Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

semoşum naber topik bize kalmış, tartı gülmeye başlamış darısı başıma ben koptum bayaaa bayaaa inşallah toparlanırım.
iyidir canım ya az işim vardı pc de değilidm bize kalmıştıı şimdi asumanda gelmişş hg miş canımmmm biraz güldü mutlu çok değil ama bu bile kardırrr diyelimm pes etmek yok o koşacak biz kovalayacağız en sonunda o yorulacakkkkkkkk başka yolu yokkkkkkkkk

dikkat amannnn ben de ççok korkarımmm nolur yükseğe bir yere koyun Allahım korusunn hem bizi hem çocuklarımızıııı geçmiş olsun çok ama çokkk

kısırrrrrrrrrrrrrrrr

valla planlı değildi arkadaşa gittim işim vardı niyetim sadece kahveydi ama bi gittim malzemeleri hazırlamış bana yaptırdı ben de yemek zorunda kaldım akşam sadece 3 köfte yedim artık napıyım cuma öncesi iyi olmadı ama gelirken yürüdm sabah da kalkıp yürüyeceğim 3 mil de leslie yapmıştım zarar gelmez inşallah yoksa biliyosun fena trip atacam

ya 3 köfte dediğin ne ki yedim bari demeeee asumanımmmm yapma 1 tabak yedim desen ok deeeee hadiii bişi olmazz ben de istiyorum bu ara amaa az daha durayım bakayım hareketlenme varken az sabır yoksa burnumda tütüyor:18::18::18::18:

canım sen de öğle öğününde yiyebilirsin bence akşamı da hafif geçiştirirsin olur biter bana yaptırdığı iyi oldu hem yağını da az koydum daha içim rahat yedim gel sana da yapayım canım bol yeşillikli yaparım iyice hafifler

peki sözü aldım ilk ankara maceramda inş kısır yemeye sendeyimm o zaman inş istediğim kiloda da olurum rahat yerim alışmış olur vücuttttt
bu arada derin hg cnm nasılsın çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendineeee

bu arada bişii sorcam bu yanda geçen reklamlar var ya alışveriş siteleri nasılsizce güvenlir mi hoşuma giden bişiler var ama güvenemiyorum kredi kartı numaramı vereceğim gelenden bişi değil de korkum nasıl acaba hepsine de üye oldum bak bakkk hoşuma gidiyorr ama almaya cesaret edemiyorummmmm:26::26::26:

bebek olmasa ankaraya bile gelirim asu ama işte bi taraftan insan çekiniyor. ben beyzayla bulusurken de baya gerilmiştim sonra baktım çok güzel bir dosluğun temelini atıyormusum pc başında haberim yokmuş. özetle artık çok gerilmiyorum. bir ankara buluşması sart bence. uzatmadan yapın ne güzel olur kimbilir. bizde yapıcaz en kısa zamanda senlikli olacak kesin.

kısır deme bana ben sapıttım asu. bu 5 ay bana hiçbişi öğretmemiş yine aynı tas aynı hamam aynı pis boğaz. ayni.... bir koca kase değil iki kase dondurmayı bir kerede yiyesim patates cipsi çerez ne bulursam götüresim var. arada tutamayıp yediim de offfffffffffff. ne halt yiyorum ben.

ben ordan bir halı birde duvar resmi aldım duvar resimleri iyi çıkmadı halı 3k halı zaten iyi yani. 2-3 haftada geliyor, iyi. liman.o da iyi ordan da eşim gözlük aldı. bide bebek esyası satan var o da unna.o oda iyi ama 3 haftadda anca geliyor.

ne biliyim ya kötü çıkmasından değil de kartttan korkuyorum başıma bişi gelmesinden cesaret edemedimmm

siz gelin ben yaparım kısırı sonra da yürütürüm ama merak etmeyin
ben de istiyorum buluşma ama ankara da sayımız az malesef
aman sapıtma mutlu canın ne isterse ye ama sakın ölçüyü abartma canım sonu yok emeklerini düşün

insallah cnm hedefine ulasacan ha gayret

rica ederim canım eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....

çok geçmiş olsun canım ya gözümden kaçmış kusura bakma, inşallah kolayca atlatırsınız ....
ne kusuru cnm bazen gözden kaciyor olur öyle seyler
cok gecmis olsun bende cok korkuyorum benim kiz cok karistiriyor su an mutfak dolaplarin saplari yok ama benim kiz benden kopya cekerek aciyor cümlemizin cocuklari rabbime emanet
kısırrrrrrrrrrrrrrrr
yarin gelinler gelcek cok guzel kisir yapiyorlar yaptirmayi düsünüyorummm
insallah fazla cikmazsin cnm ben hep hafta sonu yiyorum cumaya kadar eritirim diye ne zaman yesem fazla cikiyorum

cnm bu yeme olaylari hep stresden yada biseyi kafaya takiyoruz senin bu is konusundan dolayi olmasin :44:

İyi akşamlar güzel hanımlar.....

Hepinizi çok çok öpüyorum....Yarın için yüzünüzü güldürecek sonuçlar diliyorum....

AYŞECİĞİM; gözün aydın canım.Sonucuna çok sevindim..Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın...İnşallah en kısa zamanda ana oğul iyileşirsiniz.....

DERİNCİĞİM; geçmiş olsun canım...İnşallah gelip geçici bir tansiyon yükselmesidir.Stres yapıp daha da yükseltme olurmu hayatım...Sırf bu nedenle bile olsa en kısa

zamanda zayıflamaya çalışmamız gerekiyor.Ben yıllardır tansiyon ilacı kullanıyorum (32 yaşımdan beri)Normal kiloda olsam belki ancak şimdi kullanmam gerekecekti..

Biraz daha gayretli olalım inşallah....

MUTLUCUĞUM, geçmiş olsun..Göz çok hassas ;kimbilir ne acı çektin.Umarım şimdi iyisindir...

Tüm hasta olan ;hastası olan herkese geçmiş olsun...Acil şifalar diliyorum....

Mümüklü YENACIĞIM; geçmiş olsun canım sana ve Barışcığa .....Bitmiştir inşallah mümükler....

Bizim gelin için geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın inşallah....

Rapor vereyim:Çok görüşemediğimiz dönemde hem diyetime dikkat ettim;hemde yürüyüşlerimi aksatmadım...

bu gün yaz havasinin son günüymüs kizimin ögretmeni dedi yarin 8derece felan olcakmis , bizde son gunu degerlendirdik alis verise gittik gezdik eve geldik bebis uyuyordu babasina birakip büyük kizla tempolu 40dakk yürüdümmmmm +460toplam 500dakkk :122::122::122: insallah sabah tartiyi görünce de böyle ziplariz :122::122:

hosgeldin ablacim masallah sana dikkat etmissin sporuda yapmissinnnn ben sporu yapiyorum ama bogazi tutamiyorum

gerçekten var bişey, işten de değilde aslında hep yaz tatili için motive oldum sonra tatilde bitti tekrar bebekle evde aynı durumda olunca sanırım sıkıntılandım, beynim bir türlü eski randumanı ile çalışmıyor . sabah kalkıyorum akşama kadar ne yiyeyim offfff. neyse bulup sıkıntıyı çözmek lazım.

hg ablaların ablasııııııııııııııııııııııı çok öpüyorum seni

hoşgeldin beyza abla,
teşekkürederim hala acıyor gözümde kuruyan çapaklar resmen cam kırığı gibi olmuş batyorlar ve sertler. çok tehlikeli bu temizlik maddeleri. el bile surmemek solumamak lazım.

beyzuş ablacım hoşgeldin
maşallah ne diyeti bozmuşsun ne de sporunu aksatmışsın yarın karşılığını alırsın inşallah ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…