Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr

mutlu geçmiş olsun canım bizim burda birinin çocuğuda çamaşır suyu içmiş ben bol su içirilir diye düşünmüştüm dr asla ne kusturun nede bişey yedirip içirin bu gibi durumlarda demiş çok tehlikeli çocuk daha yeni düzeldi 15-20 gün oldu heralde sende ucuz kurtulmuşsun bu gün bi sadaka ver istersen

ceco kardeşine bayıldım valla maşallah o azimden bizdede olsa ahhhhh benim ablamda benden 10 yaş büyük ama ablası benim sanki!!!! ikramlarda mırın kırın eder mideme gelmiyo falan safra keseme bilmemne oldu yemez kimsede ısrar etmez o zaman yıllardır çayı çoğunluk tatlandırıcılı içer bende bööle bakmakla yetinmişim demekki yıllarca

ayşe bu gün şikayetlerin azaldımı canım

yasafat bravooooooooooooo
aysecim 1 kilo ohhhhh gitti. geri gelmeyeseciler.....
fadime 500 gr ne güzel, ben hala debeleniyorum
nevzamansız az olsun gitsin de artıya geçme yeter.:82:

gözümden resmen sanki tuz dökülüyor çapak yerine of ki of ucuz atlattım.

ah be güzelim aynen, ben 22 kilo aldım doğumdan çıktığımda 111 civarı idim, 6 ay sonra 113 civarı. neyse bi yerinden tuttuk en azından. yoksa gerçekten 150 kilo olmak o kadar kolayki.

92 ile hamile kaldım 6 kilo alıp 98 le doğum yaptım ne ara 103 e çıktım :44:

günaydın kızlarrr

ayşe bu gün şikayetlerin azaldımı canım

günaydın cnm
azcık daha acı var baya tahriş olmuş ama iyiyim çok şükür

ah cnm inş eeeee hani senin bildirim :)

teramisin göz merhemi varsa sür yoksa ucuz 2-3 lira bişey iyi gelmediği bişey yok bu merhemin

günaydınlar
çok şükür 8lileri ucundan da olsa gördüm ,
89,9 çıktım tartıda
ilbatum canımmmm sözümü tuttummmmm

semiran, tebbessüm, ilbatum, toksin canlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
günaydın kızlar, her ne kadar tartı ile arama mesafe koyduysam da sizlerin verdiği kiloları takip ediyorum...
artık kahve içmiyorum, tiksindiğimden değil, ama gariptir içmek istemiyorum, yoksa tam da türk kahvesi vaktidir benim için...

günaydınlar
89,9 çıktım tartıda

bu 80'lerin ve 70'lerin sınırı önemlidir bizim için. bi hafta önce 90 olmuş olsan, bi sonraki hafta 89.90 olsan bundan daha büyük motivasyon yok gibi. psikolojik sınırlar ama çok önemli . o yüzden tebrik ederim sinopee

ah be güzelim aynen, ben 22 kilo aldım doğumdan çıktığımda 111 civarı idim, 6 ay sonra 113 civarı. neyse bi yerinden tuttuk en azından. yoksa gerçekten 150 kilo olmak o kadar kolayki.
valla aynen öyle biz hamilelikte yemeği keşfedenlerdeniz diyoum
günaydınlar
89,9 çıktım tartıda

bravo büyük motivasyon valla

Son düzenleme:
geçen hafta 90.8
bu hafta 90.4
giden 400 gram

mutlucum spor 330 dakka

buhaftasonu kaçırdım hemde abarttım tartıya yansıdı yani

diyete başalyalı bugün 1 ay oldu toplam 4.8 kilo verdim

semiran canım şubece arkadaşlarla bir sürü siteye üyeyiz , trend.. markfn.. limng... en çok alışveriş yaptığımız siteler,bu zamana kadar hiç bir sıkıntı olmadı geri iade olayı da süper beğenmedin mi gönder geri bikaç gün sonra paranıda kartına iade edıyorlar...

kesinlikle öle canım çok uzun zamandır motive olamıyorum inşallah bu bahane olurda şöle sıkı sıkıya başlarım artık ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…