Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi uykular canım.Allah rahatlık versin....Umarım harika bir sonuç görürsün yarın sabah..Tabi hepimiz için bu dilek..

Asuu,sen çok doğal bir insansın biliyomusun ve bunu o kadar iyi hissettiriyorsunki..
yazdıkların insana güven veriyor..

Diimi beyzuş sultan..:)

Gidiyorum artık yarın cevaplarım.:)

Kesinlikle katılıyorum.Hemde her kelimesine....

ASUUUU... SENİ SEVİYORUM....

geçmiş olsun amannnn çok tehlikeli ya
bende kızım 3 yaşına gelene kadar omazemeler dolapta kitli idi şimdi kitli değil ama anlıyor artık ellenmez diye
evede gözyaşı damlası varsa damlat iyi gelir

kısırrrrrr banada

bende güvenemiyorum
kapıda ödemesi varsa alırım

sen süpersin hızına yetişilmez valla
kalaliçe sensin sanırım bu haftada

kızlar ben çok acıktım sizce süt içsem sabah beni üzermi yoksa sabredip birazdan yatayımmı ne dersiniz
yatmadan 1 saat önce içebiliyorsun zaten
birşey olmaz

şükür birşey yokmuş
biraz daha iyiymiş oğlan sevindim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

banu145145+, asumanzeynep+, BEYZUS+, esincan, yst38, YENA+, dalokaysmom,
Nasılsın tombiş arkadaşalarım::)))
selam iyiyim canım sen nasılsın

bravo canım diyete devam bu sefer bırakmak yok

iyi geceler sizde ailecek hastaymışşınız geçmiş olsun
ıhlamura zencefilde katın

ben de gidiyim iyi geceler herkese sabah görüşelim mutlaka

iyi geceler

dün sabahtan beri kayınvalidemin evinde idim
internet yavaş bilgisayarın bazı tuşları çalışmıyor
nete girdim ama ancak okudum çok cevap yazamadım kusuruma bakmayın

ancak diyetimi bozmadım hatta aç bile kadım

öğlen yemeğini biraz geç oldu saat 4 de akşamı bekliyelimmi yiyelimmi dedi eltim ben diyetteyim az yiyince insan acıkıyor yiyelim dedim yedik bozmadım diyeti
ama onlar onu akşma yemeği yaptılar sonrada acıkınca başladılar aburcubur yemeye çekirdek bisküvü börek kek vs. ama ben tadına bşle bakmadım ama acıktım dişime göre birşeyde yoktu öyle kaldım yani ne diyim kısacası bozmadımmmmmm

bugün akşam eve geldim ancak yazabildim

Kızlarrrrrrrr hepinize hayırlı akşamlar

Yoğun çabalar sonuçu sonunda eşimden laptobu alabildim çok şükür :
Bir yandan Fatmegül'ü izliyorum bir yandanda geçmişi okudum.
Bugün baya yoğun geçmiş herkesin günü. Ya aslında sabahtan beri içimde bir tartılma isteği var sormayın gitsin ama yarına kadar sabrediceğim
Gündüz oturduğum yerde devamlı göbişimi yoklayıp durdum kendi kendime yok yok bu haftada gitti kesin göbişim sanki daha büyüktü eskiden falan deyip durdum hatta bir ara göbişimi şişirmeye çalıştım eski haline gelicekmi diye gelmedi çok şükür kızım bile anne iyimisin diye sordu bir ara.
İnşallah göbişimizin yok olduğu günleride göreceğiz yakında.
Bu hafta sadece iki kere kaçamak yaptım ama inşallah tartıya yansımaz.

Çok şükür bugün eşim yine işe gitti. Adam sanki babasının ciftliğinde çalışıyor patron oğlu gibi gördüğü için arada kendi kendine işe gitmemezlik yapabiliyor tabi bu sefer bütün işler aksiyor diye ancak bir gün kaytarıyor. Bir keresinde adam yan bağlarını yırtıp 20 gün evde kalmıştıda onun tek başına yaptığı bütün işleri 5 kişi zor halletmişlerdi tabi ben o 20 günün daha 3.cü gününde şirketten geçmiş olsuna gelenlere alın gidin şunu otursun ofiste evde beni deli ediyor demiştim
Çocuklar çok şükür daha iyiler. Küçüğünde hala bir huysuzluk var ama oda şükür doktorsuz atlattı diyebilirim.

Aklımdayken sporumuda yazayım bugün tam 45 dk spor yapabildim ancak ve vasatlarda birinci olacağımın garantisi herhalde çünkü toplam 175 dk oldu ancak :2: Kızlar yaa bu hafta gerçekten spor anlamında pek başarılı olduğum söylenemez. Bakın 180 yazıpta oh sınırdayım demiyorum totoşumu kaldırıp bir 5 dk da ekleyemiyorum eşim gribi bana bulaştırıpda gitti bu halde de ancak bukadar cıktı idare edin bu hafta önümüzdeki hafta söz çok daha güzel olucak sonuçum

Valla bende ne zamandır içiyorum ama dediğin gibi zoraki hep şifa niyetine diye diye. Desene o zaman demlemeyi daha zor içerim. Bakalım deniycem inşallah ilk fırsatta

slm kizlar

ben bugün 115 dk yürüdüm alisveris merkezine gittim yine iyi oldu ucuzlukta varmis baya bi kac bi sey aldim bebegime
simdide kalkayimda biraz sauna esofmanimla yürüyeyimde yaglari eriteyim listedende cikmayayim dimi

Maşallah allah nazardan saklasın süpersin

Ceco canım hala düzelemedilermi ama eşin sıkı bir tansiyon takibi yaptırsın limonla olmaz.

Düzeldiler çok şükür ama bana sattılar anlaşılan hastalıkları bir defada arka arkaya en az 5 kere hapşırıyorum
Yok canım eşimin tansiyon sorunu yok aslında ancak çok yorulduğunda bir de o gün yemek yemedi yada çok geçiktirdiyse tutar genelde. Şimdi babasının hastalığı birde anasının rahatlığı ister istemez sıkıntı yapıyor onda. Bir gün evvel tartıştık üstüne bide annesine inip onun dırdırını dinleyince adamcağız yamuldu

hayırlı geceler tebessüm cnm
ceco geçmiş olsun eşine ve kizina insallah şimdi daha iyilerdir benim kızda bu gün ateşlendi heralde dislerdendir :44:

Çok sağ ol canım. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.... Aminnnn

İyileştiler çok şükür bende hemşirelikten istifa edebildim

Canım sanada çok geçmiş olsun umarım emir şu anda biraz daha iyidir. İnsan evladı rahatsızlanınca hep keşke ben hasta olsaydım diye düşünüyor. Bizimki bile zaten kaşık kadar suratı var bir iki günde çay kaşığına döndü

Harikasın Ablaların Ablası

Hadi ozaman hele kimse seni tutamaz
Ehliyetide inşallah en kısa sürede alırsın. Araba kullanmak kadar zevkli birşey yok gerçekten.
Ben yanlız olduğumda bazen lambalarda ara gazı verip yandakini bile kudurtuyordum eskiden hadi kapışalım hesabı tabi bu son cezalara gelen zamlardan sonra yapmıyorum artık
Birde artık daha dikkatli kullanıyorum sonuçta sorumlu olduğum iki tane evladım var.
Şükür bu güne kadar tam 12 sene oldu ehliyet alalı ne bir ceza yedim ne de bir kaza yaptım
Allah kazasız belasız sanada araba kullanmayı nasip etsin.
Eniştede para biriktirmeye başlasın bence sende bu azim varken çok uzun sürmez arabanın kapı önüne gelmesi

bence yarın 80 lerrrrrrrrrr :))))
kendimi gaza getirmişim ama birde olmazmış :)

İnşallahhhhhhh Darısı başıma

Mutlucuğum sanada çok geçmiş olsun canım. Yine verilmiş sadakan varmış ki bukadarıyla atlatmışsın. Benimde aklım gider küçük civciv eline onlardan birini geçirirse diye o yüzden hepini iptal ettiğim ufak tuvalete diziyor ve kapıyı sıkı sıkı kapatıyorum. Boyu da ermediği için çok şükür şimdilik rahatım ama evin içinde onların haricinde bile ne tehlikeler var.
Rabbim evlatlarımızı korusun her türlü beladan .... aminnnnnnnn

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım zor valla biraz kendine dikkat et
oğlanın ishal ilacını azıcık 1 kaşık yoğurda karıştır vermeyi dene yada muhallebiye sıcak olmayan herşeyle karıştırabilirsin
dr. öyle önerdi bize

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
bulantılar daha yeni yeni başlar kişiye göre değişir ama benim sanırın 6. haftada başladı bulantı

ohh sana satıp kurtulmuşlar hastalıktan geçmiş olsun
hemşirelik yapmak zor birde sporu nasıl yapcan valla
ama kurtulmuşşun şükür
o göbiş yaza kalmayacak bak gör
selammmmmmmm biz gesmeden geldikkkkk ve ben çay hariç hiçbr şeye dokunmadımmmmmm

bravoooo

ehliyet kolay kolayda ben bebeğimi bırakamıyorum azck büyüsün bahara inşallah alacağım :)
ben yaptım birşey olmadı inşallah seninde olmaz canım.... insan ister istemez tedirgin oluyor ama ...
hedefe ulaşmama daha çok var ama yılmak yok bak önümde senn gibi bir örnek var :)
inanmıyorum zaten soğudu ya ,ben kışı hiç sevmiyorum hep mayıs olsa keşke :))) maşallah çok güzel spor yapmışsın darısı bana haftaya inşallah, bu hafta hastalıktan açamadım gözümü
Değilmi beyzuşum bu sefer içim kımıl kımıl böyle.:)
Sanki vaz geçmeyeceğiz artık..İnşallah.
bende de var bu kımıl halden :) inşallah yaza hepimiz çıtırız ya :)

bende reglden dolayı pek umutlu değilim ama süprüzlere açığım ,açığız değil mi :)))

evveeeeeeeeeeeet 30 dk lesliemi yaptim geldim toplamda 190dk oldu averaj alti kalmamak icin yarin ins güzel seyler görürüz

eşin para biriktirmeye başlasın bence araba almak kolaymı
sen nasılsa vereceksin kiloları

merhabalarr ben geldim ben de acıktım ama yemiyorum üzüm yedim ama hala açım yemedim şimdi yatacaktım uyuyum hemen diye bakayım size dedim umarım herkes sabah güzel sonuçlarla nete gelir diliyorummm herkesi kocaman öptm iyi gecelerrrrr:79::79::79::79:

tartılsaydın keşke daha mı heyecanlı olsun dedin :)))
demek göbek gitti ooooo maşallah valla gitsin gelmesin bir daha yiterrrrrrrr
eşin iş bitiren biri demekki ve becerikli ,ay bazen dediğin gibi alın götürün oluyor hele hastalarken hiç çekilmiyorlar ne naz ya rabbiiiiiii, neyse yapacağız artık başa gelen çekilir :)))
iyiçocuklarda düzelmiş ,küçükte naz yapıyordur annesi geçer huysuzluğu
bende kaldıramadım totoyu bu hafta valla çok az oldu benim sporda ama inşallah haftaya telafi edeceğim
gerçi çoğu az yaptım demiş sanki ama bakalım ...
araba kullanmak kesinlikle çok zevkli tabi ben senin kadar usta değilim o ayrı, çok paniğim ben eşim kızıyor bu duruma tabi sanki anamın karnında öğrendim :)
tabi canım benim dikkatli kullanmak lazım ,her açıdan düşünmek lazım
eşim alacağım dedi ya bana güvenmiyor böyle büyük bir şey dedi ama bunu ona yedirmezsem benimde adım özlem değil :))))

suyunu iç yat boşver yemeği
kiloda vermeye başladın

evveeeeeeeeeeeet 30 dk lesliemi yaptim geldim toplamda 190dk oldu averaj alti kalmamak icin yarin ins güzel seyler görürüz
ben bu haftada averaj altıyım ama haftaya başaracağım :)
eşin para biriktirmeye başlasın bence araba almak kolaymı
sen nasılsa vereceksin kiloları
değil mi ya söyleyeyimde başlasın şimdiden ,vereceğim yeter artık onları taşıdığım......
bugün 50 dakka yürüdüm bende
toplam 330 dakka oldu
ama bu hafta haftasonu kaçırdım bakalım ne olacak
harikasın canım ya bravo valla,bence kaçırdıklarını eritmişsindir sen çoktan.......

olsun aman yeme yarın tartı günü ,bak hem kiloda vermeye başlamışsın ne güzel

yedir valla şaşırsında kalsın
araba kullanmak zor değil inana
bende kullanımıycam sanırdım önceden ama bir süre sonra örgü örmek giri rafleks haline getiriyorsun
arabayı kaptım eşimden ohh şöför benim artık ne kaza yaptım bir kere yanlış yere parktan çekildi araba ama ondada eşimin demesine bakıp oraya parketmiştim herneyse gelsin araba süresin bugünleride hatırlayıp gülersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…