- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Neyse bende hazır kimsecikler yokken kaçayım yoksa yine çenem düşüyor
İnşallah yarın hayırlı haberlerle yani eksilerle döner sabah güzel bildirimler yapmayı nasip eder Rabbim.
Benim büyük kızımada aşıladı bjk sevgisi hatta ne zaman mağazasının önünden geçsek ille anne bak yeni forma yok bak yeni eşortman takımı diye tutturur. Daha küçücüktü en büyük bedidaş derdi dili dönmediği için
Şimdi üzerinden çıkarmadığı bir bjk kolsuz kapşonlusu var bazen delleniyorum kızım üzerine yapışacak ben yıkıyorum sen telden alıyorsun diye söylenir durum.
Erkek fatma ne olucak diyorum hatta babası ufakken onu kahveye götürürdü tabi masrafları coğalınca kesti ( 6 yaşına kadargitmişti ) Hala bile der baba kahveye gidelimmi diye babamız kahveyi bıraktı kızımız hala gitme derdinde
Bari küçüğünü kurtarayım diyorum ama oda 14 aylık en büyük beşiktaş dediğimiz an yumruk havaya yapıyoranlıyacağın hepsini kaybettim şöyle kibar hanım hanımcık bir kızım olmayacak şimdiden belli
Bari şu meşhur Yarmagül gibi olmasınlar o bile bana yeter
Tebrik ederim çok..
80 ler eli kulağında..
Ayşecim çok sevindim temiz çıkmasına..
emir'e tekrar geçmiş olsun..
Günaydınlar herkese
geçen hafta 98
bu hafta 97
spor 120 dakika
mutlucum bu hafta barajın altında kaldım ama mazeretimi biliyosun haftaya aynen devam cnm
gecen hafta:92.2
bu hafta:90.2
gıden:2 kılo
su 89 u goremedım 2 haftadır((
bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım
30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur
süper bildirim zor gözüküyor ama ben yine de son bir çabayla gidip yürüyüp gelcemsaol cnm sasıbes oldum oturuyorum.
yena asu iyi gecelr yarın süper bildirimler bekliyoruzzzz.
İyi uykular canım.Allah rahatlık versin....Umarım harika bir sonuç görürsün yarın sabah..Tabi hepimiz için bu dilek..
Kesinlikle katılıyorum.Hemde her kelimesine....
ASUUUU... SENİ SEVİYORUM....
selammmmmmmm biz gesmeden geldikkkkk ve ben çay hariç hiçbr şeye dokunmadımmmmmm
[sıze=2]sevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. Resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. Biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. Hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. Aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, allah hepisini kazadan beladan korusun. Eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... Neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.[/sıze]
geçmiş olsun canım
çok tehlikeliler allah çocuklarımız korusun ama onlarsız da olmuyor malesef en iyisi uzakta tutmak
mutluu bugün kısır yedim aklıma hep sen ve ayşe geldi valla siz de olsaydınız ne güzel olurdu ama
bu arada bişii sorcam bu yanda geçen reklamlar var ya alışveriş siteleri nasılsizce güvenlir mi hoşuma giden bişiler var ama güvenemiyorum kredi kartı numaramı vereceğim gelenden bişi değil de korkum nasıl acaba hepsine de üye oldum bak bakkk hoşuma gidiyorr ama almaya cesaret edemiyorummmmm:26::26::26:
bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım
30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur
Benim kız kardeşiminde bu arada ikizleri var.
Daha evvel bir kere düşük yapmıştı sonra hamile kaldığını öğrendiğinde 9 ay sadece tuvalete kalktı korkusundan ve hamilelikte 30 kilo aldı
Hani geçen gün fesat muhabbeti vardı ya direk o geldi aklıma
97 kiloyla doğuma girdi ama şu an demezsin ikiz doğurmuş okadar kilo almış diye.
Sırf insanlar aaaa bak doğum kiloların kalmış kilolusun derler diye doğumdan 10 gün sonra deli gibi spor yaptı ve şu anda 65 kilo olduğunu idda ediyor bence bi 5 kilo eksik söylüyor ama neticede baya bir zayıfladı ve hala her gün sabah 6 da eşini işe geçirir geçirmez çocuklar uyurken yarım saat koşu bandına cıkıyor 15 dakkada bisiklet kullanıyor ve resmen seda sayan gibi aç geziyor
Gezmelerde asla rejimdeyim demez yer ama akşam sırf çorba yada 1 beynirli tost yer. Öğlen tabi üşenmez çocuklarla kendine mükellef bir sofra kurar evde olduğunda. Önemli olan akşam yememek der hep bende dabi dabi derim
bende doğumda 25 kilo aldım 102 kilo girdim doğuma
doğumdan 2 ay sonra 105 kiloydum
herkes veriri ben dahada aldım
30. Kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur
hayırlı cumalar ablacım azmine hayranım...herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler diliyorum
ben öyle kadınlara hayranım banu,
ben direk rejimdeyim derim, dinle dur lafları ne güzel azim de yapmış.tuttuğunu koparmış. Ay sıra biz de biz de görelim o kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?