Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
banu145145+, asumanzeynep+, BEYZUS+, esincan, yst38, YENA+, dalokaysmom,
Nasılsın tombiş arkadaşalarım::)))
bence de bişey olmayacak Allahın izniyle zaten çok fazla yemedim makul ölçüdeydi canım çok yağlı da yapmadım zaten
hem sen olmaz diyosan bişey olmuyo dondurmada olduğu gibi
YENACIM ben yarın yokum kilom aynı okadar dikkat ettim yemedim içmedim ama tık yok ama bu sefer yılmak yok bırakmıycam haftaya muhakkak azlıcak inanıyorum.
canım tabii ki vazgeçmek yok ama bişey soracağım sen spor yapıyormusun banucumYENACIM ben yarın yokum kilom aynı okadar dikkat ettim yemedim içmedim ama tık yok ama bu sefer yılmak yok bırakmıycam haftaya muhakkak azlıcak inanıyorum.
Bu hafta çok az yürüdüm...
Sadece 150 dakika..
Tamam beyzuş abla çok teşekkürler normalde çok dikkat ediyorum aslında ama oldu işte zaten ilaç kutusu alıcam çok olunca karışıyor inşallah bir daha yapmam.Hoş buldum canım..İyiyim sağol...Sen nasılsın...
Merak etme bir şey olmaz..Yarın içmezsin ilacını...Bu gece dikkat et elini falan kesme(Allah esirgesin)..Her zaman olduğundan daha uzun süre kanayabilir...
Bunun dışında bir şey olmaz ama alışkanlık haline getirme sakın...
İyiyim sağol yenacım koştur dur gidiyoruz bu aralar burbuya yardım ediyorum bugünde hafif bir grip gibi olunca korktuk bende o evden o eve koşturup dadılık yapıyorum ama mutluyum en azından yemek aklıma gelmiyor diette süper gidiyorda kilolarda gitse ama bu sefer dedim senmi inat benmi inat bu sefer kazanıcam kırıcam şu yağları inşallah))Nasılsın banucum..
:)) Benimde aklıma dondurma geldiği için söyledim..
Bak kalbimiz birmiş..:)
Nasılsın banucum..
:)) Benimde aklıma dondurma geldiği için söyledim..
Bak kalbimiz birmiş..:)
Hoşgeldin canım benim..
Çok özledim vallagelin nasıl oldu.?
senin adına ayırca çok sevindim ve gurur duydum..Ev dışında olupta dikkat etmen nasılda iradeli,sağlam olduğunu gösteriyor..
Ben olsam oooo şimdi ciğer tavaları löp löp götürmüştüm.:)
Bu arada biz hala mümüklüyüz,babamızada bulaştı tam oldu..
Yok işte spor ama başlıycam inşallah birde suyu çok az içiyorum zorluyorum olmuyor içemiyorum.canım tabii ki vazgeçmek yok ama bişey soracağım sen spor yapıyormusun banucum
ahanda baraj altı kalmış yena bence sabah erkenden yürü yarım saat daha ben şahsen yürüyeceğimkahvaltıya simit alacağım tazecik
ahanda baraj altı kalmış yena bence sabah erkenden yürü yarım saat daha ben şahsen yürüyeceğimkahvaltıya simit alacağım tazecik
Ben de umutluyum hepimiz için....
Olacak inşallah...
su gerçekten önemli banucum sen yüne de mümkün olduğunca içmeye çalışYok işte spor ama başlıycam inşallah birde suyu çok az içiyorum zorluyorum olmuyor içemiyorum.
Barış olmasa yürürüm kızım okula giderken bende onunla çıkarım ama oğlandan dolayı sabah mümkün değil..
Bende sabah evde ekmek yapacağım,hamuru şimdiden yoğurdum bile..
Sabah erkenden eşime ve kızıma yetiştireceğim ..:)
Değilmi beyzuşum bu sefer içim kımıl kımıl böyle.:)
Sanki vaz geçmeyeceğiz artık..İnşallah.
Ben çıkmak zorundayım hepiniz iyi geceler,ıyı uykular diliyorum..
Umarım tartıda eksi görürüz hepimiz..
Ben pek umutlu değilim bugün bile artıydım reglden dolayı..Sürprüz olursa çok sevinirim..
ay çok sevindim kımıl kımıl olmana bu sefer olacak bence de vazgeçeni yakarım zaten pişman ederim heee
Asuu,sen çok doğal bir insansın biliyomusun ve bunu o kadar iyi hissettiriyorsunki..
yazdıkların insana güven veriyor..
Diimi beyzuş sultan..:)
Gidiyorum artık yarın cevaplarım.:)
slm kizlar
mutlucum cok gecmis olsun
bugün cok stresli gecti ya bunaldim resmen arada kalmak ne kötü offffff oofff neyseki hallelduda rahtladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?