyim
ayşe gözünaydın sonunda yaptırdın bu 4 aydır ilk kolonoskopi di mi orduda yaptıracam dediğin. Iyi hadı bakalım şimdi şu ödemleri de bı baktır. Ben de mememdeki kitleye baktıracam inşallah bir ara.
EmirGittimi cnm dr benimki de isal devam ederse ben de götürüp kontrol ettiricem. Inşallah mikrobik bişi değildir. Dün rahat 10 bez değiştirdik. Zor ya geçmişolsun şimdiden.
saol cnm çok şükür atlattıkayşecim çok sevindim temiz çıkmasına..
Emir'e tekrar geçmiş olsun..
ayşecim geçmiş olsun sonucun temiz çıkmasına çok sevindimgünaydınlar herkese
dün kolonoskopi yapıldı ve sonucum temiz çıktı çok şükür ama cnm çok acıdı bayıltmadılar
hala popom acıyo ve kan geliyo sanırım tahriş ettiler neyseki sonucum temiz bu acı geçicek sonuçta
günaydınnnnnnnnnnngünaydın kızlar mutlu sabahlar herkese
günaydınnnnnnnnnnngünaydınlarr
herkese güzel bir gün diliyorum...
ayşecim hadi onunla geçmiş olsun bişi çıkmamış sevindim...
5 i biyerde çayı neye iyi geliyor bilen varmı
günaydınlar herkese
geçmiş olsun ayşe temiz çıktığına sevindim şükür.....
Hos geldin ablacimİyi akşamlar güzel hanımlar;
Umarım hepiniz iyisinizdir....
Ben perşembe günü evime dönüyorum;nasipse daha sık görüşeceğiz...
Ablamın gelininin tırnağını çektirmek zorunda kaldık;perişan oldu kızcağız..Gelin bu durumdayken ben de nete girmedim,ayıp olurdu kıza karşı..Şimdi biraz daha iyi şükür...
Biraz geçmişe bakayım....
Masallah tebrik ederim guzel kilo vermissin ha 9 ha 10 nefarkeder gitsin kilolarValla kızlar yapamasam ben yapamazdım bence kitabı alıp okuyun ve mutlaka deneyin.Adet dönemim diye şiş çıkmıştım akşam tartılıp ama cuma sabahı bir tartıldım 91.400 e düşmüşüm.Ben 100.400 ile başlamıştım düz olsun diye 100 yazdım çizelgeme.10 kilo vermişim demek oluyor bu da.Daha 2 ay bile olmadı ve ben 10 kilo verdim.Cidden aç kalmıyorum ve diyette gibi hissetmiyorum kendimi.Tabiki arada çok çok az kaçamakta yaptım her diyette olduğu gibi.Ama bu benim hayat boyu planladığım yeme biçimim o yüzden kasamam kendimi fazla da.1 yılda gitmezse 2 yılda gitsin kilolar ama gitsinler yani...
(matematiğime tüküreyim 9 kilo vedim ya( )
gece gece bittim kızlar hakkat yaa el kadarlar ama parmaklarında oynatıyolar
ANNE BABALARIN SAÇLARI NEDEN BEYAZLAR..:))
Büyük şirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon etmesi gerekir.
Adamın evine telefon eder ve karşı taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der.
Patron sorar "Baban evde mi?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Evet"
Patron sorar "Onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Hayır"
Patron şaşırarak "Peki annen evde mi?"
Çocuk fısıldayarak "Evet"
Patron , "Peki onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk yine fısıldayarak "Hayır"
Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar,
"Orada başka kimse var mı?"
"Evet" der çocuk fısıldayarak , "Bir polis memuru var"
Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar
"Memur beyle konuşabilir miyim?"
"Hayır" der ufaklık, "Şu anda meşgul"
İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?"
Çocuk fısıldayarak cevaplar: " Annemle babamla ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor"
Meraklanan ve endişelenen patron , telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar "Bu ses de ne? Diye sorar.
"Bir helikopter" der çocuk, hala fısıldayarak.
Panikleyen patron: "Neler oluyor orada" diye sorar
Çocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi"
Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyide neyi arıyorlar"
Küçük çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir "Beniiiii":)))
bozma moralini zaman zaman hepimiz yasiyoruz bunlari yanliz degilsin sende basarabilirsin basaricaksinda insallah 2,3ay içinde verebilirsin yilmak yok yolumuz uzunŞuan önümde koca göbeğimi gördüm sinir oldum bir azmedip eritemedim pis boğazlığımdan istediğimde çok değil 15 kilo gitse yeticek inşallah bu sefer başarırım ama resmen ip üstündeyim biri biraz boşver dese koyuvericem gene sürekli aklıkmda güzel yemekler tatlılar bu işi naslı götürücem bilmiyorum beni bir tek zayıflatabilen eski dietisyenim onada kızdım küstüm gitmiyorumki küsmesemde çok pahalıcı uçurmuş adam fiyatları 6 ay için 3500 4000 arası bişey istiyor bende onun listelerini çıkardım ama bakalım nereye kadar gider.Artık utanıyorum eşimden ciddi anlamda para harcadı dietlerim için ama bende iş yok ne tuhaf bir insanım ben ya valla şuan gece yarısı iyice uykum kaçtı içimi dökmek istedim sizlere kimseler yok ama olsun milletin dertleriyle o kadar çok ilgiliyimki unutuyorum kendimi geçen bir doktorda demişti kendini ikinci plana atarsan kilo vermezmişin ilk iş galiba benim kendime değer vermem lazım neyse şarjı bitiyor herkese iyi geceler.
Geçmis olsun canim ortalikta salgin var valla bende çok korkuyorum çocuklar hastalanir diye:18:Kizlar gunaydin nasilsiniz bn hala hasta hasta dolaniyorum telefonu esim kesfettigi icin elinden alamiyorum biliyorum cok ihmal ediyorum topisimizi ozur diliyorum sizden hatta yenacim ve mutlucum isterseniz beni listeden cikartabilirsiniz cunku diyet namina bi paylasimda bulunamiyorum kilo desek ki o da gram gram gidiyo bu araalar yemek yiyesim de yok ama yine de gitmiyo iste az bucuk spor yapabiliyorum o da koca vucuta ne etki etsin ki neyse sizi seviyorum buralardayim ben gitmiyorum yani benden kutulus yok:))))
Geçmis olsun sen bilirsin ama montiye bisure ara versen iyi olur gibikızlar iki gündür midem kötü yemek yemeye korkar oldum ne kadar aç durursam o kadar rahat ediyorum...(((
netten araştırdım gastriti ( mide duvarı iltihabı + yara ) olanlar nasıl beslenmeli...
çay,kahve,sigara,kola,soda,hazır meyve suları,hatta portakal suyu bile asit içerdiği için yasak...((
salata,kızartma,çiğ meyve yasak....((
az yağlı makarna ve pilav yemeliymişim...beyaz ekmek yemeliymişim...
bütün bunlar montiye yasak...
benim kafam çok karıştı yardım istiyorum....((
Şimdi facede okudum gülmekten öldüm
Hanımlar!!!
Spor yapmadan ve istediğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak ister misiniz? İstersiniz tabi. Fakat öyle olmuyor işte.
:86: :90:
Geçmis olsun ablacim bene ayni durumdayim bas agrim yok ama regl den dolayi tadim yok cumaya moralim duzelir insallah:) Uslu kız seni..
BAşım ağırıyor çok fena..Regl oldum canım sıkkın,tadım tuzum yok..
Müslüm baba dinleyip dünyanın gelimişine geçmişine iltifat edesim var..:))))
İbo dinliyorum, yanlızım dostlar diyo.:) Elimde şekersiz çay kadehi..efkarlandım çok.:))
Geçmis olsun oglusuna mutluaynen yena, basım ağrıyor, karnım ağrıyor. oğlan da bayaa hasta oldu7. isal, burun çesme. düngece 30 dk bir kalktık. süperi evcek.
Dukani bayramdan sonra dusunuyordum ama vaz caydim gibi :44::44:bu yazidan sonra kafam karistiKarbonhidrat almadan protein tüketimi, protein yıkımına yol açıyor , bu da kanda '' keton '' denilen maddeyi arttırıyor, kolesterol yükseliyor , kalp krizi riski artıyor . Ayrıca ürik asit seviyesi , normal oranın 25 katına çıkıyor , sonuç olarak gut hastalığı başlıyor .Gut hastalığı eklem ağrılarına yol açıyor. Yüksek ürik asit böbrek taşı oluşturuyor , böylece bu diyetten böbreklerimizde nasibini alıyor .Yüksek proteinle beslenmek , kemiklerden kalsiyum çekilmesine neden oluyor , bu da kemik erimesinde artışa sebep oluyor . Günde 50-100 gram arası karbonhidrat alınmazsa sinir sistemi harap oluyor .Beyin fonksiyonlarında bozulma başlıyor.Beyin özellikle meyve ve sebzeden alınan karbonhidratla çalışıyormuş , bu diyette meyvede olmadığı için , depresyon riski kat kat artıyor.
Başka bir araştırmada bu diyetin kısırlıktan yüksek tansiyona, karaciğer ve kalp hastalıklarına yol açtığı yazılıyor.
Dukan diyeti yapan 5000 kişi üzerinde yapılan bir arastırmada , %80 ninin eski kilolarına geri döndüğü , verdikleri tüm kiloyu geri aldıkları ortaya çıkmış. Fransız doktorların yaptıkları araştırmalarda bu diyetin , kısırlık , uyku apnesi ,yüksek tansiyon , tip 2 diyabet, karaciğer ve kalp sorunlarına yol açtığını kanıtlamış .
ALINTIDIR..
Geçmis olsun ablacim ALLAH im birdaha yasatmasin(Amiiiiiinnnnnn)slm kızlar...bugün sabah 7 30 civarında uyandım wcye gittim ,sonra tekrar yatağıma uzandığımda bir kalp çarğpıntısı başladı bende ama hiç böylesi görülmedi sanki kalbim yerimden çıkacak gibiydi. 1 saat sürdü geçmedi nasıl ağlıyorum korkuyorum yavruma kim bakacak doyamadn ölüyorum diyorum ,hemn acile gittik tansiyonum 16 9 dil altı verdiler o kadar başkada hiçbişey yapmadılar..allahtan kalple ilgili bir sorun yokmuş yarım saat sonrada çarpıntım azaldı ,hiç ilgilnemediler bile...
neyse eve geldim dünden beri geçmeyen mide karın ağrısı şikayetlerim tekrarladı bu seferde evimin yanındaki sağlık ocağına gittim ilaç yazdı, 10 gün boyunca tansiyonumu ölçtürmemi söyledi....bir taraftanda böbreklerimin ağrısı devam ediyor , neyim var bilmiyorum drlarda ilgilenmiyor küçük yer olduğu için...neyse yaşadığıma şükrediyorum sürekli dua ediyorum çok korktum çünki.....hiç birşeye üzülmedim , birşeye üzülmüşsün dedi okadar...bundan sonra ufacık şeyleri kafama takmayacağım
Geçmis olsun yagmurgozlum..
belimden rahatsızlandığımda ayak bileklerimdeki aşırı şişlik içinde doktora gitmiştim venöz yetmezliği teşhisi koydu...
toplardamarlardaki kapaklarda kaçak varmış ondan şişiyormuş...
daflon diye bir ilaç yazdı...biraz faydasını gördüm...
ayaklarımı mümkün olduğunca yerden yüksekte tutmam gerekiyormuş...masanın altında kimse görmüyor pc kasasının üstüne uzatıyorum...
eve gittiğimde en az bir yarım saat kalp hizasından yükseğe kaldırıp dinlenmem lazımmış...
birde soğuk suyla ya yıkayacam yada leğende bekleticem ki genişleyen damarlar daralsınmış....))
Buyuk geçmis olsun aysecim sonuçlarin temiz çikmasina sevindimsaol cnm benim allah razı olsun hepinizden
ay ona neymiş ya allah allah hadi ben zayıflar güzelliğime güzellik katarımda sen ne yapacaksın deseydin :))))Canım sinir olduğum konuyla alakalı veya hayatla alakalı hiç bir donanımı olmayanların fikir üretmeleri delirtiyor beni..
Tanıdığım bir kadın var ben yaşlarda çirkin ama zayıf.:)
Geçen konu oldu hepte olur konu..Diyorki bana nilüüü,soğan suyu zayıflatıyormuş duydunmu.? Yok lahana suyu zayıflatıyormuş..
Delirdim delirdim gırtlaklıyacaktım az kalsın..
sağol canım allaha şükür daha iyi ....İlbatum,
oğluşun nasıl,iyi artık değilmi.?
maşallahhhhhhh sana bu akşam rekor kırmışsın bu ne azim böyle maşallahhhhhhhhslm kizlar
ben bugün 115 dk yürüdüm alisveris merkezine gittim yine iyi oldu ucuzlukta varmis baya bi kac bi sey aldim bebegime
simdide kalkayimda biraz sauna esofmanimla yürüyeyimde yaglari eriteyim listedende cikmayayim dimi
canım ya harikasın valla, bu hafta ben zor girerim listeye reglden dolayı şişim bakalım ne kadar gidecek.....Yenacım ben yarın akşam safranboluya gidicem kısmetse o yüzden kilo bildirimimi bu günden yapmak istiyorum,yarın da kuzenimin bebek mevlüdü var gündüz,belki girmeye fırsat bulamam şimdiden yapayım bildirimimi.Umarım sorun olmaz...
Geçen hafta : 92.700 (600 gr almıştım reglden dolayı)
Bu hafta : 90.900 (bu sabahkini yazıyorum mecbur)
Fark : 1.800
Spor : 720 dk
Giremezsem cumaya kadar şimdiden kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum,özellikle spor ve kilo 1.lerini.Devam edip azmedenleri de ayakta alkışlıyorummaşallah topiğimize
çok geçmiş olsun temiz çıkmasına sevindim ,allah beterinden korusun.....günaydınlar herkese
evet acayip pimpirik bi haldeyim, şimdi yarın keseyi görebilecek miyim heyecanı var, sonra kalp atışını duyabilecek miyim, miyim miyim miyim bitmez, ilk sınav yarın yarını bi atlatayım hayırlısıyla :26: :26:bir sabahları midem kalkıyordu benim de sonra bişi olmuyordu. çok güzel bir heyecan, ama durmadan endişe içinde olmak... ay öyle mi bu böylemi diyip durdum ben doğana kadar. sanki hiç geçmeyecek gibi hissetmiştim. ama öyle olmuyormuş hamilelik kısa bile. o süre olmasa çok zor insanın çocuk fikrine alışması bence. inşallah rahat bir hamileliğin olacak, doğumunda bir nefeste olur insallah elbette sağlıkla.
günaydın canım ben anlatayım sana ki bende bayağı teknoloji özürlüyümdür :)))günaydın güzel hatunlar... ya ben bir gerçeği itiraf edebilirmiyimbi sürü alıntı nasıl yapılıyorki??
utanıyorum valla teknoloji özürlüyüm.:78:
Mutlu canım ben sinirleniyorum çalışma koonusunda işin öbür tarafına bakınca bunca yıllık emek var diyorum sabret diyorum kendime.evde oturmak çok sıkıcı oluyor birde rehin alınma durumum var eşimin ailesi tarafından yok oraya gidelim yok şunu yapalım yok bize gel.ben mesafeyi seviyorum napıyım huyum kuruusun...inşallah senin işinde olur canım hayırlısı ile.
yena o çok bilmişleri sorma. iş yerinde teknik elemansan üni mezunusun diye 25 yaşında 50 yaşındaki adama amir gidiyorsun hazmedemiyorlar, ustabaşı engeli hep bu konuda beni sinir ediyor...saygısızlık yapmak istemiyorsun tabi ama bir yere kadar şimdi karar verdim ilk fırsatta kavga edicem.. heee o sıskalara gelince bende kaşılaşmadım değil çok bilirler ama karşındaki insanı ne kadar yaraladıklarını bilmezler. gösterelim günlerini onlara...
evet acayip pimpirik bi haldeyim, şimdi yarın keseyi görebilecek miyim heyecanı var, sonra kalp atışını duyabilecek miyim, miyim miyim miyim bitmez, ilk sınav yarın yarını bi atlatayım hayırlısıyla :26: :26:
kızlarrrrrrrrrr eşim bana sen hadeflediğin kiloya in sana araba alacağım dedi
Ama benim ehliyetim yok yakalanırsam hiç affetmezler ,ay bu adam benden kurtulmaya mı çalışıyor yoksa
Her neyse benim ilk hedefim 12 şubata 70 kilo ya da altında olabilmek doğum günüm çünkü
Sonra nisan sonu evlilik yıldönümümüz ben gelinliğimi giymek istiyorum:123:
Bunun içinde dans,spor herşey ne varsa yapacağım:124:
öööööööyle homini gırtlak yemek yok gariiiiiiiii:125:
Geçmiş olsun canım diş çıkarmak ne zordur yavrum yaa.
Semiran tertemiz olmuş kız eline sağlık::))))Korkma çıkardım ayakkabılarımı süper kırdın inadı hadi inşallah hep öyle gider.
rica ederim canım eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.ee hadi hayırlı olsun araban şimdiden diyelim.bişeybolmaz allahın izniyle kullanırsın..
slmlarrr kizlarrr cnm dismi virusmu bilmiyorum belirti yok sade ateş var bu gecede ateşlendi hiç durmuyorki yerinde heryeri elliyor karistiriyor hastanede hortum gibi diyorlardı gerçekten hortumgibi dagitiyor heryeri allahima bin şükür sagligi yerinde olsunda dagitsin ben toplarim peşinden
hatta bazen diyorumki peşinden kosabilmek için zayifladim
rabbim sanada benim kız gibi yerinde durmayan evin neşesi bir çocuklar versin aminnnnnn
kızlarrrrrrrrrr eşim bana sen hadeflediğin kiloya in sana araba alacağım dedi
ama benim ehliyetim yok yakalanırsam hiç affetmezler ,ay bu adam benden kurtulmaya mı çalışıyor yoksa
her neyse benim ilk hedefim 12 şubata 70 kilo ya da altında olabilmek doğum günüm çünkü
sonra nisan sonu evlilik yıldönümümüz ben gelinliğimi giymek istiyorum:123:
bunun içinde dans,spor herşey ne varsa yapacağım:124:
öööööööyle homini gırtlak yemek yok gariiiiiiiii:125:
çok güzel cnm dıyetısyene gıdınce hangı yönden bakacagımı ogrendımmkızlar bugunkü menümü paylaşayım:
sabah
kepekli sandeviç ekmeği arasına zytin ezmesi (lıght) peynir domates salatalık
1 kupa açık çay
ara 1 süt
1 tane etiform mısır pirinç patlağı
öğle
6 kaşık patlıcan yemeği
1 tane küçücük biber dolması (ekmek yerine)
ara
süt ve 2 adet mısır pirinç patlağı
akşamda
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık patlıcan yemeği
1 küçük biber dolması yerim
ee yorum yapın bakalım menüm nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?