Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aa yazmayı unutmuşum cnm yoğurt sevmiyorum pek ama göbek salatam var evde hazır :) ondan da yicem nasip olursa

cnm süper listen valla
öğle bende salata getiriyorum bazen bugun getirmedim
öğlen salata yersem akşama daha az acıkıyorum hem :)

slm kızlar ya ben dün cevap vermek için hazırlanırken kk gitti göndermedim zaten leslie bacımla 5 mil yapmıştım öldüm yorgunnlktan sona cuuup yatağa.bugünlerde biraz yoğunlaştım gelen oldu,çağıranlar oldu.ne zamandr kızılaya gidemiyordum bi arkadaşla buluştuk kafa dağıttım iyi geldi mutlu oldum.bebeğimi komşuma bıraktım seviyordu zaten bebişim komşumu huzursuzluk çıkarmamış.zaten 2,5 saatte evdeydim.uyumuş fln.geçmişte bi derin hanımı hatırlıyorum tansiyonu çıkmıştı Allah şifalar versin.ayşe hanımın da sonucu iyi çıkmıştı çok sevindim.hastaları olanlara şifalar diliyorum.asuman hanıma ne zamandır cevap yazacam bi yazamadım tam cevaplarken araya bi sürü şeyler girdi kusura bakma asuman mı desem abla mı desembilemedim ben 33 yaşındayım.buluşalım tabi biz ankaralılar.ibatumda gelsin yakın sayılırne de olsa oda.benim bu hafta oldukça güzel geçti.sporum şimdiden 320 dk oldu.bugn daha yapmadım.yarın sabahta fırsat bulursam yapacağım.oldukça kaçamaksız geçiriyorum biraz dondurma,2-3 ısırık pizza tatlı (misafirlikte) ve dün dürümü saymazsam tabiama artık geçen haftalara oranla çok yavaşladım gibi tartıda istediğim gibi gitmiyor ama 6 haftadır iyi verdim.şimdi durkalıyorum galiba olcak o kadar dimi.genede fena değil.yarın görcez tabi:84:
geçmişi okuyacam tekrar ama kızım ağlıyo çıkyıom şimdi.özledim dolu dolu okumaayı sizleri

birazdan çıkıcam kızlar eve gidip halıları mı toplıcam yıkamaya vericem de alıcaklar akşam
ev kaç gündr pislik içinde bi de süpürüp toz alırım inş.
yrn grş
yrna kadar iyi bakın kendinize
rabbim yrn hepimize gzl bildirim yapmayı nasip etsin inş.

benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz

* BOL SU

08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 kk PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK

10:00
1 MEYVE

11:00
1 yemek KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK

12.30
8 yemek KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

16:00
1 MEYVE

17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA

20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT

BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...

VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....

ARKADAŞLAR 80-89 TOPİĞİNDEYİM VE LİSTEMİ YAZMIŞTIM BELKİ SİZLERE BİR FAYDAM OLUR DİYE BURAYA DA YAZAYIM DEDİM ....

dur canım daha vermedim daha aferini hak etmedim ,sende saklı kalsın o zamana kullanırsın tamam mı :))) ama yoooooooook bu kez çok kararlıyım bitsin artık ya her yıl aynı dert bu ne böyle millet istediğini giyip şıkır şıkır geziyor bizde ne bulursak onu ama artık yeter.... bebişimi bırakacak bir yer bulsam kesin gideceğimde hatta üst komşum var o da kursta görevliymiş geçen günde tanışmıştık ona dedim hemen başlayalım dedi ama nerdeeee bebişe yer bulmam lazım önce......
çok güzel bir liste inşallah tılır tıkır gider kiloların canım

sen nerelerdesin ya özledim valla, buluşalım bizde hatta şu kiloya gelince diye bir sınır koyalım zayıf zayıf buluşuruz :))))

Oooo canlar babası can baba..
Büyüksün yağmurumgözüm çok mutlu oldum okuyunca...
--
Benden sana minik bir kuple gelsin..

Dağlar kızı reyhan reyhan reyhan..
Alem sana heyran heyran heyran..
bir güzelsin ay gız..

teşekkür ederim canım...seni ne kadar çok sevdiğimi söylemişmiydim

kolay gelsin ayse bol kalori yakmalar

Bende bugun evimi temizledim mis gibim oldu bu kokuya bayiliyorum
aksamada yuruyuse gidecem nasip olursa malum yarin tarti gunu buyukk gun bugun bol bol kalori harciyim
gerçi arada dayanamayip tartiliyorum ama olsun yinede bellimi olur belki sasiririm

o arada bir tartılmaları bende yapıyorum valla ne yalan söyleyeyim ,harca harca yarına tacı kap, ben devrediyorum bu hafta ama haftaya alırım bak :))) reglden dolayı her yerim şiş aslında tam su atma zamanı ha ne dersin? bu ara su toplamıyor mu vücut eee bende bir gün detoks yapsam gitmez mi bu su, senin fikrin ne doğru mu düşünüyorum ,gerçi ben her ay sonu yapacağım dedim ama detoksu regl zamanlarına mı getirsem ki?

kuzumm ben bu kadar kararlı olmana aferım dedımm

bu akşam davetliyiz çaya benim spor yalan oldu, bugünde oğluşum durmadı yapamadım, offff yarına ben 80leri görmek istiyordum yaaaaaaaa (( çayın yanındaki hiçbir şeyi yemem de ama sporsuz

öyle mi diyorsun canım tamam dediğin gibi yaparım sağolasın :))) ilk de seni gezdiririm ,şoför nebahat :))))
kuzumm ben bu kadar kararlı olmana aferım dedımm

çok teşekkür ederim şimdiden ,yooook ilk kez bu kadar azimliyim ,aç yaşarım yine de veririm valla :)

Geçmiş olsun canım diş çıkarmak ne zordur yavrum yaa.

Semiran tertemiz olmuş kız eline sağlık::))))Korkma çıkardım ayakkabılarımı süper kırdın inadı hadi inşallah hep öyle gider.
eferimmm sildim süpürdüm gece girmişiniz ayol ben varken nerdeydinizzzz oolsun ben silerim yenidennn hihihihi kırdım sanırım az da olsa vermişim şükürler olsun
ayşecim çokkkkkkkkkkk geçmişn olsun ben ne dedim çıkmayacak ben biliyordummmm
ekincik ne güzel bir duygu canım ya senin adına ne seviniyorum bil bilsen Allahım sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin bir seste kurtarsın inş
çok severim can yüceli canım yüreğine sağlık okudum alıntıyı biraz kısalltım şiiri katlettim ama nasılsa okurlarr arkadaşlar
ehliyet kolay sen yeter ki kiloyu ver arabayı aldır ehliyet hemencik alınır öğrenirsinnn
amin aminnnnnnn

semoşum naber topik bize kalmış, tartı gülmeye başlamış darısı başıma ben koptum bayaaa bayaaa inşallah toparlanırım.

sevgili dostlar,

bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.

geçmiş olsun canım
çok tehlikeliler Allah çocuklarımız korusun ama onlarsız da olmuyor malesef en iyisi uzakta tutmak
mutluu bugün kısır yedim aklıma hep sen ve ayşe geldi valla siz de olsaydınız ne güzel olurdu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…