tek tek alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın burası yoklugumda bayagı karışmış sabah sabah kafamı bozdular sanki keyfi izin almışım hey allahım sabır yaaa
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim
ebrucum sana ayrıca teşekkür ederim
bu arada mutlucum ve derincim sizede geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlara da geçmiş olsun rabbi acil şifalar versin
mutlucum emirin ishal hala devam 1 hafta oldu geçmek bilmedi çocuk 2 kilo zayıfladı yemiyo içmiyo halsiz garibim
kızlarrrrrrrrrr eşim bana sen hadeflediğin kiloya in sana araba alacağım dedi
ama benim ehliyetim yok yakalanırsam hiç affetmezler ,ay bu adam benden kurtulmaya mı çalışıyor yoksa
her neyse benim ilk hedefim 12 şubata 70 kilo ya da altında olabilmek doğum günüm çünkü
sonra nisan sonu evlilik yıldönümümüz ben gelinliğimi giymek istiyorum:123:
bunun içinde dans,spor herşey ne varsa yapacağım:124:
öööööööyle homini gırtlak yemek yok gariiiiiiiii:125:
semiran, tebbessüm, ilbatum, toksin canlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
günaydın kızlar, her ne kadar tartı ile arama mesafe koyduysam da sizlerin verdiği kiloları takip ediyorum...
artık kahve içmiyorum, tiksindiğimden değil, ama gariptir içmek istemiyorum, yoksa tam da türk kahvesi vaktidir benim için...
kilo bildirimiii..................
geçen hafta ...............123.1
bu hafta.....................122
işte buuuuu....giden 1.1 kilooo.............
çOk geçmis olsun mutlu ALLAH korumussevgili dostlar,
bu akşam gözüme eser miktarda silintbeng(mutfak banyo temizleyici sprey lerden) kaçtı, nasıl bir acı anlatamam. resmen gözüm cayır cayır yandı. 10 dk su tuttum derhal çapaklandı. biraz soğuk kompres yaptım, şimdi kan oturdu bir miktar ama iyi. çapaklanma yok.
özetle resmen evlerimiz zehir deposu. hemen evdeki tüm temizlik maddelerini toplayıp kilitli bir yere kapadım. aklıma o geldi; çocuklar çok savunmasız bu rengarenk sıvılar jan janlı paketler çok çekici, Allah hepisini kazadan beladan korusun. eve sokmamak lazım bu tür seyleri ama alıyoruz... neyse hepimiz çok ama çok dikkatli olalım gerçekten inanılmaz tehlikeliler.
yanliz degilsin canim bende alanlarlardanim 105le girdim ama çogu odemdi aslinda 100 sonunda tansiyon probleminden sistim dogumdan sonra 94 le eve geldim bikaç içinde 105 olmayi basardimbende doğumda 25 kilo aldım 102 kilo girdim doğuma
doğumdan 2 ay sonra 105 kiloydum
herkes veriri ben dahada aldım
MASALLAHbu arada sporumu yazmayı unutmusum 390 dk bu hafta reglı oldugum ıçın cok yapamadım
30. kılomu vermıs durumdayım 80 lerı goremedım daha ama bunada sukur
selammmmmmmm aman allahım inanmıyorum ya regl olmama rağmen
kilo :89.3
spor: 150 dk
ve geçen hafta 91.1 di yani gidennnnnnnnnnnnnn 1800 grammmmmmmmm
Kilo bildirimi yapmayı unuttuğum haftalar için özür dilerimve paylaşımda bulunmadığım topikten uzaklaştığım için zaten burdan uzaklaşmak kimseye yaramıyor kilo veremiyor insan
Dün billurla rejime başladık tekrardan + leslieye sonucu bu sabah regl olmama rağmen gördüm -500 gr+ billurun önerisiyle internetten bi kitap siparişi verdim '' tek şişman beyniniz - düşünce gücüyle zayıflama '' haftaya elime ulaşır sanırım o kitabı okuduktan sonra çok daha fazla kilo vereceğime inandırdım kendimi ve inşallahta öyle olacak çünkü herşey beyinde bitiyor.
Sonuç olarak listeye alınmasam da kilo bildirimi yapayım. Rejime başladıktan bu yana gördüğüm en düşük rakam bu şimdilik
07.10.2011 ~ 111.2
Sporda 65 dakika
ayşecim tekrar geçmiş olsun canım. çok şükür sonuçlar temiz çıkmış önemli olan o ağrılar acılar geçiyor. bende kaç gündür doğru düzgün giremiyorum nete. bu gün fırsat buldum. emirin ishali çok uzun sürdü çocuk perişan olmuştur. serum falan takıldı mı? ayy çocuklar hasta olmasın çok kötü onların hastalığı. öpüyorum canım seni.
banada geçen akşam eşim sen küçülmeye başladın dedi. nasıl sevindim anlatamam. sonrada sen zayıfla çok büyük bir süprizim var ama söylemem haberin olsun dedi. çok çok istediğim bir şeymiş. ehh zayıflamadan öğrenemiycem herhalde :)
canım senin ödülün de süper ha gayret, al arabayı inşallah :)
KILO BILDIRIMI
GEçEN HAFTA 77.5
BU HAFTA 75.4
GIDEN 2.100
SPORUM =760dk
çOK sukur kaç haftadir iyibi inis yapabildim budemektirki sporsuz olmuyormus
kaçamak yok bol bol yuruyus + bisiklet ve regl olmustum sanirim sislerde gitti daha ne isterim
Hamınıza selam olsun hatun kişiler..
Çok güzel kilolar verilmiş ..ben aynıyım..
Olsun artı değilim muayyen günümdeyim çünkü.
Beyzuşçum, iki haftadır maşallah çok iyi kilo veriyorsun..Çok heyecanlandım 80 leri görmen sadece bir hafta var..
Sonra 70 ler,60 lar,50 ler..:))
Semiran, sende iyi vermişsin harikasın..
Tebrik edierim saferancım..
Sen bu gidişle Derin'i ve beni geçersin..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?