Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse bende hazır kimsecikler yokken kaçayım yoksa yine çenem düşüyor

İnşallah yarın hayırlı haberlerle yani eksilerle döner sabah güzel bildirimler yapmayı nasip eder Rabbim.

bende doğumda 25 kilo aldım 102 kilo girdim doğuma
doğumdan 2 ay sonra 105 kiloydum
herkes veriri ben dahada aldım

benimkide erkek fatma
oyuncakları top evde 25tane topu var hala top kucaklar alalımmı diye
araba
bütün kış anne bab tamir seti al keşke bir çekicim olsa deyip durudu almadım ama teyzesi almış elinde matkap tornavida dolanıp tamir yapıyor
bebek dersen yüzüne bakmaz
işte erkek fatma bendede var

Günaydınlar herkese

geçen hafta 98
bu hafta 97

spor 120 dakika

mutlucum bu hafta barajın altında kaldım ama mazeretimi biliyosun haftaya aynen devam cnm

Son düzenleme:
bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım

30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur

Günaydınlar herkese

geçen hafta 98
bu hafta 97

spor 120 dakika

mutlucum bu hafta barajın altında kaldım ama mazeretimi biliyosun haftaya aynen devam cnm

gecen hafta:92.2
bu hafta:90.2

gıden:2 kılo

su 89 u goremedım 2 haftadır((

günaydın kızlaar..ikinizde güzel kilo vermişsiniiiz......yasafat görünmüyordun bayaadır nerelerdeydiin............

bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım

bravo canım 30 u tamamlamışsın ben de yaklaştım sayılır 22 etti hala aynı diyete devammıı.......

saol cnm sasıbes oldum oturuyorum.

yena asu iyi gecelr yarın süper bildirimler bekliyoruzzzz.
süper bildirim zor gözüküyor ama ben yine de son bir çabayla gidip yürüyüp gelcem
İyi uykular canım.Allah rahatlık versin....Umarım harika bir sonuç görürsün yarın sabah..Tabi hepimiz için bu dilek..

Kesinlikle katılıyorum.Hemde her kelimesine....

ASUUUU... SENİ SEVİYORUM....
ay uatndım ve de duygulandımben de sizi seviyorum güzeller
selammmmmmmm biz gesmeden geldikkkkk ve ben çay hariç hiçbr şeye dokunmadımmmmmm

gecen hafta:92.2
bu hafta:90.2

gıden:2 kılo

su 89 u goremedım 2 haftadır((

maşallah canım bravo haftya garantilemişsin 80leri bişey kalmamış

ece ne zaman istersen kısırın hazır bil canım simiti de söyleriz getirirler hemen sonra eve yürüyerek döneceksin ama yokuş yukarı

çok geçmiş olsun cnm
geçen haftada eltimin gözüne çamaşır suyu kaçmıştı saf su bile tutmamış eşi demiş 15 dakika sonra su tutmuş sonra dr.a gittiler kapattılar 3 gün daha sonra yine çağırdılar kontrole görme kaybı var mı diye bişey çıkmadı çok şükür

ahh ahhhh sana mı gelsek kısır yemeye mutlu da bende gzl yapamıyoruz

cnm ben 2 kere alışveriş yaptım
trend... Dan bi sorun yok
bizim burda dr.lar hemen her gün alışveriş yaparlar ordan
bide belgin bala var o sürekli herşeyini netten alır hastalık derecesinde onun ki hiç bi sorun yaşamamışlar şimdiye kadar

saol beyzuş ablam geçti gitti çok şükür

günaydın asucum

maşallah canım 80 leride 70 leride görürsün sana güveniyorum ben

günaydın kızlar nasılsınız bugün dışarda işlerim var erkenden kilomu yazayım .dün yoktum ikizlere kış için mont almaya gitmiştim kendime ayakkabı aradım sonunda buldum .Bugünde kızlarıma kıışlık bişeler alıncak illa benide yanlarında istiyorlar
geçen hafta kilom 97.2
bu hafta kilom 96.7

ben öyle kadınlara hayranım banu,
ben direk rejimdeyim derim, dinle dur lafları ne güzel azim de yapmış.tuttuğunu koparmış. ay sıra biz de biz de görelim o kiloları.

bende doğumda 25 kilo aldım 102 kilo girdim doğuma
doğumdan 2 ay sonra 105 kiloydum
herkes veriri ben dahada aldım

ah be güzelim aynen, ben 22 kilo aldım doğumdan çıktığımda 111 civarı idim, 6 ay sonra 113 civarı. neyse bi yerinden tuttuk en azından. yoksa gerçekten 150 kilo olmak o kadar kolayki.

Günaydın kızlar...

Umutsuz vakamıyım acaba ama yılmak yok.

Geçen hafta 98 idim sanırım

bu hafta 97,8 ne yapalım bunada şükür.

sporum zorlada olsa 190 dk

30. Kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur

mrb yasafat tebrikler. Sen önceleri listeni paylaşmıştın çok güzel diye bende yazmıştım hatta. Sen aynı diyetemi devam ediyorsun?

herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler diliyorum
hayırlı cumalar ablacım azmine hayranım...

ben öyle kadınlara hayranım banu,
ben direk rejimdeyim derim, dinle dur lafları ne güzel azim de yapmış.tuttuğunu koparmış. Ay sıra biz de biz de görelim o kiloları.

günaydın mutlucum geçmiş olsun gözünde bir sıkıntı yoktur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…