Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin ablacim masallah sana dikkat etmissin sporuda yapmissinnnn ben sporu yapiyorum ama bogazi tutamiyorum

hg ablaların ablasııııııııııııııııııııııı çok öpüyorum seni

hoşgeldin beyza abla,
teşekkürederim hala acıyor gözümde kuruyan çapaklar resmen cam kırığı gibi olmuş batyorlar ve sertler. çok tehlikeli bu temizlik maddeleri. el bile surmemek solumamak lazım.

beyzuş ablacım hoşgeldin
maşallah ne diyeti bozmuşsun ne de sporunu aksatmışsın yarın karşılığını alırsın inşallah ablacım

Hoş buldum canlarım.....Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum......

Çok şükür canım herşey temiz çıktı kıyamam ya çok acıtmışlar canını benden istemişlerdi kaçmıştım hastahaneden::)))
Neden hala iyileşmedi ya yazık yavrum birde zayıflamış.
Çok güzel vermişsin listede güzel sağol.
Geçmiş olsun mutlu çok yakar bizim ayşede gözüne sıkmıştı çok ağlamıştı haklısın almak zorundayız ama yukarlara koymak lazım.

kızlar ben çok acıktım sizce süt içsem sabah beni üzermi yoksa sabredip birazdan yatayımmı ne dersiniz

Beyzuş abla hoşgeldin nasılsın sana bişey sorucam ben kan sulandırıcı ilacımı yanlışlıkla iki tane içtim coraspin 300 zararı olurmu sence.

Bence 1 bardak süt seni yarın üzmez,ama yine de sen bilirsin....

Bu gün beslenmen diyete uygun olduysa hiç düşünme bile;iç gitsin...

arada bir kısır maceram oldu bugün ama sporumu yaptım akşam da geçiştirdim sabha da kalkıp yürüyecem inşallah ben içeyim en iyisi

Evet çok tehlikeli..Kızımın eski okulunda arkadaşının kardeşi içmişti kireç çözücüydü sanırım çok fenaydı burundan sıvıyla besleniyordu..

kızlarrr hem merhaba hem iyi geceler. bugün hastaneye gidip röntgen çektirdim. kırık çıkık yok çok şükür ama hala ağrım var. öğleden sonrada diyetisyenimle randevum vardı. çok güzel sonuçlar aldım yarın paylaşırım. oğlum sanki biraz daha iyi gibi. mutfak ve ben göçüyorum. canım çoook çay istiyor ayrıca. neyse yarın daha ayrıntılı yazışırız kocaman kocaman sevgiler gönderdim iyi sohbetler.

allahım bu gurupta bişi var niye her evde bir hasta var yaaa. hepimize topik topik geçmişler olsun canlar

Afiyet olsun, kısırdan bişey olmaz asuu.
Şaka bi yana bayılırım bende..

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

banu145145+, asumanzeynep+, BEYZUS+, esincan, yst38, YENA+, dalokaysmom,
Nasılsın tombiş arkadaşalarım::)))

Hoşgeldin canım benim..
Çok özledim valla gelin nasıl oldu.?

senin adına ayırca çok sevindim ve gurur duydum..Ev dışında olupta dikkat etmen nasılda iradeli,sağlam olduğunu gösteriyor..
Ben olsam oooo şimdi ciğer tavaları löp löp götürmüştüm.:)

Bu arada biz hala mümüklüyüz,babamızada bulaştı tam oldu..

Acaip bişeysin sen yaa..
MAşallah toksincim...

Valla topikçe nazara geldik hele biz habire bir olayımız var nediyim valla Allah hepimizi korusun iyilikler versin.

Afiyet olsun, kısırdan bişey olmaz asuu.
Şaka bi yana bayılırım bende..

bence de bişey olmayacak Allahın izniyle zaten çok fazla yemedim makul ölçüdeydi canım çok yağlı da yapmadım zaten
hem sen olmaz diyosan bişey olmuyo dondurmada olduğu gibi

Beyzuş abla hoşgeldin nasılsın sana bişey sorucam ben kan sulandırıcı ilacımı yanlışlıkla iki tane içtim coraspin 300 zararı olurmu sence.

Hoş buldum canım..İyiyim sağol...Sen nasılsın...

Merak etme bir şey olmaz..Yarın içmezsin ilacını...Bu gece dikkat et elini falan kesme(Allah esirgesin)..Her zaman olduğundan daha uzun süre kanayabilir...

Bunun dışında bir şey olmaz ama alışkanlık haline getirme sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…