- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
tartılsaydın keşke daha mı heyecanlı olsun dedin :)))
demek göbek gitti ooooo maşallah valla gitsin gelmesin bir daha yiterrrrrrrr
eşin iş bitiren biri demekki ve becerikli ,ay bazen dediğin gibi alın götürün oluyor hele hastalarken hiç çekilmiyorlar ne naz ya rabbiiiiiii, neyse yapacağız artık başa gelen çekilir :)))
iyiçocuklarda düzelmiş ,küçükte naz yapıyordur annesi geçer huysuzluğu
bende kaldıramadım totoyu bu hafta valla çok az oldu benim sporda ama inşallah haftaya telafi edeceğim
gerçi çoğu az yaptım demiş sanki ama bakalım ...
araba kullanmak kesinlikle çok zevkli tabi ben senin kadar usta değilim o ayrı, çok paniğim ben eşim kızıyor bu duruma tabi sanki anamın karnında öğrendim :)
tabi canım benim dikkatli kullanmak lazım ,her açıdan düşünmek lazım
eşim alacağım dedi ya bana güvenmiyor böyle büyük bir şey dedi ama bunu ona yedirmezsem benimde adım özlem değil :))))
Bencede yedir o verdiği sözüsen istedikten sonra kesin yaparsın.
Benim eşimde zayıfla giyimine asla karışmıycam söz der ama ben ben inanmam kendisine çünkü şimdi bile yok onu giyme yakası açık yok onu giyme fazla dar der durur bende hemen derim vardıda ben mi giymiyorum o zaman alışverişe gidelim diye
Artık o zaman düşünemiyorum kıyafet kavgasını
Trafikte genelde yandaki arabalarla bile aynı izaya gelmemeye çalışır neymiş ya bakarsaymış. Geçen gün kızım dedi baba sen annemi kıskaıyormusun diye dedim baban ne diye lambalarda az ileri yada az geri duruyor sanıyorsun ben farkındayım ne kadar söylemese bile yan yana gelmemeye çalışıyor diye oda o zaman itiraf etti evet bakmalarından hoşlanmıyorum diye. Çok derin bakıyormuşum millette üzerine alınabilirmiş
Valla ben zayıflayayımda kıyafet kavgası yapmaya razıyım oda aynı şeyi söylüyor sen zayıfla bikinide giysen sorun cıkarmam diye ama ben inamıyorum o ayrı
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır eşlerimizin vaad ettiklerine kavuşuruz tez zamanda ..... Aminnnn
allah korumuş mutlu geçmiş olsun , benimde ödüm kopuyor ilaçlarım banyo dolabının en üst rafında benim zilliyede belli olmazsevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.
valahi daha düzelemedim asucum, moralm daha çok bozuk bu kadar çok şikayetim olduğu için.....derincim sen nasılsın canım iyleştinmi
sağol canım sen nasılsın özlettin kendini...peki sözü aldım ilk ankara maceramda inş kısır yemeye sendeyimm o zaman inş istediğim kiloda da olurum rahat yerim alışmış olur vücuttttt
bu arada derin hg cnm nasılsın çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendineeee
İyi akşamlar güzel hanımlar.....
Hepinizi çok çok öpüyorum....Yarın için yüzünüzü güldürecek sonuçlar diliyorum....
AYŞECİĞİM; gözün aydın canım.Sonucuna çok sevindim..Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın...İnşallah en kısa zamanda ana oğul iyileşirsiniz.....
DERİNCİĞİM; geçmiş olsun canım...İnşallah gelip geçici bir tansiyon yükselmesidir.Stres yapıp daha da yükseltme olurmu hayatım...Sırf bu nedenle bile olsa en kısa
zamanda zayıflamaya çalışmamız gerekiyor.Ben yıllardır tansiyon ilacı kullanıyorum (32 yaşımdan beri)Normal kiloda olsam belki ancak şimdi kullanmam gerekecekti..
Biraz daha gayretli olalım inşallah....
MUTLUCUĞUM, geçmiş olsun..Göz çok hassas ;kimbilir ne acı çektin.Umarım şimdi iyisindir...
Tüm hasta olan ;hastası olan herkese geçmiş olsun...Acil şifalar diliyorum....
Mümüklü YENACIĞIM; geçmiş olsun canım sana ve Barışcığa .....Bitmiştir inşallah mümükler....
Bizim gelin için geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın inşallah....
Rapor vereyim:Çok görüşemediğimiz dönemde hem diyetime dikkat ettim;hemde yürüyüşlerimi aksatmadım...
allah korumuş mutlu geçmiş olsun , benimde ödüm kopuyor ilaçlarım banyo dolabının en üst rafında benim zilliyede belli olmaz
valahi daha düzelemedim asucum, moralm daha çok bozuk bu kadar çok şikayetim olduğu için.....
sağol canım sen nasılsın özlettin kendini...
sorma beyzus abla hemen stres yaptığımı anlamışsın hemde çok stres yaptım tansiyona ,inşallah bundan sonra daha sıkı olacak ablacım diyet olayımız, sağlık herşeyden önemli boğazım yüzünden sağlığımdan olmaya başladım...
düpedüz kıskanıyor işte itirafda edmezler ya neyse
ama arabada bile ileri geri durmak yanyana gelmemk pes doğrusu
sen zayıflada ohhh istediğini giy olan kyafet kavgası olsun
sen nerelerdesin ya özledim valla, buluşalım bizde hatta şu kiloya gelince diye bir sınır koyalım zayıf zayıf buluşuruz :))))
sevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.
geçmiş olsun canım
çok tehlikeliler Allah çocuklarımız korusun ama onlarsız da olmuyor malesef en iyisi uzakta tutmak
mutluu bugün kısır yedim aklıma hep sen ve ayşe geldi valla siz de olsaydınız ne güzel olurdu ama
peki sözü aldım ilk ankara maceramda inş kısır yemeye sendeyimm o zaman inş istediğim kiloda da olurum rahat yerim alışmış olur vücuttttt
bu arada derin hg cnm nasılsın çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendineeee
siz gelin ben yaparım kısırı sonra da yürütürüm ama merak etmeyin
ben de istiyorum buluşma ama ankara da sayımız az malesef
aman sapıtma mutlu canın ne isterse ye ama sakın ölçüyü abartma canım sonu yok emeklerini düşün
canım tabii ki vazgeçmek yok ama bişey soracağım sen spor yapıyormusun banucum
ahanda baraj altı kalmış yena bence sabah erkenden yürü yarım saat daha ben şahsen yürüyeceğimkahvaltıya simit alacağım tazecik
Yok işte spor ama başlıycam inşallah birde suyu çok az içiyorum zorluyorum olmuyor içemiyorum.
selammmmmmmm biz gesmeden geldikkkkk ve ben çay hariç hiçbr şeye dokunmadımmmmmm
İnşallah zaten yaza kadar 80e bile düşsem benim için süper olur. Anam hep diyorum boydan fakir kilodan zenginim diye eccük daha boylu olsaydım o kiloda bile bikini giyerdim ama tabi 1.54 boyla top şeklinden rugby topu şekline bile düşmek benim için büyük olay olur
52 kiloya düşmek istiyorum yine diyince eşim karşı cıkıyor o zamanda çok zayıftın olmaz 75 yeterli diyorhani kendimi düşünüyorsam namertim hesabı
tabi tabi seninkide betermiş valla ama benimkide der artık yeter verme diye ama ben 60 ın altına pek düşemiyorum en düşük 57 bilirim
Arkadaş olarak istek yolladım şimdi sanakabul edersen hem eski hemde yeni halimi görürsün
kabul ettim bile canım arkadaşim
Teşekkür ederim canım arkadaşım
Bu arada sen istanbulun neresindeydin
ümraniyedeyim canım anadolu yakasında
sen nersindesin
bu arda eşin haklı güzel bakıyorsun
Bende eyüpteyim Avrupa yakasında
Bu arada iltifatın için çok teşekkür ederim canım. O senin yüreğinin güzelliği
görünen köy kılavuz istemez
o yavruyuda yerim ben bu arada beşiktaşlı takımlarıda giymiş
benim kızda hasataneden beşşiktaş takımı ile çıktı hemşireler şaşırmıştı
babasının israrı
Benim Doktorum istediğin odayı seç demişti o zaman doğuma gittiğimde.
Eşim direk 1903 boşsa onu alalım demişti
Aşırı fanatik değildir ama kardeşimin eşi felakettir o konuda hatta kardeşimde aynı hastanede 4 sene evvel doğum yaptığında oda o odayı istemiş ama dolu diye 1902de kalmıştı ve eşimde sırf onu kızdırmak için 1903ü seçmişti hatta takıldı doğumdan sonra ona bacanak bak sen kalamadın ama biz kaldı diye
Benim kız kardeşiminde bu arada ikizleri var.
Daha evvel bir kere düşük yapmıştı sonra hamile kaldığını öğrendiğinde 9 ay sadece tuvalete kalktı korkusundan ve hamilelikte 30 kilo aldı
Hani geçen gün fesat muhabbeti vardı ya direk o geldi aklıma
97 kiloyla doğuma girdi ama şu an demezsin ikiz doğurmuş okadar kilo almış diye.
Sırf insanlar aaaa bak doğum kiloların kalmış kilolusun derler diye doğumdan 10 gün sonra deli gibi spor yaptı ve şu anda 65 kilo olduğunu idda ediyor bence bi 5 kilo eksik söylüyor ama neticede baya bir zayıfladı ve hala her gün sabah 6 da eşini işe geçirir geçirmez çocuklar uyurken yarım saat koşu bandına cıkıyor 15 dakkada bisiklet kullanıyor ve resmen seda sayan gibi aç geziyor
Gezmelerde asla rejimdeyim demez yer ama akşam sırf çorba yada 1 beynirli tost yer. Öğlen tabi üşenmez çocuklarla kendine mükellef bir sofra kurar evde olduğunda. Önemli olan akşam yememek der hep bende dabi dabi derim
alem valla bu bizim aklımıza gelmemişte benim eşimde fanatik değil ama kardeşim fanatik o düşürdü aklımıza takımı hastanede kızda fanatikmiş diye güldülerdi bize dayısı tezahuratta öğretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?