afferım kız sana sende b surede ehlıyet kursuna basvurr ozamana kadarr alırsınn sonrada gezersın bı güzel
çok güzel cnm dıyetısyene gıdınce hangı yönden bakacagımı ogrendımm
gayet güzel
aksama yogurt ve bol salata yesen olur
yagmur gozlu paylasımın ıcın teşekkürlerr
bende yazayım aysecımm
sabah;
şekersiz cay 2 dılım kepek ekmek 1kk peynır 2-3tane zeytın salatalık domates
ara
yarım koçan mısır tuzsuz
ögle
4yk taze fasulye kıymalı
1kase mercımek corbası
50 gr yogurt
bol yeşil salata yagsız
2 dılım kepek ekmek
ıkındı
1 şeftali
aksam
4yk bamya yemegi
50gr yogurt
2köfte kadar et
2yk pilav
bol salata yagsız
1dılım kepek ekmek
gece 1porsıyon meyve 1sb süt
yemegi düşünüyorum
ve diyetisyenın verdıgı lıste bu 1500 cal.
bugun 3. gün ve hersey gayet yolundaa
dur canım daha vermedim daha aferini hak etmedim ,sende saklı kalsın o zamana kullanırsın tamam mı :))) ama yoooooooook bu kez çok kararlıyım bitsin artık ya her yıl aynı dert bu ne böyle millet istediğini giyip şıkır şıkır geziyor bizde ne bulursak onu ama artık yeter.... bebişimi bırakacak bir yer bulsam kesin gideceğimde hatta üst komşum var o da kursta görevliymiş geçen günde tanışmıştık ona dedim hemen başlayalım dedi ama nerdeeee bebişe yer bulmam lazım önce......afferım kız sana sende b surede ehlıyet kursuna basvurr ozamana kadarr alırsınn sonrada gezersın bı güzel
çok güzel cnm dıyetısyene gıdınce hangı yönden bakacagımı ogrendımm
gayet güzel
aksama yogurt ve bol salata yesen olur
yagmur gozlu paylasımın ıcın teşekkürlerr
çok güzel bir liste inşallah tılır tıkır gider kiloların canımbende yazayım aysecımm
sabah;
şekersiz cay 2 dılım kepek ekmek 1kk peynır 2-3tane zeytın salatalık domates
ara
yarım koçan mısır tuzsuz
ögle
4yk taze fasulye kıymalı
1kase mercımek corbası
50 gr yogurt
bol yeşil salata yagsız
2 dılım kepek ekmek
ıkındı
1 şeftali
aksam
4yk bamya yemegi
50gr yogurt
2köfte kadar et
2yk pilav
bol salata yagsız
1dılım kepek ekmek
gece 1porsıyon meyve 1sb süt
yemegi düşünüyorum
ve diyetisyenın verdıgı lıste bu 1500 cal.
bugun 3. gün ve hersey gayet yolundaa
slm kızlar ya ben dün cevap vermek için hazırlanırken kk gitti göndermedim zaten leslie bacımla 5 mil yapmıştım öldüm yorgunnlktan sona cuuup yatağa.bugünlerde biraz yoğunlaştım gelen oldu,çağıranlar oldu.ne zamandr kızılaya gidemiyordum bi arkadaşla buluştuk kafa dağıttım iyi geldi mutlu oldum.bebeğimi komşuma bıraktım seviyordu zaten bebişim komşumu huzursuzluk çıkarmamış.zaten 2,5 saatte evdeydim.uyumuş fln.geçmişte bi derin hanımı hatırlıyorum tansiyonu çıkmıştı Allah şifalar versin.ayşe hanımın da sonucu iyi çıkmıştı çok sevindim.hastaları olanlara şifalar diliyorum.asuman hanıma ne zamandır cevap yazacam bi yazamadım tam cevaplarken araya bi sürü şeyler girdi kusura bakma asuman mı desem abla mı desembilemedim ben 33 yaşındayım.buluşalım tabi biz ankaralılar.ibatumda gelsin yakın sayılırne de olsa oda.benim bu hafta oldukça güzel geçti.sporum şimdiden 320 dk oldu.bugn daha yapmadım.yarın sabahta fırsat bulursam yapacağım.oldukça kaçamaksız geçiriyorum biraz dondurma,2-3 ısırık pizza tatlı (misafirlikte) ve dün dürümü saymazsam tabiama artık geçen haftalara oranla çok yavaşladım gibi tartıda istediğim gibi gitmiyor ama 6 haftadır iyi verdim.şimdi durkalıyorum galiba olcak o kadar dimi.genede fena değil.yarın görcez tabi :84:
geçmişi okuyacam tekrar ama kızım ağlıyo çıkyıom şimdi.özledim dolu dolu okumaayı sizleri
Bugünlerde herkes gitmek istiyor.
Küçük bir sahil kasabasına,
Bir başka ülkeye, dağlara, uzaklara…
...
Hayatından memnun olan yok.
Kiminle konuşsam aynı şey…
Herşeyi, herkesi bırakıp gitme isteği.
Öyle “yanına almak istediği üç şey” falan yok.
Bir kendisi.
Bu yeter zaten.
Herşeyi, herkesi götürdün demektir.
Keşke kendini bırakıp gidebilse insan.
Ama olmuyor.
Hadi kendimize razıyız diyelim, öteki de olmuyor.
Yani herşeyi yüzüstü bırakmak göze alınmıyor.
Böyle gidiyoruz işte.
Bir yanımız “kalk gidelim”,
öbür yanımız “otur” diyor.
“Otur” diyen kazanıyor.
O yan kalabalık zira…
İş, güç, sorumluluk, çoluk çocuk, aile,
Güvende olma duygusu…
En kötüsü alışkanlık.
Alışkanlığın verdiği rahatlık,
Monotonluğun doğurduğu bıkkınlığı yeniyor.
Kalıyoruz…
Kuş olup uçmak isterken, ağaç olup kök salıyoruz.
Evlenmeler…
Bir çocuk daha doğurmalar…
Borçlara girmeler…
İşi büyütmeler…
Bir köpek bile bizi uçmaktan alıkoyabiliyor.
Misal ben…
Kapıdaki Rex’i bırakıp gidemiyorum.
Değil bu şehirden gitmek,
İki sokak öteye taşınamıyorum.
Alıp götürsem gelmez ki…
Bütün sokağın köpeği olduğunun farkında,
Herkes onu, o herkesi seviyor.
Hangi birimizle gitsin?
“Sırtında yumurta küfesi olmak” diye bir deyim vardır;
Evet, sırtımızda yumurta küfesi var hepimizin,
Kendi imalatımız küfeler.
Ama eğreti de yaşanmaz ki bu dünyada.
Ölüm var zira.
Ölüme inat tutunmak lazım,
İnadına kök salmak lazım.
Bari ufak kaçışlar yapabilsek.
Var tabii yapanlar, ama az.
Sadece kaymak tabakası.
Hepimiz kaçabilsek…
Bütçe, zaman, keyif… Denk olsa.
Gün içinde mesela…
Küçücük gitmeler yapabilsek.
Ne mümkün.
Sabah 9, akşam 18
Sonra başka mecburiyetler
Sıkışıp kaldık.
Sırf yeme, içme, barınmanın bedeli
Bu kadar ağır olmamalı.
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma…
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.
Ben her bahar aşık olmam ama
Her bahar gitmek isterim.
Gittiğim olmadı hiç,
Ama olsun…
İstemek de güzel
Can YÜCEL
Oooo canlar babası can baba..
Büyüksün yağmurumgözüm çok mutlu oldum okuyunca...
--
Benden sana minik bir kuple gelsin..
Dağlar kızı reyhan reyhan reyhan..
Alem sana heyran heyran heyran..
bir güzelsin ay gız..
kolay gelsin ayse bol kalori yakmalarbirazdan çıkıcam kızlar eve gidip halıları mı toplıcam yıkamaya vericem de alıcaklar akşam
ev kaç gündr pislik içinde bi de süpürüp toz alırım inş.
yrn grş
yrna kadar iyi bakın kendinize
rabbim yrn hepimize gzl bildirim yapmayı nasip etsin inş.
kolay gelsin ayse bol kalori yakmalar
Bende bugun evimi temizledim mis gibim oldu bu kokuya bayiliyorum
aksamada yuruyuse gidecem nasip olursa malum yarin tarti gunu buyukk gun bugun bol bol kalori harciyim
gerçi arada dayanamayip tartiliyorum ama olsun yinede bellimi olur belki sasiririm
bugün burası çok mu yalnız kalmış sanki
dur canım daha vermedim daha aferini hak etmedim ,sende saklı kalsın o zamana kullanırsın tamam mı :))) ama yoooooooook bu kez çok kararlıyım bitsin artık ya her yıl aynı dert bu ne böyle millet istediğini giyip şıkır şıkır geziyor bizde ne bulursak onu ama artık yeter.... bebişimi bırakacak bir yer bulsam kesin gideceğimde hatta üst komşum var o da kursta görevliymiş geçen günde tanışmıştık ona dedim hemen başlayalım dedi ama nerdeeee bebişe yer bulmam lazım önce......
çok güzel bir liste inşallah tılır tıkır gider kiloların canım
sen nerelerdesin ya özledim valla, buluşalım bizde hatta şu kiloya gelince diye bir sınır koyalım zayıf zayıf buluşuruz :))))
öyle mi diyorsun canım tamam dediğin gibi yaparım sağolasın :))) ilk de seni gezdiririm ,şoför nebahat :))))canım yazını okudum ehliyet için hiç kursa gidip vakit harcama bende gidemedim çalışıtğım için kursa kayıt oldum cd verdiler. onları izledim kitabi bir kez okudum birde çıkmış soruları çöz tamamdır...
kuzumm ben bu kadar kararlı olmana aferım dedımm
eferimmm sildim süpürdüm gece girmişiniz ayol ben varken nerdeydinizzzzGeçmiş olsun canım diş çıkarmak ne zordur yavrum yaa.
Semiran tertemiz olmuş kız eline sağlık::))))Korkma çıkardım ayakkabılarımı süper kırdın inadı hadi inşallah hep öyle gider.
ayşecim çokkkkkkkkkkk geçmişn olsun ben ne dedim çıkmayacak ben biliyordummmmgünaydınlar herkese
dün kolonoskopi yapıldı ve sonucum temiz çıktı çok şükür ama cnm çok acıdı bayıltmadılar
diğerinde anestezi ile yapılmıştı rahhtı bu seferki çok kötüydü
hala popom acıyo ve kan geliyo sanırım tahriş ettiler neyseki sonucum temiz bu acı geçicek sonuçta
:) şöyle bi geçmişe göz atayım geleyim
ekincik ne güzel bir duygu canım ya senin adına ne seviniyorum bil bilsen Allahım sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin bir seste kurtarsın inşevet acayip pimpirik bi haldeyim, şimdi yarın keseyi görebilecek miyim heyecanı var, sonra kalp atışını duyabilecek miyim, miyim miyim miyim bitmez, ilk sınav yarın yarını bi atlatayım hayırlısıyla :26: :26:
çok severim can yüceli canım yüreğine sağlık okudum alıntıyı biraz kısalltım şiiri katlettim ama nasılsa okurlarr arkadaşlarBugünlerde herkes gitmek istiyor.
Küçük bir sahil kasabasına,
Bir başka ülkeye, dağlara, uzaklara…
...
Hayatından memnun olan yok.
Kiminle konuşsam aynı şey…
Herşeyi, herkesi bırakıp gitme isteği.
Böyle gidiyoruz işte.
Bir yanımız “kalk gidelim”,
öbür yanımız “otur” diyor.
Ben her bahar aşık olmam ama
Her bahar gitmek isterim.
Gittiğim olmadı hiç,
Ama olsun…
İstemek de güzel
Can YÜCEL
ehliyet kolay sen yeter ki kiloyu ver arabayı aldır ehliyet hemencik alınır öğrenirsinnnkızlarrrrrrrrrr eşim bana sen hadeflediğin kiloya in sana araba alacağım dedi
ama benim ehliyetim yok yakalanırsam hiç affetmezler ,ay bu adam benden kurtulmaya mı çalışıyor yoksa
her neyse benim ilk hedefim 12 şubata 70 kilo ya da altında olabilmek doğum günüm çünkü
sonra nisan sonu evlilik yıldönümümüz ben gelinliğimi giymek istiyorum:123:
bunun içinde dans,spor herşey ne varsa yapacağım:124:
öööööööyle homini gırtlak yemek yok gariiiiiiiii:125:
amin aminnnnnnnslmlarrr kizlarrr cnm dismi virusmu bilmiyorum belirti yok sade ateş var bu gecede ateşlendi hiç durmuyorki yerinde heryeri elliyor karistiriyor hastanede hortum gibi diyorlardı gerçekten hortumgibi dagitiyor heryeri allahima bin şükür sagligi yerinde olsunda dagitsin ben toplarim peşinden
hatta bazen diyorumki peşinden kosabilmek için zayifladim
rabbim sanada benim kız gibi yerinde durmayan evin neşesi bir çocuklar versin aminnnnnn
eferimmm sildim süpürdüm gece girmişiniz ayol ben varken nerdeydinizzzzoolsun ben silerim yenidennn hihihihi kırdım sanırım az da olsa vermişim şükürler olsun
ayşecim çokkkkkkkkkkk geçmişn olsun ben ne dedim çıkmayacak ben biliyordummmm
ekincik ne güzel bir duygu canım ya senin adına ne seviniyorum bil bilsen Allahım sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin bir seste kurtarsın inş
çok severim can yüceli canım yüreğine sağlık okudum alıntıyı biraz kısalltım şiiri katlettim ama nasılsa okurlarr arkadaşlar
ehliyet kolay sen yeter ki kiloyu ver arabayı aldır ehliyet hemencik alınır öğrenirsinnn
amin aminnnnnnn
sevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?