Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı günler ve hayırlı cumalar dilerim...

@ayşe yaa evet yarınki buluşmayı erteleyin ben gelemiyorum yarın olursaaa : (
bi de buluşmayı erken saatte ayarlamayın olurmu ayarlarken benide düşünün yaa :)
ben derse gidiyorum artık hafta sonları. bu hafta dersim yok ama başka bi işim çıktı. mesela saat 17.30 filan gibi yaparsanız ben ancak üsküdardan buraya yetişebilirim :))

diğer mesajda kilo bildirimlerimizi yapiim en iyisi :)

yaaa giremedim 1 hafta boyunca geçen haftaki listeyi bile giripte göremedim :) bbildirimlerimizi yaptım çıktım:)

eee herkes nasıl ne gibi değişiklikler var. yarın annemde misafir var kalabalık. bende kardeşlerimde evde olmayacağımız için anneme bugünden yardım edicem..

özlemişim yaaa buraya yazmayı:)

kilo ve spor bildirimlerimiz;

annem;
geçen hafta : 100
bu hafta : 98.4
giden : 1.6

sporu;
120 dk

benim bildirimim;
geçen hafta : 81.5
bu hafta : 80.4
giden : 1.1

sporum;
150 dk

yena ablacıma ve mutluya şimdiden teşekkürler yine bize vakit ayırıp ellerini ve zihinlerini yordukları için ; )​

cnm 5 bucuk çok geç olur ama çoğunluk ne derse saat ona göre ayarlanıcak bakalım

selammmmmmmm aman allahım inanmıyorum ya regl olmama rağmen

kilo :89.3

spor: 150 dk

ve geçen hafta 91.1 di yani gidennnnnnnnnnnnnn 1800 grammmmmmmmm

yedireceğim görsün o, demek o kadar kolaylaşıyor yani bahara başlıyorum şoförlüğe :)))) inşallah bakıp bakıp gülerim
hanaaaa seninki bal gibbide kıskanıyor seni ,kız nasıl bakıyorsun sen türkan şoray gibi mi :)))) inanmaaaaa benimki neyse beni böyle aldı sorun yok giyimde ::)
öyle valla o aldı başını gitti ama saat kaçta değilde ne zaman buluşalım desek :))))
Arkadaş olarak istek yolladım şimdi sana kabul edersen hem eski hemde yeni halimi görürsün
aşkolsun hani bana ((
bende doğumda 25 kilo aldım 102 kilo girdim doğuma
doğumdan 2 ay sonra 105 kiloydum
herkes veriri ben dahada aldım
aynennnnnnn
gecen hafta:92.2
bu hafta:90.2

gıden:2 kılo

su 89 u goremedım 2 haftadır((
harikasın canım ya ,ben gördümmmm hadi takip et beniiiii

slmlarrr kizlarrrr
geçen hafta 67.6kg
bu hafta 68.2kg
giden 0
gelen 600gr

sporrr 500dakkk

buda bana kapak olsunnn yersem tulumba tatlilarini gozlemeleri ş initzeli ee olacağı buydu verenleri tbr ediyorum
ben mutsuz hava mutsuz yağmurlu offf bunun üstüne güzel kahvalti yapılır

bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım

30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur
ay bu haftada bizim topiğin hepsi regl ya beraber uzun süre kalanlar etkilenirlermiş bu dönem aynı döneme çekilirmiş derler bizimde öyle mi oldu acep :)))))
Günaydın kızlar...

Umutsuz vakamıyım acaba ama yılmak yok.

Geçen hafta 98 idim sanırım

bu hafta 97,8 ne yapalım bunada şükür.

sporum zorlada olsa 190 dk
canım ya benim listeme bir bak bende 200 gramdan sonra açıldım :)))
günaydınlar
çok şükür 8lileri ucundan da olsa gördüm ,
89,9 çıktım tartıda
ilbatum canımmmm sözümü tuttummmmm
harikasın canımmmmmmmmmmm hemşooooooooommmm torrrrrrrpağammmmmmmm, bende verdim ve seni geçtim bileeeeee, hadi sende yakala beni ,bu motiveyle sen benide geçersin yaaaaaaa, tebriklerrrrrr
sen kahve içmeye ara ver bitanem ,bol bol süt iç bundan sonra, ceviz falanda ye bebeğin zihinsel gelişimi için çok iyi demişlerdi ceviz aynı beyine benzediği için yararmış :)
geçen hafta 90.8
bu hafta 90.4
giden 400 gram

mutlucum spor 330 dakka

buhaftasonu kaçırdım hemde abarttım tartıya yansıdı yani

diyete başalyalı bugün 1 ay oldu toplam 4.8 kilo verdim

yaaa yemeyeceksin işte ben bu hafta çok dikkat ettim ,darısı haftaya :)

Günaydın hanımlar........
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah....Hayırlı cumalar.....

KİLOM:90.600

SPOR: 360 dak

inanmıyorum ya neden oldu diyecektim ama belli nedenleri ,canım öyle güzel kahvaltı falan yok tamam mı ihtiyacını karşıla tamam ve sporu çok abartma zayıflamaya kas yaptığı için engel oluyormuş :)

toprağııııımmmm naptın sen yaaaa
hem 8lilere indin hemde 1800 ne yaa anammm
sende gayretin yarısı bende olsa keşke haftalardır 200-300 gr veriyorum daha fazlası yok ...
valla tebrikler gıpta ettin kız sana....

aslında hiçbir şey yapmadım yediklerime dikkat ettim ve yeşilçay içtim bol limonlu, sen içmiyor musun? verirsin merak etme az git gezmelere :))))))))) bence sen haftayabu azimle listeye gireceksin, bende hiç bu kadar beklemiyordum ,haaa unutmadan 2 gündür ekmek günde 1 dilimi geçmedi, hep sebze-meyve-yoğurt ve bol yeşl çay, sabah yumurta peynir yeşillik ne varsa ,bak yap 2 günde fark edecek......

semiran geldiiiiiiii merhabalar nasılsınız hatınlar kilo veren vermeyen herkesi canı gönülden tebrik eder saygılarımı sunarım vermeyenlerde canınız sağolsun haftaya inş diyorum ben de yapayım şükür kımıldadım nihayet nihayet şükür şükür binlerce kere yaradana
geçen hafta 89.700 düm sanırım:26::26:
bu hafta 88.300 şükür buna da (yenacım geçen haftayı dorumu yazdım bilmiyorum ama sende kayıtlıdır nasılsa tşk bir borç bilirim canım ellerine sağlık )
sporum 310 dk
bu netten alışveriş yazım için yorum yapan arkadaşlara çok tşk ederim yapacağım inş beğendiğim şeyler var iyimi ediyorum bilmem ama hastalık yapmasın

şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz herkesi öpüyorum YENACIM ve MUTLUCUM listeler için ellerinize sağlık bankaya uğrayacağım ordan okula ancak giyinirim herkesi çok seviyorummm bennn

giden 1,400 süpersin cnm :)
valla netten alışveriş alışkanlık haline dönüyo bence bi uyarı abartmadan al istediklerini :)

inanmıyorum ya neden oldu diyecektim ama belli nedenleri ,canım öyle güzel kahvaltı falan yok tamam mı ihtiyacını karşıla tamam ve sporu çok abartma zayıflamaya kas yaptığı için engel oluyormuş :)

cnm sucu spora atamam tmm kas yapmis olabilir ama eltim arpa corbasi yapmis benimde canim cok isdiyordu bir tencere bana getirmis bende sabah ekmeksiz yedim 2tabak ölen de yedim iste diyecegim yediklerimden cok kacirdimmmm he aklima gelmisken yedigim cikolatalari hic sormayin bu hafta sonu demeyecegim dikkat edecegim dermisim ama yarin yas gününe davetliyim kisir yapda ben kisir yiyeyim dedim en uygunu diete kisir bence onuda kac tabak yedigine bagli offff haftaya insallah veririm yürüyüslerde bitti bu sabah soguk yagmurlu hava burda basladimi yagmur kolayina düzelmez artik lesli baciya misafir olcaz

günaydınlar hayırlı cumalar kızlaaaaar. yeni güzel bir gün veee kilocukların gittiği güzel bir haftaydı.

canım bankaların net üstünden alışveriş yapacağın hesapları oluyor. bankana gidiyorsun. mevcut hesabına bağlı internet hesabı açıyorlar. mesela 20tl lik birşey alcan o hesaba 20tl yüklüyorsun netten sana şifre filan veriyor banka. alışveriş yaptığın site sadece o 20tlyi çekebiliyor. bankanla konuş daha detaylı bilgi verecektir. daha güvenli. bende gitti gidiyordan alışveriş yapmak istiyorum ama çok güvenemiyorum.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

banu145145+, asumanzeynep+, BEYZUS+, esincan, yst38, YENA+, dalokaysmom,
Nasılsın tombiş arkadaşalarım::)))
sağol tombişim iyiyim sen nasısın.
Valla topikçe nazara geldik hele biz habire bir olayımız var nediyim valla Allah hepimizi korusun iyilikler versin.
sırf biz hasta olsak kiloya bağlıycamda her evde bir hasta var. allah tez zamanda şifa versin herkese.

kocaman alkışlar senin için bravoooo
bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım

30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur

kız nispetmi yapıyon 2 kilo verşin. neyse haftaya 8li rakamlarını bekliyoruz mesela 88 :))
selammmmmmmm aman allahım inanmıyorum ya regl olmama rağmen

kilo :89.3

spor: 150 dk

ve geçen hafta 91.1 di yani gidennnnnnnnnnnnnn 1800 grammmmmmmmm
maşallah diyelim canım çok güzel
Günaydın hanımlar........
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah....Hayırlı cumalar.....
hayırlı cumalar canım. sanada güzel bir gün dilerim.
KİLOM:90.600

SPOR: 360 dak

hayırlı cumalar canım. sanada güzel bir gün dilerim.veee tebrik ederim

Orticim uzun zamandır görüşemiyoruz maşallaah 90 olmuşsun tebrik ediyorum canım istikrarına hayranım resimlerini ne zaman görcez ben çok merak ediyorum seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…