İyi uykular canım.Allah rahatlık versin....Umarım harika bir sonuç görürsün yarın sabah..Tabi hepimiz için bu dilek..Ben çıkmak zorundayım hepinize iyi geceler,ıyı uykular diliyorum..
Umarım tartıda eksi görürüz hepimiz..
Ben pek umutlu değilim bugün bile artıydım reglden dolayı..Sürprüz olursa çok sevinirim..
Asuu,sen çok doğal bir insansın biliyomusun ve bunu o kadar iyi hissettiriyorsunki..
yazdıkların insana güven veriyor..
Diimi beyzuş sultan..:)
Gidiyorum artık yarın cevaplarım.:)
geçmiş olsun amannnn çok tehlikeli yasevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.
kısırrrrrr banadageçmiş olsun canım
çok tehlikeliler Allah çocuklarımız korusun ama onlarsız da olmuyor malesef en iyisi uzakta tutmak
mutluu bugün kısır yedim aklıma hep sen ve ayşe geldi valla siz de olsaydınız ne güzel olurdu ama
bende güvenemiyorumbu arada bişii sorcam bu yanda geçen reklamlar var ya alışveriş siteleri nasılsizce güvenlir mi hoşuma giden bişiler var ama güvenemiyorum kredi kartı numaramı vereceğim gelenden bişi değil de korkum nasıl acaba hepsine de üye oldum bak bakkk hoşuma gidiyorr ama almaya cesaret edemiyorummmmm:26::26::26:
sen süpersin hızına yetişilmez vallabu gün yaz havasinin son günüymüs kizimin ögretmeni dedi yarin 8derece felan olcakmis , bizde son gunu degerlendirdik alis verise gittik gezdik eve geldik bebis uyuyordu babasina birakip büyük kizla tempolu 40dakk yürüdümmmmm +460toplam 500dakkk :122::122::122: insallah sabah tartiyi görünce de böyle ziplariz :122::122:
yatmadan 1 saat önce içebiliyorsun zatenkızlar ben çok acıktım sizce süt içsem sabah beni üzermi yoksa sabredip birazdan yatayımmı ne dersiniz
şükür birşey yokmuşkızlarrr hem merhaba hem iyi geceler. bugün hastaneye gidip röntgen çektirdim. kırık çıkık yok çok şükür ama hala ağrım var. öğleden sonrada diyetisyenimle randevum vardı. çok güzel sonuçlar aldım yarın paylaşırım. oğlum sanki biraz daha iyi gibi. mutfak ve ben göçüyorum. canım çoook çay istiyor ayrıca. neyse yarın daha ayrıntılı yazışırız kocaman kocaman sevgiler gönderdim iyi sohbetler.
allahım bu gurupta bişi var niye her evde bir hasta var yaaa. hepimize topik topik geçmişler olsun canlar
selam iyiyim canım sen nasılsınToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
banu145145+, asumanzeynep+, BEYZUS+, esincan, yst38, YENA+, dalokaysmom,
Nasılsın tombiş arkadaşalarım::)))
bravo canım diyete devam bu sefer bırakmak yokHoş buldum hayatım...Ben de çokkkk özledim.....
Bu ara nedendir bilinmez (belki de bilinir;göbekten bıkmış olabilirim) pek bir iradeliyim.Umarım uzun sürer de biraz kilo veririm....
Sırf ciğer tavaları löpürdetmemek için Edirne'ye gitmedik...Bizim oralarda ciğer tava yok Allahtan;ama çok süper köfte var...Yine de yemedim;evdeki köftelerle idare ettim.
Ailece mümüklü oldunuz demek;birbirinizi kıskanmayın diye...Geçmiş olsun canım...
Gelin biraz daha iyi;soğol canım.Dün gece tüm ayak tabanına basmaya başladı şükür...Ara ara ağrısı oluyor ama hemen geçiyor Allahtan...Pansumanda çok canı yanıyor..
iyi geceler sizde ailecek hastaymışşınız geçmiş olsunBen çıkmak zorundayım hepinize iyi geceler,ıyı uykular diliyorum..
Ben pek umutlu değilim bugün bile artıydım reglden dolayı..Sürprüz olursa çok sevinirim..
ben de gidiyim iyi geceler herkese sabah görüşelim mutlaka
bravo canım diyete devam bu sefer bırakmak yok
İnşallah canım;inşallah..
Dilerim hepimiz sağlıklı kilolara kavuşuruz...
yok anacım yok ne minderi ben onu gün içinde yapmaya çalışıyorum ama hiç eklemiyorum spora ,sadece yürüyüş sanıyorum ben öyle değil miydi yoksa
ya bana bakma bazen 20 dk bazen daha uzun sonuçta hergün aynısı zaten olmuyor aslında 2 saate çıkarabilsem ben daha ne isterim ki...
olsun vasatın altı olsun hiç yapamamaktan daha iyidir bence
ben iple çekmiyorum bu hafta regl olduğum için çok fazla verebileceğim sanmıyorum, dikkat ediyorum ama sanmıyorum....
ayy ne kokar o da be aç aç heryeri aç, sizin koğuş ne alemde revir başı :)
sende kendine iyi bak tatlı iyi geceler.......
bende yavaştan kaçıyorum herkese iyi geceler
Ceco,
yeşilçayı bende sallama alıyorum..açık içemiyorum bir iki kez denedim acaip kafa yaptı bende..bi hoş oldum ve midemi rahatsız etti..:)
sallama daha hafif oluyor,zaten zorla içiyorum öğüre böğüre..:) hiiç sevmem çünkü.
slm kizlar
ben bugün 115 dk yürüdüm alisveris merkezine gittim yine iyi oldu ucuzlukta varmis baya bi kac bi sey aldim bebegime
simdide kalkayimda biraz sauna esofmanimla yürüyeyimde yaglari eriteyim listedende cikmayayim dimi
Ceco canım hala düzelemedilermi ama eşin sıkı bir tansiyon takibi yaptırsın limonla olmaz.
hayırlı geceler tebessüm cnm
ceco geçmiş olsun eşine ve kizina insallah şimdi daha iyilerdir benim kızda bu gün ateşlendi heralde dislerdendir :44:
herkese günaydın mutlu ve sağlıklı günler olsun inşallah
ayşecim hayırlısıyla atlatmışın çok sevindim canım geçmiş olsun
ceco senin hastalar nasıl iyileştirebildinmi hemşire hanım size de çok geçmiş olsun
tek tek alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın burası yoklugumda bayagı karışmış sabah sabah kafamı bozdular sanki keyfi izin almışım hey allahım sabır yaaa
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim
ebrucum sana ayrıca teşekkür ederim
bu arada mutlucum ve derincim sizede geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlara da geçmiş olsun rabbi acil şifalar versin
mutlucum emirin ishal hala devam 1 hafta oldu geçmek bilmedi çocuk 2 kilo zayıfladı yemiyo içmiyo halsiz garibim
Bugünlerde herkes gitmek istiyor.
Küçük bir sahil kasabasına,
Bir başka ülkeye, dağlara, uzaklara…
...
Hayatından memnun olan yok.
Kiminle konuşsam aynı şey…
Herşeyi, herkesi bırakıp gitme isteği.
Öyle “yanına almak istediği üç şey” falan yok.
Bir kendisi.
Bu yeter zaten.
Herşeyi, herkesi götürdün demektir.
Keşke kendini bırakıp gidebilse insan.
Ama olmuyor.
Hadi kendimize razıyız diyelim, öteki de olmuyor.
Yani herşeyi yüzüstü bırakmak göze alınmıyor.
Böyle gidiyoruz işte.
Bir yanımız “kalk gidelim”,
öbür yanımız “otur” diyor.
“Otur” diyen kazanıyor.
O yan kalabalık zira…
İş, güç, sorumluluk, çoluk çocuk, aile,
Güvende olma duygusu…
En kötüsü alışkanlık.
Alışkanlığın verdiği rahatlık,
Monotonluğun doğurduğu bıkkınlığı yeniyor.
Kalıyoruz…
Kuş olup uçmak isterken, ağaç olup kök salıyoruz.
Evlenmeler…
Bir çocuk daha doğurmalar…
Borçlara girmeler…
İşi büyütmeler…
Bir köpek bile bizi uçmaktan alıkoyabiliyor.
Misal ben…
Kapıdaki Rex’i bırakıp gidemiyorum.
Değil bu şehirden gitmek,
İki sokak öteye taşınamıyorum.
Alıp götürsem gelmez ki…
Bütün sokağın köpeği olduğunun farkında,
Herkes onu, o herkesi seviyor.
Hangi birimizle gitsin?
“Sırtında yumurta küfesi olmak” diye bir deyim vardır;
Evet, sırtımızda yumurta küfesi var hepimizin,
Kendi imalatımız küfeler.
Ama eğreti de yaşanmaz ki bu dünyada.
Ölüm var zira.
Ölüme inat tutunmak lazım,
İnadına kök salmak lazım.
Bari ufak kaçışlar yapabilsek.
Var tabii yapanlar, ama az.
Sadece kaymak tabakası.
Hepimiz kaçabilsek…
Bütçe, zaman, keyif… Denk olsa.
Gün içinde mesela…
Küçücük gitmeler yapabilsek.
Ne mümkün.
Sabah 9, akşam 18
Sonra başka mecburiyetler
Sıkışıp kaldık.
Sırf yeme, içme, barınmanın bedeli
Bu kadar ağır olmamalı.
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma…
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.
Ben her bahar aşık olmam ama
Her bahar gitmek isterim.
Gittiğim olmadı hiç,
Ama olsun…
İstemek de güzel
Can YÜCEL
kızlarrrrrrrrrr eşim bana sen hadeflediğin kiloya in sana araba alacağım dedi
ama benim ehliyetim yok yakalanırsam hiç affetmezler ,ay bu adam benden kurtulmaya mı çalışıyor yoksa
her neyse benim ilk hedefim 12 şubata 70 kilo ya da altında olabilmek doğum günüm çünkü
sonra nisan sonu evlilik yıldönümümüz ben gelinliğimi giymek istiyorum:123:
bunun içinde dans,spor herşey ne varsa yapacağım:124:
öööööööyle homini gırtlak yemek yok gariiiiiiiii:125:
bence yarın 80 lerrrrrrrrrr :))))
kendimi gaza getirmişim ama birde olmazmış :)
sevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.
geçmiş olsun canım zor valla biraz kendine dikkat etgünaydınlar herkese
dün kolonoskopi yapıldı ve sonucum temiz çıktı çok şükür ama cnm çok acıdı bayıltmadılar
diğerinde anestezi ile yapılmıştı rahhtı bu seferki çok kötüydü
hala popom acıyo ve kan geliyo sanırım tahriş ettiler neyseki sonucum temiz bu acı geçicek sonuçta
:) şöyle bi geçmişe göz atayım geleyim
hayır mutlucum bulantım yok ama uyku hali yavaş yavaş başlıyo gibi, şimdi 4 haftalık, yarın da yeni bi doktora gidicem bakalım neler söyleyecek. ha bir de çok tuvalete gidiyorum ve çok üşüyorum, ara ara da baş dönmelerim oluyo ama biraz uzanınca geçiyo
ohh sana satıp kurtulmuşlar hastalıktan geçmiş olsunKızlarrrrrrrr hepinize hayırlı akşamlar
Yoğun çabalar sonuçu sonunda eşimden laptobu alabildim çok şükür:
Bir yandan Fatmegül'ü izliyorum bir yandanda geçmişi okudum.
Bugün baya yoğun geçmiş herkesin günü. Ya aslında sabahtan beri içimde bir tartılma isteği var sormayın gitsin ama yarına kadar sabrediceğim
Gündüz oturduğum yerde devamlı göbişimi yoklayıp durdumkendi kendime yok yok bu haftada gitti kesin göbişim sanki daha büyüktü eskiden falan deyip durdum hatta bir ara göbişimi şişirmeye çalıştım eski haline gelicekmi diye gelmedi çok şükür kızım bile anne iyimisin diye sordu bir ara.
İnşallah göbişimizin yok olduğu günleride göreceğiz yakında.
Bu hafta sadece iki kere kaçamak yaptım ama inşallah tartıya yansımaz.
Çok şükür bugün eşim yine işe gitti. Adam sanki babasının ciftliğinde çalışıyor patron oğlu gibi gördüğü için arada kendi kendine işe gitmemezlik yapabiliyor tabi bu sefer bütün işler aksiyor diye ancak bir gün kaytarıyor. Bir keresinde adam yan bağlarını yırtıp 20 gün evde kalmıştıda onun tek başına yaptığı bütün işleri 5 kişi zor halletmişlerdi tabi ben o 20 günün daha 3.cü gününde şirketten geçmiş olsuna gelenlere alın gidin şunu otursun ofiste evde beni deli ediyor demiştim
Çocuklar çok şükür daha iyiler. Küçüğünde hala bir huysuzluk var ama oda şükür doktorsuz atlattı diyebilirim.
Aklımdayken sporumuda yazayım bugün tam 45 dk spor yapabildim ancak ve vasatlarda birinci olacağımın garantisi herhalde çünkü toplam 175 dk oldu ancak :2: Kızlar yaa bu hafta gerçekten spor anlamında pek başarılı olduğum söylenemez. Bakın 180 yazıpta oh sınırdayım demiyorum totoşumu kaldırıp bir 5 dk da ekleyemiyorumeşim gribi bana bulaştırıpda gitti bu halde de ancak bukadar cıktı idare edin bu hafta önümüzdeki hafta söz çok daha güzel olucak sonuçum
Valla bende ne zamandır içiyorum ama dediğin gibi zoraki hep şifa niyetine diye diye. Desene o zaman demlemeyi daha zor içerim. Bakalım deniycem inşallah ilk fırsatta
Maşallah allah nazardan saklasın süpersin
Düzeldiler çok şükür ama bana sattılar anlaşılan hastalıkları bir defada arka arkaya en az 5 kere hapşırıyorum
Yok canım eşimin tansiyon sorunu yok aslında ancak çok yorulduğunda bir de o gün yemek yemedi yada çok geçiktirdiyse tutar genelde. Şimdi babasının hastalığı birde anasının rahatlığı ister istemez sıkıntı yapıyor onda. Bir gün evvel tartıştık üstüne bide annesine inip onun dırdırını dinleyince adamcağız yamuldu
Çok sağ ol canım. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.... Aminnnn
İyileştiler çok şükür bende hemşirelikten istifa edebildim
Canım sanada çok geçmiş olsun umarım emir şu anda biraz daha iyidir. İnsan evladı rahatsızlanınca hep keşke ben hasta olsaydım diye düşünüyor. Bizimki bile zaten kaşık kadar suratı var bir iki günde çay kaşığına döndü
Harikasın Ablaların Ablası
Hadi ozaman hele kimse seni tutamaz
Ehliyetide inşallah en kısa sürede alırsın. Araba kullanmak kadar zevkli birşey yok gerçekten.
Ben yanlız olduğumda bazen lambalarda ara gazı verip yandakini bile kudurtuyordum eskiden hadi kapışalım hesabıtabi bu son cezalara gelen zamlardan sonra yapmıyorum artık
Birde artık daha dikkatli kullanıyorum sonuçta sorumlu olduğum iki tane evladım var.
Şükür bu güne kadar tam 12 sene oldu ehliyet alalı ne bir ceza yedim ne de bir kaza yaptım
Allah kazasız belasız sanada araba kullanmayı nasip etsin.
Eniştede para biriktirmeye başlasın bence sende bu azim varken çok uzun sürmez arabanın kapı önüne gelmesi
İnşallahhhhhhhDarısı başıma
Mutlucuğum sanada çok geçmiş olsun canım. Yine verilmiş sadakan varmış ki bukadarıyla atlatmışsın. Benimde aklım gider küçük civciv eline onlardan birini geçirirse diye o yüzden hepini iptal ettiğim ufak tuvalete diziyor ve kapıyı sıkı sıkı kapatıyorum. Boyu da ermediği için çok şükür şimdilik rahatım ama evin içinde onların haricinde bile ne tehlikeler var.
Rabbim evlatlarımızı korusun her türlü beladan .... aminnnnnnnn
selammmmmmmm biz gesmeden geldikkkkk ve ben çay hariç hiçbr şeye dokunmadımmmmmm
ehliyet kolay kolayda ben bebeğimi bırakamıyorum azck büyüsün bahara inşallah alacağım :)eferimmm sildim süpürdüm gece girmişiniz ayol ben varken nerdeydinizzzzoolsun ben silerim yenidennn hihihihi kırdım sanırım az da olsa vermişim şükürler olsun
ayşecim çokkkkkkkkkkk geçmişn olsun ben ne dedim çıkmayacak ben biliyordummmm
ekincik ne güzel bir duygu canım ya senin adına ne seviniyorum bil bilsen Allahım sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin bir seste kurtarsın inş
çok severim can yüceli canım yüreğine sağlık okudum alıntıyı biraz kısalltım şiiri katlettim ama nasılsa okurlarr arkadaşlar
ehliyet kolay sen yeter ki kiloyu ver arabayı aldır ehliyet hemencik alınır öğrenirsinnn
amin aminnnnnnn
ben yaptım birşey olmadı inşallah seninde olmaz canım.... insan ister istemez tedirgin oluyor ama ...bu arada bişii sorcam bu yanda geçen reklamlar var ya alışveriş siteleri nasılsizce güvenlir mi hoşuma giden bişiler var ama güvenemiyorum kredi kartı numaramı vereceğim gelenden bişi değil de korkum nasıl acaba hepsine de üye oldum bak bakkk hoşuma gidiyorr ama almaya cesaret edemiyorummmmm:26::26::26:
hedefe ulaşmama daha çok var ama yılmak yok bak önümde senn gibi bir örnek var :)insallah cnm hedefine ulasacan ha gayret
ne kusuru cnm bazen gözden kaciyor olur öyle seyler
cok gecmis olsun bende cok korkuyorum benim kiz cok karistiriyor su an mutfak dolaplarin saplari yok ama benim kiz benden kopya cekerek aciyor cümlemizin cocuklari rabbime emanet
yarin gelinler gelcek cok guzel kisir yapiyorlar yaptirmayi düsünüyorummm
insallah fazla cikmazsin cnm ben hep hafta sonu yiyorum cumaya kadar eritirim diye ne zaman yesem fazla cikiyorum
cnm bu yeme olaylari hep stresden yada biseyi kafaya takiyoruz senin bu is konusundan dolayi olmasin :44:
inanmıyorum zaten soğudu ya ,ben kışı hiç sevmiyorum hep mayıs olsa keşke :))) maşallah çok güzel spor yapmışsın darısı bana haftaya inşallah, bu hafta hastalıktan açamadım gözümübu gün yaz havasinin son günüymüs kizimin ögretmeni dedi yarin 8derece felan olcakmis , bizde son gunu degerlendirdik alis verise gittik gezdik eve geldik bebis uyuyordu babasina birakip büyük kizla tempolu 40dakk yürüdümmmmm +460toplam 500dakkk :122::122::122: insallah sabah tartiyi görünce de böyle ziplariz :122::122:
bende de var bu kımıl halden :) inşallah yaza hepimiz çıtırız ya :)Değilmi beyzuşum bu sefer içim kımıl kımıl böyle.:)
Sanki vaz geçmeyeceğiz artık..İnşallah.
Ben çıkmak zorundayım hepinize iyi geceler,ıyı uykular diliyorum..
ehliyet kolay kolayda ben bebeğimi bırakamıyorum azck büyüsün bahara inşallah alacağım :)
ben yaptım birşey olmadı inşallah seninde olmaz canım.... insan ister istemez tedirgin oluyor ama ...
hedefe ulaşmama daha çok var ama yılmak yok bak önümde senn gibi bir örnek var :)
inanmıyorum zaten soğudu ya ,ben kışı hiç sevmiyorum hep mayıs olsa keşke :))) maşallah çok güzel spor yapmışsın darısı bana haftaya inşallah, bu hafta hastalıktan açamadım gözümü
bende de var bu kımıl halden :) inşallah yaza hepimiz çıtırız ya :)
bende reglden dolayı pek umutlu değilim ama süprüzlere açığım ,açığız değil mi :)))
Kızlarrrrrrrr hepinize hayırlı akşamlar
Yoğun çabalar sonuçu sonunda eşimden laptobu alabildim çok şükür:
Bir yandan Fatmegül'ü izliyorum bir yandanda geçmişi okudum.
Bugün baya yoğun geçmiş herkesin günü. Ya aslında sabahtan beri içimde bir tartılma isteği var sormayın gitsin ama yarına kadar sabrediceğim
Gündüz oturduğum yerde devamlı göbişimi yoklayıp durdumkendi kendime yok yok bu haftada gitti kesin göbişim sanki daha büyüktü eskiden falan deyip durdum hatta bir ara göbişimi şişirmeye çalıştım eski haline gelicekmi diye gelmedi çok şükür kızım bile anne iyimisin diye sordu bir ara.
İnşallah göbişimizin yok olduğu günleride göreceğiz yakında.
Bu hafta sadece iki kere kaçamak yaptım ama inşallah tartıya yansımaz.
Çok şükür bugün eşim yine işe gitti. Adam sanki babasının ciftliğinde çalışıyor patron oğlu gibi gördüğü için arada kendi kendine işe gitmemezlik yapabiliyor tabi bu sefer bütün işler aksiyor diye ancak bir gün kaytarıyor. Bir keresinde adam yan bağlarını yırtıp 20 gün evde kalmıştıda onun tek başına yaptığı bütün işleri 5 kişi zor halletmişlerdi tabi ben o 20 günün daha 3.cü gününde şirketten geçmiş olsuna gelenlere alın gidin şunu otursun ofiste evde beni deli ediyor demiştim
Çocuklar çok şükür daha iyiler. Küçüğünde hala bir huysuzluk var ama oda şükür doktorsuz atlattı diyebilirim.
Aklımdayken sporumuda yazayım bugün tam 45 dk spor yapabildim ancak ve vasatlarda birinci olacağımın garantisi herhalde çünkü toplam 175 dk oldu ancak :2: Kızlar yaa bu hafta gerçekten spor anlamında pek başarılı olduğum söylenemez. Bakın 180 yazıpta oh sınırdayım demiyorum totoşumu kaldırıp bir 5 dk da ekleyemiyorumeşim gribi bana bulaştırıpda gitti bu halde de ancak bukadar cıktı idare edin bu hafta önümüzdeki hafta söz çok daha güzel olucak sonuçum
Valla bende ne zamandır içiyorum ama dediğin gibi zoraki hep şifa niyetine diye diye. Desene o zaman demlemeyi daha zor içerim. Bakalım deniycem inşallah ilk fırsatta
Maşallah allah nazardan saklasın süpersin
Düzeldiler çok şükür ama bana sattılar anlaşılan hastalıkları bir defada arka arkaya en az 5 kere hapşırıyorum
Yok canım eşimin tansiyon sorunu yok aslında ancak çok yorulduğunda bir de o gün yemek yemedi yada çok geçiktirdiyse tutar genelde. Şimdi babasının hastalığı birde anasının rahatlığı ister istemez sıkıntı yapıyor onda. Bir gün evvel tartıştık üstüne bide annesine inip onun dırdırını dinleyince adamcağız yamuldu
Çok sağ ol canım. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.... Aminnnn
İyileştiler çok şükür bende hemşirelikten istifa edebildim
Canım sanada çok geçmiş olsun umarım emir şu anda biraz daha iyidir. İnsan evladı rahatsızlanınca hep keşke ben hasta olsaydım diye düşünüyor. Bizimki bile zaten kaşık kadar suratı var bir iki günde çay kaşığına döndü
Harikasın Ablaların Ablası
Hadi ozaman hele kimse seni tutamaz
Ehliyetide inşallah en kısa sürede alırsın. Araba kullanmak kadar zevkli birşey yok gerçekten.
Ben yanlız olduğumda bazen lambalarda ara gazı verip yandakini bile kudurtuyordum eskiden hadi kapışalım hesabıtabi bu son cezalara gelen zamlardan sonra yapmıyorum artık
Birde artık daha dikkatli kullanıyorum sonuçta sorumlu olduğum iki tane evladım var.
Şükür bu güne kadar tam 12 sene oldu ehliyet alalı ne bir ceza yedim ne de bir kaza yaptım
Allah kazasız belasız sanada araba kullanmayı nasip etsin.
Eniştede para biriktirmeye başlasın bence sende bu azim varken çok uzun sürmez arabanın kapı önüne gelmesi
İnşallahhhhhhhDarısı başıma
Mutlucuğum sanada çok geçmiş olsun canım. Yine verilmiş sadakan varmış ki bukadarıyla atlatmışsın. Benimde aklım gider küçük civciv eline onlardan birini geçirirse diye o yüzden hepini iptal ettiğim ufak tuvalete diziyor ve kapıyı sıkı sıkı kapatıyorum. Boyu da ermediği için çok şükür şimdilik rahatım ama evin içinde onların haricinde bile ne tehlikeler var.
Rabbim evlatlarımızı korusun her türlü beladan .... aminnnnnnnn
merhabalarr ben geldim ben de acıktım ama yemiyorum üzüm yedim ama hala açım yemedim şimdi yatacaktım uyuyum hemen diye bakayım size dedim umarım herkes sabah güzel sonuçlarla nete gelir diliyorummm herkesi kocaman öptm iyi gecelerrrrr:79::79::79::79:
ben bu haftada averaj altıyım ama haftaya başaracağım :)evveeeeeeeeeeeet 30 dk lesliemi yaptim geldim toplamda 190dk oldu averaj alti kalmamak icinyarin ins güzel seyler görürüz
değil mi ya söyleyeyimde başlasın şimdiden ,vereceğim yeter artık onları taşıdığım......eşin para biriktirmeye başlasın bence araba almak kolaymı
sen nasılsa vereceksin kiloları
harikasın canım ya bravo valla,bence kaçırdıklarını eritmişsindir sen çoktan.......bugün 50 dakka yürüdüm bende
toplam 330 dakka oldu
ama bu hafta haftasonu kaçırdım bakalım ne olacak
merhabalarr ben geldim ben de acıktım ama yemiyorum üzüm yedim ama hala açım yemedim şimdi yatacaktım uyuyum hemen diye bakayım size dedim umarım herkes sabah güzel sonuçlarla nete gelir diliyorummm herkesi kocaman öptm iyi gecelerrrrr:79::79::79::79:
tartılsaydın keşke daha mı heyecanlı olsun dedin :)))
demek göbek gitti ooooo maşallah valla gitsin gelmesin bir daha yiterrrrrrrr
eşin iş bitiren biri demekki ve becerikli ,ay bazen dediğin gibi alın götürün oluyor hele hastalarken hiç çekilmiyorlar ne naz ya rabbiiiiiii, neyse yapacağız artık başa gelen çekilir :)))
iyiçocuklarda düzelmiş ,küçükte naz yapıyordur annesi geçer huysuzluğu
bende kaldıramadım totoyu bu hafta valla çok az oldu benim sporda ama inşallah haftaya telafi edeceğim
gerçi çoğu az yaptım demiş sanki ama bakalım ...
araba kullanmak kesinlikle çok zevkli tabi ben senin kadar usta değilim o ayrı, çok paniğim ben eşim kızıyor bu duruma tabi sanki anamın karnında öğrendim :)
tabi canım benim dikkatli kullanmak lazım ,her açıdan düşünmek lazım
eşim alacağım dedi ya bana güvenmiyor böyle büyük bir şey dedi ama bunu ona yedirmezsem benimde adım özlem değil :))))
herkese iyi geceler, yarın hepimiz eksilerde çıkarız inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?