Günaydın canım benim...
Bu cuma 1.400 gr eksik olarak öpüyorum seni;inşallah her cuma biraz daha hafif oluruz....50 de gözüm yok hayatım;70 bana yeterde artar bile..İnşallah 50 yi sen
görürsün.AMİN.......
Sen de vermişsindir de;reglden dolayı fark görünmüyordur eminim.Haftaya iyi bir sonuç gelecek senden....
Çok iyi kilolar verilmiş.MAAŞALLAH....
günaydın yenacım harbi maaaşşşaaalllah 3 meleğimvar bende bilmiyorum kaç milyon devirli :)))
ay bende heyecanlandım neymiş acaba sürpriz
serum takılmadı cnm su bol içiyo sıvı takviyesini o şekilde yapıyoruz
akşam tutuşturdum eline koca bi muz 3te 1ini yedi reflor ile su yaptım yarısından fazlasını içti ama hala ishal geçmedi poposu acayip pişik kremler falan fayda etmiyo ishal geçmeden de düzelmicek malesef
bakalım haftasonu yoğun bi tedavi yapıcam ona
Senin metabolizman kaç bin devirli çok merak ediyorum.:)))
öhööm yenaaaa...şimdi benim aklıma bişey geldi +90 da kim en çok kilo verdi şimdiye kadar listesiii..........acaba derece ye girermiyim ....144 le gelmiştim hatırlatırım 18-03-2010 daaaa........
aynen yenacım ya kaç binde acep
maşallah 3melegim yine taktın turboya vitesi
ben de sporu azaltıyım diyodum ama vazgeçecem sanki aynen devam edeyim bari haftaya umutluyuz değil mi yena
verenler bizi sevindirdi ya o bize yetti
maşallah topiğimin tüm güzellerine
beyzuş ablam ve saferana haassaten maşallah
benimkide erkek fatma
oyuncakları top evde 25tane topu var hala top kucaklar alalımmı diye
araba
bütün kış anne bab tamir seti al keşke bir çekicim olsa deyip durudu almadım ama teyzesi almış elinde matkap tornavida dolanıp tamir yapıyor
bebek dersen yüzüne bakmaz
işte erkek fatma bendede var
ben öyle kadınlara hayranım banu,
ben direk rejimdeyim derim, dinle dur lafları ne güzel azim de yapmış.tuttuğunu koparmış. ay sıra biz de biz de görelim o kiloları.
valla bende merak ediyorum. bu sabah yeni bir diyete başladım. her yediğimi yazıyorum ayşecim. karbonhidratı düşük diyet yapınca ben çok iyi kilolar veriyorum. havalar serinlemeye başlayınca benim canım çok tatlı çekiyor. bu diyetle onu frenliyebiliyorum. bakalım inşallah süprizimi alırım en kısa zamanda.bu arada ben ayşe pişik olduğunda ki öyle kötüydü ki bacaklarına kadar inmişti doktora götürdüm gidene kadar da en pahalı pişik kremlerini kullandım bana mısın demedi. sonra doktor fito diye bir merhem verdi. ertesi sabaha düzelmişti. doktora danışıp kullanabilirsin. inşallah çabucak düzelir.
Saferancım sen kesin o listedesin...
Çünkü en başta ben olmak üzere, hep alıp verdik,sürekli başa sardık...
Sen en azından almadın. kilonu korudun şimdi veriyosunda..
Sensin sen..gralıçasın sen..
doğa'da devrik gralıça..
kımıldadın ya canım ya buna da şükür devamıda tıkır tıkır gelir sen hiç dert etme...semiran geldiiiiiiii merhabalar nasılsınız hatınlar kilo veren vermeyen herkesi canı gönülden tebrik eder saygılarımı sunarım vermeyenlerde canınız sağolsun haftaya inş diyorum ben de yapayım şükür kımıldadım nihayet nihayet şükür şükür binlerce kere yaradana
geçen hafta 89.700 düm sanırım:26::26:
bu hafta 88.300 şükür buna da (yenacım geçen haftayı dorumu yazdım bilmiyorum ama sende kayıtlıdır nasılsa tşk bir borç bilirim canım ellerine sağlık)
sporum 310 dk
bu netten alışveriş yazım için yorum yapan arkadaşlara çok tşk ederim yapacağım inş beğendiğim şeyler var iyimi ediyorum bilmem ama hastalık yapmasın
aboooo sen neler yemişsin böyle çıkması normal, neyse doğum gününü atlatta başla pazarda eşimin doğumgünü bende sendenim bu hafta sonu :))))cnm sucu spora atamam tmm kas yapmis olabilir ama eltim arpa corbasi yapmis benimde canim cok isdiyordu bir tencere bana getirmis bende sabah ekmeksiz yedim 2tabak ölen de yedim iste diyecegim yediklerimden cok kacirdimmmm he aklima gelmisken yedigim cikolatalari hic sormayinbu hafta sonu demeyecegim dikkat edecegim dermisim ama yarin yas gününe davetliyim kisir yapda ben kisir yiyeyim dedim en uygunu diete kisir bence onuda kac tabak yedigine bagli offff haftaya insallah veririm yürüyüslerde bitti bu sabah soguk yagmurlu hava burda basladimi yagmur kolayina düzelmez artik lesli baciya misafir olcaz
verdim gitti inşallah devamıda gelir :)günaydınlar hayırlı cumalar kızlaaaaar. yeni güzel bir gün veee kilocukların gittiği güzel bir haftaydı.
canım bankaların net üstünden alışveriş yapacağın hesapları oluyor. bankana gidiyorsun. mevcut hesabına bağlı internet hesabı açıyorlar. mesela 20tl lik birşey alcan o hesaba 20tl yüklüyorsun netten sana şifre filan veriyor banka. alışveriş yaptığın site sadece o 20tlyi çekebiliyor. bankanla konuş daha detaylı bilgi verecektir. daha güvenli. bende gitti gidiyordan alışveriş yapmak istiyorum ama çok güvenemiyorum.
sağol tombişim iyiyim sen nasısın.
sırf biz hasta olsak kiloya bağlıycamda her evde bir hasta var. allah tez zamanda şifa versin herkese.
kocaman alkışlar senin için bravoooo
kız nispetmi yapıyon 2 kilo verşin. neyse haftaya 8li rakamlarını bekliyoruz mesela 88 :))
maşallah diyelim canım çok güzel
hayırlı cumalar canım. sanada güzel bir gün dilerim.veee tebrik ederim
hımmm yanlış anlamışım demek :))) sen ne kadar verdin bu hafta ben göremedim gerçi daha tamamını okumadım ama, öyle aslında havalar soğuyacak neyse bakalım ....öyle valla o aldı başını gitti ama saat kaçta değilde ne zaman buluşalım desek :))))
canım ben kaç kiloda buluşalım niyetine yazmıştımama asumana yetişmek mümkün değilll
senle bizzzz yakınız kilo olaraktan.ama çok hedef koyarsak havalar soğur görüşemyiz.bebekler fln.iyi düşünelim de istanbulluları geçelim hehehe:))
ne güzel ya fark ediliyor artık ,dün akşam misafirliğe gittiğim arkadaşta bana dedi her gördüğümde daa inceliyorsun diye beni fena gaza getirdi ......ayşecim tekrar geçmiş olsun canım. çok şükür sonuçlar temiz çıkmış önemli olan o ağrılar acılar geçiyor. bende kaç gündür doğru düzgün giremiyorum nete. bu gün fırsat buldum. emirin ishali çok uzun sürdü çocuk perişan olmuştur. serum falan takıldı mı? ayy çocuklar hasta olmasın çok kötü onların hastalığı. öpüyorum canım seni.
banada geçen akşam eşim sen küçülmeye başladın dedi. nasıl sevindim anlatamam. sonrada sen zayıfla çok büyük bir süprizim var ama söylemem haberin olsun dedi. çok çok istediğim bir şeymiş. ehh zayıflamadan öğrenemiycem herhalde :)
canım senin ödülün de süper ha gayret, al arabayı inşallah :)
sen neyi çok istiyordun düşün bakalım :))))
alacağım onu borca sokacağımmmmmmmm
süperrrrrrrrrrrrrrrrkilo bildirimiii..................
geçen hafta ...............123.1
bu hafta.....................122
işte buuuuu....giden 1.1 kilooo.............
canım o regl olacaksın diye öyle dert etme hftaya atarsın.....kızlar herkese günaydın,
benim kilom bu sabah aynı çıktı....
geçen gün 1 kilo eksiktim ama regl olmak üzereyim hem karnım hemde belim ağrıyor sanırım o yüzden kilom aynı görünüyor.
bu hafta için 2 kilo hedefim vardı. haftaya inşallah...
geçen hafta 109 kg
bu hafta aynı
spor 90 dakika yürüyüş... çok azz ama belim ağrıyo hala geçmedi.
gördük şükürler olsunnnnnnnn sen haftaya görürsün.....geçen hafta 80.9
bu hafta 80.7
giden 200 gr
sporum da 410dk mutlucum
evet göremedim 7leri ama ne diyorum devam diyorum tabiiki de devam diyorum
kilo verenleri çooooooooook tebrik ediyorum
mutlu iyi gitmiş yine canım
semiranım maşallah döndün tekrar sahalara
ilbatum ve sinopee80ler gelmiş ne güzel
daha aklıma gelmeyen herkesleri kutluyorum
çOk geçmis olsun mutlu ALLAH korumus
bende korkumdan kilitli dolap aldim hepsini oraya koyuyorum ALLAH im korusun çocuklarimizi ve bizleri
yanliz degilsin canim bende alanlarlardanim 105le girdim ama çogu odemdi aslinda 100 sonunda tansiyon probleminden sistim dogumdan sonra 94 le eve geldim bikaç içinde 105 olmayi basardim
MASALLAH
Masallah ilbatum devam boyle
inşallah canım inşalahhhhhhh
yenacım kilom 118.5 maalesef artıdayım ama kaç gündür fazla dikkat edemedim çünki çok üzüldüm ...ama bundan sonra düzeleyim sporumuda tam düzenl,i yapacağım bu korku yetti bana...başımda ağrı vra sürekli tansiyonummu yükseldi diyip strese giriyorum ...
kilo verenleri tebrik ediyorum özelliklşe saferan ve beyzus abla sizi ...
ayşe sanada gçemiş olsun geçmiş olsun dilekleriniz çinde teşekkürler ayşe ve ekincik...
kızım klavyenin üzedrinde zor yazıyorum *********************
Tebrik edierim saferancım..
Sen bu gidişle Derin'i ve beni geçersin..:)
öhööm yenaaaa...şimdi benim aklıma bişey geldi +90 da kim en çok kilo verdi şimdiye kadar listesiii..........acaba derece ye girermiyim ....144 le gelmiştim hatırlatırım 18-03-2010 daaaa........
kocaman alkışlar senin için bravoooo
kız nispetmi yapıyon 2 kilo verşin. neyse haftaya 8li rakamlarını bekliyoruz mesela 88 :))
maşallah diyelim canım çok güzel
hayırlı cumalar canım. sanada güzel bir gün dilerim.veee tebrik ederim
Orticim uzun zamandır görüşemiyoruz maşallaah 90 olmuşsun tebrik ediyorum canım istikrarına hayranımresimlerini ne zaman görcez ben çok merak ediyorum seniii
MASALLAH
Masallah ilbatum devam boyle
yedireceğim görsün o, demek o kadar kolaylaşıyor yani bahara başlıyorum şoförlüğe :)))) inşallah bakıp bakıp gülerim
harikasın canım ya ,ben gördümmmm hadi takip et beniiiii
mrb yasafat tebrikler. Sen önceleri listeni paylaşmıştın çok güzel diye bende yazmıştım hatta. Sen aynı diyetemi devam ediyorsun?
hayırlı cumalar ablacım azmine hayranım...
günaydın mutlucum geçmiş olsun gözünde bir sıkıntı yoktur inşallah..
yasafat bravooooooooooooo
aysecim 1 kilo ohhhhh gitti. geri gelmeyeseciler.....
fadime 500 gr ne güzel, ben hala debeleniyorum
nevzamansız az olsun gitsin de artıya geçme yeter.:82:
gözümden resmen sanki tuz dökülüyor çapak yerine of ki of ucuz atlattım.
günaydın kızlaar..ikinizde güzel kilo vermişsiniiiz......yasafat görünmüyordun bayaadır nerelerdeydiin............
bravo canım 30 u tamamlamışsın ben de yaklaştım sayılır 22 etti hala aynı diyete devammıı.......
süper bildirim zor gözüküyor ama ben yine de son bir çabayla gidip yürüyüp gelcem
ay uatndım ve de duygulandım ben de sizi seviyorum güzeller
maşallah canım bravo haftya garantilemişsin 80leri bişey kalmamış
ece ne zaman istersen kısırın hazır bil canım simiti de söyleriz getirirler hemen sonra eve yürüyerek döneceksin ama yokuş yukarı
günaydın cnm maşallah süper gidiyosun
maşallah canım 80 leride 70 leride görürsün sana güveniyorum ben
aynen yenacım ya kaç binde acep
maşallah 3melegim yine taktın turboya vitesi
ben de sporu azaltıyım diyodum ama vazgeçecem sanki aynen devam edeyim bari haftaya umutluyuz değil mi yena
verenler bizi sevindirdi ya o bize yetti
maşallah topiğimin tüm güzellerine
beyzuş ablam ve saferana haassaten maşallah
yenacım kilom 118.5 maalesef artıdayım ama kaç gündür fazla dikkat edemedim çünki çok üzüldüm ...ama bundan sonra düzeleyim sporumuda tam düzenl,i yapacağım bu korku yetti bana...başımda ağrı vra sürekli tansiyonummu yükseldi diyip strese giriyorum ...
kilo verenleri tebrik ediyorum özelliklşe saferan ve beyzus abla sizi ...
ayşe sanada gçemiş olsun geçmiş olsun dilekleriniz çinde teşekkürler ayşe ve ekincik...
kızım klavyenin üzedrinde zor yazıyorum *********************
Bahar,
Bişey sordum cevaplamadan çıktın..lütfen cevaplarsan çok iyi olur..
''Listede olmasamda'' diye sormuşsun sen listede değilmisin.?
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?