herkese hayırlı günler ve hayırlı cumalar dilerim...
@ayşe yaa evet yarınki buluşmayı erteleyin ben gelemiyorum yarın olursaaa : (
bi de buluşmayı erken saatte ayarlamayın olurmu ayarlarken benide düşünün yaa :)
ben derse gidiyorum artık hafta sonları. Bu hafta dersim yok ama başka bi işim çıktı. Mesela saat 17.30 filan gibi yaparsanız ben ancak üsküdardan buraya yetişebilirim :))
diğer mesajda kilo bildirimlerimizi yapiim en iyisi :)
yaaa giremedim 1 hafta boyunca geçen haftaki listeyi bile giripte göremedim :) bbildirimlerimizi yaptım çıktım:)
eee herkes nasıl ne gibi değişiklikler var. Yarın annemde misafir var kalabalık. Bende kardeşlerimde evde olmayacağımız için anneme bugünden yardım edicem..
özlemişim yaaa buraya yazmayı:)
yedireceğim görsün o, demek o kadar kolaylaşıyor yani bahara başlıyorum şoförlüğe :)))) inşallah bakıp bakıp gülerimyedir valla şaşırsında kalsın
araba kullanmak zor değil inana
bende kullanımıycam sanırdım önceden ama bir süre sonra örgü örmek giri rafleks haline getiriyorsun
arabayı kaptım eşimden ohh şöför benim artık ne kaza yaptım bir kere yanlış yere parktan çekildi araba ama ondada eşimin demesine bakıp oraya parketmiştim herneyse gelsin araba süresin bugünleride hatırlayıp gülersin
hanaaaa seninki bal gibbide kıskanıyor seni ,kız nasıl bakıyorsun sen türkan şoray gibi mi :)))) inanmaaaaa benimki neyse beni böyle aldı sorun yok giyimde ::)Bencede yedir o verdiği sözüsen istedikten sonra kesin yaparsın.
Benim eşimde zayıfla giyimine asla karışmıycam söz der ama ben ben inanmam kendisine çünkü şimdi bile yok onu giyme yakası açık yok onu giyme fazla dar der durur bende hemen derim vardıda ben mi giymiyorum o zaman alışverişe gidelim diye
Artık o zaman düşünemiyorum kıyafet kavgasını
Trafikte genelde yandaki arabalarla bile aynı izaya gelmemeye çalışır neymiş ya bakarsaymış. Geçen gün kızım dedi baba sen annemi kıskaıyormusun diye dedim baban ne diye lambalarda az ileri yada az geri duruyor sanıyorsun ben farkındayım ne kadar söylemese bile yan yana gelmemeye çalışıyor diye oda o zaman itiraf etti evet bakmalarından hoşlanmıyorum diye. Çok derin bakıyormuşum millette üzerine alınabilirmiş
Valla ben zayıflayayımda kıyafet kavgası yapmaya razıyım oda aynı şeyi söylüyor sen zayıfla bikinide giysen sorun cıkarmam diye ama ben inamıyorum o ayrı
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır eşlerimizin vaad ettiklerine kavuşuruz tez zamanda ..... Aminnnn
öyle valla o aldı başını gitti ama saat kaçta değilde ne zaman buluşalım desek :))))buluşalım bencedeeee.biz senle yakınız kilo olarktan da asuman hanım aldı başını gidiyor tabi bizden ne kadar önce başlamış zaten hakkıda.kaçta buluşalım???:)
çok büyük geçmiş olsun canım.benim de en korktuğum şeydir Allah korusun
ya benim de canım kısır ister.kendim de beceremem((
sizde gelin ankara buluşmasına zaten çok azız
evet evet hem zayıflayalım sonra da buluşu kısır yiyelim valla bana uyar
off ya simitte ne zamandır yemedim akşam akşma karnım da açççç
spor yapınca ben bi sürü su içiyorum spora başla bence bi an öncee
sanaaaa
aşkolsun hani banaArkadaş olarak istek yolladım şimdi sanakabul edersen hem eski hemde yeni halimi görürsün
aynennnnnnnbende doğumda 25 kilo aldım 102 kilo girdim doğuma
doğumdan 2 ay sonra 105 kiloydum
herkes veriri ben dahada aldım
harikasın canım ya ,ben gördümmmm hadi takip et beniiiiigecen hafta:92.2
bu hafta:90.2
gıden:2 kılo
su 89 u goremedım 2 haftadır((
ay bu haftada bizim topiğin hepsi regl ya beraber uzun süre kalanlar etkilenirlermiş bu dönem aynı döneme çekilirmiş derler bizimde öyle mi oldu acep :)))))bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım
30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur
canım ya benim listeme bir bak bende 200 gramdan sonra açıldım :)))Günaydın kızlar...
Umutsuz vakamıyım acaba ama yılmak yok.
Geçen hafta 98 idim sanırım
bu hafta 97,8 ne yapalım bunada şükür.
sporum zorlada olsa 190 dk
harikasın canımmmmmmmmmmm hemşooooooooommmm torrrrrrrpağammmmmmmm, bende verdim ve seni geçtim bileeeeee, hadi sende yakala beni ,bu motiveyle sen benide geçersin yaaaaaaa, tebriklerrrrrrgünaydınlar
çok şükür 8lileri ucundan da olsa gördüm ,
89,9 çıktım tartıda
ilbatum canımmmm sözümü tuttummmmm
sen kahve içmeye ara ver bitanem ,bol bol süt iç bundan sonra, ceviz falanda ye bebeğin zihinsel gelişimi için çok iyi demişlerdi ceviz aynı beyine benzediği için yararmış :)semiran, tebbessüm, ilbatum, toksin canlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
günaydın kızlar, her ne kadar tartı ile arama mesafe koyduysam da sizlerin verdiği kiloları takip ediyorum...
artık kahve içmiyorum, tiksindiğimden değil, ama gariptir içmek istemiyorum, yoksa tam da türk kahvesi vaktidir benim için...
geçen hafta 90.8
bu hafta 90.4
giden 400 gram
mutlucum spor 330 dakka
buhaftasonu kaçırdım hemde abarttım tartıya yansıdı yani
diyete başalyalı bugün 1 ay oldu toplam 4.8 kilo verdim
slmlarrr kizlarrrr
geçen hafta 67.6kg
bu hafta 68.2kg
giden 0
gelen 600gr
sporrr 500dakkk
buda bana kapak olsunnn yersem tulumba tatlilarini gozlemeleri ş initzeli ee olacağı buydu verenleri tbr ediyorum
ben mutsuz hava mutsuz yağmurlu offf bunun üstüne güzel kahvalti yapılır
toprağııııımmmm naptın sen yaaaa
hem 8lilere indin hemde 1800 ne yaa anammm
sende gayretin yarısı bende olsa keşke haftalardır 200-300 gr veriyorum daha fazlası yok ...
valla tebrikler gıpta ettin kız sana....
semiran geldiiiiiiii merhabalar nasılsınız hatınlar kilo veren vermeyen herkesi canı gönülden tebrik eder saygılarımı sunarım vermeyenlerde canınız sağolsun haftaya inş diyorum ben de yapayım şükür kımıldadım nihayet nihayet şükür şükür binlerce kere yaradana
geçen hafta 89.700 düm sanırım:26::26:
bu hafta 88.300 şükür buna da (yenacım geçen haftayı dorumu yazdım bilmiyorum ama sende kayıtlıdır nasılsa tşk bir borç bilirim canım ellerine sağlık)
sporum 310 dk
bu netten alışveriş yazım için yorum yapan arkadaşlara çok tşk ederim yapacağım inş beğendiğim şeyler var iyimi ediyorum bilmem ama hastalık yapmasın
inanmıyorum ya neden oldu diyecektim ama belli nedenleri ,canım öyle güzel kahvaltı falan yok tamam mı ihtiyacını karşıla tamam ve sporu çok abartma zayıflamaya kas yaptığı için engel oluyormuş :)
şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz herkesi öpüyorum YENACIM ve MUTLUCUM listeler için ellerinize sağlıkbankaya uğrayacağım ordan okula ancak giyinirim herkesi çok seviyorummm bennn
canım bankaların net üstünden alışveriş yapacağın hesapları oluyor. bankana gidiyorsun. mevcut hesabına bağlı internet hesabı açıyorlar. mesela 20tl lik birşey alcan o hesaba 20tl yüklüyorsun netten sana şifre filan veriyor banka. alışveriş yaptığın site sadece o 20tlyi çekebiliyor. bankanla konuş daha detaylı bilgi verecektir. daha güvenli. bende gitti gidiyordan alışveriş yapmak istiyorum ama çok güvenemiyorum.semiran .!.:bu arada bişii sorcam bu yanda geçen reklamlar var ya alışveriş siteleri nasılsizce güvenlir mi hoşuma giden bişiler var ama güvenemiyorum kredi kartı numaramı vereceğim gelenden bişi değil de korkum nasıl acaba hepsine de üye oldum bak bakkk hoşuma gidiyorr ama almaya cesaret edemiyorummmmm
sağol tombişim iyiyim sen nasısın.Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
banu145145+, asumanzeynep+, BEYZUS+, esincan, yst38, YENA+, dalokaysmom,
Nasılsın tombiş arkadaşalarım::)))
sırf biz hasta olsak kiloya bağlıycamda her evde bir hasta var. allah tez zamanda şifa versin herkese.Valla topikçe nazara geldik hele biz habire bir olayımız var nediyim valla Allah hepimizi korusun iyilikler versin.
kocaman alkışlar senin için bravoooodün sabahtan beri kayınvalidemin evinde idim
internet yavaş bilgisayarın bazı tuşları çalışmıyor
nete girdim ama ancak okudum çok cevap yazamadım kusuruma bakmayın
ancak diyetimi bozmadım hatta aç bile kadım
öğlen yemeğini biraz geç oldu saat 4 de akşamı bekliyelimmi yiyelimmi dedi eltim ben diyetteyim az yiyince insan acıkıyor yiyelim dedim yedik bozmadım diyeti
ama onlar onu akşma yemeği yaptılar sonrada acıkınca başladılar aburcubur yemeye çekirdek bisküvü börek kek vs. ama ben tadına bşle bakmadım ama acıktım dişime göre birşeyde yoktu öyle kaldım yani ne diyim kısacası bozmadımmmmmm
bugün akşam eve geldim ancak yazabildim
bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım
30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur
kız nispetmi yapıyon 2 kilo verşin. neyse haftaya 8li rakamlarını bekliyoruz mesela 88 :))gecen hafta:92.2
maşallah diyelim canım çok güzelselammmmmmmm aman allahım inanmıyorum ya regl olmama rağmen
kilo :89.3
spor: 150 dk
ve geçen hafta 91.1 di yani gidennnnnnnnnnnnnn 1800 grammmmmmmmm
Günaydın hanımlar........
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah....Hayırlı cumalar.....
hayırlı cumalar canım. sanada güzel bir gün dilerim.
KİLOM:90.600
SPOR: 360 dak
gecen hafta:92.2
öyle valla o aldı başını gitti ama saat kaçta değilde ne zaman buluşalım desek :))))
canım ben kaç kiloda buluşalım niyetine yazmıştımama asumana yetişmek mümkün değilll
senle bizzzz yakınız kilo olaraktan.ama çok hedef koyarsak havalar soğur görüşemyiz.bebekler fln.iyi düşünelim de istanbulluları geçelim hehehe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?