Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah tatlım,bende görürüm diye tahmin ediyorum..

valla bende merak ediyorum. bu sabah yeni bir diyete başladım. her yediğimi yazıyorum ayşecim. karbonhidratı düşük diyet yapınca ben çok iyi kilolar veriyorum. havalar serinlemeye başlayınca benim canım çok tatlı çekiyor. bu diyetle onu frenliyebiliyorum. bakalım inşallah süprizimi alırım en kısa zamanda.bu arada ben ayşe pişik olduğunda ki öyle kötüydü ki bacaklarına kadar inmişti doktora götürdüm gidene kadar da en pahalı pişik kremlerini kullandım bana mısın demedi. sonra doktor fito diye bir merhem verdi. ertesi sabaha düzelmişti. doktora danışıp kullanabilirsin. inşallah çabucak düzelir.

öhööm yenaaaa...şimdi benim aklıma bişey geldi +90 da kim en çok kilo verdi şimdiye kadar listesiii..........acaba derece ye girermiyim ....144 le gelmiştim hatırlatırım 18-03-2010 daaaa........

Senin metabolizman kaç bin devirli çok merak ediyorum.:)))

aynen yenacım ya kaç binde acep
maşallah 3melegim yine taktın turboya vitesi
ben de sporu azaltıyım diyodum ama vazgeçecem sanki aynen devam edeyim bari haftaya umutluyuz değil mi yena
verenler bizi sevindirdi ya o bize yetti
maşallah topiğimin tüm güzellerine
beyzuş ablam ve saferana haassaten maşallah

öhööm yenaaaa...şimdi benim aklıma bişey geldi +90 da kim en çok kilo verdi şimdiye kadar listesiii..........acaba derece ye girermiyim ....144 le gelmiştim hatırlatırım 18-03-2010 daaaa........

Saferancım sen kesin o listedesin...
Çünkü en başta ben olmak üzere, hep alıp verdik,sürekli başa sardık...
Sen en azından almadın. kilonu korudun şimdi veriyosunda..

Sensin sen..gralıçasın sen..

doğa'da devrik gralıça..

Son düzenleme:
yenacım kilom 118.5 maalesef artıdayım ama kaç gündür fazla dikkat edemedim çünki çok üzüldüm ...ama bundan sonra düzeleyim sporumuda tam düzenl,i yapacağım bu korku yetti bana...başımda ağrı vra sürekli tansiyonummu yükseldi diyip strese giriyorum ...
kilo verenleri tebrik ediyorum özelliklşe saferan ve beyzus abla sizi ...

ayşe sanada gçemiş olsun geçmiş olsun dilekleriniz çinde teşekkürler ayşe ve ekincik...
kızım klavyenin üzedrinde zor yazıyorum *********************

Sağol canım benim....

Hepimize Rabbim; sağlık,sabır,azim versin de gitsin şu kilolar...Sağlığımıza kavuşalım inşallah....

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hepiniz süpersiniz Allah nazarlardan saklasın
Ben bundan sonra hafta içi tartıya cıkmıycağım süpriz olsun demiycem artık
İki kere kaçamak birde üzerine eksik spor derken sonuç kocabir 0

Geçen hafta 115,2 olan kilom bu haftada aynı
Sporumda dediğim gibi ancak 175 dk

Hem sporda hemde kiloda vasatlar kraliçesi ilan ediyorum kendimi
Birde Kalori hesaplama linkine tıklayıp dün yediklerimi bir ölçeyim dedim baktım benim kilo almamış olmam bile güzel çünkü zararsız dediğim o ufacık şeyler bile günlük kalori ihtiyacımı geçiyormuş.
Bundan sonra yemeden bakarım listeye ve sporuda biraz daha arttırayım bakalım haftaya ne olucak
Bırakın hem size karşı hemde doktoruma karşı kendimi kötü hissediyorum sonuçta adamcağız 2 yada 3 hafta sonra gel diye telefon açtığında güzel bir sonuç göstermek isterim kendim için
Adam sonraki gelişinde en az 6 kilo vermiş olursun dedi ama ben ancak 2 kilo verdim o günden bu yana
Benim acil silkelenip kendime gelmem lazım kızlarrrrrrrr
Bana dua edin ve arada gaz verin söz sizi önümüzdeki hafta utandırmıycağım

Demekki havadan mıdır sudanmıdır şimdikilerin hepsi o tarzda
Sokaktaki kızları gördüğümde üzülüyorum gençecik kızlar ağzlarında küfürler erkekten farkları yok.
İnşallah biraz daha büyüdüklerinde kendilerini toparlarlar.
Benimki babasının tamir çantasına ortak zaten oyuncakda değil gerçeğiyle oynuyordu geçen gün bir bağırdım bi odun yeter ikinciyi istemem diye anında kaldırdı takım çantasını yerine

ben öyle kadınlara hayranım banu,
ben direk rejimdeyim derim, dinle dur lafları ne güzel azim de yapmış.tuttuğunu koparmış. ay sıra biz de biz de görelim o kiloları.

İnşallah canım ama benim ilk evvella şu totoşumu daha sık kaldırmam ve yediklerime daha da dikkat etmem lazım.
Bundan sonra yemeden bir kere düşünüp kalorisine bakmadan ağzıma atmıyacağım
Sinir oldum

Bu arada ben bu yazıyı yazarken küçük civcivimin vukatları ;

1 - Tuvalet kağıdını açıp kaş göz arasında bütün evi dekore etti
2 - Uydu kumandasının pillerini çıkartı
3 - Bir kase toz şekeri salon halısının üzerine serpmek suretiyle halıya yeni bir desen kattı
4 - Kalan şekeri yalamak suretiyle eli yüzü ve pjamalarını her yerine yapıştırdı saçlarda dahil

Masa üstü bilgisayar kızımın odasında olduğu için görmedim doğal olarak ama sessizliğinden anlamam lazımdı bişeyler karıştırdığını Neyse yazımı tamamlayana kadar arada vukatlarıda temizledim küçük cadı dahil.
Şimdide yeni bir haftaya bomba gibi bir başlangıç yapmak için sporumu yapayım ondan sonra ben duş alırken küçük cadıyıda aradan cıkartayım cünkü ne kadar temizlemiş olsamda saçları yapış yapış

Kendinize iyi bakın akşam görüşmek üzereee hepinizi kocaman öpüyorum

cnm krem sürmek fayda etmiyo çünkü sürekli yapıyo ve bezi değişiyo bu durumda da krem boşa gitmiş oluyo
yoksa çok iyi kremler var sürüyosun geçiyo yapınca yine aynısı oluyo

ah sağol canııım.....o senin kraliçeliğin güzel gönlün...doğamada kıymayın oda kraliçe olsun ben veririm tacıımı..........

Bahar,
Bişey sordum cevaplamadan çıktın..lütfen cevaplarsan çok iyi olur..

''Listede olmasamda'' diye sormuşsun sen listede değilmisin.?

Tamam bahar msn de konuştuğumuz gibi dönünce eklerim tekrar listeye..

..

Son düzenleme:
kımıldadın ya canım ya buna da şükür devamıda tıkır tıkır gelir sen hiç dert etme...
aboooo sen neler yemişsin böyle çıkması normal, neyse doğum gününü atlatta başla pazarda eşimin doğumgünü bende sendenim bu hafta sonu :))))
verdim gitti inşallah devamıda gelir :)

Teşekkürler Derinciğim.....

Sen şimdi elinden geldiğince sakin olmaya çalış lütfen.Sen de biliyorsun stres her türlü düşman bize....

Bol suyunu iç,tuzu azalt,bol sebze ve meyva ile beslen,yağı azalt,mümkün oldukça hafif tempolu yürüyüşler yap.Bak nasıl düşecek tansiyonun...

Derinciğim; hep şu aklına gelsin:HER TÜRLÜ HASTALIĞIN ;BİLİNMEYENİ ZARAR VERİR.TEŞHİS EDİLEN HASTALIĞIN İLACI VAR,DİYETİ VAR,AMELİYATI VAR.

Tansiyonun varsa bile (ki inşallah gelip geçici bir yükselme bu) günde bir ilaç içip;tuzu azaltacaksın ve inan tansiyonum var diye daha dikkatli besleneceksin..Bu son cümlem İNŞALLAH TANSİYONUN KALICI DEĞİL ;GEÇİCİDİR temennisi ile yazıyorum..Bu en kötü ihtimal ;fazla üzülme diye yazdım.....

maşallah çok iyi kilo vermişsin, kilo vermek hiçde kolay değil, insan alırken anlamıyor ama vermek gerçeten çok zor. tebrik ederim inşallah hedefine kolaylıkla çabucak ulaşırsın.

iyişallah inebilirim canım uzun sene 90 kiloydum o yuzden takılıp kalmaktan korkuyorum

Orticim uzun zamandır görüşemiyoruz maşallaah 90 olmuşsun tebrik ediyorum canım istikrarına hayranım resimlerini ne zaman görcez ben çok merak ediyorum seniii

kelebekim merhaba 2 haftadır giremıyorum nasılsn? resimlerimi birz daha vereyim yayınlayacagım iyişallah herkes cok değiştigimi soyluyor cok mutlu oluyorum valla

MASALLAH

Masallah ilbatum devam boyle

teşekkur ederim canım

yedireceğim görsün o, demek o kadar kolaylaşıyor yani bahara başlıyorum şoförlüğe :)))) inşallah bakıp bakıp gülerim

harikasın canım ya ,ben gördümmmm hadi takip et beniiiii

takipteyim canım

evet canim aynisi

teşekkur ederim canım

günaydın kızlaar..ikinizde güzel kilo vermişsiniiiz......yasafat görünmüyordun bayaadır nerelerdeydiin............

burlardayım canm iş çok yoğun olduğundan giremedim

bravo canım 30 u tamamlamışsın ben de yaklaştım sayılır 22 etti hala aynı diyete devammıı.......

günaydın cnm maşallah süper gidiyosun

maşallah canım 80 leride 70 leride görürsün sana güveniyorum ben

teşekkur ederım kızlarr

sğolasın canıım ben ancak sizi yakalamaya çalışıyorum yolum çoook uzuuun.....

sağol canım sende biraz dikkatle tekrar verirsin..rahatsızlık hissetmen çok kötü ama olayın ciddiyetini anlıyor insan......ben de 2 sene önce aslında sebebini bilerek davul gibi şiş ayaklarla dahiliyeye gittiğimde dolaşım bozukluğu kilo ver olmuştu doktorun teşhis ve tedavi si......ne desin ki şimdi şükür ne ayak şişmesi ne bitmeyen ayak ağrıları kendimi kuş gibi hissediyorum gezmeye yürümeye doymuyorum...daha ne olsun insan verdikçe dinçleşiyor ....

Bahar,
Bişey sordum cevaplamadan çıktın..lütfen cevaplarsan çok iyi olur..

''Listede olmasamda'' diye sormuşsun sen listede değilmisin.?

..

canını sıkma yena sen olmasan kim yapar listeleri bu kadar özveriyle .............

herkeze günaydin cok güzel kilolar verilmis arkadaslar tebrikler

kilom 86.5

kurtulamadim su 86 dan bende ya ne bu yapisti kaldilar

kızlar bişi soracagım nerdeyse hergun spor yapıyorm ve l-carnitine kullanmak istiyorm kullanan var mı? bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…