Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşecim tekrar geçmiş olsun canım. çok şükür sonuçlar temiz çıkmış önemli olan o ağrılar acılar geçiyor. bende kaç gündür doğru düzgün giremiyorum nete. bu gün fırsat buldum. emirin ishali çok uzun sürdü çocuk perişan olmuştur. serum falan takıldı mı? ayy çocuklar hasta olmasın çok kötü onların hastalığı. öpüyorum canım seni.

banada geçen akşam eşim sen küçülmeye başladın dedi. nasıl sevindim anlatamam. sonrada sen zayıfla çok büyük bir süprizim var ama söylemem haberin olsun dedi. çok çok istediğim bir şeymiş. ehh zayıflamadan öğrenemiycem herhalde :)
canım senin ödülün de süper ha gayret, al arabayı inşallah :)

günaydim cnm ortimmmm eeee annelik duygusudur belki kahve istememen cnm kahve bebisin beyni gelisirken zararliymis ben hic icmedimmmm cocugum icin ve ben cok severim kahveyi hersey bebisler icin saglikli seyler yemeye calis bende hamilelegimden önce 18kg vermisdim sonra hamile oldugumu ögrendim saglikli beslenme kalmadi bende nerde afyon lokumlari varsa yedimmmmm evde bitti kardesimlerdekinleride yemisdimmmm ,hamilelik cok guzel zaman cnm insallah sende guzel gecirirsin

kilo bildirimiii..................

geçen hafta ...............123.1

bu hafta.....................122

işte buuuuu....giden 1.1 kilooo.............

kızlar herkese günaydın,
benim kilom bu sabah aynı çıktı....
geçen gün 1 kilo eksiktim ama regl olmak üzereyim hem karnım hemde belim ağrıyor sanırım o yüzden kilom aynı görünüyor.
bu hafta için 2 kilo hedefim vardı. haftaya inşallah...

geçen hafta 109 kg
bu hafta aynı
spor 90 dakika yürüyüş... çok azz ama belim ağrıyo hala geçmedi.

geçen hafta 80.9
bu hafta 80.7
giden 200 gr

sporum da 410dk mutlucum

evet göremedim 7leri ama ne diyorum devam diyorum tabiiki de devam diyorum
kilo verenleri çooooooooook tebrik ediyorum
mutlu iyi gitmiş yine canım
semiranım maşallah döndün tekrar sahalara
ilbatum ve sinopee 80ler gelmiş ne güzel
daha aklıma gelmeyen herkesleri kutluyorum

kilo bildirimiii..................

geçen hafta ...............123.1

bu hafta.....................122

işte buuuuu....giden 1.1 kilooo.............

Tebrik edierim saferancım..
Sen bu gidişle Derin'i ve beni geçersin..:)

çOk geçmis olsun mutlu ALLAH korumus
bende korkumdan kilitli dolap aldim hepsini oraya koyuyorum ALLAH im korusun çocuklarimizi ve bizleri

bende doğumda 25 kilo aldım 102 kilo girdim doğuma
doğumdan 2 ay sonra 105 kiloydum
herkes veriri ben dahada aldım
yanliz degilsin canim bende alanlarlardanim 105le girdim ama çogu odemdi aslinda 100 sonunda tansiyon probleminden sistim dogumdan sonra 94 le eve geldim bikaç içinde 105 olmayi basardim

bu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım

30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur
MASALLAH

selammmmmmmm aman allahım inanmıyorum ya regl olmama rağmen

kilo :89.3

spor: 150 dk

ve geçen hafta 91.1 di yani gidennnnnnnnnnnnnn 1800 grammmmmmmmm

Masallah ilbatum devam boyle

Kilo bildirimi yapmayı unuttuğum haftalar için özür dilerim ve paylaşımda bulunmadığım topikten uzaklaştığım için zaten burdan uzaklaşmak kimseye yaramıyor kilo veremiyor insan

Dün billurla rejime başladık tekrardan + leslieye sonucu bu sabah regl olmama rağmen gördüm -500 gr + billurun önerisiyle internetten bi kitap siparişi verdim '' tek şişman beyniniz - düşünce gücüyle zayıflama '' haftaya elime ulaşır sanırım o kitabı okuduktan sonra çok daha fazla kilo vereceğime inandırdım kendimi ve inşallahta öyle olacak çünkü herşey beyinde bitiyor.

Sonuç olarak listeye alınmasam da kilo bildirimi yapayım. Rejime başladıktan bu yana gördüğüm en düşük rakam bu şimdilik

07.10.2011 ~ 111.2
Sporda 65 dakika

Hamınıza selam olsun hatun kişiler..

Çok güzel kilolar verilmiş ..ben aynıyım..
Olsun artı değilim muayyen günümdeyim çünkü.

Beyzuşçum, iki haftadır maşallah çok iyi kilo veriyorsun..Çok heyecanlandım 80 leri görmene sadece bir hafta var..
Sonra 70 ler,60 lar,50 ler..:))

Semiran, sende iyi vermişsin harikasın..

Son düzenleme:

neden böyle söylüyosun bahar..??

slm kızlar lesliemi yaptım 30 dk geldim.kahvaltımı da pc başında yaptım nesftli bademli.oh karnım doydu

geçen hafta 88,2
bu hafta:87,1
giden 1100gr:92:

sporum 410 dk

120 dksı koşu bandı diğerleri leslie 3 veya 5 mil veya 4miln hızlı kısmı

KILO BILDIRIMI

GEçEN HAFTA 77.5

BU HAFTA 75.4

GIDEN 2.100

SPORUM = 760dk

çOK sukur kaç haftadir iyibi inis yapabildim budemektirki sporsuz olmuyormus
kaçamak yok bol bol yuruyus + bisiklet ve regl olmustum sanirim sislerde gitti daha ne isterim

ay bende heyecanlandım neymiş acaba sürpriz
serum takılmadı cnm su bol içiyo sıvı takviyesini o şekilde yapıyoruz
akşam tutuşturdum eline koca bi muz 3te 1ini yedi reflor ile su yaptım yarısından fazlasını içti ama hala ishal geçmedi poposu acayip pişik kremler falan fayda etmiyo ishal geçmeden de düzelmicek malesef
bakalım haftasonu yoğun bi tedavi yapıcam ona

Senin metabolizman kaç bin devirli çok merak ediyorum.:)))

Günaydın canım benim...

Bu cuma 1.400 gr eksik olarak öpüyorum seni;inşallah her cuma biraz daha hafif oluruz....50 de gözüm yok hayatım;70 bana yeterde artar bile..İnşallah 50 yi sen

görürsün.AMİN.......

Sen de vermişsindir de;reglden dolayı fark görünmüyordur eminim.Haftaya iyi bir sonuç gelecek senden....

Çok iyi kilolar verilmiş.MAAŞALLAH....

Tebrik edierim saferancım..
Sen bu gidişle Derin'i ve beni geçersin..:)

geçermiyim dersin...........sizi yakalıyayımda sonrasını beraber veririz dimi.......sporada başladım şükür ..spor yapıyorum mutluyuuuum............

günaydın yenacım harbi maaaşşşaaalllah 3 meleğimvar bende bilmiyorum kaç milyon devirli :)))

hemen bildirimimi yapayım. geçen hafta 96 kilocuktum. bu hafta ise 94.500 süperim süpersin süperiz hihiiiiii
geçen düştüğümü demiştim. nefes alırken zorlanıyorum ve hala hareketlerim kısıtlı. bebişin hastalığıda beni iyice eve bağladı, biraz lesli yapmaya çalıştım eskiden su gibi gelen tempoya yetişemedim.(kendimi kandırmak için bulduğum bahaneleride yazdıktan sonra)
bu haftaki spor(geçen hafta bildirim yapmadım izin istemiştim) 285dk barajı geçtim. ama spor konusunda mutsuzum.

dün doktora gittim. röntgen çektirdim. kırığım çıkığım yok ama ağrılarım 2 ay kadar devam edermiş. sabah akşam ağrı kesici içecekmişim. kalsın idare ediyorum bir şekilde. öğleden sonra diyetisyenime gittim. sporsuz böyleyse sporla 2 kiloyu bulursun dedi. haftalık 1 kilonun altına düşersem şok diyet verecekmiş.
şu elmelı tarçınlı su yaptım 2-3 gün içtim. ama termosum hemen soğutuyor. daha sağlıklı bir termos almam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…