hosgeldin ablacim masallah sana dikkat etmissin sporuda yapmissinnnnben sporu yapiyorum ama bogazi tutamiyorum
hg ablaların ablasııııııııııııııııııııııı çok öpüyorum seni
hoşgeldin beyza abla,
teşekkürederim hala acıyor gözümde kuruyan çapaklar resmen cam kırığı gibi olmuş batyorlar ve sertler. çok tehlikeli bu temizlik maddeleri. el bile surmemek solumamak lazım.
beyzuş ablacım hoşgeldin
maşallah ne diyeti bozmuşsun ne de sporunu aksatmışsın yarın karşılığını alırsın inşallah ablacım
Çok şükür canım herşey temiz çıktı kıyamam ya çok acıtmışlar canını benden istemişlerdi kaçmıştım hastahaneden::)))günaydınlar herkese
dün kolonoskopi yapıldı ve sonucum temiz çıktı çok şükür ama cnm çok acıdı bayıltmadılar
diğerinde anestezi ile yapılmıştı rahhtı bu seferki çok kötüydü
hala popom acıyo ve kan geliyo sanırım tahriş ettiler neyseki sonucum temiz bu acı geçicek sonuçta
:) şöyle bi geçmişe göz atayım geleyim
Neden hala iyileşmedi ya yazık yavrum birde zayıflamış.tek tek alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın burası yoklugumda bayagı karışmış sabah sabah kafamı bozdular sanki keyfi izin almışım hey allahım sabır yaaa
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim
ebrucum sana ayrıca teşekkür ederim
bu arada mutlucum ve derincim sizede geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlara da geçmiş olsun rabbi acil şifalar versin
mutlucum emirin ishal hala devam 1 hafta oldu geçmek bilmedi çocuk 2 kilo zayıfladı yemiyo içmiyo halsiz garibim
Çok güzel vermişsin listede güzel sağol.benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz
* BOL SU
08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 kk PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK
10:00
1 MEYVE
11:00
1 yemek KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK
12.30
8 yemek KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV
16:00
1 MEYVE
17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA
20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV
22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT
BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...
VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....
ARKADAŞLAR 80-89 TOPİĞİNDEYİM VE LİSTEMİ YAZMIŞTIM BELKİ SİZLERE BİR FAYDAM OLUR DİYE BURAYA DA YAZAYIM DEDİM ....
Geçmiş olsun mutlu çok yakar bizim ayşede gözüne sıkmıştı çok ağlamıştı haklısın almak zorundayız ama yukarlara koymak lazım.sevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.
kızlar ben çok acıktım sizce süt içsem sabah beni üzermi yoksa sabredip birazdan yatayımmı ne dersiniz
Bence 1 bardak süt seni yarın üzmez,ama yine de sen bilirsin....
Bu gün beslenmen diyete uygun olduysa hiç düşünme bile;iç gitsin...
sevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.
geçmiş olsun canım
çok tehlikeliler Allah çocuklarımız korusun ama onlarsız da olmuyor malesef en iyisi uzakta tutmak
mutluu bugün kısır yedim aklıma hep sen ve ayşe geldi valla siz de olsaydınız ne güzel olurdu ama
Asumancım bence iç hiçbişey olmaz gece zaten veriyolar bir bardak süt.
İyi akşamlar güzel hanımlar.....
Hepinizi çok çok öpüyorum....Yarın için yüzünüzü güldürecek sonuçlar diliyorum....
AYŞECİĞİM; gözün aydın canım.Sonucuna çok sevindim..Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın...İnşallah en kısa zamanda ana oğul iyileşirsiniz.....
DERİNCİĞİM; geçmiş olsun canım...İnşallah gelip geçici bir tansiyon yükselmesidir.Stres yapıp daha da yükseltme olurmu hayatım...Sırf bu nedenle bile olsa en kısa
zamanda zayıflamaya çalışmamız gerekiyor.Ben yıllardır tansiyon ilacı kullanıyorum (32 yaşımdan beri)Normal kiloda olsam belki ancak şimdi kullanmam gerekecekti..
Biraz daha gayretli olalım inşallah....
MUTLUCUĞUM, geçmiş olsun..Göz çok hassas ;kimbilir ne acı çektin.Umarım şimdi iyisindir...
Tüm hasta olan ;hastası olan herkese geçmiş olsun...Acil şifalar diliyorum....
Mümüklü YENACIĞIM; geçmiş olsun canım sana ve Barışcığa .....Bitmiştir inşallah mümükler....
Bizim gelin için geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın inşallah....
Rapor vereyim:Çok görüşemediğimiz dönemde hem diyetime dikkat ettim;hemde yürüyüşlerimi aksatmadım...
bu gün yaz havasinin son günüymüs kizimin ögretmeni dedi yarin 8derece felan olcakmis , bizde son gunu degerlendirdik alis verise gittik gezdik eve geldik bebis uyuyordu babasina birakip büyük kizla tempolu 40dakk yürüdümmmmm +460toplam 500dakkk :122::122::122: insallah sabah tartiyi görünce de böyle ziplariz :122::122:
YENACIĞIMMMMMM;
Ben buradayım canımmmmm...
yenacım hoşgeldin nasılsın
Valla topikçe nazara geldik hele biz habire bir olayımız var nediyim valla Allah hepimizi korusun iyilikler versin.kızlarrr hem merhaba hem iyi geceler. bugün hastaneye gidip röntgen çektirdim. kırık çıkık yok çok şükür ama hala ağrım var. öğleden sonrada diyetisyenimle randevum vardı. çok güzel sonuçlar aldım yarın paylaşırım. oğlum sanki biraz daha iyi gibi. mutfak ve ben göçüyorum. canım çoook çay istiyor ayrıca. neyse yarın daha ayrıntılı yazışırız kocaman kocaman sevgiler gönderdim iyi sohbetler.
allahım bu gurupta bişi var niye her evde bir hasta var yaaa. hepimize topik topik geçmişler olsun canlar
Afiyet olsun, kısırdan bişey olmaz asuu.
Şaka bi yana bayılırım bende..
Beyzuş abla hoşgeldin nasılsın sana bişey sorucam ben kan sulandırıcı ilacımı yanlışlıkla iki tane içtim coraspin 300 zararı olurmu sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?