Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bencede yedir o verdiği sözü sen istedikten sonra kesin yaparsın.
Benim eşimde zayıfla giyimine asla karışmıycam söz der ama ben ben inanmam kendisine çünkü şimdi bile yok onu giyme yakası açık yok onu giyme fazla dar der durur bende hemen derim vardıda ben mi giymiyorum o zaman alışverişe gidelim diye
Artık o zaman düşünemiyorum kıyafet kavgasını
Trafikte genelde yandaki arabalarla bile aynı izaya gelmemeye çalışır neymiş ya bakarsaymış. Geçen gün kızım dedi baba sen annemi kıskaıyormusun diye dedim baban ne diye lambalarda az ileri yada az geri duruyor sanıyorsun ben farkındayım ne kadar söylemese bile yan yana gelmemeye çalışıyor diye oda o zaman itiraf etti evet bakmalarından hoşlanmıyorum diye. Çok derin bakıyormuşum millette üzerine alınabilirmiş
Valla ben zayıflayayımda kıyafet kavgası yapmaya razıyım oda aynı şeyi söylüyor sen zayıfla bikinide giysen sorun cıkarmam diye ama ben inamıyorum o ayrı

İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır eşlerimizin vaad ettiklerine kavuşuruz tez zamanda ..... Aminnnn

düpedüz kıskanıyor işte itirafda edmezler ya neyse

ama arabada bile ileri geri durmak yanyana gelmemk pes doğrusu

sen zayıflada ohhh istediğini giy olan kyafet kavgası olsun

allah korumuş mutlu geçmiş olsun , benimde ödüm kopuyor ilaçlarım banyo dolabının en üst rafında benim zilliyede belli olmaz
derincim sen nasılsın canım iyleştinmi
valahi daha düzelemedim asucum, moralm daha çok bozuk bu kadar çok şikayetim olduğu için.....
sağol canım sen nasılsın özlettin kendini...

sorma beyzus abla hemen stres yaptığımı anlamışsın hemde çok stres yaptım tansiyona ,inşallah bundan sonra daha sıkı olacak ablacım diyet olayımız, sağlık herşeyden önemli boğazım yüzünden sağlığımdan olmaya başladım...

aman dikkat et canım kilo her hastalığa davetiye çıkarıyor beyzuş ablama katılıyorum
tansiyonun nasıl ölçüyormusun
umarım sadece bir anlıktır

düpedüz kıskanıyor işte itirafda edmezler ya neyse

ama arabada bile ileri geri durmak yanyana gelmemk pes doğrusu

sen zayıflada ohhh istediğini giy olan kyafet kavgası olsun

İnşallah zaten yaza kadar 80e bile düşsem benim için süper olur. Anam hep diyorum boydan fakir kilodan zenginim diye eccük daha boylu olsaydım o kiloda bile bikini giyerdim ama tabi 1.54 boyla top şeklinden rugby topu şekline bile düşmek benim için büyük olay olur
52 kiloya düşmek istiyorum yine diyince eşim karşı cıkıyor o zamanda çok zayıftın olmaz 75 yeterli diyor hani kendimi düşünüyorsam namertim hesabı

sen nerelerdesin ya özledim valla, buluşalım bizde hatta şu kiloya gelince diye bir sınır koyalım zayıf zayıf buluşuruz :))))

buluşalım bencedeeee.biz senle yakınız kilo olarktan da asuman hanım aldı başını gidiyor tabi bizden ne kadar önce başlamış zaten hakkıda.kaçta buluşalım???:)

çok büyük geçmiş olsun canım.benim de en korktuğum şeydir Allah korusun

ya benim de canım kısır ister.kendim de beceremem((

sizde gelin ankara buluşmasına zaten çok azız

evet evet hem zayıflayalım sonra da buluşu kısır yiyelim valla bana uyar

off ya simitte ne zamandır yemedim akşam akşma karnım da açççç

Yok işte spor ama başlıycam inşallah birde suyu çok az içiyorum zorluyorum olmuyor içemiyorum.

spor yapınca ben bi sürü su içiyorum spora başla bence bi an öncee

selammmmmmmm biz gesmeden geldikkkkk ve ben çay hariç hiçbr şeye dokunmadımmmmmm
sanaaaa

tabi tabi seninkide betermiş valla ama benimkide der artık yeter verme diye ama ben 60 ın altına pek düşemiyorum en düşük 57 bilirim

tabi tabi seninkide betermiş valla ama benimkide der artık yeter verme diye ama ben 60 ın altına pek düşemiyorum en düşük 57 bilirim

Arkadaş olarak istek yolladım şimdi sana kabul edersen hem eski hemde yeni halimi görürsün

ümraniyedeyim canım anadolu yakasında
sen nersindesin
bu arda eşin haklı güzel bakıyorsun

Bende eyüpteyim Avrupa yakasında
Bu arada iltifatın için çok teşekkür ederim canım. O senin yüreğinin güzelliği

Bende eyüpteyim Avrupa yakasında
Bu arada iltifatın için çok teşekkür ederim canım. O senin yüreğinin güzelliği

görünen köy kılavuz istemez
o yavruyuda yerim ben bu arada beşiktaşlı takımlarıda giymiş
benim kızda hasataneden beşşiktaş takımı ile çıktı hemşireler şaşırmıştı
babasının israrı

Benim Doktorum istediğin odayı seç demişti o zaman doğuma gittiğimde.
Eşim direk 1903 boşsa onu alalım demişti
Aşırı fanatik değildir ama kardeşimin eşi felakettir o konuda hatta kardeşimde aynı hastanede 4 sene evvel doğum yaptığında oda o odayı istemiş ama dolu diye 1902de kalmıştı ve eşimde sırf onu kızdırmak için 1903ü seçmişti hatta takıldı doğumdan sonra ona bacanak bak sen kalamadın ama biz kaldı diye

alem valla bu bizim aklımıza gelmemişte benim eşimde fanatik değil ama kardeşim fanatik o düşürdü aklımıza takımı hastanede kızda fanatikmiş diye güldülerdi bize dayısı tezahuratta öğretti

Benim kız kardeşiminde bu arada ikizleri var.
Daha evvel bir kere düşük yapmıştı sonra hamile kaldığını öğrendiğinde 9 ay sadece tuvalete kalktı korkusundan ve hamilelikte 30 kilo aldı

Hani geçen gün fesat muhabbeti vardı ya direk o geldi aklıma
97 kiloyla doğuma girdi ama şu an demezsin ikiz doğurmuş okadar kilo almış diye.
Sırf insanlar aaaa bak doğum kiloların kalmış kilolusun derler diye doğumdan 10 gün sonra deli gibi spor yaptı ve şu anda 65 kilo olduğunu idda ediyor bence bi 5 kilo eksik söylüyor ama neticede baya bir zayıfladı ve hala her gün sabah 6 da eşini işe geçirir geçirmez çocuklar uyurken yarım saat koşu bandına cıkıyor 15 dakkada bisiklet kullanıyor ve resmen seda sayan gibi aç geziyor

Gezmelerde asla rejimdeyim demez yer ama akşam sırf çorba yada 1 beynirli tost yer. Öğlen tabi üşenmez çocuklarla kendine mükellef bir sofra kurar evde olduğunda. Önemli olan akşam yememek der hep bende dabi dabi derim

ayyy valla bbiz veremedik
vercez ama geç olsun güç olmasın
ama bende katılıyorum fesatlar hep öyle nasıl iş anlamadım

Benim büyük kızımada aşıladı bjk sevgisi hatta ne zaman mağazasının önünden geçsek ille anne bak yeni forma yok bak yeni eşortman takımı diye tutturur. Daha küçücüktü en büyük bedidaş derdi dili dönmediği için
Şimdi üzerinden çıkarmadığı bir bjk kolsuz kapşonlusu var bazen delleniyorum kızım üzerine yapışacak ben yıkıyorum sen telden alıyorsun diye söylenir durum.
Erkek fatma ne olucak diyorum hatta babası ufakken onu kahveye götürürdü tabi masrafları coğalınca kesti ( 6 yaşına kadar gitmişti ) Hala bile der baba kahveye gidelimmi diye babamız kahveyi bıraktı kızımız hala gitme derdinde
Bari küçüğünü kurtarayım diyorum ama oda 14 aylık en büyük beşiktaş dediğimiz an yumruk havaya yapıyor anlıyacağın hepsini kaybettim şöyle kibar hanım hanımcık bir kızım olmayacak şimdiden belli

Bari şu meşhur Yarmagül gibi olmasınlar o bile bana yeter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…