Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

banu145145+, asumanzeynep+, BEYZUS+, esincan, yst38, YENA+, dalokaysmom,
Nasılsın tombiş arkadaşalarım::)))

Nasılsın banucum..

bence de bişey olmayacak Allahın izniyle zaten çok fazla yemedim makul ölçüdeydi canım çok yağlı da yapmadım zaten
hem sen olmaz diyosan bişey olmuyo dondurmada olduğu gibi

:)) Benimde aklıma dondurma geldiği için söyledim..
Bak kalbimiz birmiş..:)

YENACIM ben yarın yokum kilom aynı okadar dikkat ettim yemedim içmedim ama tık yok ama bu sefer yılmak yok bırakmıycam haftaya muhakkak azlıcak inanıyorum.

Bu hafta çok az yürüdüm...
Sadece 150 dakika..

YENACIM ben yarın yokum kilom aynı okadar dikkat ettim yemedim içmedim ama tık yok ama bu sefer yılmak yok bırakmıycam haftaya muhakkak azlıcak inanıyorum.

Tamam banucum ..

Bende inanıyorum muhakak azalıcak..artık çok umutluyum hepimizden..

canım tabii ki vazgeçmek yok ama bişey soracağım sen spor yapıyormusun banucum
Bu hafta çok az yürüdüm...
Sadece 150 dakika..

ahanda baraj altı kalmış yena bence sabah erkenden yürü yarım saat daha ben şahsen yürüyeceğimkahvaltıya simit alacağım tazecik

Tamam beyzuş abla çok teşekkürler normalde çok dikkat ediyorum aslında ama oldu işte zaten ilaç kutusu alıcam çok olunca karışıyor inşallah bir daha yapmam.
Nasılsın banucum..

:)) Benimde aklıma dondurma geldiği için söyledim..
Bak kalbimiz birmiş..:)
İyiyim sağol yenacım koştur dur gidiyoruz bu aralar burbuya yardım ediyorum bugünde hafif bir grip gibi olunca korktuk bende o evden o eve koşturup dadılık yapıyorum ama mutluyum en azından yemek aklıma gelmiyor diette süper gidiyorda kilolarda gitse ama bu sefer dedim senmi inat benmi inat bu sefer kazanıcam kırıcam şu yağları inşallah))
Sizinde grip geçmemiş daha bu ara havalardan heralde herkesler hasta.

Hoş buldum hayatım...Ben de çokkkk özledim.....

Bu ara nedendir bilinmez (belki de bilinir;göbekten bıkmış olabilirim) pek bir iradeliyim.Umarım uzun sürer de biraz kilo veririm....

Sırf ciğer tavaları löpürdetmemek için Edirne'ye gitmedik...Bizim oralarda ciğer tava yok Allahtan;ama çok süper köfte var...Yine de yemedim;evdeki köftelerle idare ettim.

Ailece mümüklü oldunuz demek;birbirinizi kıskanmayın diye...Geçmiş olsun canım...

Gelin biraz daha iyi;soğol canım.Dün gece tüm ayak tabanına basmaya başladı şükür...Ara ara ağrısı oluyor ama hemen geçiyor Allahtan...Pansumanda çok canı yanıyor..

Yok işte spor ama başlıycam inşallah birde suyu çok az içiyorum zorluyorum olmuyor içemiyorum.

ahanda baraj altı kalmış yena bence sabah erkenden yürü yarım saat daha ben şahsen yürüyeceğimkahvaltıya simit alacağım tazecik

Barış olmasa yürürüm kızım okula giderken bende onunla çıkarım ama oğlandan dolayı sabah mümkün değil..

Bende sabah evde ekmek yapacağım,hamuru şimdiden yoğurdum bile..
Sabah erkenden eşime ve kızıma yetiştireceğim ..:)

Yok işte spor ama başlıycam inşallah birde suyu çok az içiyorum zorluyorum olmuyor içemiyorum.
su gerçekten önemli banucum sen yüne de mümkün olduğunca içmeye çalış

oh ellerine sağlık şimdiden kokusu geldi sanki kaçamaklar peşin hazır yani cumadan başlarsak hafta sonu napcaz acaba
ben senin için de yürüyüm bari

Ben çıkmak zorundayım hepinize iyi geceler,ıyı uykular diliyorum..
Umarım tartıda eksi görürüz hepimiz..

Ben pek umutlu değilim bugün bile artıydım reglden dolayı..Sürprüz olursa çok sevinirim..

Son düzenleme:

iyi geceler canım
inşallah bolca eksi görelim beraber
sana da belki olur bir sürpriz bana arada olmuştu perşembe bişey yokken cumaya gidiyor sanki vücut biliyor tartı gününü

ay çok sevindim kımıl kımıl olmana bu sefer olacak bence de vazgeçeni yakarım zaten pişman ederim heee

Asuu,sen çok doğal bir insansın biliyomusun ve bunu o kadar iyi hissettiriyorsunki..
yazdıkların insana güven veriyor..

Diimi beyzuş sultan..:)

Gidiyorum artık yarın cevaplarım.:)

slm kizlar

mutlucum cok gecmis olsun

bugün cok stresli gecti ya bunaldim resmen arada kalmak ne kötü offffff oofff neyseki hallelduda rahtladik

Asuu,sen çok doğal bir insansın biliyomusun ve bunu o kadar iyi hissettiriyorsunki..
yazdıkların insana güven veriyor..

Diimi beyzuş sultan..:)

Gidiyorum artık yarın cevaplarım.:)

ben de gidiyim iyi geceler herkese sabah görüşelim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…